Panáček v reality show

Navždy svoji (23.6.) svatba Isabelly a Lukáše a malé ohlédnutí

23. Červen 2013 | napsal(a): | reality show: Navždy svoji

[singlepic id=6609 w=420]
V posledním díle docusoap Navždy svoji jsme si dopřáli nejen svatbu Isabelly a Lukáše, ale také ohlédnutí po 4 měsících po všech 3 svatbách a tedy vám povím, nic moc podívaná. Vypadá to, že něco jako 20 let poté, jako byly Manželské etudy, se asi jen tak nenatočí. Proč? Dozvíte se dále.

Svatba Isabelly a Lukáše

Poslední díl Navždy svoji začal svatbou Isabelly a Lukáše, kdy ani v tento okamžik neubylo výskytu slovních spojení typu vole apod. A že jejich kamarádi motorkáři jdou na svatbu v motorkářském pochopím, ale aby ženich měl košili vykasanou z kalhot a v džínách? WTF, ale třeba jen neznám poslední svatební trendy.

Grády této epizodě dnešního dílu dodal výskyt tajemného staršího pána Alfonse, který se ke konci obřadu objevil v záběru. Když se jej autorka cyklu snažila poté vyzpovídat, dostala z něj pouze to, že vychovával Isabellu a to je vše. Zbytek zatrhla natáčet rozčílená Isabella.

Jako zajímavost bych zmínil i zvláštní obrat mamky Lukáše. Před svatbou hodnotí Isabellu kladně, po obřadu se k ničemu nechce vyjadřovat, ani k nevěstě, ani k dětství svého syna? Zaspal jsem něco, nebo co se stalo?

Běla bojuje o majetek

Ještě, než se tvůrci přesunuli o 4 měsíce později, vsunuli pár záběrů, že aktuálně Běla bydlí u své mamky. Proč? Její mamánek kul pikle za jejími zády se svojí mamkou a všechen svůj majetek (jeho společný dům s Bělou) přepsal na svoji mamku. Pro jistotu :)




4 měsíce poté

Jediný pár, kterým to po 4 měsících klape, je pár křesťanský. Alespoň to tak působí v televizi. K nim není moc co napsat, zkrátka to mají v hlavě pořešené a pokud se u nich naskytnou nějaké rozepře, buď je dokáží řešit a nebo je neventilují pomoci televizních kamer.

To u Běly a jejího mamánka je to na rozvod, kdy Běla už velmi těžce nese ústrky od své tchýně, navíc znásobené o fakt, že mamánek se jí nikdy před svojí matkou nezastane. Souhlasím, že by se měli oplotit a nic proti tchýním, ale nedělá to dobrotu, jí mít svým způsobem jako člena domácnosti.

Běla však v mých očích velmi klesla. A to v okamžiku, kdy se neudržela a velmi vulgárně se dotkla mamánka i jeho mamky. Finále? Tichá domácnost.

K rozvodu se po 4 měsících schyluje i u Isabelly a Lukáše. Ten si za tu dobu zdá se stihl najít práci, ale jejich vztahu s Isabellou to nepomohlo. Hádali se před svatbou, hádají se i po svatbě, kdy navíc Isabellu velmi rychle opustila představa, že svatbou se Lukáš změní. A já se ptám, proč by sakra měl?

I zde poslední záběry končí slovy o rozvodu. Název show Navždy svoji asi nebude tedy platit a 2 ze 3 vybraných párů se rozejdou ve velmi krátké době.

Znáte jejich osudy? Víte, zda jsou či nejsou ještě spolu? Napište do komentářů. Děkujeme.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Navždy svoji

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
KK
Reagovat

ve finále mi přišli nejnormálnější ti pánbíčkáři, ačkoliv jako zarytý ateista jejich světu nerozumím.. konec divný, spoustu otázek, režisérka asi není správný psycholog, aby z účinkujících dokázala vytáhnout víc informací (a nebo nesvolili k uveřejnění, těžko říct).. každopádně myšlenka pořadu zajímavá, účastníci ideálně švihlí pro TV vysílání, ale potenciál nevyužitý

2
Kapi
Reagovat

Absolutne nevyuzity. Po odvysilani ma divak vic otazek nez odpovedi (ale treba o to „alternativni“ reziserce slo) a chtelo to dat vice do souvislosti. Vic nez kdy jindy jsem mela dojem, ze je to narychlo spichnute z nahodnych scen i kdyz tenhle „staticky“ styl dokumentu chapu, tak tohle bylo hodne mimo. A nebylo to nejaky kratsi nez obvykle?
Chtelo by to jeste aspon jeden dil nebo nejaky chat s ucinkujicima treba.

