Panáček v reality show

Paterčata: spokojená matka (5. díl) – video

9. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: Paterčata

[singlepic id=10243 w=615]
V pátem díle Paterčat Saša zažívá pocity mnoha maminek – uprostřed všech povinností se cítí osamělá. Dokáže jí Tonda, že o ni pořád stojí? Co Saše poradila psycholožka? A kdo je Klára – žena, která rodině s paterčaty nejvíc pomáhá? Padnou Saše její svatební šaty?

Spousta otázek, na které najdete odpovědi v již 5. díle Paterčat. Bude opět pestrá diskuze jako u předešlého dílu?

Paterčata: 5 díl spokojená matka, video

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Paterčata

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
LadyXL
Reagovat

Viděl to někdo? Já viděla, bohužel, jen kousek, kdy byla u psycholožky. Ta mi chvíli mluvila z duše, ale nevím, jak to vyhovovalo Saše. Chvilku mi přišlo, že tohle zrovna slyšet nechtěla – aby se srovnala, aby řešila hlavně děti a ne vše okolo atd. Už se dobře nepamatuji :-). Pak jsem musela přepnout… Tak poví mi někdo, co tam bylo dál?

Reagovat

@LadyXL: Bylo to asi v kostce takto: Psycholožka jí docela výstižně rozebrala, Saša to nechtěla přijmout, pořád si jen stěžovala. Tak jí později na rovinu řekla, aby byla ráda za všechno co dostává, protože by taky nemusela dostat nic. A bylo. Saša nepochopila, ale alespoň si ve štábu potvrdili, že netrpí laktační psychózou, že je zcela zdravá.
Psycholožka ji navštívila i doma a nelíbilo se jí, jak se Saša a její rodina chovají k okolí. Ve finále Saša od toho Klubu dvojčat vyfasovala jakousi koordinátorku na 4 h denně. Ta má dělat chvílemi chůvu, pak hlavně kamarádku Saši a podle mého pohledu i bachařku nad pečovatelkami. Vedoucí odboru přiznala, že mají 13 pečovatelek a po zkušenostech jich 8 odmítá v této rodině pracovat.
Perlička na závěr. Saša si jela zkoušet svatební šaty do salonu. Chtěla vyzkoušet, tyto, tamty, ještě tyhle, poroučela další a další modely…. Až jí někdo napověděl, aby se taky zajímala o cenu. Byli jí ochotni ty jedny prodat za 15 tisíc, holce padla brada a šlo se domů. Očividně očekává, že jí svatbu někdo zafinancuje. Na závěr ji ta paní co spolupracuje s ministerstvem donesla svoje šaty a tak byla za princeznu i doma :-) Rodiče Saši byli proti svatbě po prvním dítěti, jsou proti ní i teď.

3
LadyXL
Reagovat

Ajdo! Díky moc za rekap! Jakobych to viděla :-D. No a nějak mne to nepřekvapuje… :-(. Holka je holt na ta mimča hodně mladá, nevyzrálá. Do toho ještě, nebudem si nic nalhávat, prostředí ze kterého je a její blízké okolí, které ji ještě spíš v nespokojenosti podporuje. Ta psycholožka je dobrá, že se nenechala „ukecat“ a řekla, jak to cítila, prostě řekla odborný názor bez příkras. No a docela mne pobavila ta představa maminky, že přijde „někdo“, postará se o děti tak, aby ona mohla být se svým přítelem v klídku, bez starostí, prostě jako to bylo dřív bez miminek… Holt se pořád neprobrala ze sna – už to nikdy nebude jako dřív a ať je ráda za každý den, kdy jsou miminka zdravá, šťastná. Ale jak jsem psala, je moc mladá, možná mít je tak o 10 let později, byla by možná jiná…

Reagovat

@LadyXL: Mě tam udivuje ten chaos. Saša remcá, ale ani po pár měsících doma si neuměla vytvořit pevný režim. Chce poroučet, ale vlastně ani neví co chce a jak to chce.

5
Zuza
Reagovat

ja vim, ze pet deti je pet deti, ale Sasa je jak rozmazlena princezna, jedine, co chce, je poroucet, aby ji vsichni poslechli na slovo a byli ji k ruce….fascinuje me, jak neni schopna peci o deti rozdelit, dat treba babicce kocar se dvema, at jde ven, tri by se doma zvladli v pohode , odpoledne prostridat….a ona je samaaaa,ji se nikdo nevenujeeeee…..boooooze…..

6
LadyXL
Reagovat

Tak jsem v noci viděla opět kousek, ale pak jsem usnula…:-(. A zase – pomlouvání pečovatelek, jedna se jí jde představit, ona frfňá – prostě princeznu někdo obtěžuje… Rodiče spíš kritizují ji i okolí, než aby pomohli, či aspoň uklidnili. Jo píšete to tu dobře – neumí si to zorganizovat a matka jí v tom neporadí taky… A plácá se v tom pořád dokola, než aby se poučila z nezdarů. A bohužel ze všeho je cítit – hlavně nám ještě něco dejte…

7
Jana
Reagovat

Já to sleduji od samého začátku a taky se divím. V posledním dílu dokonce Saša prohlásila, že úklid a mytí podlah je věc pečovatelek, o to že se koondinátorka nemusí starat… To je podle mne vrchol!! Jejíí byt a její podlahy jsou věcí někoho jiného? Toto etnikum je zvyklé jen říkat- „dajte, udělajtě“. Já sama mám čtyři děti a nikdo nám s manželem nic nepomohl ani nekoupil. To není nepřejícnost nebo závist, jen konstatování, jak jsou ti lidé nevděční a neskromní. Pět miminek je hrozná makačka a oni by měli být vděční za každou pomoc a ne si vybírat a diktovat. J,M,

Přidat komentář