Panáček v reality show

Finále MOVE UP už dnes na PLUSke! Kto sa stane kráľom parketu?

20. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: Move Up

[singlepic id=8203 w=420]
Tanečná šou Move Up dnes vyvrcholí veľkým finále! Každý z členov The Pastels a Lil´Phil budú viesť jedného z finalistov – Johnny je spárovaný s Vikou, Danter má Kaduk, Lego je s Iggyboyom, Marow má Spunkeyho, Tony si vybral ESIho, Ondrej má na starosti „Divokú kartu“ Lussi a Lill´Phil si v booth campe zvolil Branuonea! Sledujte finále MOVE UP už dnes o 20:30 na PLUS!

Viac informácií o dnešnom finále nájdete na oficiálnej stránke MOVE UP.

Komu držíte palce?

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Move Up

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
hanýs
Reagovat

Superšou. Všechny ty umělohmotné nabubřelé Talenty, Hlasy a Superstáry můžou jít do prdele. Zapálení lidi, nic vyumělkovaného, moderátor (btw jeden z Pastelek) bez čtecího zařízení sčítá ve finále body z hlavy :-)), vystoupení finalistů parádní, absolutně osvěžující zážitek a vítěz, kterému jsem to přála úplně od začátku. Funky Spunkey je prostě BOŽÍ. Chci další taneční šou na JOJce a to brzy.

2
priznivec.obecny
Reagovat

2 Tak toho jsem viděla – ten byl super. Ještě musím dokoukat ty dva tři díly.

3
cricrulka
Reagovat

Vika a jeji contemporary dance…proste nadhera. Nejak me celou dobu holky mijely a pak malem klukum vypalily rybnik. I kdyz bylo jasne, ze to vyhraje Spunkey, ale i tak prijemna zmena a zabavna cisla :)

Přidat komentář