Panáček v reality show

SK Farma 6 – týždeň jedenásty + rekap 5/5

13. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma-sk-2015

Na farme zostali už len traja chlapi. Ženy si myslia, že to zvládnu aj bez nich, muži si myslia opak? Ako dopadne tento týždeň plný mužsko-ženských doťahovačiek? Sledujte počas týždňa o 22:00 a v piatok od 20:30 a dozviete sa viac. 

Rekap z 13.11.2015 – DUEL

Všetci sú nadšení z bieleho koňa. Martin na bielom koni prišiel symbolicky, zasadne za vrch stola, idú si dať Sväto Martinskú večeru. Vtedy sa stretnú priatelia, zahodujú si. Svätý Martin je aj patrónom tejto farmy, neskôr im porozpráva, prečo bol patrónom práve husí. Martin zdvihne pohár „Na priateľov, na Sv. Martina, dobrú chuť!“ Gabika aj jemu nakoľko je Martin, poblahoželá všetko najlepšie. Všetci si poštrngajú. Peti je ľúto, že s nimi nemôže sedieť za jedným stolom. Má z Martin iný pocit, dnes neprišiel na kontrolu, ale len tak posedieť medzi nich. Martin je zvedavý na výšivky, veľmi sa mu páči Michalova výšivka, ktorá súvisí s jeho trestom. Na Mirkinej sú volovia, na Katkinej čapatá hus. Tomáš podá aj svoju prácu, vyšil gepel, stabilák a voly aj s Rúžovým krivým rohoma nápisy Farmaris Tommero 2015, Na Skale. Martin vraví, že to vôbec nevyzerá na chlapskú prácu, Gabika a Mirka vravia, že to skutočne Tomáš robil sám. Gabika zvečnila chalupu, husi, prasiatka a v pozadí stromy, Jana tiež farmu, ale aj s detailami gánku a Peťa do tretice dom s husami, ale aj s nápisom Farma 6 Moja rodina a sú tam dve dospelé postavičky a dve detské. Nakoniec Stano – prizná, že nestíhal, bo okolo zvierat je veľa roboty, tak len fúrik, vidly a kravu vyšil. Nakoľko ide do duelu s Tomášom a možno je tam posledný večer, berie ho ako otca a objíme ho. Príde mu to ľúto, aj slzičky mu vyhŕknu, nemal otca, Martin mu ho pripomína. Rozpovie príbeh o Martinovi. Keď ho vysvetlili za biskupa, bol taký pokorný, že to nechcel prijať. Schoval sa do husína, ale tie ho svojím gagotom prezradili. Tej pocty sa ale dočkal. Vraj bol vojakom, stretol chudobného žobráka, ktorý sa triasol, mal na sebe len kúsok handry. Mečom odťal polovicu zo svojho plášťa, dal mu ho, aby sa zohrial. Neskôr sa mu vraj zjavil Ježiš Kristus s tou jeho polkou plášťa. Preto navrhuje pred tým, ako pôjde preč, pomodliť sa do kaplnky. Zanesú sviečku do kaplnky, majú si spomenúť na priateľov, ktorí sa s ostatnými dokážu podeliť aj o to posledné čo majú. Neskôr keď prídu na farmu Tomáš opakuje Martinovu vetu – rozdelia sa s Vami o to posledné, čo majú. Bolo to smutné, ale pekné. Tomáša to veľmi zasiahlo, je to iné, keď si doma s priateľmi a iné, keď si s ľuďmi, ktorí sa idú zabiť za fazuľu.

Stano vyskúšal spať v maštali vo válove, chváli si, lepšie ako v posteli. Michal nazval tento deň ako relaxačný, dal voľno farmárom, úlohy majú poplnené. Katka sa ide sprchovať, nevie si zamknúť dvere. Tomáš s Michalom jej tam striedavo púšťajú teplú vodu a studenú, potom jej tam nabehne Stano s misou studenej vody a začne sa tam vyzliekať, že aj on ide do sprchy. Vyženie ho, tak jej tam šupne prasiatko. Katka s Tomášom rozoberajú duel, budúcnosť, Stana, Michala, taktiku a už aj to, kto dá zo starých farmárov komu hlas, keď prídu na farmu. Petra už nemá nervy na plačky, už sa chce toho varenia zbaviť. Z kľudného dopoludnia ich vytrhne až poštár. List dostane Janka, Petra, Tomáš aj Gabika, tá poštára aj vyobjíma. V liste má fotky, list jej od dcéry. Janke píše fanúšička Pavlínka, zaujal ju jej príbeh, želá jej, aby to úspešne všetko zvládla. Tomášovi prišiel list od českej fanúšičky z Ostravy, ktorá spomenula, že ak sa chcel Michal zviditeľniť, tak to spravil tým najhorším spôsobom. Michal má na to len jednu vetu – hovnám neodpovedám. Peti píše chlapík z Vranova, pripomína jej, že má prísť do Michaloviec na úrad do rozhlasu sa verejne ospravedlniť Struňovi. Peťa si už ani nepamätá, ale Michal jej to pripomenie.

Kvetka zazvoní na zvonček, prejde bráničkou, zasadne za vrch stola. Pýta sa ich na večeru s Martinom, bol to super pocit. Pýta sa aj na reparát – získali 38 mincí. Najväčší podiel na tom má podľa Michala Tomáš, ten mu poďakuje, dobre sa to počúva. Plný počet mincí nedostali, lebo nemali vypárané všetko perie. Kveta sa ich pýta aj na to, kto bude orať. Chlapi vravia ženy, tie že Riavko. S Riavkom sa naučia pracovať, budú si musieť poradiť. Stanko sa vyberá za druhého duelanta Tomáša. Katka je zvedavá, ako sa ľudia zachovajú, keď bude Tomáš odchádzať. Ten je aj so Stanom už pobalený, pred rozlúčkou si zoberie slovo, nechce, aby sa teraz lúčili, keď sa budú mať rozlúčiť, rozlúčia sa v duelovej stodole. Nikto mu nepoďakoval za jeho nezištnú prácu a ani za ich vlastné životy okrem Katky a Michala. Keď sa vráti, tak im bude naďalej pomáhať a nebude čakať ďakujem, bude to robiť preto, že je človek a má v srdci lásku a pokoru. Gabika vraví, že ako vždy sa Tomáš rozlúčil teatrálne, s ním si nemá už čo povedať, palce bude jednoznačne držať Stanovi. Ten sa aj išiel rozlúčiť s ostatnými. K Tomášovi nakoniec príde Michal aj Katka, príde aj Jana, objímu sa. Jana nevie, čo si o ňom má myslieť. Na farme sa strhne cirkus so zatváraním dobytka. Kravy aj voly neposlúchajú tak, ako by si predstavovali. Gabika zasa využíva svoj prenikavý hlas, kričí…je ju počuť až do duelantských chatiek. Ženy sú spokojné, všetko zvládli, všetci ich len podceňujú. Petra medzitým zošíva výšivky do jednej, aby boli vidieť, že vedia byť jeden tím.

Ráno ženy už makajú, Michal vyspáva. Staré farmárky vykydali, nanosili vodu aj seno zvieratám, podstlali im. Mladé sa zatiaľ starajú o kozy. Pri raňajkách sa Jana dožaduje Michala, aby povedal, že si myslel, že to ráno nedajú. Ten do nich vložil všetku jeho dôveru, toto je ešte nič. Michal vyzve ženy, aby mu ukázali, ako vedia kálať drevo. Mirke sa jedno polienko na ukážku po riadnej chvíľke podarí spracovať.

Kvetka zavíta k Tomášovi, ten mal dobrú noc, utriedil si myšlienky. Myslí si, že občas to prehnal, urobil si plán, čo spraví, keď sa vráti na farmu. Prestane byť extrémne direktívny. Prišiel sem kvôli tomu, aby si odpočinul od mesta, nechať tam všetky vymoženosti a byť v prírode a dať sa dokopy. Najbližšie má momentálne na farme ku Katke. Na farmu prišiel ako veľká voda, ostatní ako na tábor, ktorým vyhovuje posedávať a vykecávať, nie pracovať. Stano je jednoduchý chalan, ktorý je v srdci dobrý človek, o zvieratá bolo skvelo postarané, keď bol sluha. Disciplíny budú – pílenie, prekvapenie, almanach. 

Po rozhovor si prišla aj k Stanovi. Je sklamaný, ženy chceli mužský duel a o zvieratá sa nevedia postarať, mali večer problémy s volmi. Všetci čo tam zostali teraz na farme, sú tam kvôli peniazom. Jediný Tomáš zoberie len tam sám od seba zvieratám jablká, alebo sa sám zoberie do práce. Na farme by malo byť veselo, nie sa len žrať a o eurá sa starať. Všetko to organizuje Peťa, ona tu mala aj svadbu, aj deťom sľúbila peniaze. Kveta sa ho pýta na Martina, má ho ako vzor, otca, dočká sa sĺz – Martin je podľa neho dobrý človek, má dobrý prístup k zvieratám. Ak by aj vypadol, má doma skvelú rodinu, ale rád by sa len tak nezištne vrátil na týždeň, dva na farmu, len tak Martinovi pomôcť. Almanach ho prekvapí, rátal s pretláčaním, alebo hákovaním.

Farmári sa postupne privítajú s Kvetkou v duelovej stodole. Pýta sa Michala, ako to prežil s toľkými ženami. Postarali sa o neho aj o zvieratá. Michal je spokojný s 38 mincami. Peťa priniesla do duelu aj pospájanú výšivku. Michal bude držať palce Tomášovi, rozumie si so obomi. Katke je Tomáš najbližší, Mirka nezaváhala, palce bude držať tiež jemu. Peťa Stanovi, nechce zostať sama z východu. Jana tiež Stanovi, je s ním sranda, Gabika jednoznačne Stano, s Tomášom si nevychádzajú.

Obaja duelanti sú odhodlaní bojovať.

Pílenie dreva – mala to byť jednoznačná disciplína pre Tomáša, nakoľko aj v dueli s Peťom Stano pílenie prehral. Aj teraz začal Stano naozaj zle, Peťa len oči vytriešťala čo robí. Tomášovi sa pílka začne krútiť, veľmi tlačí, zasekáva sa mu. Stano zaberie a nakoniec jednoznačne prepíli pod Tomášom kladu. Tomáš vraví, že mal problémy s pílkou, Stano potvrdzuje, že aj on mal v tom predchádzajúcom dueli s Peťom. Kvetka ich pokojným hlasom ubezpečuje, že pílky sú úplne totožné.

Prekvapenie – v každej konvici sú 4 litre mlieka, majú v každej ruke držať jednu v rozpažení. Kto dlhšie vydrží, vyhráva. Tomáš pevne drží, pohľad má upriamený do zeme. Stanovi postupne klesajú ruky, pohľadom pozerá do zeme, potom do stropu, potom na Tomáša. Spustí ruky, Tomáš túto disciplínu vyhráva a vyrovnáva stav na 1:1. Pozná to z posilňovne, ešte pri tom aj skáču.

Almanach – prvá, druhá Tomáš dobre, tretiu dali nesprávne obaja, štvrtú dali obaja správne, piatu len Stano. za šiestu získali obaja bod a rozhodujúcu dal správne len Tomáš a rozhodol tak o tom, že vyhral celý duel 2:1.

Stano dal maximum, čo mohol. Tomášovi dopraje, je to pracant, klobúk dole. Vidí, že peniaze mu nehrajú veľkú rolu, ale má vzťah k práci aj zvieratám. Tomáš mu odpovedá, že je mu ľúto, že ho musel vyradiť. Dúfa, že to dotiahne až do konca, dá si ten klobúk z hlavy aj naozaj. Otočí sa k farmárom, Miškovi praje veľa zdravia, je to dobrý chalan. Katke tiež, aj Tomášovi, má opatrovať zvieratká. Mirke sa ospravedlnil, že ju trocha nahneval, Gabika by mala mať menší jazyk. S Jankou sa určite stretne, nemá sa hnevať, že nevyhral. Peťka sa má držať, tá začne plakať. Stano sa otočí, chce poďakovať Kvetke, že mu dala druhú šancu a klobúk dole nad tým, akí sú skvelí ľudia. Pre Kvetu je to človek s veľkým srdcom, má pozdravovať rodinu, je pre ňu dobrý chlap. Stanko ju požiada, či ju môže objať, dovolí mu to. Postupne sa s ním rozlúčia všetci farmári. Peťka posledná uplakaná, dá Stanovi do vrecka od košele papierik, požiada ho, aby ho jej deťom odniesol. Tomáš sa s Katkou len usmievajú, Peťa na kameru vraví, že si Stana ona nekupovala, nemala s čím.

Stano by ešte rád týždeň, dva pomohol, mrzí ho, že ženy dali mužský duel. Zasadne za stôl a spíše list na rozlúčku, kde napíše meno farmára týždňa. Rozlúči sa s kravičkami aj kozičkami, neobíde ani voly a dá posledné zbohom farme. Farmárov pobavil, je pre neho úspech, že sa na farmu vôbec dostal.

Rekap z 13.11.2015 – deň 54

Tomáš tvrdí, že sa do duelu teší, Michal zas, že na farme zostane sám. Budúci týždeň bude Tomáš pracovať, ako keby tam nebol. Tomáš spraví dohodu so Stanom. Dajú sa navzájom FT, keď vypadnú. Tomáš si plánuje, že keď bude FT, dá to ženám riadne vyžrať, ako im bude na farme bez chlapov. Dámy si medzitým spravia kúpele. Jana a Peťa si napustia do kade vodu, spravia riadnu penu. Nakoniec aj Mirku prehovoria, Peťa jej aj chrbát pomasíruje ako poďakovanie, že ju neposlala do duelu – teraz baby držia spolu, zvyšok je zasa druhá skupinka. Stano keď ide okolo, tak Peti vraví, že tam majú jednu falošnú, je to špina. Mirka hneď na neho kričí, že to komu hovorí, že je špina, debil jeden sprostý. Nemá si na ňu hubu otvárať, ona jediná pravdu povedala. Ak sa on vráti, zahynie na farme, veď ona ešte uvidí. Stana veľmi urazila, keď sa jej nepáči šou, načo vlastne prišla? Mirke Stano veľmi pripomína matku, veľa vecí jej tam došlo, vie presne, ako sa má chovať ku Stanovi aj k mame. Stano jej praje len to zlé, nikde nechodí, nevie čo je to sranda. Jana sa ho snaží okríkať, ale Stano je tak vytočený, že stále melie. Miru to už nahnevá, vpáli do izby a nazjape na neho. Ten ju však hneď pošle kade ľahšie. Posledná vstáva, robila dokopy tak maximálne jeden deň. Tomáš ho podporuje, aj Gabika s tou nafilmovanou rukou budú pekne makať. Gabika si myslí, že to prehnal, niektoré slová neboli vhodné.

Tomáš si navaril sólo jedlo, spravil huspeninu a spracoval vnútornosti, ktoré baby v minulosti nechali len tak do odpadu. Preto toto jedlo rozdeľuje len jemu blízkym. Stanovi, Michalovi, Katke a jemu. Keď si chce z toho nabrať Gabika, upozorní ju, že to nie je pre ňu. Vyhadzoval plno pokazených vnútorností, tak si vážia jedlo. Toto si on zachránil, on si spravil, on si to aj zje. Peťa ho upozorňuje, má vážiť slová, ona to varila. Gabika sa obhajuje, ona Katke keď odovzdávala farmárčenie povedala, že je tam hrniec s vnútornosťami. Tak mu Gabika popraje, nech mu padne na úžitok a navzájom sa za stolom osočujú. Servítku si nekladie pre ústa ani jeden. Na kameru aj Tomáš vraví, že bol zlý, ale zároveň aj to, že ona si také zlo zaslúži. Pri stole ešte povie, že od dnes tu pre farmárov nie je. Je tu len pre farmu, Michala a Katku. Mirka sa smeje, podľa Tomáša sú smiešne ony svojou emancipáciou, sú na smiech, bez chlapov tam skapú. Potom sa opraví, nie ony, ale zvieratá. Ony si len sadnú do izbičky a budú čakať, kým na nich spadne strop. U Jany Tomáš za to jedlo -1000 bodov, toto sa proste nerobí. Ako odchádza od stola, poďakuje za jedlo (irónia). Spolu s Gabikou to v izbe rozoberajú, po tom, čo toto spravil je to jednoducho zlý človek. Michal sa smeje, Tomáš to zobral veľmi vážne, bude tu ešte veľká vojna.

Stano ráno Peti vraví, že sa k nemu večer túlila. Ráno je cítiť zlá atmosféra, hoci Michal aj Peťa viackrát zvolávali k raňajkám, dlho jedol len Michal s Tomášom, potom prišla Jana s Gabikou. Mirka nechcela jesť, nevie, či je tam nejaký štrajk. Peťa má v pláne Stanovi v poslednú noc porozprávať, že ak chce, aby peniaze šli na východ, musí dať ju za FT. Michal sa s Tomášom bavia o disciplínach. Dá pílenie, prekvapenie, pretláčanie – to musí vyjsť. Stano na kameru priznáva, že Peťa si ho kupuje, povedala mu, že by mu z prípadnej výhry aj niečo dala. Ukazuje mu, aký kalendár má spravený, tam kde sa vydávala, tam má srdiečko spravené, má aj poznačené, kde bola v duely. Stano vraví, že by bolo divné, keby dal niekoho iného ako z východu za FT. Tomáš s Michalom si sú vedomí toho, že ak tam chcú prežiť obaja, musí byť jeden z nich FT. Mira mala na starosť prasiatka a kozy, už jej viackrát utiekli. Asi 10 minút nám ukazujú, ako sa snaží dostať kozy zo stodoly – jednu vyženie, druhá sa vráti.

Stano sa chalanom sťažuje, ako sa okolo neho všetky ženy motkajú a ovplyvňujú ho, aby ich dal za FT. On si je však vedomý, že ak dá ženu, tak bude zasa chlapský duel. Tomáš na kameru vraví, že Stano rozmýšľa nad ním, ako nad novým FT, lebo je najväčší makač. Tomáš dá toho, u koho vidí, že najviac pracuje. Rozhoduje sa medzi Tomášom a ešte niekým. Stano si robí v kuchyni žarty, dá Janu, ale nech dá Tomáša a Peťu za sluhov. Michal nevie, všetci do Stana hustia, nevie on na koho stranu sa nakoniec prikloní.

BrP7.hospodar_cucha

Martin prichádza, farmári si nastúpia pred neho aj s výšivkami.  Michal si myslí, že majú všetko hotové, je spokojný so všetkým. Majú vyložiť čo má na vlečke a naložiť kade a kotliny. Martin sa príde pozrieť na Rúžovu zradenú nohu, všetko už je v poriadku. Martin mu káže, aby sa troška prešli, Rúžo ho síce veľmi nepočúva, ale nakoniec pár krokov spraví. Majú precvičovať povely, majú ich odmeňovať mrkvou ak urobia správne. Farmári sa pohádzajú aj pri nakladaní kotliny, ženy to naložia aj s ohorkami. Tomáš ich na to upozorní, Gabika kričí, že ony vedia čo s tým, zoberú metlu a povymetajú to. Stano dá za pravdu Tomášovi, musia to zložiť a vymiesť pod vlečkou. Tomáš vraví Gabe špina, Gabika mu len vraví kvá, kvá, kvá. Tomášovi nechce urobiť radosť, už sa mu bude len smiať do tváre. Tomáš jej vykríka, že sa nesprchovala, ona zas jemu, že špinu čo má v sebe nezmyje. Martin je sklamaný z toho, koľko málo je napáraného, pýta sa Michala, či nemal viac voľných ľudí na to. Takéto množstvo mali aj keď babky Aničky odchádzali, bolo čo párať. Milo je prekvapený z kuchyne, konečne majú upratané. Na stole sú dva pekáče s pečenými husami podľa receptu od Martina, kapusta, masť a lokše. Maštaľ pre kozy má nový krmelec a celá je vyčistená a pripravená na večer, až sa kozy vrátia späť, Martin uznanlivo kýve hlavou – super! Krmelec robil Tomáš, Peťa a Stano nachystali večeru, starajú sa dobre o zvieratá. Pred nastúpenými farmármi sa Martin pýta na kúpeľ. Prebehla, všetci sú voňaví. Tak si ich teda Martin obehne a ku každému si privonia. Pýta sa aj na farmársku plachtu. Farmári sa pochvália každý s výšivkou, Martin sa pýta, kto im to kázal postrihať. Gabika vraví, že začala strihať a nikto neprotestoval. Tomáš vraví, že Gabika mala dobrý nápad a preto to takto dopadlo. Gabika mu odvrkne – kto sa ťa pýtal?! Martin vraví, že to sú celí oni, teraz, keď mohli ukázať ako môžu všetci spolu niečo dokázať, aký sú tím – Tomáš mu skočí do reči, na farme nikto ako tím nefunguje, to, čo sa dokázalo môže Michal ďakovať len pár jedincom, taká Gabika si vyšila jednu dečku a skončila pre tento týždeň. Katka varila, Michal asistoval pri všetkom, lebo chcel spraviť reparát, ale Mirka, Gabika a Jana vôbec. Dievčatá sa  ozvú, máčali  konope, párali perie. Gabika ho nazve chudákom, Mirka mu naloží – snaží sa byť najmúdrejší. Tomáš sa posťažuje aj na to, že zvolili pánsky duel a teda vyhodia ďalšieho chlapa, bude zvedavý, ako budú orať. Martin len počúva, pýta sa, ako s výšivkami, čo ich symbolizujú – Tomáš ukáže na výšivku, toto ich najviac symbolizuje, rozstrihaná plachta, to sú oni, takto rozhádaní. Nie je to plachta, ale kúsky, môže za to Gabika a tak to je aj medzi farmármi, môže za to ona. Majú to znova zošiť dokopy. Peťa sa už teší, spraví to ona, bude to jeden pekný obraz, zošije to s tou najfarebnejšou niťou. Okrem peria sa ostatné veci dajú uznať. Za perie si nechá dve mince, nechá im teda 38 mincí. Pre dnešok a Martin nelúči, ešte príde, majú sa obliecť do čistého.

Z Michalovho pohľadu je to úspešný týždeň. Tomáš vraví, že symbolika vo farmárskej plachte bola krásne obrazná. Je už vyčerpaný, nechce Martinovi klamať a hrať pred ním divadielko. On robí všetko pre to, aby bolo dobre na farme a niektorí ľudia sa vezú a ešte sú proti nemu. Jana je nahnevaná, vytočená, ešte bude zle dnes! Gabika sa ju snaží upokojiť, nemôže ju taký človek rozhádzať. Pre Janu Tomáš skončil, keby mohla tak po ňom skočí. Tri označené dievky sa ukludňujú vo farmárskej izbe, Tomáš ponosí mrkvu, čo im Martin priniesol do kuchyne. Nikto sa toho nechytil, kým on zase nezafrle. Katka z týchto ľudí nechápe, Michalovi sa sťažovali, že Katka nič nerobí a keď ju teraz označil za tú, čo pracovala, tak sú na smrť urazené. Takú negatívnu energiu ešte asi nezažila nikde. Podľa Michala a Tomáša sa Gabika s Janou vyautovali, mali možnosť vyhodiť Peťu a ony si tam najsilnejšiu súperku nechávajú. Už nebudú mať šancu sa jej zbaviť. Tomáš nebude tlačiť na pílu, nech sa rozhodne sám, Peťa na neho aj tak veľa tlačí.

Martin sa vracia na farmu na bielom koníku – volá sa Buro.

Rekap z 12.11.2015 – deň 53

Ráno po veľkom kúpaní, bolo v kuchyni ako po bombardovaní, všade bola voda, okolo kade Katkine čížmy, Stano objavil jej podprsenku, tak s ňou behá a robí žarty. Nakoniec ju zavesí na trám na farme. Katka je podľa neho dobrá, ale keď si vypije, nevie o svete. Sluhovia už makajú na svojich úlohách, kým ostatní ešte tuho spia. Kravy a voly našli vrecia s jablkami na dvore, tak si pochutnávajú. Jana upozorní Peťu na to, tá vraví, že nech sa aj zdujú, nebude ona všetko robiť, mali jablká zakryť. Gabika celú noc nespala, ruku má však opuchnutú, dúfa, že kvôli tomu nebude musieť odstúpiť. Tomáš sa zobudí, keď vidí ako sa kravy a voly pasú na jablkách spraví bordel. Kričí, že ani jednému sluhovi nevadí, že sa im tam na jablkách pod oknami kravy pasú. Peťa sa ohradí, že prvoradé sú zvieratá, jak ona má sama všetko stíhať. Tomáš jej kričí, že už sa raz krava jabĺk prežrala a bolo zle. S Janou a Mišom poodnášajú jablká do kuchyne, trvalo to päť minút. Peťa mu vyčíta, že neskoro vstával, ten jej kričí, že neskoro šiel spať, lebo zachraňoval 6 životov. V noci sa hromadil dym v kuchyni, bola posunutá rúra z komína a mohli sa tam podusiť, keby na to Tomáš neprišiel. Spolu s Michalom povylievajú vodu z kade – hneď pred dom z druhej strany a porobia tam riadny bahenný kúpeľ. Tomáš by rád spravil úlohy ešte dnes, aby mali potom pokoj. Ostatní sa podľa neho len zašívajú a vyčkávajú, že sa to nejak spraví. Michala dotlačí do toho, aby sa začalo so zabíjaním husí, dva dni v komore vydržia. Ženy šklbú husi z peria, oni zatiaľ porozvešajú konope všade, kde sa dá. Gabika má veľké bolesti, plače, povolajú zdravotníka. Ten zhodnotí, že to bude treba zröntgenovať, môže tam byť zlomenina. Michal si myslí, že troška aj simuluje, vravela, že celú noc nespala, ale počuli ju chrápať. Mirka si to nemyslí, Gabika plakala od bolesti. Gabika zavolá Michala, pôjde do nemocnice. Michal to povie ostatným v kuchyni, Mirka sa hneď pýta, či bude pokračovať, alebo nie. Hneď sa rieši duel, teraz by si Petra mohla vybrať Gabiku, ak by na to šla takticky. Rozlúčil sa s ňou len Michal ako FT a Stano s Peťou, ostatní sa podľa jej slov tvárili, ako keby sa nič nedialo. Katka si myslí, že to bola karma, že sa jej len vrátilo to zlé, čo tu narobila. Gabika sa teda v jej obľúbenej mikine vybrala k doktorovi. Ako farmári zostali bez nej, rozprúdila sa debata ako – karma je zdarma, všetky veci sa pre niečo dejú, na každú sviňu sa voda varí. Katka vraví, že ak sa vráti, ona keby bola Petra, tak si ju zoberie do duelu – teda ak bude ženský duel. Zabíja sa ďalej, medzitým sa na farmu vráti Gabika. Nie je to nič vážne, len natiahnutá šľacha, vydýchla si, stačí len dva-tri dni v kľude. Katke je to vlastne jedno, ak by neprišla zbavili by sa veľkého zla a ona aj súperky, ale podľa nej mohla pocítiť, že je na farme nechcená.

