Panáček v reality show

Trosečníci v ráji: týden III, IV, V …žralok vhodný k utracení(rekap)

8. Leden 2013 | napsal(a): | reality show: Trosečníci v ráji

[singlepic id=5760 w=420]

Trosečníci jsou na ostrovech již 14 dní a někteří toho mají dost. Sice nevíme čeho, asi sluníčka, písku, paření, flákání a dovolené. Jak zapadne nováček Kevin a kdo bude další?

Týden IIIKevin

Žraloci: Lou, Niff, John, Geoff, Laura

U Žraloků se stále spíše lenoší než pracuje a až nováček Kevin je trochu dokope k práci. Poslouchají ho na slovo a alespoň pár hodin staví chýši. Sice trochu zapomněli, že to jsou bambusové a ne železobetonové tyče a jejich stabilita je poněkud nižší, ale aspoň něco dělají. Kromě toho, že všechyn honí malý škorpion a Geoff honí malého škorpiona, aby ho pak nechal po sobě lozit a zašlápl v písku. S Kevinem je vše na dobré cestě, ale po jeho odjezdu se otvírají staré rány a Niff se opět dohaduje s Johnem, že není jeho matka, prostě stabilní láskyplné prostředí. Ze záhadného důvodu si Kevin sedl s Geoffem a u Žraloků se mu prostě líbí.


Ponton

Na pontonu se objeví svačinka z mořských plodů, šampaňské a věci na potápění. Kdo doplave dřív, bere vše. Crawford vyrazil kraulem vpřed, Geoff plave znak a po chvilce se spíše topí než plave. Výhru získali Tygři a užili si jídla, Geoff se z toho šel vyvztekat na útesy.

Tygři: Chris, Crawford, Chris Badoo, Katie, Charlie + Alara

U Tygrů je atmosféra poklidná, Katie si zaleze do sudu a ostatní jí válejí po pláži. Spíš by jí měli navalit do moře, podle komentářů ostatních je Katie špindíra, odmítá se mýt a zapáchá. Chris Badoo má jiné starosti, straní se ostatních, mlčí, sedí, nejí. Posléze z něj vyleze že chce jet domů, že je to na něj moc. Pokud někdo čekal megasuperúža přesvědčovačku, nekoná se. Crawford teatrálně prohlásí, že by ho jeho odchod zabil, protože ho rozesmívá. Pak se všichni svorně obejmou a při západu sluníčka společeně hledají cestičky ke svým srdíčkům, protože jsou to všichni úžasní lidičkové co se strašně lovískují. A aby toho nebylo málo, Crawford vyzná zapáchající Katie lásku, která je z toho na nervy a nic mu neslíbí. Kevin mezi tím vším nějak proplouvá, a i když si Alara napudrovala výstřih aby měla větší prsa, kéruje Crawfordovi do Katie. Ale ani jemu nic neslíbí. Holt výchova z internátu dívčí školy…

Beach party III

Koná se tentokrát u Žraloků, kteří se chlubí svou stavbou, resp. konstrukcí. Tygři naoko chválí, ale mezi sebou si špitají, že Žralokům jejich palác brzy spadne na hlavu. Také Žraloci už nevěří všemu a tak si všímají, že jim soupeři asi lžou. Následuje rozhodnutí Kevina, vybírá kmen podle toho jak chce pracovat. Přeloženo: u Tygrů vědí co dělají a on by byl jen pěšák, u Žraloků jsou mimo a on je za hvězdu: stává se Žralokem a poměr sil je vyrovnán na 6:6. No, uvidíme jak budou Žraloci řvát na svou hvězdu, až jim chýše opravdu spadne na kokosy.

Nováček: Charlie M.

Na ostrovy přijíždí další nováček – 21letá Charlie, na pohled sympatická blondýnka. Ukazuje se, že studovala na stejné škole jako Katie a že se ty dvě znají. Další nováček přijde předpokládám přímo z kláštera, ať si pánové užijí.  Podle ukázek ale nejsou zrovna kamarádky, Katie o ní říká že je „hrozná, hrozná, hrozná“. Tak uvidíme proč:)

Týden IV – CharlieM

Tygři: Chris, Crawford, Chris Badoo, Katie, Charlie, Alara

Tak už i do rajského tábora Tygrů dorazil bídný had. Mladé tygřice, Katie a Charlie, se cítí odstrčené, zbytečné a dobré jen pro podřadnou práci. Vedení drží pevně v rukou Crawford a Chris a jak zavelí, tak bude. Ke stavbě chýše holky nepustí, a tak si samy vymyslí postavit vor. Dohadují se o bambus, prkna, hřebíky, prostě na co sáhnou to Crawford nutně potřebuje, ale nedají se a čestnými i nečestnými způsoby získají jak materiál, tak nářadí a vor postaví. U večeře se pak otevře debata na téma „vy holky nic neděláte vs. vy kluci nás k ničemu nepustíte“.

Žraloci: Lou, Niff, John, Geoff, Laura + Kevin

V táboře žraloků je veselo. Se stavbou chýše trochu postoupili, ale v podlaze jsou díry a spíš než bezpečný domov připomíná dětský bunkr co každou chvíli spadne. Což vidí i Kevin, požádá o radu Geoffa, který má zkušenosti ze stavebnictví, ale jeho radu stejně neposlouchá a dělá to dál po svém. Geoff má všeho dost, na druhém konci ostrova si postaví svou vlastní minichýši a stěhuje se. Jeho oznámení o osamostatnění je všem celkem jedno kromě Kevina, kterého chytne amok a pomalu vyhazuje Geoffa nejen z ostrova, ale přímo ze soutěže. Nováček – CharlieM u Žraloků si vyslechne přiznání o vyvrženci kmene a po dvou dnech nevydrží a jde ho navštívit. Výsledek je vpravdě šokující – Geoff je strašně sexy a moc se jí líbí. Kevin je stále vytočený (kdo ví proč) a jakmile vidí Geoffa i z dálky, pustí se do něj – „takového žraloka je lepší utratit“.

