Panáček v reality show

Výměna manželek 2015: Jarka vs. Kristina (15.4.) + rekap

14. Duben 2015 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=10971 w=615]

Všichni, kteří se zde nesmyslně v diskusi hlásíte do pořadu, ale i ostatní zájemci, nyní máte možnost přihlásit se rovnou na vymenamanzelek@nova.cz nebo na adrese:
TV NOVA
Kříženeckého nám. 1078/5
152 00 Praha 5

Poradí se klidná Jarka s malým hospodářstvím a dvěma svérázně vychovanými kluky? Dokáže se temperamentní nekuřačka Kristina přizpůsobit pohodlnému manželovi a poklidnému životu? Sledujte nový díl RS Výměna manželek a dozvíte se víc.

Viděli jsme v předchozích dílech křik, špínu, sexuální harašení, co ještě může diváka překvapit? Asi nic, protože tvůrci pořadu si vybírají rodiny jak přes kopírák a když je potřeba, občas něco upraví, přifouknou, zinscenují.

Arnoštov

Malé hospodářství a v něm hlavní aktérka Kristina (27), manžel Milan (37) a dva kluci – Damián (1,5), Kryštof (3,5). Maminka si chce odpočinout od dětí, tatínek s výměnou nesouhlasí, ale jeho se v této rodině na názor nikdo neptá. Ona štěká, on je kliďas, tak mají rozdělené role. Milan později přiznává, že už ho u rodiny drží jenom děti. Kristina jen poroučí a jeho to přestává bavit. V rodině bude po celou dobu natáčení spát babička. Důvod? Epilepsie Kryštofa. Je fakt, že tato avizovaná paní tam běžně vidět není.

Neustupov

Tady se do pořadu přihlásila Jarka (39). Partner Jiří (49) moc nadšení nesdílí. V rodině je i syn Ondřej (14), který hned první den zmizí k vlastnímu otci. Ještě zazní, že je v rodině dcera, ale to je o ní vše. Nejmladší Lukáš (3,5) také není Jiřího vlastní syn.
Jarka má za sebou těžkou nemoc, prý vše zvládla, ale užívání léků se podepsalo na její psychice. Také je neskutečně žárlivá. Jiří zná jen gauč a práci v pronajaté hospodě, ona touží po změně. Do nové rodiny si bere i sukni, aby vypadala inteligentně. Těší se na zvířata, ale nesmí to být žádná drůbež. Možná čeká slony a žirafy, má však smůlu. Tam kam míří, bydlí vedle koz, králíků a prasat i dvounohé kolegyně slepice.

Deset dní v novém prostředí

Začneme v Arnoštově. První dojem zkazí výše zmiňovaná drůbež. V dřezu je nádobí, to u Jarky doma není zvykem. Dům je velký, po rekonstrukci a stejně pořád něco kritizuje. Rychle zapomněla, z jakého prostředí tam sama přijela. Sice se snaží, ale slepice vítězí, strachy prchá ze zahrady. Později nastane změna, dokonce se za jedno vejce zbavuje strachu z klovajících predátorek. Ona celkově vždy jančí strachy a pak skáče radostí, ať je to krmení, jízda autem, výšlap do hor…
Hlavním problémem v této rodině jsou oba kluci. Kryštof je dominantní, nedělá mu problém vedle pravidelných záchvatů vzteku vyhnat otce odkudkoli. Menší Damián chytá jeho móresy, klidně náhradní maminku pleskne, ta mu to sice vrací, ale když po ní rok a půl staré batole plivne, nemá chuť dál cokoli řešit.
Rodina je akční, Milan sveze Jarku v tréňáku po poli i lesem, vyjedou si lanovkou sáňkovat, to ona z domu nezná. Děti spí s rodiči v posteli, nová maminka zatouží si to vyzkoušet. Malí fracci však nemají zájem, vynucují si své zájmy a končí to tak, že Jarku vyženou a vytrucují si tatínka.
V polovině nastane změna, ale bude jen kosmetická. Králíkům se opraví králíkárna a dětem protřídí oblečení a hračky. Nechápu proč, co má Kryštof malé, bude mít za chvíli Damián akorát, místa je tam dost, oblečení je srovnané, zase Jarka asi zapomněla na stav v její domácnosti. Na třídění hraček dojde poslední den, je to takový větší úklid, nic převratného.
Vrchol dění pro mě byl výlet do skal. Tatínek dojel s kočárkem pod skalní schody a dál ponese Damiána. Kristina musí vláčet kočárek a ulevuje si nadáváním, nic jí to nepomůže. Vyhlídka na vrcholu skal prý za tu námahu stála. Kočárek mohl být v autě, ale to by zase nebyla žádná akce.