3
B
Reagovat

https://www.facebook.com/navzdysvoji?fref=ts

(zde se vyjadřují Isabella a Běla). Všechny páry jsou spolu. Nakonec proběhlo usmíření u obou dvou páru a Isabella čeká miminko.
S tchýní se, dle slov Běly, nikdo ve vesnici už nebaví :-D

Reagovat

B (3) jj, pořízení dítěte je častý pokus o záchranu vztahu, jak lze ale vidět i na příkladu Isabelly, tak to asi moc nefunguje. Tak holt bude mít 3. dítě s 3. otcem. I když jí to nepřeji.

5
B
Reagovat

4: Co víš :-)
Od „Sluníčka“ bych čekala pozitivnější výhledy :-D :-D

Reagovat

V diskusi na ofiku to své těhotenství Isabela propírala. Lukáš se odstěhoval, ona uvažovala o potratu a nakonec se dali zase dohromady. Na jak dlouho?
Lucka z 4 v tom v ní má dobrý vzor. Jedno dítě bez otce už stihla, může pokračovat.

ad Alfons,
opět dle ofika – ten pán je prý obyčejná vyžírka, na svatbu přišel žebrat peníze, nikdy údajně s její matkou nežil.

7
Radek aka SUNicko
Reagovat

Ajda (6) nevím, bude to s Alfonsem skutečně takto jednoduché? Kdo na svatbu tuto „vyžírku“ pozval? První přijetí od Isabelly bylo v pohodě, až po obřadu začala zase nervovat :)

Reagovat

7 – ano, dokonce ho chtěla na rodinné fotce, co se stalo pak?! Na ofiku padlo co jsem psala.
Mně to přišlo, že oni ani nikoho extra nezvali. Isabela žije na FB, kdo viděl a chtěl, dorazil. Po obřadu tam zve kdo chce ať jde na oběd, pak zase kdo chce ať dorazí na grilování večer…

9
Extasy of St. Theresa
Reagovat

To s tou matkou jsem taky nepochopila.dokonce jsem si chvíli myslela,jestli jsem správně četla, že je to jeho matka,když s ní mluvili před svatbou…

10
B
Reagovat

:9
Ta bělovlasá paní byla matka Lukáše. V jednom z předchozích dílů říkal, že se se svojí matkou moc nevídal (vychovávala ho babička).
Jinak ten Alfons mě zaujal :-)
Myslela jsem, že to byl bývalý přítel Isabelliny matky…Ajdo kde jsi o něm četla? Na stránkách Navždy svoji (diskuze) nebo na fb? Abych to nemusela půl dne hledat, mezi těmi příspěvky :-))))

11
Ajda
Reagovat

10,
bylo to v diskusi na ofiku brzo ráno :-)

ad matka Lukáše,
zaznělo tam, že je to matka? Nechce se mi to přehrávat, ale Lukáše vychovala babička a tvrdil, že mámu nepozve.

Poznámka k článku: Jarouš nepřepsal na matku dům, ale okolní pozemek. Měl spoluvlastnický podíl na pozemku u matčina domu a ta se o něj bála. A bála se až tak moc, že podvodem si nechala připsat i pozemek kolem domu mladých. Bez věcného břemena, takže kdyby si postavila hlavu, nedostanou se domů. Psala to Běla v diskusi, odkaz je u minulého článku v diskusi.

12
B
Reagovat

11:
No o matce tvrdil, že nevěděl jestli se jí dovolá, ale dovolal…
Byla to jeho matka, myslím, že babička by tak čiperná nebyla :-)
Jinak to říkal o té matce v díle, jak byla Isabella pryč pracovat „rukama a nohama“…

13
Sim
Reagovat

Musím říct, že to, co řekla Běla svému Jarouškovi o jeho matce, respektive co jí má jít udělat, bylo to nejsprostší, co jsem kdy slyšela. Jestli jsem měla pro Bělu trochu sympatií, tak byly rázem fuč.
Svatba Isabely a Lukáše byla podivná. Nevěsta načančaná jak princezna a ženich v beztvarých džínách, beztvaré košili a nesmyslně uvázané kravatě přes rozepnutý límeček. Báječný kamarád, který se zná s Isabelou dva měsíce. Tajemný pan Alfons. Prázdná restaurace na večerní oslavě… Inu, kdo chce kam… Jen dopředu lituju všechny její děti, jestli bude pokračovat stylem „dítě s každým mužem, kterého potkám“.

14
byk
Reagovat

Bohuzel se o to postrala televize a vy nevideli z jejich svatby nic jen to co tam dala televize a pritom je 6 DVD z jejich svatby od televize !!§ hahahaha

15
KK
Reagovat

14 – no to nás určitě nenapadlo, takže děkujeme za objevnou informaci

Přidat komentář