Panáček v reality show

Navždy svoji (19.5.) dnes začínáme (video)

19. Květen 2013 | napsal(a): | reality show: Navždy svoji

[singlepic id=6359 w=420]
Líbil se vám před pár týdny docusoap cyklus České televize Čtyři v tom a nemůžete se dočkat druhé série s novými páry? Pak pro vás máme tip, jak si zkrátit čas. Právě dnes totiž začíná nový 6 dílný cyklus Navždy svoji o tom, jak a proč se dnes vstupuje do manželství.

Vysílat se začíná dnes 19.5. ve 20 hodin na ČT2 a hrdiny cyklu Navždy svoji jsou tři páry, které se chystají vstoupit do svazku manželského.

[singlepic id=6358 w=420]

Video ukázka Navždy svoji

Nestihli jste první díl v televizi? Ještě, že je tu archív České televize

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Navždy svoji

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
Kapi
Reagovat

Nahodou jsem zahledla dnes a vypada to zajimave. Rozdilne pary, rozdilny pristup a nenasilny vyvoj.
Trochu tam chybi nejaka casova posloupnost a data, ale i tak zajimavy pohled na tento typ „reality show“.

Reagovat

Kapi (1) mně tam trochu chybí ten průvodní komentář, jako byl ve Čtyři v tom.

3
Kapi
Reagovat

2 – ano, takovy nejaky zachytny bod a zorientovani tam chybi. At hlasem neho textem.
Ale je fajn, ze to neni za kazdou cenu komedie nebo romantika.

Reagovat

Kapi (3) no docela mě zaráží, že to právě Česká televize prezentuje jako dokumentární komedii.

5
Kapi
Reagovat

Ok. Kazdopadne ta pokerovana a ten jeji budou pekny cisla- s tema bych nechtela prijit jakymkoliv zpusobem do styku nebo s nima neco resit. Ta solarkova slecna by se hodila do Nakupnych maniacek, ale asi i do HP a jinde. Namyslena, co se vysmiva a ukazuje na ostatni zatimco ona je hvezda. ten jeji je stejne vylizanej, duta hlava, oba na „dokonalost“ protejsku a svou hromadku, nic vic. Huh.

Ti studentici, od pohledu „alternativky“ celkem v pohode. Uvidime co se tam zvrtne.

A ta treti ( nevidela jsem od zacatku a tak kvuli stale zmene barve vlasu a ucesu te slecny, jsem si myslela, ze je tam jeste 4. pár, nepřehledné) zivot s tchyni za zady bude sranda a ten jeji je mamanek…

Uvidime co bude dal :)

6
haha bimbi
Reagovat

Jo, taky jsem se dívala a celkem se mi to líbilo. Tako trochu „horší“ Manželské etudy“. Ty páry jsou vybrané tak nějak extrémně, ale o to tady zřejmě jde. Četla jsem rozhovor s režisérkou která říkala, že si schválně vybírali dvojice, u kterých se dá čekat, že se brzo rozvedou. Nejděsivější byla ta dvojice potetovaná a prchlivej. Připadalo mi, že spolu ti dva mluví pouze tak, aby se vzájemně nasrali. Jinak se to ani nedá říct. Prostě on je pro ní jen nanicovatej chlap, ona je pro něj blbá ženská. Nemaj si vzájemně co vyčítat.
Katolickej páreček byl zajímavej, ta holka mi přišla vyloženě pragmatická, on to bral opravdu asi víc tak nějak „křesťansky“. Nevím kloudně co si o nich myslet. Oba dva působili ve své víře upřímně, ale jak jim to půjde dál těžko říct.
Páreček s maminkou za zadkem vypadal tak nějak nejvíc uvolněnej. Ovšem soužití s takovou tchýní za zadkem vypadalo šíleně. Mám takovej dojem, že v tom rozhovoru,co jsem zmiňovala, bylo řečeno, že tihle dva už mají zažádáno o rozvod…

7
Radek aka SUNicko
Reagovat

haha bimbi (6) nevím, ten vesnický pár dle FB streamu nevěsty nevypadá zrovna rozvodově. Ale třeba jen klame svými FB statusy :)) https://www.facebook.com/belamazda.bartaskova?hc_location=stream

8
haha bimbi
Reagovat

-7 Aha, tak já to dál nezkoumala a možná jsem si to i spletla s těma „agresivníma“ :-)

9
Radek aka SUNicko
Reagovat

haha bimbi (8) u těch bych to věřil dříve, ty dle upoutávky na další díl jsou před rozchodem již ve druhém díle :))

10
Lea
Reagovat

O pořadu psali v minulém Týdnu, má být dokonce kvalitnéjší než 4 v tom. Hledali i homosexuální pár a pár z vyšší stř.třídy, ale nikoho vhodného nenašli. U všech jim jde o příběh a na castingu většina párů stála hlavně o kvalitní záznam svatby a to zdarma.