A co se dělo v Neustupově? První dojmy nic moc. Kuchyň a koupelna v jednom, málo místa, vybydlený dům, špinavý sprchový kout. I když mají dům v pronájmu, mohl by být čistý a uklizený. V bytě se kouří a to maminka okamžitě zatrhne. Hned první den se jede na nákup. Jarka nechala na deset dní dva tisíce, ty však vydrží jen na první nákup. Koupí se mimo jiné skříňka, kytky, které podle Jiřího hned uschnou. Moc nadšený otec z nákupu není. Jiří má v pronájmu hospodu, té se musí věnovat. Jinak ho vidíme na gauči u televize, nemytého, nečesaného, ale s cigaretou. Kristina se nudí, nezabaví ji ani pátrací akce po dětském pyžamu. Lukáš má asi jen to jedno špinavě. Sice najdou i druhé, to však postrádá kalhoty. Nahradí je punčocháče. A opět se jede na nákup, opět nakoupíme dle Jiřího samé zbytečnosti. Děti sušenky nepotřebují, aviváž je drahá, na co čaj v plastu, nebo dokonce vlhčené ubrousky, bez kterých si Kristina nedokáže představit úklid. Na tento nákup padly peníze určené pro hospodu a Jiří brblá čím dál víc. Sice nová maminka utře prach ubrousky, podlaha a jiný úklid ji moc nezajímá. Nemá vysavač, vytírá jen dvakrát, není jejich služka. Dům byl zanedbaný, ale za jejího pobytu ten chaos a nepořádek dál přibýval.
Přichází změna, i když o ni Jiří nestojí. Proč malovat ložnici? Proč jet na výlet? Proč věšet skříňku v neděli? A jeden den bez televize když je olympiáda? Nemyslitelné. Jediné k čemu se uvolil, bylo hledání pyžama, bezúspěšně.
Kristina ani nepotřebuje sukni, hýří inteligentními nápady i v legínách. Vymalujeme ložnici. Proč? Není štětka, Jiří vyráží po sousedech. Vypadalo to, že vyžebral i barvu. Růžový děs na stěnách, barevné srdce a máme splněno. Proč umývat okno? Proč přeprat závěs? Vše pověsíme a radujeme se z té hrůzy. Jarka po návratu změnu odsoudí, byla by raději, kdyby tam bylo uklizeno. Kristýna má chuť pokračovat natíráním parapetů a oken, to však Jiří odmítne. Sestra barvu nemá a on nic kupovat nebude. Pokud se ona chce zviditelnit, tak bez jeho účasti. Auto nejede, výlet se nekoná. Opravdu je mimo provoz, nebo je to trapná výmluva? Nevadí, projdou se do vedlejší vesnice pro kozlíka, Kristina si odveze živý suvenýr.

Společné setkání

Jarka chválí výlety, akčnost Milana, ale nenechá nit suchou na dětech. Matka rodu je brání, k žádnému psychologovi je nepotáhne, Kryštof je celá ona. Nechat děti spát samotné? Nikdy! Ona je miluje, to raději ať jde spát odděleně Milan. Ale toho ve finále taky miluje, oceňuje jeho píli, Jiří je obyčejný lempl. Ten ji vyčte, že se také nepřetrhla, nejvyšší čas odjet každý k sobě domů a pohádky je konec.

Související články

Špinavá Výměna manželek: Plíseň, nemytý manžel a sprcha v kuchyni!/Blesk.cz

Nemytý manžel Jirka z nechutné Výměny manželek: Je to lempl, říká o něm čistotná Kristina /Blesk.cz

Rodina nemytého Jirky: Po Výměně manželek přišli o všechno! / Blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
Facko
Reagovat

Nevíte prosím někdo, v které reality show byla ještě ta Kristina ?? Vím, že jsem ji v televizi už viděl, ale netuším kde :)) pamatuji si ji z nějakých hádek typu Vyvolení, ale v těch nebyla..:)) díky každýmu ;))

2
Facko
Reagovat

Lidi už vím..:)) byla nedávno v ranním opakováni Prostřena :)) hádala se tam ve výřivce se všema :))

3
Jitka
Reagovat

Katastrofa ty haranti rozmazlený to byla síla mě by ji plácnul jednou seřezala bych ho to by viděl!A chudák její starej podpantoflák!Asi si moc ani chudák neužije,když ty rozmazlenci chrápou s nima v ložnici k psychiatrovi by neměli jít jen s dětma,ale hlavně sami se sebou!Jarku obdivuju já bych je jinak srovnala!

