Panáček v reality show

Farma 7 – týždeň šiesty

4. Duben 2016 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma
I tento týden pokračuje slovenská Farma a to šestým týdnem. Nepřehlédněte, již dnes, v pondělí ve 22:15 na TV Markíza další část této upřímné reality show ze Slovenska.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 497
1
Věra
Reagovat

Lidi ,co myslíte vrátí se klikor?

2
Hooper
Reagovat

První!

A ještě tip na farmáře týdne: Janko.

3
Hooper
Reagovat

@Věra: Nedivil bych se. V zájmu Markízy je, aby to nebyl pionýrský tábor.

4
BarBora
Reagovat

@Věra:
Buď odmietol Markíze dávať rozhovory, alebo je tam. Lubo súdnosťou moc neoplýva, tak sa možno vrátil. Vo veľkom štýle!!!

5
Hooper
Reagovat

Jana v culíčkách žeru mocinky moc:-)))

6
Hooper
Reagovat

Chvilku jsem váhal, zda je Lenka s oběma dvacítkama, ale je. Mezi ženami začíná generační konflikt.

7
Hooper
Reagovat

5d je taková mladá a už se nám rozpadá. Hlavně, že je stále perfektně nalíčená.

8
Jája
Reagovat

Tak je to jasné, Jana pouze využila možnosti zmizet bez následků. Na řezání osmičky ještě nikdo neumřel. Neříkám, že je to příjemné, ale vydržet se to dá, do týdne se dáseň uklidní. Někomu se osmička řeže i několik let než vyleze celá a pak stejně jde ven.

Tož miláčik vítaj :((

9
Johana
Reagovat

@Hooper: prořezávání osmiček je běžný problém hlavně u mladých lidí.
Taky si myslím, že Janin odchod bude účelový. Většinou stačí malý ambulantní zákrok, případně antibiotika. Možná by hlasovali farmáři, ale v šestce tak pustili Doda na zubní ošetření a myslím v pětce bral někdo antibiotika a neodešel.

10
Johana
Reagovat

A kdepak se nám zašívala Lena, když probíhaly vodní hrátky…nikde jsem ji nezahlídla.

11
Dany
Reagovat

@Jája: Ale taky mohla vydržet do duelu. Takhle nám pěkně zavařila

12
Skála
Reagovat

@Dany: Já si myslím,že Janě bolest zubu „doporučili“ Borisové,aby mohli skřeta vrátit.Oni věděli,že ona chce jít domů a tak ji to umožnili a k vrácení skřeta nazpět, jim tím pádem nestálo nic v cestě.

13
Skála
Reagovat

@Jája: 8 Mě když řezali osmičku,tak jsem neměl ani neschopenku a normálně jsem chodil do práce a v tu dobu jsem dělal v moc škaredém přostředí.Takže Janin zub je čistě učelová záležitost.Prostě Borisovina. :-)

14
Jája
Reagovat

@Skála: Je fakt, že je to bolavé, nepříjemné a člověk se kvalitně nenají, ale slečince by stejně neuškodilo zhubnout, pěkně jí tam začla růst prdýlka. Ještě k tomu začíná blbnout Jančí. Přivázat na řetěz by měli nejen nářadí, ale i jeho :))

15
Dany
Reagovat

@Skála: Všechno na to vypadá. Koleno nevyšlo, to se jí nepovedlo a pohmoždila si ho moc brzy, takže by museli vrátit Rezu a v plánu byl za a pošuk Klik a za b Reza by jim na to na 99,9 procent hodil bobek a měli by jen problém. Tak holt přišly k dobru zuby. Jana tam jeden den poskakuje a druhý den tam přijede rovnou záchranka,. Dodo s minulé farmy odešel k zubaři po svých. Janu div nenesli na nosítkách. Komedie největší. Borisové to v úporné snaze zdramatizovat děj, někdy tak přehánějí, že trknout by to nemohlo jen někoho s IQ pod padesát.

16
Skála
Reagovat

@Dany: Tak,přesně tak.Do posledního písmenka s tebou souhlasím. :-)

17
Wally
Reagovat

@Dany: Ale vždyť ona vypadala jak v posledním tažení. :)) Je vidět, že zdravotnictví na Slovensku je na daleko vyšší úrovni než u nás. Ještě jsem nezažila kompletní monitoring všech životních funkcí včetně saturace O2 při bolesti zubu.

18
Rudi
Reagovat

co je to saturace 02 ? lékařské termíny neznám

19
Wally
Reagovat

@Rudi: Obsah kyslíku v krvi. Ten kolíček na prstu.

20
Renata
Reagovat

To je jenom komedie nekde se psalo ze tam je pulka tymu jinejch neni to ten tym co delal predesle farmy.A i tomu verim taky to podle toho vypada.

21
Jája
Reagovat

Já se nahlas směju, co směju, přímo řehtám jako kobyla. Taková péče o Janu s bolavým zubem – tlak, saturace – přístroj jako ARO, odvoz sanitou a ubohý,nemocný skřet v ohrožení života byl odbyt nějakou zdravotnicí s tlakoměrem, teploměrem, jedním nitrákem (co kdyby náhodou) a pár prášky (8!!) na tlak, kvůli kterým se nechal budit, jako by to byla antibiotika. Oteklá? ani náhodou. :)

22
Franz
Reagovat

Tak za všechno může Hrmovka, že na celou Farmu hodila kakáč a teď nám zpět vrátí „nejlepšího“ muže východního Slovenska.
A co na to Prochor? :-)

23
Dany
Reagovat

@Jája: Já se u toho chechtala taky. Tohle už vypadá jak silvestrovský program.

24
JanaH
Reagovat

@Jája: on si štupl ale ten nitrák nevybrečel, dostal jen nějakou obyč tabletku, kterou tedy polykal s takovu úctou, jako by to nitrák byl. :-D

Jinak ke včerejšímu dílu: na fb Farmy – „O Ľubovi Filkorovi sa na Farme ešte stále hovorí…“, no nehovoril o něm nikdo, krom Kvetky, která o něm mlela nekonečně dlouho, kdy se moc snažila aspoň z jednoho farmáře vyrazit odpověď, jak moc štupl na Farmě chybí. Nepovedlo se. Pak zas zkoušela zabrnkat na city sugestivními dotazy, jestli se ti tupouni snažili dostatečně pochopit složitosti a zákoutí štuplovy jemné duše. Zase nic. Zazdil to dopis… lidská důstojnost, pokora a úcta člověka k člověku… Dodatek „vlastní rukou“ ani raději nepřečetla.

Na to navazuje to, co s vážnou tváří pronese Martin dneska při zadávání úloh novému FT.
To je čistá katastrofa! :-DDD

25
Wally
Reagovat

Mikiho dobře zpracovaly ženský na služku. Je jim jasné, že s jedinou mají šanci.

26
Jája
Reagovat

Všichni, kdo rádi večer posedí u krbu, na skladě je ve slevě A :)

27
anonymous
Reagovat

@Renata: Takže něco jako u VV4 CZ :-)

28
vilma
Reagovat

Tím že duel v pátek končil pozdě v noci , když jsem z jistila že Tomáš vyhrál nedívala jsem se do konce a v pondělí jsem si to odpoledne pustila. Při psaní dopisu mu zřejmě došlo , že odešel bez výhry , z krátil si hřebínek sám sobě a nikdo neví jak to má přesně doma , možná rodina byla ráda že se ho na nějakou dobu z bavili a užívali si klid . Možná si uvědomil že se nemá ani kde vracet , nikdo ho s nadšením vítat nebude , proto u psaní ty slzy. Luboše jsem za těch pět týdnů , několik krát okomentovala . Snad si bude číst názory diváků na Luboše , ředitelka školy, ve které by měl údajně učit a udělá vše pro to , aby byla škola na úrovní vzdělaných a inteligentních kantorů , kteří můžou být ocenění kvalitní práci. Když se v pondělí četl farmářům dopis na rozloučenou ,je přesně o něm má naučené jak by se měl každý občan slovenské i české republiky chovat , jen v praxi se neumí tak projevovat. Sama nevím co si myslel kam jde , jednou se už na Farmu přihlásil , tak musel vědět že nebude na rekreaci ani na seznamovacím večírku. Nebo si snad myslel, že je Farma už hotová a jeho budou vítat fanfárou. V dopise se ztrapnil , psal ani nevěděl co. Potřebuje na léčení a hlavně zákaz vyučovat děti . Pokud se opravdu na farmu z novu vrátí , jak jsem si přečetla v některých komentářích ,tak to nebude možné se na takového psycho-člověka dívat. Budu doufat že k tomu nedojde. Jano jako vychodniár si sám může také úsudek o něm udělat , sama jsem byla přesvědčená ,že si aspoň částečně sáhne do svědomí a dá Jana za FT. No uvidím dnes večer jak to bude dál probíhat , ráda jsem sledovala všechny Farmy ,ovšem tahle se ani komentovat nedá , scénář snad vymyslel sám Lubo.

29
dejna
Reagovat

Napadá někoho z vás, k čemu ta koliba bude?

30
Jája
Reagovat

@dejna: Pro nějakou VIP návštěvu?

31
JanaH
Reagovat

@dejna: to víš, že napadá, ale nemůžu to sem napsat! ;-)

Taky bych ráda viděla, jak a kdo ji bude rozebírat a kde ji udají, když to bude přece VIP koliba. :-D

32
Jája
Reagovat

@JanaH: A já to napíšu: supersexyhrátky :D

33
JanaH
Reagovat

@Jája: tak to mě opravdu nenapadlo. :-)))
Spíš „velké h a malé o, římská pětka, n a o“. :-D

34
lena
Reagovat

Tak tomu já říkám paradoxy Janu se zubem odvezla houkačka a skřeta nechali s infarktem ležet na seně :-)))

35
Jája
Reagovat

@JanaH: Příště napiš na Tomáše, je to kratší a nikdo tě nemůže smazat. :D

36
dejna
Reagovat

Já jen, že tam zřejmě nebudou kamna, voda bůhvíkde, kadibudku možná ještě dodají. Ale budou mít koberec, záclonky a paplóny. Jsem z toho zvěř parohatá.
Když vypadl Réza, který mě bavil, pak Klikor, který mě vytáčel, najednou mi připadá tato farma jako jeden obrovský fejk.
Jiné aspoň trochu ukazovaly, jak se uživit, jak se zabezpečit do budoucnosti – tady hrají stopovanou, stavějí jakousi pseudokolibu, starají se o pár zvířat a nevypadá to, že by jich tu do budoucna mělo být víc…kdyby se alespoň vrhli na to dříví.
Já jsem byla opravdu závislák na Farmách, mě bavila už jen jejich znělka, ale po včerejšku je mi jedno, kdyby to měli useknout a další díly nevysílat.
Koho jsem tam kdysi měla za jakousi autoritu (a věřila v nějaké šíření myšlenky farmaření a národních tradic), ten mi přijde směšný a vlastně si myslím, že mu jde jen o jeho kapsu.
Mno, třeba mi ten štuplík znovu rozproudí krev. ;)

37
Dany
Reagovat

@dejna: Trucovna pro Filkora.

38
Wally
Reagovat

Vzhledem k frekvenci návštěv zdravotníků tam mohou mít časem ošetřovnu s izolací.

39
Dany
Reagovat

@dejna: Martin se už projevil několikrát i v předchozích farmách, ale tentokrát je to echt. To okázalé vyzdvihování psychopata je hodně přes čáru. Býval mi sympatický, ale tentokrát sse mi dokonale znechutil. Musí ty prachy hodně potřebovat.

40
dejna
Reagovat

Jaký myslíte, že bude duel?

Anonymous, nemáš nějakou nápovědu?

41
dejna
Reagovat

Třeba ta koliba bude takovou luxusní kazatelnou pro zahraniční myslivce. ;)
Nebo fakt spíš šmajchlbudka.

42
Hooper
Reagovat

@dejna: Duel bude ženský, služkou bude Miriam, tipnu si, že vyzve Šárku.

43
Hooper
Reagovat

@vilma: Možná ani ne tak obsah, ale ty slzy a vysvětlování, to byl herecký výkon. Aspoň tohle jsem si říkal, když jsem to viděl.

44
dejna
Reagovat

@Dany: Jj, mám to stejně.

45
dejna
Reagovat

@Hooper: sry, ale služkou je Šárka, to bylo vidět už ve včerejší ukázce

46
Hooper
Reagovat

@dejna: Ok, tak třeba trefím aspoň složení Duelu.

47
Hooper
Reagovat

A jakmile je architektka ženské koalice (úspěšná, nutno říci) pryč, tak se už začíná střílet do vlastních řad, viz čtyřiadvacítky. Ale souhlas, té hře to prospěje. I když bych asi s Lenkou nesouhlasil, že jako vyzvaná je Lucka ta nejohroženější.

48
Johana
Reagovat

Vážně by mě zajímalo, jak dlouho drilovali tu scénku s Janinou osmičkou, když došlo i na tykačku se zdravotnicí.
Lena i Šárka se vyjadřovaly na kameru, jak kdyby už najisto věděly, že se Jana nevrátí. No, a zapnuté majáky sanity i po lesní silnici…to je teda komédie.

49
Hooper
Reagovat

@Johana: Na ten maják jsem taky docela koukal. Možná síla zvyku.

50
Jája
Reagovat

Janka celou noc nespala (prý od bolesti), aby se stihla před příjezdem sanitky namalovat :)

51
BarBora
Reagovat

Ak je slúžkou Šárka a bude ženský duel tipujem, že si vezme Lucku, Mira je na ňu priveľká a prisilná, z Lenky má veľký rešpekt,je silná a pohybovo nadaná, Lucka, aj keď je cvičiteľka, už v jej farme sa mi zdala skôr ako polienko. Osobne preferujem ženský duel, baby ma absolútne nebavia, ešte menej než muži.
Koliba? Uvidíme, aké stavby im ešte zadá, len dúfam, že im tam nepošlú 500 oviec.
Rozhovor Lenky s Luckou o ženskom dueli na mňa pôsobil ako dielo réžie, len Lenka akoby nepochopila, že Lucka by už rada išla domov. No Jana ju predbehla.

52
JanaH
Reagovat

Oni stihli dostříhat ovce a dořezat dřevo?
No nejspíš ano, jinak by jim to spravedlivý hospodář přece dal dodělat, tomu nic neujde. :-D

53
Hooper
Reagovat

@JanaH: Ovce možná i jo, ale s tím dřevem.. no, nevím nevím. Jinak máš jistě pravdu.:-D

54
JanaH
Reagovat

@Hooper: že jsem celkem nedávno… dneska? včera? zahlídla jednu tu chudinku ostříhanou napůl.

A Martinovo horování pro štupla zase nikde, stejně jako frflání Šárky na FT Mikiho. Ts, ts… :-)

55
Hooper
Reagovat

Lenka svěřila Bodríka Lucce? A já si myslel, že Bodrík patří Martinovi. Zajímavé.

56
Johana
Reagovat

A kdy stihl Tomáš kadeřnický salón?…nový střih i barva…

57
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Mohli ju chvíľu nechať tak, to bol jeden z mála zábavných momentov, rozkošná bola. Určite to nebola ovčia Janka, to by sa tak neproducírovala.

58
Hooper
Reagovat

Souhlasím s Tomášem – v Duelu by s Jankem asi vyhrál bez problémů.

59
stesticko
Reagovat

@Renata: je to tak – vymenila se valna cast skupiny co delala farmu, a to zejmena za lidi, co drive delali v reklamce a ruznych mini-projektech markizy (dodelavky, upoutavky), cele to ted jede tak jako nejaka parodie na parodii na blair witch. Ja jsem se o „puvodce“ farmy zacal zajimat, kdyz jsem tam v titulcich uvidel par jmen, ktere jsem znal z reklamnich agentur.

60
Eva původní
Reagovat

Opět jsem si početla, 2 dny jsem neměla přístup na internet a včera jsem jako vždy u farmy usnula. Hrmovku se zubem odvezla záchranka, no to snad néé…No, ty se s ní teda s…u :-)) A chudák Lubánek Klikor, ten si „infarkt“ přetrpěl ve smradu, špíně a v zimě na seně. No, komedie řádná :-))To jsem teda zvědavá co bude dál, vrátí se kdo???

61
Jeny
Reagovat

Nedá mi,aby som sa vyjadrila k Janovi.Ja ho vôbec nespoznávajú,jemu ubúdajú sily,je podráždený,že nikto nerobí,skoro vstáva a oni spia.Keď pôjde do duelu ,tak prehra a je jedno v akých disciplínach.
No to keby ja som zavolala sanitku koli zubom,ani mi ju nepošlú a keďže U nás pohotovosť nieje v nočných hodinách,tak by som musela čakať do rána.Z tohto pohľadu Markiza už nevie čo má robiť,vymýšľa kdejake debiloviny,tak si myslím ja osobne,že je to posledná farma.
Kedze nemam možnosť stiahnutia farmy,tak včera sa predviedli v plnej paráde,3reklamy do tak krátkeho programu bolo na mňa už veľa,viac ja pozerat v noci nebudem,tu si prečítam pár viet a to mi stačí.
A keby sa nemal vrátiť Filkor,tak už to vôbec sledovať nebudem.Tým nechcem povedať,že mu držím palce,ale len koli ich ksichtom,ako sa zatvoria.

62
Dany
Reagovat

Vzhledem k tomu, že dřevo už dorazilo a mě to nedalo abych nekoukla, myslím, že duel nakonec bude přece jen mužský, i když to tam ještě vidět není. A jestli nevrátí Klika /prosím, prosím,ne/ mají děvčata šmitec a příště už budou muset do svých řad. Protože vypadlý farmář, dá nejspíš chlapa za FT a druhý bude sluha. Pokud to ovšem nebude Jano a zase nebude chtít, v mezích svých rozumových schopností, zamíchat kartami a nedá za FT ženskou.

63
iv
Reagovat

Jsem akorát zvědavá, jestli rozhodnutí, že Jana končí a příjde za ni náhrada, padne hned tento týden nebo nám režie umožní si od morální autority, lidumila a dobrosrdečného filantropa, jak sám sebe paradoxně popsal, aspoň pár dílů oddechnout. Ohledně jeho údajné filantropie, dobrosrdečnosti v praxi se stačí podívat třeba na starší odkaz z minulé diskuse (399) Sobecký Filkor – podraz. Sledovanosti jeho příchodem neprospějí, štáb se řídí tradičním heslem čím hůř, tím lépe, ale v tomto případě by mělo platit odsud posud, všeho moc škodí.

64
Wally
Reagovat

K těm záclonkám, závěsům a koberci v kolibě chybí už jen chemlonové obrázky na zdi a umělé karafiáty na stole. Ten 10m koberec do toho prostoru dají jak? Zbytek bude venku před vchodem jako uvítací, či co?

Doufám, že se vrátí Luboš. Ty ksichty ostatních budou k nezaplacení.

65
Johana
Reagovat

@Eva původní: a nesmíme zapomínat, že zůstal sám a opuštěný…i ta služka se něho vybodla.
Včera Šárka něco povídala o té sluhovské kadibudce, že je tam nějak moc slámy. Že on si tam štupel nanosil jak do hnízda, aby se mu tam lépe trpělo.

66
Franz
Reagovat

Až se vrátí Klikor, tak to bude vadit pouze usmrkanému Tomášovi (další jeho duel neměl smysl), Lucině a Miriam. Ostatní jsou s ním kamarádi – pro Mikimause byl jeho šéf, pro Lenku taťka a pro Jana kámoš z východu. Tak jaképak ksichty?
Včera mně volala teta (přes 75 let) věrná divačka Farmy a řekla mně, že ji to už nebaví. Chybí ji tam Reza a panu Filkorovi by dala pár facek.

