Panáček v reality show

Výměna manželek 2015 : Iveta vs. Lenka

17. Červen 2015 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=11030 w=615]

Poslední díl této řady Výměny manželek nám ukáže, jak si poradí Iveta, mladá maminka dvou dětí, která má problémy s alkoholem, s prozatímním partnerem starším o 40 let. Dokáže babička Lenka, která se stará o děti své dcery narkomanky, nastavit pravidla v nefunkční rodině?
To vše ve středu 17. 6. od 20.20 na TV Nova.

Tuto řadu před rokem po několika dílech přerušili, zbytek odvysílali až po roce. Důvod neprozradili. Pokud to shrnu, tak několik Výměn bylo pohodových, ani uměle se v nich nepodařil vyvolat konflikt. Upoutávky sice slibovali vzrušení, ale většinou na obou stranách vládl klid. Ani o extrémy však nebyla nouze. Mám pocit, že tentokrát nám předvedli víc nefunkčních rodin než jindy, nepořádek, zanedbanou hygienu, alkoholismus, nevěru, skoro jako by to byla norma běžné české rodiny. I když podle toho, že některé rodiny jsou schopné hlásit se do pořadu i v našich diskusích, a to nejlépe pod několik let starými články, čemu se vlastně divím. Jen mě děsí, koho vyberou a co nám předvedou v další řadě, protože hlavní je sledovanost, to ostatní tvůrce nezajímá.

Poslední výměna této řady

[singlepic id=11028 w=615]

Špindlerův Mlýn

Manželé Petr (45) a Iveta (26) jsou spolu 11 let, vychovávají Adrianku (7) a Dominika (3) v bytě 3+kk. Rodina je ovšem zcela nefunkční. Zatímco on je neustále v práci, protože podniká, ona jen vysedává v místní restauraci. Do Výměny rodinu přihlásil zoufalý Petr, jemuž žena už jednou utekla za milencem i s penězi, ale vrátila se s holým zadkem. Doufá, že se Iveta změní.

[singlepic id=11029 w=615]

Kamenice

Prarodiče Lenka (52) a Láďa(66) se v rozlehlém domě starají o děti své dcery Honzíka (7) a Elinku (2,5). „Když se narodila malá, její rodiče začali fetovat,“ vysvětlila vitální Lenka s tím, že děti jim byly přiděleny soudem, jinak by musely do dětského domova, protože táta je v base a máma dál na drogách. Do pořadu je přihlásila Lenka, protože byla zvědavá.

Tento díl bez rekapu, časově to tentokrát nestihnu dříve než v neděli a to už by bylo dost mimo.

Související články

Brutální scéna ve Výměně manželek: Rvačka s milencem Ivety! Kdo dostal po tlamě?/Prask!.cz

Zhrzený muž k milenci své manželky: Strč si moji ženu do pr**le! Neuvěřitelné finále Výměny manželek /Blesk.cz

Krutá Výměna manželek: Máma pije a smilní s milencem, pro děti (7 a 3) přišla sociálka! A co otec?/aha.cz

Razie ze sociálky ve Výměně manželek: Vezmeme vám děti, pohrozili manželovi alkoholičky Ivety/Blesk.cz

8 očí: Nevěrná Iveta prozradila, proč Petra podvedla! VIDEO/tn.cz

Aktéři včerejší Výměny dnes: Iveta je v baru denně, Petr bojuje o děti a Láďa s Lenkou vyslechli rozsudek soudu… /aha.cz

»Ochmelka« Iveta z Výměny: Když se viděla v televizi, naštvala se a promluvila! Tohle jejího Petra bude bolet…/aha.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 55
1
Karla
Reagovat

Ježišmarjá, já se chtěla vyjádřit k Výměně a dostala jsem se na stránky, kde se lidé hlásí do tohoto pseudopořadu, fííííha – to byl šok!!!!!

