Panáček v reality show

MOVE UP štartuje už o týždeň v piatok, pozrite si upútavku!

17. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: Move Up

[singlepic id=6997 w=615]
Ako už informoval SUNíčko, už v piatok 25.10.2013 začína nová tanečná show MOVE UP na PLUSke (JOJ Plus). Show bude vyrábať osvedčený produkčný tím JAMFilm, ktorý pripravuje aj Česko Slovensko má Talent. Za porotcovský stôl sa posadili členovia skupiny The Pastels, za moderátora bol vybraný Ondrej Antálek zo skupiny The Pastels. Pozrite si upútavku.

Ako bude prebiehať MOVE UP?

Celkovo JOJ Plus odvysiela osem epizód. V prvých epizódach porota vyberie vždy tri čísla, ktoré pošle do semifinále. Nepostupujúci tanečníci dostanú druhú šancu v battli, ktorý rozhodne o posledných dvoch semifinalistoch.

Vybraných 17 tanečníkov čakajú tvrdé tréningy pod vedením Austrálčana Lil Phila Mungieleho, ktorý už na Slovensku organizoval tanečný projekt Nike – Dance to L.A., tanečník spolupracoval aj s Mariah Carey alebo so skupinou Outkast.

P. Mungiele si spomedzi semifinalistov vyberie jedného postupujúceho, rovnaké právo bude mať aj päť porotcov a sedmičku finalistov uzavrie držiteľ divokej karty. Porotcovia sa následne stanú „koučmi“ jednotlivých súťažiacich, spoločne budú trénovať finálovú choreografiu.

Čo získa víťaz

Víťaz získa honorovanú zmluvu vo výške 7 777 eur s The Pastels na jeden rok, auto, účasť na tanečnom kempe v Los Angeles a ďalšiu výhru, ktorá je zatiaľ v utajení.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Move Up

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!