67
Wally
Reagovat

@Franz: I ty 3 stačí. Ale Bubica ho určitě sluníčkově přivítá.

68
Jeny
Reagovat

@Franz: Ani jeden z nich nebude nadšený.Každý si tu píše svoj názor,každý každého rešpektuje iba ty jediný neuznavas iný názor.Zvlášť na slovákov si alergický,asi si taký istý jak Filkor.

69
Wally
Reagovat

@Franz: A matka všech prací Šárka, bude tak nadšená, že se jí vzteky rozvrkočí i ten příčesek.

70
NM
Reagovat

„Filantrop“ Filkor odchádzal vo veľkom štýle a nezíduc zo svojho piedestálu sa s nikým nerozlúčil. Takže určite väčšina nadšená nebude. A možno sa stane zázrak, nepríde – odmietne, veď aj tak na farme nemá čo robiť, keďže peniaze vôbec neboli dôvodom jeho účasti na farme. Úsmev. Myslel, že mu niekto naivný naletí na tie reči v liste, že jeho poslaním bolo poľudštiť. Akurát, že nič pre to nespravil, v komunikácii, v príkladnom správaní, asertivite a iných aspektoch zlyhal oveľa viac ako ostatné „decká“, ktoré ešte musia rásť a zrieť. Len dúfam, že nikdy nedozrejú do postojov, názorov a celkového osobnostného zlyhania Klikora (celkom mu táto prezývka sadla, použijem ju teda:))

71
Franz
Reagovat

@Jeny: Vážená slečno, paní, vašemu příspěvku vůbec nerozumím. Zvlášť té části, že nemám rád „slovákov“. Nevím jak jste na to přišla. Já, který má doma poloviční Slovenku a v Bratislavě jsem více než doma. Já, který zde na Panáčka chodím od třetí řady Farmy (tuším od roku 2012), kdy vy jste možná ještě o nějaké Farmě ani nevěděla.
Prosím, nechte toho urážení Filkorom!

72
Franz
Reagovat

@Wally: Jasně, že někteří budou na Filkora čumět, co tam dělá. Ale určitě Lenka ho přivítá s otevřenou náručí – v pondělní prodloužené verzi, když se ptala Kvetka, zda jim Lubo chybí, tak diplomaticky řekla, že to má 50:50.

73
Jája
Reagovat

@Jeny: ???

74
johanetta
Reagovat

@Jája: @Jeny: !!!

75
Jeny
Reagovat

@Jája: Mám reagovať na deda vseveda,neviem.Mám inakšie starosti.Ja som asi bola v plienkach,keď ten pán bol na Panackovi.Chcela som len poukázať na to,ze neuznáva iný názor,nie som jediná na koho útočil svojimi klientmi.Čo taká BarBora,aj na ňu reagoval negatívne.A že má pán ženu slovenku k tomu len to,že ju ľutujem.

76
Jája
Reagovat

@Jeny: Nevím, co ti přeběhlo přes cestu, že tak vyjíždíš.
Franz pouze vyjádřil svůj názor tak jako ty. Proto ty moje otazníky. Na tebe se původně vůbec neobracel. Takže klid a nohy v teple :)

77
Jeny
Reagovat

@Jeny: svojimi komentarmy.

78
Jája
Reagovat

@Jeny: Tak ho nečti a ušetříš si prsty.

79
jaroslav
Reagovat

Vrati, vrati.

80
Franz
Reagovat

@Jeny: S BarBorou si navzájem dáváme poklony už třetí rok, ale nikdy to nepřerostlo (aspoň z mojí strany) v takové napadání jako předvádíte vy. Jája má pravdu. Já na vás nereaguji, tak se prosím zdržte komentářů i vy!

@Jája: Jájo děkuji, napsala jsi to správně.

81
dejna
Reagovat

@Franz: Mně by zajímalo, jestli jim dají čas po oznámení, že Janka se už nevrátí, nebo tam Klikora pustí hned po. :D
A jestli ho tam pustí ještě před volbou 2.duelanta, je možné, že hned nastoupí cestu směr chatka. To ale nejspíš štáb nedovolí. ;)

Souhlasím, že návrat Klikora nebude vadit všem, Lenka a Miki jsou jasní, Bubica to možná pojme jako druhou šanci k navázání dobrého vztahu, myslím si, že i ta Šárka se napůl zaraduje, protože se vrátí Tomášův soupeř a Šárka se s Tomášem nemusí.

82
Eva původní
Reagovat

@Franz: 66 – Tak jsem dnes odpoledne viděla prd, na Farmu jsem úplně zapomněla a to jsem byla doma. Tolik jsem se těšila na odvoz Hrmovky jak na farmu přijede rychlá kvůli zoubečku. Jak ji tam zachranáři obskakovali chuděru :-)) Franz, kdo je Mikimaus?
S Tvojí tetou plně souhlasím i mě už farma moc nebere, když to všechno zaspím :-)) Asi už ta zimní neměla být a mohli jsme se těšit na podzimní.

83
Eva původní
Reagovat

@Eva původní: Teď mě trklo, je to Miki? Ale ty jsi mu říkal Fernet, ne? :-)

84
NM
Reagovat

Podľa mňa je Mikimauz Šárka. Výzor, dva brmbolce nad hlavou… na ňu som hneď pomyslela, keď som si prečítala. Trefné :))

85
Wally
Reagovat

Jak dávala Šárka Martinovi ty bačkory, tak říkala: “ to je do našeho nového obchodu“. Nechtějí mít v kolibě obchod se suvenýry? :)))

86
Jeny
Reagovat

@Franz: Tak sory,viac sa nebudem vyjadrovať.Hold mi ujeli nervy,ako zvyknete hovoriť vy česi.

87
Franz
Reagovat

@Eva původní: Omlouvám se, teta říká Fernetovi Mikimaus a Tomášovi Donald. Že prý má takovou pusu a pořád posmrkuje.

@Jeny: Dobře beru to.

88
Dany
Reagovat

@Wally: To by bylo trochu ujetý, ne? Komu by je prodávali, medvědům? Ale tentokrát je možné všechno

89
Wally
Reagovat

@Dany: Pár výprav do hor, bude více odlitků, více kostí i nějaké pírko ptačí se jistě najde. Nádobí dřevěné, hliněné, malá pícka a pár placek. Šárka bude mít vedlejšák jak hrom. K tomu si tam bude v klidu tvořit. :))

90
Tamzin
Reagovat

Tak Šárka říkala, že má něco na obchod pro nový domček. Čert ví, jak to myslela. Mě se zdá, že koliba bude hlavně sloužit jako reklama pro výrobce té skládačky :-)

91
Tamzin
Reagovat

@Wally: Tak to by se Šárce určitě mooc líbilo.

92
BarBora
Reagovat

Oni vedia, že sa Lubo vtáti, minimálne s tým po odchode Janky počítajú, tak nejaké prekvapené tváričky neočakávam, len namrzené a vôbec by som sa im nečudovala. Ale aj som trochu zvedavá, či Lubo zmení správanie, alebo bude naďalej zo seba robiť vola, mal možnosť sa doma zorientovať.

93
Jája
Reagovat

Všimli jste si jak usoplenec je v podstatě pořád v klidu dokud někdo nezačne omezovat příděl jídla, případně určovat kolik se čeho může sníst, když mají něco navíc do kuchyně? V ten moment startuje ve stylu “ Reza kaše a placky“. Pak koncem týdne žerou otruby, protože mu raději každý ustoupí a Feťák se k němu rád přidá. Zato Šárina to je křeček. Té za chvíli začne smrdět kufr a sám odejde do duelu. :)

94
dejna
Reagovat

@Jája: :D

95
Jája
Reagovat

Kdo nemá potřebu teď spát – přivezli A :)

96
Prochor
Reagovat

Jak tak čtu- tak kvůli deseti vteřinám pohledu jak se budou lidi tvářit až se Klikor vrátí jsou někteří ochotní se na něj dva týdny dívat jak prudí a kazí atmosféru. Já osobně jsem rád že je pryč a nechápu proč bych měl být rád, že se vrátí. To nemá logiku.
Jinak Jany je škoda, byla to nejlepší taktička. Ostatní jsou proti ní béčka (např. Lenka: „S Lubošem daleko dojdu“ :-)))) teď se Lenka lepí na Lucku trubka).
Samozřejmě důvod a způsob jak Jana odešla – šaškárna.

97
Dany
Reagovat

@Jája: Tak já se Šárce v tomhle ani nedivím. Zrovna tak Miriam, kterou za to, že některé produkty, jako třeba med, měla u sebe a přidělovala je, drbal Miki na střeše. Přemýšlejí dopředu a na farmě nikdy nevědí, kdy jim za něco Martin všechno sebere. Obě to zažily. Zatím to vychází rozežrancům a těm, co chtějí být, jako FT, za pěkné, ale to se může klidně v minutě zvrtnout.

99
Eva původní
Reagovat

@Franz: 87 – tetičku pozdravuji, dobře je odhadla :-))
ale jak napsala NM v 84 tak na Šárku ten Mikimaus taky sedí s těmi brmbolcemi na hlavě :-)

100
Jája
Reagovat

@Eva původní: Na šmigrust byla Šárka typický Mikimaus – ve spodním prádle, velké kulaté brýle (ve kterých mmch vypadá jako blbec) a brmbolcovů čapku na hlavě – čučela z kádě jak čerstvě vyoraná myš. :)

101
Skála
Reagovat

@Jája: :-D Přesně,ta vyoraná myš mě také napadla. :-)

102
Eva původní
Reagovat

@Jája: 100 – :-)) jojo, ty brejle jí vůbec nejdou, ale brmbolcová čepice jí sedí :-)) Dnes přijede obchodník a bude prekérka mezi Mikimauskou a Lucinou. Dnes si nařídím budíka, to kdybych zas chrněla , to si nesmím nechat ujít.

103
Jája
Reagovat

@Eva původní: Dneškem se mi Šárka zhnusila ještě více a oprýskaná huba si myslí, že vládne světu. Důležitá jak tomáš v průjezdu a pěkná svině. :( Budeš se „bavit“ :))

104
iv
Reagovat

U Šárky je mi víc než vzhled protivné její občas pokřivené myšlení a zmatené vyjadřování. Provažuje se za výjimečně citlivou, zranitelnou duši, úplně jinou (rozuměj lepší) než všichni ostatní. Nepochopená, ukřivděná, nedoceněná všemi raději v slzách trpí a šlechetně každému odpouští, prý se na ně nezlobí. Komentuji nejen podle dneška a toho, co z ní před Kvetkou vylezlo.

105
Jája
Reagovat

@iv: Je to taková ukňamčená povaha, ta měla jít do kláštera nebo jako povolání zvolit profesionální pohřební plačku. Řekneš jí dobrý den a ona hned brečí „si ma nepochopila“.

107
Milu
Reagovat

@Dany: dala jsem jako většina,asi 86% REZU!!?MNĚ TAM OPRAVDU CHYBÍ!!!☼☼

108
Eva původní
Reagovat

@Jája: 103 – :-)))))… oprýskaná huba,Jájo, ty dovedeš skvěle pobavit, super :-))) 3x palec nahoru

109
Prochor
Reagovat

Z Šárky mám dlouhodobě srandu protože si myslím, že je blbá jako kuchyňské hodiny. Takže nemá cenu se vzrušovat bláboly, které vypadávají z jejího dvoubitového mozečku.

110
Hooper
Reagovat

@Prochor: Submisivních žen tam je více. Komentáře 104 a 105 jsou přesné.

111
Hooper
Reagovat

Janko mě tedy s těmi nunčaky překvapil, to jsem fakt koukal. O Lucce jsem věděl, že s obručí bude umět.

112
JanaH
Reagovat

Šárka je taková „svatádalanevíkomu“. Když má tak moc nemocného manžela, proč se do kélu harcovala na Farmu? Aspoň mu přiveze doutník, možná i ty čokošky. A jak přišla na to, že na telefonát měla největší nárok? Chovala se jak trucovité umanuté děcko, aby to pak mohla hrát na lítost.
Miri zdlábla krevety a mobil neřešila. :-)

113
Hooper
Reagovat

@JanaH: A co říkáš Rezovi? Zhezknul, že?

114
JanaH
Reagovat

@Hooper: :-D To je celá Miri, já jí to schvaluju, omladina už z ní chytá nerv.

115
lena
Reagovat

Tak tenhle díl patří Šárce, jak se vztekala (s mašlí ve vlasech), že ona nebude hrát dětinské hry :-)). A taky mne pobavila její debata s Mirian, že farmu by měli vést starší a rozumnější a ještě by se jim mohlo vykat, ne-li onikat.

116
JanaH
Reagovat

@lena: ale tak to vůbec neřekly, bavily se o tom, jak to bývalo dřív.

117
Milu
Reagovat

…možná se vám to nebude líbit…ale nerada vidím,když se o starších lidech nehezky hovoří…jednou budou staří všichni….a to,jak se bavili mladí na domě …bylo hnusné!!!!Miki na Miriam nadával…už asi zapomněl,jak sama s Janom tahala došky,když když oni seděli v kuchyni!!

118
Hooper
Reagovat

Prostě je nepochopená. Hraní na city, no.

119
JanaH
Reagovat

Co to tam ta PsychoLenka kecala? Ťukec sem, ťukec tam.
Dobře Lucku ovlivňuje, a ta je takové telátko, že jí to žere.

120
JanaH
Reagovat

Psychická podpora PsychoLenka. :-D

121
Jája
Reagovat

@JanaH: Nejhorší na tom je, že začíná přebírat i její ujeté móresy. Připadala mi empatická ale dnes – děs, běs.

122
JanaH
Reagovat

@Jája: Lucka není žádná extramyslitelka, svůj k svému. Se nám to klasicky vyselektovalo na mladí-staří.
Chválím Miriam za dnešek a přiznám se, že takto na mě Hnůj čumět z blízka, už by ji měl.

123
Wally
Reagovat

@Milu: Stáří není zásluha. Ani mládí. Akorát ti starší si to myslí. Mají stejný cíl tak i stejné podmínky.
@JanaH: Lucku neovlivní nikdo, ta si tam jede tvrdě svoji hru. Skoro na každém něco vidí a přitom je u všech oblíbená. Jestli sama nebude chtít odstoupit, tak ji vidím na finalistku. A ne že by mě to těšilo, to tedy ani náhodou.

124
Hooper
Reagovat

@JanaH: Generační konflikt je tam už nějakou dobu, ale ano, dnes to bylo hodně evidentní.

125
Jája
Reagovat

@JanaH: Nevím, jestli si viděla necenz. ale to čučení byla práce ředitelky farmy. Všechny mladé si stáhla k sobě a přesvědčila je, že je Miri zfetovaná, ať se jí jdou podívat na oči. Ta mi zase zahrála na nerv huba nevymáchaná. A jehla se jí zasekla, opakovala to aspoň 5x.

126
Jája
Reagovat

@Wally: Myslíš, že Lucka projde přes Lenu a Miriam?

127
Jája
Reagovat

JanaH – nevím jak u vás, ale u nás se ochladilo, tak jedu na dřevo. Mám nachystané dvě hromady. :) Dobrou … :))

128
JanaH
Reagovat

@Wally: no vidíš, já si zas myslím, že ovlivnitelná je. Lenka to s ní skoulela dobře, „nechala“ to na ní a dosáhla svého. Lucka je oblíbená, že je ten andílek, nekřičí, nenadává, kluci z ní slintají. Já se spíš děsím toho, aby ve finále nebyla magorka Lenka, když si vzpomenu na její duel s Lenuš…

@Jája: jj, viděla.

129
JanaH
Reagovat

@Jája: bacha na třísky kdesi! :-DDD

130
Wally
Reagovat

@Jája: Vždyť se do duelu ani nemusí dostat. Zatím nebyla ani služka. A teď spekuluju: duel mužský, FT chlap a ona opět služka nebude.

131
Milu
Reagovat

@Jája: dobrou….jdu se podívat na skládku…snad tam také něco najdu:-)

132
Milu
Reagovat

@JanaH: Lucku jsem měla ráda…ale moc zklamala….opravdu moc…ano,byla empatická…ale už asi začala hrát…. a nesluší jí to….

133
BarBora
Reagovat

Šárka je od začiatku vystresovaná, aspoň dĺžkou pobytu potrebuje naškrabať nejaké peniažky, ani sa to nesnaží zakrývať, Luca je tupelo, Mikimu skoro nič nie je rozumieť, akurát že sa baví a chce sa baviť, ostatné je mu niekde, Mira je známa firma, akurát Luca sa bude donekonečna čudovať a rozoberať opicu a Lenka? Dohodli sme sa na ženskom dueli – ťukes, dávam mužský duel-ťukes.

134
Dany
Reagovat

Mě v tomto díle Lucka hodně zklamala. Miriam jí něco řekne a ona to hned letí vyslepičit. I když osobně si myslímm, že Miriam moc dobře věděla, co dělá, ráda si lidi testuje. I s tou opicí to byla z její strany psychohra. Možná je trochhu naivní v tom, jak jde na každého s úsměvem a po dobrém, zvlášť na farmě, kde jsou vybraní echt konfliktní lidé, kteří jsou schopní pro ty prachy kdejaké špinavosti /v dnešní době se tomu říká taktika/. Ale hloupá Miriam rozhodně není. A když budu mluvit za sebe, je mi sympatičtější, když si jde stres vybít do lesa zpěvem, než kdyby tam štěkala po lidech. Hádek z úplně malicherných příčin, je tam dost.

135
Dany
Reagovat

@JanaH: 112 – Já bych Šárku za to, že „se třepala“ na farmu, když má nemocného manžela, neodsuzovala. Nikdo z nás neví, jak to u nic je, třeba ty peníze potřebuje zrovna kvůli nemocnému manželovi a tady je relativní šance je vydělat. Tuhle sumu poctivou prací nevydělá, kdyby se zedřela do krve. I Lucka a Jano ,alespon podle toho, co říkají, mají nemocnou maminku a šli na farmu.

136
Dany
Reagovat

@Wally: Co se FT týče, mám obavy, že vypadne Jano a jestli se vrátí opravdu ten magor Klikor a stačí to ještě do duelu, dá ho Jánošík zas za FT, aby se jim pomstil. On má pěkně vymeteno a tak čistá duše, jak tady někteří píší, podle mě, rozhodně není. A vzhledem ke Klikorově povaze, by byla služka Miriam a sluha Tomáš. Ale to už hodně hodně předbíhám a spekuluji.

137
Wally
Reagovat

On nikdo z těch omezenců nepochopil, že Šárka chtěla telefon přes 3 týdny pro Janka i když tam nebyl?
@Dany: I to je možné, ale myslím si, že je na Luboše dost naštvaný, že nebyl FT.

138
Dany
Reagovat

@Wally: Ono jim totiž, panáčkům, nedochází, že to pro chlapy hned první týden pos..l velký pedagog Klikor, když hlasoval pro mužský duel. Tím získaly ženské převahu a byly by hloupé, kdyby toho nevyužily.

139
Dany
Reagovat

Taky může Jano udělat velký tah na bránu, vzít do duelu Klika a vyřadit ho. Jenže obávám se, že Jano to už vzdal a bojovat nebude. Takže zase budeme koukat na jeden „zajímavý“ , předem rozhodnutý duel. Jediný duel, co v téhle řadě za něco stál, byl ten minulý Klik – Tomáš.

140
dejna
Reagovat

Ferleťák chytá nerva, tím se mi splnilo jedno přání. :)
Podle jednoho momentu soudím, že Jano nerozchodil to, že ho Klikor nedal za FT, proto je docela možné, že dá Šárku. A to by se mi moc líbilo, protože Lucka služka a už by jela. :)
Janko – no to jsem zvědavá, jestli ho složí dohromady nebo opravdu udělá to, čím vyhrožuje.

