Panáček v reality show

Navždy svoji (9.6.) první svatba, Zdeňka a Ondřej

9. Červen 2013 | napsal(a): | reality show: Navždy svoji

[singlepic id=6501 w=420]
Dnes vás čeká už čtvrtý díl Navždy svoji – a v něm první svatba! Jak proběhne tradiční valašská veselka Zdeňky a Ondřeje? A jak poslední den před svatbou u Běly a Jardy? A jak se na blížící se svatbu připravují Isabella s Lukášem? Sledujte už v 20 hodin na ČT2 a pište do komentářů své dojmy. Děkujeme.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Navždy svoji

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
Reagovat

Isabella má skutečně vytříbenou mluvu. Chudáci její děti, budou mít ve velmi útlém věku bohatou slovní zásobu, bohužel dost nechtěnou.

2
Blondeeee
Reagovat

Co se nedozví od Isabelly, to se dozví ve škole :-D
Ale je fakt, že já mám v plánu se odučit všechna sprostá slova, co znám, abych svoje budoucí děti sama tohle neučila.

3
Poppy
Reagovat

Nevím, jestli schválně vybrali tyhle typy nebo se jim nepřihlásily normální dvojice. Ty nevěsty jsou děsné, všecky.

4
Mondik
Reagovat

Je to sice děs, ale na druhou stranu si člověk uvědomí, co má či nemá doma za poklad;)

Reagovat

Na ofiku se Isabella proštěkává celou diskusí. Mě vytáčí ten její lenoch, s cigárem po lese a očička mu jen září, že ona zase pojede „vydělat“ do Paříže.
Nechápu, proč z Běly a Jardy dělají socky. Dvě auta, barák, to že jsou jednodušší neznamená být socka.

6
Katka
Reagovat

Taky jsem četla některé komenty Isabely a skoro v každé větě mega hrubka!! :-)) jako taky nejsem učitelka češtiny, ale to byly šílené hrubky (Isa by napsala: to bily šílené hrunki) :-DD

7
Sim
Reagovat

Autorka někde zmiňovala, že chtěli i nějaký pár z klasické střední třídy, ale nikomu se nechtělo ukazovat v takové míře soukromí.
Nevíte, kdy se to natáčelo? Řekla bych, že vloni v létě… A hodně by mě zajímal současný osud těch párů, nevíte někdo, jak jsou na tom? Nemám bohužel čas se prokousávat diskusí na ofiku… Díky moc :)

Reagovat

7 – Běla je snad údajně těhotná, Isabella pořád ještě vdaná :-)

Natáčelo se to snad tři měsíce před a tři měsíce po svatbách a bylo to opravdu loňské léto.

Na ofiku se hned z kraje Isabella oháněla tím, že daně platí za ni agentura atd., pak tam někdo vynesl, že jsou samá exekuce.

9
Radek aka SUNicko
Reagovat

Sim (7) včera tam čísi mamina při přípravě nějaké pochutiny na svatbu říkala a stále nám od rána jede sport a v telce byla OH v Londýně :)

10
Sim
Reagovat

8 – Díky moc :)
9 – Olympiády v TV jsem si nevšimla, jedním okem jsem pořád sledovala přesun bouřkové oblačnosti na radaru :D

11
Jana
Reagovat

7: Na diskuzi se psala Izabela, že je těhotná, dokonce tam někdo vyštrachal její diskuzi z e- mimina , jak s ní manžel nebydlí, nemá peníze na nájem, na jídlo, na děti je v pátém týdnu a chce jít na potrat … jak to dopadlo nevím… o Běliném těhotenství jsem nečetla a Zdenka tam psala, že přírůstek zatím nečekají …

12
Jana
Reagovat

Jinak sem četla chat ze scénaristkou a psala tam, že chtěly čtvrtý pár z bohaté vrstvy, kdy jim svatbu bude zajiš´tovat agentura ,a le že nikdo takový nechtěl pustiti do soukromí a že materiál ohledně Izabely museli hodně prostříhat, protože prej se pořád hádali, tak aby to nevyznělo proti nim …

13
Ajda
Reagovat

11 Jana,
na ofiku hned na začátku I. psala, jak jsou spolu, šťastná rodinka a on se tam ozýval v zavěsu. O Bělině těhotenství se psalo na fb.

14
Pedro
Reagovat

Ondřej a Zdeňka mají fakt zvláštní hudební vkus :D No ale třeba do TV naschvál vybrali jen ty největší „hity“.

15
Jana
Reagovat

Ajda, Jojo, ale Izabela to psala někdy v březnu, jesště před vysíláním, těhotná má být te´d …

16
Jana
Reagovat

A v roce 2012 …

17
Ajda
Reagovat

15 – Diskusi jsem četla, kdyby to bylo vloni, tak se v srpnu vdává těhotná. Takže si taky myslím, že těhotná bude teď. Je fakt, že jsem diskusi dočítala až během dneška. Na závěr určitě bude jak jsou na tom v současnosti.
16 ?

Jak na ofiku napadají Isabelu za escort, tak se mi vybavilo, jak v 4 v tom, Lucie vykládala, že jí kamarádka nabízí práci společnice. Ale že na to zatím nemá žaludek. No a tyhle dvě se znají, nebyla to tedy Isabela, kdo ji chtěl „pomoci“?

18
Jana
Reagovat

Ajda : No Izabela tam byla v některém dílu čtyři v tom a hlídala kamarádce dítě ( té svobodné mamce) – takže to mám pocit, že to byla ona …. jojo Izabela to psala v diskuzi že je těhotná a to už psala, že od ní manžel – jako Lukáš že odešel a že nemá peníze …

Přidat komentář