Panáček v reality show

Trosečníci v ráji: týden I a II – nebudeme se přece honit… (rekap)

4. Leden 2013 | napsal(a): | reality show: Trosečníci v ráji

[singlepic id=5760 w=420]

První a druhý týden na ostrovech proběhl relativně v klidu. No, vlastně by mohl proběhnout v klidu, nebýt lidí na nich a nebýt to ostrovy…

Základní info o soutěži

Na atolu Aitutaki je vysazeno deset mladých lidí ve věku 18 – 22 let, rozděleno do dvou kmenů a odesláno na oddělené ostrovy. Tam budou 5 měsíců žít, spát a třeba pracovat na stavbě chýše. Věci, jídlo a materiál nafasují každé pondělí od štábu. V neděli je Beach party, kde se kmeny od rána baví dohromady a připluje nováček. Ten bydlí tři dny u jednoho kmenu, tři dny u druhého a na nedělní party si vybere kmen, ke kterému se přidá. Ten kmen, který bude mít na konci soutěže víc členů, vyhrává a rozdělí si výhru 70 000 liber. Flirtování, pomlouvání, intriky a sex – povoleno! Základní háček: nikdo nebude vyhozen a tak pokud na ostrov dostanete debila, musíte s ním prostě nějak vyjít.

Tygři a Žraloci




Týmy jsou rozděleny, začíná seznamování. Žraloci mají tři ženy – Lou, Niff a Lauru, a dva muže – Johna a Geoffa. Všichni mají vysokoškolské vzdělání nebo studují, jsou scestovalí, prostě baťůřkáři. V týmu Tygrů převažují muži – Chris, Crawford a Chris Badoo nad ženami Katie a Charlie. Tady sice nejsou lidé, kteří procestovali půlku světa, ale mají praktické řemeslnické zkušenosti.

Týden I:

Tygři – Chris, Crawford, Chris Badoo, Katie, Charlie

Šikovné ruce jsou kolikrát víc než diplomovaná hlava, a o tom se přesvědčujeme i na ostrovech. Tygři nemají problém pochopit plánek, okouknout materiál a začít stavět chýši (rozumějte pětipokojový palác s halou a obývákem), Chris s Crawfordem se ujali vedení a staví základy, na zbytek týmu zůstávají práce ala podržtaška – udělat rohože na střechy, umýt nádobí, zamést pláž. To se jim sice moc nelíbí, ale uznávají, že o stavbách toho moc neví. U Tygrů celkově panuje klidnější atmosféra, dokážou se domluvit a tahnout za jeden provaz. Charlie je lesbička ale práce se nebojí, Katie sotva dokončila dívčí internátní školu a je naivní až to kokosama o zem tříská, Crawford je zkušený instalatér, Chris Badoo je tajemný krasavec a Chris je prostě namakanej svalovec co myslí jen na kun holky a flirtování.

Na fotce: levá strana Chris a Crawford, uprostřed Charlie, vpravo nahoře Chris Badoo, vpravo dole Katie

Žraloci – Lou, Niff, John, Geoff, Laura

U Žraloků si o stavbě chýše akademicky popovídali, rozebrali plánky, vypočítali různé vzorce a vytvořili několik plánů postupu, ale zapomněli na základní pravidlo: kecama se to nepostaví. A tak jen chodí a překládají bambusové tyče zprava doleva a pak zleva doprava, ale postavit je nepostaví. Niff, která jako jediná viděla kladivo v reálu a považuje se tím za nejvíc zkušenou, se pasuje do role předáka stavby a všem vysvětluje co a jak, leč nikdo ji neposlouchá. Laura je typická blondýnka a zatím se moc neprojevuje, Lou je 19letá studentka, benjamínek kmene a v jejích názorech je t občas znát. Tenhle kmen má ještě jednoho člena, či spíše problém jménem Geoff. Věčný a hyperaktivní prudič, záškodník a  provokatér už po pár hodinách leze všem na nervy a po pár dnech je na pěst i pro diváka. V jiné RS by neměl šanci a hned by letěl, tady se ho nemají jak zbavit. Žraloci nepracují, tráví čas pouze opalováním, plaváním a hádáním, hádáním, hádáním.

Na fotce: vlevo vzadu John, vpravo vzadu Geoff. Dole zleva Laura, Lou, Niff.

Beach party I

Na první, seznamovací Beach party vyrazí Tygři na ostrov Žraloků. Konečně se uvidí a setkají a seznámí. Tygři se jaksepatří nastrojí, omotají bambusem a jako domorodí návštěvníci vyrazí na cestu, tedy nastoupí do člunu a nechají se odvézt. Škoda, bylo by docela veselé pozorovat, co by z jejich výstroje a kostýmu po přeplavání laguny. Na party se griluje, popíjí, okukuje, Žraloci se jdou pochlubit že už mají vyměřené základy chýše a podlí Tygři se nepochlubí jak jsou daleko, naopak je chválí jak jsou šikovní a kam se na ně oni hrabou. Parta dovolenkám má tak další argument pro to, nic nedělat a jen si užívat. Člunem přijíždí nová soutěžící Alara, která stráví tři dny u Tygrů a pak se přestěhuje ke Žralokům, aby v neděli na party rozhodla, ke komu se připojí.  Party končí, Tygři si přibírají Alaru a odjíždí zpět na svůj ostrov.

