Panáček v reality show

Navždy svoji: otázky a odpovědi po 1. díle

22. Květen 2013 | napsal(a): | reality show: Navždy svoji

[singlepic id=6370 w=420]
6 dílná docusoap Navždy svoji, která má za sebou již první odvysílaný díl, vzbudila pozornost jak bulvárních médií, kvůli 18+ minulosti Isabelly Krobové, tak velmi zaměstnala správce facebook profilu této dokumentární série. Jak se tvůrci postavili k minulosti jedné ze soutěžících a jsou některé scény v Navždy svoji, hrané? Dozvíte se, pokud budete číst dále.

Jak se tvůrci postavili k minulosti Isabelly Krobovové

Isabellu Krobovou jsme vybírali především kvůli faktu, že měla jako jediná z nastávajících nevěst při vstupu do manželství už dvě děti s různými partnery z minulosti. Navíc byla tato dvojice velice výbušná, konfliktní, splňovala dokonale kritéria pro to, čemu se říká italská domácnost – kde se partneři v jedu chvíli pošťuchují, hádají, aby se vzápětí usmířili a ve vztahu nastala idylka.

To byly nosné prvky, hlavní důvody, proč jsme právě tuto dvojici pro sledování jejich předsvatebních příprav vybrali.

O tom, že se v minulosti zabývala natáčením a fotografováním erotických (a ano, i pornografických) materiálů jsme věděli – ale scénář s její minulostí, stejně jako s minulostí zbývajících dvou párů nijak nepracoval, vzdálená minulost protagonistů není součástí dramaturgie seriálu a nikde se v něm neřeší.

Pro koncept tohoto docusoapu, o párech připravujících se na vstup do manželství, bylo důležité sledovat pokud možno co nejrůznější partnerské dvojice. A podle tohoto kritéria byla právě Isabela jako matka, snažící se začít znovu (i se stínem kontroverzní minulosti), velmi zajímavá.

Jsou některé části v Navždy svoji hrané?




Jistě jste si všimli, že v diskuzích o Navždy svoji se hojně projevují i dvě ze tří hrdinek seriálu. Nechceme jim brát jejich právo na názor či jejich touhu se obhajovat, jen bychom rádi uvedli na pravou míru jejich zcela nepravdivé tvrzení, že náš seriál je snad hraný. Navždy svoji jsou seriál dokumentární, nenajdete v něm žádné inscenované situace, pouze reálné scény ze života hrdinů.

S každým párem jsme natáčeli 20 dní a naše páry samozřejmě věděly, že nebudeme natáčet jen jejich svatbu, ale i každodenní život. Některé natočené scény ze životů hrdinů jsme se nakonec rozhodli do seriálu nezařadit, protože by vyzněly pro ně ještě nelichotivěji než ty, které se v seriálu objevily. Všechny tři páry viděly náš seriál před vysíláním a neměly s jeho podobou problém.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Navždy svoji

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Jana
Reagovat

Mě by zajímalo jak se páry vybírali … mám pocit, že právě Izabella s partnerem hrají hodně divadlo, Izabella se chce pouze zviditelnit, nebo´ sama se neustále hlásí do různých soutěží Miss atd …atd …. celkem mě to překvapuje u ČT 1 dokumentárního pořadu, že jí dali prostor …

Přidat komentář