141
BarBora
Reagovat

@Wally:
Nie, to len Luca za 3 týždne omieľania nepochopila, že v prekvapení bude mobil.

Dany: Jano sa vie naštvať, ale nemyslím si, že by bol zlomyseľný, Luba dal za FT po jeho výzve, aby nezabudol, že je východniar, zato Lubenko na to zabudol veľmi rýchlo. Skôr si myslím, že buď po ľudskej stránke dá Šárku, alebo pracanta Tomáša, pracantov má Jano rád, Lubo už aj jemu liezol na nervy a sám ho oslobodil od nutnosti „východniarstva“. Potom by tie sluhovstvá vyzerali inak.
Ale zas je možné aj to, že Lubo ho bude vydierať s tým, že ho vrátil do hry.

142
dejna
Reagovat

Je zajímavé, jak jde napříč touto farmou jakési zhnusení, svědčí o tom i první dva dohodnuté duely, vlastně i ten Jankův s Rezou, i to, že jak se tam měl někdo vrátit, stáli tam t tři spíš jako na porážku než jako před výhrou.
Když už i Jano dokáže zřetelně formulovat svoje znechucení, musí to tam být docela výživné.
Myslím, že to tak cítila i Janka, proto raději vypadla.

143
Zuzka
Reagovat

@Dany: 134 Súhlasím. Mirka ma prekvapila ako dokázala viesť farmu a celkovo ma prekvapuje. Má svoje malé úlety, ale každý sme nejaký. Príde mi ale zo všetkých ľudí na farme najprijateľnejšia. Réza ako opičiak plyšový ma veľmi pobavil :D. Táto výrazná osobnosť sa vrátila na farmu aspoň symbolicky. Zároveň si myslím, že ostatné ženy majú z Mirky strach. Vyzerá ako silná žena ako psychicky tak aj fyzicky a zároveň nemá v hlave nasrá.o. Na súboj Mirky s nejakou dievčinou som veľmi zvedavá. Aj keď by bola na strane prvej duelantky, tak druhá duelantka bude mať veľký problém vybrať disciplíny, v ktorých by mala výraznú prevahu nad Mirkou.

144
Zuzka
Reagovat

@dejna: 142 Premýšľala som nad tým, čím to je, že sú takí zhnusení. Keďže intrigy a zlé medziľudské správanie je na každej farme, tak mi vychádza, že asi bude problém v tej zime. To že si nemôžu ísť natrhať aspoň jablká a vyhriať sa na slniečku evidentne robí veľmi veľa. Som zvedavá, či sa so zlepšujúcim počasím bude meniť aj motivácia ostať na farme.

145
Zuzka
Reagovat

Teším sa na Klikorov návrat. :) Ja viem, že to bude ťažké aj pre nás divákov, ale ten jeho fascinujúci odchod z farmy si proste zaslúži aj rýchly návrat. :D Také tryskajúce emócie som fakt dávno nevidela.

146
Eva původní
Reagovat

Lulu se mi asi jako většině zprotivila též. Ne, však za ten telefon. Šárka mohla víc o ten hovor usilovat a ne se urazit, že z pozice starší ženy měla být vybrána ona. Samozřejmě, že dravější holka se hrne bezohledně za svým. Nelíbí se mi to, ale Mikimauska mohla být akčnější a nemusela uťáple ustoupit. Jindy se hrne do všeho s vervou. Lucina se mně mimo jiné, zprotivila hlavně tím jak zesměšňovala Miriam. Miriam je prostě taková milá naivka a že se baví s opicí, no tak co, asi jí to něco přináší a mladé holce nepřísluší ji zesměšňovat u stolu přede všemi. Květu ani nekomentuji, ta se zastane jen málokoho. A jak to vypadá duel bude asi Janko – Tomáš. Už je to nezáživné. No, ale jestli se vrátí Klikor, tak kdoví co se bude dít …

147
Dany
Reagovat

@dejna: Dejno, i mě by se móóóóc líbilo, kdyby byla Šárka FT. Pak by si služka, at už by to byla kterákoli z nich, při případném ženském duelu nemohla vzít relativně nejslabší Šárku a byla bych zvědavá, jak by se s tím děvčata vyrovnala.
@Zuzka: Já se zase na jeho návrat netěším ani trochu a moc by mě potěšil Jano, kdyby si ho vzal do duelu, posbíral se a vymetl ho zpět do Nové Vsi, nebo jak se to tam jmenuje.

148
dejna
Reagovat

@Zuzka: Já ti nevím, napadlo mě, jestli to nějak nesouvisí se štábem a celkově s nedodržováním pravidel a naprostou laxností ze strany Kvetky a Martina. Tato Farma nemá žádné motto a jako by neměla žádný fixní cíl (který je hlavně pro pracanty důležitý, myslím si).

149
Eva původní
Reagovat

@Zuzka: 145 – Ahoj Zuzi, jo já se taky těším na případný Klikorův návrat, hlavně na to jak všichni protáhnou ksichty :-))

150
JM
Reagovat

Snad mají rozum a toho Klikora tam nepošlou, už takhle je někdy na nervy

151
Dany
Reagovat

@dejna: Tak tohle si myslím taky. Oni už si jednu farmu přeskákali, pravidla se tam jakžtakž dodržovala a ted absolutně nic. Tady největší hajzlík a bezohledný člověk, a ted nemyslím jen Luba, co nebere na nikoho a na nic ohledy, má nade všemi vrch a dělá si co ho napadne. A co je horší, často to odnese ten šikanovaný. Štáb manipuluje naprosto otevřeně a ani se nesnaží to skrývat, nebo vyvolávat zdání spontálnosti. Výkony Kvetky a Martina ani nemá cenu komentovat, jsou naprosto ve stylu této řady. Vůbec se nedivím, že postupně odstupují. Také ty duely podle toho vypadají, jediný, který za něco stál byl Tomáš – Lubo. Ostatní, místo aby byly nejnapínavější částí týdne, byly nudnější, než jednotlivé epizody.

152
JM
Reagovat

Opravuji – má tam být už takhle je to někdy na nervy

153
dejna
Reagovat

Už dvakrát mi zmizel příspěvek, zkusím potřetí:
V dnešním díle si všimněte, jak Ferleťák, když stojí vedle hospodáře, kmitá jazykem. Úplně jako Barty Crouch (herec David Tennant) z Harryho Pottera, který s vydával v Ohnivém poháru za profesora Pošuka. Takové zmijí zakmitání. :D

154
dejna
Reagovat

Pro ty, kteří chtějí být v obraze:
https://en.wikipedia.org/wiki/David_Tennant

155
Dany
Reagovat

@Eva původní: No, nevím,co si od toho slibuješ. Většina těhle křiváků ho bude s „nadšením“ vítat. Miki a strupatá Lenka se přímo blahem roztečou. Za tu chvilku, co snad někteří protáhnou ksichty to nestojí. Pro mě je nekoukatelný a také to holt budu dělat tak, jako poslední týden než blb s hysterickým záchvatem vypadl, dívat se ze záznamu a výlevy jeho a Mikiho prostě přetáčet.

156
Franz
Reagovat

Hloupý „ťukes“ a proslov psychoLenky u volby prvního duelanta se rovná manipulace s ženami. Vlastně to bylo myšleno k Miriam, aby věděla jak správně volit duelanta. Jako by snad byla nesprávná.
Není potřeba tam už vracet malého štupla, prý tam přijdou ještě další případy.

157
dejna
Reagovat

@Franz: Myslíš? Chodívali kolem 7. týdne, teď už je devátý, na farmě je 8 lidí = 5 duelů, závěrečný týden, takže konec by byl v cca půlce května.

158
Wally
Reagovat

Kdo chce vědět, kdo je v duelu tak nechoďte na ofiko.

Jak to tu pročítám o dodržování pravidel a dělání si co kdo chce. Zdůrazňování top farmářů. Tak mě napadlo třeba tam jsou fakt jen za honorář, hrajou Borisovnu a výhru dají na charitu. Pár lidem to pomůže do budoucnost, že se opět zviditelnili a mají na půl roku punc selebrity a nějaký příjem. Ostatní mají jistý honorář.

159
Franz
Reagovat

Omlouvám se, že prozrazuji kdo je Mikuláš, ale ten „skutr“ se už vrátil!
Podívám se na dnešní duel a v týdnu prostě díly vynechávám. Štáb Farmy se asi větší lemplové než samotní soutěžící. :-Ů

160
NM
Reagovat

135 Dany, u Šárky je to akési podivné, už keď robila v Rakúsku, muž jej tuším peniaze z veľkej časti pregambleril alebo prepil alebo oboje, takže je jedno, koľko financií majú, aj tak všetko padne na podivné účely. K jeho zdraviu, či je naozaj také zlé, sa nedokážem vyjadriť, mal by mať cukrovku, ale s tým žijú tisícky, tam bude skôr vyššie zmienený problém a k tomu pravdepodobne lenivosť. Pokiaľ viem, nepracovali ani jej dospelí synovia, všetko zaobstarávala sama. Možno by jej financie pomohli, možno by ešte viac prehĺbili nechuť pracovať.

161
Franz
Reagovat

@dejna: Ne, já to nevím, jen jsem vycházel z nějaké diskuze. Také si myslím, že už tam nikdo nepřijde.

162
Johana
Reagovat

Šárina je pěkná potvora. Navenek maska dobrosrdečné, lidské slabosti chápající a odpouštějící ženičky, vevnitř protivná, umanutá ženská, která si jde tvrdě za svým a když to nejde jinak, použije fňukání a citové vydírání.
Vysvětlí mi někdo, jak to myslela, když na Kvetinu větu, že má doma chorého muže odpověděla, že ho už neviděla rok a tři měsíce?

163
Franz
Reagovat

Slyšel jsem včera dobře, že Šárina říkala, že manžela neviděla rok a tři měsíce?

164
Franz
Reagovat

@Johana: stejné myšlenky

165
Jája
Reagovat

Martin je naprosto nekorektní hospodář, neustále oslavující svého oblíbence (ať tam je či není) a dehonestující práci ostatních (mimo Janka) hlavně Miriam. Feťák ve své zamilovanosti k panence Lulu je absolutně neobjektivní k odváděné práci. Měl by si vyzkoušet práci jiných, nejen tu, která ho baví. To umím i já stará bába přitloukat šindele, které mi pod nos přinesou dva nejstarší na farmě. Ať vezme jehlu do ruky a šije. Haha, to je představa, asi jako cigán v pracovním poměru. :DD

166
NM
Reagovat

Mira sa zdá neporaziteľná, ale almanach + prekvapenie + nejaká silová disciplína a možno prvé dva nedá. O prekvapenia na farme nie je núdza.
A stále dúfam, že sa zjavia nové tváre, ktoré poriadne zamiešajú karty.

167
sunrise
Reagovat

@Jája: Martin je herec úkolovaný štábem. Proč to stále někdo nechápe? :-)

168
JanaH
Reagovat

Johana, Franz: mluvila o synovi.

Manžel by měl být údajně po operaci srdce, to mu ten ulitý doutníček udělá dobře.

@Jája: však se švadlenky předvedou. :-D

169
Johana
Reagovat

@Jája: no, on říkal, že tu duchnu by spíchl za dvacet minut a nechápe, co té Miriam na tom může tak dlouho trvat…chlapec šikovný.

170
JanaH
Reagovat

@sunrise: má tu roli poslední léta nějak blbě napsanou… „žrala“ jsem mu to druhou a třetí řadu. :-D

172
Johana
Reagovat

@JanaH: dík, já si to myslela, ale ani po opakovaném poslechu nerozuměla, že mluví o synovi.

173
JanaH
Reagovat

@Jája: selhalo jí zdraví, už zase, no čo už… :-)

174
Milu
Reagovat

@Dany: souhlasím,co jsi napsala o Lucce…jak slepičila….a i Lenka se zachovala s Luckou hnusně,když se jednalo o práci Miriam….ale co potom ony dvě udělaly za jeden den…to byla parodie na práci!!!…Jen se divím,že jim,chlapům Miriam nevmetla do tváře,jak oni bojkotovali to řezání dřeva u lesa….a Miki bude něco vykládat….HAJZLÍK je to!!!!!!

175
Jája
Reagovat

Protože jsem zvědavá a vlítla jsem na ofiko, můžu jen konstatovat že další fraška na obzoru. V hlavní roli oprýskaná huba a vysoce spravedlivý Feťák. Dle povahy popcorn nebo kapesníky ssebou. :D

176
dejna
Reagovat

@Milu: Taky jsem se Miriam divila, ale řekla bych, že je přece jen starší, navíc nečekala útok, proto si nevzpomněla.
Souhlas! A navíc, nemám nic proti věřícím, ale toto je obyčejnej pánbičkář.

177
Jája
Reagovat

K tomu mottu: Sedmička je „Zimná a hviezdná“. No kdo by to řekl, že?

178
JanaH
Reagovat

@Jája: popcorn nejím, tož jsem zamáčkla slzu… smíchu… šiš… :-) Prepáč, ak náhodou niečo… :-)))

179
Franz
Reagovat

@Jája: Taky jsem viděl, jak ta olezlá huba zase svým pláčem něco hraje. Fuj, jak hláška z filmu pro pamětníky: „Faleš je tvoje jméno“.

180
Dany
Reagovat

@NM: Mirka není neporazitelná, myslím, že zrovna třeba Herpesačka na ní silově má, ale je určitě těžší oříšek, než třeba Šárka.

@sunrise: My přeci víme, že Martin je herec, zrovna tak, jakoKvetka. Jen by mohli hrát svou roli věrohodněji, navíc nestačím stále znovu a znovu vycházet z úžasu, jak se lidi můžou zhovadit kvůli penězúm. Musí je tedy oba hodně hodně potřebovat.

@Milu: Přesně, hajzlík bude něco vykládat o práci, místo zpracovávání dřeva celé odpoledne proválel a vedl „chytré“ řeči s Klikorem. Taky bych mu to, být Miriam,vrazila, ale myslím, že ona ani neví, jak to bylo doopravdy. Že se nepřetrhli, je jí určitě jasné, ale že to až tak schválně bojkotovali, to určitě neví. Na Mikiho mám svůj názor od první chvíle, co vkročil na farmu a je mi naprosto jasné, proč ho z první farmy vymetli, jak nejrychleji to šlo. Je to takový Klikor v mladším vydání, ale na rozdíl od něj je ještě vychcanější, umí to lépe skrývat. Miriam ho dobře zhodnotila, maska se začíná odlupovat.

181
Alex
Reagovat

Návrat Fikora nevydejchám…. Přestávám se koukat

182
Milu
Reagovat

Ač se to nezdá,stále si myslím,že se ženami Miriam vytře podlahu….a možná i nějakého chlapa pošle prdět do kouta:-DDDD….Já ji zatím vidím na finalistku….a asi s Tomášem…ale raději bych tam viděla Janka….O Lence jsem zatím moc nepsala…ale opravdu se mi otevírá…jak mladí říkají KUFR….možná i učurávala,jak leze Klikorovi do prde.e!!!!

183
Dany
Reagovat

@Milu: Hlavně, aby se jí nadšením nevyrazily další pupence.

184
Rudi
Reagovat

jestli jsem dobře slyšela, Šárka brečela a řekla, že muže vyše roka neviděla, tak mě to přišlo divné…

185
Jája
Reagovat

@JanaH: njn a Feťák tomu nasadil korunu. Já si asi nachystám obojí, kdoví co se ještě doslechnem. Uvažuju nad lavórem. :DDD

186
Milu
Reagovat

@Dany: chi….možná na té pr.eli:-DD

187
Eva původní
Reagovat

@Dany: 155 – Dany, však víš jaký to je prevít, že kdyby byl jó zhnusený farmáři a nechtěl se vrátit, uhraje to na nemoc. Jenže Klikor je na ně nažhaven ve stylu „však já se vrátím a se mnou přijde zákon“ :-)) Zajímá mě kdy se vlastně vrátí. První duelent je zcela jistě Janko a vezme si do souboje Hnoje a Hnůj zase Janka porazí a Janek dá ze vzteku farmáře týdne Filkora, když už tam bude. To by snad všichni houfem odstoupili nebo by se tam pomordovali. Dle Tvého komentu – 136 to taky tak nějak vidíš. Uvidíme jak se dnes při té komédii pobavíme :-))

188
Jája
Reagovat

Dědek plesnivá asi dostal od Květy imunitu, aby náhodou nevyletěl dřív než rozbalil kufr. A tak budeme opět s velkou radostí sledovat jeho psychoveletoče u kterých mu bude sekundovat olezlá huba (z té uvidíme ovšem jen nohy). :DDD

189
Eva původní
Reagovat

@Milu: 181 – i to je moje přání aby s babama Miriam vymetla, ale mám obavy z Lenky :-(

190
Hooper
Reagovat

@Eva původní: Ještě před duelem a asi i před volbou druhého duelanta. Ale jeho si Jánošík neveme.

191
Zuzka
Reagovat

@Eva původní: Ahoj Evi, teraz nemám čas sem moc chodiť len občas sem zbehnem. Farmu pozerám z archívu, tie ich neskoré časy fakt nedávam, tak som minimálne deň pozadu :(.
Čo hovoríš na Lenku? Tá sa teda pekne zmenila. Stala sa z nej pekné potvora. Niekedy by mala skôr premýšľať ako niečo povie. Myslím, že má dosť na prd stratégiu. Mne je Miriam najsympatickejšia zatiaľ. Je taká záhadná, nedáva najavo akú stratégiu si zvolila a podľa mňa ostatné ženy tušia, že Miriam nebude ľahký oriešok a že im tie ich „stratégie zasa až tak nežerie“. Bude sa s nimi viesť pokiaľ bude cítiť výhodu z kooperácie s nimi, ale potom si pôjde svojou cestou. Zatiaľ by som Miriam rada videla vo finále.

192
Milu
Reagovat

@Eva původní: já si myslím,že na ni má….Lenica je možná i oslabená z toho oparu…slabá imunita….mohla by kvůli tomu i vypadnout….přála bych jí to….opar by měl být za měsíc vyléčený…nebo alespoň ustupovat….ale tady to sice občas je zaschlé…jinak zase hnus….uvidíme…

193
Wally
Reagovat

@Milu: Ono to bude hlavně tím, že to není opar, ale tzv. koutky. A ty se velice rády vrací, hlavně při stravě jakou mají. O hygieně ani nemluvím.

194
JanaH
Reagovat

@Jája: partička čtyř kůůůlíků byla na počuni, já ten lavór skoro musela použít hnedle brzy po ránu. :-/

@Zuzka: Lenka se změnila v čem? Jako PsychoLenka se projevovala už ve své řadě a teď se chová stejně, řekla bych. No ale občas mě i pobavila… se štuplem dojde daleko, Miriam bude lehký oříšek a podobné hlášky.

195
Eva původní
Reagovat

No, a je to tady, nejvíc protáhl hubu Hnůj a komédie nastala :-)))
http://farma.markiza.sk/aktualne/1824751_tak-toto-nikto-necakal-na-farmu-sa-vracia

196
Hooper
Reagovat

@Eva původní: Dle očekávání. Ale jo, těším se na protažené tváře některých.