Ešte pred zotmením prišiel na farmu Martin aj s babkou Ankou, bývalou obyvateľkou farmy. Priniesla im aj koláče z kysnutého cesta. Peťa sa rozplače na kameru, druhá babka jej pripomenula jej nebohú babku. Martin im predstaví obe babičky, obe sú Aničky a obe bývali na farme. Prišli im ukázať ako sa páralo perie. Martin vysype na stôl perie. Keď vidí, do akého vedra farmári dali perie, za hlavu sa chytá. Perie jej špinavé od popola. Farmári sa hanbiť pred babkami môžu. Babičky im ukážu, ako oddeliť kostrnku od páperia, aby ich vo vankúši nepichala. Každý si zoberie svoju kôpku. Pri páračke sa vždy rozprávali ženy hlavne o chlapoch, niektorá si chválila, niektorá hanila. 8 kíl treba do jednej periny, do vankúša 2 kilá. Na Skale sa dobre žilo, ale bol tam zlý prístup. Babičky im porozprávajú, ako tam museli fungovať. Babičky sa však museli pobrať preč, postupne sa so všetkými rozlúčia. Babička Anička farmárom poďakuje, že sa o farmu starajú a robia na nej. Pre Tomáša je to zadosťučinenie, dobre mu to padlo.

Ráno je nová záhada, Petre zmizli svadobné figúrky z okna. Upozornila ju na to Gabika, keď kravy dojila.Peťa si myslí, že to naschvál, chcú ju psychicky položiť. Peťa je nahnevaná, pred Michalom svoju porciu vyhodí, nebude ona jesť. 4 týždne boli figúrky na okne, nikto ich nejedol a zrazu tam nie sú. Ona ich chcela zobrať deťom domov. Tomáš sa ohradí, on ich nezjedol. Peťa zavelí – ten kto ich zjedol, nech zdochne. Podľa Tomáša to spravila Gabika, niekde ich zastrčila, aby bolo zle na nich, chce odpútať pozornosť pred duelom. Aj Mira vraví, že ako napadne Gabiku pozrieť, či sú tam dve figúrky. Je to účel, aby sa rozpútali ženské vášne a aby bol mužský duel. Postupne sa farmári pustia aj do vyšívania. Peťa si vyšíva farmu z tej strany, ako sa vydávala. Vyšíva aj Tomáš s Michalom. Michalovi vysvetľuje ako vyšívať Mirka, chvíľu mu trvá, kým pochopí, kde treba spraviť uzol, ale nakoniec sa aj jemu podarí vyšiť klások, hrable a kosu s nápisom „Ja nezabudnem!“ Chcel tým znázorniť svoj trest. Stano je nahnevaný, u Michala vyhaslo, všetky baby sedia dnu a nikto nepriložil, teraz to bude na neho. Michal im pripomína, že povinnosťou sluhov je udržiavať oheň. Peťa sa ohradí, úlohou všetkých je sušiť konope, Stano s ňou súhlasí. Michal sa hnevá, nebude na nikoho dobrý, úlohou sluhov je starať sa o oheň. Podľa Katky je nálada na farme hustá, chceli, aby Jana hrala s nimi, ale tá sa zasa otočila a zasa sa začala baviť s Gabikou. Tá sa bojí duelu, preto sa udobrila s Janou, aby tá dala mužský duel. Mira dá tiež, lebo nenávidí Stana. Keďže Jana takto otočila, niekto jej musel vytárať, že by ju v pohode obetovali, podľa Michala Katka. Tomáš príde za ňou, má mu prísahať, že nič nevytárala. Tá nechápe o čom hovorí, nevie, čo sa Jane porobilo. Jana na kameru vraví, že ju to začína strašne baviť. Večer Katka s Tomášom ju zavolali na postel a dohodli sa, aby sa Jana tvárila, že chce ísť domov a vyradí Peťu. Gabika bola hore a robila, že spí, celý rozhovor si vypočula. Ráno jej Peťa a Gabika povedali, že Tomáš ju chce z farmy vyradiť. Teraz za ňou všetci chodia a pýtajú sa jej, koho bude voliť. Tomáš si vie zrátať, že keď dá Jana mužský duel, nemajú šancu vyhrať ženský. Jana príde za Michalom a vraví mu, čo počula. Ten nevie, čo jej má povedať, on od Tomáša nič také nepočul. Gabika na kameru vraví, že ovplyvnila Janu, lebo ak by Peťa vyradila Katku, tá by dala za FT Tomáša. Ten rozvinie debatu o vyhodení Jany pri raňajkách, pýta sa Peti, odkiaľ má, že chce Janu vyhodiť. On sa chce zbaviť Gabiky, nie Jany. Tá si však nedá povedať, povedali jej to aj Gabika aj Peťa a neboli spolu, tak to je isto pravda. Tomáš aj Katka do nej hustia, vyzerá to tak, že je ona s nimi v partii, tak ju chcú s nimi rozhádať. Jana vraví, že sa tu bude držať zubami, nechtami. Tomáš vraví, že on bude len rád, Gabika dokončuje jeho vetu, aby mal kto dojiť. Navzájom si povedia, že sa jeden druhého nezbavia. Michal sa snaží ovplyvniť Miru, u tej však nemá šancu, ona sa chce zbaviť hlavne Stana a urobiť si očko u Peti.

Sluhovia

Kvetka si príde po meno prvého duelanta. Pochváli ich za vôňu – Katka varí hus s kapustou a lokšami. Stano chváli Peťu, že mu veľa pomáha. Peťa nie je sklamaná, robí tak, ako keby bola doma cez víkend. So sluhami sú všetci spokojní. Michal si myslí, že všetko stíhajú, ešte sušia perie a konope. Katka dáva hlas Petre, nechce sa totiž pridať k emancipácii žien, chlapov na farme potrebujú. Jana dáva hlas Stanovi, Peťa má boľavé ruky, nedovolilo by jej to srdiečko. Tomáš dáva hlas Petre, je tu ešte kopec mužskej práce. Mirka volí Stana, vadí jej jeho trápne správanie. Gabika volí tiež Stana, nechce ohroziť seba ani Petru. Stano vraví, že on sa vráti, Mirka úprimne: „Snáď nie!“ Tomáš si je istý, že v pílení dreva Stana dá. Peťa je rada, že to Tomášovi a Michalovi nevyšlo, teraz budú musieť ísť v budúcom dueli proti sebe.

Rekap z 11.11.2015 – deň 52

Tomáš ráno robí ešte raňajky, nakoľko ešte pokračuje prehodený mužsko/ženský deň, na plackách si dá teda riadne záležať. Pri dojení Stano vraví Peti, že podľa neho budú oni dvaja sluhovia, mladých Michal nedá. Katka si myslí, že ju všetci podceňujú. ona si však myslí, že staré farmárky nakoľko sú už dlho tu, sú oslabené. Gabika nevládze s dychom, vie presne, aké disciplíny by si vybrala s ňou do duelu. Tomáš jej aj ukáže ako sa najlepšie píli. Katka dúfa, že to vyhrá ktokoľvek okrem Gabiky a Petri. Tomáš sa pýta Mirky, koho by chcela bud.týždeň za FT. Ak by vypadla, dala by jeho, alebo Miša, všeobecne by chcela za FT samú seba – trúfa si na to. Keď šla na farmu, chcela byť s každým kamarátka, by ju nedávali za sluhu a do duelu. Vidí však, že takto to ďalej nejde, kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť. Katka jej vysvetľuje, že imunita je síce fajn, ale je to náročné. Michal im pri raňajkách poďakuje za včerajší deň, ženy si vyskúšali mužskú robotu, hoci to vôbec takto neplánoval, nechcel tým ponížiť ženy, ale ešte bol len pondelok a už sa plánoval mužský duel. Michal naťahuje voľbu sluhov, je neférové, že Tomáš ešte nebol sluhom, aj keď to mal rozmyslené inak a teraz je s ním za dobre, sluhom ešte stále nebude, nech je to ďalej neférové, lebo predsa hrajú neférovú hru. Za sluhu mu teda zostal len Stano. Takto naťahuje aj Janu a Katku, nakoniec zvolí Peťu za slúžku. Jana na kameru vraví, že ak by bola ona slúžka, do duelu by si zobrala určite Gabiku. Peťa sa nebojí, vie že bude ženský duel, ešte stále sú tam slabé hráčky.

Stano s Peťou vonku rozoberajú, že to určite nebolo s Michalovej hlavy, ale z Tomášovej. Peťa je v pohode, Stano si myslí, že by to mali byť podľa toho, kto bol a kto nebol sluhom. Peťa to uzavrie, ten kôň, čo najviac ťahá je najviac bitý. Stano je rád, že je Peťa, ona si zvládne aj oheň založiť aj vodu doniesť. Peťa domov veru nejde, zoberie si do duelu suchú Katu a rozbije ju v stodole, až jej budú ryšavé vlasy lietať. A zas musí ryšavú brať do duelu. A ako im ona navarí,….to ešte len uvidia!! Jana s Mirkou vyhrabávajú husíny, Gabika medzitým robí kríž Hugovi, Katka preosieva obilie.

Martin prišiel k vysmiatym farmárom, smeje sa aj on, keď vidím Michala s farmárskym klobúkom. Michal je pripravený na reparát, urobí pre to všetko. Zákon schválnosti funguje, Tomáš má priniesť Rúža a ten aj s kravami utiekol. Medzitým sa Michal prejde s Martinom po farme. Odvodňovacie rigoly (jamy) nepomohli, ohrada pre voly je podmočená, Riavkovi je samému smutno, vylámal vráta, preto ho zatvárajú do ohrady ku kravám. Martin mu poradí, aby k nemu do ohrady zavreli jednu kravu. Môžu kravy nechávať aj vonku, ony si samé nájdu suché miesto. Martin zistil, že nevedia nájsť voly, musia ich stále strážiť. Martin chce vidieť aj spracované perie, je mokré, nakáže presušiť. Medzitým z vlečky Stano pozhadzuje náklad – jablká a kade na kúpanie. So sušením konope je tiež nespokojný, majú to na redšie porozťahovať, hlavná nevýhoda je to, že to je zle od blata opraté, to im drží v konope vlhkosť. Tomáš sa vráti, nevie kde majú kravy aj voly. Štyri kravy čo sa nedoja sú postrach farmy, zožrali kukuricu, vodia preč voly. Všetci sa zhodujú na tom, že ich mali celý čas pod dohľadom, potom prišiel Martin, je to zákon schválnosti. Majú zabiť 10 husí, dve majú upiecť podľa receptu, ktorý im tam nechá, pripraviť ich majú na koniec týždňa. 8 husí majú vypitvať a v koryte mať pripravené na odvoz. Majú vysušiť perie, vysušiť konope, majú sa vykúpať v kadiach, chce, aby boli voňaví a čistí – osobne si ich ovonia. Priniesol im aj šampóny a iné voňavé pomôcky. Poslednou úlohou je vyšívanie. Každý z nich si predstaví, čo je pre neho najväčším symbolom tejto farmy a majú to zvečniť. Tomáš sa smeje, úlohy sú super, len to vyšívanie…. Ovoniavajú šampóny a peny do kúpeľa, sú nadšení. Tomáš ešte Gabiku za dva mesiace čo tam je nevidel sa kúpať. Príde aj na rozdeľovanie tabaku. Mišo rozdelí na 6 kôpok. Tomáš mu radí, že by mal zobrať jednu dávku na horšie časy, keď nebude tabak, bude ho rozdeľovať podľa zásluh. Podľa Gabiky je to pí- pííííííp. Michal tak aj chcel spraviť, odoberie trocha, Tomáš rozdelí na 6 kôpok. Michal každému posunie kôpku, Gabika sa už načahuje, Michal jej ju však zoberie a prisunie k sebe, tento týždeň jej tabak nedá. Gabika sa na začiatku smeje, myslí si, že sranduje, keď však zistí, že je to tvrdá realita, rozhnevá sa, majú ísť všetci do p- pííííííp, tresne dverami a odíde. Po chvíľke príde, kričí, zasa len jej chcel niečo dokázať. Michal jej vraví, že jej to chcel vysvetliť – ona pokradla špaky. To Gabiku ešte viac nahnevá, nech tam skape na mieste ak to ona zobrala. Kričí na Michala, ten sa ju snaží utíšiť, nemá po ňom hučať. Spravil jej to aj pre to, ako sa k nemu zachovala s tými mincami. Keď príde obchodník a kúpia od neho niečo, on nič z toho mať nebude. To Gabika tiež odmietne, neboli to jej slová. Gabika kričí, Michal jej vysvetľuje, ostatní si spokojne rozoberajú papieriky, tabak a šúľkajú si cigarety za stolom. Dostanú sa aj ku krádeži hygienických potrieb, to už Gabika vôbec nechápe. Jana žiada Michala, aby dal Gabike tabak, tá sa rozkričí, aby ho neprosila, aj tak najväčšie zlo na farme robí ona (Jana). Tak sa rozkričí aj Jana. Odvtedy jej nevie Gaba prísť na meno, odkedy povedala, že chce z duelu späť malú Niky. Už sa k nej nemá ani ozývať. Gabika jej vyčíta, že od nej išla informácia, že kradne tabak. Jana vraví, že si s ňou už ani za jeden stôl nesadne, Michal kontruje, aby jej nezabudla cigaretu dať. Jana si veľmi praje, aby mohla ísť s Gabou do duelu.

Michal ide do izby FT rozprestrieť plachtu na sušenie peria, Gabika príde za ním – má si dať jednu k jednej. Jana s Mirou v izbe rozoberajú situáciu, keď Michal vravel, že Gabe nedá tabak, myslela si, že si robí srandu. Mirka nechápe, ako sa Gabika mohla tak k Jane zachovať, posledné dva dni spolu aj spali. Zdula sa za to, že fandila v dueli jej súperke – malej Nike. Gabika nenápadne nabieha Michalovi, sama sa ponúkne, že z jedne kade povynáša jablká, ktoré do nej uložili. Pri tejto činnosti jej rupne v ľavom zápästí. Ruku si obviaže, fúrik však neodnesie. Michal jej vraví, aby šla pláchať konope, to si zas ruku močiť nechce. Bude teda hlavný kurič, aby mali dosť vody na kúpanie. Michal si myslí, že pre Gabiku je zranenie dosť veľkým ohrozením pred duelom. Jana s Mirou nosia dosky do izby FT, Michal sa pýta Jany, odkiaľ má Gabika tabak. Pýtala od neho potajomky, ale on jej nedal, asi teda Stano. Michal s Tomášom spravili krmelec pre kozy, nevyrátali si však jeho šírku, nevedia sa zmestiť cez dvere. Trvá im to hodnú chvíľku, nakoniec musia odrezať z krajov, ale aj s pomocou kladiva a hrubej sily sa im však nakoniec zadarí. Gabika rozstrihala plátno, kde mala byť spoločná výšivka, každý bude vyšívať svoj obrázok.

kúpanie K+M+T

Do kuchyne prinesú kaďu na kúpanie. Katku Michal zavesí dole hlavou za nohy, aby vnútro kade umyla, nanosia si vody. Stano si robí srandičky, plánuje Peťu kúpať. Tá sa však nechce pred všetkými kúpať. Mišo s Tomášom s tým problém nemajú. Nanosia si vodu, vylejú penu do kúpeľa a v trenkách tam obaja poskáču. Katka príde za nimi, v podprsenke a nohavičkách, prvé na čo sa pýta, či tam majú alkohol. Vlezie za nimi, podprsenka ide rýchlo dolu. Potrebujú teplú vodu, Tomáš mu sľúbi za teplú vodu šúľanie cigariet celý deň. Katku tam potápajú, nadvíhajú, otáčajú, tá vykrikuje, majú zábavu. Michal ide pre fľašu, s Katkou si pripíjajú.

Rekap z 10.11.2015 – deň 51

Katka je rada, že sa už zbaví farmárčenia, jediné za čím jej bude smutno, je perina. Kveta im popraje dobré ránko a pýta sa Gabiky na jej pocity z vyhratého duelu a na to, aká bola Katka FT. Michalovi vadilo, ako sa o ňom vyjadrila v dueli, že jeho aj Nikol musela napomínať, nie je si toho vedomý. Kveta si vraj všimla, že sa mu pokazila nálada, bol skleslý odkedy mu to Katka povedala. Nikol napísala list na rozlúčku, Kvetka upozorňuje, že chúďatko musela ho písať jedným prstom a ešte aj ľavačkou. Na obálku obtiskla aj rúž z pier. Nikole sa najskôr nepáčilo a chcela odísť a teraz keď sa jej tam páči, musí odísť. Bez Stana by tam vraj nebolo ono, je šoumen. Katku má rada, ale mala by používať svoju hlavu. Mirka sa má držať, má to doma ťažké. Tomáš sa má chovať slušne ku ženám. Miška si najviac obľúbila, je super chalan, má správne názory na ľudí, keď vyjde von, určite sa stretnú, bude ho čakať. Ľúbi. O Janke si myslela, že je jej opora, ale pri dueli zistila, že to tak nie je – bola slepá. Michal na kameru Niku pochváli, napísala to frajersky aj tým, že len jedným prstom na ľavačke, aj obsahovo. Peťa si myslí, že vetu o Janke Nika napísala pravdivo, bola taká od začiatku. Najfalošnejší človek na farme je Janka. Nika za farmára týždňa dáva Michala, má to vyhrať, má na to. Michal dúfa, že tentoraz jeho hospodárenie dopadne k spokojnosti všetkých – jeho, Martinovej aj farmárov. Ešte pred Kvetiným odchodom sa pýta, či FT môže sluhom pomáhať s prácami – nemal by. Sem tam môže, ale nemalo by to byť zneužívané. Oznam o Dodovi – žiaľ Dodo sa na farmu už späť nevráti, majú mu pobaliť veci. Prestrih na plačúcu Peťu pred kamerami – strašne jej bude chýbať, myslela si, že to potiahnu spolu až do konca. Podľa pravidiel by sa mala vrátiť Nikola, ale nakoľko má zranenú ruku, nemôže.

Gabika na kameru vraví, že Dodo bol favorit, bol jediný, ktorý mohol vyradiť Tomáša. Ten sa s Michalom zhodnú, že im vypadol jediný reálny súper. Teraz už sa budú len dievčatá biť, oni už budú len muklovať. Pri oprave krmelca taktizuje Michal s Tomášom, koho si vybrať za sluhov. Najlepšie je Gabiku, tá by si do duelu vybrala Katku a tá keď vypadne, dá za FT Tomáša. Michal na kameru – jednoznačne bude sluhom Stano, Tomáša teraz nezradí a slúžku chcel dať Gabiku, lebo chcú, aby vypadla Katka a dala za FT Tomáša. Tomáš sa s Michalom rozpráva o Gabike, včera vravela, že keď už sú tak ďaleko, tak ona to už nevzdá. Opäť nasilu falošné slzy aj pri odchode Doda. Janin príbeh sa im zdá prifarbený a každým rozprávaním sa mení suma. Petrin príbeh tiež, oni tie deti videli, neverí, že sú tak choré, aby potrebovala 50tis. na ich liečenie a hlavne povedala, že prvé čo im kúpi budú štvorkolky. Michal to uzatvorí, všetci tu klamú, nikto ich nepotrebuje, ale každému to môže zmeniť život.

Katka umýva riad, Michal si ju doberá, keď vie umyť riad, aj slúžka môže byť. Príde Jana, Tomáš sa jej pýta, či Gabika neplače niekde kvôli Dodovi. Skôr Peťa – ona však takých falošných ľudí okolo seba nemusí. Podľa Katky je Peťa riadna herečka vhodná na nomináciu na Oskara. Petra si všimla, že sa vytvorili skupinky. Jedna je Katka, Tomáš a Michal a druhá sú tí ostatní. Janka je na oboch stranách. Pri raňajkách Tomáš štengruje Peťu, že si zobrala tie najkrajšie kusy vianočky a vydupe si u Michala povolenie, že on dnes bude robiť placky, ešte ich nikdy nerobil. Michal si od Katky preberie kľúče, izbu a mince. Nechápe, ako po jednej mladej babe mohol zostať taký bordel, mala by sa hanbiť. Nebude v izbe asi spávať, aby sa tam zbytočne nekúrilo a hlavne aby mu neušli nejaké rozhovory. Tomáš si spieva, vypiskuje, robota v kuchyni ho baví, má dobrú náladu. Gabika sa vždy strčí do kuchyne, lebo je tam najľahšia robota, teraz je tam on. Katka si to už na farme nevie užívať, už má chuť vraždiť. Tomášovi sa práve tento vývoj udalostí veľmi páči, Katke vadí, že ju Nika označila za osobu, ktorá nepoužíva svoju hlavu. Jana sedí v kuchyni, dáva za pravdu Tomášovi. Gabika jej príde stále nervózna, myslí si, že bude slúžka, Peťa to isté. Katka v kuchyni vraví, že ak vypadne, dá za FT Tomáša. Ten sa chváli Jane, ako zasial semienko do Michala, že za všetky tie krádeže, čo Gabika porobila – Nikole zmizla kozmetika, im všetkým mizne tabak, aby Gabike nedal žiaden prídel tabaku. Michal tak vrav aj urobiť chcel, Jana len vytriešča oči, to bude masaker. Katka poslala Stana a Gabiku na jablká, nepriniesli nič, Stano mal zlú obuv, bál sa úrazu a aj strom je zlý.  Michal nahnevaný príde do izby, tam je Peťa s Gabikou, zisťuje, čo všetko porobili, odchádza nahnevaný ešte viac, môžu sedieť až do večera v izbe. Gabika na neho kričí, čo rozpráva, oni čakajú, až im úlohy zadelí. Na jabloň sa nakoniec vyberie Tomáš s Michalom. Po ceste rozoberajú možnosť zvoliť za slúžku Petru. Rozprávajú sa aj o naschváloch čo robí Gabika, zlievajú staré mlieko s novým, všetko skyslo. Michal si uvedomuje, aká krátka doba je k finále, musia zapojiť hlavu, ísť na to strategicky. S Tomášom je spojenec, ale aj na neho si musí dávať pozor. Tomáš porozpráva Michalovi, aký trest mu plánovala dať Gabika za mince, to Michala riadne rozohní a utvrdí sa v názore, že Gabike žiaden tabak veru nedá. Medzitým sa v kuchyni rozoberá, aký duel bude, či ženský, alebo mužský a že chlapi chcú ženy začať vyhadzovať, lebo keď sa bude orať, ženy by to nezvládli. Jana nevidí problém v tom, že by tu chlapi neboli. V izbe FT rozoberá Katka, Mira, Michal a Jana, aká je Gabika nervózna a že sa zasa rozoberá, aký vplyv má na FT Tomáš. Mirka nechápe, nič tej Gabike neurobila a aká je na ňu nervózna. Michal sa smeje, povie im, ako Gabike plánuje nedať tabak. Má strašnú chuť hádať sa s Gabikou, Jana by sa pridala, Katku tiež baví dohadovať sa s nimi. Michal príde do kuchyne a pýta sa Gabiky, ako budú orať ženy, keď tam nebudú mať chlapov. Gabika – pokúsi sa orať, keď jej to pôjde poorie, ak nie, nebude zorané, nebolo by to prvýkrát, čo by neboli úlohy splnené. Michal neverí, že by to zvládli, Gabika však rozpráva, že ona nie je z cukru upletená, celý život tvrdo pracovala. Na stole sú asi tri hrnce s mliekom, Jana nevie, ktoré je dobré, v jednom je utopených asi 20 múch. Gabika si myslí, že Michal je pod nadvládou Tomáša a preto aj tak rozmýšľa. Michal sa na tom všetkom len zabáva, chce Gabiku veľmi nahnevať. Nahovára Tomáša, aby šiel do kuchyne a spýtal sa ich, koľko to už to obilie preosievajú, že im to dlho trvá. Tak aj je, príde do kuchyne a vraví im „Popolušky, to ešte stále robíte?!“ Peťu to naštartuje, má si uvedomiť, že dva mechy minule štyri preosievali celý deň. Tomáš však pokračuje, zaje….pííííp sa tam celý deň, ale aj tak bude ženský duel. Dostane sa mu odpovede: No a čo! Ešte sa tam chvíľu naťahujú, potom príde Michal, Tomáš mu vraví, aby im dal konečne nejakú poriadnu robotu. Môžu ísť ohradu a husíny povynášať. A tak si chlapi a ženy úlohy vymenia. Ženy vynášajú hnoj hore brehom, chlapi hore stoja, trieskajú na hrniec a podporujú ich v ťahaní ťažkých fúrikov hnoja hore brehom aspoň takýmto povzbudzovaním. Podľa Gabiky tým len ukázali svoje ego a charakter, takto sa oni zosmiešnili, nie ju. Jana ju v tom utvrdzuje, zatiaľ sú ešte tu a je to hanba, že to nechali takto zájsť. Miško v kuchyni zametá, chce po Gabike, aby si uvedomila, že to bez nich jednoducho nezvládnu. Gabika vykričí Jane, že sa tiež neozvala, ona tiež prišla s tým, že dá mužský duel. Kričia po sebe, jedna druhej vynadá. Gabike vadí, že Jana je za dobre na oboch stranách a keď prídu ku konfrontácii, je ticho, alebo sa vyhovorí, že nič také nepovedala. Michal by si rád pozrel, ako by chodili s Riavkom, premiestnili a naštartovali stabilák a nosili drevo.

chlapi odpočívajú

Pri obede zasadnú, Mirka potvrdzuje, že nosiť fúrik s hnojom nie je sranda, Michal sa pýta, či sú stále toho názoru, že mužov nepotrebujú. Peťa s Gabikou vraví, že nič také nikto nepovedal, ak by bolo potrebné a nutné, snažili by sa to zvládnuť bez chlapov. Tomáš hučí do Gabiky, stáť pri šporáku je ľahká robota, vždy sa tam prvá natlačí. Ona mu oponuje, vždy to mala ako úlohu od FT, alebo dostala trest. Katka sa takejto emancipácie nechce zúčastniť, ťažké práce na farme majú zvládať chlapi. Nebude ona kvôli Gabike a Petre teraz takéto práce robiť ak im to FT nakáže. Tomášovi a Mišovi dá za pravdu aj Stano, vyvalia sa do záhrady na trámy a odpočívajú, nech ženy makajú, keď povedali, že to zvládnu, v kuchyni vie každá stáť. Večer ešte Mišo vyprovokuje Janu, zaklame jej, že Gabika vravela o nej, že kradla špačky. Tá vybehne na Gabiku, Mišo sa smeje, trikrát za ňou kričal aby za Gabou nešla. Michal chce, aby si Gabika vyskúšala, aké to je, keď proti nej idú ľudia. Vyskúšal si to už on, aj Tomáš, teraz je na rade Gabika. On s Tomášom to zvládol, ona to nezvládne ani fyzicky, ani psychicky.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 460
1
galadriel
Reagovat

Každopádne Katka, zimná bola dvojka. Vysielala sa od marca, takže tam boli od cca polovice februára. To tam bola Háklová, Hrčková a spol. Pamätám si Nikolu s tou veľkou čapicou :) Mali skleník a dostávali potraviny od Martina. Ale určite toho mali menej, ako títo teraz….

