Panáček v reality show

Farma 4 (3.12.): Opäť všetci spolu za stolom pravdy! + rekap

3. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=8115 615]

Dnes sa dozvieme, ako Kvetka chýbala Janovi, ako veľmi sa Jana zblížila so Števom, do akej miery si Veronika pod sebou podpílila konár, s akými pravidlami bude Farma pokračovať a ako to celé ovplyvnia vypadnutí farmári. Preto nezabudnite, začíname o 21:40 na TV Markíza.  

Rekap z 3.12.

Začíname bojom o Kikin hlas. Točí sa okolo nej Jana, Božka, aj Števo. Jana chce trocha psychicky zaťažiť Veronike a Pacovi. Veronika je už dosť aj vďaka sebe, Paca ešte treba. Stará skupinka sa dala znova dohromady, Božka, Jano, Kumo, Šárka a samozrejme Števo rozoberajú situáciu medzi Janou a Veronikou. Kumovi sa ostatní farmári zdajú laknutí, Šárka sa s Veronikou ani neprivítala. Drží palce aj Božke aj Pacovi, rada povie tieto dve mená, ak však bude musieť len jedno, bude to Božena. Jana rieši aj so Števom Veroniku, vďačne sa spolu hecujú proti nej. Dlho sa nesmiala, Jana sa bude smiať naposledy. Števo podľa toho, čo sa o nej dozvedel vydedukoval, že zlom nastal po tom, čo Jana nezradila ženskú koalíciu a určila Paca do duelu. Paco bol rád, keď mu nehrozil duel, keď to však nakoniec nevyšlo, nahneval sa. Jana je podľa neho morálny víťaz. Tá stále cíti Veronikinu zradu, aj keď jej Božka spravila čokoľvek, nikdy ju nedokázala tak zraniť, lebo nebola jej kamarátka. Miky, Kumo, Kika, Fero a Martina rozoberajú Janin list. Mikyho aj Fera sa dotkol. Napísala v ňom, že od začiatku bola sama, sama je aj na konci. Nebyť jeho a Fera, nedostala by sa tak ďaleko, oni stáli po jej boku a aj ju určili za farmára týždňa.

[singlepic id=8116 615]

Prichádza Kvetka. Najvrelejšie ju privíta Jano .Pýta sa všetkých ako sa majú, Šárka sa tam cíti ako doma a farmári sú tiež jej, nepripadajú jej ako cudzí. Kvetka chváli Božkin darček od nej, vidieť, že to šikovné ruky robili. Aj Martina sa tešila na farmu, najmä na Paca a Božku, na Veroniku nie. Miky tiež, bol zvedavý, ako vyzerá farma za ten čas čo odišiel, videl v televízii ako pokročili, ale takto naživo je to iné, veľmi im závidí, že to mohli zažiť. Jana sa teší tiež, verí, že tento týždeň si užije. Heňo zhodením fúzov omladol. Jano sa veľmi tešil, mamina mu povedala, aby sa nezabudol privítať s Kvetkou. Je to aj podľa nej najlepšia moderátorka. Tešil sa hlavne na Niku a Božku, hneď sa pustil do pílenia dreva, bude tu diskotéka do rána. Veronika sa teší strašne, len je šokovaná, že je ich toľko, po tom tichu sa ťažšie zvyká. Každého má svojím spôsobom rada. Paco aj Božka sa tešia zo všetkých. Nika si stojí za tým čo povedala, Kika nie je podľa nej osobnosť, ale je rada, že prišla, teší sa aj z Heňa a Peťa. Božka ako farmárka týždňa končí, budú dve sluhovské dvojice. Božka má právo si vybrať, s kým bude vo dvojici slúžiť. Každá dvojica bude mať na starosti komplet jeden deň,  začína sa zajtrajškom, môže si vybrať aj deň. Božka si vyberá Paca a vyberá si druhý deň. Po voľbe bolo počuť hlasné tlieskanie. V Pacovych očiach vraj videla záblesk hnevu, u Veroniky odutú peru. Božka to plánuje tak, že on vyhnojí, ona spraví obed, nebudú si zavadzať. Veronika by radšej slúžila s Pacom, ale verí aj dvojici ona – Nika. V sluhovských povinnostiach im ostatní pomáhať nemôžu, musia sa postarať o všetkých ľudí, aj zvieratá. Jana a Števo pôvodne mysleli, že si Božka zle vybrala, nakoniec si to takticky prepočítali a uznali dobrý ťah. Podojí Fero a Šárka, tá bola stále myšlienkami na Farme, doma taktiku vymýšľala, plánovala prepad farmy, snívala o návštevách hospodára a jeho úlohách. Števo Veronike vraví, že v televízii videl veľa situácii, kedy ho sklamala, uvidí vonku, keď si to sama pozrie. Všetko sa jej to ale vráti a možno aj tento týždeň a možno aj s naturáliami. Ešte ju bude mrzieť ako sa správala, veľa ľudom ublížila slovami, skutkami. Šárka to zaklincuje: „ ľudom bez chrbtovej kosti nie je treba nič rozprávať.“ Jana je podľa neho hráčka, Veronika by ňou len chcela byť. Pustia sa spolu do výroby tovaru na obchod, Šárka hlavne chce dorobiť rebrík ktorý nestihla, Miky ho ešte nesklincovaný vyskúša, on aj rebrík to zvládol. Jano sa nevie zastaviť, už reže drevo, teší sa na to, až zajtra kravy vyčeše, hydine otvorí. Kika sa s Božkou a Šárkou rozprávajú o Nike, nesadla jej už od začiatku, na farme Jana robila viac, ako Nika. Božka jej dáva za pravdu. Cíti sa šťastná, je to úplne iná atmosféra ako bola na farme predtým, bude sa snažiť presunúť si najviac farmárov na svoju stranu, aby dostala čo najviac hlasov a posunula sa priamo do finále.

