Panáček v reality show

Trosečníci v ráji: týden XII, XIII, XIV – sami už neví… (rekap)

7. Únor 2013 | napsal(a): | reality show: Trosečníci v ráji

[singlepic id=5760 w=420]
Po jedenácti týdnech na ostrovech začíná trosečníkům hrabat. Hádají se, svlékají se, líbají, nadávají, staví a tak nějak všechno. A už se i pomlouvají :)

Udržet si přehled o tom, kdo je kdo v jakém kmenu není úplně snadné, počet členů je stále větší a navíc migrují z původních kmenů k soupeřům a zase zpět. Malý přehled stavu kmenů po 11. týdnu, tedy jména přiřazená k obličejům, naleznete pod fotografiemi (klik na ně, Istha moderovala ale tu si opravdu nespletete :))).

TYGŘI

Tygři: Chris, Crawford, Katie, Charlie, Alara, CharlieM, Richie, Lucy + Leah

U Tygrů se především řeší srdcové záležitosti. CharlieM chodí s Richiem, ale vlastně ještě neměli rande a tak si spolu dají romantickou večeři. Katie přemýšlí, zda odmítnutím Crawforda neudělala chybu a za zkušenou CharlieM chodí pro rady. Sotva odmítla Crawforda, už po ní jeden nováček13 – Gerret, ale i ten se vrací s nepořízenou. Naopak Charlie je jediná lesbička na ostrově a začíná ji trápit samota. Možná, když si počká, se Gerret změní i na holku, hormony z něj odpadávají při každém kroku a i když o sobě prohlašuje, jaký je děvkař, Leah noční akce s líbáním ho pěkně rozhodí. A jestli mi Courtney lezl na nervy básničkama, tak radši rýmy než ustavičné skučení jak jsou ty holky pěkný a jak on na ně pořád myslí.

ŽRALOCI

Žraloci: Lou, Niff, John, Laura, Kevin, James, Sam, Istha, JamesM, Joe, Badoo

Žraloci se evidentně nudí a blbnou, kluci se koupu nahatí a holky vyhlásí soutěž o nejhezčí zadek. Hlavně nestavit chýši a hlavně nepracovat, to je jejich heslo. Jenže ani to nestačí k zachování pohody, Kevin a Niff se pořád jen rafou a útočí na sebe a Kevin stále častěji přemýšlí o přechodu k Tygrům. Niff se navíc zamiluje do Gerreta a on po Katie a Leah bez problémů přesedlá k ní.

Bitva: v týdnu ráno najdou na ostrovech trosečníci materiál na stavbu voru pro závod. Žraloci psotaví malinkatý vor a pádlovat chtějí rukama, Tygři si dají záležet a vyrobí i pádla a vor, na který se vejde celý kmen. Na pontonu se objeví zásilka (polštáře, hamaky a šampaňské) a po signálu kmeny na vorech vyrazí. Ze začátku lehkost žraločího voru je ku prospěchu a vedou, ale brzy se unaví a Tygři opět vítezí.

Beach party XII, XIII

Courtney: Přeběhnuvší Badoo se opět vrací na ostrov Tygrů, ale zpátky ho to netáhne. Katie je zklamaná a bojí se o něj. Nováček Cortney si volí kmen, nejdříve ale musí přečíst svou novou báseň (a kupodivu po něm nikdo nic nehodil…), teprve potom volí Tygry jako svůj nový kmen.

Garret: bez dlouhých řečí si zvolí Tygry jako svůj kmen, ale rozpláče tím žraločí Niff. Pak ji utěšuje že ukecá Tygry a ona přestoupí k nim. Jenže tím dohady nekončí, k nominacím se přihlásili dva žraloci, Kevin a Badoo. Tygři však podle pravidel můžou přijmout jen jednoho. Témeř jednohlasně vyhrává Badoo a vrací se k Tygrům  a to je naposledy co se z tygřího ostrova pohnul, své možnosti přesunu vyčerpal). Polde překvapení ve žraločích tvářích se jaksi zapomněl zmínit, že to hodlá udělat. Kevin dál musí zůstat u Žraloků.

Nováčkem je tanečnice u tyče, Annie.

dessin

... to jsem tak jednou do diskuze napsala kratoucky rekap jedne RS, ten byl zkopirovany primo do clanku a pak uz se tak nejak stalo ze jsme misto do diskuzi zacala psat do clanku :) Delam to svym blondatym zpusobem, delam to rada, bavi me to a snazim se, aby to bavilo i vas ... a víte jak? STAB JE MRKEV!!! :)

Trosečníci v ráji

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Jája
Reagovat

Kde se dá koukat? Na Primě z licenčních důvodů video odstraněno:(

2
dessin
Reagovat

Take nevim, nestihla jsem 14. dil a tedy chybi v rekapu :( ale pobezi normalne v TV o vikendu, tak mozna potom to zase na primaplay vrati

3
Anta
Reagovat

V tuto chvíli jsou ke shlédnutí díly 12, 13, 14 a taky dnešní nový díl 15 a světe div se, já ho viděla v tv :-DDD

Přidat komentář