2
hollyoaks
Reagovat

muchy im plávali v tom hrnci s mliekom

3
Zuzka
Reagovat

Petra v tom sluhovskom obleceni v jednom vstupe …. Smutne, ze to rezia a strih tak flakaju :(

4
dejna
Reagovat

@galadriel: Dají se někde stáhnout celé epizody prvních Farem?

5
dejna
Reagovat

Už si moc nevzpomínám, jak je to ke konci – musí tam zůstat dva chlapi, nebo stačí jeden?
Líbilo by se mi, kdyby se teď ženské domluvily a pokud bude ženský duel, Petra by si nevzala Katku ani Mirku – prostě jedna by se obětovala a dala by vítězku duelu za farmářku. Ale na to asi nemají.
A nebo kdyby Katka případný duel vyhrála. :))
Prostě zamíchat karty.

6
Franz
Reagovat

@dejna: Klidně tam nemusí zůstat žádný chlap. Ale to se podle mně nestane, protože se ženské mezi sebou začínají kousat a nikdy nebudou jednotní ( stejně jako v reálném životě).
Včera se zase předvedla Gaba, která si sama nabíhala. Kdyby za každou cenu nechtěla mít poslední slovo a zůstala v klidu, tak to pány přestane bavit a dají ji pokoj.

7
Wally
Reagovat

Co to asi udělá s Tomášovým egem být sluhou s Petrou? Jak to měli chlapci hezky nalajnovaný a teď je vše jinak. :D

Jana ženský duel nedá, proč by se ohrozila s Petrou. I když může celý týden vykládat, že dá. Ta tam během hodinového sestřihu udělá veletoč o 720°. Hlavně být se všemi za kamarádku. Katasrófa člověk. :D

8
Johny
Reagovat

Tak ako som to tu už viackrát čítal, aj u mňa platí, že toto je prvá farma v ktorej nemám favorita. Mal som, ale tá vypadla žiaľ veľmi skoro – Laura. Veľká škoda tejto baby, lebo bola rozumná, pracovitá, bola to taká správňáčka. Do istej doby som mal rád aj Peťu za jej východniarske hlášky a tiež Janu, ktorá vo mne vzbudzovala nejakým spôsobom ľútosť. V tejto fáze si však už ani nie tak prajem víťaza ako porazeného. A to je Tomáš. Pre mnohých, tak ako sledujem rôzne diskusie favorit a obľúbenec, ktorý si to ako jediný zaslúži, pre mňa je to však had. Absolútne sa nestotožňujem s jeho správaním, je to povýšenecký, arogantný s prepáčením hajzlík. Všimnite si ako je teraz stále pri Mišovi, minulý týždeň bol stále v pätách Katky.. vo včerajšom dieli vravel Katke nech neskúsi prehrať duel, pritom si to z celej duše želá, aby ho potom dala za farmára týždňa. Preto aj nahováral Miša, aby zvolil Gabu za slúžku, lebo tá vyberá najslabších hráčov do duelu a vybrala by Katku. Jasné, je to hráč, ale nech nevraví aspoň, že je úprimný a nech zo seba nerobí superhrdinu. Mám však pocit, že minimálne pôjde do finále a divákov zmanipuluje a poženie k tomu, aby mu vyhrali jednu disciplínu.

9
iv
Reagovat

@Wally: Že se do včerejší upoutávky tentokrát dostalo pár „dramatických“ vteřin z volby sluhy, spíš napovídá, že proběhne nakonec jinak, tak tomu bylo už víckrát.
FT M. plánuje spát v místnosti s ostatními, aby mu něco důležitého z rozhovorů neuniklo, což mu pravidla nedovolují. Ale stejně by asi následoval „trest“ ve stylu budeš si připravovat jídlo sám.
Daniela Nikoleta v online rozhovoru zodpovídala jen samé vlídné dotazy. Kromě toho, že na farmě přibrala 5 kilo, nic nového neřekla, je se sebou spokojená, zájem a nabídky ji těší.

10
iv
Reagovat

@Johny: Velmi přesně shrnuté, vidím to stejně.

11
Wally
Reagovat

@iv: Právě podle ukázky z rozdělování tabáku tam sedí všichni kromě Tomáše a Petry. Takže jen moje dedukce. :D

12
iv
Reagovat

@Wally: Tak to je dobrý postřeh, jinak na ulož.to je už ke stažení dnešní díl.

13
Zuzka
Reagovat

@Wally: ak by skutocne bol Tomas sluha, tak som velmi zvedava ako sa bude vyvijat vzajomny vztah Misa a Tomasa. Michal sa mi zacina pacit, takeho hraca by som od neho necakala. S hlavou mu to ide lepsie ako s pracou. Len aby to neprepiskol a nedopadol ako Jana, ktora laviruje medzi dvoma skupinkami a doveru uz nema velku ani u jednej. Tomasa by toto rozhodnutie schladilo a vratilo naspat na zem (dufam). Podla mna si zacina byt moc sebaisty, ze ma niektorych ludi pod kontrolou. No, tento tyzden ma zatial velmi bavi. Peknu hru hraju muzi a paci sa mi, ze maju pekne takticke debaty. Velmi sa mi pacila vymena uloh. Gaba to mala sancu uhrat do autu, ale nechala sa vyprovokovat, tak dostala naspat co si vypytala. A ona si tu muzsku pracu pytala (sposobom ako viedla rozhovor). Gaba je hrda zena, ale nie je to ziaden taktik, ona prechadza sama touto hrou (ako Dodo).

14
Pavla
Reagovat

@Wally: Tomáše ale u stolu při rozdělování tabáku vidím. Sedí po pravici Michala. Chybí jen Petra, ta je nekuřák.

15
Pavla
Reagovat

@Johny: 8 – Hezky jsi popsal i můj pohled na současný stav. Vidím to stejně.

16
Wally
Reagovat

@Pavla: Máš pravdu, chybí Stano a Petra.

17
Foxyfox
Reagovat

Tak teď babo raď. komu fandit? Tomáš si to podělává, jako humor odsaď pocaď! Gabika si koledovala, té mi líto není. Ale čím více vychází najevo taktické porady Miša a Tomáše, tim víc mi přijde Tomáš slizštější. Asi začnu fandit Stanovi P

18
Foxyfox
Reagovat

Nejlepší by asi bylo, kdyby tam poslali ještě další farmáře P žádný finále 18.12., pěkně protáhnout přes vánoce, snad by se nějaký vhodný kandidát na vítěze nakonec našel. Jinak začínám fandit Stanovi, musí ale slíbit, že už nebude dělat žádnou „legraci“ :)

19
Johana
Reagovat

@Johny: Já souhlasím s tvým názorem na Tomáše. Problém je v tom, že ostatní jsou víceméně stejní pokrytci, akorát nejsou až tak slyšet, krom Gaby samozřejmě.
Tomáš to v poslední době opravdu přehání se shazováním druhých, a s taktizováním, ale na druhou stranu to byl včera po dlouhé době díl, u kterého jsem se bavila a u výlevu Petry na kameru, že už může světu prozradit, kdo je na farmě nejfalešnější, jsem šla do kolen.
Milí bedliví pozorovatelé, myslíte. že tu vánočku s rozinkami k snídani si pekli sami? Pak jim tu pec závidím – peče dokonale.

20
sunrise
Reagovat

@Johana: Spoustu věcí získali ve výměnném obchodě na tom svém trhu, co pořádali.

21
iv
Reagovat

@Wally: Johny jich vynechal víc, ovšem jeho postřehy byly i tak výborné. Vedle T+M pro zbytek lidí, hlavně ty novější, v sestřizích schází prostor. Katka se proto přidá polonahá k jejich společné mužské koupeli, T. se jí předvede nahý, televizní divačky se ale nedočkají. Mirka pro režii snad ani neexistuje, její rodinné poměry už stručně zazněly. Matka Alžběta se obratem vyjádřila – když se dcera vrátí z diskotéky pod vlivem, vychovává ji výpraskem.
Vadí mi současné masové lynčování Petry na fb. O holčičce řekla, že má po očkování oslabenou imunitu, takže déle než den, dva měsíčně ve školce nevydrží. Bere to jako velký problém a dopřála by jí ráda lázně. Její plačtivost, afekt mě samozřejmě iritují, přesto jaksi míň než arogance, agresivita, účelové lži, ponižování, parodování od někoho, kdo o sobě před soutěží tvrdí, jak je empatický, to bych se zde jen opakovala.

22
Zuzka
Reagovat

@Foxyfox: Mne sa prave paci, ze vidim ako Tomas s Misom premyslaju. Rada by som videla takticke uvazovanie napriklad u Peti a Jany. Urcite aj ony v mysli premyslaju nad hrou, len to nepovedia. Mna by to celkom zaujimalo nad akymi moznostami dalsieho postupu hry premyslaju a preco.

23
Franz
Reagovat

@Wally: Nevím proč si tady pořád „hrajete“ na překvapení, když ve včerejším díle jasně ukázali kdo bude ženský a mužský sluha – resp. kdo je oblečený ve sluhovských hadrech. Tomáš sluha rozhodně nebude.

24
Wally
Reagovat

@Franz: Tak to jsem nikde nezaznamenala. :D

25
Romik
Reagovat

@Franz: Přesně opět špatný sestřih Stano,když mluvil byl už ve sluhovském a Petra to samé:) :)

26
sunrise
Reagovat

@Franz: Ale no tak, vždyť je to celé hra. Třeba si někdo nevšiml a někoho spekulovat prostě baví. Jako když čteš detektivku a spekuluješ, kdo je asi vrah. Jasně, stačilo by se podívat o pár stránek dál, ale ty to prostě neuděláš, protože tě zajímá ten příběh a baví tě sledovat, jak detektiv vraha postupně odhaluje :-)

27
Poppy
Reagovat

Kdyby ti lidi, co tam jsou kvůli tomu, že nutně potřebují peníze, si nezapalovali jednu od druhé, nemuseli by se tam tak zhovaďovat. To teda neplatí na Petru, jednu z mála nekuřáků tam.

28
Johny
Reagovat

Michal teraz veľa taktizuje, takže je jasné, že Tomáša za sluhu nedá. Nebol by to pre neho dobrý ťah a to on sám dobre vie. Radšej dá za sluhu farmárskeho šaška Stana, ktorého nepotrebuje, pretože vie, že to nie je ani dobrý stratég ani hráč, ktorého by sa v prípadnom dueli mal obávať, takže si ho nepotrebuje nakloniť na svoju stranu. Michal mi vo viacerých ohľadoch pripomína Janku Hrmovú, ktorá inak bola moja veľká favoritka. Tiež viac taktizovala ako robila :) Stále sa naivne snažím nájsť na niekom niečo dobré, pretože zvyknem mať v každej súťaži svojho koňa, ktorého podporujem. No pri týchto ľuďoch to fakt nejde.. možno akurát vtedy, keď sa celá svorka vlkov vrhne na jedného človeka, ktorého následne šikanujú a uťahujú si z neho.. vtedy sa vo mne prebúdza vôľa istej podpory, napr. ako včera u Gaby ako tiahla ten fúrik s hnojom a chlapi sa z celej duše smiali a poskakovali.

29
Zuzka
Reagovat

@Franz: Stana som si v sluhovskom tiez nevsimla. Tema, co ak by bol Tomas sluha bola zaujima a aspon sme si ju troska uzili, kym si Franz neprisiel a nepoucil nas zucastnenych. :)

30
dejna
Reagovat

@Poppy: jo!

31
Zuzka
Reagovat

@Johny: To, ze sa do Gabiky navazaju chlapi najviac je fakt. Ale ten furik si vcera Gaba uspesne (alebo skor neuspesne) vyargumentovala. Ja by som spravila to iste, nepotrebujes ma, rob si to sama/sam. Ona mala sancu to uhrat do autu, tak aby bol aj vlk syty aj ovca cela, ale argumentacne to nezvladla, tak na nu padlo hov.o. Za toto ju nelutujem. Myslim, ze to co jej spravi Miso dnes bude horsie. Som zvedava na vecernu verziu, lebo pozeravam najprv necenzurovanu verziu a tam mi niektore veci pridu inak.

32
Franz
Reagovat

@Zuzka: No tak dámy, baví vás vůbec sledování Farmy?
Neříkám, že by se mělo něco prozrazovat co teprve bude, ale dělat „problém“ z věci co nám už ukáží, tak to se mně zdá od vás už trochu přehnané.
Pokud se nechceš ode mně nechat „poučovat“, tak mně nečti !

33
sunrise
Reagovat

@Franz: I ty rozumbrado, že ty jsi alterego anonymuse? Když ti vadí, jak se tu spekuluje, tak to nečti :-)

34
anaj
Reagovat
35
Franz
Reagovat

@sunrise: Děkuji za radu, asi to tak udělám.
Srovnání s nějakým „???“ je od tebe trochu mimo mísu.
Chodím sem, snad od Farmy 3, ale takové to tady nikdy nebylo. Jako by se diskutující nakazili soutěžícími z Farmy a hrají si na soukromou diskuzi.

36
Kvetka
Reagovat

@dejna: Před měsícem jsem stáhla skoro celou farmu 2 na uložto. Chyběly asi 3 díly. Musím ale napsat, že konec jsem nezvládla. Nedalo se dívat , jak proti sobě jeli staří farmáři, když tam dojeli před finále. I kdybych nevěděla, kdo to vyhraje, tak jsem nikomu nefandila.
Neviděla jsem Farmu 1 a tu nemůžu nikde ke stažení najít. Něco se dá najít taky na youtube, ale nevím, jestli všechny.
Teď jsem se dodívala na včerejší díl a přiznám se, že i když jsem Tomášovi fandila, už se mi začíná hnusit tím, jak provokuje. Z ostatních mi tam nikdo sympatický už není.

37
sunrise
Reagovat

@Franz: Tak promiň, já jen, že máš úplně stejný slovník, stejnou stylistiku i stejnou argumentaci. OK, náhoda, i to se stává.
Vidíš, co člověk, to názor. Já tady žádnou soukromou diskuzi nevidím. Názorově mi to tu připadá dostatečně pluralitní. To víš, vždycky je někdo v menšině a ne každý to unese s grácií.

38
JanaH
Reagovat

@Franz: tys to dopracoval, Franzi, až na anonyma? Se picnu… :-DDD

39
Zuzka
Reagovat

@Franz: este raz, ty si na nas zautocil prvy (napisal si komentar tak akoby sme boli blbci), my sme ti vysvetlili, ze tvoja reakcia bola prehnana a ze sme sa o tom bavili, lebo sme si to nevsimli. Z akeho dovodu utocis znova?

40
Wally
Reagovat

Alespoň v jednom včera Farma nezklamala. Stále jsem čekala na Květka a moucha. Sice bylo to jentaktak, ale v jednom záběru na čepici byla. Očekávání mouchy asi otupilo moji pozornost a přehlédla jsem Stana ve sluhovském. Tímto se omlouvám Franzovi.

41
Katka původní
Reagovat

Přátelé, jsme na diskusi. Co člověk, to názor. Ráda si přečtu každý jeden příspěvek.
Tahle diskuse je jedna z nejslušnějších a proto sem ráda chodím. Jednou jsem napsala anonymovi, že mu moc nerozumím. Místo anonyma ironicky reagovala JanaH. Jinak tu její příspěvky k farmě nejsou. Dnes tím samým stylem reaguje v příspěvku Franzovi. Tak nevím…..

42
sunrise
Reagovat

@Katka původní: No, pořád asi platí to jediné správné pravidlo, které jsem sama porušila a kaju se za to. Prostě a jednoduše: „nekrmit“. I když je to někdy sakra těžký :-)

43
JanaH
Reagovat

@Katka původní: ironie a sebeironie jsou mi vlastní, víš? ;-)
A že nejsou mé příspěvky v tomto vlákně? No a co jako? Opravdu nemám čas tady rozebírat každý prd 24/7. Pokud ty ano, tak ti fakt nezávidím.
Ještě (čistě pro tebe)… odpovídat budu komu budu chtít, jsi na veřejné diskuzi, se s tim smiř. ;-)

44
Franz
Reagovat

@Zuzka: Nejsem si vědom, že jsem zde něco napsal o tom, že jsou tu blbci. Jen jsem se divil, že jsem si toho všiml jenom já.
Jinak jsi začala jako první, že snad někoho já poučuji. A já ti odpověděl, že mně tedy nemáš číst. A proto tě prosím, aby jsi mně přestala poučovat a tudíži na mně i nereagovala.

45
dejna
Reagovat

@Kvetka: dík, na tom webu jsem už pátrala, zatím nic, ale vím, jak se to tam často mění. Markíza by mohla některé farmy zopakovat třeba na Doma.
Já se začala dívat na Farmu 3 asi od půlky, ale dělalo mi zle to řvaní, nadávání (někdy se minuty jen pípalo) a vůbec i chování některých, že jsem si myslela, že už se na žádnou Farmu nepodívám.

46
dejna
Reagovat

@dejna: beru zpět, dvojka tam ještě je

47
Rick
Reagovat

Inak nezdá sa vám divné, že každý kto vypadol bol v Teleráne a na online chate len Dodo nie? Podľa mňa ho vrátili naspäť do hry po max dvoch týždňoch. Ve)d doteraz každý dostal tento priestor v Teleráne dokonca aj tý čo odišli dobrovoľne.

48
Eva
Reagovat

Petra je falešná a nehorázná herečka. Doufám že co nejdřív vypadne.Gabika by si jí mohla vzít do duelu.

49
Eva
Reagovat

Dívala jsem na všechny Farmy , jen 1. jsem neviděla .Dnas je to o ničem, jen samé hádky a intriky. Ukažte něco více, jak se chovají ,když dostanou alkohol , atd…..Jinak je to nuda .

50
Ivana
Reagovat

Dejno! Prozraď mi prosím,kde jsi našla Farmu 3.

51
Foxyfox
Reagovat

@Rick: dodo se podle mne urcite vrati. Tak za tyden.

52
Johny
Reagovat

Aj ja si myslím, že markíza má s Dodom podobné plány ako s Tiborom v minulej sérii. ide len o to, či bude na tom zdravotne tak, aby sa mohol vrátiť späť do hry. Verím tomu, že keby na konci vypadlí farmári mali určiť koho posunú do finále, tak by viac hlasov dostal Dodo ako Tomáš. Takže šanca, že by nemusel byť Tomáš vo finále tu ešte stále je :) Včera som inak prvýkrát pozeral necenzurovanú verziu.. vo všeobecnosti nemám rád cenzúru, ale v tomto prípade mi to s cenzúrou maximálne vyhovuje a už nikdy inak ako s farmu s cenzúrou :) Bol to des počúvať ako Tomáš, Gaba a Jana pomaly v každej jednej vete používajú výrazy na úrovni piatej cenovej. A ten spoločný kúpeľ radšej ani nekomentujem. Nič nechutnejšie som dávno nevidel. Vhodné jedine ako liek proti erekcii :) Ešte by som spomenul Mirku, ktorá je tam ako taký duch farmy. Len občas sa zjaví :) Nechápem z akého dôvodu ju vybrali. Na casting do farmy sa hlási veľa ľudí, takže je z čoho vyberať. A radšej nejakého exota ako takúto kôpku nudy.

53
Dany
Reagovat

@Johny: Jonny, ono ale záleží na režii. Když se bude režii chtít, sestříhá zajímavost i z úplného nic. Když to tak vezmeš třeba Michala ze začátku točili jen jak se povaluje a nic nedělá, totálně o ničem, jen s náležitým komentářem. Jenže Mirka je asi v této chvíli nijak nezajímá, protože se nezapojuje do konfliktů a to je gró této řady a ani se nesvlíká na kamery. Věřím, že kdyby chtěli dokázali by z ní udělat hvězdu.

54
sunrise
Reagovat

@Eva: Toho, jak se chovají když dostanou alkohol tam bylo na můj vkus až dost. Farma podle mě není hotel Paradise. Tady mě zajímají jiné věci. Čímž nechci říct, že s tebou nesouhlasím, že je to letos o ničem. Jen to „něco“ asi hledáme každá v něčem jiném :-)

55
Johny
Reagovat

@Dany: Michal sa ale na začiatku hry fakt len flákal, vyhýbal sa robote s totálnym nezáujmom sa do niečoho púšťať, všetci to tam hovorili, takže réžia nemala čo iné točiť :) Čo sa týka Mirky, ono to ani je je tak ako píšeš, že sa nezapája do konfliktov, ona si sem tam rýpne, napr. do Tomáša keď dal Katke facku, ale ja mám pocit, že ju tam nikto neberie vážne, pretože je úplne mimo.

56
Pavla
Reagovat

Poslední 2 dny se dívám jen s velkým sebezapřením a není ani nic moc ke komentování. Sledovat 2 exibionisty, navíc posílené i alkoholem mně nepřjde vůbec zábavné.
Pobavilo mne jen, jak Pat a Mat se snažili dostat svůj výtvor do chlévka ke kozám. Tomáš nezapoměl ohlásit, že to měl vyměřené – jen ty futra byly pak nějak úzké :)))
A nešlo taky už přehlédnout, kdo tam má snahu vyvolávat nesváry a hádky mezi farmáři.
Tomáš Mišovi nakukal, že Gaba chtěla pro něj trest za uradené mince (aby nedostal nic z toho co nakoupí u obchodníka). Přitom tehdy ten trest vymyslel Tomáš, ne Gaba.
A Tomášek se už jen baví, jak FT Mišo se bude vozit po Gabě.

57
anonymous
Reagovat

Anonymous teď neměl na Farmu vůbec čas.

Ale s potěšením alespoň zaznamenal někým zjištěnou přesnou pozici letošní farmy (někteří ji nemohli najít, protože je poněkud trochu mimo, než bylo uváděno), a dále škádlivě konstatuje, že je známo (nikolivěk jen spekulativně), kdo vypadne v duelu.

A protože Franz se ode mě, jako od čehosi s otazníkama :-D distancuje (a já od něho), kdo chce, může si zanadávat tentokrát přímo na mě.

Někteří si možná mysleli, že jsem třeba odešel (např. do věčných lovišť), a vono jakože ne :-)

58
Dany
Reagovat

@Johny: Ale Johny vždyt o tom právě píšu. S Michalem neměli co točit, ale protože ho do budoucna potřebovali, navíc je to zájmový spratek Markízy, natáčeli každé ho..s ním a tím ho dostali do povědomí diváků. Sám píšeš, že Mirka si i rýpne a to, jestli jí ostatní berou nebo neberou vážně není vůbec důležité, točit by se dalo. Kdyby byl zájem. Favority i aucajdry vytváří režie podle toho, jaké situace s nimi předhodí a jak ty situace odkomentuje. Nevěřím ani tomu, že tkz. nesestříhaná verze je skutečně úplně nesestříhaná.

59
Jája
Reagovat

Doporučuji dnešní nesestříhanou (režiserskou) verzi. Tam je vidět ctnost a cudnost mladé paní Bejdové :D

60
Pavla
Reagovat

Ještě jeden postřeh z předminulého dílu.
Gaba při svém sluhování dělala i Martinův úkol, zpracovávala 4 husy na nějaké speciality podle dodaných receptů. Viděli jsme jen to, jak Martin pak ochutnává a mlaská nad něčím, co divák ani netuší, že se dělalo. Mne by třeba zajímalo, co to Gaba vařila. Je to husí farma a zpracování masa z nich by patřilo i divákům ukázat.
Ale místo toho jsme opět sledovali Tomáše ve stodole s vidlemi, jak na zemi přehrabuje slámu z prava do leva a naopak. A u toho dělá přednášku, jak nechápe lidi, co se nudí v kuchyni a nenajdou si sami práci. On si nějakou vždycky najde. Jenže pozornější divák vidí, že 3x hodil trošku na hromadu, vytáhl z ní nějaký klacek a zbytek celé epizody se jen vidlemi ve slámě přehrabuje, aby to vypadalo, že něco dělá.
A kamera je asi náhodou u toho.
A tak pak jen posloucháme, že Gaba je lenivá, nic nedělá, jen stojí u pece, ale Tomáš je pracant.
Dodávám jen, že nefandim nikomu, ani Gabě.