2
Karla
Reagovat

No, tak ta matka nematka u prarodičů byla taky dost hustá. Že by se starala, to jsem nějak nepostřehla, ale kušnit při vracení dětí uměla docela slušně

3
Karla
Reagovat

Jinak tato výměna docela normálka proti tomu co probíhalo tiskem. No, chtěli sledovanost a budou mít asi prd a vořech. Za mě konec sledování. Mějte pěkný večer

4
sagiti
Reagovat

Ani se nedivím,že dcera semetriky Lenky začala fetovat.Ta ženská je negativní až běda.Napadlo mě,že byť tvrdí,že by ráda aby dcera mohla vychovávat děti sama,že to není pravda,že jí děti tzv.ukradla.Už jen když přišla do domácnosti Ivety,tak vše kritizovala.Já bych teda taky nevěšela prádlo doma a neriskovala plísně,když je možno sušit na půdě.
Ivety je mi líto.Který muž pouští do éteru takové nepěkně řeči o manželce,neumí si vyřešit záležitosti doma sám,tak je slaboch,který si ženu nezaslouží.

5
sagiti
Reagovat

Teď jsem četla,že dcera Lenky je zavřená,takže můj úsudek o Lenčině výchově vnuků byl špatný.
Nechápu,proč ti lidi jdou vystavovat svoje neštěstí národu.Taky už se na to dívat nebudu.

6
Ludmila
Reagovat

a já to dneska sakra propásla

7
jasmína
Reagovat

Mám zvláštní pocity z obou rodin.Celkem sympaťák byl manžel Lenky,ale vadilo by mi to muzeum doma,které se nesmí ani uklízet.
Na špinavé půdě bych prádlo taky nevěšela,obzvášť při takovém horolezení.Ivetin muž byl nešťastný,urvaný z práce od nevidím do nevidím.Ona líná herečka a hospodská povalečka,předvádějící svou pořádkumilovnost v jiné rodině.Nesnáším tyhle typy,které,když zahnou,tak ničí rodinu a navíc s podobným povalečem.
Ani Lenka mi nesedla tím ,jak „foukala do ohně“ a sama měla velký problém ve své
rodině,navíc rozmazlená vnoučata.
Tenhle pořad a všechny reality šou můžou sloužit jako ukázka lidské ubohosti v různých variantách. Člověk si pak může připadat lepší,už jen z toho důvodu,že pokud dělá v životě chyby,není navíc ještě exhibicionista :=))

8
eva
Reagovat

Nevím, ale není to té Lence trochu blbé označovat se za důchodkyni? Do důchodu má tak ještě deset let. A nejde jenom o důchodový věk ale i o to, jestli se tak chci cítit, k čemuž podle mně nemá vůbec důvod, leda v tom, že fakt vypadá na pětašedesát a ne na dvaapadesát. A zajímavé je, že někde uváděla, že odešla z práce, protože zvládat práci a dvě děti nešlo, ovšem Iveta by to měla zvládat s přehledem a ještě manžílkovi vyvařovat. Myslím, že paní Lenka je pěkný pokrytec. Ivety a těch dluhů, co nasekala, se ovšem vůbec nezastávám, to je zvěrstvo a životní katastrofa.

9
Slavěna
Reagovat

Nejdřív jsem si myslela, že problémy s pitím má Lenka…:) Byla opravdu negativní, všechno pomlouvala, pořád do všeho rejpala. Prý, v jednoduchosti je krása a vehementně kritizovala nový byt. No, když jsem pak viděla to jejich egyptský mauzoleum, byla jsem mrtvá smíchy. Její muž moc hezky kreslil tu mladou modelku, ovšem ta patlanina, co dostala Iveta byla děsná, taky z ní nikdo nadšený nebyl. A krmení dětí ve vaně…? To nevymyslí ani šílený scénárista nekonečných seriálů.

10
Slavěna
Reagovat

@eva: Milá Evo, naprosto souhlasím, velmi trefné vyjádření. Taky si nemyslím, že by prarodiče museli být na péči dětí oba doma. Vychovat děti je velmi těžké a někdy se to vážně ani při dobré vůli nezdaří, Lenka by měla být pokornější a méně kritická.