197
JanaH
Reagovat

@Hooper: nedočkáš se. :-D

198
Milu
Reagovat

@Wally: nemyslím…koutkama trpím docela dost…foukám jeden sprej a z toho……ale ty jsou jen v koutkách….ona to má rozlezlé až po bradě….brrrr.-..ale možné je všechno….ale i koutky by byly už zhojené…

199
Wally
Reagovat

@Hooper: Spíš to vypadá na velké vítání od všech. Třeba ho přivítá i opičák Réza. :))

200
Dany
Reagovat

@NM: almanach dá Miriam v pohodě. To spíš nedají ty ostatní slipky. Ošemetné je překvapení, tam to lze snadno přišít na míru soupeřce o třicet let mladší a třicet kilo lehčí

201
Milu
Reagovat

@Dany: Tak o překvapení je lepší se nebavit….to opravdu dělají na míru,koho chtějí dál…ne vždy jim to vyjde…i v této řadě to už bylo vidět….Reza a Janko…

202
Eva původní
Reagovat

@Zuzka: 190 – Ahoj Zuzi, na Tebe ráda vzpomínám z minulé farmy a ráda Tě tu zase vidím :-))) Já bych čas na dívání měla, ale většinou večer u farmy usnu a pak si ráda počtu tady a podívám se druhý den odpoledne, ale i to někdy zapomenu. Tady vše vyčtu a taky se pobavím nad komenty, hlavně vtipná Jája, ta to umí rozjet :-))) Se nasměju.
Co dodat k Lence, máš pravdu co jsi napsala, prostě Psycholenka, jak se jí tu začalo říkat :-) Byla nervní v minulé farmě, ty její plačtivé výlevy a pak vzdor, vztek a trucování za pecí. Ze začátku této zimní farmy jsme si naivně mysleli, že už se s novým přítelem zklidnila a je vyrovnaná. Opak je pravdou. Žasnu jak se jí podařilo zmanipulavat Lucii a ta, co vypadla Jana, si s ní notuje. Lucka mi byla tak příjemná a milá, ale teď co je ve spárech Lenky se mi zhnusila a víš co mi připadá jakoby se změnila i ve tváři, je taková jiná, takový zlý výraz. Nejvíc z žen mi vychází Miriam a taky si přeji aby se dostala do finále. Měj se hezky, pěkný víkend a pozdravuj moje oblíbená místa na Slovensku :-))

203
BarBora
Reagovat

Aj ked som s tým rátala, stále som dúfala v nejaký zvrat, no nič…len horšie je,
že podľa indícii tam Lubo ešte furt straší.
Tomáš ma opäť nesklamal, ak neprídu banditi, budem mu fandiť.
Lenka vlastne nehrá zle (myslené pre seba), ale jej hra je mi veľmo nesympatická – ťuťuli sem, ťukes tam, veľmo umiernene, opatrnícky, na rozdiel od Tomáša jej chýba priamosť, spontánnosť, aj keď on tiež hrá. Mne sa zdá, akoby v tomto smere prebrala Lenušinu taktiku. Ja som mala pocit, že ak Lenuš nemala za sebou celý štáb, tak aspoň niekoho, kto jej bol nápomocný a kormidloval ju k finále, aj keď rozhodujúci prelom v jej prospech jej zabezpečil príchod syna.
Miriam sa tiež moc neprejavuje, zatiaľ len na výstrahu ukázala dievčatkám silu, ak niekto môže v dueli poraziť Lenku, tak len ona, ale Mira, aj keď silu a váhu má, predsa len nie je taký Golem, ako bola Lenuš, keď bolo dopredu jasné,že žiadna ju poraziť nemôže a dostať ju z hry von mohli len farmári v hlasovaní.

204
Dany
Reagovat

@Eva původní: Já už jsem dnešní díl viděla, ale kdo půjde s Jankem ddo duelu tam není. Za to tam je všechno ostatní. Takže opět nastala doba přeskakování a vypínání zvuku. Já prostě toho psychouše nemůžu a ty Martinovy a Květčiny kecy ohledně toho blba také ne.

205
Wally
Reagovat

@Dany: Ukázka z duelu je na ofiku od božího rána. :D

206
Dany
Reagovat

@Wally: Fakt? Už to sami proflákli? Já tam nebyla, zatím to vždycky unikalo tak nějak jakože bokem, ale že to zveřejní sami, mě nenapadlo. Tak to nemá chybu, to jsou zoufalci.

207
Milu
Reagovat

@Wally: myslíš na FB…já to tam nenašla….poradíš??Dík

208
Wally
Reagovat

@Dany: Tam v 8 už bude video jak odcházející píše dopis na rozloučenou.
@Milu: http://farma.markiza.sk/

209
Hooper
Reagovat

@Milu: Ne, na oficiálním webu. Najdi si video „fanynka píše Chanasovi“.

210
Milu
Reagovat

@Hooper: jééééé….děkuji,už to mám….hledala jsem vždycky na FB…♥

211
BarBora
Reagovat

To čo tam Lena s Mikim nacvičujú? Lenu som v jej rade videla moc často úprimne nariekať na to, aby som tomuto jej divadielku uverila. A Miki nech si tiež tie svoje trápnosti strčî za klobúk a ide sa vyobjímať s kamošom truhlíkom.

212
Dany
Reagovat

@BarBora: Je to hra o post nového farmáře týdne. Vědí, že Jánošík je snadno ovlivnitelný, tak se hoši s Herpeslenkou předhánějí, kdo na něj bude hodnější. Nic jiného bych v tom nehledala. Uvidíme, jestli Miki odejde. Taky by to nebylo úplně marné.

213
Wally
Reagovat

@Dany: – 205- V 8 večer už tam bude odcházející farmář jak píše dopis na rozloučenou. :))

214
Milu
Reagovat

@Wally: hm….co ty všechno nevíš….jsi malá muška a vše sleduješ??:DD

215
BarBora
Reagovat

@Dany:
Hej, veď to poznáme, že si nedajú pokoj… Miki len tak odísť nemôže a Lena vyzerala skôr ako profesionálna plačka. Ale zasmiala by som sa, keby štáb Mikimu tú možnosť, celkom výnimočne, dal.

216
Eva původní
Reagovat

@Dany: 203 – Dany, lepší by bylo kdyby tam přišel Klikor přestrojen v chlupatině za medvěda, jak jsi onehdá navrhla :-)) Brouzdal by se kolem farmy, živil se odpadky a pěkně farmáře proháněl a strašil :-)) Ale zase na druhou stranu by mohl přijít k újmě ba dokonce ohrožen na životě. I když by to vyšlo nastejno, kdoví jak se posléze zachová Tomáš, ten vzteky nevidí, že se vrátil a tak se může stát, že ho něčím bací. Jednou už měl v ruce lavici, že ho majzne …

218
anonymous
Reagovat

@dejna: Pozdě… :-) (jako jo, zdejší diskuzi nahozenou mám, ale její obsah sleduju sporadicky)

A pokud nikdo nechce vědět výsledek, disciplíny (kromě tý v ukázce), skóre, apod., tak se mě už dneska neptejte :-)

Ale, protože nejsme v mateřský školce, dejme si pár zcela neškodnejch spoilerů…

Ve stodole zazní jedna nabídka z „diváctva“…
Sopažeto asi bude?! Od koho ke komu?! A co na to pravidla (teda „pravidla“)?!

Pláč rozhodně nebude jen od jednoho člověka, ba ani od dvou…

219
Dany
Reagovat

@BarBora: Za vypadlého v duelu odejít může. Vlastně se s ním vyměnit. Je to jednoduché. Po skončení duelu oficiálně odstoupí a tím se automaticky vrací ten vypadlý, jako poslední vypadlý v duelu. Už se to stalo, ted nevím, tuším, že ve třetí řadě. Ale já nevěřím, že to Miki udělá. A hlavně jsem přesvědčená, že Jánošík to ani chtít nebude, proto je to, z mého pohledu jen prázdné gesto.

220
anonymous
Reagovat

Aha… Tady vidíte, jak jsem Farmou 7 nesečtělý a utíkají mně souvislosti, když občas někam a někde jenom nakouknu… :-D

Tedy:
„Ve stodole zazní jedna nabídka z „diváctva“… Sopažeto asi bude?! Od koho ke komu?!“ …si škrtněte a nechte jenom: „A co na to pravidla (teda „pravidla“)?!“

:-)

221
BarBora
Reagovat

@Dany:
Odísť môžu kedykoľvek, ale so sankciami, preto sa tí, čo naozaj chceli odísť pýtali do duelu, prehrou v dueli zdrhnú legálne. Alebo ako Janka, štábu už asi bolo jasné, že o chvíľu by ju chytil zas nejaký zápal švindlov, tak radšej poslali Filkora. Možno ju ešte pošlú naspäť, ale ona už teraz nie je veľmi zaujímavá. A možno to bolo dohovorené, vymenili nudnú Janku za hrdinu tejto farmy.

222
Dany
Reagovat

@BarBora: Jasný, já vím, ale pokud by to opravdu ale opravdu chtěl, udělat to lze, technicky je to možné. A už se to stalo.

223
BarBora
Reagovat

Áno, ale len taký blázon ako ten, čo si zubnými kefkami česal podpazušie a pľul farmárom do jedla, by riskoval tučnú pokutu. On dobrovoľne odstúpil, ako to skončilo nevieme. Z tej istej rady odstúpila ešte jedna mladá baba po tom, čo sa stala FT. Ale ona to očividne psychicky nezvládala.

224
anonymous
Reagovat

@BarBora: Zajímavý to bylo taky ohledně Zdeny-Reginy ve VV4 CZ. Štáb ji skrytě i veřejně přemlouval, nic nepomáhalo, tak aby nemusela platit pokutu, taky to nakonec vyřešili „jakože tak teda jdi“. A na zapomenutě-zapnutym portu pak bylo slyšet, že to skutečně nečekala (teda skutečně, snad skutečně – ale předpoklad je, že tohle úmysl štábu nebyl, to nechat slyšet do éteru…).

225
Dany
Reagovat

Mám pocit, že to bylo ve trojce. A odstoupil chlap. V té řadě za první týdny odstoupili asi tři soutěžící.

226
Ferda
Reagovat

ve dvojce odstoupila Nikol Komorová, a díky tomu zůstal po prohraném duelu Roman, a ve trojce odstoupila Lívia, která se zhroutila, a Jano byl vyloučený za porušení pravidel

227
JanaH
Reagovat

@Ferda: tohle si kupodivu pamatuju, hlavně na „Janíčka“ se nedá zapomenout. Ale už nevím, proč odstoupila ze trojky Nikola, jméno jsem si musela najít, neutkvěla (jako jedna z prvních, ne-li první?). Pak ve trojce odstoupil taky ten Sajka, ale ten ze zdravotních důvodů, strašně zhubnul a sešel a vypadal, že snad nepřežije, ne?

228
Ferda
Reagovat

@JanaH: Nikola odstoupila ze zdravotních důvodů, měla alergii na prach a ta sláma co v ní spali jí neudělala dobře, dala za farmářku týdne Livii, tím zachránila Janku, která prohrála duel s Andreou. A Lívie vzápětí odstoupila, zhroutila se. a v následujícím týdnu odvezli Sajku do špitálu. Takže šli tři v jednom týdnu

229
JanaH
Reagovat

@Ferda: jasně! Jak jsi napsala alergie, tak se mi rozsvítilo. :-D Díky.

230
Wally
Reagovat

@Ferda: @Ferda: nebyla to Livia, ale Lýdia.

231
JanaH
Reagovat

@Ferda: ona Wiki je velkým pomocníkem, ale tyhle různé šibovačky co, kdo a proč tam nejsou a lety se z hlavy vykouří. Například jsem vzpomínala, proč ve své řadě nějakou dobu chyběl Mrva! :-D Ale vzpomněla jsem si… a taková to byla aféra. :-D

232
Franz
Reagovat

@Dany: Máš pravdu. Ve trojce to bylo divoké.
Nejprve ostoupila Nikola Čajkovská ,další týden Lýdia Spišáková a další týden odstoupil ten kolotočář Gabriel Sajka. Ján Strausz co plival farmářům do kávy a potom se řezal, v duelu prohrál později. A to ještě v této řadě odešla – prohrála duel ta Renáta Kovárová co snědla co by služka nějakou buchtu.

Farmáři z této F7 jsou mistři návratů – Mokráňová 2x, Hrmová 2x, Hrčková 1x, Mrva 1x a Juhaščík 1x.

233
Franz
Reagovat

Jo a teď Skutr 1x.

234
Ferda
Reagovat

@Wally: pravda :) díky za opravu
@Franz: Strausz neprohrál duel, byl vyhozen za porušení pravidel, šel za holkama do duelových chatek, a ani Renata neprohrála duel, odešla po rozhodnutí spolufarmářů, snědla buchtu u pece, a odešla společně se svým manželem, který ten večer prohrál duel s Máriem

235
BarBora
Reagovat

@Ferda:
Ten Jano, čo skrýval jedlo, ničil záhradu, pľul do jedla a zo zubných kefiek farmárov si urobil kefu.. on bol vylúčený? Mne sa zdá, že odstúpil, lebo sa vraj bál, že príde o frajerku.

236
dejna
Reagovat

@anonymous: Tak pokud jde o nabídku Ferleťáka, už tu psali i o pravidlech.
Jedině by padla ještě jiná nabídka. Třeba Klikor by se ve jménu východňárství nabídl, že si ani nevybalí a odejde, pokud ho při některém z dalších návratů jmenuje Jano za FT. Jano odmítne a řekne mu, že ho jmenuje hned, pokud dá čistě ženské služky. Klikor to slíbí, přepíše pravidla a po vítězném zakončení Farmy 7 se stane odborným konzultantem v přípravném štábu Farmy 8. ;)

237
Hooper
Reagovat

Koukám, že dle ukázky dostaneme dávku emocí. No bude to komédie..

238
Ferda
Reagovat

@BarBora: ano, vyloučili ho před duelem dvou blondýn, které navštívil v chatkách. On chtěl odejít, dokonce se seknul do nohy sekyrkou, ale nikdo mu to nebaštil a vyloučit ho nechtěl, tak si hodil mincí a šel do chatek na návštěvu, a za to ho konečně vyhodili

239
Hooper
Reagovat

Submisivní Miriam nepřekvapila. A Chanase Mrva nemusí, to je evidentní.

240
Hooper
Reagovat

Miki do toho teda říznul. „Sele zle“:-)

241
Wally
Reagovat

@dejna: Konzultantem? Ten může být rovnou hospodářem místo Martina.

242
dejna
Reagovat

Jinak nejhorší z dnešního dílu (1.části) bylo pro mě chování Psycholeny, která už nevěděla, jak co otočit, aby z toho vyšla jako ta férová na všechny strany. A to, jak šla za Janem promluvit si, to se mi z ní zvedl žaludek.
Lucka – humus.

243
Hooper
Reagovat

Každopádně vypadají hezky rozdělení. Dost.

244
dejna
Reagovat

@Wally: No nazdar, představila jsem si, jak ten bobánek šplhá do Johna Deera, a nemůžu! :D :D

245
Prochor
Reagovat

Mně se líbí jak se Miki může vzteknout že ženská aliance drží. Jen tak dál holky:-))) Vyhažte je všechny – pěkně jednoho za druhým. Duch Jany na farmě žije.

246
JanaH
Reagovat

@dejna: to ti můžu podepsat. Šla za ním na popud Mikiho, to je taky had. Se předvedl po návratu štupla. Jsem zvědavá, kolik toho zůstalo po vystříhání.

He, mě málem zabilo, jak za Martinem šplhal štupl do srubu. Ten si musel natrhnout pytlík! :-D

247
Jája
Reagovat

@JanaH: :DDD Myslíš, že proto prohrál duel, že nemohl zabrat? :DDD

248
Jája
Reagovat

@dejna: @Wally: @dejna: Holky dost, nebo půjdu vnoučatům ukrást nočník :DDD

249
dejna
Reagovat

@JanaH: No. :D
Ale že dnes byl ve svém živlu, jak sebou házel do křoví, plazil se za kolibou (asi mu přišlo, že je větší), aby ho Miriam neviděla…prostě štupl jak vyšitý! :))

250
JanaH
Reagovat

@Jája: měl si to nechat vyspravit křížkovým stehem od Šárky nebo Miri a mohl vyhrát, blbeček. :-)))

251
Jája
Reagovat

Dejna, Wally – Holky dost, nebo půjdu vnoučatům ukrást nočník :DDD
Jestli to tu bude dvakrát, není to moje vina. První podání čeká stále na schválení. :))

252
Hooper
Reagovat

Bubica a Mikimauska v kuchyni – dobrá komická dvojice. Ale mohla by B. být příští týden služka, ocenil bych to.

253
Jája
Reagovat

@JanaH: Feťák by to zvládl líp a rychleji. :)

254
Prochor
Reagovat

Nikdy bych nevěřil, že to řeknu ale po vypadnutí Janky přeju výhru nejvíc Bubici. Alespoň má něco v hlavě i když je poněkud pomatená. Alespoň se chová k lidem slušně a jako jediná se staví k ženské alianci s odstupem. Bude s ní držet dokud to pro ni bude výhodné – to je fér že to řekla hned na začátku.

255
Jája
Reagovat

@Hooper: Já taky, alespoň by trochu vyčistila vzduch, pokud by byl ženský duel. V první řadě by mohla vyrazit tu rapatou.

256
Wally
Reagovat

@Jája: Vem si Pampersky, ať ti neunikne nic z farmářského dobrodružství.

257
Hooper
Reagovat

A na třetí pokus to tam Klikor hodil.:) A dokonce si hrajeme na schovávanou.

258
Wally
Reagovat

@Prochor: To řekla, ale jen na kameru. :D Koalici to jaksi zamlčela.

259
JanaH
Reagovat

A nastává všeobecné nadšení a olizování… Blééé.

260
JanaH
Reagovat

@Wally: pravda. A na to konto se pak Lenka vyjádřila, že Miriam bude lehký oříšek.

261
Jája
Reagovat

@Wally: Dobrý nápad, vezmu hned dvě. Jednu pro sebe a druhou na obrazovku. :))

262
JanaH
Reagovat

@JanaH: jsem to nějak nedopsala, jedním okem čumím na Tv…
Po válečné poradě v lese, kde bylo Miri vysvětleno, cože je to ženská koalice, se Lenka vyjádřila atd.

263
Prochor
Reagovat

255- To není pravda řekla to holkám když jí Lenka vysvětlovala ženskou alianci – je to natočené.

264
JanaH
Reagovat

@Prochor: já jsem viděla, jak to řekla na kameru. Že bude držet se ženami, ale jen do té doby, pokud to bude prospěšné jí. Bylo to v lese, hned nějak po příchodu Miriam na Farmu, byly u toho Miri, Lenka, Lucka. Nebo myslíš jinou situaci?

265
Milu
Reagovat

@JanaH: ….nemáš asi pravdu…pokud jsem něco nepřehlédla…já to viděla jako Prochor…..

266
Milu
Reagovat

@JanaH: kecám a omlouvám se…opravdu to řekla jen před kamerou….špatně jsem četla…nezlob se prosím…..

267
Wally
Reagovat

@Prochor: @Milu: Já jako JanaH. Sakra, že Borisové pouští 2 verze, Jednu večer a jednu odpoledne.

268
Milu
Reagovat

@Wally: na této farmě už se dá věřit všemu….vše je možné….

269
Prochor
Reagovat

Jano Chanas se zase ukázal jako naprostý hlupák. Proč si nevzal Luboše? To mi mozek nebere. Zase opakuje stejnou chybu.

270
iv
Reagovat

@Prochor: Nestihl bohužel tak rychle vstřebat Kvetčinu novou informaci, že má na výběr ze dvou.