[singlepic id=8117 615]

Ráno zobudí Niku a Veroniku Jano, v kuchyni ich čaká bodrel po nočnej žúrke. Janko celú noc nespal, prikladal drevo, aby nevyhaslo. Nájde  tyčku, zavesí na ňu vlajku čo si z domu priniesli, umiestni ju na bránu. Nika s Veronikou si dohodnú postup ako budú pracovať, zatiaľ v pohode stíhajú. Šárka sa snaží niečo užitočné vyrobiť niečo, čo bude rýchle, málo prácne, ale užitočné a pekné. Veronike sa s Nikou dobre robí, cíti sa s ňou prirodzene, rozumejú si. Na raňajky sa podáva kaša, Šárka sa veľmi teší, kaša a placky jej veľmi chutia. Števkovi chutia viac škvarky, kašu jesť odmieta. Kumo sa tiež premohol, hoci toto je jediná vec, čo mu na farme nechutila a vadila. Heňo kašu čakal, je to už klasika, najhoršiu kedysi uvaril on, najlepšiu varievala Šárka. Števo si s Jankou veľmi sadli, teraz sú super dvojica. Števo zasa rieši ako sa kto správa, teraz je v hlavnej úlohe Paco. Heňo spí, Peťo, Kika, Jana, Božka a Števo sa rozprávajú, ako sa Paco  zmenil. Už nemá robotu, ktorú má rád, nemá čo stavať, tvoriť,  už nerobí tak ako predtým, on pracuje len vtedy, keď ho to baví. Podľa Paca sú Jana, Šárka a Števo istí, chcú vo finále Božku, ostatných nevie odhadnúť.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 95
1
Macík
Reagovat

…tak Janka, zpočátku provokatérka, bude asi nyní za „oběť“ komplotu, i když každý na farmě má právo si vybrat soupeře do duelu z jakéhokoliv důvodu, třeba i z taktického…a ublafanej Štěvo rád přilije olej do ohně, páč ten umí hlavně obratně mlátit hubou :-D ,,,jj, zatřepat řáskama, pustit slzu, to vždycky zabere…

2
Poppy
Reagovat

Já myslím, že se to bude tento týden ještě hodně točit.

Některé navrátivší farmáře vůbec nepoznávám! Ten čas letí :-)

3
Bigbrother
Reagovat

Jedna zajimavost.Veruna s Pacem spolu bydli v podnajmu v Bratislave.Docela zajimave i kdyz ne prekvapive

4
Poppy
Reagovat

Bigbrtother 3 – takže Paco se přece jen dočkal zástrčkových dnů?

5
Poppy
Reagovat

Bigbrother – promiň, ve 4 jsem tě přejmenovala.

6
novinar
Reagovat

Dalšia zaujimavost, Božka je zadľžená hrozia jej exekucie!

7
novinar
Reagovat

Celkom zaujimavé aj ked nie prekvapivé.

8
Poppy
Reagovat

7 – a nemlátila náhodou své manžely?

9
novinar
Reagovat

8-je to možne ked sa rada bije po baroch,ale ja som na štastie jej manželom nebol,kto by chcel takú ženu!

10
J-
Reagovat

V minulém dílu říkali, že se vrátili všichni famáři kromě 2.
Není tam Jindřich a prosím kdo ještě ?
Díky

11
Poppy
Reagovat

9 no, větší strach bych měla z facky od Verony než od Božky.

12
p77
Reagovat

10 – Palo, vypadl jako první.

13
divák
Reagovat

Markíza má určeného vítěze předem.Paco jim to trochu ztěžuje že nevydržel hrať pracovitého do konca, ale fnálový duel je v režii markízy.Manipulace s hlasy diváků se proflákly i minule a finálové disciplíny se upravují tak, jak to markíza potřebuje.
Diváci, ani ostatní farmáři nic na tom nezmění že vyhraje Paco. Není to morálné, ale když ide o peníze morálka ide vžycky bokom.