4
Ludmila
Reagovat

Takže titulky u článků – plíseň, nemytý manžel, lempl, čistotná Kristina

Takže za mne, Jarky rodina žije sice ve skromných podmínkách, ale rodinka mi přišla celkem funkční. Kristinina rodina sice moc pěkné bydlení, nicméně více štěstí nějak dýchalo z Jarčiny rodiny. Manžel od Kristiny šikovný sympaťák, No a k těm titulkům článků – pro mne nejhorší Kristina a její nevychované děti.

5
Ludmila
Reagovat

Barák má Jarčina rodina v pronájmu, neříkám, že by to tam nemohli mít útulnější, nicméně nějaké zásadní změny tam těžko na cizím budou dělat. Akce malování by mě vytočila, rozhodně bych nebyla nadšená, kdyby mi ženská vymalovala barevně byt, aniž bych si já mohla říct, jakou barvu chci. Malou místnost vymalovat barevně, to byl děs, místnost působila ještě menší.

Reagovat

@Ludmila: Mně ta Jarky rodina dvakrát funkční nepřipadala. Jiří totální nezájem, děcka nejsou jeho, bydlení mu stačí a ona ještě na takovou kreaturu žárlí. Sice si ke konci umyla vlasy, ale jinak nic moc čistě taky nevypadala. Pro mě v této Výměně za něco stál jen Milan, ta jeho štěkna to bylo dílo na pár facek, ale ty ji brzo dají ti její malí spratci :D

Nejde mi stáhnout link na hlavní stránku Prostřena, ale přes tento – http://www.iprima.cz/discussion/328809, se dostanete do diskuse a stačí se vrátit na článek.

7
Ludmila
Reagovat

Ajda, tou funkčností jsem myslela to, žijou jinak, než je běžný standard to jo, ale prostě se na sebe těší, ta druhá rodina měla hezké bydlení, ale štěstí tam cítit nebylo a manžel od štěkny sám řekl, že je v té rodině jen kvůli dětem. Milan za mne palec nahoru, fajn chlápek.

8
Ludmila
Reagovat

ta jeho štěkna to bylo dílo na pár facek, ale ty ji brzo dají ti její malí spratci :D
ha ha to je super hláška, jen mám obavu, že facky tam od spratků a maminy schytá spíš Milan

Reagovat

@Ludmila: Já ti nevím, já tam nějaké těšení neviděla. Ondra hned utekl k otci, já tam vidím ty společné chvíle jen když ona s ním sedí v hospodě, nebo na gauči. Asi spolu dlouho nejsou, když Lukáš má jiného otce. Celé mi to tam přišlo divné, společných chvil s malým Lukášem tam moc vidět nebylo, ale každá máme svůj pohled a k tomu je právě diskuse. Jiřího obtěžovalo i řešit jídlo dětí, však když mají hlad, něco si najdou.

10
Ludmila
Reagovat

Ajda- Já neodporuju, ta rodina byla zvláštní. Ondra bych tipla prostě nechtěl být v TV a tak odjel k otci. Nechtěla bych žít jako oni. Vady jsem tam samozřejmě taky viděla. Přesto mi ve výsledku přišli jako lepší. V té druhé rodině mělo dítko hysterák, ať jde táta pryč. Přišla mi víc nenormální prostě druhá rodina. I když z pohledu bydlení atd ta druhá rodina vypadala dle očekávaných norem spořádaně. Prostě mi ta druhá rodina přišla slabší.

11
Ludmila
Reagovat

Zarazilo mě, třeba když Jarka říkala že s dětma nikdy nebyla sᡡkovat. V tu chvíli jsem si vzpomněla na hodiny strávené na kopečku za barákem. jakmile napadl sníh, tak jsem tam s dětma trávila hodiny. To je prostě zvláštní a pro mně nepochopitelné. Na druhou stranu, TV nám ani neukázala, jaký měly ty manželky přístup k dětem. Věnoval se jim nějak (nepočítám přípravu jídla). A vlastně souhlasím s tím, že dítěti stačí k snídani houska místo sladkých con fl. a sušenky dětem taky nekupuju.