271
anonymous
Reagovat

@dejna: Pokud by Jano prohrál, a to neříkám, že prohraje, a Miky trval na výměně i poté, štáb má vždycky možnost to nějak zařídit, pokud by to sám (štáb) tak chtěl.
Tak to vždycky bylo, a je, a je jedno, co je nebo není v jakejchsi pravidlech (navíc, tajnejch, a přímo ve smlouvách to jistě mají nějak takto „volně“).
Někteří tomu říkají a říkali „dějový linky“ (mě ovšem při tom vždycky naskakovala kopřivka)…

272
Wally
Reagovat

Z Lucie s stává namyšlená a nadřazená Milka.

273
Hanka
Reagovat

To není Farma, ale konkurz přímo do ND. Snad jedině Lucka se nezúčastnila. Proč, tedy dával Miki za sluhu Jana? No, coment………………

274
JanaH
Reagovat

Nemá ten Ferleťák nějak krátkou paměť? Svatoušek. A kanálnice se rozjíždí čím dál víc.

275
Jarka
Reagovat

je to sama faleš nevěřim nikomu sama faleš divadlo jako v ND nejhorši farma

276
BarBora
Reagovat

Že som si aj ja nevzala ten lavór…. bŕŕŕ. Jana vedela čo robî, keď sa jej na štvrtý pokus podarilo zdupkať.

277
Wally
Reagovat

Takže FT Miki, sluha Luboš a služka… Bubica? Jestli áno tak se v tom sluhovským kurníku přizabíjejí a RZ tam bude denně.

278
Milu
Reagovat

…Tam mně bylo dnes hodně na lavor z mikiho…už jednou jsem psala,že je to hajzlík….moc dobře věděl,že nemůže jen tak odejít…ale kdyby opravdu myslel slova vážně,zařídil by si odchod jako janka…a on řekne,že teprve teď bude bojovat….fuj,je to hnusák!!!!!!!Jinak bych dnes nevyzdvihla kromě janka nikoho!!!

279
Jája
Reagovat

Dříví dlouhé i krbové je na skladě :))

280
Milu
Reagovat

@Jája: dík Jáji….nechám to na ráno….dobrou….♥

281
Skála
Reagovat

@Jája: Díky,jdu na to.

282
Jája
Reagovat

@Skála: No zdravím, kde jsi se toulal?

283
Dany
Reagovat

Včera to bylo tak vzrušující, že jsem při tom usnula. To se mi ještě nestalo. Takže stahnu dřevo a kouknu, nicméně jeden postřeh mám. A opět se mi potvrzuje, co je ten Filkor za sebestředného troubelína, který lidem absolutně nerozumí. Ostatní se ted k němu chovají hezky, protože mají špatné svědomí. To nemělo chybu, skoro jsem spadla z gauče. Učitel absolutně postrádá sebereflexi, ani na moment si nepřipustí, ani tu nejmenší vlastní chybu. Jak já jsem ráda, že s někým takovým nemusím být denně v kontaktu.

284
dejna
Reagovat

@Wally: To jako fakt, že FT je Miki? Nemůže být ta scénka s kožichem natočena ještě před volbou FT? A proč Tomáš jako sluha?

Včera jsem skoro nerozdýchala, když ta Milka Kvetka nejprve ujistí Mikiho, žese nemůže obětovat za Chanase, a potom, když tam Jano stojí, znovu vyzve Mikiho, aby zopakoval svoji nabídku. To mi přišlo tak podlé a sprosté, že kdyby se Chanasovi něco stalo, má ho ten, kdo toto vymyslel, na svědomí! Vlastně není kráva, to bych urážela toto ušlechtilé zvíře…je to pazdrát!
A odporná, odporná Lenka bez žaludku a srdce – díky bohu, že na ni Jano nereagoval.

285
BarBora
Reagovat

Včera to bola sila, neskôr sa k tomu ešte vrátim, teraz len toľko, je to hra, nech taktizujú, zavádzajű, ale aj to sa dá tak, aby človek nestratil dôstojnosť a sebaúctu (pochybujem, že niektorí tam vôbec tušia čo to je), najpodlejší, najodpornejší je pre mňa ten uhňuhňaný diskotrtko, predčil aj starého, zakomplexovaného štopla.

286
Skála
Reagovat

@Jája: Taky zdravím.Nikde jsem se netoulal,jen to tady z povzdálí v tichosti pozoruji.Celkem jsem z toho,jak to mají Borisové nalajnovaný,mírně řečeno,znechucený.Opravdu toto je už zahranou a oni se již ani nepokoušejí,aby to nebylo tak do očí bijící.Podle mne selé slé.
Jo a jak to uděláme s tou výhrou??Kdy si můžu pro ni přijet??Bágl mám zbalený.Já můžu kdykoliv. :-D :-D :-D

287
Katka původní
Reagovat

Myslím, že včera dělal Fekál vše pro to , aby byl opět farmářem týdne. To jeho vyhlášení, jenom keci v kleci, hra na city , takový „inteligentní “ , milý, hravý , pan vůl, / omluva těm čtyřnohým/ ten to měl dávno vymyšlené, je to zmetek .
O Psycholéně jsem nikdy neměla valné mínění ale včera se teda překonala, 3,14ča , odulá, hnusná, může si dát prodloužit vlasy, tlamku natře růžovou rtěnkou ale ten smrad , co z ní táhne nezmizí.
Lucii přeju, ať si natluče ústa.
Ten Klikor je 4%ní, že se mu táák moc líbí Mik a jak ho pořád oplácává a okolo krku bere a Mik se jen uculuje a za mrzký peníz vydrží vše. však se pomodlí a vše odpuštěno.

288
Eva původní
Reagovat

@BarBora: 282 – Já jsem včera zase něco prospala, ale duel a to závěrečné dráááma jsem viděla. Dávám ti za pravdu, ale kdo je „diskotrtko“ :-))

289
Wally
Reagovat

Je fakt, že by to už chtělo zveřejnit seznam všech místních přezdívek. Nějak se v tom začínám ztrácet. :)))

290
BarBora
Reagovat

@Eva původní:
Uhňuhňaný + diskotrtko = Miki
Niekde som čítala, že má diskotéky.

291
JanaH
Reagovat

Doporučuju necenzurovanou verzi duelu, je to sice dlouhé, ale opravdu to stojí za to. „Karaktery“ některých se tady projevily v celé kráse, je to mazec.

@BarBora: já měla jasno, bo Réza podotknul, že se kolem něj Jana točí, že má Ferleťák drahé auto a diskotéku a chudák Tomáš se tak snaží, ale nemá nic, tak se nechytá. :-)

292
Milu
Reagovat

@BarBora: bych řekla,že jsou na stejné úrovni a teď si budou hrát do karet…ale pokud vydrží ženská koalice,budou to mít marné….no,uvidíme:-)Hezkou sobotu přeji všem…chčije a chčije…:-((

293
Jája
Reagovat

@Katka původní: Ha 4% :D a jsme u toho proč tak nesnáší ženy. I ty děti má asi omylem. Fuj, to jsem krásně hnusná, :))

294
Jája
Reagovat

@Skála: Pokud nechceš šmatlat v dešti, tak ještě chvíli vydrž. :)))

295
Milu
Reagovat

@Katka původní: pravdu,i když opravdu hnusnou jsi napsala…ale slovíčko „3,14ča „…paráda….Miki je největší podrazák..asi si chce vynahradit to,že v té své první farmě vypadl v 1. kole….debil:-((

296
Wally
Reagovat

@dejna: Zatím vždy ukázky šly chronologicky jako celý díl, takže kožich po odchodu Květky. A Tomáš se sluhování bojí jak čert kříže, tak se vymlouvá na výběr disciplín do duelu.

297
Dany
Reagovat

To je banda křivá, neuvěřitelné. Miki jako FT, mohl dát za sluhu Mrvu a Jano by si alespon mohl vybrat disciplíny a tím by se jeho šance hodně zvýšily a v konečném důsledku by možná ani do duelu nešel, protože Mrva by si třeba vzal do duelu Luboše. Miki si vybral ochranu kamaráda Mrvy, tak potom to nemůže házet na ostatní a dělat z nich hyeny za to, že se neobětovali a nešli za Janka do duelu. Nakonec není to charita, ale soutěž. A kdyby ten poslední spravedlivý na světě širém, Miki, opravdu chtěl dát Janovi šanci, ví moc dobře, jak na to. Možností má na výběr několik. Může odstoupit, byť s postihem, a Jano by se vrátil, nebo může, jako už několik z nich, jakože onemocnět. Jenže tohle byly jen plané řeči a on moc dobře věděl, že to neudělá. Kdyby to opravddu udělat chtěl, nekasal by se tím před duelem a před Kvetkou a prostě by to udělal. A klidně může být FT, protože Jano ve své jednoduchosti, mu bude ještě vděčný.
Za to, že tam mají ženské převahu, může Filkor, ten hned zkraje dal mužský duel, protože měl potřebu se předvádět jak se nebojí, a jaký je silák hrdina. Tím získaly baby převahu a byly by fakt hodně na hlavu, kdyby toho nevyužily ve svůj prospěch. Navíc tam byla Jana, která jim to náležitě vysvětlila. Ale myslím, že ted už půjdou ženské do sebe, oběť už mají a Herpeslenka, která je přesvědčená, že v duelu na ní nikdo nemá, je bude poňoukat. Jenže takových už bylo a skončili neslavně. Tak snad to tak dopadne i tentokrát.

298
cathy
Reagovat

A přece v naší farmě odstoupila farmářka místo Kubího, ne?

299
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Dá sa to niekde pozrieť/stiahnuť bez registrácie a tak? Ak môžeš, napíš link (stačí len textovo, základ)

300
Wally
Reagovat

Na FB se vyhlašuje sbírka na Jana. Takže show must go on!

301
JanaH
Reagovat

@cathy: ano, s Kubím byla taky jedna fraška za druhou. Boris, no, láska nebeská. :-D

302
Wally
Reagovat

@JanaH: A nedělá ten samý Boris teď 7? By to vysvětlovalo Luboška. :D

303
JanaH
Reagovat

@BarBora: dá, na tom nejznámějším místě, heslo je název pořadu bez číslovky.

304
BarBora
Reagovat
305
iv
Reagovat

Po včerejším vyřazení se na internetu objevilo spousta soucitných příspěvků k Janovi s velkým, dobrým srdcem. Mrzí mě to, ale tak jsem ho většinou nevnímala. Dobrovolně se dřel do úmoru s vírou, že si finále zásluhami prostě vydře. Rozhořčovalo, vztekalo ho, že ostatní si ho neberou za příklad a než by se snažili být aspoň z poloviny jako on, vytvářeli raději koalice, domlouvali se mezi sebou, řešili strategie – vše bez něho, nějaké hráčské komunikace nebyl schopen. Zlobilo ho, že si ho dost nevážili, přestože pracoval nejlíp, nejvíc. V nesestříhaných dílech bylo zjevné, jak silně negativní má k druhým vztah, do omrzení vyzdvihoval, oceňoval lítostivě pokaždé jenom sebe. Do dopisu jim sice nakreslil velké srdce, ale srdečnější vztah neměl k nikomu. Jinak úplný souhlas s dnešními názory na Mikiho.

306
dejna
Reagovat

Janko byl dost negativní a jestli by byl pozitivnější, kdyby druzí makali jako šroubci, to se už nedozvíme.
Vybavil se mi jede pěkný moment – to přistoupil k Jance, která byla služkou a chystala jídlo, a dal jí dvě pusy na tvář. :)

307
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Nechodím na také stránky, talže ich ani nepoznám, čo som zachytila je len otzolu (odzadu), ale tam to chce registráciu, tak to oželiem, ale dík.
A nemohla by si to aspoň krátko popísať, čože nám to neukázali? Kedysi zvykli dávať na ofiku dlhšie ukázky z duelov, už to „vylepšili“.

308
dejna
Reagovat

@dejna: oprava: jeden

309
dejna
Reagovat

@BarBora: jde to i bez registrace (já tak stahuji ofiko verze, protože jsou menší), jen to trvá déle.
Po heslu stačí dát „stahování s omezením“ a pak v novém okně napravo vyplnit předepsaný písmenkový kód

310
Milu
Reagovat

@dejna: …ano,to bylo moc pěkné….dokonce se u toho usmíval….

311
Wally
Reagovat

Neměli náhodou jako další úkol něco plést na prodej? Vždyť jim tam Martin přivezl jehlice. Včera mi teda výsledek unikl nebo se na to zapomnělo.

Zajímavé bylo, jak se Šárka celý týden rozčilovala, že není skoro z čeho vařit. V úterý dostali 2 králíky, měli plný koš zeleniny, věčně plný plecháč sádla. Už to stěžování na nedostatek jídla je trapné. Ale rozseknul to Luboš, hezky si tu žijí, meloun, buchty, hrachovka s uzeným. :DD

312
BarBora
Reagovat

@dejna:
Žiadne heslo to nepýtalo.
Prešla som na stránku, našla včerajšiu farmu, klikla na obrázok, ponuklo mi to sťahovaniee rýchle/s obmedzením, pri oboch potom čosi vpravo dolu, ale to nevidím celé ani pri najmenšom písme. Skúšala som aj kopírovanie, asi tam pýtalo tú registráciu.
Robím niekde chybu?
Idem cez tablet.

313
Milu
Reagovat

@Wally: Martin je divný…zapomnělo se na to…stejně jako na to pletivo na okna….možná mu snížili plat a tak stávkuje…:-DD

314
Wally
Reagovat

@BarBora: musíš tam zadat ten kod. To vpravo dole.

315
dejna
Reagovat

@BarBora: Pozor na to, jaký díl si vybíráš. Včerejší díl č.31 je pouze v zamčené verzi.
Vyhledávač: farma 7 e31 (Aha, možná už to jde i bez hesla)
Dej stáhnout s omezením a napravo pak písmena z obrázku – někdy se taky netrefím, je třeba to zkoušet. :)

316
JanaH
Reagovat

@BarBora: je to tak, jak píše dejna, taky se nikdy nikde neregistruju.

Já mám zas reaději ty ncz verze, kde je míň záběrů na nedostříhané ovce, ale víc z rozhovorů mezi 4-6 očima, začátků nebo pokračování situací a tak. Např. Lucie a její naprosto nepřiměřená reakce na dopis „fanouška“ z Leopoldova… víc z debatování s Kvetuší atd.

@BarBora: ncz verze je zaheslovaná. Pokud nevidíš stránku celou pro napsání hesla a potom kódu, je chyba nejspíš v prohlížeči, který některé stránky takto „osekává“.

317
JanaH
Reagovat

@dejna: nejde, právě vyzkoušeno.

318
Dany
Reagovat

@iv: Taky mi ho bylo trochu líto, ale vzhledem k tomu, že to není charitativní pořad, ale soutěž, nikdy neměl ani náhodou na výhru šanci. Ani kdyby se tam udřel k smrti. Vůbec nepochopil podstatu hry, kdoví jestli vůbec pochopil, že je to hra, kde se nehraje na nějaké červené puntíky za nejlépe odvedenou práci. Obávám se, že nerozuměl tomu, proč ho vyhazují, když je tam ještě tolik dřeva nerozřezaného. Byl úplně někde jinde. Hodně prostá duše, která na tyhle všehoschopné chlívy nemá ve hře takového typu, jako je Farma, ani náhodou.Možná i proto mi ho bylo líto.

319
JanaH
Reagovat

@iv: vnímala jsem Jánošíka podobně. A mmch. krom starání se o dřevo, oheň, zametání a kydání byl nepoužitelný. Při tomto byl až sebedestruktivní. Nikdy nedostal nějaký jiný samostatný úkol, a když ano, štěkal, že to dělat nebude. Jako FT vyhořel ne proto, že ho neposlouchali, ale proto, že si naprosto nevěděl rady.
Sbírka je směšná, stejně jako srdíčka v dopise… půl hodiny před tím řekl na kameru, že je nenávidí a nechce je už nikdy vidět. Martin mu beztak zase dá nějaký bakšiš…

320
iv
Reagovat

@Dany: Souhlasím a předpokládám, že se dočká satisfakce kromě od fanynek taky od hospodáře. Aspoň minule dostal ve finálovém přenose peněžní odměnu za přínos pro farmu nebo jak to formulovali a letos by mu patřila taky.

321
Zuzka
Reagovat

@Eva původní: 201 tak ja som vcera zaspala pri Farme a predhananie v strkani sa do zadku Jankovi som nevidela :(. S tou Luciou mas pravdu, prave vcera som pozerala na nu a mala som pocit, ze sa zmenila … akoby pribrala.

322
iv
Reagovat

@JanaH: Popsala jsi to výstižněji a stručněji než já.

323
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Cez iný prehliadač sa mi to podarilo, len zahlásilo, že pripravuje na sťahovanie a nič viac, ale vľavo hore mi bliká ikonka, malo by to trvať 142 minút, akurát som zabudla hľadať necenzurovanú verziu, táto nebola označená čo je zač, tak neviem, či to nebude to isté, čo si môžem pozrieť v markizáckom archíve.
Čo bude nasledovať, ozve sa to ešte nejak?

324
Katka původní
Reagovat

@JanaH: Lucie byla přímo uražená kvůli dopisu, čekala dopis od nějaké hokejky nebo kopačky a ono nic. A nějak mi uniklo, že by dala do placu, že je to dopis z Leopoldova. V minulých farmách museli číst dopisy , co došly z lochu do kamery, Pucka nemusela ?

325
Katka původní
Reagovat

@Zuzka: Pucka je
stejně odulá jako Hrčka. A už se začíná jí i podobat.

326
JanaH
Reagovat

@BarBora: ta blikající ikonka (možná) znamená průběh stahování, ale 142 minut je masakr. Já mívám staženo od 40 minut míň, podle velikosti souboru, mně se odečítají minuty, ale to zase závisí na prohlížeči. Pokud jsi to neměla označeno jako zaheslovanou ncz verzi, tak nevím, nevím, všechny ncz verze jsou uzamčené.

@Katka původní: no v Tv to nebylo.

327
BarBora
Reagovat

Janko je aký je, o to horšie som vnímala nechutnú manipuláciu Mikiho.
Tie akože nenávistné reči by som nebrala v jeho prípade vážne, takýmto spôsobom púšťal paru, on nie je stavaný na tento druh hry, taktizovačky mu lezú krkom a pritom je to súčasť hry. Skôr sa mal držať svojho predsavzatia – nikomu neveriť… a už vôbec nie Mikimu, opåť bude sklamaný, koho zvolil za FT.

No a Lena, Luca na čele s Mikim sa prejavili v celej svojej kráse…arogancia, primitivizmus, hulvátstvo.
Lena bola otras, ale čo predviedol miki ma odrovnalo.
Luca by sa mala len milo usmievať a ústa radšej ani neotvárať.

A chudák Martin, takého hňupa zo seba musí robiť. Čo vlastne mali dokončené? Za čo dostal Miki 33 mincí, keď Mira len 20?

328
Wally
Reagovat

@JanaH: Takže dopis ledové královně byl z Leopoldova? :D Tak to musela fakt dost blbě zkousávat.

V jednom měl Miki pravdu, ženský Jana nebraly jako člověka, byl pro ně jen jako makáč. on udělal vše a vlastně i za Šárku v kuchyni. Ty dvě divnoženy si snad myslely, že neumí číst a sebraly mu jeho dopis.

329
JanaH
Reagovat

@BarBora: a to ještě nemají dostříhané ovce, dokončené dřevo u lesa (nepřibylo ani poleno), nevytaháno, o hnízdě pro husy ani hles, pletení jsme neviděli… Hlavně, že sežrali všecko, co nakoupili plus to, co přivezl Martin a dovalila Kvetka.

@Wally: málem se z toho podělala, jak byla vzteklá. :-D
Divnoženám :-) dal Jánošík dopis dobrovolně, protože se prej nedal přečíst a i ony s tím měly problém.
Ferleťák mluví o Janovi srdceryvně až teď, ještě nedávno z něj měl pr.el největší, i s celou partičkou kůláků.