14
Bobina
Reagovat

Ten Stevo se zase predvedl, at si nastavi zrcadlo pred oblicej a uvidi, kdo je nejkrasnejsi ( myslim vypocitavy, intriky, atd.) Neustale me uvadi v uzas, jak mele a mele, i kdyz nema pravdu. Ferko byl takovy tichy, ale pracovity, Jano nezklamal, opet drivi stipal, jen ze Sarky mam divny pocit, hrozne se zpatky tesila, ale nejak mi uniklo, proc je ona tak vysazena na Veroniku, neco sem prehlidla, ale uz zase super tvoriva (viz rohozka). Jak to bude s dvojicema, z kazde dvojice vyradi farmari jednoho, nebo jen z horsi dvojice?

15
Poppy
Reagovat

14 – bobino, mám dojem, že minule ta lepší dvojice postoupila celá a z té druhé dvojice se vybral ten lepší. Pak o tomto víkendu duel mezi dvěma a příští duel mezi zbývajícíma dvěma. Tipla bych si, že postoupí B+P (kvůli Pacovi) a bude se vybírat mezi N a V. Pak v duelu v sobotu by byly B+N nebo B+V. Ale třeba si to špatně pamatuju.

16
Bobina
Reagovat

Diky, no pro Veroniku to vypada hodne spatne, pokud budou rozhodovat mezi ni a Nikou, tak ti co Niku znaji ji asi daji hlas a ti co ne tak tam moc lasky k Ver. nevidim, asi uz to taky tusi, no az mi ji bylo vcera lito, jak se do ni Stevo se Sarkou pustili, ale ja jsem momentalne na Steva vysazena, takze jedno co udela, me rozciluje :) Jsem ani netusila co za emoce ve me vyvolava :))

17
J-
Reagovat

12 – děkuji.
Tak úplný začátek jsem ještě nesledovala, protože se mi vůbec nevybavuje.

18
p77
Reagovat

15 – Taky si to úplně nepamatuju, ale nebylo to náhodou tak,že… Z lepší dvojice ten lepší jde rovnou do finále. Z lepší dvojice ten horší jde do semifinálového duelu proti lepšímu z horší dvojice. Horší z horší dvojice game over…

19
veverka
Reagovat

18 – p77 – Mám pocit že je to tak jak jsi napsala

20
p77
Reagovat

19 – nenapsala, ale napsal… :D

21
Poppy
Reagovat

18 p77 – že by se Božka tak přepočítala?

22
Poppy
Reagovat

Števo převzal velení na farmě. Když nemusí pracovat, to má na řečnění síly dost.

23
veverka
Reagovat

Včera jsem si u farmy i párkrát zdřímla. Musím se na ni podívat znovu teď odpoledne.
Šárka se mně ale líbila, když nepodlehla Števovému nátlaku, aby se víc obula do Veruny. Stačilo podle ní, že už jí názor řekla jednou. To jsem ocenila, protože V. se odepsala sama a je jí to snad jasné a dává jí to najevo hodně lidí. Ničit ji a deptat do nekonečna by ale nemuseli. Stačilo by jí to říct jednou a mít od ní nějaký odstup.

A ještě mne zaujaly ty špinavé krávy. Je to vizitka Paca za jeho 14 denního sluhování.
Na začátku prohlásil, že sluhování mu zabere 2 hod. denně. Tak nechápu, jak mohl nechat ty zvířata v takovém stavu. Zajímalo by mne, jestli by si toho všiml třeba Heňo. On se zvířata staral dobře.
A taky by si toho měl všimnout i Martin. Předcházejícím sluhům by to vytkl. U těch musely být zvířata na 1. místě a v pořádku.
Ale myslím si že vzhledem k tomu, že všem tam jde jen o peníze, tak to u Paca nikdo řešit nebude a projde mu to.

24
veverka
Reagovat

20 – p77 – omlouvám se, ale nick máš po každé jiný, tak to mate :-))))

25
veverka
Reagovat

21 – Poppy – Božka si asi nestíhala v té rychlosti moc promýšlet taktiku . Ale venku to pak řešil Stevo s Janou a i když se jim to zdálo špatné řešení, tak to přehodnotili.
Z té lepší dvojice pokud budou vybírat nejlepšího farmáři, tak Božka má šanci dostat víc hlasů než Paco a tím postoupit do finále.
Jen aby Števo a Jana tou svou pomstychtivostí neodradili některé farmáře a ti pak raději nedali hlas Pacovi.
Ta Števova vyřídilka nadělá víc škody jak užitku :-))))

26
veverka
Reagovat

čas.sk – Studená sprcha pre frajera farmárky Veroniky: Doniesla si z Farmy do postele nového chlapa?

Bulváru se farmáři nevyhnou. Je mně líto toho přítele Veroniky, co mu ona stále vyznává lásku přez obrazovku.

27
Poppy
Reagovat

26 veverka – že by to Paco vyhrál? ;-)

28
Bobina
Reagovat

No vzdyt pisu, jak me Stevo krasne irituje, vseho si vsima, poradku i krav, no za nej kolikrat dojily jine, ze, hubinka mu jede a jede, myslim, ze nejvetsi intrikan je momentalne on, kam se na nej Verona hrabe. Skoda, ze komentuje spis jen on, chtela bych vic komentu od ostatnich staronovych farmaru a to nejen na nej.

