Panáček v reality show

Trosečníci v ráji: Finále

19. Březen 2013 | napsal(a): | reality show: Trosečníci v ráji

[singlepic id=5760 w=420]

I když už nás na Panáčkovi vyřadili ze seznamu, skalní příznivci RS Trosečníci v ráji dokoukali do konce a vědí, jak to všechno dopadlo. Pro ty ostatní krátký rekap :)

Poslední nováček přijíždí do vyrovnaného boje, stav členů v obou kmenech je 14:14. Všechno tedy rozhodne jeden člověk a kmeny se můžou přetrhnout, aby ho získali. Při nedělní beachparty je již patrná značná nervozita, chvilka napětí a dramatická pauza… volí ŽRALOKY. Stav je tedy 15:14 pro Žraloky a vypadá to, že o výhru se podělí právě oni. Štáb nás ale napíná až do konce a přicházejí nominace, kde se Tygři upnou k poslední naději – Joe, která přemýšlela nad odchodem od Žraloků. Je však ve vítězném kmeni, drama se nekoná a s převahou jednoho jediného Trosečníka vítězí Žraloci.

Členové kmene si mezi sebe rozdělí 70 000 liber, což vychází na necelých 4700 na jednoho. Ale za čtyřměsíční dovolenou to určitě stálo.

Prima nasadila další řadu Trosečníků a tak ti, jimž se bude stýskat po hádkách a nicnedělání můžou opět víkendová rána věnovat televizi :)

dessin

... to jsem tak jednou do diskuze napsala kratoucky rekap jedne RS, ten byl zkopirovany primo do clanku a pak uz se tak nejak stalo ze jsme misto do diskuzi zacala psat do clanku :) Delam to svym blondatym zpusobem, delam to rada, bavi me to a snazim se, aby to bavilo i vas ... a víte jak? STAB JE MRKEV!!! :)

Trosečníci v ráji

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Anta
Reagovat

Tak já přála výhru Tygřím klukům, byli mně tak nějak sympatičtější :-)

2
dessin
Reagovat

jj, ja take, Zraloci to cely opravdu proflakali, skoda… Tygri byli strasne smutni :(((

3
www.hyperbobr.cz
Reagovat

Bože na to někdo koukáte ? :-D

4
LadyXL
Reagovat

Tak co, kouká někdo na další řadu? Zajímavé rozdělení na holky-kluky. Čekala jsem od holek větší zápřah, ale pak jsem si uvědomila, že tam jsou ve většině mladinké husy, které se ještě spoléhají na to, že v normál.světě mrknou a chlapi se přetrhnou.. Lucy (? – pardon, bordel ve jménech trvá) přešla ke klukům, jsem zvědavá, zda nebude litovat za nějaký týden a nebo zda nebudou dřív litovat kluci, když bude jen vylehávat… U Žraloků čekám vyhrocení, protože mi ten jejich samozvaný šéf přijde arogantní a moc tlačí na pilu…s prací a se vším. Osobně bych čekala, že mu bude opozicí ten první nováček- voják. Občas to tam až zavánělo slovní šikanou.

5
Azario
Reagovat

Koukám, ale zatím mě vůbec nebaví. 1. serie mě chytla hned od začátku, ale v téhle nové skupině není nikdo, kdo by mi byl hned sympatický, snad to nováčci brzo změní. Přikláněl bych se k tomu, že z Lucy budou kluci po čase šílet a že holky se zvednou. Pár kandidátů, kteří by díky Lorenzovi chtěli přejít k tigřicím, už se rýsuje.

Přidat komentář