11
RoseMary
Reagovat

Mě z tohohle dílu nejlépe vyšla Iveta, především tím, že byla nekonfliktní a uměla se postavit jak k dětem tak k práci. Vím, že o ní zaznělo spoustu špatných věcí, ale u žádné z nich jsem osobně nebyla, tak jí za ně nemůžu ani soudit (ono všechno nakonec může být i trošku jinak). Vycházím jen z toho, co jsem viděla v TV. Poté, co jsem zhlédla minule Gábinu, si už netroufnu nikoho označit za alkoholika, protože ve srovnání se stavem, ve kterém se nacházela Gabča, byla Iveta abstinent :-) Lenka na mě působila jako zapšklá stará ježibaba neustále hledající chyby na druhých; nejenže pomlouvala Ivetu, kterou nikdy neviděla, ale nenechala niť suchou na své vlastní dceři. Předpokládám, že má velký díl na tom, kam se „dcera dostala“, protože „toto“ bych za matku opravdu nechtěla. O jejich matce v tom nejhorším slova smyslu mluvila i před dětmi (rozuměj vnoučaty); asi nechápe, co to uděláme s jejich dušičkama. Nota bene, když si je matka půjčuje (nějak nechápu, jak je může mít, když dle Lenky stále bere drogy?, to mi nějak neštimuje, pochybuji, že by na to měla nárok), její dcera byla sice protivná, řvala tam na Ivetu (která to řešila naprosto s klidem), ale byla hezky oblečená, mírně oplácaná, takhle narkomanky rozhodně nevypadají. Láďa mi taky jako člověk neseděl, asi bych z něj vyrostla… Nejvíc se podle mého předváděla právě Lenka. Poučovala, kritizovala a sama měla máslo na hlavě. Jak tady někdo výše píše: přijde do bytu, hned ho haní a prohlásí: „V jednoduchosti je krása“ a pak je záběr na přeplácané mauzoleum, kde není vhodné ani čistit vitríny, aby se „neublížilo“ vzácným artefaktům :-) K těm nejvzácnějším asi patřil Láďa .-) Lenka každý den vyvařuje Péťovi a pomlouvá Ivetu, že to nedělá, že se jen fláká (proboha tak snad má ještě malé děti)… Nejlepší je, že to vydrží pár dní a pak hned na Petra nasazuje, kde byl, že už toho má dost a pokud jsem správně postřehla, tak mu říká, že má jídlo jen pro děti a on ať si vezme něco sám… Takže cirka po pár dnech je na tom Petr stejně :-) Výčitky a doma neuvařeno… Stejně jako když ho nenechá ani dojíst a během jídla do něj ryje, že není připojená pračka .-) Ukazuje se jako rejpavá stará krabice, kterou umí zkrotit pouze její Ládínek…

V úsudku je pro mě směrodatné i to, jak se děti mají ke svým matkám (potažmo babičkám), protože ty se těžko nechají od štábu k něčemu vmanipulovat… Samozřejmě, že ty malinké snadno zapomenou (a neví která bije), ale na těch větších je to snadno poznat…

Takže u Lenky vlažné uvítání, kdy je babička mačkala na sebe, aby tím znázornila, jak moc jim chyběla…

U Ivety obě děti projevily obrovskou nefalšovanou radost, že vidí maminku a láskyplně se na ní dívaly, stejně jako ona… takže si může Petr i sociální pracovnice (kde bych se nedivila, že je poslal on) trhnout levou zadní… Pro mě to byl jasný důkaz, že tam mateřské pouto funguje tak jak má…

A propos, vyčítat Ivetě, že nechodí do práce, to nechápu… Tak sakra má doma tříletého špunta, a s dětmi by se správně podle psychol. výzkumů mělo být doma do 5-ti let… Nehledě na to, že sama říkala, že si práci hledá…

Lenka má doma 2,5 letou Elisabethu (myslím, že jí tam tak titulovat děda), což takový rozdíl není a ještě má doma Láďu, takže u ní bych spíš čekala, že do práce vyrazí… No, jo, jenže ona má děti jako pěstounka, kdy dostává na 1 dítě 8.000,- Kč, tozn. 16 tis. na obě… Takže bych se opravdu nedivila, kdyby záměrně na dceru naházela špínu…