61
dejna
Reagovat

@Ivana: ne Farmu 3, ale Farmu 2 a je na Ulož to. Farmu 3 jsem viděla „naživo“.

62
anonymous
Reagovat

@Dany:

„Nevěřím ani tomu, že tkz. nesestříhaná verze je skutečně úplně nesestříhaná.“
– To je na ní i vidět, že je tam občas i při „jakoby“ permanentním záběru střih. Bylo by to možná moc dlouhý, ale taky by se to, s mnohem větší pravděpodobností a mnohem častějc, spíš prostě nehodilo zveřejnit v rámci „dějovejch linek“, a „scénáře“ Markízy (a nebo tlaku na něčí vítězství, samozřejmě).

Navíc tam mnoho a mnoho hodin denních i nočních chybí, takže tam nejde o to jen zatajovat diskuze v jakýsi Zpovědnici a online kamery pokud možno nenatáčet tam, kde se to TV stanici nehodí, a hlídat si porty opravovaný nebo odcházejících (což se jedno, druhý nebo třetí naštěstí ne vždy povede), ale v režii a střižně prostě všechno to který ustřihnout, na což mají času, si to co který rozmyslet ještě k tomu fůru.

Navíc si řekněme narovinu, ty farmářky a farmáři nejsou tak úplně blbí, aby nevěděli, kdy je u nich, nebo „nadohled“ kamera, a případný finty fň i na diváky se spolufarmářkama a spolufarmářema nekuli někde jinde (k tomu to není Farma první ani poslední, natož RS, a kdo chce, tak než tam jde se předvést, ví – resp. může vědět zcela přesně – jak to tam chodí – i ohledně strategií a „hraní“ na diváky). Ale i to se samozřejmě ne vždy povede, ať už s postupem času, nebo prostě nedůsledností.

A dále by mohla diskuze pokračovat ohledně tzv. pevnejch pravidel, který nikdo nezná, a že si TV stejně dělá a udělá, co bude chtít, a případná modla tzv. nesestříhaný verze padá tak jako tak kamsi na… kompost.

63
Eva původní
Reagovat

Zase jsem všechno zaspala, kdo jsou sluhové, prosím :-) nevydržím do odpoledne a zatím nemám čas brázdit jinde :-)

64
anonymous
Reagovat

@Eva původní: Stano a Petra

65
Poppy
Reagovat

@Jája: Prosím, prozraď to nám, kterým se nechce utrácet za nesestříhanou verzi :-)

66
Pavla
Reagovat

@Jája: Přidávám se k prosbě Poppy. Nestíhám, ale jsem zvědavá :)))

67
Jája
Reagovat

@Poppy:
Ty jsi dobrá :D, vždyť mě tady ti noví úplně sežerou. Stačí jak vyjíždějí na JanuH. Kde jsou Smesvině a spol? Navíc za tyto verze nemusíš platit. Najdeš je na klasickém uložišti i den dopředu.

68
Jája
Reagovat

@Poppy:

A ještě dodám, že v televizní verzi to není. Režii se to nehodilo k umělému obrazu kostelní plačky a obvinění Tomáše z sexharasmu.

69
Poppy
Reagovat

@Jája: No, mně taky vadí prozrazování děje dopředu. Ale hrátky ve vaně – to je něco jiného, to už včera bylo.

Nesestříhaná verze je taky na u…to? I když nevím, jestli chci trávit čas navíc u té bandy, zaujala mne tvá poznámka o té plačce.

70
Jája
Reagovat

@Poppy:
jojo, přesně tam. Ještě dne sáno tam byly obě verze. Tak ať máš štěstí :)
Honem, honem, ještě tam jsou.

71
Janica
Reagovat

Nenašla jsem včerejší díl, ještě není přidaný? Nebo to markíza zastavila?

72
JanaH
Reagovat

@Jája: ahoj Jájo! :-) Já tady za smesvině stále držím lajnu, ale je to někdy těžké, ba skoro nemožné, samá náplava a žádná sranda. :-D Kde jsou ty časy, kdy udělat tisícovku nebyl vůbec žádný problém…
Takže sleduješ a zapojovat se ti nechce? ;-)

73
iv
Reagovat

@Eva: Víc alkoholu? Opilecké večírky do vysílání nedávají, viděli bychom další vypípané hádky, další striptýz, možná další facku, za mě stačilo. Nenudím se u Farmy, jen z té současné sedmičky nemám s kým sympatizovat.

K včerejšku – tabák na příděl jednou zkusila FT Petra – každému po práci, to tenkrát nefungovalo. Teď to ovšem byl od M. vůči Gabice projev čiré škodolibosti a zlomyslnosti. Dojem Gabiky, že to už připomíná šikanu, jsem sdílela, v nesestříhaných dílech jsou tyto společné kroky T+M vidět lépe. Chyba, že G. reaguje křikem a zlostí.
Spoléhám na návrat Doda, oběma hochům by se protáhly obličeje:).

74
Jája
Reagovat

@JanaH:
Ahoj Jani. Sleduju od začátku i když nic moc, taková uječená nuda. Konečně v posledních dílech trochu akce ze kterých mám škodolibou radost. Stávkoval mi PC – nechtěl se mi na Panáčka napojit – pak když jsem četla ty nezáživné moralistické diskuse, tak mi začaly stávkovat prsty. Kdysi se probíraly a rozebíraly právě akce typu Míša – Gaba – tabák. A že jich bylo! Teď tady každý trapně moralizuje jako kostelní plačka Burina a hospodská 6 Gabina. Nojo, navrch huj vespod … Pro mne jsou fanoušci Mišo a Tomáš. A teď moralisti do mně :DDD

75
Eva původní
Reagovat

@anonymous: 64 Aj, aj, Mojsejovci :-) Ve 13.50 h. se podívám co to tam zas hoši „vystrájali“ s tou Gabou, už se těším na pokoukání u kafíčka :-)

76
Katka původní
Reagovat

@Pavla: Já myslím, že v pekáči byla udělaná husí krev na cibulce. A v hrnci, jak si Martin pomlaskával, byla na kousky restovaná husí játra zalitá v husím sádle, které se škařilo a přecedilo na játra a v dalším byly jen husí škvarky. Pamatuju si, když to takhle dělávala moje babička.

77
Zuzka
Reagovat

@Franz: Mily Franz, s tym nereagovanim zacni teda prvy, mna diskusia, a aj s tebou, bavi. Ja sa k tebe vyjadrujem slusne. S tym, ze si sa divil, ze sme si to nevsimli, no co uz. Nie kazdy si vsetko vsimne. Oznamit si nam to mohol aj milsie. Ako si si mohol vsimnut, pisane slovo znie drsnejsie ako hovorene. Mna ani smailik za slovom poucovat nezachranil a aj tak si sa urazil. Sme si teda fifty fifty a zmenme temu na farmu.

78
Zuzka
Reagovat

@Jája: si ma normalne nastartovala, ze si pozriem aj dnesnu necenzurovanu verziu, lebo vidiet Petu ako robi nezbedy si nenecham ujst. :) Ta necenzurovana verzia je fajn, lebo su tam z casu na cas zaujimave zabery a zaujimave pozadia diskusii. Ja som si vcera uzivala nevyrastrovane pozadie Tomasove pri kupeli v kadi. Ma ho velmi pekne. :)

79
iv
Reagovat

Kdybych to neviděla, nevěřila bych – jeden z úkolů je vyšívání, Michal dnes chtěl poradit jak na to.. Mirka mu radí začít uzlem, po dalším dotazu mu upřesni, že na konci, ne uprostřed – následně Michal soustředěně a nešikovně vyrábí uzel těsně za očkem jehly:)).
(Pak se postupně dopátrá, že uzel měl udělat na konci nitě).

80
JanaH
Reagovat

@Jája: kde ti mám ty nudné moralistky podepsat? :-D Já jsem nad podobně zaprděnou diskuzí loni zlomila hůl někdy v polovině, letos už holt ve třetině, bo to se nedá. :-/ Taky mne fascinuje, kam ty mamyny z mmb (nebo podobné líhně) chodí na to, že je na Farmě každý druhý hrubě šikanován? To už byla chudinka Lívie, Tomáš a teď hodná teta Gabika. Fúrii Silvu by to na ně chtělo, aby pochopili, co je šikana. :-D Tady ti se mají jak prasata v žitě, jenom hulí, kecají, hlad ještě nezažili, práce žádná (úkoly zabít deset husí, vykoupat se a vysušit peří-to je sranda nebo co?). Ale znova musím pochválit vynikající výběr letošních farmářů, takovou sebranku dát dohromady je umění a povedlo se. :-))

81
Pavla
Reagovat

@Katka původní: 76 – Moc díky. Tak to mohly být lahůdky. Kromě té krvi, tu bych si nedala :))
Ale mohli té přípravě kamery minutku věnovat.

82
JanaH
Reagovat

@Zuzka: jj, často vidíme hádku a houby víme, proč se vlastně začali hádat… a ten pravý důvod zůstane utajen navždy. :-)

@iv: a co pěkného Myšák vyšíval?

Nepochopili oni ten úkol s vyšíváním nějak blbě? Neměli vyrobit společné dílko?

83
Pavla
Reagovat

@iv: 79 – :-))))
Tak to se už těším na večer :-))
Doufám, že ženské napadlo vzít poklice a hrnce a křepčit kolem. Chlapci si přece taky zaslouží povbuzení, když už jim tak jdou ženské práce :))

84
iv
Reagovat

@Pavla: Michalův postup u vyšívání byl pro mne jeden vůbec z nejvtipnějších momentů, pro režii možná málo akční, nevím, jestli mají smysl pro humor a pro detail, aby se celý dostal do vysílání.
Jeho pracovní nemohoucnost nemáme téměř možnost sledovat, dává si důsledně pozor, aby se u jakékoliv manuálního úkolu vyskytoval co nejméně.

85
Jája
Reagovat

@JanaH:
Joo Silva, to byla jiná kategorie. To Gaba se může schovat. By mě zajímalo jestli byla taky „týraná“. Jak ta uměla ječet a šikanovat :D Jestli jsi viděla první farmu tak tam bylo hladu, že když na to vzpomenu, otevírám lednici.

Myšák vyšíval svůj trest a úkol nepochopila akční ječilka a plátno rozřezala. Jsem zvědavá co na to hospodář :)

86
iv
Reagovat

@Jája: Tak já si nad farmáři zamoralizuji ráda:) a třeba od Gaby mi výraz o šikanování, když se s ní začal FT trapně přetahoval o její příděl, připadal o dost příhodnější, než když ho poprvé použila Kvetka u Michala a jeho mincí. Možná proto, že G. závislost taky znám:).

87
JanaH
Reagovat

@Jája: první tři řady by si měli pustit všichni ti, co se letos rozčilují kvůli šikaně a jiným věcem. :-)
Práce by jim měli přidat, aby neměli čas na blbosti. I když zas věřím, že tentokrát byly úkoly šity na míru pracantovi Miškovi. Aby teda udělal ten reparát a něco přidal do společné kasy.

A akční Gabiku Martin pochválí za kreativitu? :-)

88
Jája
Reagovat

@iv: Já taky, ale takový hysterák, navíc když jí chutná ořechové listí :) Kdyby užívala mozek (slepice má asi větší) a doposlechla si co jí chtěl Michal říct (věřím, že měl k tomu nějaký nasírací komentář a pak by jí tabák dal) mohla si ušetřit hlasivky a přetlak v cévkách. Vždyť tam řádila jak prd na náledí. Jen tak mmch, nevypadla ta roura od kamen při jejím záchvatu? :DDD

89
Eva původní
Reagovat

Dívala jsem se teď odpoledne a to zas byl tyátr kvůli tabáku. Ale nedivím se Gabě, když je takový závislák. Viděla jsem ukázku na dnešní večer a Gaba jde do nemocnice s rukou. Doufám, že se aspoň trochu umyla, vzala si jen jiné kalhoty a tu hnědou mikinu, v které tam stále lítá si nechala na sobě. Ona je vůbec na štíru s hygienou jak tam všichni tvrdí, že ji dosud nikdo neviděl se sprchovat, no potěš, fuj! Nechce se mi věřit, že jí je 44 let, vypadá mnohem starší. Mám dojem, že má i zubní protézu, nebo se mi to jen zdá? Skoro brzy ve 44 letech. V posledním duelu s Nikolou zářil její bělostný úsměv a jindy není vidět. Když přišel Martin, opět se křenila s bělostným chrupem :-) Ve 44 letech by měla na sebe víc dbát (i když je na farmě) a ne vypadat jak babochlap. Petina-Kvetina-zmijovec, ta se mi hnusí dokonale. Považuji ji za nejfalešnější ženskou, co na farmě jsou. Když šla poprvé do duelu nenávistně a zle prohlašovala do kamery jak rozmlátí stodolu. Teď to samé. Kdyby šla do duelu s Katkou rozmlátí ji, že z ní zbudou jen ryšavé vlasy. Holt ona si myslí, že bude vítěz! A Patovi a Matovi jsem se s chutí zasmála. Koupel neměla chybu :-))))

90
Zuzka
Reagovat

@Eva původní: pobavilo ma, ze nie som sama, co si vsimla, ze ma Gaba pekne zuby. Hned mi napadlo, ze na tom s peniazmi nie je tak zle, ved zubne protezy dnes vyjdu na niekolko tisic eur. Inak, chrup ma pekny. Sikovneho zubara ma. Co sa tyka hygieny, tak to beriem s odstupom. Nikto nepovedal zeby smrdela, len ze ju nevideli umyvat sa. Tak si nasla svoj sposob na hygienu podla mna. Takze tieto ich hlasky beriem s odstupom. Ono, byt dva mesiace zavreti spolu, to im vela tem na rozhovor nezostava. Musia mat zo seba uz velku ponorku.

91
Zuzka
Reagovat

@JanaH: pride mi, ze rezia celkovo s tym nakrutenym materialom manipuluje. Myslim, ze prihlasit sa do takejto show je ruleta. Mozes by pracovita, ale ukazu ta ako sedis. Mam ale pocit, ze tvorcovia manipuluju hlavne nami. Na FB je to vzdy plne vasni. Tvorcovia musia byt nadseni ako nizke pudy su schopni dostat aj z divakov. :D

92
anonymous
Reagovat

@JanaH: Nebo dvoutisícovku u VV :-)

93
anonymous
Reagovat

A hádanka na zamyšlení do příštího tejdne zní:
Koho určí vypadnutá osoba v duelu jako FT?
Nápověda: Bude to velmi zvláštní volba :-)

94
Zuzka
Reagovat

@anonymous: haha, tak ja este neviem ani aky bude duel, kedze som si nestihla pozriet dnesny diel a ty uz takto :D. Odkial tie informacie beries. To by ma zaujimalo. Finalistov ale nemozes vediet, tak daleko ani oni nie su, ci? Ty si prosto studnica informacii a tajomstiev zaroven. :)

95
Jája
Reagovat

@anonymous: Zajímavá otázka. U Mojzeja jsou zvláštní všechny jeho myšlenkové pochody, ale pokud to má být opravdu zvláštní, tak dá Miriam.

96
anonymous
Reagovat

@Zuzka: Ne, finalisty opravdu neznám :-)

Navíc nevím, jestli mě to vůbec bude „bavit“ i ještě „daleko“ před finále. 1) na to už nemám moc času, 2) i přesto, že jsem napsal, proč to sleduju, resp. ještě sleduju, může „to zabít“ i přílišná „ohranost“ tam.

97
JanaH
Reagovat

@Zuzka: fb je kapitola sama pro sebe, vášně lidmi cloumají a někteří to berou smrtelně vážně. A moc se mi líbí výkřiky „natáčíte ve dne v noci, tak nám to ukažte“. Já se hodně směju, když někdo napíše něco sem a skoro stejnými slovy to vylepí na fejsbůk. :-D

@anonymous: nechceš mi dát soukromou hádanku stran tvého tehdejšího působení na VV. ;-)

98
anonymous
Reagovat

@JanaH: Pokud jde o VV, tak bylo více stránek, který se jima zabejvaly, že (např. Okoun) :-) Ale Panáček byl samozřejmě známej všude, a předpokládám, že těch několik diskuzí přes 2000 tu (i jinde) je rekord, proto jsem to zmínil.

Ale Ty se, jako teda asi „milovnice Farmy“, můžeš aspoň těšit, že na ty tisícový diskuze bude zase třeba už ta navazující Farma. Nebo v to alespoň doufat :-)

99
JanaH
Reagovat

@anonymous: pochopitelně jsem se ptala na Panáčka, na Rybu nechodím. Ty tisícovky a víc byly fajn. Ale už nebudou, nedoufám. Změnili se diskutéři a sám vidíš, jak to vypadá a dopadá. Znám několik… i s jejich důvody, proč tady na to kašlou. Taky RS všeobecně už tolik netáhnou, co vznikne nového je většinou volovina na entou.

100
Johana
Reagovat

@JanaH: a taky nebyl problém se na Panáčka dostat během přenosu a to to teprve naskakovalo, že se nestíhalo číst

101
Zuzka
Reagovat

@anonymous: paci sa mi ako si aj odpovedal aj neodpovedal :). Si dobry diplomat :). Popravde, ked si zeny vyhadzu vsetkych chlapov (az na jedneho), tak to nebude uz ani pre mna zaujimave.

102
Skála
Reagovat

@Zuzka: To teprve bude zajímavé.Tyto ženský jsou schopný si navzájem vydrápat oči.Každá z nich věří že to vyhraje. :-D Bohužel výhra je jen jedna a finále je tak blízko.

103
JanaH
Reagovat

@Skála: na to bych taky byla zvědavá, jak by se kudlanky požíraly mezi sebou. I když z těch tří grácií G+P+J bych ve finále nerada viděla ani jednu.

104
Poštovní holub
Reagovat

@JanaH: Smesvině už melou z posledních sil! Není co žrát, není sranda.:))) Jo, jo, to bývaly doby.

105
Skála
Reagovat

@JanaH: Já také nejsem rád,že tam zůstávají mezi posledníma „no čo už“ :-)) Věřím ale,že to bude do krve,hotový masakr.

106
JanaH
Reagovat

@Poštovní holub: smesvině se jen tak lehce nedají, ono i v „igelitě“ je fajn. ;-) A máme výhodu, kolegyně, my máme aspoň nač vzpomínat. :-D

107
Zuzka
Reagovat

@Skála: vidis, a to mi nenapadlo … To sa necham prekvapit a este si pozriem zurive zeny. Mna ale prave bavi, ked vidim ako sa Misko s Tomasom snazia a taktizuju nahlas a potom vidis v priamom prenose ako sa im ten domcek z karat, tak tazko vytaktizovany, zruti.

Ale zeny orat by som chcela vidiet … Kto by sa k tym volom postavil a kto by oral. To bude ta prava show.

108
Zuzka
Reagovat

Tak dnesna necenzurovana verzia bola lepsia.
Miskove vysivanie bolo luxusne. Chlapec ak ostane niekedy omylom sam a odpadne mu gombik z odevu, tak skoncil. :D
Peta ako stale nakukala nahemu Stanovi do sprchovej budky … To mi je zvlasne preco toto do tv verzie nedali. :(

109
Jája
Reagovat

@Poštovní holub: Ahoj holoubku, kde jsi lítala a pírka čechrala?

110
Jája
Reagovat

@JanaH: Pravda, ale zná to jako by nám každé bylo 100 :D

111
Jája
Reagovat

@Jája: Ups – zní

112
JanaH
Reagovat

@Jája: fakt? Ne! :-))) Mělo to znít, že byly i lepší časy, než tvoje ranní nudné moralistky. A už jsem viděla ctěnou mladou pani Bejdovou, to fakt nemohli dát do Tv, bo by jí úplně rozbourali image.

113
JanaH
Reagovat

Janiny veletoče jsou fascinující. Hlavně, když se furt čílí, že si nedá strkat kaleráby do hlavy. Ani netuší, jak snadno… :-)
Douchové mi skoro začíná být líto, jenže každá Farma musí mít svou trubku.
Ryšavce se ve škopku odbarvily chemlony?

114
Jája
Reagovat

@JanaH: Nevím, jestli se dá Janě něco do hlavy strčit. Už ji má plnou – klepe se tam zimou jedna kulička velikosti hrášku.

115
Dany
Reagovat

@Zuzka: A ty máš pocit, že se Michal strhá na poli u orání? To ty ženské toho nadělají víc než tenhle „chlap“.

116
sunrise
Reagovat

Bohužel si myslím, že i kdyby tam ty baby zůstaly úplně samy, rozhodně je neuvidíme dělat mužské práce. I když bych jim to fakt přála. Úkoly se prostě přizpůsobí. No tak nebude zoráno a už se nic nepostaví…, nemyslím, že by si s tím někdo z Borisů dělal nějaké starosti.

117
Dany
Reagovat

@sunrise: A co to bylo za úkoly tento týden? Připravit šest hus a vyšívat. Ted už se nic stavět nebude, možná podium, jako v předchozích farmách a to holky zvládnou. Až na orání, které jim dá zabrat, už tam nebde žádná práce, kterou by holky ještě nedělaly a tudíž nezvládly. Ženská vydrží jako kůň, když musí.Lehké by to neměly, ale určitě by se k tomu postavily líp, než Michal.

118
Poppy
Reagovat

Dvě karikatury na chlapy neustále někoho osočují z falše. Měli by se podívat do zrcadla. Hrozně ráda bych jednoho z nich příští týden viděla jako sluhu. Sami se třepou o svou šanci na výhru, ale hážou jedovaté sliny na každou z žen, která nechce jít podle jejich strategie, že se bojí duelu.

119
vladko
Reagovat

ak by si to urobil-a aby tam nezostal žadny chlap ? Petra by to vyfňukala !

120
sunrise
Reagovat

@Poppy: Nooo, já bych to tak nerozlišovala. Myslím, že tam těmito vlastnostmi oplývají napříč pohlavími. Jednou vidíme v akci chlapy, jednou baby, podle toho, na koho se zrovna zaměří Borisové, ale sebranka je to stejná. Jen ty baby jsou trochu víc hysterické, víc se zaměřují na citové vydírání a muži k tomu přistupují trochu víc sofistikovaně :-) A o výhru se třepou pochopitelně všichni, to bych jim nevyčítala, proto tam šli.

121
Dany
Reagovat

@sunrise: Jistě, ale právě proto je osočování jiného z intrik směšné, nebo spíš nechutné. A to jen proto, že jim neskáče na jejich „taktiku“ a dokonce si dovolí jí narušit. Však oni si taky neberou servítky a zvláště od té doby, co je FT Michal je to z jejich strany pěkný hnus. Že jim na to skočila ta zrzavá striptérka, je její problém, oni jí ještě ukáží, co jsou za kámoše. Vždyt i v tom “ kamarádění “ s ní a Janou jde o to, aby po vyřazení daly za FT Tomáše a kdyby jedna z nich šla do duelu, což byl jejich záměr, jen by si mnuli ruce, jak jim to vychází.

122
Wally
Reagovat

Celkem hezky a v klidu si tam proplouvá Douchová, aspoň to tak zatím vypadá. S nikým se moc nehádá a všichni ji nechávají být. Asi ji nikdo nebere jako velkou soupeřku a ona si tak může v klidu dojít do finále. :D

123
Rudi
Reagovat

minule končili vždy 2 muži a 2 ženy a v posledním týdnu dělali sluhy a o poslední dvojici do finále rozhodli vypadnulí farmáři, kteří se na ten poslední týden vrátili. Takže od příště by měli být automaticky ženské duely. Jestli se “ pravidla “ zase nezmění.

124
Poppy
Reagovat

@sunrise: Jak píše Dany, každý se chce dostat do finále a vyhrát a je to fakt náročné, protože nemůžou nikomu věřit. Ale vadí mi, jak ti dva šašci (a především Tomáš), dělají ze všech ostatních blbečky, i když i oni mají stejný cíl. Jen u těch druhých je to morální vada.

125
Pavla
Reagovat

Včera, když se Kvetka u stolu ptala, jestli někdo nemá něco na srdci jsem čekala, že Gaba si bude stěžovat na FT, že jí nedal tabák. Ustála to a byla zticha. A teď jsem zhlédla poslední video na oficu, kde Tomáš žaluje Martinovi. Tak jsem se ještě u letošní farmy nezasmála. To už snad ani hlouběji padnout nemohl. Malý užalovaný chlapeček, co si hraje na dospělého. Cvaká mu prdelka, že by se nemusel dostat do finále.
Sice netuší, že převaha žen tam brzy skončí a vrátí se tam zase i chlapi, ale to. k čemu se snížil je neuvěřitelné. :))))

126
sunrise
Reagovat

@Poppy: Asi mám nějakou úchylku, ale já se tím bavím. Žádnou morálku v intrikaření od účastníků RS neočekávám. :-)

127
Poppy
Reagovat

@sunrise: Ať si intrukují, jen ať neodsuzují druhé za to samé. Prostě Tomáš je pro mne agresivní sebestředný manipulátor plný testosteronu.

128
sunrise
Reagovat

@Poppy: OK, a to mě právě baví :-) V normálním životě by to bylo na přesdržku, ale v RS to je právě to koření, bez kterého by celá show nestála za nic. Vždyť je nesmírně zajímavé pozorovat, jak se nám tam ty charaktery krásně odhalují, intriky vzkvétají a krachují, nervy tečou… O tom to právě je. Dívat se měsíce na to, jak tam svorně ve vzájemné shodě pracují od rána do večera, s jediným cílem, aby farma vzkvétala, by nás asi nebavilo nikoho. No, možná se mýlím, ale mě by to tedy nebavilo určitě.

