Panáček v reality show

Poznáme víťaza show Slnko, seno, slanina!

17. Srpen 2013 | napsal(a): | reality show: Bučkovci: Slnko, seno, slanina

[singlepic id=6558 w=420]
Kontroverzná reality show, ktorá vzbudila u divákov poriadne emócie definitívne skončila. V poslednej finálovej epizóde sa rozhodlo o víťazovi, kde dôležitú úlohu zohrali schudnuté kilá prepočítané na percentá. Jedna reality show na Jojke skončila a už v pondelok začína ďalšia – Vyvolení.
Víťazkou sa stala…

Martina Máleková, ktorá schudla v prepočtoch na percentách najviac, tesne na druhom mieste skončila Niki Šóšová. Výhra 10 000 eur, tak putuje žene, ktorá schudla 13,5 kg. Pri príchode na farmu Bučkovcov vážila 114,80 kg, pri odchode z farmy váži 101,34 kg, čo je úbytok na váhe vyjadrený v percentách 11,72%.

Z celkovej sumy 10 000 eur si Martinka rozhodla nechať polovicu a po tisícke dať mame Anke, svojim sestrám a rovnakú sumu sľúbila aj samotnému Ivanovi za pomoc a podporu.




[singlepic id=6727 w=420]

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Bučkovci: Slnko, seno, slanina

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Kapi
Reagovat

Pff, tak diky, ze jste to nam co to jeste nevideli prozradili uz v titulku.

2
Lucas
Reagovat

Já si myslim, že takovýhle informace by neměly bejt v titulku. Taky se mi jednou stalo, že jsem nestíhal a chtěl se na něco podívat z archivu a šel jsem si sem přečíst článek o jiný reality show a vyběhlo tady na mě jméno vítěze, byl jsem pak docela naštvanej :D

3
Ajvngou
Reagovat

Nesleduju to, ale přesně jsem chtěl napsat to samý, co ty dva komentáře nade mnou. To nejde napsat něco ve stylu „známe vítěze toho a toho pořadu“ a po rozkliku vidět obsah?

4
Drozofila
Reagovat

Konečne. Pôvodne príjemná letná show o chudnuti, kde sa aj naozaj chudlo, sa vďaka nezmyselnemu zasahu rezie zmenila na panoptikum pre otrlych. Niezeby mi išlo o obsah po zmene v pravidlach, urcite si aj takéto crazy relacie najdu svojich divakov, ale miešať hrusky s jablkami? Videl som posledné epizody, a keď už nič iné, tak ma potesilo, ako sa Buckovci na čele s Ankou vyfarbili. Že za peniaze povedia o druhých všetko aj keď to nie vždy nutne musí byt pravda a ak náhodou by niekto protestoval, dostal by od jej synov až takmer mafiansku priucku. Prosím, nech je už na Sihle klud a ich susedia môžu kludne spavat :)

5
Elko
Reagovat

1, 2, 3: Je to vec názoru, ospravedlňujem sa. Pre ostatných som článok upravil. Myslím si však, že divák, ktorý má rozpozeranú reality show by nemal v ten deň (alebo niekoľko) dní chodiť na rôzne stránky z reality show, prípadne na bulvárne stránky.

Tento článok je rovnakým článkom ako sa po finalóvej epizóde zverejnili víťazi či už Talentu alebo Superstar atď.

6
Lucas
Reagovat

Elko, máš pravdu, jen když člověk sleduje těch reality show víc, tak si to pak třeba neuvědomí a je po překvapení :D

7
Elko
Reagovat

Lucas: jasné, ja to chápem… ja by som bol asi taky vytočený, ale bohužiaľ, když je človek na nete, tak musí počítať, že si prečíta i spoiler :)

8
Jabberwock
Reagovat

Zase takové drama to nebylo, takže pro mě ani spoiler nevadil :)

Reagovat

To, že někdo díl neviděl, je jeho problém a musí počítat s tím, že se výsledek jakékoli soutěže objeví okamžitě kdekoli v titulcích, bez ohledu na kohokoli, kór na stránkách o RS.

Tady na opozdilce taky ohled nebrali, pověsili článek pár minut po skončení pořadu – http://www.topky.sk/cl/100313/1358691/Vitazkou-Slnka–sena-a-slaniny-kypra-Martina–Nemozem-tomu-uverit-

10
ko.ko.tek
Reagovat

Ta Anča Bučková se v tom posledním dílu na tý zabiječce tedy předvedls. Pár štamprlat z ní udělalo hotovou opici, která se chtěla vyzuřit na Edovi, no děs.

11
J-
Reagovat

Poslední díl jsem neviděla, ale do archívu kouknu.
Z vítězky radost nemám, ale v podstatě jediná nejvíce
normální se mi zdála Niky a z toho zbytku už je mi jedno
kdo vyhrál.
Jožo – buran sprostý, líný,
Krokodýl – zákeřný, bezcharakterní
Marinka – úlisná , zlá

12
Kapi
Reagovat

Prala jsem to Niky. Skoda, ze tady nejspis rozhodl stupen hladoveni posledni dny a behani na latrynu pred vazenim nez celkove dlouhodobe snazeni.

Online rozhovor s Martinkou: http://www.topky.sk/cl/100313/1358691/Vitazka-sou-Slnko–seno–slanina–Nepopiera–ze-spala-so-starym-Buckom-

13
XY2
Reagovat

Starý Bučko by se vyspal s každou, je jak mlsnej kocour…

Vcelku mi to bylo jedno, kdo vyhraje, jen ne Krokodýl, to byl slušný zmetek. Víceméně jsem to dokoukala ze setrvačnosti a zvědavosti, to jako ano. Scéna na verandě s uřvanou Ančou a jejím synkem to už byl vrchol nevkusu a šikany.

14
marcela
Reagovat

fůůůůj měla to vyhrát niky

Přidat komentář