Omlouvám se, že je to tak dlouhé :-)

12
eva
Reagovat

RoseMary: dlouhé ale výstižné. Lenka bude hodně velká manipulátorka a krásně dokázala přenést všechnu špínu na Ivetu. V čemž ji zdárně pomáhal i Ivetin manžel a Lenky manžel taky obrátil jako na obrtlíku. Jenže pokud má Lenka v rodině takové problémy jako má a sama očividně žije z dávek, když nic jiného, tak by se měla zdržet kritiky ostatních, nevykládat o tom, kdo má zanedbané děti a kdo by měl vyrazit do práce, jinak by ho měl manžel vyrazit z domu. Byla opravdu odporná.

13
Ajda
Reagovat

@RoseMary: V pěstounské péči je má teprve měsíc. Několikrát v pořadu zaznělo, že děti patří k matce a doufá, že dcera dostane rozum.

Co dluhy ve Špindlu? Kam zmizely statisíce během několika měsíců?

14
Lady XL
Reagovat

No každopádně tentokrát rozhodně není nikdo „vítěz“… Špindl – věřím těm řečem o Ivetě, v nové rodině se holt dokázala překonat a uklízet, vařit…, ale jakmile čuchla ke špuntu, už jí bylo jedno, že domluvené hlídání se protáhne. Že nepila panáky (před kamerou), bylo divadlo, měla už po návštěvě sociálky a tak si začala dávat bacha před kamerou. Na druhou stranu si ale myslím, že mít vedle sebe ráznějšího chlapa, možná jako byl Láďa, v momentech kdy ji kočíroval a vlastně určoval, co bude dělat, že vypije jen 2 piva atd., že by její život dostal spíš řád a neblbla by. Petr, ač o dost starší než ona, umí akorát vyčítat a pak zdrhnout do práce… A to jeho notování s novou ženou…., to už jsme zažili i v jiných výměnách. V reálu si to neumí zorganizovat, tak aspoň na obrazovku s cizí ženskou udělají ze sebe „klaďase“ atd. Ohledně těch dluhů – víme moc málo, zač se to utratilo, proč tomu neudělal přítrž, či proč ji tedy přijal i s dluhy zpět…atd. A vytahovat to pak na kameru bez dalšího vysvětlení…
Manžel Lenky měl v jednom velkou pravdu – oni se chovali k dětem opravdu jak babička a děda a jim ta mateřská výchova chyběla! Taky ji extra nevítaly, když se vrátila domů. A její vyjadřování před dětmi, no babi?? Co to bylo?? A myslím, že to co si dovolila ohledně zapojení pračky, to rýpání a rýpání, to určitě doma provozovat nemůže. Ten její by ji vynesl v zubech. Přišla mi prostě, že je jak utržená ze řetězu, nikdo ji nesekýruje a tak bude oplácet jiným….

15
Ananas
Reagovat

@RoseMary:
Postavit k dětem? To jako vzít vařečku a na povel začít vyplácet malou holčičku? Protože chce večeřet ve vaně, jak je celý život zvyklá?

16
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Doplním: cizí malou holčičku, která ji sotva zná

17
gabisollis
Reagovat

Z dnesnich reakci jsem teda uplne v soku.
To jako vazne tady opevujete zenskou,ktera utece s milencem,za ctyri mesice naseka pul milionu dluhu,vysedava v hospode(coz sama priznala)necha doma samotne trilete dite atd atd?
neuveritelne!

18
Enaz
Reagovat

gabi:
Taky mne to překvapuje. Je pravda, že je neznáme, ale už jen to, co tam zaznělo (a Iveta to nepopřela), byla síla.

A už vůbec nechápu, jak je možné, že někdo napíše, že se není čemu divit, že dcera Lenky bere drogy. Tak to mi už opravdu přijde přes čáru.
Takže za to, že někdo propadne drogám mohou kritičtí rodiče? Takže když nebudu kritizovat, nebudu nic po dětech chtít, budu skvělá máma, tak jim propadnutí drogám nehrozí? Fakt?
Z toho vyplývá, že člověk nemá volbu, protože stačí, když se narodí „blbě“. Opravdu to bylo myšleno vážně, RoseMary? :)

19
gabisollis
Reagovat

@Enaz: presne tak!