129
Jeny
Reagovat

Ako povedal Tomas,karma sa vracia ale zabudol na seba.Bol to moj favorit,ale ako sa sprava k zenam a hlavne ku Gabike,tak sa mi zhnusil.Chapem,ze je to hra,ale to co predvadzaju s Misom sa mi nepaci.Velmi sa mi pacilo ako sa zeny dali dokopy a vypalili muzom rybnik. Spocitali si kolko je dva a dva a stiahli Janu na svoju stranu.Ta rysavka mi pripada ako z toho serialu Rodina Adamsovcov,nevim ako sa volal ten maly s dlhymi vlasmi.Chlapci sa priskoro zacali tesit,verim tomu,ze sa vrati este Dodo.

130
Poppy
Reagovat

@sunrise: :-DD

131
iv
Reagovat

Mně by včera docela zajímalo, jak to bylo s Petinými ztracenými figurkami, asi někdo jenom neovládl chuť na sladké… nebo nějaká taktická schválnost?
Na kameru Gaba říká, že si nedovolí nikoho obviňovat, neviděla to. Zato T. má naopak jasno – sebrala jí je G., aby odpoutala od sebe její pozornost při volbě duelanta a mohla z krádeže obvinit jeho skupinku…
Jako mnohokrát se asi divák nic dalšího už nedozví.

132
Hanka
Reagovat

Ahojky, jak už jsem psala, letos nemám favorita, ale u Jany to byl, podle mne strategický tah. Myslím si, že předpokládá, že Stano vypadne a za FT dá ufňukánka a tak ji sdělila, že jí chápe s jejími rukama a ta by jí nemusela dát za služku. To je můj názor. Jinak souhlasím, že Douchová proplouvá a asi jí to vyjde do finále. To co provádí trojka/T+M+K/ je zábavné a aspoň je nějaké vzrůšo, když je to jinak nudné. Jinak, Dodovi jsem nefandila vůbec, ale teď si moc přeji, aby ho vrátili a myslím si, že by měl šanci vyhrát. Tak se necháme překvapit. Jinak my prosím někdo sdělte, jestli a kde bych mohla vidět necenzurované díly. Jsem z Čech.

133
iv
Reagovat

@Hanka: Necenzurovaná farma 6 je na ulož.to

134
Poštovní holub
Reagovat

@Jája: Ahoj, tady si jen občas čtu, nějak mě tahle farma nechytla.:)

135
Rudi
Reagovat

Tak to je svatá pravda, že jsou tam už jen jeden horší než druhý / kromě Stana / , takže ať se žerou, aspo’n je na co se dívat. Jeden chlap se asi opravdu vrátí, protože jeden týden by nevycházel, jestli má být finále 18.12 2015 ..

136
sunrise
Reagovat

@Rudi: Jo, oni se požerou a finále bude Stano x Douchová :-)
(pro šťouraly: to byl vtip, ale představa je to fakt humorná)

137
Wally
Reagovat

@sunrise: Proč vtip? Kdyby dneska vyšel Stanovi duel (pílení a překvapení) tak to zas tak nereálné není. :D Ale jak píše Rudi, jestli má být finále 18 tak jim tam jeden chybí.

Nechápu to věčné pomlouvání Gabiky, že se nemyje a přitom jim krade hygienické potřeby. Leda by to měnila s Petrou za tabák. :D

138
anonymous
Reagovat

@Jája: No, pokud by vypadnul Stano, což ani netvrdím, taky by to byla skutečně velmi zvláštní volba… :-)
Ale já tou velmi zvláštní volbou myslím něco jinýho – že, nápověda č. 2: vypadnutá osoba v duelu dá víc než jednoho člověka za FT :-)

139
Wally
Reagovat

@anonymous: Ježíš nestraš, že je tam někdo těhotný.

140
Katka
Reagovat

Musím říct, že koukám jen občas, ale dle mě je to nejhorší sebranka za všechny farmy. Co Ti tam vyvádějí, to je děs. Nepamatuju si je jménem, ale nelíbí se mi, že teď dostali nejvíc peněz a to všichni jo dobré, farmář je pochválí a oni řeknou, jo byl dobrej. Ale jak je malér, tak je to všechno na něho a kdyby jim nedal ty klíče, tak by se vůbec nedostali k tomu jídlu co tam měl. Jsou to blbci jeden vedle druhého, nepřeju tu výhru nikomu. Přála jsem těm, co už vypadli, těm, co zůstali, ani jednemu.

141
Dany
Reagovat

@iv: Podle mě je sežral Michal, možná s katkou. Na něj by mi to sedělo nejvíc. A považoval by to za děsnou srandu.

142
Dany
Reagovat

@Wally: přála bych si, aby se Dodo vrátil. Ale obávám se, že ho vrátí ve chvíli, kdy se bude stahovat k duelu Michal – Tomáš. Skoro bych se vsadila.

143
Jeny
Reagovat

@Dany: Nato si ako prisla?Jeden z nich na dalsi tyzden vypadne.Verim,ze Dodo pride po dnesnom dueli.

144
Eva původní
Reagovat

V ukázce je dnešní velké koupání v kádi. No, doufám, že si tam ty ženský daly alespoň nějaké antibakteriální tekuté mýdlo. Tři baby, které se narvou do jedné kádě, tak teda humus. To se raději dojdu vykoupat do ledového potoka než chytit nějakou vaginální mykózu. Mám dojem, že na jedné farmě nějaká infekce mezi ženami proběhla. Též bych byla ráda kdyby se vrátil Dodo. Další chlap mezi ty uštěkané, intrikánské čarodějnice je potřeba. Vyjímám Katku a Mirku. Ovšem ty 3 důry je zaškolují jak se patří. Nejvíc se mi začala hnusit Jana, Gaba je tlama hrozná, ale je stále svá a i Petina-Kvetina-zmijovec si jede pořád svou. Jana je otřesná, kam vítr tam plášť a to bytostně nesnáším. Ona se nepozdává, ale běda jak se otočíš, už máš kudlu v zádech.

145
Dany
Reagovat

@Jeny: Tak mě to napadlo. Přála bych si duel Michal – Tomáš, ale protože jsem přesvědčená, že s nimi oběma režie počítá když ne do finále, tak do poslední čtyřky určitě, tak myslím, že to překazí. A Dodo, pokud to s tou rukou půjde, bude ideální důvod.
@Eva původní: Za to ti dva pánové a Katka, ti jsou vzor cnosti. Pomlouvají, urážejí, intrikují a jeden dokonce krade, i když výchovně. Jeden den nazve Michala lenivým spratkem, kterému všechno projde a druhý den je s ním kamarád největší a spřádá s ním intriky koho vyhodit. A když už neví kudy kam, protože taktika nevyšla, začne žalovat Martinovi. Že tu svou pravdu Martinovi nevysypal, když šlo o Michala, který celou farmou v klidu proplouvá s rukama v kapsách. Jenže ted má jít do duelu a i když na 99 % s ním Stano nemá šamci, přeci jen jeden nikdy neví, zvrtnout se to může všelijak. Tak je lepší pokusit se to ještě nějak zvrátit, co kdyby to vyšlo a byla třeba za trest změna duelu.Na blití, velebnosti.

146
Poppy
Reagovat

@Dany: Souhlas. Jak se MIchal vždy podiví, že je někdo schopný zramovat si ruce od práce. To těm jeho rukám se v kapse fakt nic stát nemůže. Nanejvýš, že od lenosti upadnou.

147
Wally
Reagovat

@Poppy: Pro Michala by byl největší trest zašití kapes.

Asi mě tady všichni začnete kamenovat, ale já Gabiku vidím jako jedinou, která nedělá podrazy. Baba to je principálová , uhádaná, urářlivá, ale nepřijde mi jak křivák jako všichni ostatní.

148
Pavla
Reagovat

@Wally: Tak já nekamenuji, ale plně souhlasím.
A taky docela oceňuji, že do kamery na ně ( hlavně na Tomáše) nemá potřebu házet špínu, ale mluví o nich s nadhledem a nechává na divákovi, aby si udělal obrázek sám, jaký kdo je, nebo jak se chová. V tomto je pravý opak Tomáše.

149
Pavla
Reagovat

@Dany: 145 a Poppy 146 – Souhlasím s oběma.

150
Dany
Reagovat

@Wally: Já tě určitě kamenovat nebudu, souhlasím. A takové ty řeči, že nepracuje jsou až směšné. Gabika, z mého pohledu, dělá jednu velikou chybu. Nechává se těma dvěma spratkama, hlavně tedy Tomášem, vždycky vytočit. On to dělá schválně a pak mu dělá dobře jak se zadařilo. Škoda, že se Gabice nedařilo být nad věcí a když se do ní pouští, ignorovat ho a třeba i odejít. Kdyby nebyla odezva, kterou si užívá, přestalo by ho to bavit, protože by to nemělo ten správný efekt. Ale ono je to asi těžké.

151
Veronika
Reagovat

Doufám,že Nitra přivítá toho bezcharakterního ubožáka, spratka Michala pořádnými kopanci…….a Bratislava na toho malého skrčka s napoleonským komplexem – Tomáše připraví kontejner s přiměřeným odpadem…..Lituji rodiče těchto kreatur, měli by odejít na Sibiř, kanály jsou pro ně málo.Co to VYCHOVALI za lidský odpad???????
Po dnešní půl hodině sledování pořadu je mi po dlouhé době jaksi na zvracení.

152
Romik
Reagovat

@Veronika: A mě je na zvracení z Petry,která neustále Stana oslovuje „debilem“ a aby to toho nebylo málo ještě ho stokrát „zabije“ nemůžou si ani jeden nic vyčítat v tomhle jsou všichni stejní:( :(

153
Jája
Reagovat

@Veronika: Ale klídek, vždyť ti praskne cévka. Víš jak se to na Slovensku říka? Aké požičal, také vrátil. Nebo se ti líbilo jak Tomáše šikanovali? Sami si bachory nacpali a jemu přinesli jednu cibuli a jedno rajče? Jak hospodařily baby s jídlem? A teď naposled nechala uječená, tebou opěvovaná Gaba shnít husí vnitřnosti? Pěkně se na to podívej znovu a pak vykřikuj. Navíc diskuse na Panáčkovi byly vždy slušné a vtipné. Diskutující si dělali z účastníků srandu, ale neuráželi. Tvůj styl příspěvku patří na FB. Tam najdeš hodně zpřízněných duší.

154
Wally
Reagovat

Konečně Gabika pochopila jak reagovat na takový lidský hovado jako je Tomáš.

155
Jája
Reagovat

@Wally: Ještě kdyby přestala kvákat, tak teprve to by bylo to oné

156
Pavla
Reagovat

Děvčata jen praly a sušili konopí, jen čistily husy, jen vyšívaly, jen se koupaly a jen uklízely. Ale vlastně nic nedělaly a všechno dělala svatá trojka M+T+K. Kolik bylo vlasně těch úkolů na tento týden ?
Ten Tomáš musí i ze spaní vykřikovat Gaba, Gaba. Ten už je jí posedlý a zralý na psychiatra.

157
Wally
Reagovat

Ta go-go tanečnice vypadá občas jak Marfuša. Ta hřeben neviděla ani nepamatuje.

158
Poppy
Reagovat

Dnes je to úplný masochismus poslouchat pořád toho uraženého nikým nepochopeného génia Tomáše.

159
Dáša
Reagovat

No ten Tomáš – hotová katastrofa! Ten sa snáď udusí tou samochvlálou, on jhe svätejší ako ten svätý Martin. Hovado jedno nepomodlené!

160
Katka původní
Reagovat

Já pořád čekám, že se vrátí Dodo. Jestli ne, tak třeba z duelu nikdo neodejde a příští týden bude muset být ženský duel. Nebylo to tak nějak v některé z minulých farem.
Jinak, neberte mě vážně, mně už z nich hrabe a to tam ani nejsem. : – ))

161
Katka původní
Reagovat

@Wally: Ten chemlon asi nejde rozčesat. Má to jako chuchvalec koudele . :- D

162
Poppy
Reagovat

@Katka původní: Myslím, že by nemusel být problém, aby teď byly jen ženské duely. Na druhé straně taky vyhlížím Doda.

163
Dany
Reagovat

@Jája: Tu jednu cibuli a rajče mu přinesl jeho současný děěěěsnýýý kamarád Michal a Nikola. Měli mu odnést jídlo a dali mu tohle. Takže klídek.

164
Pavla
Reagovat

Nevíte někdo, na kdy přesně je svolaná na Skalu ta tisková konference? Nerada bych o to přišla. Prý se už sjíždějí televizní štáby i ze zámoří, kolem farmy se to začíná hemžit novináři.
Tomáš bude vydávat do medií prohlášení.
Jsem ráda, že jsem stihla všechny díly této farmy a na vlastní oči nepropásla ani krok, který tam zanechal takový velikán a hrdina. Doufám, že se z duelu vrátí a dál nás bude informovat o každém nadechnutí Gaby.

165
Wally
Reagovat

@Katka původní: Ale jak si je umyla, tak to vypadá hned líp. Ten lantuch měla červený od těch vlasů?

Proč pořád zdůrazňují, že odejdou dva chlapi? Bude zase nějaké překvápko?

166
Poppy
Reagovat

@Wally: Že by se v duelu vzájemně přivraždili?

167
iv
Reagovat

Tak konečně vyšla celá pravda najevo: Tomáš Mayer je ve skutečnosti inkarnace svatého Martina – nositel čisté lásky, míru se vrátí, aby všem nezištně s láskou dál pomáhat.

168
Wally
Reagovat

@iv: Tak tak. A Gabika Lucifer.

169
Pavla
Reagovat

@iv: Jsem dojatá a ukápla i slzička. :D

170
Wally
Reagovat

@Poppy: No to by Tomáš nedopustil, vždyť jim tam všem zachránil život. A nikdo mu nepoděkoval. Nějak pátrám a hledám ve své chatrné paměri a nemohu si vzpomenout kdy a kde.

171
Pavla
Reagovat

@Dany: 163 – Bingo, dobrá trefa :-)))))

172
Poppy
Reagovat

@Wally: Trochu připomenu: že by ten čmoudík?

173
anonymous
Reagovat

@Wally: Pokud to není ironie, tak šlo o akci „komín“.

174
Jeny
Reagovat

Ta rysavka je uz taka mudra ako Tomas,len este nato neprisla,ze si Tomas znej robi prcu. Hlupa naivka.

175
iv
Reagovat

@Wally: @Wally: V noci jim špatně kouřila kamna, probudil se první, média tomu věnovala značnou pozornost, jen některým nevděčným farmářům záchrana jejich životů jaksi ušla.

176
Wally
Reagovat

@iv: @anonymous: To mi teda fakt uniklo. A že jsem sledovala fest pečlivě. A taková zásadní událost Farmy. Asi jsem už někdy usnula. :D

Ten výběr by mohl Stano dát, i když záleží na Borisech a výběru překvapení. Myslím, že to bude udělané pro svatého Tomáše.

177
Poppy
Reagovat

To je překvapení – všeználek neupílil. Chyba byla samozřejmě v pilce.

178
Pavla
Reagovat

Šok. Nepostradatelný hrdina, který všecho na farmě postavil prohraje v pílení. Průšvih, nebyl po ruce Dodo. :))))

179
JanaH
Reagovat

@Dany: tehdy byla FT Jana, která Tomášovi vydělila půl hrnku kaše z předchozího dne. Pověřila Doda, ten snídani odmítl odnést, tak se na to dal Mišo s Nikou. Cibuli a mrkev přidali z vlastní iniciativy. Takže klídek.

180
RAINMAN
Reagovat

Vypadl Stano. Ale je to hrozná NUDA!

181
Wally
Reagovat

Vše je jak má být, vše je v pořádku. Petra pláče za Stanom. :D

182
Poppy
Reagovat

Bóóóže, Petra už zas bulí, snaží se zapůsobit, aby ji dal Stano za FT. No, to jsem zvědavá, kdo to bude.

183
Katka původní
Reagovat

@Pavla: :-))), Tak dnes jsem se u farmy poprvé zasmála při tvém komentu.

184
Lydye
Reagovat

@Poppy: Ano ano, však mu slíbila část peněz z výhry a prý, že ho neháčkovala….

185
Wally
Reagovat

Kde jsou původní střihači? Neukázali nám budoucího FT!

186
Katka původní
Reagovat

Ale že měl Tomáš nahnáno. Ještě že si uvědomil, že za to on nemohl ale ta mrcha pilka. A sotva usedl k farmářům, zase ten jeho pohrdavý smích.
Počítám, že právě skončilo“ kamarádství “ s Miškom.
A snad se už dočkám, až se “ dámy“ začnou požírat mezi sebou.

187
Wally
Reagovat

@Lydye: Takže Petra je takový slovenský Guru Jára. A mohla Stana odháčkováním zbavit sexuálního napětí.

Už v těch slibech o penězích začínám mít chaos. Petře slíbili peníze Romanovci, Petra Nikole na pomník a teď i Stanovi. K Romanovcům se hned po vypadnutí přifařila Nikola, takže by se mohl vypustit mezičlánek Petra. A na pomník přispějí rovnou Romanovci. A Petře zbývá jen Stano.

188
Johana
Reagovat

Tak já až dnes pochopila, proč má Tomáš pořád na hlavě kulicha, nebo kapuci…on tam ze skromnosti schovává svatozář.

189
JanaH
Reagovat

@Lydye: já jsem slyšela, že mluvila o háčkování svetru. :-D Ale u Peti nikdo neví…

190
Lydye
Reagovat

@JanaH: ano, to taky, ale později, až na kameru, o penězích mu mluvila dříve u kamen, pokud by ji dal za FT

191
JanaH
Reagovat

@Lydye: hlavně aby jí pak zbylo na ty čtyřkolky pro děti. :-)

192
Wally
Reagovat

Ten papírek do kapsy byl naprosto jasný. Aby Stano nezapomněl jak se má jmenovat budoucí FT. Mladší sestra vždy pomáhá sourozenci tahákem při složité životní zkoušce.

193
Lydye
Reagovat

@JanaH: Jani, když nebude na čtyřkolky, tak aspoň na trojkolky.

194
Zuzka
Reagovat

@Dany: 115 – to mas pravdu, Misko je taky polochlap, takze to oranie v jeho prevedeni nebude nic moc asi. Ved uvidime. V ukazkach sa zeny ucili s volom, tak som zvedava ako to cele dopadne. Mozno prekvapia, predsa len su to velke zeny (teda ta trojka). Peta, ked by si na ten pluh sadla, tak by to mohla hravo dat. :) Inak, zadocek ma fakt velky. V tejto farme sa maju ucastnici ako prasiatka, Misko dokonca pribral :). A taka sanca na schudnutie to bola. No nic, Petka si tu zadnicu donesie aj domov, pevne dufam, ze to bude to jedine. Skutocne jej tu vyhru neprajem. Citove vydieranie vnimam ako najhorsiu taktiku a zaroven tak vo velkom vyuzivanu aj v beznej spolocnosti.

195
Zuzka
Reagovat

Mam dve priania. Nech Stano da za FT chlapa a nech sa Dodo vrati az pred finale (nie teraz). Myslim, ze takto by sme mali postarane o buducotyzdnovu zabavu ;) spolu s ulohou oranie. Snad zeny nesklamu moje ocakavania.

196
Zuzka
Reagovat

@Johana: :D :D Tomas ma pod kapucou svatoziaru – paradny postreh. Som zvedava ako ta jeho chut zmenit sa k lepsiemu mu tu svatoziaru rozriari do cervena. Ved uz v ukazke na utorok zasa horel ako fakla.

197
Nezabudka
Reagovat

To co ta Katka tam beha s otvorenym uterakom/plachtou, pod ktorym je uplne naha, to je divne. Nepoviem, ze ukazat prsia, ale ukazovat spodne partie je ine.

198
Nezabudka
Reagovat

Pride mi to ponizujuce , ked je niekto nahy pred cudzimi ludmi.

199
Nezabudka
Reagovat

Tomas si za to moze sam, ze ho ludia nemaju v laske, svoje problemy si „vyvrsuje“ na inych ludoch.

200
Poppy
Reagovat

@Nezabudka: Já myslím, že ji to neponižuje, spíš naopak. Sama říká, že ráda provokuje. To je její věc, jak nahá tam pobíhá.

201
Dany
Reagovat

@JanaH: Tehdy nebyla FT Jana, ale sám Tomáš. Pak jim Květka u stolu vycinkala, že i když má Tomáš trest, je stále FT a tedy měl dostat jídlo jako první.

202
Dany
Reagovat

@Wally: Myslím, že FT bude Tomáš. Jen doufám, že pokud se opravdu vrátí Dodo, tak až potom, co budou určeni sluhové.

Jinak zajímavé je, že v době, kdy ten svatý Tomáš byl z farmy pryč, byl na farmě klid a všichni dělali , i Michal o tom mluvil. Jen se svatej vrátil, vrátily se i křik a hádky.

203
JanaH
Reagovat

@Dany: sry za nepřesnost, Tomáš byl ještě poslední ráno po duelu FT, Jana byla přečtena z dopisu až po snídani a po rozdání trestů. To ale nic nemění na tom, že kaši mu přidělila Jana (po dohadech jestli vůbec něco), nikdo mu ji nechtěl odnést a zbylo to na Miša s Nikou.

204
Pavla
Reagovat

@JanaH: 179 + Jája 153 – Ten půl hrnek kaše mu ale posílali jako reakci na to, jakou snídani jim Tomáš přidělil 1. den FT. Všichni měli ke snídani díky jeho nařízení jen řídkou břečku, ani ne kaši. Přezto že surovin na vaření měli a mají dost. A po takovém jídle měli dělat. On byl na tom líp, protože v duelantské chatce po takové snídani nemusel dělat nic, jen ležet.
Je potřeba říct všechno a celou pravdu, nejen vyzdvihovat tu část, která se zrovna hodí a zbytek jakoby se nestal. A ještě to převrátit na šikanu vůči Tomášovi. Tehdy mu jen vrátili to, co si sám zasil.

205
JanaH
Reagovat

@Pavla: správně, pravda musí přeZto vyjít na světlo Bóží. :-D
I když tady o nějakou kaši vůbec nešlo, jádlo pudla bylo původně někde jinde, ale to je marnost nad marnost. :-D

206
Dany
Reagovat

@Pavla: Jojo, tak to bylo a vůbec jsem se jim nedivila. Zrovna tak, jako se jim nechtělo do pomoci Michalovi s trestem na poli. Jak řekli, kdyby ten trest měl někdo z nich, on by jim pomoct nešel ani náhodou a ještě by se jim vysmíval. Takže ono všechno má dvě strany a je třeba si to dát do souvislostí.
Tomáš přišel na farmu a aniž by cokoli věděl o lidech a poměrech, které tam jsou, uvedl se tím, že všechny po pěti minutách sepsul a vynadal jim do falešníků, lhářů a lenochů.
Od zvolení mužského duelu měl prachsprostě nahnáno a kopal kolem sebe jak zběsilý, lhal Martinovi ohledně práce ostatních / doufal že jako trest by mohl být nařízen ženský duel/ a dělal cíleně dusno. Do toho už se ani Michal nijak zvlášt neangažoval, Jediný, kdo mu vydatně pomáhal byla striptérka, aniž by ta hlupaňa tušila, jakou boudu na ní Tomáš šil a proč chtěl ženský duel. Že počítal s tím, že si jí Petra vybere do duelu, a ona ho po vyřazení dá za FT. Tak potom narval klíny do hlavy Stanovi a protože Stano je opravdu trochu jednoduší, nic ve zlém, věřím, že ho dal za FT on. Ale alespon si užili všichni jeden den klidu a pohody a psychicky si odpočinuli od věčného vyvolávání hádek, urážek a osočování. Protože jak je vidno z ukázky s Tomášem se tohle všechno na farmu vrátilo.

207
Pavla
Reagovat

@JanaH: Ano, máš pravdu, kaše se do toho přimíchala. :-))
A hodila se na to, aby bylo za co litovat Tomáška – šikana vůči němu :)))

Ono ale Tomáš má stejně nějak na to jídlo spadeno. Už teď dopředu hlásal, že pokud bude teď FT, tak farmářům nedá „nažrat“. Tak uvidíme, jaký týden nás čeká.

208
dejna
Reagovat

@JanaH: a tady vychází častěji než Plesk. :D

209
veronika
Reagovat

Jasně,klídek,jen by mně zajímalo,kde jsi našla moje opěvování Gaby,čti pozorně a hlavně se pozorně dívej……..včerejší samochvála Tomáška o záchraně životů farmářů a vůbec jeho podrazáctví je jeho nejdůležitější vlastnost.Kdyby mu nezakázali chlast,tak by se předvedl dokonale,sestřihy ho docela šetří,je to zmetek,na tom si trvám.BYE!!!!!!!!!!!!!!

210
veronika
Reagovat

absolutní souhlas,přesný závěr

211
JanaH
Reagovat

@Pavla: já Tomáše nelituju ani v nejmenším. Ani nikoho jiného tam.
Šikana je letos často skloňované slovo, každy druhý je hrubě šikanován. Což je pěkná kravina. :-)

212
Pavla
Reagovat

@veronika: Nic si z toho nedělej a nenech se odradit. Klidně piš dál svůj pohledna show.
V této show se většině diváků nepodařilo najít svého fanouška. Jen malá část si ho našla v Tomášovi. A láska bývá slepá. A když se jim na něj sáhne, kopou kolem sebe.
Kdyby jsme tam objevili my někoho, kdo by nás něčím uchvátil, tak by jsme na tom mohli být podobně. :)))))))

213
Pavla
Reagovat

@Dany: 206 – Hezky shrnuto. Souhlas.