29
veverka
Reagovat

27 – Poppy – Paco s Veronikou určitě taky mají mezi sebou úmluvu, že se o výhru rozdělí.
A pokud Paco i vyhraje, tak jsem přesvědčena, že Veronika bude mít rozhodování mezi 2 láskami jednoduché :-))))
A bude okolí přesvědčovat že je to nezištné, že peníze v tom nehrály roli.

30
veverka
Reagovat

28 – Bobina – To, že včera dávali prostor hlavně Števovi a ostatní nám ukázali jen minimálně mne právě uspávalo.
Ale je jasné, že to muselo vadit většině diváků a tak v tom vidím částečně zase záměr režie.
Zvedne se zase nevole proti Janě a Števovi ( právem) a tím pádem začnou někteří diváci zase víc litovat Veroniku.
Je to hra a režie si hraje sestříháváním a odvysíláním jen některých ( scénáři vyhovujících) částí s námi diváky.

31
Bobina
Reagovat

Precetla jsem si to na cas.sk, ale je to zase jen jedna pani videla, povidala, je to mozne, ale pockam si, az farma skonci a oni vyjdou sami s pravdou ven. Vzdyt i na Bozku jsou ruzne zarucene zpravy.Budou se pocitat i hlasy farmaru co tam momentalne nejsou? (Jindro, Palo). Skoda ze tam nebyl koment techto dvou proc tam nejsou a jak se maji.

32
Bobina
Reagovat

Veverko, tak to mas pravdu, me se zvedalo vsechno vcetne nevole :)) Ale co bylo pozitivni, vydrzela jsem to. Porad si zacinam vic a vic myslet, ze z nas delaji hlupaky, tady sestrih na toho, pak onak. Chvilemi mi to nedava smysl a pak je to zase jinak. (Napr. desna hadka mezi Bozkou a Stevem kvuli mouce a pak pohodicka, on snad bude nastrcenej)

33
veverka
Reagovat

Ještě začínám být přesvědčena, že duel V+J byl vymyšlený Pacem a nebyl z hlavy Veroniky.
Ona není schopna sama přemýšlet dopředu.

Včera před koncem říká V. na kameru, že teď ve sluhování B+P nebude určitě dělat Paco naplno, ale jen pomalu a zlehka.
Ona si vůbec neuvědomuje, že z té dvojice sluhů, která vyhraje půjde přímo do finále ten lepší a vyhne se tím poslednímu duelu před finále.
Pokud by to Paco ten den flákal, tak farmáři dají své hlasy lehčeji Božce, která by dělala poctivěji.
Vzájmu každého sluhy teď musí být, aby se předvedl v lepším světle.

34
p77
Reagovat

24 – To bude tím, že napíšu jen zřídka a pak si nepamatuju za koho jsem byl minule. Ale že jsem „on“ tak tím si jsem úplně jistej! :)

35
Bobina
Reagovat

Mozna, se ji chtel zbavit, kdyz videl, ze je neposlechla a dala muzsky duel, on do nej jit moc nechtel, Stevo byl silny souper co se vahove tyce, ale to vis, nakonec mu to prenechal :). Oni se chteli zbavit Bozky a zensky duel s Nikou by urcil jineho FT. Mozna, ale u Jany mi ted neprijde, ze by plakala nad ztratou kamaradky, ale nad ztratou dostat se dal a ono to nevyslo, zase tak cista take neni.

36
Poppy
Reagovat

Bobina 35 – já si myslím, že měli dohodu na dělení a když zůstanou dva, je to přece jen víc peněz. Janka se s V+P vezla, což řekli na kameru všichni tři. Janka se asi cítila pevná v kramflecích, zatímco Verona začala být jako sluha nerudná a prostě si spočítala, že si J, klidně povídá s jinýma, dala Paca do duela a prostě o žádné intriky nikoho jiného nešlo, než že se na ni P+V naštvali a včas se jí zbavili. Mně to vůbec nevadí, Janku ve finále bych těžko rozdýchávala, ale co mi vadilo byl ten urputný výraz Veroniky.

37
Poppy
Reagovat

34 – p77 – to se dá pochopit, máš na to věk ;-) Hlavně tenhle nick je pohodlnější na psaní, tak si ho, prosím, pamatuj :-)

38
Franz
Reagovat

Tak Veronika si donesla z Farmy nového chlapa ? To je nám novinka. To je titulek. :-))

Ale možná, že je něco na tom pravdy. Veronika čeká jak dopadne finále a kydyby Paco vyhrál tak se ho bude držet jak něco košile. A pokud ne, tak vždy může odjed přes kanál za bývalým přítelem a těch pár drobných liber.
Slyšel jsem, že Veronika má stejnou povahu jako její otec, který ji velký zadubenec.

39
veverka
Reagovat

Poslední 4 dostává navíc i naturáile.
Jana dostala mangalici a asi i Števa
Veronika dostala Paca
Paco dostal Veroniku
Co asi dostane Božka a Nika?