12
Lady XL
Reagovat

Tak vám nevím…, štvou mi titulky, které se snaží o to, abychom měli jasno v tom, že – tahle rodina je šmudla a tahle mamina ta správná, čistotná.. Ale je to tak? Paní „Čistotná“ Kristína nemá doma možná prach, ale bordel tam má a navíc místo čistoty by se měla starat hlavně o výchovu kluků. A uvědomit si, že nemůže s nimi spát v posteli věčně!! Moje býv. kolegyně takto spala se synem po smrti manžela. Klukovi se pak později začali smát ve škole a sám se odstěhoval do pokojíku. Kristína měla kliku, že nenarazila na toho manžela z minulé výměny…, to by padaly facky z obou stran. Diktovat cizí rodině,co se natře a jakou barvou a co se nakoupí… Přitom viděla, že tam očividně nemají moc peněz a utrácela a utrácela… Očekávám, že se od ní časem manžel odtrhne, pokud se ona nezmění…

14
Slavěna
Reagovat

No, já nevím. Nějak mi ta výměna připadala nudná, jestli to není tím, že už jich bylo moc. Milana bych nijak neadorovala, ty nevycválané děti byly jeho. Má také svoji vinu. Zřejmě nerozhoduje v rodině vůbec o ničem, Kristina ho vždy přeřve. Nechápu tu drzost obou manželek, na jedné straně zasahování do věcí, které jsou v pořádku (třídění oblečení a hraček) a na druhé výmalba ložnice příšernou barvou a děsné dekorace. Bylo vidět, že Kristina si vše prosadí, kdyby nebyl Jirka takový nekňuba, vymaloval by aspoň bíle. O kluka zájem moc neměl, olympiáda je opravdu jen jednou za čtyři roky, ale sezení s cigárem u TV je zřejmě setrvalý stav.

15
jasmína
Reagovat

Taky bych nepreferovala ani jednu z rodin.V jedné nepořádek,smrad z cigaret a nevelký zájem ze strany manžela.V druhé uštěkaný generál Kristýna,který si z manžela udělal levnou pracovní sílu.Nechápu,jak se stará o zvířectvo s těmi nehty.Tedy nic proti nim,ale že si je při takové manuální práci neponičí. Ale to všechno by nebylo podstatné,kdyby z ní dominance nepřetékala všude a před všemi.Nepříjemná ženská.

16
Ludmila
Reagovat

Nepreferuju ani jednu stranu, reagovala jsem na titulky v novinách, kde nám dali jasný návod, kde že je ta správná strana.

18
Andy
Reagovat

K textu rekapu „Kristina musí vláčet kočárek i s Damiánem“ musím upozornit, že vláčela prázdný kočár, Damiána nesl otec a starší syn šel po svých. Smysl vláčení kočáru jsem taky nepochopila.

20
Tomáš Pokorný
Reagovat

Dobrý den také bych měl velký zájem přihlásit mojí rodinu do výměny manželek,je nás pět Já sem Tomáš a je mi 24 let žena je Vendula 32 let máme tři dětičky ve věku 12,11,4 let jsme z Rumburk.Chceme vyzkoušet něco nového děkuji za odpověď

21
Ajda
Reagovat

@Tomáš Pokorný: Už je to fakt únavné! Myslíte, že když napíšete do „nějaké“ diskuse to co jste napsal, že vás někdo vybere? Nebylo by lepší zauvažovat kdo pořad odvysílal a hledat informace hlavně tam?! Nebo si alespoň přečíst pečlivě minimálně úvodní stránku?! Už to tady vysvětluji pořád dokola. U tohoto dílu jsem rovnou na hlavní straně modře označila kontakt, kam se máte obracet a zase nesmyslně přihlášky v diskusi tady i u předchozích dílů :(

@Andy: Ano, Damián tam opravdu nebyl, ale to už tak podstatné není, tahat kočár byl nesmysl :D

22
Markéta P.
Reagovat

na každé z těch žen jsou nějaká negativa. Jarka je příliš uječená a všechno kritizuje a paní Kristýna zase příšerně dominatní. Takže já nestojím na straně ani jedné z účastnic. Ostatně paní Jarka by měla něco dělat se svým domácím špinavým lenochodem,mít takovýho chlapa doma ten by něco zažil a paní Kristýna zase se svými rozmazlenými haranty,nuž já bych je vychovávala jinak. U mě není dítě víc než rodič

Přidat komentář