Panáček v reality show

Navždy svoji (16.6.) svatba Běly

17. Červen 2013 | napsal(a): | reality show: Navždy svoji

[singlepic id=6561 w=420]
V minulém díle Navždy svoji se divák této docusoap po 3 dílech příprav dočkal první svatby mezi katolíky Zdeňkou a Ondřejem. Včera večer, v předposledním díle si užil svatbu rázné Běly.

Příští týden se cyklus Navždy svoji uzavře svatbou Isabelly s Lukášem, kteří se již vrhli do do svatebních příprav a i jejich divoký vztah se krátce před velkým dnem uklidnil. Došlo i na romantický výlet do lesa, takže obřadu už snad v cestě nic nestojí.

Svatba Běly

Běla den před svatbou nachystala všechno potřebné, včetně čokoládové fontány, a dokonce sama vydrhla v místě oslavy záchody. Její slavnostní den už tak skutečně nemohlo vůbec nic ohrozit :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Navždy svoji

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Sim
Reagovat

Slušelo jí to moc. Ale jinak je mi tý holky líto, nikdy nebude se svým okolím spokojená… Asi moc lásky v životě nezažila – když jí tatínek říká od dětství Mazdo, ani se moc nedivím, že z ní vyrostla semetrika, která lásku ani neumí dávat…

2
KK
Reagovat

V rodině Běly i v rodině jejího manžela evidentně nebude něco v pořádku, už jen proto jak rodiče mizeli z jejich svatby, ten vztah je celej dost podivnej

Reagovat

Proč se Běla po svatbě odtěhuje od Jarouše? Vysvětlení je zde – http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vztahy/laska-a-vztahy/36749-nejvetsi-podrazy-ve-vztahu-tyhle-zazily-nase-ctenarky

V diskusi pod článkem Běla tvrdí, že článek je zavádějící a vysvětluje stav věci (nick bartaskovabela a prodejnamelnik). Ale podraz ze strany matky se konal.

5
Kapi
Reagovat

4 – dobre tohle cist a vedet jak to bylo a pak to srovnat v „dokumentu“
Jinak Bela podle psaneho projevu prekvapila. Ma to hlavu, patu i pravopis. Skoro bych od ni cekala, ze bude mit takovy ten emiminovsky pravopis, kde mekke tam tvrde, spousta silenych sklonovanek a mylsenek do nikam…a ono tohle. Chytra a nebezpecna holka to bude :)

6
Kapi
Reagovat

Tak tento serial skoncil divne. veli otevreny konec a chtelo by to aspon jeste jeden dil. Spousta veci nakousnuta, nevime z nich hlavu patu a nic z toho…

7
Verunka
Reagovat

Ta Běla je z dalky uchazejici ale kdyz ji zabira kamera zblizka tak je vylozene skareda.Tučny oblicej,2 brady a oči hodně blízko u sebe.

Přidat komentář