Panáček v reality show

Slnko, seno, slanina: II. týždeň – atmosféra graduje (rekap)

3. Červenec 2013 | napsal(a): | reality show: Bučkovci: Slnko, seno, slanina

[singlepic id=6558 w=420]

Aktualizácia: 03.07.2013 (rekap)

Atmosféra na farme graduje. Po veľkom vážení „tučkovia“ zistili, že chudnutie je ťažšie ako zdá. Martinka začne baliť všetkých chlapov na Sihle vrátane tata Jana. Nebudú chýbať hádky, plač, veľké priznania či vyhrážanie. Peter vyskočí na ostatných účastníkov: „Vy ste prije**** tam? To sa nemáte o čom inom baviť? Mám tam vliezť a nakopať vás všetkých do papule?“ Sledujte druhý týždeň chudnutia u Bučkovcov v Slnko, seno, slanina dnes o 20:20 na Jojke!

Veľké váženie 2

Tučkovia majú za sebou ďalšie váženie, poďme sa spoločne pozrieť ako si poradili so svojou váhou za týždeň. Výsledky sú pre niektorých pozitívne, pre niektorých menej

[singlepic id=6642 w=420]

1. miesto patrí jednoznačne Jožkovi, schudol – 5,54 kg
2. na druhom mieste skončila opäť Nikoleta – 3,82 kg
3. miesto tentokrát obsadila Martinka – 3,40 kg
4. miesto si vybojoval Dušan – 2,66 kg
5. miesto získal Edo – 2,22 kg
6. miesto si ukradol Ľubomír – 2,40 kg
7. miesto patrilo Denise – 1,28 kg
8. miesto si uchmatla Eva – 1,14 kg
9. miesto si vychudol Peter – 880 g
10. najmenej schudla Mária – 840 g

Porovnanie s posledným vážením, však ukázalo, že najmenej schudol iný súťažiaci.

[singlepic id=6641 w=420]

Vzhľadom k tomu, že od posledného váženia, najmenej schudol Peter. Za trest získal „hatížák hriechu“ (vak plný sladkostí).

Kto je ďalší AntiBučko

Súťažiaci si spomedzi seba budú po každom veľkom vážení volia najmenej sympatického člena partie – AntiBučka. AntiBučko získa k svojej váhe trestný kilogram navyše, ktorý mu ostáva až do konca súťaže.

Nominovaní boli dve ženy – Martinka a Eva. Po zhodnom hlasovaní 4 hlasy pre Martinku a 4 hlasy pre Evu musela o Antibučkovi rozhodnúť Anka. Tá si vybrala Evu, ktorá si pripísala na svoje konto kilogram navyše. Spolu s Edom sú tak dvaja finalisti, ktorí majú každý trestné 1 kg.

Vzťahy sa zhoršujú

Edo s Martinkou začali ohovárať Petra a Máriu, že spolu majú tajný vzťah. Informácie sa dostali až k obom aktérom, zatiaľ čo Mária obom súťažiacim „len“ dohovárala, Peter si nebral servítku pred ústa. „Vy ste prije**** tam? To sa nemáte o čom inom baviť? Mám tam vliezť a nakopať vás všetkých do papule?“ Táto kauza mala dohru aj na druhý deň, kde si Krokodýl (Dušan) spolu s Petrom podali Eda na trestnej lavici.

Každý súťažiaci má svoj príbeh

Tentokrát svoj príbeh porozprával Peter. Odhodlal sa k veľkému priznaniu. Súťažiacim rozrozprával o svojej závislosti od drog, ktoré mu zničili život. SBS-kára trápi dodnes, že ublížil svojej rodine a so svojimi závislosťami začal bojovať spôsobom, ktorý mu privodil ďalší problém. Rozhodol sa zostať doma, ďaleko od pokušenia, no okrem odvykania sa začal aj prejedať až sa zastavil na váhe cez 200 kg.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Bučkovci: Slnko, seno, slanina

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
Kapi
Reagovat

Atmosfera mozna graduje, ale strih a provedeni poradu spis usina. Je to stale dokola to same, moc natahovane a zaroven stale se opakujici ty same zabery a nekonecne predely…

Stale verim, ze se to rozjede, nejaky potencial to ma, ale trhak z toho uz nebude. Na to je tato Bucko prilis malo zajimavy – v podtsate krom te historky s hubnutim ( opet tisickrat omilana – vzdy kdyz to vytahnou citim se za ne trapne) umi jen prehravat a byt umely. A jak zacnou hrat ty svoje umele scenky na pokyn nebo z vlastni vule, jde to uplne do kytek. Mozna je to „stabem“ mozna uz vazne nemaji co nabidnout.
I celkova prehlednost je takova vselijaka, vyvíjejici se za pochodu. Takovy chaos. Skoda.

2
Kapi
Reagovat

Navic hrat o pocet kilogramu, kdyz je tam nekolik ruznych vahovych kategorii je nespravedlive a zbytecne to shazuje „vaznost“ a verohodnost vysledku. kdyz uz chteli vazit ( je to fotogenictejsi), tak tto merení tuku v tele/krvi nebo obvodu pasu (nebo necem veohodnem) mohli pridat aspon na zacatek a pak na konec, kdy by ani vysledky vazeni neznamenali konecny vysledek a rozhodli by az body z testu- napriklad.

3
rea
Reagovat

Bučkovci ztratili grády. Tohle byl asi přešlap. Chci „normální“ Bučky, mamka nereve, Jano nerozčiluje, starká nenadává…..není to ono. Hrošíci jsou ukňouraní, nepřející a intrikáni, ale žádná akce, děj…škoda preškoda .

