Panáček v reality show

Bučkovci (11.12.): Veľké finále! Lucia opäť ušla, ostré hádky a veľké odhalenia!

11. Prosinec 2014 | napsal(a): | reality show: Bučkovci: Slnko, seno, slanina

[singlepic id=10787 w=420]
Podľa najnovších správ zo Sihle je Lucia opäť na úteku! Zakaždým sa však vrátila z rovnakého dôvodu – bola „v tom“. Aj keď čakala dieťa s iným mužom, šľachetný džentlmen ako Janko Bučko, ju prijal s otvorenou náručou. Problémy nastali, keď Lucia odhalila, že je opäť tehotná. Jej sa predstava ďalšieho dieťaťa nepáčila. „Lucia sa zbalila, vzala Aničku a zmizla,“ prezrádza mama Anka. Tá sa okamžite mobilizovala a začala Luciu zháňať. Pravdepodobne sa nachádza u Ankinej kamarátky Jarky. Jarkin syn sa zrejme vyspal nielen s Luciou, ale aj Klárkou! Dopátra sa mama Anka pravdy? Sledujte finále 3. série už dnes o 21:40 na JOJke!

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Bučkovci: Slnko, seno, slanina

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Ajvngou
Reagovat

Asi to tady sleduju jenom já… škoda. Každopádně první sérka byla vtipná, ale od půlky druhý přitvrzuje. Za něco je mi maximálně trapně (Jan radí se vztahem – je jedno komu), ale prostě čumím. A když už dojde na ty útěky, tak mě mrazí. Taková Pošta pro tebe před setkáním.

A jako obyvkle si zanadávám na tu krávu z Čech. Ta zase perlila a Jožko to dobře řekl na kameru, jak ho tím už sere. I mě, kámo!

2
EMA
Reagovat

mna zase sere jano a ta „kráva z cech“ ma pravdu, co sa jej seru do vsetkeho? Je dospela, sama sa chce rozhodnut o niektorych veciach, ale cela ta buckova pakaz jej neda ani nadychnut. Ja by som tam neostala ani sekundu.

3
upc ž
Reagovat

Mě to baví.
A celkem se divím, že všichni nadávají na Jana. Jasně, má svoje mouchy, ale vztah k dětem teda – klobou dolů. Plno chlapů by zdrahlo až nevím kam.

4
Blabla
Reagovat

já to bohužel chytla až teď :-( jinak bych si asi taky zadiskutovala :D :D
Pravda je, že jsou to lidi poněkud jednodušší (asi proto všechno řeší, kor tak jak řeší), ale taky je pravda, že srdce mají na dlani…kor mamka…
Jano je primitiv a to vztahů by se neměl míchat, kor když si neumí zařídit ani tu Lucku…teda možná umí, ale špatně…jestli je teda pravda, že ji bije, atd… K dětem se ale chová dobře…to je fakt.
Češka je hrozná lady…neustále se vzteká a uráží. Měla všem říct na rovinu, že nechce, aby se to její těhotenství řešilo před kamerami a myslím, že by ostatní pochopili. Zase tak blbí nejsou.

Každopádně se to natočili dobře :-) i to, jak tam pustí zpětně, co kdo říkal apod. V našich reality se to přechází… A komenty moderátora…u těch se vždy nasměji :D

5
tymians
Reagovat

ahoj Všem příznivcům této reality šou.Nechci a nebudu se k ničemu vyjadřovat,jen bych rád věděl-jak to vše skončilo.

6
Poppy
Reagovat

@tymians: To se dozvíme zřejmě v další řadě :-)

Přidat komentář