330
ML
Reagovat

Zdravím. Vím,že hodně předbíhám, ale vítězství v této řadě bych moc přála Miriam. Zbytek „spoluhráčů“ nestojí ani za zlámanou grešli. Neskutečné kreatury… Jeden podvraťák vedle druhého. TV Markíza si jistě mne ručičky – jenom houšť a větší kapky…

331
JanaH
Reagovat

He, ještě jsem si vzpomněla např. Kvetka se u stolu ptala, jak přivítali štupla. Lenka prej neutrálně, ani tak, ani tak. No ale viděli jsme, že se mu ve skutečnosti hodila kolem krku. :-D
Ferleťák jede po Šárce a Miriam jak slepice po flusu, dokola opakuje, že bojkotovaly úkoly. Asi zapomněl, jak se štuplem leželi v kolibě a pak i na louce u lesa.
Zajímavý byl pohled na Lucku při zhroucení Jánošíka, měla úplně mrtvé oči a nezúčastněný výraz…

332
Jája
Reagovat

Tak je už po funusu. Od pondělka ve starých kolejích. FT …. sluhové …. Kdo už konečně vyrazí oprýskanou? U mě je na prvním místě (před plesnivým dědkem) s kandidaturou na vyhazov.

333
Emma
Reagovat

Po vcerejsi farme je mi z nich pekne zle. Co to tam Lenka predvadela ? Bylo mi lito i Bubici, byli vsichni nahluchli? Rikala, ze sije sama a oni porad mleli o ni a Sarce, jak nestihaji sit. Co vlastne delala Sarka?

334
NM
Reagovat

327 ML, z akého dôvodu výhru želáš Mire? Čím je zaujímavá? Lebo také teliatko prihlúple, čo pred celým národom nadáva na muža, teda si kaká do vlastného hniezda, sa len tak nevidí.
Proti gustu žiaden dišputát, len sa pýtam.

335
Milu
Reagovat

@NM: Já také fandím mooooc Miriam…a vůbec si nemyslím,že je to „telátko“…má to v hlavě srovnané a ještě všem ukáže….moýžná se mýlím,ale v každém případě jí to přeji…..
Četla jsem tady,že bude FT Miki???Z čeho tak soudíte???já si myslím,že on to nebude…myslím na ženu…Šárku ,Miriam???Ale do hlavičky Janka nevidíme…a tak…uvidíme:-)

336
Milu
Reagovat

**možná

337
Franz
Reagovat

@NM: Z těch soutěžících co tam teď jsou, tak také nevidím komu přát výhru. Opravdu snad jediná, mně zůstává Miriam.

338
iv
Reagovat

@Milu: 332 – Ve včerejším záběru z upoutávky měl na sobě opět hnědý kožich.

339
BarBora
Reagovat

@JanaH:
To sťahovanie trvalo určite menej ako hodinu,ale bola to oficiálna verzia, teraz berem necenzurovanú, tak som zvedavá. Dík za pomoc.

340
Jája
Reagovat

@JanaH: K tvému výstižnému popisu Lucky přidám jednu zajímavou větu z Fb: „Jedna vyplakava na Oscara,druha sedi jak s klincami v riti.“

341
BarBora
Reagovat

Mne z tejto bandy zatiaľ vychádza Tomáš, nepamätám si nič, čím by ma vážne sklamal, neštylizuje sa, je svoj, je to pracant a tak. Mire fandiť nebudem, ale zatiaľ ma neirituje tak ako minule aj keď fakt je, že včera jej uplakaná tvár na celú obrazovku s vyhlásením, že aj ona sa s Jankom vymení so mnou dosť zatriasla.

342
Milu
Reagovat

@iv: možná to byl ještě FT…starý…možná se ještě nepřečetl dopis od Janka…i když v ukázce se vždy naznačuje…ale nepřeji mu to….kruciš:-(

343
Wally
Reagovat

@Milu: To si nemyslí, v těch ukázkách to nemají zpřeházené a toto bylo po odchodu tety Květy.

344
Milu
Reagovat

@Wally: ach jo….

345
ML
Reagovat

Miriam rozhodně nebude až takové „telátko“,jak se může někomu na první pohled zdát… Snad je i trochu infantilní,ale to se dá pochopit. Nikdo nejsme bez chyby a dokonalí. Např. místo nesmyslných hádek si raději „pokecá“ s plyšákama. A pro někoho se stává hned úchylnou? Ha,ha. Do čarodějnice má opravdu daleko. Na to by se našli jiní adepti. Už jenom z hlediska osazenstva Farmy mi tam tedy rozhodně v kladném slova smyslu nikdo jiný z řady nevybočuje,bohužel. Netvrdím,že je Miriam vzor všech ctností,ale já jí zkrátka fandím. Jinak doufám,že do rozjetého vlaku ještě naskočí další hráči,aby ještě více rozvířili už takhle dost kalné vody…

346
Janica
Reagovat

@ML: … a já s Tebou souhlasím, držím palce Miriam
a doufám, že co nejdříve vypadnou ty 2 jezinky – Lucie a Lena. Chytré jak rádio a pořádné zákeřačky. A bude-li FT Miky ( od Jana je to dost pravděpodobné), tak se moc práce neudělá, zábava mu bude přednější a Martin opět zhodnotí velkým počtem mincí.? Spravedlnosti, kde jsi? Ale co bych chtěla od Borisů, no ni?

347
Dany
Reagovat

@NM: Miriam vůbec není přihlouplá. Má snad trochu netradiční způsoby vypouštění stresu a trochu naivní představy o tom, že když se k lidem bude chovat slušně, budou se oni slušně chovat k ní, což nemůže mezi tou vlčí smečkou na farmě obstát. Tito lidé na ní budou vždycky koukat jako na exota. Ale v hlavě to má Miriam srovnané a lidi umí odhadnout velmi dobře,nikoho neuráží a nenapadá, chová se slušně i v těchto podmínkách. A tím je tam zvláštní ale, bohužel, ale také terč pro ostatní dravce.
I s tím mužem to bylo nejspíš tak, že měla pravdu, srovnala si to v sobě a i on zapřemýšlel a farma jim oběma zlepšila společný život. Několikrát se o tom zmiňuje na svém fb. Mnozí vykládají na své rodinné příslušníky mnohem horší věci , podle toho, co z nich Kvetka vytahá.
Přeskákala si dost, během války v Jugoslávii uvízla na několik měsíců ve válečné zoně, a v té době se jí tam také narodila první dcera. Není to žádná cukrová panenka, jako třeba Lucie.
Když se podívám na současné farmáře, i já bych přála vítězství Miriam.

348
Katka původní
Reagovat

Miriam je už ve třetí farmě, když jí neodradily ty dvě předešlé, tak to na ně hraje způsobem jí vlastním. Minulý týden o ní Lucie mluvila v superlativech a díky tomu, jak se bojí zvířat, v tomto případě opice, hned z ní udělala čarodějnici a blázna .Myslím, že za to , aby se tak chovala , dostala rozkaz a nějaký financ od Borisů. A z té milé a empatické Lucky se stala potvora na úrovni své nejlepší kámošky Lenky. Vrána k vráně sedá. A tím si Lucie nakakala do bot. U mě klesla na úroveň šustícího igelitového pytlíku. Miriam je zná a má je přečtené a tak si myslím, že je bude dráždit svými řečmi , zpvěvem a dobrou náladou, dokud to půjde. Je splachovací ale určitě se ještě předvede.

349
Dany
Reagovat

Tak ted si zase trošku zašpekuluju. Pokud Jano opravdu dá za FT znovu dobroděje Mikiho, sluhovství má skoro jisté Luboš, protože Tomáš se toho bojí jak čert kříže, nemohl by si vybrat disciplíny a s Mikim mají dohodu. A služka bud znovu Šárka, nebo Miriam. Jasná věc. Pokud ty dvě slepice budou hlasovat pro ženský duel, jakože je chlapi zpracují, bude to jedna jedna a rozhodovat bude FT Miki a tím pádem bude i ženský duel. A že chlapi a Herpeslenka stoproš zapracují na Lucce, nakukají jí, že když si může vybrat disciplíny, stoprocentně vyhraje a s klidným svědomím jí obětují, neb v duelu nikdy není nic jisté. A vsadím se, že ta pipka jim na to půjde.

350
Dany
Reagovat

A já se smíchy neudržím, až se jim tam vrátí Šárka nebo Miriam a Lucka pomastí domu. Sice by pak dala za FT nejspíš Lenku a v dalším duelu by musely ty dvě jít do dduelu spolu, ale stálo by to za to. A zvrtnout se to může všelijak.

351
JanaH
Reagovat

@BarBora: nemáš vůbec za co. Pak napiš, co jsi v ncz objevila za zajímavé momenty ty. ;-)

@Jája: to sedí, jak prdel na hrnec.

352
JanaH
Reagovat

Pokud bude skutečně svatý Ferleťák znovu FT, jako ten nejspravedlivější na Farmě dá Miriam za služku pravděpodobněji, než Šárku. Protože je spravedlivý, že? A pokud bude Miriam služkou, taky myslím, že je první duelant jasný. Ale na rozdíl od většiny si myslím, že by mohla prohrát. Má sice dobrý „podstavec“, ovšem nebude si vybírat disciplíny a není tak rychlá a mrštná, jako o polovinu mladší holky. Ale hlavně podezřívám Borise, že je pro ně PsychoLenka nebo sexy princezna Pampeliška zajímavější, než trochu bláznivá postarší Miriam, a proto půjdou na ruku mladicím (v překvapení). Pak bude stačit, když Miri nevyjde další disciplína a bude vymalováno. Nepřeju si to, ale jak píšu, podezřívám Borise už asi z kdečeho.

353
Dany
Reagovat

@JanaH: Jojo, možné je všechno. Ideální by bylo, kdyby dal za FT Šárku. Za prvé by všechny až na Miriam slušně nadzvedl a už to by stálo za koukání. A protože v tom případě by byla služka bud Lenka nebo Lucka holky by se lekly, byl by pánský duel a jeden z těch tří paňáců by vypadl. Jenže je tam ten kožich a v něm Miki….

354
JanaH
Reagovat

@Dany: no právě.
Jánošík by (podle mě) za FT ženskou stejně nedal, podle něj flákaly a klevetily. Miky si ho získal „pracovitostí“… o jeho ulejvání Janko neví ani o pomlouvání. A hlavně nabídl svůj život za jeho.

355
Milu
Reagovat

Janko dal Šárce bundu….možná bude FT,ale možná také proto,aby jí nebylo líto,že jí nedal FT…kdoví….

356
JanaH
Reagovat

@Milu: tu už jí tam nechal po svém prvním vypadnutí…

357
Dany
Reagovat

@JanaH: Já vím, Jano ve své prostotě nedohlédne dál než na konec vidlí, to je ten průšvih. Já jen že by se mi to moc líbilo. Proto i Kvetka zopakovala, co Miki řekl, protože jinak by to Jano neslyšel a bylo nebezpečí, že naruší scénář. A právě proto, jaký Jano je je Mikiho chování ještě podlejší. Normálně ho zneužil, protože jak k Tomášovi, tak k Lubovi má blíž a pak se stavěl jako kamarád největší. A Jano tohle nemá šanci prokouknout. A jesli mu ještě naznačili Borisové, je hotovo. Ti na vyřazení chlapů nemají zájem a musí to nějak srovnat,

358
Wally
Reagovat

@Milu: To je taková relikvie jako ty kožůšky sluhů. Ale pro Šárku to je důkaz lásky a jeden den se bude těšit na funkci FT.

359
JanaH
Reagovat

@Dany: a proto se mohl Ferleťák na všechny strany holedbat tím, že za Jánošíkem nepůjde a nešel, „tojsemalefrajerco!“.
Udělal to vychcaněji.

360
Milu
Reagovat

@Wally: @JanaH: …já vím…ale malinko jsem se chtěla potěšit…jako se těšila Šárka….

361
Milu
Reagovat

@JanaH: Miki je největší podrazák….převyšuje i Klikora a Herpeslenku!!!!!!

362
Solimoto
Reagovat

Ľutujem,je to trocha inak…

363
BarBora
Reagovat

Tak som si pozrela ten ncz duel, dúfala som, že sa dozviem viac, je to strašne rozťahané. Ale odpor k mikimu to tvrdilo. On nie len že Janka podrazil, ešte tam z neho robil vola-dal som Ti na to ruku? Janko že dal. A aj keby sa Janko pomýlil, nemusel mu naznačovať, že nevie čo hovorí, ale nevšimla som si, že by Janko trpel zlou pamäťou. Navyše ho Janko usvedčil, že ho nahováral, keby sa stal FT, aby dal za sluhov Tomáša a Lucu. Ak dal Janko naozaj jeho za FT, bol to buď výkrik zúfalstva a dezorientácie, alebo zasiahol štáb…űplne smiešne protežovanie mikiho a toho študovaného, zakrslęho tragéda Martinom je na zamyslenie. Ostatné neskôr.

364
BarBora
Reagovat

@Solimoto:
Č je inak? Veď nám povedz.

365
BarBora
Reagovat

Proste si s mikim treba neustále na všetko podávať ruku, inak to neplatí.

366
Jája
Reagovat

Asi sledujeme nějakou divnou farmu. Na Fb se ozvala

Adriana Čambáliková Mrvová: Evidentne nevies o com pises, post mali dost dlho, dlho jedli len srot s vodou, neviete jak to tam naozaj je tak sa prosim zdrzujte komentarov, nas Tomas tam schudol dobrych 9 kil a pritom robi jak mula od rana do vecera…Bez jedla, nedobre vyspati vsetci, nie je to sranda. Tolko bludov co tu ludia pisu o Farme a pritom vedia figu jak to je v reali.

367
Dany
Reagovat

@Jája: Čambalíková Adriana nepochopila, že se diváci pohoršují nad jeho chováním a ne nad tím, co jí. A jak Čambalíková ví, kolik shodil kilo? Že by se už doma zvážil? To by mě i potěšilo.

368
Jája
Reagovat

@Dany: Taky jsem se divila, jak ho vážila přes obrazovku :))

369
Dany
Reagovat

@Jája: Třeba jsou v kontaktu s rodinami a známými a občas někdo něco propíchne. Já bych se už nedivila ničemu.

370
Prochor
Reagovat

Nejvíc přeju Miriam ale Tomáš podle mně taky není úplně špatný adept. Štve mně jeho nenažranost ale asi má brutální hlad- je zvyklý se pořádně nacpat. Líbí se mi jeho pracovitost- u srubu všichni žvanili jen Tomáš nepřestával pokrývat střechu. A taky si prošel nejvíce duely (i když ten s Rézou měl zadarmo). Takže minimálně TOP4 si podle mně zaslouží. Každopádně by před ním měli vypadnout křivák Miki a Luboš.

371
Eva původní
Reagovat

@Jája: @Dany: :-)) tak to je dobrý, že by maminka se ozvala? Paní Adriana Čambáliková – Hnojová by nám to tady taky nandala jak ho titulujem :-)) A k tomu jídlu, Hnůj se ošidit nenechá, chrtí se o každý žvanec a láduje se ze všech nejvíc. Možná zhubnul, začal se hýbat víc než doma. Chůdě maminčino :-))
Zítra jsem zvědavá jestli přijde Janko do Telerána, už jsem si nalepila velkou ceduli vedle televize abych nezabudla :-))

372
Prochor
Reagovat

Nejlepší scénář by byl, kdyby FT byl Klikor (který se znemožní ještě víc hlavně Martinovou nezaslouženou chválou). Do duelu půjde Tomáš a Miki a Miki vypadne. Ale ve skutečnosti bude FT Miki, který lezl Janovi do pozadí a služka bude Miri, která půjde do duelu s Luckou (Šárku bude jako starší šanovat). Jak duel dopadne je ovšem otázka.

373
Wally
Reagovat

Už se perou :)))))
Peter Čierny Janko je fajn človek Šárka je zákerná a závidí každý like na facebok či už Bozka Boziídar Candrakova alebo aj Reza Givili a aj Jankovi hadam aj vred na zadku..celee zle je to choreeee ..viem na farme je život iný bol som tam 5 týždňov ale toto je koniec ..Šarka a este ti tam nechal aj bundu a ty taká …..si sa zmenila na nepoznanie sláva ti stúpa do hlavy…ale celebrita nebudeš…nikdy!!!!

Bozka Boziídar Candrakova Sarka ukazala komecne aka v skutocnosti je Zaraba v rakusku viac ako kyorykolvek z nas ,jej syn hovori ze sa hanbi za to ze opisuje akonkeby boli chudobny a pritom normalne ziju a ze sa nahanbi co zo seba robi do oci tutu mutu za chrbtom ho posiela domov a nema kusok hanby Otrasne ako sa zmenila Peter Čierny

374
BarBora
Reagovat

@Jája:
Až do Veľkej noci sa naozaj, aspoň podľa TV, ládovali hlavne plackami, až potom sa to uvoľnilo, aj som vtedy písala o nevhodnej strave. Janko s Tomášom evidentne schudli najviac a aj najviac makali, ale Tomáš si na rozdiel od Janka, vedel dať aj odfuk.
Teraz sú tam 7-mi, ak neprišli posili, mohli už prebehnúť návštevy, alebo je už doma. No, ak poznala jeho pôvodnú váhu, dá sa aj odhadom, ale vtedy mi nesedí tá deviatka, na odhad je to čudné číslo.

375
Renata
Reagovat

Tady nekdo psal ze maj prijit jeste nejaci farmari nerekla bych,je to nejvetsi pruser Markizy co farmu dava.A pochybuji ze to bude prizivovat jeste farmari navic.Spis pocitejte ze uz tam nikdo nepride a do konce dubna bude konec,me mineni.

376
Eva původní
Reagovat

@Prochor: Já jsem na tom stejně, taky přeji Miriam a na druhé místo stavím taky Tomáše Mrvu, byť ho nemusím, ale nemám jiného adepta. Nejvíc si přeji, aby vypadla Lucka, ta se mi dokonale zprotivila tím chováním a to hlavně vůči Miriam s tou opicí. No, tak si s ní povídá, asi se tam cítí mezi tou sebrankou osamocená. V Trosečníkovi si Tom Hanks taky povídal s mičudou panem Wilsnem a přežil!!! To samé přeji Miriam :-))

377
hollyoaks
Reagovat

@BarBora:na ulozto nepotrebuješ registraciu len na stiahnito

378
BarBora
Reagovat

@hollyoaks:
Dík, už je to v pohode.

380
Dany
Reagovat

Jako správný závislák jsem se znovu v klidu podívala na díl s duelem a hlavně na upoutávku na pondělí. Miriam měla svatou pravddu, do seriálu by je měli angažovat. A mám trochu pocit, že Miriam se začíná bavit jejich chováním. Jí vždycky rozhodí, když se někdo chová vulgárně, nebo špatně vlastně bez příčiny, ale jinak si myslím, že jí ty křivárny nějak zvlást nepřekvapují, počítala s nima a ještě si lidi otestovala, jako třeba zrovna Lucii s opicí. Líbilo se mi, jak tam do ní Herpeslenka skákala a Miriam si u toho šila a usmívala se. Jsem zvědavá, co se tam událo, Miriam se začala cukat z koalice? Nebo jim řekla svoje mínění na jejich chování k Janovi?

381
Dany
Reagovat

@Prochor: Škoda Rezi, ještě nás mohl nějakou dobu bavit. Alespon bylo čemu se zasmát a ne poslouchat pořád dokola stupidní kecy a hádky.