40
Franz
Reagovat

„Markizácka farmárka Jana pobláznila ľudí: Majú ju za ikonu!“
Když to není Čas, tak jsou to Topky. Samý bulvár.
Týden po finále všichni zapomenou a po Novém roce už nebudou vědět, že byla nějaká Hrmová. Možná si někdo vzpomene třeba za rok, že na Farmu 5 přijde Jana jako VIP návšteva na Farmu.

41
Poppy
Reagovat

Franzi 40, nesouhlasím. Týden po finále nebude nikdo vědět, kdo je Paco nebo Božka, ale o Jance určitě ještě uslyšíme! I tady za Moravou :-)

42
Pertule
Reagovat

Já to nechápu. To fakt nikdo nepostřehne to nedobro v Božce? Stačí když se usmívá a říká co se chce slyšet? Posuzuje se Veronika která má fakt nešťastnou náturu a bohužel není ani trochu fotogenická. Obviňuje se z falešnosti a manipulace s lidmi, přitom je v tom tak nešikovná … a Božka tahá za nitky a směje se za bukem … Števem … :D

43
Poppy
Reagovat

42 – Pertule, Božka určitě není žádná „klidná síla“. To, že je konfliktní atd. má už na vizitce. I ona sama, když mluvila na kameru k rodině, vzpomínala, že má (teď už nevím, jestli řekla blbou nebo jakou) povahu. Ale já tam nevidím tu tvrdost, jakou má Verona. Je jasné, že Božka konspiruje. Ale já v jejích promluvách k rodině, chování k dětem sestry, když byly na farmě) a ke zvířatům (kromě ovcí!) vidím cit a teplo.

Ne, že bych si myslela, že Božka je anděl. Ale ze začátku mne fakt naštvalo to mladé trio, které se pohrdavě dívalo na ostatní a myslelo si, že sežralo moudrost světa.

44
ála
Reagovat

Pertule, já ti nemusím potvrzovat, že hlavně pokud jde o Veroniku, vidím to jako ty .-)
Nešťastná nátura. Zatvrzelá, paličatá. Ale falešná křivá vypočítavá podrazačka? Pořád nechápu, z čeho si tohle o ní lidi vyvozují.
Podívej se na její profil na facebooku, tam jí to sluší. Ona se hlavně nelíbí kameře. A moc se nelíčí a ty útvary, co si motá na hlavě, jí taky nepřidají. Verča podcenila důležitost přitažlivé vizáže a vsadila nejdřív na výkon a pod Jančiným vlivem na taktiku.

45
ála
Reagovat

Celkově to letos byla drdolová farma:-))
Hodně o farmářích napovědí profily na facebooku. Třeba Šárka se dost projevuje.

46
Poppy
Reagovat

A já ještě dodám k Veronice – jak ta byla ráda, když jiní FT dostali míň mincí než ona! Taková Šárka bojovala za každý groš pro kohokoliv, t.j. nakonec pro vítěze, ale Veronika naopak.

A pak bych ještě vzpomenula to, co řekl Paco před Veroničinou volbou Jany do duelu: Veronika pochopila, že vztahy jsou důležitější než peníze. To byl teda objev! Ona si předtím kupodivu zřetelně myslela něco jiného. A to má 19 roků.

47
Kunín
Reagovat

41 – Poppy – my o Božce víme dávno (své)… 42 – Pertule – tleskám, výborně, 43 – Poppy – co tak oční kapky ?

48
Poppy
Reagovat

47 Kunín – dyť mám brejle!

49
Kunín
Reagovat

Poppy – 48 – špatný, na dálku.

50
Poppy
Reagovat

49 Kunín – dělám co můžu: mám jedny na blízko a jedny na dálku :-)

51
BarBora
Reagovat

Veverka má pravdu, tu sa ukázalo, ako vie Verona dopredu odhadnúť situáciu. Myslela si, že sa stačí zbaviť Jany, ale bez Jany je v čudu. O Pacovi nehovorím, ten hrá sám za seba „a aj za Veroniku“ a možno v tom všetkom má prsty hlavne on. Možno si bláhovo mysleli, že Jana dá za FT Niku.
Aj tak stále nechápem, ako sa chceli spolu dostať do finále (len také finále by bolo spravodlivé, podľa nich). Neviem, ako uvažovali. Keby Nika bola FT, za sluhu by dala Paca s B, do duelu by išla V s B, vyhrala by V, zostali by P+V+N. A potom mali prísť exfarmári a vyradiť Niku .A P+V by bili vi fimále? Že by vôbec nemali prehľad o predchádzajúcich farmách?

52
Pertule
Reagovat

K Šárce nic moc nemám, je ode mne o dva roky starší, ale cítím mezi námi až generační rozdíl. Nerozuměla bych si s ní.   Má svůj svět. Zřejmě je doma nedoceněná, jinak si neumím vysvětlit tu její potřebu po uznání od druhých. Touží po tom jak pes po pohlazení. Dělá jí to dobře. To našla u Božky a Števa, kdežto Veronika prohlásila po jejím vypadnutí že každý je nahraditelný, a to se Šárky muselo velice dotknout. Tehdy mi přišlo že to Veronika řekla schválně aby hnula žlučí Božce a spol.
A ty řeči že je Farma její domov … utíkání od reality.