20
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Naprosto souhlasím!
Ne, že by Lenka byla paní dokonalá, ani náhodou, ale horší než Iveta?
Mně tedy nejpozoruhodnější přišel Petr, co to je za člověka? Žena z něj udělala kus hadru a on to řeší tím, že jde fňukat do televize?!
Obecně vůbec nechápu, že jsou lidé ochotni vyzvracet svá selhání a své rodinné tragédie na obrazovky!

21
gabisollis
Reagovat

@Ananas: no,taky to nechapu,asi nutne potreboval tech padesat tisic.
Takze ted uz ma vlastne jen ctyristapadesattisic na splaceni.:-D
Ne ted vazne,nemam tuseni co ty lidi k tomu vede a mrzi me,ze v tn dnes o tyhle rodine nebyla ani zminka.

22
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Já Ti nevím. Samozřejmě netušíme, jestli přihlášení byl nápad jeho nebo její, ale pokud jeho, možná opravdu doufal v její „polepšení“. V tom by odstrašující případ matky- feťačky mohl zafungovat. Pokud by to tak opravdu bylo (zbožné přání, nesměj se!), byl by ten pořad aspoň k něčemu dobrý.
Jinak si myslím, že to Nova výběrem účastníků totálně zabila. I kdyby v budoucnu částku výrazně zvedli, sotva se přihlásí někdo trochu normální, s rizikem, že by mu domů nastěhovali nějakou Gábinku nebo tak něco.

25
gabisollis
Reagovat

@Ananas: Po tehle rade uz si nemyslim,ze se tam nekdo „normalni“prihlasi.:-/
Tahle rada byla asi vazne extremni,teda spis v to doufam.:-)

26
gabisollis
Reagovat

@Ananas: hmmm,tak nevim jestli si to bles nevycucal s prstu.:-D
Ze by s tv novou nekomunikovali a plesku dali interwiu?
Pokud je to pravda tak nechapu co ho u ni drzi.

27
Enaz
Reagovat

Tak moment :), dámy. Někdo normální, a to ani v uvozovkách, se tam nepřihlásí. Kdo s dostatečným pudem sebezáchovy by riskoval své soukromí (pomiňme, že se leccos dá i střihem vygradovat) za nějaký mrzký peníz? Kolik teď platí? Sto tisíc? Víc nebo míň?
Jo, kdyby nabídli milión, dva, tři … ale i to je málo za odkrytí slabostí, ne?

Dívám se teď dost často na americkou výměnu. Je to nuda … jasný koncept poslat proti sobě naprosté protiklady, ale na druhé straně bývá závěr s částečným „procitnutím“ ;). Dost často naprosto prvoplánovým a thymolinovým. Ale většinou pozitivním ( i když nahraně).
Naše výměny podle mne útočí na nejnižší pudy … odsoudit, potupit.

28
Enaz
Reagovat

Dodatek: k předchozímu postu.

Možná si Nova myslí, že když uvidíme mizérii jinde, tak se budeme cítit líp, protože jsme přece „lepší“.
Myslím si, že je to velký omyl. A už bych byla OT, protože tohle mi připomíná naše národní sebemrskačství, které vidím na netu.

29
Enaz
Reagovat

@gabisollis:
Aha, jen padesát. Tak neříkám, že by mi neudělaly radost. Nejsou to peníze, které bych nechtěla, ale nabořit život svým dětem víc než to dělám svou nedůsledností, nedokonalostí atd.?
Za tyhle peníze jasně oslovují jen rodiny v obtížné sociální situaci. Nebo občas exhibicionisty, ale ty už méně.