383
johanetta
Reagovat

@Jája: V článku mě velmi zaujala věta, že Janko „..sa při výbere FT už zmanipulovať nedal.“ No to jsem tedy fakt zvědavá:))

384
Eva původní
Reagovat

@Prochor: 376 – tečou mi slzičky od smíchu :-))))))) Díky, že jsi to sem vložil, super zpříjemnění nedělního odpoledne :-))))) A musím se přiznat, nejvíc jsem se nařehtala u naší hlavy státu :-))))) prostě ten mě dostane vždycky :-))))))))

385
NM
Reagovat

AJ mne, ako BarBore, prípadne iným, vyšiel Tomáš na finále aj na víťaza, aj ním bude, pokiaľ niekto celkom nový nepribudne, v tom prípade by sa mohlo niečo zvrtnúť.

Všetci sa snažia vyhrať, takže taktiky neodsudzujem u nikoho, akurát na „bavia“ výroky jednotlivcov, najmä báb (Šárka, Lena, Luca, Mira…) o ostatných, že sú strašní, lebo sú na farme iba pre prachy. Smiešne, všetci do jedného prišli pre peniaze, nik pre blaho národa ani spasiť svet.

Bavia aj tie vaše špekulácie, milí diskutéri, kto s kým, proti komu, kto F, kto slúžka, kto druhý duelant… ale v dobrom, samozrejme :).

386
Dany
Reagovat

@Jája: Přečetla jsem, ale bud je tam ještě pokračování, které jsem neviděla, ale v článku jsem o životě na farmě neviděla nic. Chanas vypadá dobře, doma má čisto, naposledy pracoval v Čechách. Toť vše.

387
Wally
Reagovat

Podle tohoto rozhovoru působí jako spokojený člověk, který má vše v hlavě dokonale srovnané. Takže ten těžký život je jen divadlo? Jak před lety tak i nyní?
http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/byvaly-svalovec-z-farmy-jan-juhascik-bude-online-poslite-mu-otazku.html

388
Prochor
Reagovat

Ještě se mi líbilo, jak Kvetka důrazně vysvětlila, že pravidla neumožňují, aby se někdo za poraženého obětoval a odešel. Takže v české řadě došlo jednoznačně k porušení pravidel když se hloupá Míša obětovala za Kubího.

389
Jája
Reagovat

@Dany: Nový čas – neděle. Protože neodebírám, čekám až to oni zveřejní.

390
Dany
Reagovat

@Jája: Jájo, já to myslela tak, že veliký nabubřelý nadpis -smutné přiznání o životě na farmě a v článku samotném o farmě není nic.
A ještě mám z toho článku velice smíšené pocity, fakt nevím, co si myslet. Podle toho, jak se ve stodole hroutil, by člověk řekl, že mu vyřazením z farmy život končí a on zatím žije docela spokojeně. Že by šlo o divadlo Markízy? Ale to by už bylo hodně přes čáru, to snad ne. Takže se nejspíš Jánošík docela rychle vzpamatoval a Markíza má svých pár chvil slávy z nejemotivnějšího duelu, který budou někteří jedinci až do konce farmy omílat. Vsadím se, že zítra mu Kvetka věnuje velkou část rozhovoru za stolem a všichni se budou trapně předhánět v lásce k Jánošíkovi.

391
sunrise
Reagovat

@Prochor: Pravidla? Co to je? A i kdyby nějaká skutečná pravidla byla, proč myslíš, že pro českou farmu před lety platila stejná, jako pro slovenskou farmu letos? To, čemu štáb říká trochu eufemisticky „pravidla“ je cosi, co se pružně upravuje za chodu podle momentálních úchylných „dějových linek“ štábu. Možné je cokoli, co v tu chvíli uzná štáb za vhodné z hlediska oblíbeného citového vydírání diváků. A zakázané je rovněž cokoli, co se právě hodí pro tak oblíbené cosi, co se tak rádo nazývá „příběhem“ a mě vytáčí k nepříčetnosti, protože něco takového do RS prostě nepatří. RS má vytvářet, a ta dobrá vytváří, své příběhy sama. V tom je právě kouzlo dobré RS.

392
Wally
Reagovat

Jak se Janko dřív prezentoval svým cvičením v posilovně, tak by to mohlo vysvětlovat jeho změnu nálad a výbuchy (topení postelí na minulé farmě), že taky něco zobe. Nespí a jede jak motorová myš. A najednou totální zhroucení.

393
Lentilka
Reagovat

Zdravím vás – ja som farmu prestala sledovať ,občas si prečítam komentáre alebo nejaké články a to mi stačí . Obdivujem vašu vydrž pozerať na tie hádky a intrigy. Ja na to nemám nervy . Mám dnešný Nový čas tak zopár riadkov .
Farma – sklamanie :
Toho ,že ho farmári iba využili vo svoj prospech ,si je Chanas dobre vedomý.Robil som ako debil od rána do noci ,len aby mali druhí teplo,čisto ,aby bolo postarané o zvieratá.Netaktizoval som , nerobil intrigy ,nechodil som s prosíkom aby ma nedali za sluhu. Baby sa tam len maľovali a nakoniec my chlapi sme sa nechali povyhadzovať…hovorí rozhorčene .Po dueli s Tomášom sa však neubránil slzám a povedal , že z týchto ľudí cíti obrovskú bolesť v srdci . Bol som z nich veľmi sklamaný a znechutený . A tie ich herecké výkony… Bola tam len faloš a chamtivosť .Vytvorili sa skupinky a potom už len fajčili ,intrigovali a ohovárali .všeličo som počul , hovorí Chanas . Skutočne som nemohol na Farme nikomu dôverovať ,nemal som oporu v nikom. Keď som prvýkrát vypadol v dueli dal som za FT Ľuba a on dal Mikiho. Keď sa vrátil na farmu nemohol sa mi ani pozrieť do očí. Mohol som ho dať za FT druhýkrát ,ale už som ho nedal .Keď je taká sviňa , že mi nepomohol .
Toť všetko vyjadrenie o farme .
Mal aj priateľku s deckom tá ho obrala o všetko , ako ho oklamali v zahraničí ,že nemal ani na cestu domov – a mamu pred Veľkou nocou operovali na nádor v mozgu . Ale o tom napíšem neskôr .

394
Milu
Reagovat

@Lentilka: Děkuji Lentilko za písmenka z Času….☼

395
dejna
Reagovat

Pokud je Ferleťák opravdu tak spravedlivý a pokud bude FT, měl by dát za sluhy ty, co ještě nebyli = Lucie a Tomáš. ;)

396
dejna
Reagovat

Mám prosbu: nezná někdo recept na ten Květčin koláč – ten překládaný s různými náplněmi Dík. :)

397
Wally
Reagovat

@dejna: Tak to by byl Tomáš přímo u zdroje a ostatní by se moc nenajedli. Ale Lucie asi není tak nereálná, je na ni naštvaný kvůli mužskému duelu.

398
Franz
Reagovat

@Lentilka: Já také děkuji za info z Času a přiznám se, že rozhodně i mně je Jana líto.
Ale, ale to velké ALE, Jano by se měl opravdu zamyslet sám nad sebou proč s ním všichni vydrbávají. Takoví lidé do této soutěže nepatří a může si tedy za to Jano sám, potažmo i štáb Markíze. Všichni tady psali po jeho návratu, že ho ti falešní lidé stejně jenom využijí a až budou potřebovat, tak se ho opět zbaví. Vždyť jim sliboval, že bude jenom pílit a starat se o zvířata. Proč se na to nevykašlal a taky nehrál? Dělal jenom samé chyby – volba Luba za FT a teď to udělá znovu. A vsadím se, že až přijede poslední týden, tak zase bude jen pílit a pílit a za to mu někdo dá 500 Eur.
Napíšu to teď možná škaredě, ale tady platí hláška z filmu: „Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses medvědem.“

399
JanaH
Reagovat

@dejna: zadala jsem do vyhledávače „štědrák“ a vyběhlo na mě miliónšest recepisů. :-) Stačí si vybrat.
Např.: http://www.jaksetodela.cz/video/2645/stedrak-recept-na-kynuty-kolac-se-4-nadivkami

400
Dany
Reagovat

@dejna: Ty ftipálku

@Franz: Jano hrát nemohl, protože na to prostě nemá mozkovnu. A jestli je opravdu takový, jak se o něm píše, bude FT zase Miki. Jánošík jednoduše nemá na to, aby takové pokrytectví prokoukl. On sám by to nikomu neudělal a ani mu na mysl nepřijde, že že je to neupřimné a že by s ním někdo mohl až takhle htát betla

401
JanaH
Reagovat

@Franz: v podstatě souhlasím, jen mi Jánošíka líto není. Do práce nechodí, na fitko má… Jen si stěžuje, teď i před pár lety, všichni se k němu chovají špatně, na Farmě, v reálu… Pokud mě paměť neklame, minule vyprávěl něco o tom, jak přišli o veškeré úspory, když omylem vyhodili cosi i s prachama, což mi přijde více než čudné.
Opravdu marně vzpomínám, jestli kdy byl na Farmě někdo víc hloupý, než Jánošík. Jeho důvody pro zvolení štupla za FT nepochopil asi ani on sám a teď zvolí Ferleťáka, který byl jeho katem?
Ale na své si přijde, už jsme to tady probírali, že zase bude oceněn Martinem a bude tak moct dál žít ve svém bludu, že byli vybráni „nejlepší z nejlepších“, jak nikdy nezapomene zdůraznit.

402
sunrise
Reagovat

@JanaH: Mám úplně stejný názor a chystala jsem se napsat něco velmi podobného. :-)

403
Lentilka
Reagovat

Pokračovanie z NČ o Chanasovi – Dôverčivosť
To však nebolo po prvý raz, čo s Chanasom ľudia vybabrali, a on si to aj sám uzná .Raz mi kamarát vybavil prácu v Holandsku , ale nakoniec mi za ňu nezaplatili .Stadiaľ som išiel do Nemecka ,drel som tam a potom mi oznámili ,že firma skrachovala . Zas som zostal bez peňazí , ešte som si musel požičať na cestu domov . Ani to ,že žije bez ženy ,nie je náhoda. Mal som priateľku Renátu , ktorá bola odo mňa o 16 rokov mladšia .Mala už dcéru Dominiku a náš vzťah trval 6 rokov.Jeden čas žili u mňa s mojou mamou a ja som robil v Prahe. Mal som toľko nadčasov , že som nezarobil menej ako 50 000 čk (1850 eur) Splácal som však pôžičku ,ktorú som si zobral na prerobenie bytu a lízing na auto , ktoré bolo napísané na priateľku.Renáta pila a Dominika mi ukradla zlato ,ktoré dala do záložne a peniaze minula s Erikom Lakatošovie ( víťaz Vyvolených).
Keď zmizli našetrené peniaze aj mame , viac ich v byte nechcela. Tým aj náš vzťah skončil .
A ešte pridám aj zo súkromia .

404
JanaH
Reagovat

@sunrise: tak to napiš, ne? Si to ráda přečtu! :-)

405
Jája
Reagovat

@Lentilka: Co na to říct – chudý duchem. :(

406
Milu
Reagovat

@Jája: …tak si opravdu nevím,co myslet….celý život jsem poctivě pracovala,ale na auto jsem si nikdy nevzala lísing nedovolila vzít…no nic….asi půjdu na farmu….až bude česká:-DD

407
Lentilka
Reagovat

Príčiny toho ,že je Chanas taký aký je ,a ľudia s ním manipulujú ,zrejme siahajú do jeho detstva ,ktoré mu rozhodne nikto nezávidí.Nepamätám sa aby bol môj otec niekedy triezvy . Opitý bol každý deň a každý deň nás bil s remeňom aj môjho brata ,ktorý je odo mňa mladší 10 mesiacov. Prepil celú svoju výplatu ,takže sme často hladovali a pili sme len vodu .Jeho otec pil už keď sa zoznámil s jeho mamou , bol od nej o 12 rokov starší. Aj napriek tomu sa zobrali a postavili si dom ale otec pil stále. Po incidente s britvou ,čo spomínal aj na farme , ich sám otec strčil do detského domova .Dom predal , mama bývala na robotníckej ubytovni ,peniaze za dom dal svojej sestre , aby ho dochovala. No keď sa peniaze minuli , šupli ho do starobinca (domov dôchodcov ) kde ako 52 ročný zomrel .Mame sa nedarilo deti z domova vysúdiť ,tak nakoniec napísala prezidentovi Svobodovi ,ktorý jej pomohol dostať deti z domova po roku k sebe.Chanas hovorí ,že keby mal prácu ľahšie by sa im žilo.Hladovať je zvyknutý ,horšie je že treba splácať pôžičku , a na tú si musí zas len požičať.A pomôcť mu nemôže ani mama , ktorá pracovala do svojich 77 rokov (mne to bude ťažko počítať ,nie že dovtedy pracovať ) . Pred Veľkou nocou mi vybrali z hlavy nádor , necítim sa dobre a nedávno som odpadla .Z dôchodku mi zostane 5 eur . Vydržia mi desať dní . Na každý deň mám tri krajce chleba .ktoré zapijam vodou. Trochu mi pomáhajú aj vnučky – vraví pani Mária. Chanasovi je to ľúto , pretože má silu a chuť pracovať a ten kto by ho zamestnal , by určite neoľutoval . Navyše ,Jano ani nie je taký jednoduchý človek ,ako o ňom farmári na Farme hovorili .Možno by sa mnohí čudovali ,ako dokáže riešiť hlavolamy .

408
sunrise
Reagovat

Ach jo. A jedno oko nezůstane suché. Začneme sbírat víčka na Chanase?
Být slabší povahy, tak jdu vážně blejt velebnosti. Jak já strašlivě nenávidím citové vydírání. Žádné, ani ty nehorší manipulace mi nejsou odpornější.

409
BarBora
Reagovat

Hm, koľko zloby, prídu za ním novinári, on povie a začne to zlízavať. Maká, v rámci svojich možností ne sebe pracuje, stará sa o matku, ale dopláca na svoju dôverčivosť a naivitu. Je jednoduchý a čo? Keby bol vykuk ako miki a flákal sa, tiež nad ním zlomím palicu, takto mu prajem, aby sa mu život v lepšie obrátil. Nie každý dostane do vienku rovnako.

410
NM
Reagovat

sunrise, ľudia sme rôzni, niektorí až nepochopiteĺne jednoduchí. Ani ja nerozumiem, ako sa môžu naivní dôchodcovia a mnohokrát i stredný či mladý vek, nechať okladamať podvodníkom a pofidérnym skupinám. Nechápem. Ale neposmievala by som sa, zvlášť Janovi nie. Jednoducho nemá základ ani možnosti. Jeho detstvo, najbližšie okolie a mnoho iných záležitostí ho natoľko ovplyvnili, že nie je schopný vyhodnocovať situácie v svoj prospech. Bohužiaľ, takých je mnoho.
Smutnejšie je, že sa dokážu ľudské hyeny na nich priživovať. Výsmech má patriť im.
My, žijúci v normálnych rodinách, podmienkach, vzdelaní viac či menej, nedokážeme pochopiť, ako sa niekto nechá tak ľahko oklamať, okradnúť.
Nevidia východisko, nezvládajú emócie, prejavia ich naplno aj tam, kde by nemuseli.
Aspoň sa im neposmievajme, ak im nedokážeme pomôcť.

411
dejna
Reagovat

@JanaH: Kuji za recept, já zapomněla, jak se ten koláč jmenuje. :))

Janko mi přijde přecitlivělý a nevyrovnaný, proto ty výlevy vzteku i lásky. Taky bude asi dost důvěřivý, pokud jde o nějakou autoritu (a u něj ty autority asi převládají). Nechápu, že ho sport nezocelil duševně.
Vím, že bych nesnesla to jeho brblání a nadávání u práce. To jeho zabejčení se, kdy navzdory všem bude makat, jak si myslí, že se makat má, a neuvědomuje si, že se poškozuje. Když je mu pak zle, je to vina druhých. Toto nemusím.

412
Wally
Reagovat

Proč já mu nějak nevěřím? Před 2 lety se vrátil z Holandska, spokojený a měl mít práci na Slovensku. Mamince dal 2500 euro, sám si nechal 500 a ona má teď 5euro na měsíc? To ho každý jen pořád okrádá nebo vše omylem vyhazuje?
Bubica mu práci zakazovala a on ji stejně neposlouchal, tak jaké využívání na farmě. Jak sám řekl, chtěl by si zahrát ve filmu akčního hrdinu, tak už asi trénuje roli. :))

413
Milu
Reagovat

@Wally: ono se tady nedá věřit asi ničemu…a nikomu…bulvár se jistě přiživuje a píše i o tom,co není pravda…to je všude na světě…kolem Janka se toho moc píše…ale třeba i kolem Šárky…a ostatních…Skládka je zatím prázdná….čeká ještě někdo??

414
dejna
Reagovat

@Milu: Ja-a-a-á!

415
Milu
Reagovat

@dejna: jsem ráda,že nejsem sama…jistě i Jája a možná Skala…uvidíme…A jak se Ti daří??

416
Ludmila
Reagovat

Zapřahejte a jedeme !!!

417
dejna
Reagovat

Uuuuž!

418
Skála
Reagovat

@Ludmila: Díky,už to vezu. :-D

419
dejna
Reagovat

@Milu: Je líp, ale není to normální dobře. :) To nejspíš až se sluníčkem.

420
Milu
Reagovat

@dejna: já mám ještě stále následky….ale také věřím,že bude lépe…..

@Skála: super….snaž se prosím rychleji:-)‼

421
Milu
Reagovat

@dejna: jdeme skládat…paráda…bude teplíčko:-DD

422
Jája
Reagovat

Ať se tu neušlapem :D

423
Skála
Reagovat

@Milu: Snažím se,snažím,ale rychleji to nejde.:-)

424
Ludmila
Reagovat

Přátelé, mám na kozlíku místo, mohu přibrat zájemce a prosím, neplašit zvěř.

425
Milu
Reagovat

@Skála: jsi šikulka…já,protože nemusím do práce se ještě podívám…zda jsi to dovezl dobře a zda si zasloužíš odměnu…

426
Hanka
Reagovat

Dřevo je na skladě. Můžem topit.

427
Skála
Reagovat

@Milu: Tak jsem to ted dovezl,ale topit s tím budu až zítra.Ted se jdu zehřít už do peřin. :-) Tak dobrou.

428
Milu
Reagovat

@Skála: Dobrou noc…já udělám tu kontrolu….ráno napíši,zda bylo vše v pořádku a kolik dostaneš mincí:-DD

429
Wally
Reagovat

Proč mi nejde přikládat rychlejc? Nemám čas, až to celý vyhoří, ráno vstávám.

430
JanaH
Reagovat

@Wally: taky ráno vstávám za kuropění, ovšem toto stojí i za to, že spát budu minimálně, to se vydr. :-) Chvílemi nevěřím vlastním očím a uším…
Jánošíku promiň… !

431
jenkaa
Reagovat

Decka, drzte me:-)))) Lena mi hybe zluci stejne jak Filkor:-))) pevne nervy při koukani

432
Wally
Reagovat

@JanaH: Tak mi to poslali jen k příchodu Květky, zatápět už nebudu. Počkám si na večerní dodávku z centrály. :D

433
Milu
Reagovat

…tak to je trapárna….Lucie je zase středem pozornosti…..dopis…ale už ne z leopoldova….chiii

434
JanaH
Reagovat

@jenkaa: to je zlatíčko, co? Ona je snad doopravdy nemocná. Má pořádný problém, to machrování je maska jak hrom. Dělá na mě dojem, že je sjetá. Ty ksichty, mongoloid hadr.