Beach party IV

Tentokrát u Tygrů. Žraloci se chtě nechtě musejí přiznat, že bydlí v rozdělené domácnosti a Tygři si libují, že jim tak dali výhodu před nováčky –  „přijde nováček a jé, co máte v tý boudě? Slepici? Kočku? – Ne, Geoffa… tak kdo by k nim lezl“. Žraloci se tajně vyplíží z pláže omrknout Tygří chýši, nachytá je u toho Charlie a Badoo. CharlieM se rozhoduje na čí stranu se přidá – u Tygrů se holky k ničemu nedostanou, má pocit že je zbytečná, u Žraloků si může zkusit všechno. I tak ale volí srdcem a stává se Tygrem.

Nováček: Sam

19letý fotbalový fanoušek dělá údajně manažera kapely a sám říká, že na ostrovy jede vyzkoušet holky a poznat jejich talent. Svůj testovací týden začíná u Žraloků.

A co myslel Geff v ukázce tím, že řekl „od zítřka už nejsem Žralok“? Dočkáme se první migrace mezi kmeny?

dessin

... to jsem tak jednou do diskuze napsala kratoucky rekap jedne RS, ten byl zkopirovany primo do clanku a pak uz se tak nejak stalo ze jsme misto do diskuzi zacala psat do clanku :) Delam to svym blondatym zpusobem, delam to rada, bavi me to a snazim se, aby to bavilo i vas ... a víte jak? STAB JE MRKEV!!! :)

Trosečníci v ráji

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Anta
Reagovat

dessin – souhlas co se týká Kevinova rozhodnutí (psala jsem už včera)

Jinak se mi líbily záběry na stavitele Johna, Crawforda spícího ve stoje a uchychtávání holek. Až jim to spadne na kokos, jak píše dessin, a ono nejspíš ano až zafouká :D, tak jsem zvědavá na právníka, studia už dokončil né :-D

2
Prochor
Reagovat

Na můj vkus je málo přesvědčování a intrik. Nechal bych nováčka u každého kmene klidně týden aby se lidi nestíhali přetvařovat a mohly se projevit víc sympatie mužů a žen.

3
Jája
Reagovat

Teď už vím, od koho se naše televize učí. Deset minut viděli jste, pak dvakrát ještě uvidíte, kousek něčeho z týdenního života a bum už je tu neděle a příště uvidíte. To vše za 48 minut (bez reklam). :-(

4
Anta
Reagovat

3 Jája – no rychlý to teda bylo :~:)
Taky využili tvůj nápad válení v sudu po pláži, i když s někým jiným :-D

5
dessin
Reagovat

Rekap IV. týden přidán,

Jsem fakt zvedava jak to dopadne s Geoffem. Prejde k Tygrum nebo uplne ze souteze? Nebo se chytsa zabit Kevina?:)

6
Anta
Reagovat

Mě u jména Kevin automaticky naskakuje letiště :-DDD
Napadlo mě, že Geoff asi přejde k Tygrům taky kvůli CharlieM a co taky v takovém kmeni, kde se „vyvrhl“ a oni na to přistoupili a ne a ne ho přemlouvat :-)
U Tygrů zase dojde k nějakému rozhodnutí a říká to Charlie ml., že by vzpoura ? :)

7
dessin
Reagovat

taky me napadlo ze emigruje k Tygrum, byl by to dobrej presvedcovaci manevr na novacky – vite, ja tam s nima byl, a to se neda, oni se tri dny tvari jako kamaradi a pak, strasny…

nebo ze by to vzdal uplne a jel domu? co taky tam sam jak poustevnik… nevim jestli vubec vi, ze se CharlieM libi, nezaznamenala jsem ze by mu to rekla.

8
Anta
Reagovat

7 dessin – mě se zdálo, že se nad ním celkem rozplývala, takže mohly tam být z její strany nějaké signály, tak nemusí se všechno okecat ne ? :-)
Taky si mohl říct, že zkusit to může, jít domů může vždycky.

9
Prochor
Reagovat

Geoff nejenom že neví, že se Charlie líbí a připadá jí sexy ale ani neví, že je Charlie miliardářka – dědička. A tak bude Geoff dál žít sám jako chudý poustevník.

10
Anta
Reagovat

9 Prochor – :-DDD

11
Prochor
Reagovat

10 – V librách šterlinků !!!

13
Prochor
Reagovat

12 – Díky Anto – to se bude hodit :-))

14
Anta
Reagovat

Takže Geoff po odmítnutí Tygrů to nakonec vzdal a odešel, myslela jsem, že ještě vydrží, ale mám pocit, že už byl dost deprimovanej.

Jinak ale už se zřejmě blýská na intrigy :-)

15
dessin
Reagovat

Omluva vsem ctenarum, cely den jsem na poradach.
ve zkratce: Sam se pridal ke Zralokum a Geoff pozadal o zmenu kmene – chtel k Tygrum. Ti ho neprijali, a tak musel zustat se Zraloky. Ons e vsak rzhodl, ze kdyz ne tygri tak jede domu a opravdu odjel.
Dalsi soutezici je James, mlady DJ.

Přidat komentář