53
Pertule
Reagovat

51 – BarBora – no a právě to nesedí na vaší teorii že to bylo ze strany V+P plánováno dopředu. Já věřím tomu, že je Veronika přesvědčená o tom, že to Janka je využila a přátelství hrála. Proto si ji vzala do duelu, z pocitu křivdy. Ona není blbá, často při jejich taktikách měla správné postřehy.

54
Pertule
Reagovat

Jejda BarBoro, všechno nejlepší k svátku! :)

55
Poppy
Reagovat

I já se přidávám k přání všeho nejlepšího, BarBoro!

56
BarBora
Reagovat

Božka to mala premyslené, s Pacom sú už dopredu víťazná dvojica, aj keby hneď neboli lepší. Vtedy jej hrozí maximálne duel s Nikou (Veronu ťažko dajú za lepšiu farmárku v druhej dvojici). Ale Božka, ak to naozaj vyhrajú, pôjde hlasovaním exf. do finále a Paco do duelu s Nikou.
A keby Paco začal sabotovať prácu, tak si to totálne pokazí u exparmárov a následne aj hlasujúcich divákov, myslím, že tiež je rád v dojke s Božkou, aj keď pred Veronou sa bude tváriť inak.

B o ž e n a – Šárka, Jana, Števo, Jano, Kumo, Martina, Kika (?), Peťo (?),

P a c o – Heňo, Fero, Miki

57
BarBora
Reagovat

Poppy, Pertule – ste zlaté, ale som BarBora len na Panáčkovi, nie je to moje meno. Ale aj tak ďakujem, celkom som si na to meno zvykla.

58
Bigbrother
Reagovat

Ja sem slysel ze Bozka ma stejnou povahu jako jeji prababicka.Take s ni nikdo nevydrzel zit vice jak tri roky .Proste komandant

59
BarBora
Reagovat

53 Pertule – aj V aj P sa k Jane pridali kvôli taktike, nie z priateľstva a rovnako Jana ich potrebovala, nerobila to z lásky k nim. Tam žiadne priateľstvo, ani kamarátstvo nemohlo ešte byť, obom stranám to bolo jasné. To bolo skôr spojenectvo za určitým účelom, iste sa časom zblížili, ale oni hlavne taktizovali, aby sa všetci 3 dostali do semifinále. Krasorečnenie o „spravodlivosti“, čo Haklová povedala…, čo Janiny spolužiaci napísali,… bla bla bla
Len potrebovali nejaké ospravedlnenie zrady.

60
77 p
Reagovat

BarBore – tie dve veľké B-éčka mi vrtali hlavou , ale ešte včera pred ôsmou večer som mal pripravený text : „Dúfam, že aj na Záhorí majú dnes meno Barbory s blahoželaním všetkého najlepšieho a hlavne pevných nervov pri nasledovných súbojoch farmárov.Bohužiaľ , alebo chválabohu (?) s techn.príčin som to nemohol odoslať. Mám pravdu aspoň s tým Záhorím ? Zacítil som v komunikácii záhorácky prízvuk.Mám dobrý čuch ? Ináč som veľmi zvedavý na výsledok práce volebného manažéra Božky slovného mlynára Števa.

61
77 p
Reagovat

Ešte som zvedavý z čoho platia Paco s Veronikou superdrahý podnájom v Bratislave. Z vlastných úspor, alebo z výhry?. O tom spoločnom bývaní to už nie je tajomstvo.

62
Poppy
Reagovat

77 p – malá rada – napiš si to své jméno na lepící papírek a přilep k notebooku – minule’s byl p77 :-DD

63
77 p
Reagovat

Poppy 62 – tak nielen „brejle“, ali i špatný postreh! Čo rozdielny jazyk ? a možno i vek ? ( p77 – 77p ).

64
veverka
Reagovat

p77 – možná si připadáš vtipný. Ale jsi jen klasický provokatét a asi se dobře bavíš. Mne už ale ne.

65
eess
Reagovat

Včera jsem viděla jen kousek reprízy. O kom to Nika mluvila, že nemá střechu nad hlavou a má snad dokonce hlad? Nějak jsem to nepobrala. Nebo jsem to snad nějak vytrhla z kontextu, nevím. Můžete mně to někdo uvést na pravou míru? Díky předem.

66
Poppy
Reagovat

ess 65 – Nika mluvila o Šárce. Je to dost hrozné, ona je tak aktivní a není schopná ukočírovat rodinný život tak, aby to zvládali.

67
Poppy
Reagovat

ess dodatek – ne, že by neměla střechu nad hlavou, ale nemají peníze, asi už mají dluh za elektřinu (nebo nemají na elektřinu) a to se pak může svést i na to, že přijdou o střechu nad hlavou. Nika se podivovala, že všecko visí na Šárce, přitom kluci jsou už velcí (nebo aspoň jeden z nich) a přesto je to vše jen na Šárce.