435
Wally
Reagovat

Z toho začátku mám pocit jako by se jim tam nějak oteplilo, že jim ani Jano a jeho dříví nebudou chybět. Ta chvíli tam budou mít tepla, že nebudou vědět co s ním. :))

436
JanaH
Reagovat

@Wally: myslíš ty dva ptáky na seně? :-DDD

437
Wally
Reagovat

@JanaH: Ty taky a ten tajemný dopis.

438
jenkaa
Reagovat

Wally, to teplo sálalo i přes monitor:-) Jani, na tuty není v poradku. A mas pravdu, u Filkore to vypada z podstaty, tam uz lecit nic nepujde, ale u ni bych to videla na akutni zasah:-)))to prece není mozne.

439
jenkaa
Reagovat

tak u toho dopisu to teplo nesálalo, ale u tech dvou na sene, tam to teda bylo:-)))

440
dejna
Reagovat

Koukám, že ten Ferleťák bude brzy nosit štupla obtočeného kolem krku jako boa. ;)
A sdílím vše, co tu bylo včera v noci napsáno.

441
dejna
Reagovat

Janko už byl navštívit Rezu, jak sliboval (že si ho najde), ale s kytičku a ne se sekerou. Na Rezově profilu taky visí video, kde Janko prosí lidi o peníze.
Daleko zajímavější ale bude, že tu možná vzniká koalice, která zasáhne do závěrečných bojů. ;)

https://www.facebook.com/reza.givili?fref=ts

442
Dany
Reagovat

Nejzábavnější je, jak všichni „řeší“ duel a když se dozvědí, že ho řeší i ostatní, jsou z toho na nervy a ten druhý je falešný. Miki dneska nedělal celý den nic jiného, jen hustil do Miriam. Herpeslenka to samé do Lucky a ještě jí nabádala, at si jí nebere do duelu, protože ona proti ní nechce bojovat. A ta trubka Lucie jí na to skáče. Někdo psal, že je Lucie chytrá, ale nevím nevím. V lidech se orientuje asi tak jako Jánošík. Bylo by fajn, kdyby tu strupatou někdo vyhodil. A panu vzdělanci Klikovi, musel Miki vysvětlit, proč nemá ignorovat FT. Ten je tak chytrej, že doted nic nepochopil.

444
Dany
Reagovat

Asi se mi to už nesplní a vždycky jsem to vnímala jako svým způsobem nespravedlivé, ale ted bych si fakt přála nějaké ty bandity. Ti by jim rosekali ty jejich taktiky na třísky a obrátili vzhůru nohama.

445
dejna
Reagovat

@Dany: Já ale celkem věřím Lence, že si Lucku nevezme.
A obávám se, že nastartovaná Lena převálcuje i Miriam, jen aby s Lucií mohla zůstat.
No posadila by mě na zadek, kdyby se ukázalo, že to vše na Lucku jen hrála.
Tyto duely budou asi hodně obětní.

446
Eva původní
Reagovat

Janko v Teleráně jak byl nastrojený – květovanou košili, džíny s ďourama, povídal co už známe, nedali mu moc velký prostor, ale vedl řeč se Štefanem Skrúcaným. O čem asi? :-))

447
Milu
Reagovat

@dejna: …hezký den přeji….Tak on má tak nemocnou maminku a místo aby se jí věnoval lítá po návštěvách a „shání“ peníze A nevypadá,že by byl smutný….jestlipak i mamince koupil kytku???Je mi z toho fakt na lavor….ach jo…

448
BarBora
Reagovat

Hej,veľa toho nepovedal, lebo tam bola aj Gizka Oňová a mala nutkavú potrebu vstúpiť do reči so svojimi skúsenosťami z podobných problematických rodín ako vyrastal Janko, a oďobrila mu, že sa v živote nedotkol alkoholu. Janko bol už očividne zrelaxovaný, aj keď od návratu bol prakticky stále pri mame a na fitko mu nevyšiel čas. O čom sa bavili so Skrúcaným nevedno, ale vyzeralo to na normálny rozhovor dvoch chlapov a nezdalo sa mi, že by sa s ním Štefan rozprával ako s malým deckom, na rozdiel od Kvetky.
Inak, počas rozhoru s moderátormi neboli žiadne plače pri spomienkach na detstvo a mamu, na farme sú asi pod iným psychickým tlakom, aj ponorková choroba funguje a Janko tam teraz nemal žiadneho súputníka, oporu. Asi to tam naozaj nie je med lízať.

449
Milu
Reagovat

@dejna: …určitě to hraje…já herpesce nevěřím ani nos mezi očima!!!Pokud půjde do duelu,vezme si Lucku nebo půjde domů…na Miriam nemá…ta by si vybírala disciplíny….a myslím si,že i almanachem by jí utloukla!!

450
BarBora
Reagovat

@Milu:
Milu, ale keď sa on stará o matku ešte neznamená, že sa od nej nemôže ani pohnúť, sú viacčlenná rodina, tak ho prípadne môže niekto zastúpiť. A ak mu ľudia sú ochotní pomôcť aj finančne, dopraj mu to, len aby sa zas na ňom niekto nepriživl a on vyšiel naprázdno. Jano sa robote určite nevyhýba.

451
Milu
Reagovat

@BarBora: …Já mu nic nezávidím,jen mu nějak nevěřím…značkové oblečení…vstupy do fitka…nevím…nějak se mi zdá,že mu je jedno,že tak nějak chce pořád od někoho peníze…Jinak ho mám ráda jako pracanta…umí vzít za práci…a také je možné,že je stálý smolař…Možná posuzuji podle sebe….také jsem z obyčejné rodiny…..ale nikdy bych nežádala od lidí peníze,abych si mohla koupit značkové oblečení….ty ano Barborko??

452
BarBora
Reagovat

@Milu:
Takže Lenka je slúžka?
Lena je v almanachu dobrá, tam sú šance tak 50/50. Miru by mala dať, otázne je prekvapenie, v ponáraní hláv je dobrá Mira, časté more a veľké plúca.. a Lena nemá sikovné prsty, ale je pohybovo nadaná a má výdrž. A prečo by si nemohla vziať Šárku? Ako najslabšia sa mi zdá Luca, ale môžem sa mýliť.
Ale oni by už mali špekulovať aj nad vypadnutými farmármi, oni môžu zamiešať kartami, miki sa určite bude chcieť „nenápadne“ zbaviť Tomáša, on je konkurent v hlasovaní farmárov, určite nie študovaný
Medzi ženami je ťazko tipovať, ktorá ma aké sympatie, tam to bude asi vyrovnanejšie.

453
BarBora
Reagovat

@Milu:
Nemám prehľad v značkových oblečeniach, nepotrpím si na to, takže ani to Janove v tomto zmysle neviem posúdiť, áno, bol moderne a slušne oblečený, skôr by mi vadilo, keby tam prišiel ako žobrák.
Odpoiem Ti, aj keď tu je debata o Farme a nie o nás, nie, nevzala by som, ale neodsudzujem, táto doba je sviňa, aj empatia sa vytráca stále viac.

454
Milu
Reagovat

@BarBora: Šárku nemůže,protože je FT…ty jsi nestahovala??A kdyby byla Lenka služka,Miriam by si vybírala disciplíny….a já si myslím,že by dala silové….Ještě k Lucii….nemyslím si,že jí „žere“ vše,co se jí snaží nakukat….

455
Milu
Reagovat

@BarBora: co jsi napsala o dnešní době je pravda….

456
Eva původní
Reagovat

@Milu: 451 – Janko určitě nechodí ve značkovém oblečení, takové hadry seženeš v každém sekáči a u Vietnamců. Ani se neví jak to s tím fitkem má, co když tam třeba uklízí a má vstup grátis :-) A lepší ať chodí po návštěvách než aby se doma užíral, to by snad ani jeho máma nechtěla a on ji určitě nezanedbává a jedna fotka z návštěvy neznamená, že trajdá stále. A že by škemral o peníze, to se mi fakt nepozdává. Když mu chce někdo, kdo na to má, přilepšit, tak ať bere, co by ne :-)

457
Jája
Reagovat

Děvčata, moc vás prosím za ty, kteří se dopředu nedívají, nechte si ty diskuse až po odvysílání dílu a nekažte jim požitek z koukání. Už tady prozrazujete toho moc. Dík :)

458
Franz
Reagovat

Jano byl v Teleráně oblečený v luxus hadrech jak 18 letý frajér. Nic nového neřekl, jen přednesl svoji naučenou řeč o nejlepších farmářích a jak pracoval a nikomu nemohl věřit.
Někde na FC jsem četl, že ty hesla o nejlepších farmářích je vlastně lež, protože kdyby tam měli být nejlepší farmáři, tak by tam přece byli všichni vítězové a ne nějací „póvlové“ co vypadli po prvním kole, atd.

459
Milu
Reagovat

@Jája: ujelo mi to…omlouvám se a polepším se Jáji….

460
Milu
Reagovat

@Eva původní: jukni se k Rezovi na FB…byly tady už i odkazy

461
NM
Reagovat

Ono je to asi takto: keď ich štáb oslovil, spomenul niečo v zmysle „spravili sme výber a vybrali sme ťa ako možného kandidáta na F7“ – tí mentálne menej vyzbrojení, čo sú tam všetci bez rozdielu, si to hneď preložili do vastnej reči, že sú výber, teda najlepší. Každý z nich to nezabudne pri vstupoch občas spomenúť, aby divák videl, čo sleduje, ak by mal pochybnosti, čo za indivíduá to vlastne na obrazovke vidí.
V predošlých farmách si pamätám, hoci som nesledovala úplne všetko, že boli omnoho šikovnejší, zdatnejší, rozumovo vybavenejší a podaktorí i zruční a pracovití, takže táto znôška extrémnych pováh nemôže byť výberom ani omylom. Teda môže, ale v úplne inom zmysle, ako sú presvedčení o sebe oni sami.
Premietnuc si všetky tváre, povahy, konanie, uvažovanie – to je fakt „výberovka“ :)), pre mňa nič viac než exoti pripravení a odhodlaní na všetko.
Reza chýba, je to najvýraznejší typ a mal byť vo finále. Ak niekto bavil, tak on. Poslaním zábavných pogramov je zabávať a Reza spĺňal predpoklady ako jediný.

462
Milu
Reagovat

@Franz: …také jsem někde četla,že vítěze tam nechtěli…protože už jednou vyhráli…ale myslím si,že jim tam nikdo moc nechtěl jít…..

463
Dany
Reagovat

@dejna: Dejno, jak jsem Lenku poznala, nemyslím, že jí jde o Lucku jako takovou. Lucka je pro ní nejspíš slabší soupeř a hlavně snadno ovlivnitelný, proto jí tam chce. Ale duelu se bojí, protože tam člověk nikdy neví, co se může zvrtnout. Kdyby šla Lenka do duelu s Miriam, bylo by to pro Miriam hodně těžké a mám obavy, že by to nedala. Snad jen, že by si vybírala disciplíny a dobře se trefila. V silových si myslím, že na Lenku, která je přeci jen o třicet let mladší, nemá. Navíc Lena už několikrát předvedla, že má v těhle situacích černo před očima a kdyby měla Miriam zlámat ruce, tak jí je zláme.

464
Wally
Reagovat

Nejpracovitější farmář nechce peníze pro sebe, ale pro maminu aby měla na jídlo a pohřeb. Tak to nevymyslíš. :D
Mamince přeji vše nej, asi to dopadlo dobře . Na fotkách 2 týdny po operaci nádoru mozku vypadá celkem v pohodě.

465
BarBora
Reagovat

@Dany:
Lucku má celkom rada, ale kvôli nej tam neprišla, pôjde si za svojím, aj v minulej farme pendlovala ako sa jej to hodilo a vždy si to pre seba dokázala zdôvodniť. Ale nevyčítala by som jej, keby vzala Lucu, idú tam predovšetkým za seba, ale teraz ešte má na výber a ťažko povedať, kto je výhodnejší, tak tipujem, že vyberie Miru.

466
BarBora
Reagovat

@Wally:
Ale ono to tak u staršej generácii je, ľudia nemali pokoja, pokiaľ nemali našetrené na vlastný pohreb. Po tej operácii to už berie ako aktuálne.

467
Franz
Reagovat

@Milu: A prý Božka nešla na Farmu kvůli Hrmovce a Jana z Buzitky kvůli psychoLence, atd.

Jana jsme asi přecenili a patří mu omluva. Po prohraném pátečním duelu asi zapnul mozkovnu a za FT dal člověka ke kterému měl nejblíže.

468
Dany
Reagovat

Co se týče Jana, prostě se v něm nevyznám. Ale takové hroucení se po vyřazení ze hry, byt o slušné peníze, mi nepřide uplně v pořádku. Bud šlo o pěkné divadlo, což si nejsem tak jistá, jestli by to Jano zvládl, nebo fakt není psychicky v pořádku. A v každém případě, bez ohledu na to, že je pracovitý, bych ho jako chlapa doma nechtěla ani náhodou. Pro mě byl povahově na farmě docela nesnesitelný, protože kromě té práce bez ustání nadával, být tam s ním, tak mě jebne. Přijde mi, že i to, je pozůstatek neutěšeného dětství, kdy má neustálou potřebu chvály od ostatních. Netuším, jak to u nich v jeho dětství bylo, nicméně v roce 89 už to byl dospělý chlap a snad se alespon něco vyučil a v té době musel pracovat, tak nechápu, že si nedokáže najít práci. Nezdá se mi, že by v životě narážel jen na samé vykuky, kteří ho chtějí odrbat. A že je nucen žebrat po různých akcích a na fb. Prostě nevím.

469
Wally
Reagovat

@Franz: Třeba mu to zaplo ještě víc a začal likvidovat ženskou koalici. Počítat do 3 umí.

470
iv
Reagovat

@Jája: 457 Připojuji se k tvé žádosti:), hlavní události předem, jako jsou jména budoucích FT nebo sluhů, sem nepatří, dnešní stahování teprve plánuju.

471
Milu
Reagovat

@Franz: tak toto jsem tady chtěla napsat a zapomněla jsem…ale o tom,že jí věnoval bundu jsem psala….

472
JanaH
Reagovat

@iv: jsme tady už v noci něco komentovali, ale doufám, že decentně a tak strašně nenápadně, aby se nedalo nic vyčíst… snad, bo to se nedalo vydržet! :-D Však uvidíš.

473
Milu
Reagovat

@JanaH: Jani,to já se prohřešila a už jsem se omluvila…budu si více dávat pozor na to,co píši…ale byla jsem tak nadšená…a už to bylo….co naděláš…

474
JM
Reagovat

Tak se dívám na tu páteční faleš, no to je hrůza. Jak to bude odedneška, co falešný Miki a falešná dvojka mladých manekýnek?????? No teď jak slyším Mikiho tak je to hrozný!!

475
JanaH
Reagovat

@Milu: jj, já vím, když musíš, tak musíš. :-) Jsem hlavně ráda, že to upozornění napsal někdo jiný, protože jsem tady platila za štěknu, co ostatní seřvává za spoilery a teď to sama dělám. Do baracky! Červenajícího smajlíka neumím… :-)))

476
Jája
Reagovat

@JanaH: No vidíš, teď už v tom nejsi sama :)) Abych pravdu řekla, dneska si opravdu musím sedět na prstech, bude to děs běs, :D uvidíme co TV verze a jejich duchaplné komentáře.

477
Milu
Reagovat

@JanaH: ☺☺☺…teď nevím,zda je to tento….ale pokud ano,tak levý alt a současně 1

478
Milu
Reagovat

@Jája: Jáji,já si fakt myslela na ni a proto jsem se neudržela….ale fakt budu na to myslet…☺

479
Milu
Reagovat

@Milu: ale už je to i na FB…

480
JanaH
Reagovat

@Milu: děkuju, to je asi on, ale my tu nejsme na obrázky moc zvyklí, většinou si vystačíme se znaky, naštěstí tu nejdou ty skákavé a tleskavé potvory, co z nich přechází zrak. :-)

@Jája: ani nevíš, jak jsem ráda, že nejsem sama… i když letos jsem ještě nikoho neseřvala, nebylo třeba, tamtu trubku nepočítám. :-D Na rukách si sedím fest vždycky, když se mrknu předem, ale někdy je to neudržitelné, no. :-)))

481
Kamila
Reagovat

Tak jsem se v patek nedival na Farmu a dnes ji opakuji .takovou faleš co je tak to je špatne intriky jsou na prvni mistě Luboš ten tam chyběl je to možne že takoveho člověka daji zpět no to je nejhorši Farma ktera byla Jana onemocněla no ma taktiku ještě Reza by se měĺ vratit a komedianti jsou pohromadě Slyšela jsem jak Miky daval vyměnu za Jana Tomaš hraje dobře to Markiza nevidi jake nazory maji lidi? rozeštvani lidi je asi na prvnim mistě faleš je špatna a na nas divaky to dost špatně působi a boli to mějte se pěkně Kamila

482
Wally
Reagovat

Už se tady může psát o tom, jehož jméno se nesmí vyslovit, když už to je na ofiku Markízy?

483
dejna
Reagovat

@Wally: myslíš Woldemorta? :D :D

484
dejna
Reagovat

Ne, asi FT, na kterou rapuje Miki. ;)

485
dejna
Reagovat

Když už je to na ofiku, tolerovala bych to. Protože jak se znám, hoďte mi sem odkaz a já ho prošmejdím. :)

486
JanaH
Reagovat

@Wally: bych se bála Mozkomorů! :-/

Ale že s náma Narkóza vydrbkala v ukázce, co? Jsme jim to sežrali i navijákem. :-D

488
Milu
Reagovat

@JanaH: já jim nevěřila….a proto jsem měla takovou radost,když jsem viděla…355,358

489
Wally
Reagovat

@JanaH: To jo. Asi vyměnili rejžu. :) Ale teď začíná být mnohem zajímavější volba sluhů. Zvítězí kamarádství nebo se zbavit těžších soupeřů.

490
BarBora
Reagovat

Tak som nevydržala a pozrela som si to, najvýživnejší sú Lena s Mikim, tomu aj Kvetka dala možnosť zabojovať o Jankov hlas, čo sa dúfam nestane. FT dá podľa mňa za slúžku tú, ktorú má aj v úmysle.

491
Franz
Reagovat

Dnešní díl – první půlka trapnost nad trapnost a druhá část jen faleš. Kašlat na takovou Farmu a večer se už nedívám.

492
galadriel
Reagovat

máte otvorené nové vlákno :)

493
Milu
Reagovat

@galadriel: vlákno???Nerozumín:-(

494
dejna
Reagovat

@Milu: opět jako minule = vyjet nahoru a kliknout na sedmý týden, pak sjet na komentáře
nebo
vyjet nahoru a v diskuzi kliknout na poslední příspěvek…a jsi v novém vlákně

495
Milu
Reagovat

@dejna: Děkuji,to jsem nevěděla…ano,jako posledně….děkuji…

496
yveta
Reagovat

Osoba, která se nazývá Luboš, je asi omyl přírody, nebo nechápu co za odpornýho člověka žije mezi námi. Jak toto může učit děti? aspoň takhle jsem to slyšela? chudácí děti, pokud opravdu je kantorem? i když by bylo divné, že by si během školního roku mohl vzít tak dlouho dovolenou?Kdoví jak to s ním je? musí být v nitru strašně sám, proto z něj čiší samá zloba, nesnášenlivost a všechny negativní vlastnosti co jen existují. Lituji i farmáře, že tam s ním musí sdílet společné prostory. Takovou radost jsem měla, když odešel a oni ho vrátí zpět! asi kvůli sledovanosti? Nejrozumnější se mi zdá Lucka, ale asi nevolila dobře kamarádku Lenku?

Přidat komentář