Panáček v reality show

TV Joj odsune Slnko, seno, slanina do noci

29. Červenec 2013 | napsal(a): | reality show: Bučkovci: Slnko, seno, slanina

[singlepic id=6558 w=420]
Hlavní letní formát TV Joj Slnko, seno, slanina nefunguje v prime-timu podle představ. Tato reality show s Bučkovci se nestřetla s dostatečným diváckým zájmem. Proto od tohoto týdne bude v programové struktuře posun do pozdějšího času, konkrétně až po večerních filmech. Ty jsou od dnešního pondělí vysílány ve 20:30, Slnko, seno, slanina až po nich.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Bučkovci: Slnko, seno, slanina

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
J-
Reagovat

Viděla jsem naposledy úterní díl /pak dovolená bez TV/
, dělo se ve čt + pá něco co stojí za zmínku ?

2
SOADdave
Reagovat

Ivan vrazil facku Vierce a ona už asi nadobro odešla navíc napadl i Danu . Hnusák jeden bezdomoveckej. No nikdo skoro neshodil navíc Jožko přibral 3 kila :/ Antibučka dostala Nikoleta . Tohle je asi to nejzajímavější :/

3
Kapi
Reagovat

Pokazili celou show :(

4
J-
Reagovat

Díky za stručný popis. Možná si kus z archívu pustím, ale o hubnutí to fakt není a asi už ani nebude……

Reagovat

A zapomněli jste, že odešel hypochondr Edko. Pacička ho tak móóóc bolela, jídlo mu chutnalo víc a víc, šance na výhru nulová, tak se pohádal s Ankou, obvinil ji z podvodu a šupem domů papkat :D

6
J-
Reagovat

Tak jsem vše shlédla v archivu a ten díl, co byli soutěžící
samostatní a pracující, ještě nebyl nejhorší.
Edko je takový uplakánek, ale prosadil si odchod a to
asi nebylo úplně lehké.
A jinak to vypadá, že Viera se nám zase vrátí.

7
rea
Reagovat

Za to, co tam předvedl hysterický kolozubý Ivan ( praštil Vierku, hodil jí oblečení do kamen , byl na ní sprostý ) bych ho okamžitě stáhla z pořadu . To si tam můžou „andělé“ dovolit úplně všechno ? Jo a přestávám koukat, protože to vůbec není o Bučkoch a na ten póvl co tam mají já teda nemám žaludek. Jinak Bučkovce uvidím ráda, ale pouze jako klasiku….

8
Petra
Reagovat

Dívala sem se na Bučkovce a tak jsem se dívala i na tento pořad, ale co te´d tam předvádí, to už nemá s hubnutím co společného … ten nechtný, sprostý Ivan, proč ho nevyhodí … a Janka s Dankou fuj …. já nevím toto už je až nechutné co nám ukazují …

10
cathy
Reagovat

Přestala jsem koukat i tím jedním okem co jsem koukala. Hnus a trapnost tu opravdu dosáhly maximální úrovně. Takto ukazovat v TV naprostou spodinu a pakáž – no FUJ!

11
eva
Reagovat

žijem v čechach Bučkovcov som pozerala rada su to obyčajny a pracovity ludia fandim im aj bolo všetko od začiatku pekne až pokial tam neprišla ta šlahnuta prostitutka aj ta alkoholička dana a jebnuta jana ti mi tam opravdu dvihly žlč i ti teploši čo tam predvadzaju boskavaju sa ved je to chore jak to možu dat tam taku čvargu opilcov ved chvilami som sa hanbila divila sa že to vobec možu vysielat dajte znovu staru partiu čo bola od začiatku a bude to zaujimave inak Bučkovci Anka baka ujo Jano držim palce ste skvely Eva .

12
eva
Reagovat

prosim o vymazanie mojho prispevku dakujem,

13
J-
Reagovat

Na Bučkovce jsem docela ráda koukala, ovšem když je
teď víc vidět, jakk se chovají ke svým psům, tak bohužel
nemám iluze ani o nich…..

