Panáček v reality show

Move Up: na Jojce se bude na podzim tančit s The Pastels

10. Září 2013 | napsal(a): | reality show: Move Up

[singlepic id=6997 w=420]
Letošní podzim bude patřit tanci nejen v České republice, kde se na veřejnoprávní ČT spustí další řada televizních tanečních s celebritami větší či menší zářivosti, zvané StarDance, ale tančit se bude i na Slovensku diky TV Joj a taneční skupině The Pastels, kterou můžete znát z ČeskoSlovensko má talent. O čem nová show Move Up bude?

Co je Move Up

Move Up je taneční show, která v našich končinách dle tvůrců ještě nebyla. Hledá čistý, neobjevený taneční talent a nezáleží, zda tancuješ hip hop, dancehall nebo balet.

Do Move Up se může zapojit kdokoliv s jakýmkoliv tanečním stylem. Stačí mít na 15 let a chuť se ukázat. Kdo rozhodne o tvém osudu? Členové taneční skupiny The Pastels.

Castingy Move Up

Castingy Move Up jsou v plném proudu a televizní show se na TV Joj objeví od října 2013.

Tato taneční show má již za sebou letní predcastingy v rámci Orange Move Up Summer Tour, nyní již probíhají velké castingy v Bratislavě, Žilině a Košicích.

Hlavní výhra v Move Up

Co získá vítěz této taneční show? Automobil Volkswagen Up, smlouvu na 7777 eur a atraktivní výlet do mekky tance – Los Angeles.

Oficiální stránka taneční show Move Up je na http://www.moveup.sk/




SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Move Up

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!