Panáček v reality show

Paterčata: Chůvy už nebudou (11. díl) – video

19. Listopad 2014 | napsal(a): | reality show: Paterčata

[singlepic id=10243 w=615]
Měsíce napětí v domácnosti Paterčat vyvrcholí v dnešním 11. díle fyzickým střetem mezi babičkou a chůvou. Ukončí pečovatelská služba práci u paterčat? Jak se k tomu postaví ministryně Michaela Marksová, která přijede rodinu navštívit? A jak to vypadá, když paterčata poprvé vyrazí na plavání? Uvnitř článku najdete ukázku z dnešního dílu Paterčat, které můžete sledovat dnes večer od 21:30 na ČT1

Video ukázka z 11. dílu Paterčat – Chůvy už nebudou

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Paterčata

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
LadyXL
Reagovat

Tak jsem to dokoukala. Děti rostou,jsou nádherné. A je kolem nich pěkný kolotoč. Líbilo se mi,jak Šaše řekli,že jak se starali o Vánocích,tak by to mělo být furt-prostě aby byli nezávislí na ostatních včetně pečovatelských služeb. Nějak mi občas přijde,že se chovají a jednají,jak když jim ty děti stát vnutil a teď jim chudákům nechce pomoct… Zajímavá situace u gynekologa,když Saša mluvila,jak nesmí kvůli operaci to a to…a doktor na to,že ti bude trvat ještě max.měsíc a je vše ok… Myslím,že se Saše zalíbilo chodit za ostatníma jak princezna. A fackovat chůvu?? Stačilo vynadat,propustit atp.ne zmlátit …

2
Poppy
Reagovat

No, co říct. Šest dětí je opravdu nad síly většiny z nás a ještě k tomu ty děti nešly postupně, takže by třeba ty starší už mohly s něčím pomoct. Na druhé straně mi připadá přehnané, že by snad každé dítě mělo mít neustále k ruce osobu, která se na něj směje a hraje si s ním. V normální rodině s dětmi maminka kmitá taky kolem jiných věcí, takže dítě si taky hraje samo. Vybavení hračkama, sedačkam a vším možným mi připadá docela luxusní. Samozřejmě to těm dětem přeju, třeba se ty podněty nějak projeví v pozdějším věku, ale nedovedu si představit, že to pořizují z mateřské. Z transparentního účtu prý taky ne, takže jim to někdo musel zacvakat – a zase ticho, jen nářek maminky, že má jen jednu mateřskou (kolik ta rodina – širší – asi odvedla a odvede do sociálního systému). Ta Saša je fakt tragická.

No a na stránkách klubu dvojčat jsem si přečetla:
Na základě žádosti paní Alexandry Kiňové, nebudu již od 8. listopadu 2014 mediálně zastupovat její rodinu a také je nebudu zastupovat při jednání s úřady.
Mgr. Klára Vítková Rulíková
Klub dvojčat a vícerčat

3
LadyXL
Reagovat

@Poppy: počítám,že to je na základě tv vysílání a následujících reakcí … Chudák Klára,pro dobrotu… :-( Tahle rodina bude spokojena jen s tím,kdo je na jejich straně a vychvaluje je,vše jim dává atd.

4
Poppy
Reagovat

@LadyXL: Místo toho, aby tahle rodina byla ráda za každou pomocnou ruku, pomocnice utíkají jedna za druhou. No a ta babička – to je případ! Děti občas nějaký ten pád absolvují, tady to bylo na koberec, ale bude plno pádů venku, až začnou chodit. Taky nevím, proč to už dost velké dítě nechali na sedačce. Kdyby to byla od babičky okamžitá reakce na tu situaci, člověk by si mohl říct, že je holt hodně temperamentní. Jenže ona u toho nebyla (zřejmě jí Saša do telefonu vylíčila barvitě tu hrůzu, dokonce museli s dítětem k doktorce!!!) a mlátit někoho ve městě – no kde to jsme (jak by řekla Lenka z Farmy).
Je moc dobře, že pomocnice k dětem mít nebudou – oni sami to umí nejlíp, tak ať se snaží.
Taky mi ale připadne divné mít pomoc na noc. Děti už jsou relativně velké, to by snad rodiče už měli zvládnout sami.

5
LadyXL
Reagovat

@Poppy: A když jim po incidentu dali pomoc při zajištění domácnosti, tak zase vše špatně!! Měli klid a čas jen na děti,ale holt i s péčí o ně,ne se jen mazlit na kameru.Návštěva ministryně … jako vzdy-slíbí vše,ale prováděcí předpisy nezná a ti „dole“,co za to odpovídají, neví,jak to udělat a neporušit přitom předpisy.

Reagovat

Přijede ministryně a Saša spustí kolotoč požadavků. „Nejvyšší“ přes dávky a vůbec se neorientovala. Předpokládala bych, že si před cestou nastuduje zákony a ne, že nevěděla, která bije. Je krásné poslat starostovi žádost o nové dveře s razítkem a podpisem, ale jaksi zapomněla přidat i peníze. Odrovnalo mě, jak Saša hořekuje nad pádem dítěte a Tominová řekne – mě už spadlo dětí! A Klára jí přizvukuje :D

7
Monika
Reagovat

Na vcerejsim dile me nejvic sokovala ministryne, to byla fakt sila, takova neznala husicka, co nevi, ktera bije. Takhle se odrovnat v poradu, jak si muze vubec dovolit prijet do rodiny a absolutne nic nevedet o prislusnych zakonech. Vzdyt to bylo tak tragikomicke, jak ji Klara poucovala o zakonech a ona jen poslouchala. K detem taky mela dosti odmerenej pristup, nezajem o nic. Ta se teda predvedla, jen co je pravda.

Reagovat

Původní komentář č. 8 od Petra přesunut do Knihy přání a stížností

10
Poppy
Reagovat

@Ajda: Tak ten závěr je zajímavý. Když se i Tonda naštve… Ono to odpovídá tomu, že od 8. listopadu už Klára není jejich „tisková mluvčí“. Doufám, že přes všechny kotrmelce se podaří, že rodina bude držet pohromadě a nerozpadne se.

11
Ananas
Reagovat

Ono to celé dává smysl. Rodina souhlasila s natočením dokumentu, kvůli fin.odměně i vidině popularity. Bohužel, nedočkali se jen vytoužených tleskánků, ale i kritiky, a s tou patrně vůbec nepočítali. Netušili, co obnáší stát se osobou veřejně známou, že to má i odvrácenou stranu. Tak hledají, na koho to svést. Klára je nejvíc na ráně. Možná vyčítají i paní režisérce, ale ta má odstup, tak to není tak snadné.

13
Poppy
Reagovat

Tak show nám skončila, jim pokračuje dál. Doufám, že to budou zvládat čím dál líp. Ve včerejším díle se mi nejvíc líbil samozřejmě Tony. Ten chlap má opravdu smysl pro humor. Třeba jak mluvil o jednotlivých dětech a jeden z těch chlapečků byla celá babička :-D Jinak rodina se těší, až půjdou do školky, učitelkám možná při tom pomyšlení vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Doufejme, že ta parta bude slušně vychovaná a nakonec bude konec dobrý :-D

Přidat komentář