4
XY2
Reagovat

Dneska trochu lepší, do akce se dostala babka s chlebíkom:-)
Ale jinak slabota, od Bučkovců jsem čekala víc…:-)

5
Poppy
Reagovat

Mně se z celé show nejvíc líbí slovo „tučkovia“.

Vadí mi, že se Anka začíná podobat své matce. Jano by se měl asi poohlédnout po nějaké náhradě.

6
anja
Reagovat

Pro mne Anka v pohodě, ovšem ty zrzavé můry dvě, Eva a Mária, to je na zabití….. a už tam mám své neoblíbence, takže celkově jako letní oddychovku to beru :)

7
XY2
Reagovat

6 – já jsem se nechala zhýčkat Tiborkem a už se to projevuje :-)

8
J-
Reagovat

Musím se přidat, že pořad není záživný. Bučkovce jsem docela sledovala, ale sem jen občas přepnu a přesně jak psáno výše, stále stejné záběry. No nevím…..

9
maruška
Reagovat

TIe dve cervenovlase by mali oddelit. Dobre by bolo,keby kazdy den tie dve druzstva premiesali, aby neboli stale ti isti ludia spolu, vid ten rozkopavac papuli a ten jeho prikyvovac(zralok/krokodil?) a Maria s tou druhou.

10
Ajda
Reagovat

2 Kapi,
nejpřesnější by bylo, kdyby udávali zhublá kila v procentech k celkové hmotnosti. Takto už to kdysi počítali v jiném pořadu, kde hubly dva týmy tučků pod dohledem, bylo to skvělé.
Jinak Anky strava a těžká práce k hubnutí nepovedou ani omylem. Co jejich tepovka při práci? Někteří jsou zralí na infarkt. Jojo efekt nastane u všech jen co se vrátí domů. Už teď jsou nervní, proč asi? Blbým žrádlem a hladověním.

Pokud se pamatuju, Jano se jen přestal přežírat, ale rozhodně nedřel na farmě, spíše naopak.

11
Kapi
Reagovat

10 – ajda – úplný souhlas

12
XY2
Reagovat

Je to postavený na hlavu, nejde porovnat 90ti kilovou ženu a 200 kilového chlapa v hubnutí, a s tím jídlem? Cpou se tukem a rohlíkama, ideální strava, jestli to všichni do jednoho přežijou „ve zdraví“ bude zázrak…

Myslím, že Anka moc děkovných dopisů po ukončení nedostane, kila se jim 2x vrátí, jen co přestanou kydat hnůj…

Jediné pozitivum snad bude, že Anka nadobro ztratí hlas, takhle ječet jeden den, jsem odrovnaná:-)

13
anja
Reagovat

10 Ajdo, když u práce ještě dokážou kecat a dohadovat se, tak ta jejich tepovka je právě ok :)

a na infarktové stavy tam má nárok jedině Anka. Nejdřív ji jedna velryba poválela políčko hrachu a pak jí uzdešili slepici. Tam to chtělo nějaký trest :)

14
Ajda
Reagovat

13 anja,
no nevím, jak táhnou fůriky do kopce, tak sotva dech popadají :-)

Celé je to komedie, s hubnutím to nemá moc společného a začíná to hodně ztrácet grády, stereotyp, už mě i Anka přestává bavit, zbytečně občas přehrává. Poslední jekot na Jana byl zbytečný.
Jen debilové si ty slepice nevyženou a nezavřou :-)
Nové kulisy na farmě – lavičky, fialově natřeno kde co, v kuchyni nové kbelíky na zdi s jakousi trávou, fotorámečky, ale celkově všude bordel jako vždy :-)
Klasika u těch bab – roky se vyžírají a pak čekají zázraky na počkání. Nechápu smysl toho batohu. Jako trest hodně chabé, spíše odměna :D

15
anja
Reagovat

14 Ajdo, a tak snad je nelituješ :) věděli anebo tušili do čeho jdou a nějaké kopečky, fúriky, makačka se dřevem anebo kousek hnoje ještě nikomu neublížilo. Bučkovci nemají kamenolom takže žádné galeje to pro ty tučky tam nejsou :)

vydyzajnovaných interiérů jsem si taky všimla :) tygří přehoz na gauči a romantické pomněnky na stěně, to chce vkus :D

mne fascinujou i ty válející se vraky aut po pozemku – to v Sihle nemají sběrače kovů?

16
Ajda
Reagovat

15 anja,
litovat? Ale houby! Místo výhry by měli platit za relaxační pobyt :D

17
Elko
Reagovat

anja: zase si pobavila, že jedna velryba poválela políčko hrachu :-)))

…je to letná „freak show“ treba to tak brať… osobný tréneri určite krútia hlavami, že čím sa prejedajú, ale tak tatovi Janovi to celkom funguje, keď schudol už takmer 35 kg alebo to robí tá láska v posteli medzi Ankou a Jankom? :-)

18
Elko
Reagovat

14, 15 (Ajda, anja): tak dostali prachy za Bučkovcov… tak investovali do redizajnu :D …ale páči sa mi ako si vylepšujú dvor, je to pekné, je to teraz taký taký typický dedinský domček.

19
anja
Reagovat

Slanina 7 – tak jestli mají tučci myšlenky na swingers párty tak pořád ještě mají málo práce :D

20
XY2
Reagovat

18 – škoda, že ne ve stylu prováááns, kapka levandulové by neškodila :-D

Místo muškátů a hrachu levandule, no nebylo by to stylové? :-)

21
Elko
Reagovat

20 XY: ale levandulové tam majú lavičky a rebrík… to je náhrada :-)

Přidat komentář