30
gabisollis
Reagovat

@Enaz: ja to nevim urcite,jen v drivejsich radach to probehlo,ze maji padesat tisic.
Me prijde,ze v drivejsich radach byli proste ty rodiny „normalnejsi“:-DNevim teda jestli si to nemaluju ruzove,protoze uz si to moc nepamatuju.Ale tahle rada byl vyber vazne ve spodni hranici.
Alkoholicka,ubytovna atd.:-/
No a po tehle rade(pokud teda bude dalsi)to uz rozhodne lepsi nebude.
Vypada to na vymreni RS v Cechach,coz me mrzi kvuli panacku.Tady se vzdycky krasne diskutovalo.:-)

31
Ajda
Reagovat

Rodiny si neuvědomují, že pokud dostanou 50 tisíc, zkrátí jim na adekvátní dobu sociální dávky, protože toto je oficiální příjem.
Pro následující řadu snad prý uvažují o zvýšení honoráře. Tak se máme na co těšit, stačí číst ty inteligentní příspěvky, kterými se hlásí i tady u několik let starých článků :D

32
gabisollis
Reagovat

@Ajda: :-D

33
Enaz
Reagovat

@gabisollis:

Myslím si, že máš pravdu, a ty první řady nebyly tak vyhrocené. A ano, je to škoda, protože čím horší to je, tím hůř se to probírá. Panáček nebyl lovcem senzací … tedy ne prvoplánově. A vznikl tu krásný jsmesviní klub. To se nedá zapomenout :).

34
Enaz
Reagovat

@Ajda:

Jojo, to bude krásné. Takže vlastně státní kasa ušetří :).

35
Ananas
Reagovat

@Enaz:
Jenže bohužel spoustu diváků tohle táhne. Lidi odjakživa přitahovala panoptika. Ta možnost krásně se otřást hnusem. A, jak píšeš, říct si „my takoví nejsme.“

36
Enaz
Reagovat

@Ananas:
Docela by mne zajímalo jakou má Výměna sledovanost. Viděla jsem z téhle řady jen tenhle díl. To dryáčnictví mi dost vadí. A hnusem se člověk neotřásá krásně, myslím.
Ale kdyby sledovanost nebyla, tak by to nenatáčejí. Je to vlastně smutné. Zlatí Vyvolení …

37
Ananas
Reagovat

@Enaz:
A teď si vem, že tenhle díl byl jeden z těch poklidnějších, aspoň na první pohled. Taky jsem neviděla zdaleka všechny, u některých stačila upoutávka, případně ohlasy zde. Předchozí řady jsem nesledovala, takže srovnání nemám. Vzhledem k nedostatku jiných RS jsem to tentokrát zkusila.
K tomu „krásnému“ otřásání hnusem – proč se lidi dívají třeba na horory? A sledují různé Krimi zprávy?

38
okkvp
Reagovat

@Enaz: ani se neptej, průměrně se prý dívalo 1,28 mil diváků straších 15 let a tahle řada tak prý byla nejúspěšnější od roku 2012, píše mediaguru.
(oni maj nováci svý potenciální diváctvo zmáklý, a jak je vidět i ve zdejších diskuzích, tak hutného matroše mají pro další řady značnou zásobu – bude hůř, blbost má čím dál plodnější roky)

39
Slavěna
Reagovat

@okkvp: Taky se dívám, viděla jsem skoro všechny díly. Připadám si lehce úchylná a jak někdo napsal výše: cítím se pak VELMI chytrá, VELMI krásná, mám doma VELMI čisto a VELMI chytré a talentované děti….:)

40
Prochor
Reagovat

24 – Z článku: „Našla si místo v hospodě, kam chodí pít“.
No, to je ideální místo na odvykání od pití.

41
Ananas
Reagovat

@okkvp:
No tak to vidím v živých barvách další řadu!
Ajdo, volej Novu, za ty kontakty co tu máte, Vám ruce utrhají!
@Slavěna:
Viď že jo? :-))

42
Enaz
Reagovat

@Ananas:

To bude asi to, proč to nechápu. Nemám ráda horory ;).

43
jasmína
Reagovat

Jo,jo,tak už se ani toho „Péťi“ nezastávám.
Někde jsem četla,že Ivetu mlátil.Slaboch.Nebyl mi sympatický,ale bylo mi ho líto.Teď už ani to ne.