14
XY2
Reagovat

Oni se nechovají jen ke psům jako hovada, ale i k lidem, sice se snaží být za dobráky, ale toho dobráka jen kapku věřím taťkovi Jankovi…

http://www.topky.sk/cl/100313/1355682/-Matka-roka–z-Buckovcov–Lucia–co-to–preboha–robis-tomu-babatku–

15
Hugo
Reagovat

Na této reality show je nejlepší ten komentář

16
Petra
Reagovat

Jedním slovem hrozné … to už s hubnutím nemá nic společného … já myslím že aj mam Anka už je v šoku co to tam mmají za debily … no jak té Daně dali do kadibudky petardy … a co to mělo znamenat u toho Štefana ??? Co si dovolili Marianě vyházet věci … a ten nahatý Ivan, hrůza … no včera už sem to musela vypnout … a nevím jestli dám další díl …

18
Dáša
Reagovat

Drukovala som doteraz aspoň Anke a myslela som, že ju vytáča tá ožratá, asociálna svoloč. No čo predviedla včera, ma už dorazilo. Aby na nehoráznosť s podpálením Dany zareagovala – „no a čo, aj ja by som ju podpálila“ – to už bolo priveľa. A vôbec, čo to bolo za trestnú výpravu k Štefanovi do Hriňovej? Zase mal nejaký jojkársky dement tvorivú inšpiráciu a nutkanie sám si vychutnať niečo mimoriadne hnusnéa zvrátené. Holý buzerant behajúci po Sihle – dobre to tam poznám, myslím, že po tomto už Bučkovcov dedinčania nadobro odsúdia. Najodpornejšie je ale to jojkárske huckanie účinkujúcich k zúfaleckým blbovinám. Fuj! Že reality show! Total manipulačná show. Záver – Jojka RS nevie robiť, nemá na to ľudí, pletie z hovna bič.

19
J-
Reagovat

Poslední dva díly jsem neviděla ale chystala jsem si je pustit z archívu , ale teď teda nevím…
On už ten páteční díl ve kterém procházel ten hubenější
teploušek nějakou alkoholovou depresí mě nebavil.
Ale už tam bylo vidět, že ta Dana nemá vůbec žádnou hrdost, protože to co jí říkají, dělá že neslyší /nebo je fakt v takovém stavu, že urážky nevnímá ?/ a pak s nimi klidně sedí u stolu a „slaví“.
Takže to pak asi vygradovalo tím co píšete /podpálení/.

20
Ajda
Reagovat

Díky horku, ve kterém se ani u tv nedá usnout to sleduji dál, ale že to takhle od poloviny totálně zabijou, to bych nečekala. Pořád jsem věřila, že… Zbytečně!
V pátek je finále, ale vítěz má ke spravedlivé výhře hodně daleko. Je jasné, že primitivní a nejtučnější Jožo to vyhraje, vypotil nejvíc vody. Poměr kil PŘED A PO však z něj vítěze nedělají. Jediný kdo snad dál bude hubnout je Niki, Martina nemá pevnou vůli. Andělé nestojí ani za komentář.

21
J-
Reagovat

Já se dívám z archivu, viděla jsem včera pondělní díl ve kterém podpálili Danu. Opravdu musí buď být ve smlouvě, kterou podepsali, že MUSÍ vydržet úplně vše a nebo jsou to úplné lidské trosky, kterým snad nic nevadí? Já byla zděšená nejenom těmi akcemi, ale i výrazem v obličejích těch co se jen dívali. např. ten pan
podnikatel se tvářil , že je v eurofórii. A i to rozhazování
věcí po dvoře …… No nevím. Taky už to asi ze setrvačnosti dokouknu /časem/ ale Bučkovci myslím mají
v TV poslední pořad.

22
Ajda
Reagovat

Myslela jsem, že je té trapnosti dost a ono to má ještě pár dílů :-(
Dobrá zpráva, díky které se stojí dodívat je, že přece jen se kila budou přepočítávat a tím pádem primitiv Jožo nevyhraje. Na jeho ksicht se upřimně těším :-)

23
Prochor
Reagovat

22 – poslední dva díly jsem už neviděl a vidět nechci. A to jsem hodně otrlý z farem. Hlavně Ivan mně tuhle show dokonale zhnusil. Škoda, docela rád bych se podíval na soutěž tučků. Jenže o soutěž už teď nejde.

24
Ajda
Reagovat

23 – Ivan je odpad, v pátek měl zase hysterák a pořádnou vlepil Petrovi. Ten ho má plné zuby, hlavně tím, jak se Ivan do všeho strká jak vařecha do… Jana leze do zadnice tupému Jožovi, myslí si, že vyhraje a rozdělí se s ní o výhru :D Už se dívám ze setrvačnosti.

25
Slámka
Reagovat

Tak teď jsem viděla necelý včerejší díl. Jsem zhnusená touto RS. Anka je fúrie, že jí není rovno a to, co předvedli Krokodýl a Bučkovi v altánu je ČISTA ŚIKANA !!!
Styďte se tvůrci tohoto pořadu. RS neumíte!

Přidat komentář