Panáček v reality show

Taneční show Move Up začne 25. října na Joj Plus

7. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: Move Up

[singlepic id=6997 w=420]
Další z podzimních prime-timových projektů televize Joj, taneční soutěž Move Up! bude mít premiéru na obrazovce v pátek 25. října ve 20:30. Nikoliv však na hlavním kanále TV Joj, ale na Joj Plus.

Za taneční show Move Up stojí společnost JAMFilm 1999 režiséra Vladimíra „Jeffa“ Minaříka. Toho asi čtenářům Panáčka v reality show není potřeba příliš představovat. S TV Joj spolupracuje dlouhodobě a to na show jako je Slávik, Miss Slovensko a nebo Česko Slovensko má talent.

Kdo bude sedět v porotě Move Up?

V porotě bude sedět pět členů taneční skupiny The Pastels, šestý z nich, Ondrej Antálek bude celou show moderovat.

Pro koho byli castingy

Do Move Upl se mohli přihlásit tanečníci starší jak 15 let. Prezentovat se mohli i nekomerčním, rozumějte undergroundovým tanečním stylem.

Jak bude Move Up probíhat

TV Joj počítá s celkem osmi díly. Pět úvodních dílů budou castingy, kdy porota vždy vybere tři čísla, která pošlou do semifinále. Nepostupující tanečníci dostanou druhou šanci v battli, který rozhodne o posledních dvou semifinalistech.

A jak dál?

Vybraných 17 účinkujících tanečníků čekají tréninky pod vedením choreografa, rodilého Australana Lil Phila Mungieleho, který už byl na Slovensku i v rámci tanečního projektu Nike – Dance to L. A. Tento tanečník spolupracovat i s Mariah Carey či kapelou Outkast.

Phil Mungiele a porota si vybere po jednom

P. Mungiele si ze semifinalistů vybere jednoho postupujícího, stejné právo bude mít i 5 porotců. Sedmičku finalistů uzavře držitel divoké karty. Porotci se následně stanou kouči svých soutěžících.

Vítěz získá honorovanou smlouvu ve výši 7 777 euro s The Pastels na jeden rok, účast na tanečním kempu v Los Angeles a další výhry, které jsou zatím tajemstvím.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Move Up

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!