214
iv
Reagovat

Viděla jsem necenzurovaný díl, sestřihy jsou stravitelnější, ale zkreslenější.. Uražený Stano v úvodu donekonečna vztekle omílá urážky, proklíná Mirku. Do televize se její odůvodnění volby, že jí jeho slavná show vadí, nevešlo. Měla jsem ho původně za celkem dobrosrdečného člověka.
Tomáš je frustrovaný, finále se mu komplikuje. Ale stejně on prý tam není kvůli penězům, přišel kvůli zvelebení farmy, zvířatům a aby všem pomáhal.
U stolu porušil nepsané tabu – útočil při jídle na Gabiku a rodinu – celá rodina se za ni stydí, to proto jí doposud ani nenapsali, to jeho blízcí mají o něj zájem. By mě zajímalo, proč tohle vystřihli, chtěli pouze ušetřit diváky nechutného momentu? S čím novým na ni příjde příště? Že na farmě krade, vůbec se nemyje, už říkal mockrát. Zachránil údajně nějaké vnitřnosti či co před zkažením, Petra vařila. Místo FT on určuje, že to smí jíst jen jeho skupinka. Pravidla soutěže pro něho neplatí, určuje vlastní.
Dobře, že odvysílali ten proslov v kuchyni. Svou osobnost láskyplného světce v sobě objevil po vyprávění hospodáře. Jistě lépe mesiáš než dříve avizovaný Zorro mstitel. Tak snad mu to duchovní osvícení aspoň chvilku vydrží, podle ukázky spíš ne.

215
Foxyfox
Reagovat

Tak svatý Tomáš nezvládl pílení? to není možné? vždyť on tam jediný pracuje!! Tomáš na vítězství už jasně nemá, Dodovi stačí se jen v klidu vrátit a neudělat nějakou botu.

216
Jája
Reagovat

Abych uzavřela nesmyslnou diskusi kolem mého komentáře a uvedených příkladů v reakci na příspěvek Veroniky. Není tam nikdo svatý, každý má svým způsobem máslo na hlavě a špinavé svědomí ze svých činů, ale šlo o jedno. Všichni tady mají plné prsty úcty ať už ke stáří, ale hlavně úcty k ženám. Ovšem vůbec se nedivím chlapům jak tam na některé tzv. ženy reagují (dle své povahy). Zářným příkladem je právě příspěvek Veroniky. Toto vypustit ze svých prstů (a farmářky ze svých úst) by žena, která chce mít úctu mužů, nikdy neměla. Pak ať se nediví reakci, která stíhá její akci. Holt chce to hlavně změnit slovník a opravdu odporné urážky spláchnout. Veroniko toť vše.

217
Foxyfox
Reagovat

@Dany: souhlas, trefné, Tomášovi před duelem strašně lepil zadek, přece jen se Stana bál, Striptérka, napůl zamilovaná do sv. Tomáše, nemá ani tucha, jakou roli pro ni ti báječní kámoši Tomáš a Mišo v případě ženského duelu připravili. Hloupá, ošklivá marfuška.

218
Poppy
Reagovat

@Jája: Vždyť ti to nikdo nebere, prostě ti Tomáš, na rozdíl od mnoha tady, imponuje.

219
Jája
Reagovat

@Poppy: Ale vždyť nejde jen a jen o Tomáše. Jsi zkušený diskutér, tak by jsi mohla pochopit oč jde.

220
JanaH
Reagovat

A jsme zase u těch souvislostí. :-D
Škoda, že je to TAK subjektivní, každý vidí a slyší to, co chce a ty souvislosti chápe po svém. ;-)

221
Poppy
Reagovat

@Jája: Jájo, ale vždyť vidíš, že takový příspěvek je ojedinělý a celkem zapadl bez velkých reakcí. I když je letos těžké (nebo spíš nemožné) najít si tam letos svého fanouška, nad některými nám nezbývá než přimhouřit oko. O to víc nás vybudí, když se o něj někdo otře.

A co ty si myslíš? Vrátí se Dodo? Byla bys ráda?

222
JanaH
Reagovat

@Poppy: já si začínám škodolibě přát, aby těm zbylým vypálil rybník… a to Doda opravdu nemusím, právě skrz ty souvislosti. :-))

223
iv
Reagovat

@Foxyfox: Katka je pro psychology – amatéry zajímavý objekt. Absolutně loajální k Tomášovi, vlastně i Michalovi, o jejich plánech s ní netuší. Občas mluví na kamery o silné negativní energii. A tak jako její modla vidí strůjce tohoto zla v Gabice a starých farmářkách.

224
Jája
Reagovat

@Poppy: Dodo se asi vrátí – nebyl v Teleránu ani v otázkách v Času. Ráda? Nevím, na něj mám rozporuplný pohled. Je to kluk šikovná, ale něco mi na něm nesedí – vadí. Něco jako tichá voda, něco jako Veruna. :(

225
zdenekzelinka
Reagovat

nevimkdovyhraltakmeinformujte

226
sunrise
Reagovat

Lezou mi na nervy komplet všichni, ale musím říct, že možná právě díky tomu, že mi tam nikdo rozhodně nepřirostl k srdci, se skvěle bavím při sledování, čeho všeho je člověk schopen v honbě za penězi. Přála bych si nové farmáře, nejen Doda, už jen proto, abych mohla sledovat jejich protáhlé ksichty :-)

227
Wally
Reagovat

@iv: Z Katky jde na mě strach. S těmi jejími negativními energiemi a jinými řečmi. Tam už jenom čekám, že svatá trojice MKT začne dělat panenky voodoo a pořádat sabaty na vyhnání zla z Farmy.

Jestli se vrátí Dodo bude zajímavé ke které skupince se přidá.

228
Poppy
Reagovat

@JanaH: Jano, vidím to podobně. Ale v té nynější situaci mne trochu naštve, jestli bude Petra zase služka. Ne, že bych pro ni měla sebemenší sympatie, ale vadí mi, že Douchová spěje k finále bez toho, aby byla služka. To je vždycky moc zajímavé, jak se ti tam projevují v roli FT nebo sluhy. A jak se přitom mění vztahy ostatních k nim.

229
Poppy
Reagovat

@Jája: Já nevím, v teleránu byla Nikoleta, bůhví, jestli by tam vzali oba.

230
Poppy
Reagovat

@zdenekzelinka: Nešlo by to s mezerama? Vyhrál Tomáš 2:1.

231
Poppy
Reagovat

@Wally: Pokud se Dodo vrátí, bude mít výhodu, že se koukne na záznamy.

232
zdenekzelinka
Reagovat
233
JanaH
Reagovat

@Poppy: jasně že Douchovou za služku, a to co nejdřív. Ta je tak přibržděná, že by byla sranda sledovat, jak si (ne)radí. Jenže ona duel těžko vyhraje… takže ještě před ní bych uvítala odchod „šikanované“ hodné tety Gabiky a plačky Peti (ta ať si na čtyřkolky vydělá jinde a jinak).

234
Poppy
Reagovat

@JanaH: Jenže Douchová je dost rozložitá, takže pokud si bude volit disciplíny, mohla by postoupit. A po těch dvou se mi stýskat nebude, na jednu se mi těžko dívá a tu druhou těžko poslouchá.

235
Foxyfox
Reagovat

@Wally: Přes čarodějnictví je tam ale Květina!!

236
Foxyfox
Reagovat

@sunrise: jo zařazení nových farmářů by jim tam pěkně vypálilo rybník, ale obávám se, že se to nestane. Dodo se ale podle mně vrátí. Už to jim bude stačit k depresi! P

237
Lydye
Reagovat

Co se týče Doda, zapomínáte velmi rychle také na jeho lenost. To, že umí dělat se dřevem je jeho plus a proto tam byl často v záběru, ale měl i dost chvil, kdy nechtěl dělat, trucoval, zašíval se, tajně jedl. Každý jeden tam má své klady i zápory, tak jak je to i v běžném životě. Podle mne, není správné vracet hráče po tak dlouhé době, odpočatého do hry, nelíbilo se mě to ani v předešlých dílech. Tak mě napadá, že se do finále dostanou vždy silnější, fyzicky slabší jsou od začátku odstaveni, měly by se silácké zápasy změnit, aby měli možnosti postupu i tito hráči, nechápu, proč jsou tam bráni tito fyzicky slabší jedinci. Do finále se vždy dostanou hráči silní, pak už záleží na vědomostech a velkém štěstí.

238
Dany
Reagovat

@Poppy: Moje dedukce je, že FT bude Tomáš, sluha Michal a služka bud rezavá gogo tanečnice, nebo Gabika. Podle toho co vyšpekulují. Když bude chtít Tomáš vyřadit mermomocí Gabiku dá jí za služku, aby si nemohla vybírat disciplíny. Předpokládá, že by si do duelu vzala Katku. Kdyby jí vyřadila, Katka dá za FT zase jeho nebo Michala, pokud by náhodou vyhrála Katka, FT sice nebude asi ani jeden z nich, ale zbaví se Gabiky, ze které má, podle mě docela bobky a proto na ní útočí a snaží se jí znemožnit. Příprava a ovlivňování na rozhodování farmářů, koho poslat rovnou do finále a případné smsky diváků ve finálovém duelu. Michala, at se mu do očí staví jak chce, by se móóóc rád zbavil.

239
Poppy
Reagovat

@Dany: Jestli jsem se nepřeslechla, tak při těch posledních výstupech chtěl za každou cenu dát za služku Petru, ne? Ale už nevím, co ho zas vybudilo.

Já si myslím, že ty starší (kupodivu mezi ně patří i třicetiletá Petra, která podle mne vypadá nejmíň na 40) farmářky si nebudou brát do duelu ty čerstvé mladice, spíš si budou vybírat z těch udřenejších, co jsou tam od začátku. Podle mne Katka bude mít v sobě síly dost.

240
Wally
Reagovat

@Dany: Jestli bude FT Tomáš tak Gabika to sluhování má asi jisté. Ještě k tomu bude mít proslov jak je potřeba pracovité a spolehlivé služky. :D
Ale taky může být i Petra, pak by služka byla asi Marfuša. U chlapů si netroufnu určit.

Farma je plná překvapení, ale jednu jistotu máme. Kvetka a moucha na patce. V příštím díle dokonce mouchy 2 :D

241
anonymous
Reagovat

@Wally: 3 :-)

242
Jája
Reagovat

Za farmára týždňa dávam Kvetku a za ozajstnú farmárku týždňa dávam… Tohle je z dopisu Stana – rež.verze.

243
Poppy
Reagovat

@Wally: Ale na Petru včera Stano hodně brblal. Nevím, jestli by ji dal za FT.

244
Eva původní
Reagovat

@sunrise: 226 Jej, tak to bych se potěšila kdyby tam narukovali urostlí 2 chlapi a 2 ženy – hlavně hezké, milé, pracovité, sportovkyně se sílou v paži, které by úctyhodné dámy vyházely jednu po druhé. Ale to už blouzním :-)) Bohužel, zbožné přání :-(( Za to, co se tam děje jsem škodolibá a moc by mě potěšilo se podívat na ty protáhlé, vytřeštěné ksichty zejména té trojky P+G+J. A těžko by to překonali i Pat a Mat. No, jak píši, je to bohužel zbožné přání. Skvěle by však postačil návrat Doda!!!

245
Wally
Reagovat

@anonymous: No jo no :D tak 3. Jsem tu vzadu přehlédla.

246
JanaH
Reagovat

@Poppy: Douchová má možná tak na Marfušu. Mmch. všimla sis, že si Marfuša nabarvila chemlon? By mne zajímalo, co to má za kvalitku, že se jí to při koupání v kádi na koncích odbarvilo do půl hlavy. :-D

@Lydye: nene, nezapomínám! Ale po jeho nuceném odchodu se z něj stal pro mnohé chlapec zn. Ideál. :-)

247
anonymous
Reagovat

@Wally: No, ale ta zase není na patce, jenom hlídá, a čeká na kamarádky :-) (když se podíváte pozorně, jsou to dámy)

248
Lydye
Reagovat

Pobavila mě Petra, když si stěžovala, že by všichni jen jedli, o plackách se ji bude i zdát atd… Hned jsem si vzpomněla, když byla farmářkou, vždy dala za služku Livii a ta byla chudák 3x za sebou a nikdo ji nelitoval a děvče se snažilo a stejně ji měla za tu nejhorší. A obzvláště ona (Petra) měla na ni nechutné narážky, přála bych ji aspoň ještě jednou aby byla služkou a pekla placky. Přej a bude Ti přáno !!!!!

249
Eva původní
Reagovat

@Lydye: Přesně a výstižně jsi Doda popsala! Já sice píšu, že bych si přála aby se vrátil, ale on asi dle pravidel se vrátit může a já bych si přála, aby s nynější sestavou někdo zatočil, jelikož si už vše nalajnovali až do finále, s žádným soutěžícím již nepočítají, a tak ať mají po „ptákách! :-)) Dodo, si myslím, prodělal otravu krve, nic zlomeného, natrženého, tak by mohl pokračovat. No, necháme se překvapit. Štve mě, že pokračování bude až v úterý a to dokonce až ve 22.45 hodin.

250
Pavla
Reagovat

Já se taky moc těším na návrat Doda. A zbožné přání mám, které se ale neuskuteční. Aby FT byla žena, je mně jedno která. A aby i dál daly mužský duel, ale aby to bylo ještě před návratem Doda. Byla by to šance vidět v duelu proti sobě dva silné taktiky :))) Vítěz duelu by už slavil jistou pozici ve vítězné čtyřce. A pak návrat Doda. To bych si užila.
A pak je mně už jedno, jak se ženské poperou, jen první z nich by měla vyletět Petra. Ta mně tam vadí z ženských dlouhé týdny nejvíc.

251
Johana
Reagovat

@JanaH: To bych si nebyla jistá, tanečnice u tyče zvyknou mít docela vypracované svaly, lekci v pílení od Tomáše dostala a blbější, než Douchová mi taky nepřipadá.
Kvetka by měla používat nějaký repelent, co odpuzuje mouchy…i když my by jsme zas přišli o pár zábavných momentů letošní farmy.

252
Lydye
Reagovat

@JanaH: Jani, červená a podobné této, se velice rychle a snadno pouští, nemusí být ani v mýdlové vodě, stačí když se zpotíš při spaní, máš okamžitě barvu na polštáři. Při každém mytí či namočení, tato barva snadno pouští a jak vypadají ručníky nemusím psát. Je to barva krásná, ale nekvalitní. Škoda. Měděná drží mnohem lépe.

253
JanaH
Reagovat

@Johana: chceš snad říct, že Douchová nemá na nikoho? :-o
Chudák holka… :-DDD

254
Wally
Reagovat

@Lydye: @Eva původní: Z e začátku to byl pěknej lempl. Byl jenom s klisnou a na práci nesáhl. Až když přišel Tomáš tak se začal do práce zapojovat. A nejvíc byl vidět jak sedí a chroupe jablko. :D A na křivárny byl taky. Ale svatou trojici by to dobře rozhodilo.
Jana kdysi prohlásila jak je ráda služkou, že si odpočine. Teď jsou všichni sluhové jak po boji.

255
JanaH
Reagovat

@Lydye: aha. :-) Červenou nebrat! :-))

256
Lydye
Reagovat

@JanaH: Jani, možná nechat barvit tyto odstíny u kadeřníka, nevím, třeba by byla stálejší, já jsem si je dělala sama a mám špatné zkušenosti, tak jsem přešla na měď. Všimla jsem si, že jsou už nyní i jiné značky a drahé, za pokus by to stálo.

257
okkvp
Reagovat

@Lydye: Pokud je mi známo, pouští přelivy, barvy držej, jen blednou

258
Romik
Reagovat

@Lydye: souhlas!! Doda je mi taky líto,ale pokud by to mělo být spravedlivé neměl by už dál pokračovat.Sportovec,který se zraní taky nemůže dál pokračovat:) :)

259
Poppy
Reagovat

@JanaH: Mám dojem, že v té kádi vykřikovala, ať dají hoši pozor, že má prodlužované vlasy. Takže i tohle může být důvod, proč tak dopadla.

260
Wally
Reagovat

@Johana: Ona ale asi nedělá pole dance. Já to vidím jen takové vlnění okolo tyče. Když byla vidět, tak tělo moc vypracované neměla a celkem větší břicho. A v té kádi mě celkem šokovalo její prádlo, tím nemyslím kalhotky. :D

261
JanaH
Reagovat

@okkvp: no ale ani přeliv by se neměl odbarvit na původní barvu po jednom vymáchání v kádi. :-o To fakt musí být kvalitka na jedno použití.

S barvou zkušenost nemám, zatím netřeba, přelivy si nechám dělat a vydrží mi dlouho, jen blednou, ale nematlají všecko okolo.

Kadeřnické okénko… :-D

262
JanaH
Reagovat

@Poppy: to má, na fb má fotky bez napletených cancourů a slušelo jí to víc, se mi zdá.

263
JanaH
Reagovat

@Wally: taky tě praštila vytahaná podprda s óbr cedulí? :-D

264
anonymous
Reagovat

@Pavla: Ad „Jája 242“. FT bude žena.

265
Johana
Reagovat

@JanaH: asi to tak bude, akorát ona o tom ještě neví.:) Tím nechci říct, že se nemůže nenápadně proplížit až do finále.
Já mám dojem, že u Katky to byl zásah odborníka. Vlasy měla odrostlé, vypelichané, už to nejspíš nešlo ani rozčesat. Ukážou nám, jak je ve sprše a najednou nová barva. Chtěla bych vidět, jak tu napatlanou barvu smývá ve studené vodě, co na ni chlapi lili.
Oni tam všeobecně mají docela často čerstvě obarvené vlasy, aniž by jsme viděli, jak to dělají…a i ten Dodo se mi zdál, ještě když byl na farmě, že je víc ryšavý, než na začátku.

266
Wally
Reagovat

@JanaH: Tak tak :D

K kadeřnickému okénku. Podle mě nic kromě barevného tužidla nemůže tak pouštět barvu. Ani přeliv ani barva, ty se vymývají a odrůstají. Ale tužidlo by jí zas tak nepřekrylo ty odrosty. V kádi myslím říkala, že se jí vlasy odbarví, prodlužování jsem nezaslechla. Na FB ty vlasy má celkem dlouhý a jsou to fotky starý 2 roky, tak můžou být klidně její.

267
Johana
Reagovat

@Wally: To napletení bylo v některých záběrech vidět, tak jako u Nikoly a loni u Evy.

268
Lydye
Reagovat

@okkvp: Ahoj, mohu potvrdit, že pouští i přímo barva, pokud je ohnivě červená a podobné červeně, opravdu pouští při každém namočení, nevím jak na přidaných vlasech, možná je už měla myté a nyní po namočení se to ukázalo ještě více. Jasné, že je pak vidět i odrůst, nějaká barva tam zůstává, ale už je nelesklá a je matná.

269
Dany
Reagovat

@JanaH: Neřekla bych, že se z Doda stal ideál. Za sebe mohu říct tolik, že Tomáš i Michal jsou pro mě natolik nesnesitelní, že bych volila, z mého pohledu,menší zlo. A navíc Dodo tam zdaleka tak nikoho neurážel a neponižoval.

270
JanaH
Reagovat

@Dany: já jsem napsala „pro mnohé“… , že pro tebe ne je v pořádku.
Já zas budu za jeho případný návrat ráda z čiré škodolibosti, co nato naši dva „finalisti“.
Ale jsem na vážkách, bo taky z čiré škodolibosti bych ráda viděla baby bez chlapů (respektive s jedním nevyhoditelným, smíšený duel může být až finálový, pokud se nepletu).
Takže ať to dopadne jak to dopadne, všecko dobře. :-D

271
Lydye
Reagovat

Ostraváci, doufám, že se nenecháte urážet Michalem, za váš názor vás nazval hovnama, doufám, že mu ukážete, že nejste žádní nemakačenkové jako je on sám a podpoříte toho, kdo si to zaslouží.

272
Wally
Reagovat

Mám pocit, že se asi Doda nedočkáme. Nikola měla FB prohlášení, že teď pár dní nebude. Takže asi odjede příští týden na závěrečný farmářský. A tím by vycházelo zbylých 7. Ale třeba jede na dovolenou. :D

Jestli bude FT žena, tak na 99.99% to bude Petra a pánové asi budou v těžké ignoranci jakékoliv práce.

273
Poppy
Reagovat

@JanaH: Já bych řekla, že budou dva nevyhoditelní. Konec vidím jako souboj dvou dvojic.

Myslím, že není úplně správné hořekování hochů, jak budou ženy orat. Čekám, že Michal vyndá ruce z kapes a povede vola :-DDD

274
Poppy
Reagovat

@Wally: Mohl by ještě dát Janu, s ní žádný konflikt neměl.

275
Poppy
Reagovat

@Dany: Vidím to podobně. Hoši kují pikle a potěšilo by mne, kdyby jim spadla brada.

276
Dany
Reagovat

JanaH – Já to neberu osobně, to je ok, jen jsem chtěla psát za sebe.

277
JanaH
Reagovat

@Poppy: v jedničce zůstal v poslední čtverce jeden chlap, ve čtverce taky a loni Lenuš a tři chlapi. Takže vlastně smíšený duel může být i ten předfinálový.

278
Pavla
Reagovat

@Wally: Dodo by se mohl vrátit tento, nebo i příští týden. Má ještě čas :)) Pořád to vychází, i kdyby Nikola ted vyrážela na farmu.Předtočené je to o 3 týdny.

279
Wally
Reagovat

@Pavla: No právě za 3 týdny tam budou právě už jen 4.

Schválně jestli to těm testosteronům dojde, že pokud nechtějí mužský duel tak ženským musí pomáhat a ne je ignorovat a urážet. Ale to bysme po nich asi chtěli moc. :D

280
Pavla
Reagovat

@Wally: 279 – To jo. Ale ono je to o 3 týdny a asi 4 dny, předtočené, jak se to nedávno počítalo. Takže by měl asi přijít už tyto dny. :)))
Ale raději to už nepočítejme, já tam chci zpátky jednoho chlapa, co pořád jen nekecá a nechvástá se, neprobírá půlku vysílací doby nějaké drby, ale Jednoho normálního, třeba i s chybami. Nemusel by to být Dodo, na tom netrvám, klidně i Peter. Ale ten nepadá v úvahu a nového hráče už před koncem nechci. Tak zase mně vychází Dodo :-))))

281
Poppy
Reagovat

@JanaH: Aha, já si toho zas tak moc nepamatuju jako ty, ale mám dojem, že nejmíň dvakrát to bylo tak, že když se tam sjeli farmáři na poslední týden, zbylé dvě dvojice se o ně vždy staraly a oni měli určit lepší dvojici a z té horší toho lepšího farmáře. Tak pak postupovali 3 dál.

282
Hu
Reagovat

To je sranda ,jak to někteří prožíváte,přemýšleli jste někdy nad tím,proč Tomáš s Michalem,a i osatní kují pikle před kamerou a ne někde o samotě,kdy tam žádná kamera není? Že by jim někdo ze štábu řekl,o čem se mají bavit,koho mají rozebírat atd.? Už v minulé nebo předminulé farmě některý z farmářů o něčem podobném psal

283
Pavla
Reagovat

Nedávno jsem někde četla, že z farmy odejde i Gaba. Přišlo mi, že je to blbost.
Když jsem ale viděla v ukázce na tento týden, jak orají a Gaba je za pluhem, tak mne napadlo, že na její namožené zápěstí je to hodně blbá práce. To nemůže dlouho vydržet.
A pak by na tom drbu o jejím nečekaném odchodu i něco mohlo být.

284
Poppy
Reagovat

@Hu: Oni mají porty, takže někde v tajnosti kout pikle by jim stejně moc nepomohlo. Na druhé straně – oni jsou stejně nejvíc hrdí na to, jak zvládají strategii.

285
Wally
Reagovat

Ono by stačilo, kdyby jim tam poslali chlapa a ženskou „jako“ další farmáře. Ony i dámy můžou dostat trochu strach z nové krve. Pánové by měly zaděláno. :D

286
Pavla
Reagovat

@Hu: Na tom je kus pravdy a víme to. To ale nevylučuje, že by to nemělo divákovi třeba na těch dvou vadit. Štáb přece hodně střihy a těmito manipulacemi vytváří děj. Jednou je vybraný hráč takto předváděný za klaďase, pak ale během chvilky se z něj stane nesnesitelný tvor. Hodně na to má vliv i režie.
Je to schou a hra a bavíme se u toho podobně jako u člověče nezlob se. Tam se taky dokáže hráč vztekat, nebo radovat, podle toho jak mu hra vychází.
A já si myslím, že zrovna tady většina diskutérů to tak taky bere. Hru prožíváme, protože nás to zatím baví. Je to relax po práci. Až se omrzí, přepneme třeba na Colomba :)))

287
Jeny
Reagovat

Budete velmi prekvapeni kto bude farmar. Podla info Dodo je uz tam.

288
Pavla
Reagovat

OT – mrkla jsem se, jak si vede Miriam na chorvatské farmě a je stále ve hře. Holce se tam zatím daří :))

289
Katka původní
Reagovat

@Jeny: Mně by nevadilo, kdyby se Dodo vrátil, oběma stranám by udělal čáru přes rozpočet. Já bych Doda jako FT docela uvítala . Stano měl občas divné myšlenkové pochody, tak snad nedal Douchovou.

290
anonymous
Reagovat

@Jeny: *Velmi* překvapeni budou? Opravdu? :-)

291
Wally
Reagovat

@Katka původní: Když psal dopis, tak o Dodovi nevěděl. Já začínám věřit, že bude Douchová. Minule dal taky mladou Marfušu.

292
Jeny
Reagovat

Prepacte asi som sa zle vyjadrila. Dodo by mal prist,ale farmar bude niekto iny. Ospravedlnujem sa.