68
Bobina
Reagovat

52-Pertule, souhlasim, trefila si hrebik na hlavicku. Nedocenena, touzici po pochvaleni, vdecna za jakykoliv naznak vlidnosti, ale pracovita a urcite by se pro ty svoje rozdala. Porad mi vrta hlavou, proc rekla po uvitani s Bozkou, snad je to uprimne. Jinak myslim, ze o Jance jeste uslysime, je atraktivni, neni hloupa, takze necham se prekvapit. To jeji denko (farm. vyrobek)se prodalo na aukci za 100 063,– na akci ktera se konala v sobotu, ovsem sponzora taji. Veverko s temi naturaliemi jsi me dostala a dneska asi ostatni dostanou komenty a bolehlav od nejmenovaneho ;)

69
veverka
Reagovat

65 – eess- taky tam včera padlo, že když se Šárka vrátila domů z farmy, tak z peněz co dostávají na účet za účinkování bylo už na účtu jen pár drobných. Asi to nemá holka jednoduché.
Je živitelem rodiny (manžel nemocný) a asi nestíhá vydělávat.
Všimla jsem si, že mluvila i o tom, že po návratu už zase byla za prací v Rakousku.

Heňo zase říkal, že po návratu nedělal, ale brouzdal po horách.
Nemá rodinu a za nikoho zodpovědnost, přítelkyně dost střídá a tak pravidelný příjem asi neřeší.
Mne to u Heňa trošku překvapilo, protože po vypadnutí v on line rozhovoru psal, že mu kamarád nabídl práci na jeho farmě a měl z toho velkou radost.
Ale asi si dělal dál nějakou dovolenou a do práce nepospíchá.

70
eess
Reagovat

Díky holky za info.

71
p77
Reagovat

Poppy 62 + Veverka 64 – Tak moment, já jsem p77 a ne 77 p! Ten druhý je někdo úplně jiný!! Já jsem moravák z Brna a je mi 36… a rozhodně nejsem provokatér!!!

72
veverka
Reagovat

p77- 71
-Nicky: 77 – pozorovatel, 77-, p77
Je to náhoda, že jste se tak sešli ?
Naštěstí farma končí a tak už nemá cenu řešit nějaké nicky na diskuzi. Reagovat budu jen na příspěvky k tématu diskuze a těch, kde má někdo potřebu řešit spíš dikutující si všímat nebudu.
Snad to tady dotáhneme v klidu do konce a nedopadne to tu jako na oficu, kde jeden člověk pod spoustou nicků dokáže otrávit a zničit diskuzi.

73
veverka
Reagovat

Na oficu je ukázka na semifinále. Tam nám prozradili dopředu, že to bude Paco a Veronika. A na konci je, že to je dnes 21.40.
Mají v tom nějaký zmatek.
Ale vypadá to, že farmáři nevyhodili Veroniku. Musela vypadnout dříve Nika. Že by dnes večer došla Květka s nabídkou peněz a Nika je vzala?
Dnešní díl bude určitě zajímavý.

74
Poppy
Reagovat

p77 (71) a 77 p (63) – už to vidím (s brejlama), vypadá to, že jste každý jiný. Měli byste se, hoši, domluvit, fakt se to plete :-)

75
Poppy
Reagovat

73 veverka – právě se chystám projet si videa na ofiku a tohle pro mne není dobrá zpráva. Dobrá je možná jen v tom, že finále Paco a Verona mne už nebude zajímat a příští týden můžu trávit čas bez Farmy.

V každém případě, ať už jsou mi někteří farmáři sympatičtější a někteří nesympatičtí, byli tam tentokrát normální lidi a to jsem ráda.

76
p77
Reagovat

72 – nevšiml jsem si, že bych někdy řešil ostatní diskutující. Nemůžu za to že nějakýho slováka napadlo dát si podobnej nick. Jsem Petr, ročník 1977- proto p77. Promiň, že jsem si sem dovolil napsat – už mě to ani nenapadne.

77
Pertule
Reagovat

75 – Poppy, stoprocentní souhlas s druhou částí příspěvku. Jen mě moc mrzí, že Jindro nebyl déle. Ale jinak tentokrát vybrali dobře.

78
Poppy
Reagovat

p77 – tak se neurážej. Ten druhý tu opravdu řešil diskutující a popichoval. Ty nicky jsou podobné a člověk to přehlédne (a to si ho ještě změnil).

Jen piš, všichni si na tebe zvyknou a nebudou si tě s nikým plést.

79
Pertule
Reagovat

76 – p77 – vytrvej, co tě nezabije to tě posílí, piš a k sobě neoprávněné ignoruj. Taky jsem tu utržila pár šrámů, ale obrňuji se :))

80
veverka
Reagovat

p77 – Ty ale píšeš k věci a bylo by škoda, kdyby jsi se urazil. Pokud jsem něco napsala špatně k tvému příspěvku, tak to bylo tím, že ty nicky se opravdu pletou a mělo to být adresované jinému.
Omlouvám se a piš dál.