11
Amy
Reagovat

Tak ten „agresivní“ pár Isabela a JIří nebo jak se jmenujou zatím sice v rozvodovém řízení nejsou, ale čekají mimčo ( alespoň dle pozitivních těhotenských testů na .emimino.cz/fotoalba/svatba-10666/) . Všimla jsem si, že na těchs vatebních fotkách je i Lucka z 4 v tom….je to nějaká její příbuzná?

A jinak už se na fb hojně probírá Isabelina profese pornoherečky :-D

12
haha bimbi
Reagovat

11- Jo, já o tom jejím hérectví četla i na diskusi k pořadu na stránkách ČT. Ani nevím, proč mě v souvislosti s nima napadlo „agresivní“, ale tak nějak mi to k nim pasuje.
Až teď mi seplo, že „ta režisérka“ je Erika Hníková, viděla jsem její hodně zajímavej film Ženy pro měny (nebo tak nějak) a pak jenom kousek toho Nesvatbova o agilním starostovi snad slovenské vísky, který se hodně snažil o zvýšení porodnosti na vsi :-).

13
Radek aka SUNicko
Reagovat

BTW: mně se líbí dělení, co zavedla ve svém hodnocení prvního dílu Spáčilova z MfDnes: Motorkáři, Sedláci, Křesťané :)

14
Pedro
Reagovat

10: zrovna jsem chtěl napsat, že jeden pár z vyšší střední třídy mi tam chybí (třeba i hetero). Ale i tak se mi ten pořad zatím dost líbí.

15
Kapi
Reagovat

Reziserka o nataceni – http://www.ceskatelevize.cz/porady/10397753566-navzdy-svoji/

Bylo by dobre, kdyby tam to co nenatocili nebos e odehralo kdyz u toho nebyli, aby to tam rekli nebo dali nejaky titulek. To by bylo perfektni a konecne bych mela pocit, ze se divam na skutecnou reality show – vice reality, mene show.

16
Zuzana
Reagovat

11- podle Bellina vyjadreni na emiminu je Lucka jeji kamaradka od ZS…

jinak, diskuze z emimina tu: http://www.emimino.cz/diskuse/dokumentarni-serial-navzdy-svoji-140669/

17
sagiti
Reagovat

Jsem nejvíce zvědavá na křesťany jak to bude s manželským životem-sexem.Všichni víme kolik špatných překvapení na ně může číhat.Moc mi vadí výraz,který křesťanka použila.Že se před manželstvím rozhodli pro „čistotu“.Vím,že je to jen terminus technicus,ale i tak.Zní to,jakoby milování byla špinavost.

18
Lenka☺
Reagovat

Režisérka to pověděla naplno: hledali páry, které nechtějí jen natočit svatbu, ale mají další „rozměr“ (v povaze, rodině, apod., tedy aby bylo co točit mimo klasickou přípravu svatby).
Když jsem zkoukla první díl + přečetla diskuzi na čt1, nemůžu se ubránit dojmu, že:
a/protagonisté mají právo na svůj styl života (a je to jen jejich věc, jak žijí),
b/kritici mají možnost vypnout, přepnout, aneb nekoukat na to.
A zaujala mne další myšlenka režisérky… aby se každý z nás zamyslel, v čem se liší od těch v tv… a je fakt, že se někomu z nás nemusí protagonisté, resp. jejich životní styl, zamlouvat, ale jim by se třeba nelíbilo, jak žijeme my ☺
Takže zatím mne pořad zaujal, koukat budu dál ☺

19
Lenka☺
Reagovat

Ad křesťané a čistota – i na diskuzi na čt1 je taky pár poznámek negativních…
Ale když jim to takhle vyhovuje, co je nám (ostatním, co to neznáme) do toho? ☺
Ve smyslu, že to budeme kritizovat?
Nemáme přece nikdo z nás patent na život a co vyhovuje jednomu, nemusí vyhovovat druhému… takže kritiku této dvojky nechápu.

20
JanaH
Reagovat

Tak jsem sjela z archivu… a pěkné.
Určitě se budu dívat dál.
Páry dobře vybrané, v sympatiích vedou sedláci (paní matka na zabití), na druhém místě křesťané, poslední motorkáři.

Bezvadná hláška od Běly, když Jaroušek luxoval : „spadlo ti to, Máchale, asi vítr.“ :-D

22
byk
Reagovat

trapne trapne trapne si myslite ze kdyz diskutujete tady ze se na vas neprijde kelisove

Přidat komentář