293
anonymous
Reagovat

@Jeny: Nic se neděje, tady už vědí, že FT bude žena :-)
A to se strašně napovědělo i tak, protože Stano mohl bejt tak fikanej, že nejenom, že dal za FT nejdřív Kvetku, ale že schválně řekl „za ozajstnú farmárku týždňa dávam“… Tomáše :-)

294
kvetka
Reagovat

Tak já se dívám na farmu až v sobotu z archivu, tak si to tady i pak čtu zpětně. Co mě zaujalo nejvíc ve čtvrtek – Petina jak s klidem nad kravama, co žraly jabka – nech sa zdujů :( to je teda milovnice zvířat… a hošani, jak vylévali z kadě vodu ze dveří do toho největšího bahna, po kterém pak chodí :( to je tam teda materiál.
JInak už mně není sympatický nikdo. Vidím, že Michal s Tomášem mají rozjetou nějakou hru, ale vadí mi, jak to Tomáš moc hrotí, uráží a mooc se sám vychvaluje.
Souhlasím s tím, že je do těch proslovů žene štáb.
A jak tu psala tuším Poppy, že mají porty, myslím, že je nemají pořád, vidím je, jen když přijede Martin nebo Kvetka.

295
Lentilka
Reagovat

Nepozerala som celý týždeň farmu a podľa komentárov som ani o nič zaujímavé neprišla, prečítajte si kúsok rozhovoru Nikoly alias Anči ,ktorý poskytla denníku Nový čas Víkend.
Na farmu som išla s jediným cieľom: ZVIDITEĽNIŤ SA. Naštvala som sa na moje kamarátky a rozhodla som sa,že tam idem,aby ma ešte viac rozoberali a mohli o mne klebetiť.Musela som napr:dojiť a bolo mi totálne nechutné chytať vemeno.Kráv som sa bála,tie som nedojila,iba kozy,to som sa naučila.A hygiena? NIektorí farmári sa nekúpali niekoľko týždňov.Ja som išla do sprchy,aj keď bolo v noci mínus.Po Farme mi zostala aj pamiatka,mám zdravotné problémyzo špiny,v krvi mi našli nejaké baktérie.Vraj z toho čo sme tam jedli.Aj v senníku som spala prvýkrát a bolo to strašné,v tej nekonečnej zime,mala som na sebe asi všetky veci,budila som sa úplne stuhnutá,veľmi tam fúkalo,to bolo zo všetkého najhoršie.Druhýkrát by som na farmu už nešla,ale je to veľká skúsenosť.Kým som doma niečo spravila.tak to trvalo prinútiť sa.Tam som musela ,aby som sa mohla vôbec najesť. Kvôli súťažiam krásy som si dala napichnúť pery a urobiť tetovanie,potrebovali totiž výstredné dievčatá a vďaka tomu ma nakoniec zobrali.Vďaka miss som sa spoznala s Jankou Hrmovou. V láske šťastie nemám,hádam niečo príde,teraz keď som známejšia.
Včera na FB sa vyjadrila o Tomášovi že je to jej človek…. a pokiaľ bola na farme tak jej vadil. Niekto urobí zo seba blázna sám a z niekoho urobia iní.

296
Johana
Reagovat

@kvetka: Petino srdíčko je tak úzké, že se tam stěží vejde ten její kuň, ne ještě nějaké cizí krávy.
Jsem se divila, že Tomášovi s Michalem nikdo nevynadal za to bahniště, co vyrobili před kuchyní…ještě, že si tam ty Aničky nezlomily krčky.

297
Dany
Reagovat

@Katka původní: Dodo i pokud se tam vrátí, tento týden určitě FT nebude. Když psal Stano dopis, ještě o něm nevěděl.

298
Wally
Reagovat

@Johana: Já mám pocit, že i pro toho koně tam moc místa nemá. Při svatbě se tvářila jak na pohřbu. Jestli si ty figurky nesnědla sama. :D

299
Dany
Reagovat

@Johana: Nevynadal protože to udělai Tomáš s Michalem. Být to Gabika nebo Petra bude se to rozebírat týden jak jsou lenivé aby vodu donesli o kus dál a jak to hrdina Tomáš sušil fénem, aby se někdo nezranil. Protože všichni jsou falešný, líný a jsou tam jen pro peníze, ale on na farmu přišel šířit dobro a lásku.

300
Skála
Reagovat

Tak nám smazali díly Farmy 6 z „Uložto“ :-( To je „selé slé“

301
Johana
Reagovat

@Dany: …a zachraňovat životy :))

302
Jája
Reagovat

@Skála: Jsou tam, co plašíš :)

303
Dany
Reagovat

@Johana: Jj, na to jsem zapomněla.

304
ja
Reagovat

@Franz: to nemusí vo výnimočnej situácii, teda, že toho posledného prevezme záchranka a odvezie na hospitalizáciu. Neviem sa dovtípiť ako inak by to šlo.

305
Skála
Reagovat

@Jája: Všechny Farmy 6 jsou smazané.Ukazuje se,že tam některé jsou,ale když je chceš stáhnout,tak ti to napíše „Soubor byl smazán“. Doporučuji napřed vyzkoušet a pak psát,že tady plaším. :-)

306
Ivana
Reagovat

Farma 6 je smazaná na všech úložištích.To je vrchol!

307
Jája
Reagovat

@Skála: Promiň, nenapadl mě pokus o stažení. Mea culpa.

308
Skála
Reagovat

@Jája: To nic,to je dobrý. :-) Horší je,že to vše smazali,kde se ted podíváme na necenzůrované díly? :-(

309
Jája
Reagovat

@Skála: Zkraje farmy tam chodil jeden, který vše smazal a dal si to pod své heslo, které ovšem nikomu nedal. Mazal vše vč. Ordinace a Doktorů. Teď asi budeme muset vyčkávat, zkoušet a lovit :(

310
Skála
Reagovat

@Jája: Já si myslím,že to maže prvozovatel servru „Uložto“ na něčí (čí?) příkaz,protože dnes ráno tam dvě různé osoby nahrály páteční farmu a do 20 minut to bylo smazané.Asi máme už na necenzůrované dodíváno.

311
Wally
Reagovat

@Jája: @Skála: A lišily se ty necenzůrované od těch televizních?

312
iv
Reagovat

@Wally: Tak to je dobrá a podstatná otázka… Taky by mě hodně zajímalo, jestli některé epizody zkracují a vypouští čistě a jen z profesionálních důvodů (i s ohledem na žaludek diváka) nebo cíleně upravují mediální obraz některých soutěžících (pro režii z nějakých důvodů favorizovaných) a jejich nejhorší momenty tudíž vystřihnou, takový dojem jsem posledně měla.

313
Jája
Reagovat

@Wally: Někdy moc ne, jindy vystříhali hodně. Např. sprchování Mojzeja. V TV verzi jsou více dotáčky jednotlivců a dost zkrácený stůl pravdy.

314
Jája
Reagovat

@Jája: A ještě v TV verzi hodně chybí základ hádek. Takže Gráce z toho vycházejí jako týrané ženy, které jsou neskutečně pracovité, čistotné, ctnostné a všemurozumějící.

315
Skála
Reagovat

@Wally: Ano lišily.Byly tam věci,které se nakonec neobjevily v televizi,nebo sestříhánim nakonec ty příběhy vyzněly uplně jinak.Nebylo to také vypípáno,tak člověk věděl,kdo je a jak veliký je hulvát a mluví jak buran.Např. Jana je sprostá jak dlaždič a podle TV to tak vůbec nevypadá.O Petře ani nemluvím.Člověk si mohl udělat trochu jiný názor,než jak je předkládáno v oficielní verzi,která je večer v TV.Je škoda,že tam to už asi nebude.

316
Wally
Reagovat

Právě, když jsem viděla VV on line a pak v TV tak Vlado vycházel jak totální hovado. A přitom jeho celý pohodový den se vždy smrskl na 3 minuty amoku.
Koupání Mojseje si klidně nechám ujít, ale právě ty začátky hádek jsou zajímavé. A co Douchová? I tam je vidět jak paní Colombová? Nebýt stolu s Kvetou a jejich mouder na kameru tak ji snad není vidět.

317
Skála
Reagovat

@Wally: Tady nešlo ani tak o Mojseje,ale o Petru.Ta cnostná žena byla jak pominutá,pořád za ním lezla do sprchy a chtěla ho vidět nahého.Prostě vyváděla jak pominutá pubertačka,celkově to trvalo asi tři minuty,ale večer o tom nebyla ani zmínka.Prostě se to nehodilo,nabouralo by to její image charakterní ženy. :-)

318
iv
Reagovat

@Jája: S první částí úplně souhlasím, s druhou míň. Kdyby tomu tak bylo, nebyly by komentáře na internetu k těmto třem tak silně negativní a Tomáš by rozhodně neměl tolik nadšených televizních obdivovatelek.

319
johanetta
Reagovat

@okkvp: Nenene! Barvy nejen že blednou, ale červené odstíny pouští jako prase, a to i při zpocení, jak už kterási děvucha napsala. Takže dámy, odbarvit a pak hezky měděnou hněď. Konečně se ráno nevyděsím nad polštářem jako z béčkového hororu:).

320
Wally
Reagovat

@iv: To mě taky překvapuje pro jaké množství je stále fanouškem. Taky mi byl sympatický i ty jeho moudra mi nevadila i s hodnocením ostatních jsem víceméně souhlasila. Ale to co předváděli chlapi tento týden bylo dost za hranou.

321
Jája
Reagovat

@iv: No právě, necenzurovaná je holt lepší co se vztahů týče a hodně lidí ji sleduje.

322
Jája
Reagovat

@Wally: Ty tanečky s hrncema apod. vzniklo na základě chvástání se Gábiny a paní Colombové. Petra držela hubu, takže návod, že bez chlapů to jde, vyšel z její hlavy a hlavně Gábina a její nevymáchaná huba se toho chytla.
Takže za hranou ani ne. Paní Colombovou nemůžete moc vidět, protože doteď ještě nahání kozypo stodole a kolem ní. :D

323
Pavla
Reagovat

V páteční necenzurované verzi mne šokoval Tomáš, jak sprostě nadával Gabě při snídani. Musela jsem to i zastavit a pokračovat až jsem to vydýchala. Sice potom na kameru sám řekl, že to přehnal, ale že je hulvát a nedokáže se ovládat nesmyje. Každý člověk občas vypění, ale toto bylo už moc. Divila jsem se, že to Gaba ustála a nevylila mu na hlavu třeba kybl studené vody, aby se zklidnil.
Mojsej mne zase překvapil, jak nadával Miri za to, že mu řekla, že jeho vtipkování není směšné. To bylo nekonečné a vůbec bych to do něj neřekla, že je takový vztekloun. Mira už venku prala, Mojsej pořád v kuchyni nadával. Jana při mytí nádobí se ho snažila opatrně brzdit, ale Petra se jen škodolibě usmívala a neskrývala z toho radost. To jsem si znovu oživila, jak je to hnusná povaha. V sestříhaných verzích byla poslední dny míň vidět a začínala jsem nabývat dojmu, že není zas až tak špatná. Je to u mne nejhnusnější člověk na farmě. To, jak se i vtírala trapně Mojseovi – trapka. Takový starý,přeroslý, prdelatý diblík.

324
Pavla
Reagovat

@Jája: To Mirino vyhánění koz ze stodoly bylo bezvadné. To mohli dát celé do setřihané verze. Alespoň jedna vtipná scénka a ukázka, jak s Mirou i kozy zacvičily :-)))
Co až se dostane ke kravám, nebo volům :))

325
Wally
Reagovat

@Pavla: A dřív býval Tomáš taky tak hnusný nebo nám to tajili? A Gabika je tedy celkem snesitelná a jen ty úlety jsou vysílané jako normální? A teď jak je sestříhaná nesestříhaná verze? :D
Jana ani Petra mě nepřekvapují o těch nám to občas Borisové i pustí.

326
iv
Reagovat

@Pavla: Katka je na tom se zvířaty velmi podobně:), koza ji prý nemá ráda, to Mira projevila aspoň trochu snahy a bere své pokusy s humorem. Katka se uplatnila pouze při komentáři, zastoupila T. a sprdla na kamery opět G. a staré farmářky, podle ní jim to s dobytkem vůbec nešlo.

327
Pavla
Reagovat

@Wally: Já jsem si stáhla jen ve čtvrtek páteční verzi, protože jsem měla volnější den. A asi mně to i stačilo. Ty hádky tam zabraly hodně času a jsem i ráda, že to nevysílají pak celé. To bych s celou farmou už skončila.
Jsem ráda, za to, když někdo tady písne, co tam bylo.
Je ale pravda, že setřih do hlavního vysílání je trošku manipulující.
A Tomáš je podle mne v jádru hodně vzteklý a zákeřný. Když si občas neuhlídá masku klaďase, tak se z něj sypou hodně škaredé věci. Třeba když tam na Gabu ječí, jak ji všichni nenávidí a nemají rádi, ani její vlastní děti a její rodina, a že jí jediné ani nenapsali, atd, tak byl na pár facek. Vypadal jak šílený a přitom ani nějaký důvod k tomu nebyl.

328
Jája
Reagovat

@Pavla: To se taky na kameru přiznal, že to hodně přepísk, že už má nemoc zvanou Gábika.

329
Pavla
Reagovat

@iv: Jo, Mira to brala v pohodě, ale tak nějak neohrabaně. Bylo to jen hodně vtipné.
Katka se taky u žádné práce ještě nějak neukázala, ale za to rozumování jí jde. Je ve vleku Tomáše a kopíruje jen to, co dělá on. Bez vlastního názoru.
Ale co se týká zvířat tak lepší na tom není ani Petra. Sice občas dojí, ale to je vše, co zvládne. Tu bych ráda viděla třeba kydat, nevo vozit hnůj.
Janu i Gabu už bylo vidět, jen Petru jsem u takové práce nikdy nezahlédla. Ta je jen u plotny a placek :))

330
Wally
Reagovat

Takže Douchová asi FT nebude když se pohádala se Stanem. A já se tak těšila :D

Kolik má Gabika dětí? Z dopisu jsem pochopila, že asi kluka do 1 nebo 2 třídy a starší dceru. Nebo ještě někoho? A manžel stále je?

331
Pavla
Reagovat

@Wally: Ve vizitce udává 3 děti a přítele.
A co sama řekla na kameru, tak s manželem se asi před 10 lety rozvedla.

332
Pavla
Reagovat

@Wally: Stano je nevyzpytatelný. Už když dal Katku za FT, tak mne překvapil, čekala jsem tehdy Petru.
A tak i Mira má šanci. Třeba si bude chtít odčinit to, jak jí nadával. Tak se ještě zatím těš :))))

333
Wally
Reagovat

@Pavla: Tak jo, bude to jak čekání na Ježíška.
Jak se Douchová může bát zvířat, když má zemědělku? U sebe ještě uvádí veterinu. To je jako by se zdravotní sestra bála dát injekci.

334
Pavla
Reagovat

@Wally: Kdyby tam neměla tu veterinu, tak by mohla být traktoriska :))

335
Wally
Reagovat

@Pavla: Da da ja traktoríst, ja rabotaju na traktore.

336
Jája
Reagovat

@Wally: Mi by se líbilo taktodríst :)

337
anonymous
Reagovat

Pokud nechcete vědět FT najisto, nedívejte se na Voyo, nebo na FB :-)

338
Pavla
Reagovat

@anonymous: Pozdě, už je to venku :)))

339
iv
Reagovat

@anonymous: Díky za novinku, podívala jsem se:)

340
Skála
Reagovat

@anonymous: Tak kdo je to?Chlap nebo ženská?To snad tady můžeš napsat,né?
Tak mi to pošeptej,já to nikomu neřeknu. Fakt,čestny pionýrsky. :-)

341
anonymous
Reagovat

@Skála: Šeptám Ti, že je to žena, tak jak jsem to šeptal ohledně FT příštího tejdne už mnohokrát :-D

342
Jája
Reagovat

@Skála: stahuj, je tam

343
Skála
Reagovat

@Jája: Díky,už tahám.

344
Skála
Reagovat

@anonymous: Díky,ale vůbec,vůbec jsi mě nepotěšil.No,čo už.

345
Pertule
Reagovat

@anonymous: nééééééééé … ach bože to bude týden.

346
Pavla
Reagovat

Nevíte někdo, jestli byl Stano v teleránu? Na čas.sk není avízovaný ani online rozhovor s ním. Žeby se opravdu tam taky vracel ?

347
iv
Reagovat

Na ulož.to se dá stáhnout zítřejší díl

348
Wally
Reagovat

@Pavla: On line rozhovor nebyl. Ale oni můžou už být na Farmě na poslední týden.

349
iv
Reagovat

@Pavla: Na jeho rozhovor bych byla zvědavá, úryvek dopisu k Tomášovi: Doufám, že dodržíš Moje slovo:).

350
Wally
Reagovat

@iv: To on asi bude Tomáš jeho fanoušek. :D

351
iv
Reagovat

@Wally: :) Teď mi to už dává smysl:)

352
Jeny
Reagovat

Uz davnesie som pisala,ze to vyhra Petra,len som zvedava kolko slubila Stanovi. Minule povedala malej Nike,ze jej prispeje a teraz urcite aj Stanovi. Kolko jej potom ostane z tej vyhry?Ja jej neverim ani slovo.Je to vsetko premyslene dopredu.Ona este bude velka celebrita.No tu na vychode jej malokto drzi palce.Preplace sa do finale.Sele zle,povedal by Reza..

353
Pavla
Reagovat

@Wally: 348 – Jo, to mně nedošlo.
Ale vzpomínám si, že v některé z minulých farem vypadlík ve stejném čase, jak je teď, rozhovor dával – tehdy do Topek.
Dělali jsme si z toho tehdy legraci, že když už je vypadlík zpět na farmě i s ostatními hráči, tak že ho asi vytáhli za branku a tam odpověděl na otázky a zase ho šoupli zpět :))

354
Pavla
Reagovat

@Jeny: Já si myslím a hlavně doufám že to ona nevyhraje.
A kolik by jí zbylo, kdyby poplatila to, co naslibovala? Něco určitě, protože nezapomínejme, že jí slíbil pomoc Roman i s Nikoletou. :-)))
Ale není ještě ani ve finále a to bude ještě potřeba podplatit další hráče, aby se tam vůbec dostala :-))) Jedině že by venku i Máčeovci zpracovávali vypadlíky, aby jí pak dali hlasy.
Já ale doufám, že se dostane Petra do duelu s Janou a ta má šanci ji vyřadit. Jana je silnější a při trošce štěstí by to vyšlo.

355
Pavla
Reagovat

Ráno jsem zhlédla úterní díl a je dobrý. :))) Málo hádek, ale zase ukázka charakterů.
Takže i když ho vysílají pozdě, doporučuji se dívat, hlavně první 2/3.

356
Skála
Reagovat

@iv: 347 Už je to opět smazaný.

357
Wally
Reagovat

Toto vypadá jak válečná porada, jak protlačit Petru do finále :D
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1635428316721836&id=100007640504463&pnref=story

358
iv
Reagovat

@Pavla:
Jj, dobré byly ty pokusy orat – volci nikoho neposlouchali, dva tři kroky a dost:).
Nemůžu si pomoct, na mě Tomáš působí jako rozpolcená osobnost. Předpokládám ale, že ty výkyvy chování, rychlé změny nálad, velikášské řeči o potírání zla, sebechvála s pocity nedoceněnosti, přesvědčování, že má srdce plné lásky, pokory (pokud si toho farmáři, diváci nevšimli), střídané s pravidelnými projevy zášti jsou stále v normě, v pásmu duševního zdraví (bez ironie) a patří třeba nějak ke strategii.. Rychlý záběr na jeho dopis v televizi sotva kdo zachytí: Musíte se přijet podívat na tu bandu kreténů a hloupých vesničanů… Většina předčítala své radostné pozvánky nahlas. Mišo má pocit, že se jeho rodina asi nebude chtít medializovat.

359
ttorrikka
Reagovat

Přiznávám,že jsem nikdy žádnou farmu neviděla až teď.Já věřím,že tam nejsou žádní svatoušci,protože normální člověk by tam nešel a oni určitě musí hrát nějakou roli před kamerou,kdyby se měli všichni rádi,nikdo by se na to nedíval,ale já nechápu co nebo kdo vypustil na svět Tomáše, jediného spravedlivého na světě,je jak z pohádky Já Král 1.Kdybych tam s ním měla být já,tak se obávám,že už jsem mrtvá,protože já bych mu asi chtěla spravit fasádu i za cenu rozbité držky,neskutečně mi brnká na moji nervovou strunu,jenom doufám,že opravdu není v normálním životě takový jak se prezentuje a že jenom jede podle jemu dané role.Ale jemu opravdu výhru nepřeju,jinak ať vyhraje třeba ten vůl Janko nebo jak se jmenuje a co tam chodí po pastvinách. ttorrikka

360
Pavla
Reagovat

@iv: To, jak jsi Tomáše popsala je přesné, ale nemůže to být vše jen taktika. I když nějakou určitě má a něco málo z toho by se do ní dalo zapasovat. Ale většina těch jeho výlevů z něj padá přirozeně a nejsou hrané. Občas mne z něj až mrazí. Je už taky unavený a navíc ve stresu, že se mu taktika zhroutila a nevychází, jak si plánoval a připadá mně, že psychicky se začíná hroutit. Třeba jen to, jak se napasoval do sv. Martina ukazuje, že nějaká porucha v psychice tam musí být.
Před duelem říká Katce, že na farmu šel, protože si už potřeboval odpočinout od tlaku dnešní doby, který na něj hodně doléhal. To ale nebyla dobrá volba, Taková schow o peníze a v drsném prostředí je další tlak i jen na třeba pocuchané nervy. Uvidíme, jak to bude zvládat dál.

361
Pavla
Reagovat

@iv: Jo, a co se týká volků a Tomáše, tak padla od něj jedna z nejlepších hlášek. Voli si odvykli pracovat, protože nic dlouho nedělali a je to vina Doda, protože se na práci s nimi vysr.l.
Dodo je 14 dnů pryč z farmy ale může za to, že se s voly se nepracuje. Hlavně že se Tomášovi podařilo najít opět nějakého viníka :-)))))))

362
Pavla
Reagovat

@Wally: 357 – To se dalo čekat. Díky moc za odkaz. Já na FB nejsem a jsem ráda, když se tu něco takového objeví. :D

363
Pepa
Reagovat

Já si myslím že se vrátí Dodo…Petra tá má chut na chlapa jen před kamerou to předstíra že né,úbožatko!

364
¨Franz
Reagovat

@iv: Chápu, že každému může být nesympatický jiný soutěžící, ale ty se tu zbytečně opakuješ. Něco takového máš v každém druhém příspěvku.

365
Dany
Reagovat

@Pavla: Tomáš už neví co plácá. Nějak mu to nevychází, dokonce jeho, mistra světa ve všem,porazil Stano v pilování dřeva, tak kope kolem sebe jak zběsilý. Ječí, uráží,plácá nesmysly, žaluje /taky nesmysly a nesmyslně/ Trochu mě překvapuje, že to svedl na Doda a ne na Gabiku.

366
Lentilka
Reagovat

Stano v teleráne nebol – neriskovali rozhovor s ním ,aby niečo neprezradil čo by nemal,lebo on na priamu otázku priamo odpovedať nevie .
Žeby Stano svojim rozhodnutím určil prvého finalistu? Skôr áno ako nie.

367
Lentilka
Reagovat

@Pavla: Tá hláška bude odvysielaná zajtra alebo to už bolo?

368
Jája
Reagovat

To je elita vychodniarú? Takoví „křiví“ jako Peťa, Dodo a Stano? :( Struňa jsme moc nepoznali, ale zchlastat do němoty se teda umí :)

369
Pavla
Reagovat

@Lentilka: Je to v té nesestřihané verzi co bude vysílaná zítra. Snad to tam dají a vystřihnou.

370
Eva původní
Reagovat

@Lentilka: 366 Asi máš pravdu, že měli obavy aby něco nevykecal. On moc chytrý není. A jestli je pravda, jak už jsem se dočetla, že bude FT Bejdová, tak je naprostý pitomec. Už budu i věřit, že mu Petina-Kvetina-zmijovec při loučení vložila cosi napsané na lístečku. Že by tučná odměna, pokud by vyhrála :-))) Baby ho poslaly do duelu a on Bejdovou dá za FT, to mohl dát Janu nebo Gábinu (ty dvě bych brala víc) nebo prostě tu, která volila ženský duel, už si nepamatuji která. Zklamal mě velice, bude-li to tak jak se zase provalilo, že Bejdová bude FT. Doposavad to vždy vyšlo. Jaksi mě to vzalo a vůbec, vůbec to nestojí za to se rozčílit, raději jsem neměla lézt jinam, kde jsem si to přečetla od více lidí, tak raději vždy s úsměvem :-)))

371
Pavla
Reagovat

@Pavla: – 369- oprava – že to nevystřihnou.

372
Palo
Reagovat

Když dávala Petra Stanovi ten lístek do kapsy,tak řekla,a musel jsem si to pustit několikrát a hodně nahlas,aby to předal dětem…

373
iv
Reagovat

@Eva původní: Lístek mu při loučení opravdu dala a bylo trochu rozumět i slovům, že napsala svým dětem a prosila, ať jim ho předá.

374
Poppy
Reagovat

@iv: A to se smí, posílat vzkazy ven? Samozřejmě ji na jednu stranu chápu, ale oni by neměli mít kontakt s rodinou kromě dopisů a návštěvy na farmě.