81
veverka
Reagovat

75 – Poppy – Paco a Veronika jsou v SEMIFINÁlE a je tam vidět i 2:0 pro Paca nad Veronikou.
Finále bude Paco a asi Božena.

82
Poppy
Reagovat

veverko (81) – tak tos mne uklidnila. Nevím sice, kdes to viděla, ale pokud nebude finále P+V, tak to přežiju i to, že to celé vyhraje Paco -:)

83
veverka
Reagovat

Poppy – Přehrej si to horní video –
Veronika a Nika si chcú farmárov kúpiť dobrým jedlom

Je tam asi omylem upoutávka z toho Semifinále.
Paco bojuje s Veronikou.
Vidíš i jaké mají disciplíny

84
Poppy
Reagovat

Veroniko, díky. Já jsem si pouštěla kdeco jiné, ale tohle ne. To jim fakt uteklo.

Ale je zajímavé, že je tam i Nika i Božka, takže nějaké „Vezmi peníze a odejdi“ se asi nekonalo.

85
veverka
Reagovat

Poppy – Ještě mne napadlo, že jsou vidět na videu ve 3 disciplínácch. Loupou kukuřici, pak almanach a ještě další, co nechápu co to vlasně je. Něco třepou v hrnci a dávají do misky nějaké kousky.
Ale na tabuli se dá zahlédnout 2:0 pro Paca. A kdyby vyhrával 2:0, tak by nebylo potřeba dělat 3. disciplínu. Pokud by se nehrálo na 3 vítězné.
To by za stavu 2:0 mohla Veruna ještě i zvrátit, kdyby měla hodně štěstí a Paca porazit.
Tak ukázka nám hodně napověděla o SEMIFINÁLE, ale vítěz z něj a 2. finalista ještě zůstane tajemný.

86
veverka
Reagovat

Poppy- Nika a Božka tam jsou, ale asi i kdyby Nika vzala peníze, tak zůstává na farmě dál, než odejdou všichni společně.
I Když minule ti co peníze vzali odcházeli hned.
Je to divné.
Nějak se mně pořád nechce věřit, že by farmáři vyhodili po těch 2 dnech sluhování dvojic Niku, a ne Veroniku.

Takže se ještě budeme muset dívat dál a nevzdávat to :-))))))

87
Poppy
Reagovat

Veverko, vidíš, to mne nenapadlo, že jsou tam vidět tři disciplíny a stav 2:0. Možná je teda v semifinále 5 disciplín. A vzhledem k tomu, že je to upoutávka, mohla nakonec překvapivě vyhrát Veronika, ne? Aby nás popletli :-)

88
Pertule
Reagovat

A jestli budou ve finále Paco s Božkou tak to bude pro Božku teprve druhý duel … nebo se pletu? Byla jen s Veronikou a to vypadla že?

89
Pertule
Reagovat

Ach jo, a já to neuvidím. I galadriel psala že je v sobotu pryč, tak ani rekap hned nebude :(

90
veverka
Reagovat

Poppy – napínají nás. Akorát to video mělo vyjít až v sobotu.
Ale myslím si že Paco to na Veronikou vyhraje. :-))))
Jen je to záhadné zatím s tou Nikou.
Přála bych jí ty peníze kvůli těm dětem. Bylo by škoda, kdyby ji vyhodili farmáři místo Veroniky a neměla nic.

91
veverka
Reagovat

Pertule – Božka i Paco měli každý jen 1 duel.
Pokud se nepletu.

92
Pertule
Reagovat

Nebyla jsem si Božkou jistá. U Paca jo, on tedy 2x když říkáte že bude s Veronikou. Vypadá to, že taktika se na obou stranách vyplatila. I když já tipovala že Veroniku označí exfarmáři a půjde domů. A to bych jí nepřála a ani Nice ne.

93
Poppy
Reagovat

Pertule, veverka, jo, je to tak (5. týden). Zkontrolovala jsem to na Wikipedii, protože jsem si nebyla jistá, jestli Božku nevyhodila Janka, byla to Veronika; Janka vyřadila Martinu a Šárku.

94
Franz
Reagovat

veverka – nenapínají nás.
Už jsem to tady psal jednou, že Markiza už ve „Smotánce“ prozradila finalisty Farmy a sami farmáři to vyzvonili veřejnosti ihned jak se za nima farma zavřela. Já výsledky znám už více jak 14 dní.
Teď jen záleží komu finálové disciplíny režie ušila více na tělo.

95
veverka
Reagovat

Franz – já vím, ale namlouvám si, že to ještě může být i jinak. Jinak by mne to už nebavilo vůbec. :-))))))))))
A napínají nás teď s tím, jak to dopadne s Nikou.
Pokud něco tušíš, nebo víš, tak naznač.
Třeba to nebude už nikomu tady vadit.
Stejně ty úniky z markízy a topek byly teď velké.

A co se týká finále, můžeme tady dát každý svůj tip.

Přidat komentář