Někdo zde psal,že sleduje americkou Výměnu.Také jsem chvíli sledovala a konstatuji,že Američani jsou dobrou ukázkou degenerace lidstva :-)

44
Enaz
Reagovat

@okkvp:

To je ale lidí.
Na základě „píplmetrů“? Docela by mne zajímalo nakolik je to opravdu vypovídající. Sice je mi jasné, že je to nějaký vzorek ze sociologického hlediska. Ale stejně … se mi jednou vloudila do domu děvčica, která chtěla vyplnit dotazník právě pro průzkum TV. (Bylo mi jí líto že nesplní denní plán a byla sympatická, takže jsem jí odpověděla). A nevybrali mne, škoda :).

Je fakt, že se to zhoršuje. Jen nevím, kde se ti lidi berou. Osobně nikoho ochotného prát prádlo v televizi neznám. Ale na druhou stranu můj okruh známých je taky omezený.

Fakt si myslíte, že lidi chtějí neustálé hádky, odhalování

45
Ajda
Reagovat

Petr začal chodit s Ivetou, když jí bylo 15 a jemu 34, už tohle mi přijde jaksi podivně nezdravé :(

46
Enaz
Reagovat

@Ajda:
Taky jsem si to včera počítala a dost mne to zarazilo. Není to normální. Pokud není pedofil, i když to by ji už asi vyměnil. Spíš je sám nezralý a to by celkem odpovídalo. Který chlap by přiznal na veřejnosti ženina milence? A takovým způsobem.

Někoho mi trochu připomíná. V tom případě, který znám, byl ten dotyčný hodný, nicméně poněkud momentálně opožděný. Ne do té míry, aby to na něm bylo poznat na první pohled, ale IQ bylo poněkud nižší a rodiče se také podepsali.

47
Ananas
Reagovat

@Enaz:
Na pedofila to fakt nevidím. :-)) Spíš tipuju, že ona byla dost vyspělá.
Jestli ji mlátil? Říkala to a celkem bych tomu i věřila. Umím si představit, že se takový slaboch, který neví, kudy kam, uchýlí k násilí. Pak si to strašně vyčítá, o to víc se ponižuje, aby si ji udržel…a tak pořád dokola.

49
leaa
Reagovat

Mně přišla Iveta šílená -nechat děti doma a odejít do hospody mi přijde celkem drsný.
A nevěřim jí, že přijde v šest ráno nalitá z hospody a stará se o děti… to si tak akorát možná schrupne na divanu;)

Lenka určitě taky není dokonalá, ale pořád to není žádnej padouch.
A vyčítat jí že nepracuje? On je dost velkej rozdíl se starat o dítě ve 26 a v 52 (navíc tak nějak neplánovaně). Doma jim asi peníze nechybí, tak proč by nutně musela do práce?

50
upc z
Reagovat

http://ona.idnes.cz/jana-rezkova-reziserka-poradu-vymena-manzelek-vzdy-se-pak-vydrhnu-soli-1n2-/spolecnost.aspx?c=A150622_104215_spolecnost_jup#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

Z rozhovoru:
„Jak je možné, že se ti lidé pořád hlásí? Čekala bych, že když už vědí, o co jde a co je tam může čekat, že zájem opadne.
– Vůbec. Zájemců neubývá. Byla jsem velmi příjemně překvapená i při poslední výzvě. Týden po ní jsme měli čtyři sta přihlášených rodin. Za měsíc začínáme další natáčení.“

51
Lenka
Reagovat

Osobne znam Petra a vim, ze co rika na kameru, je bohuzel pravda o jeho zene a zdaleka tam neprasknul vsechno…Je to na jednu stranu blazen, ze s ni tak dlouho vydrzel, ale je to o dost slozitejsi, nez si lidi mysli…je to skvelej chlap!!!

53
cathy
Reagovat

Panáčci, jak to, že to tu nemáme? Prázdniny? :-D

55
Mavrick
Reagovat

Your post has moved the debate forwdra. Thanks for sharing!

Přidat komentář