375
Pavla
Reagovat

@Palo: Jo máš pravdu, taky jsem to zaregistrovala. Ale Na kameru zase Stano s úsměvem říká, že Petra mu za FT nabídla i část z výhry. Docela mne překvapilo, že to prošlo a pravidla to snad letos povolují. :)) I když na nějaká pravidla se už ani nehraje. Každý si dělá co chce. :))

376
Lentilka
Reagovat

@Pavla: ďakujem za odpoveď

377
Lydye
Reagovat

Při zastrčení vzkazu do kapsičky, jsem rozuměla něco jako, aby myslel na její děti, ale nechci se hádat, že to tak opravdu bylo. Co vím určitě, část z výhry mu slibovala u kamen, pokud ji dá za FT. Stano před kamerou vše řekl. Díly si opakuji a nemohu tu část najít. pak na dotaz – háčkování Stana – před kamerou řekla, že by mu tak leda mohla uháčkovat svetr, nepřiznala, že mu nabízela část z výhry. Dále dodala, že každý tam hraje hru, tak i ona už od začátku a doufá, že dobře.

378
Lentilka
Reagovat

@Poppy: To som si povedala aj ja ,že či sa to môže,ale v tejto súvislosti ma aj napadlo ako keby vedela že vypadne ,keď už mala pripravený listok ktorý posielala deťom. Veď nemajú k dispozícii papier , pero alebo ceruzu.

379
Katka původní
Reagovat

Já se taky divila, že mají tužky, Tomáš si předkresloval svůj obrázek co měl v kruhu na vyšívání.
V týhle farmě je toho dost , co v minulých farmáři neměli. Jídlo, stálý oheň, tabák .

380
Poppy
Reagovat

@Lentilka: Možná slíbila Borisovi část výhry a tak jí ten papír a tužku dal :-D

381
Pavla
Reagovat

@Lentilka: Pero, či tužka i papír asi nebude problém. Ukazovala Stanovi ten načrtlý kalendář, co si zapisuje dny které tam jsou a i nějaké poznámky k těm dnům (srdíčko apod). A i ve farmářském domku píší do kroniky.

382
Katka původní
Reagovat

Píšou kroniku. Tak proto mají tužky a taky na psaní trestu.

383
Palo
Reagovat

Tak jsem mrkl na zítřejší Farmu,co mě pobavilo byl obchodník,když se ho Michal zeptal,jestli si na farmu může pozvat jen rodiné příslušníky… Obchodník mu řekl,že si klidně může pozvat i přítele:-)) Michal s vážnou tváří- „já nemám přítele“ … A obchodník pohotově: „neboj se jednou si ho určitě najdeš“ :-))) Smáli se všichni,kromě Michala :-))

384
Pavla
Reagovat

@Palo: Jo, ten obchodník tam perlil každou větou a je i pohotový. Celou dobu jsem si říkala, že je škoda že není farmář. To by celá farma byla o něčem jiném, než samé hádky. Určitě by tam vládla jiná atmosféra :)))

385
Poppy
Reagovat

A kdo je ten obchodník? Je to nějaký herec? On je vždycky úplně perfektní.

386
Lentilka
Reagovat

No jasné, jasné že majú už strácam pamäť ako niektorí farmári… fakt mi to nejak vypadlo,že Tomáš písal trest a možno aj preto ako píše Katka, že v predošlých farmách toľko vymoženosti nemali :)))
Už asi začnem veriť tomu ,že im tam nosia jesť lebo za toľký čas a hlavne pri takejto strave by vyzerali ináč a okrem Laca mne tam nikto nepríde ,že schudol.Mišo je dokonca aký vypasený. Aj ženy sú rovnako guľaté…

387
Dany
Reagovat

@Poppy: Třeba to byl opravdu jen krátký vzkaz dětem, že na ně myslí. Tohle bych i brala.

388
Poppy
Reagovat

@Dany: Jak jsem psala, z toho lidského hlediska to samozřejmě chápu. Jenže je to zřejmě zakázané. Jen konstatuju, že se lecky trestaly úplné hovadiny a jiné přestupky normálně procházejí.

389
Poppy
Reagovat

@Lentilka: To tloustnou z té hromady mastných placek.

Ale máš pravdu, dřív jim Martin dával vybrat z dvou košíků, podle mně toho tam moc nebylo a teď už jsou nějak podezřele soběstační.

390
anonymous
Reagovat

Dobrý večer vespolek :-)
Jsou známi sluhové… A překvapení to podle mě tentokrát bude :-)
Ale známo je ještě něco zajímavějšího – něco, co se tento týden namnoží, a o čem se mluví jinak pouze v souvislosti s FT :-)
Sopažetoasije…

391
Palo
Reagovat

Poppy je to herec a komik Jaro Szabó

392
Poppy
Reagovat

@anonymous: Zase jakési tajemné předpovědi. Minule měl prý vypadnout víc než jeden. Teď se zase cosi namnoží. Že tě to baví…

393
Poppy
Reagovat

@Palo: Aha, díky za info :-)

394
Jája
Reagovat

@anonymous: A dnes nápovědy nejsou? :)
Namnoží se marodi a Michal půjde s Miri hajínkat na seno.

395
anonymous
Reagovat

@Jája: Jak souvisí marodi s FT? Nápověda tedy zní: Skutečně to souvisí s FT :-)
A další nápovědy nebudou, neb Poppy se už začíná mračit :-)

396
Poppy
Reagovat

@anonymous: Dík, doufám, že to vydržíš do zítřka večera :-)

397
Jája
Reagovat

@Poppy: Minule to měli být dva FT. A byli.

398
Lentilka
Reagovat

V ďalších farmách už budú obchodníci dvaja: Szabó a Bejdová …tá je tiež dobrá herečka a keď začne rozprávať nárečím ,tak farmári ani nebudú vedieť čo kupujú… Alebo to bude len Bejdová a doprevádzať ju bude ,, jej kôň “ s klapkami na očiach: ))))

399
Lentilka
Reagovat

@Jája: Oni sú stále dvaja FT – Tomáš je predsa tieňový farmár týždňa

400
Wally
Reagovat

@Lentilka: No tak jestli to bude ta „entá“, tak chlapci jsou celkem mimo hru. Doufám, že ty ďevuchy je zvolí do duelu. Snad už nepřemluví ani Marfušu.
Už si nepamatuji jak to bylo dál, když zbyl pouze jeden chlap. Byl smíšený duel?

401
Ferda
Reagovat

@Wally: ve dvojce říkali že je možný smíšený duel, a Monika si mohla vybrat mezi Radem a Ludkou, a v dalších farmách říkali že smíšený duel je možný až v semifinále, a tudíž musel být ženský duel

402
Dany
Reagovat

A mě by zajímalo, jak je to s tou duelantskou chatkou. Nic tam není, ani voda na mytí, ale oni vždycky přijdou na duel vymydlení a upravení jak ze salonu.

403
Pavla
Reagovat

@Dany: V některé minulé farmě bylo možné zahlédnout v chatce na kamnech větší hrnec, kde se asi zhřívala voda a taky si vybavuji, jak jindy z balkonku vylévá farmářka vodu z lavoru. Pamatuji si ten bleděmodrý lavor, ale která to byla z žen už ne :-))) Jen to, že měla umyté dlouhé vlasy.
Vodu jim tam dodávají asi tak, jak třeba některé suroviny na vaření. To taky nevidíme, kde se jim to tam bere.

404
Eva původní
Reagovat

@Lentilka: :-))))) Lentilka, ty dovedeš pobavit :-))))) super !!!

405
Lentilka
Reagovat

@Wally: Zmiešaný duel je až v semifinále aj v 5 bola v dueli Švaralová Lenka s Matúšom Lengvarským a keďže duel vyhrala bola druhá finalistka Tibora priamo posunuli farmári a teraz to vychádza na Petru. Vypadnutí farmári jej dajú viac hlasov ako Tomášovi alebo Mišovi. A ktovie ako to nakoniec dopadne keďže menia pravidla za pochodu..

406
Dany
Reagovat

@Pavla: No dobrá, ale často se některým expertům ani nepodaří zapálit oheň. Je to divné.

407
Dany
Reagovat

@Lentilka: Lidi, ještě máme před sebou nejméně 3 duely, Petra se vůbec nemusí do poslední čtyřky dostat.

408
Wally
Reagovat

@Dany: Vzhledem k tomu, co už všichni víme a nesmíme napsat bohužel jen 2.

409
Dany
Reagovat

@Lentilka: Ono jak se to hodí. Tuším, že ve dvojce, nebo ve trojce, fakt si už nepamatuji, byl smíšený duel už dřív, ve chvíli, kdy to nevyšlo na nesmíšené dvojice až do semifinále.
Tentokrát tam může taky zůstat jen jeden mužský, pokud dají tento týden zase pánský duel, bude do toho muset jít Tomáš s Michalem a jeden vypadne. Pokud vypadnutého pod nějakou záminkou nevrátí zpět.

410
Lentilka
Reagovat

@Dany: Dany veď to že nevieme aký scénar má Markíza pripravený, darmo tu špekulujeme,kombinujeme všetko môže byť ináč ako v predchádzajúcich farmách ,nakoľko sa táto líši najviac od doteraz odvysielaných.Pravidlá žiadne, tresty o ničom, samé zranenia,odchody,príchody.
A žeby sa Petra nedostala do finálovej štvorky? Tá ktorá je protežovaná Markízou? Hádam tam nebude Mira alebo Katka.Tie ešte musia z farmy odísť aj jeden chlap , vychádza to na Miša aj keby Doda vrátili. Veď uvidíme čo nám ešte pripravia.

411
Jeny
Reagovat

Ide ma porazit ztoho koho urcila za sluhou.To je co za stvora?Cim dalej tym viac ma prekvapuje a nemam uz povhybnosti otom,ze to vyhra.Taki ludia sa za seba vobec nehanbia. Ako sa hovori aka matka taka katka.S jej matkou by ste sa nechceli dostat do konfliktu.Dnes budu olizovat vsetky 1banan. Fuj…

412
Skála
Reagovat

Nevíte někdo něco o tom,že prý tam bude opět nejaké zranění?Je to pravda?Co se stalo?

413
Wally
Reagovat

@Jeny: Ten banán je nechutný. Všem vadí perverznost a ponižování žen. To mně tedy ani náhodou, ale olizovat po někom banán je na zvracení, jediná Douchová to odmítla.

414
Jája
Reagovat

@Skála: Jdi honem stahovat dřevo a budeš chytřejší.

415
Jája
Reagovat

Tak mi nezbývá, než konstatovat jediné: na co Gaba šáhne, to prostě posere. :) Co z huby vypustí – samá „perla“ :)
Chviličku byl klid a teď už farmu zase všichni najdou po sluchu.

416
iv
Reagovat

@Skála: Nějaký obvaz na noze měl v dnešním díle Tomáš.

417
Skála
Reagovat

@iv: @Jája: Díky,dřevo jsem už stáhl :-),ale nejsem z toho chytřejší.Jako vždy ukázali jen něco.Zavázanou nohu Tomáše,ale žádná zmínka,jak a kde se mu to stalo.Stojí to celé za prd.

418
Wally
Reagovat

@Skála: Jestli ho nepokousala Gabika. :D

419
anonymous
Reagovat

@Skála: Ad iv 416 + později se něco stane i jedné z původních čelednic.
Ale psst, to je v budoucnu, o tom se nemluví :-)

420
Skála
Reagovat

@Wally: :-) Že by tam začala řádit vzteklina.To opravdu moc nakažlivá nemoc.

421
Skála
Reagovat

@anonymous: Já dělám,že jsem nic neslyšel.Ať nemáš zle. :-)

422
Jája
Reagovat

@anonymous: Gaba u kamen od zlosti vzplane a vyletí komínem :DD

423
Jája
Reagovat

@Jája: Nemluvě o tom, že motat se kolem vola = IQ tykve. To v knihách nepíšou? :D

424
Poppy
Reagovat

@anonymous: Vidím, že tě pořád svrbí prsty, aby ses předvedl, kolik toho víš :-DD

425
Skála
Reagovat

@Jája: Jáji psst,ať také nemáš zle.Tady se nesmí ani naznačovat. :-)

426
anonymous
Reagovat

@Jája: Čelednice jsem psal :-) Ale nebojte, toto konkrétně se dozvíte min. dnes večer…

427
Jája
Reagovat

@anonymous: Však jo :)

428
Jája
Reagovat

@Poppy: Někoho svědí prsty a baby na farmě něco jiného :D

429
anonymous
Reagovat

@Poppy: Nikoliv, jen mě bavěj jiný věci než vás (už jsem to tu říkal)… Pardon, nebudu zobecňovat, takže: než Tebe, např. :-) A Panáček je snad i pro mě dost velkej, ne? :-)
A včera (395) jsem psal o nápovědách k úplně jiný věci – a ty skutečně už nebudou, aby ses někdy pěkně usmála, a nemračila se na mě :-)

430
Poppy
Reagovat

@Jája: :-DDD

431
Poppy
Reagovat

@anonymous: Nevím, co si myslíš, že mne zajímá a contebe na tom celém zajímá.

Mně baví bavit se o tom, co se událo, proč se to událo a když si někdo stáhne plnější verzi, co za tím ještě bylo. Nebaví mne řešit dopředu.

Jako malá jsem se snažila najít hračky před vánocema. Jednou se mi to podařilo – našla jsem panenku černouška :-D Dost mne to šokovalo a potom muset předstírat překvapení u stromečku! Pak už jsem nikdy nehledala :-D

432
Lentilka
Reagovat

Bol tu príspevok kto sú sluhovia a ktorej čeladnici sa čo stalo,ale zmazali to

Nenachádzam slov na to,čo sa na tejto farme deje.To sú fakt tie ženy také hlúpe,že sa dajú nahovoriť na všetko? Olizovať banán po niekom ako Gaba a Jana , hygiena je tam mínusová,ústa od tabaku no otras.Toto sú matky? Mira to neolizala asi ju napadlo,že keď príde domov tak jej matka pridá za to prakerom ďalších 10 po chrbte.
Že vôbec toto niekoho mohlo napadnúť, asi bude viac pribrzdený ako farmárky.Hlavná vec ,že oni sa na tom smejú.

433
Eva původní
Reagovat

@Wally: 413 Cože? Ony olizovaly jedna po druhé banán? Se mi zvedá žaludek. Čistily si dámy před tím zuby, oškrábaly si jazyky a vypláchly si huby ústní vodou? Představa olizovat banán po vyhulené Gabinině hubě, no vlastně i Jana hulí jak komín, je mi blivno. To by mě zajímalo proč to udělaly, kdo to nařídil. Markíza??? Prasárna, pervérznost… A to se mravnost nadevše – Bejdová ani nepohoršovala? Však jak se styděla a zakrývala si studem ksicht při tom incidentu s Tomášem. No, to jsem na dnešní večer zvědavá, doufám, že neusnu.

434
sunrise
Reagovat

@Poppy: Anonymous je ten typ, co v kině za vámi v prvních minutách filmu sdělí celému sálu, že vrahem je zahradník, protože ON už to přece viděl! A teď všichni koukejte, padněte na zadek a obdivujte ho, že byl na filmu dřív.
Já když čtu detektivku, zajímá mě děj, zajímá mě, jak je napsaná, jak se postupně odhalují indicie a jakým způsobem nakonec detektiv odhalí vraha. Baví mě pátrat s ním, přemýšlet dedukovat, bát se… Anonymous se podívá na poslední stránku a pak otravuje s tím, že on přece vraha zná a JE TO TAK JASNÝ.
Tenhle přístup mě otravuje, že se mi sem po letech už ani nechce chodit, ale nic s tím nenadělám, jeho to evidentně baví.

435
sunrise
Reagovat

@sunrise: a navíc mu dělá dobře, že je středem pozornosti a může nás častovat pohrdlivými poznámkami, takže se zase odmlčím, abych neživila jeho smutné ego.

436
anonymous
Reagovat

@Poppy: Vždyť ty moje náznaky a nápovědy neřeš :-) Když se nad tim ani nezamyslíš, neboj se, že bys objevila panenku černouška – ba ani panáčka bělouška :-)

437
Poppy
Reagovat

@sunrise: Jo, vidím to stejně. Vím, že je to asi moje chyba, měla bych sem lézt až po odvysíláni.

438
Poppy
Reagovat

@anonymous: Sem si říkala, že nepochopíš.

439
anonymous
Reagovat

@sunrise: No, napsal bych něco o tom, kdo se tu chová pohrdlivě, a možná bych i poprosil o příklad toho, o čem píšeš směrem ke mně, ale evidentně by to nemělo smysl, takže to neudělám.
Z nekonkrétních náznaků se tu zase dělá kovbojka, ale konkrétní informace se tu až na mazací výjimky neřeší… Zajímavá nedůslednost.

440
Wally
Reagovat

Kdy dnes ta šou začíná? Psalo se tu , že kvůli fotbalu v 22.40 a ofiku je začátek 22.00

441
Jája
Reagovat

@anonymous: My tu píšeme „tak potajomky“ v jinotajích a jsou zde tací, co na plnou hubu (pardon prsty) to tady vyvalí, včetně přesného názvu stránky, kde si to můžeme stáhnout. Pak se přéééééévelice diví, když tam někdo začne úřadovat. :( Nenech se rozhodit a klidně piš hádanky. Aspoň jeden může u tohoto pořadu zapnout šedou kůru mozkovou a tiše si dedukovat. :)

442
Lentilka
Reagovat

@Wally: Dnes farma 22.40 h

443
Franz
Reagovat

@sunrise: sunrise, ano souhlasím s tebou a mám to s diskuzí podobné.
Letošní rok, se nám tu objevilo několik nových „odborníků“, kteří tuto diskuzi spíše ponížili na úroveň naivních FB oficiálních stránek Farmy. Je to škoda, že taková solidní diskuze není už to co bylo.

444
galadriel
Reagovat

Poppy, sunrise, Franz – súhlas. :(

Máte otvorené nové vlákno.

445
Johana
Reagovat

@Franz: až tak zle bych to tady neviděla.
Myslím, že je to způsobeno hlavně tím, co člověk v letošní farmě vidí na obrazovce. Zábavně se vyjadřovat k něčemu, co zábavné není, je docela těžké.
I když nejsem úplný začátečník na Panáčkovi, už mě nebaví sem psát s obavou, že mě ,,starousedlíci“ sprdnou za cokoliv a většinou se to děje tady u Farmy. U jiných diskuzí je plno nových ,,odborníků“ a nikdo je nesjíždí, že si dovolili vyjádřit svůj názor a tím nějak snížili nastavený level.
Ad anonymous – možná ví, ale nikdy jsem od něho nečetla nějaký konkrétní spojler, tak mi nevadí, že ví a klidně ať si píše, že ví…

446
Katka původní
Reagovat

Já starousedlík nejsem, tak nevím, můžu sem psát svoje komenty, mám se držet zpátky ?

447
Lydye
Reagovat

@Johana: Souhlasím s Tebou a anonymous mě také vůbec nevadí, ba právě naopak a byla bych pro, když něco ví, tak ať v klidu napíše, však ostatní „starousedlíci“ jak se s noblesou nazývají, píší také co ví a co si myslí. Stačí teda pro tyto detektivy napsat před komentář NEČÍST a kdo nechce, ať nečte a čeká. Nemám s tím žádný problém a já sama se dívám na Farmu od prvních natočených dílů, ale nepsala jsem až nyní a mám pocit, že také nejsem brána starousedlíky a pokud ano, tak celkem odmítavě k mému názoru, no co už, každý nejsme stejný a nesdílíme stejný pohled a názor. Takovýto přístup k novým pisatelům a vzpomínání jak to bylo kdysi pěkné povídání, není jen zde, ale bývá to i na jiných diskuzích. Kritizujeme farmáře, jací jsou k sobě a zde je to jen v bledě modrém a to spolu nejsme fyzicky. Pro anonymouse chci ještě dodat, pokud opravdu vždy něco ví, tak ať píše vše, nikde není psané, co se smí a nesmí psát, pokud se nenapadá a neuráží. Diskuse je o názoru a svobodném slovu. Pěkný večer přeji při večerní Farmě.

448
Pavla
Reagovat

Jsem na to stejně jako Katka původní. Taky nevím jak se dál zachovat. Škoda. I když jsem hledala, tak jsem nikde nenašla, že se noví diskutéři už nepřibírají, nebo co a jak je povoleno psát. Sebekriticky uznávám, že nejsem vtipný přispěvatel a tak tu asi nemám co dělat. Jen jsem se snažila psát k tématu a být tolerantní k názorům jiných.
Doufám, že alespoň zůstane tato diskuze otevřena pro přespolní natolik, aby si mohli občas přijít přečíst postřehy „starých“ diskutérů. :(

449
Wally
Reagovat

Je nové vlákno, sem zítra už nikdo nepřijde, tak se zbytečně nedrážděte. :DD

450
a
Reagovat

Myslím, že tady jde o smutné nepochopení toho, co se tu snažíme řešit. Nejde přece o to, kdo sem píše, ale o úroveň diskuze. Nemyslím, že by tady komukoli kdy vadil jiný názor, než je ten jeho. Jde především o způsob, jakým je ten názor prosazován. Samostatnou kapitolou pak jsou ti, kteří nemají ani tu nejmenší chuť k diskuzi a jen si sem přijdou cosi vykřiknout. Na diskuzní server se totiž chodí diskutovat, na rozdíl třeba od facebooku. To je myslím to, co je tady tak kritizováno starými Panáčky, protože takové prostředí tu nikdy nebývalo. Vedly se tu vždy líté názorové boje, nechodili sem nikdy lidé s jednotným názorem, aby si plácali po ramenou a říkali, jak to vidí stejně. Vždycky někdo starý odcházel a někdo nový přicházel, nemyslím, že to by tady někomu vadilo. Jde o to, co sem ten nový vnáší. Jetli přišel povídat si o tématu nebo prostě jenom prudit, či honit si své ego.

451
sunrise
Reagovat

@Pavla: Myslím, že tady jde o smutné nepochopení toho, co se tu snažíme řešit. Nejde přece o to, kdo sem píše, ale o úroveň diskuze. Nemyslím, že by tady komukoli kdy vadil jiný názor, než je ten jeho. Jde především o způsob, jakým je ten názor prosazován. Samostatnou kapitolou pak jsou ti, kteří nemají ani tu nejmenší chuť k diskuzi a jen si sem přijdou cosi vykřiknout. Na diskuzní server se totiž chodí diskutovat, na rozdíl třeba od facebooku. To je myslím to, co je tady tak kritizováno starými Panáčky, protože takové prostředí tu nikdy nebývalo. Vedly se tu vždy líté názorové boje, nechodili sem nikdy lidé s jednotným názorem, aby si plácali po ramenou a říkali, jak to vidí stejně. Vždycky někdo starý odcházel a někdo nový přicházel, nemyslím, že to by tady někomu vadilo. Jde o to, co sem ten nový vnáší. Jetli přišel povídat si o tématu nebo prostě jenom prudit, či honit si své ego.

452
galadriel
Reagovat

Diskutujme O FARME v novom vlákne. Ďakujem.

453
Lydye
Reagovat

@sunrise: Nenašla jsem zde jedinou diskuzi, která by prudila či by si dotyčný honil své ego. Pokud zde někdo nebere např. anonymouse, je to jen jeho problém, jeho komentáře jsou pro mne vtipné a zábavné. To reakce některého pisatele na něj, mě připadá někdy nekorektní.

454
Lentilka
Reagovat

@Pavla: Akoby si sa mala zachovať? No predsa písať ´dalej aj ja som tu nová a akože koho som mala pýtať povolenie či tu môžem prispievať ?Je to otvorená diskusia a píšeme len názory k farme . K úrovni diskutujúcich na FB máme ďaleko, nikto tu nikoho neuráža,nepíše vulgárne slová a každého názor akceptujeme. Ja budem písať ďalej ,či sa to už niekomu páči alebo nie . Takže Katka,Pavla hádam nestiahnete chvosty a vleziete do ulity? Príjemné pozeranie farmy a tešíme sa na zajtrajšiu diskusiu.Dobrú noc

455
Foxyfox
Reagovat

@Eva původní: jedina Miriam banan neolizovala, jinak vsechny ostatní nanynky ano. Fakt humus, je videt, jak si z nich markiza dela akorat pr..l.

456
galadriel
Reagovat

OK. Mám rada Panáčka, aj túto diskusiu. Baví ma, chodím sem už dlho. Mala som možnosť stať sa jedným z adminov, super využila som to. Fakt je o hubu písať denne rekapy dennej šou, ktorá trvá štyri mesiace, keď nie ste na dôchodku, alebo nezamestnaný.
A jediné čo mi vadí v tejto našej diskusii o farme 6, je, že miesto toho, aby sa diskutovalo o nej, sa diskutuje o diskutujúcich.
Je mi jedno, či je tu niekto nový, starý, či je to on, ona, či má nick taký, alebo onaký. Dokonca mi je jedno aj ak si tu niekto z jednej a tej istej adresy píše a sám odpovedá – ak si odpovedá k veci, nie je drzý a nerobí tu bordel.
Ak sa anonymous urazí, tak jeho voľba, ale ja jeho diskusné príspevky prechádzam bez prečítania. Je to moja voľba a moje právo, tak ako jeho sem písať. Verím, že má svojich čitateľov, ok a v podstate mi je to jedno, len nech sa tu netočíme v 20 príspevkoch o tom istom.

Ešte raz ďakujem a ešte raz…..je nové vlákno. O Farme. Ak niekto má chuť, diskutujte o nej tam.

457
Arne
Reagovat

@Zuzka: Vyhoťte už tu protivnou Peťu!!

458
Eva
Reagovat

Věřím že PETRA to nevyhraje !!!Petra je největší zmetek, který se schovává za víru a nemoci svých dětí. Když je tak věřící , doufám že jí Pánbůh potrestá za to rouháníDěti má zdravé , ale ona by se měla jít léčit , ona je nemocná.

459
rudi
Reagovat

Takže která to byla Farma ? 5? -žije. To je super. Zajímalo by mě, jak dopadly ostatní farmy, neví někdo?

460
Prochor
Reagovat

@rudi: Rudi – podle mně to byla zatím nejlepší a nejzajímavější farma č.4 protože měla nejlepší soutěžící- nejlepší taktička Janka, skvělý Paco, Božka. pomatená Šárka a Jánošík Chanas. Silná bojovnice Verona a problematický pomocník Števo.

Přidat komentář