Panáček v reality show

Navždy svoji (26.5.) jak pokračují přípravy na svatbu?

26. Květen 2013 | napsal(a): | reality show: Navždy svoji

[singlepic id=6359 w=420]
Minulou neděli jsme díky veřejnoprávní televizi poprvé nakoukli do života a příprav na svatbu tří párů v rámci docusoap Navždy svoji. Týden je za námi a tak nás již dnes večer čeká od 20 hodin čeká díl druhý. Kdo si zatím získal nejvíce sympatií diváků a kdo konkrétně ty vaše?

Který pár má sympatie diváků?

[singlepic id=6430 w=420]

Dle ankety na oficiálním webu docusoap Navždy svoji na webu České televize, se zatím největší přízni (56 %) těší pár matematičky Zdeňky a ajťáka Ondřeje, kteří spolu chodí přes dva roky a necelý měsíc před svatbou stále bydlí v Brně v křesťanské komunitě. Nyní však už plánují společný byt.




[singlepic id=6429 w=420]

25 % diváckých sympatií získal vesnický pár dominantní Běly a jejího Jardy z vesnice Řepín. Ti jsou spolu dva a půl roku a jejich klidné soužití ve společném domečku narušuje velmi pravidelně tchýně, Jarouškova maminka, která bydlí ve vedlejším stavení.

[singlepic id=6431 w=420]
Nejméně sympatií (19 %) zatím získal poslední pár, pár motorkářů Isabely a Lukáše z Prahy, kteří přípravu na svatbu nijak zvlášť neřeší a ač jsou spolu jen rok, už mají dosti bouřlivou italskou domácnost. Navíc s diváky velmi diskutovanou minulostí.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Navždy svoji

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
haha bimbi
Reagovat

Mě Běla nepřijde nějak výrazně dominantní, je to ráznější ženská a musím říct, že se mi líbí. I to, jak se stará o toho svýho zedníka se mi líbí :-), ale ono jí to (jeho) koupání ve vaně myslím za pár let taky asi přejde. Ale pokud jim aspoň trochu vydrží stav, že ona se ráda o něj stará, jemu se to líbí a s matkou se to nějak vybalancuje, pak maj snad docela slušnou naději, aby jim to vydrželo dýl jak 3-4 roky.
Motorkáři bez motorky tentokrát nebyli tak agresivní jako se mi zdálo minule. A bulvár si mohl odpustit titulky typu „Skandál v ČT – ona hrála v pornu“ – když jsme to teď dostali poměrně jasně naservírováno, že pracuje „rukama nohama“ jak tvrdila a letí „to“ dělat někam letadlem. Toho jejího chlapa svým způsobem obdivuju, starat se o dvě cizí děti a vyvolená mezitím „rukama-nohama“ tento… To nemůže mít dlouhýho trvání, ještě když ona se vůůbec nesnaží tomu svýmu v něčem vyjít vstříc. „Zase teče kohoutek“ a podá mu to tak na*raně, jako by to byla jeho vina.
Křesťanský páreček nechci nějak pomlouvat, oni se strašně snaží a asi to všechno berou děsně zodpovědně, ale to je právě to, co mě na nich, zvlášť na ní tedy, tak trochu děsí. Ten mix křesťanské svatosti, čistoty, rozumného přístupu …. prostě žádnej život, jen nalinkovaná vzorná budoucnost… tak nějak…

2
Erna
Reagovat

ta Bela je osklivka

Přidat komentář