Týden II:

Tygři – Chris, Crawford, Chris Badoo, Katie, Charlie

Stavba zdárně pokračuje a v jedné budoucí ložnici už pánové položili podlahu. Chris se na party „zamiloval“ do Niff od Žraloků a za přispění Crawforda a rýmů z písniček napíše pro Niff vzkaz na obal od slaných tyčinek. Romantika až to mlátí dveřma … hrdinně pak doplave na ponton, jakýsi střed na cestě mezi ostrovy, a položí skleničku se vzkazem. A jak už to v pohádkách bývá, princezna si domluví rande a oba se scházejí na pontonu, aby se na sebe podívali zblízka. Alara je u Tygrů spokojená, práce ji kupodivu baví a jsou úžasná parta.

Žraloci – Lou, Niff, John, Geoff, Laura

Žraloci stále (ne)staví chýši a nejvíce času tráví hádáním. Především duo Niff/Geoff je na pořadu dne témeř nonstop, posléze se přidává konflikt zbytku týmu proti Niff kvůli jejímu chování a vychloubání na Beach party. Když nepochopí diplomatické vysvětlování, že není nepostradatelná, odhodlá se John k přímému vysvětlení a radě, tedy že oni nejsou úplně nemohoucí a hloupí a že když Niff neuvaří čaj, nezboří se svět, ale třeba ho uvaří někdo jiný. Pro vzkaz na ponton ale doplave John a všichni si vzkaz pro Niff přečtou. Rozvíjí se debata zda je to od Chrise taktika, nebo zda se opravdu zamiloval. A jak už víme, Niff se v rámci možností načančá a odplave k pontonu na rande. Geoff se může opět projevovat, třeba tak, že schová týdenní příděl sirek a ostatní zůstanou bez světla a ohně. Když se po dlouhých hodinách najdou v odpadcích, není ani natolik chlap aby se přiznal, ale zkusí ostatní zásobit historkou, kterak vysypával nepořádek z kapes a sirky asi omylem vyhodil, na což si vzpomněl ve snu když spal. Což ostatní označí za nesmyslnou výmluvu a dál se o něj nestarají. Když přijede Alara, nikdo se s nikým nehádá a všichni jsou nejlepší kamarádi.

Beach party II

Na party tentokrát pojedou Žraloci k Tygrům. Po přistání na pláži a prohlídce ostrova už jsou z nich spíše akvarijní rybičky, Tygří palác je opravdu působivý a informace, že střechu dělaly holky už překvapená Paví očka dorazí úplně. Chris se drží v blízkosti Niff, Alara má depku že musí jeden kmen zklamat. Při proslovu pak označí základní rozdíl mezi kmeny – Tygři makají, Žraloci se opalují. I přesto volí za svůj kmen Tygry a ti ji s radostí vítají. Ještě před odjezdem se objevuje nováček – 23letý barman a model Kevin, který odjíždí nejdříve se Žraloky na testovací pobyt.

Pod čarou:

Tahle show bude hodně o vztazích, o ponorce, o tom jak si banda mladejch lidí poleze na nervy. Není to Survivor, nejsou to Vyvolení ani , nejsou tu žádné úkoly, boje nebo bitvy o imunitu. A pro nás, milovníky akvarijních rybiček a jejih chování v závislosti na podněty z venku, bude tahle show dobrým večerníčkem :)

dessin

... to jsem tak jednou do diskuze napsala kratoucky rekap jedne RS, ten byl zkopirovany primo do clanku a pak uz se tak nejak stalo ze jsme misto do diskuzi zacala psat do clanku :) Delam to svym blondatym zpusobem, delam to rada, bavi me to a snazim se, aby to bavilo i vas ... a víte jak? STAB JE MRKEV!!! :)

Trosečníci v ráji

Diskuze k článku

Počet komentářů: 62
1
JanaH
Reagovat

Hlásím se k milovníkům akvarijních rybiček. :-)
A jen doufám, že si časem dokážu ke všem obličejům přiřadit i jména, protože mi zatím až na výjimky splývají. Jak jsem psala u minulého článku : parta hezkých mladých lidí v plavkách. :-D

2
Elko
Reagovat

Prosím vás dá sa to niekde stiahnuť v češtine (nemáte info), lebo cez Primaplay to nefunguje, video prehrá iba v ČR.

3
JanaH
Reagovat

2 Elko : našla jsem oba díly na obvyklém místě…

A nerozumím tomu, jak to, že archiv Primy funguje jen v ČR? :-O
Mně archiv Jojky jede bez problémů, doufám, že se na tom nic nezmění.

4
Anta
Reagovat

2 Elko – tam, kde hledáme, když nemáme voyo :-)

5
Anta
Reagovat

dessin – rekap pobavil :-D

Oni tam jsou i 23-letý Chris a Crawford a teď vlastně i ten nový „plaváček“ :)
Někoho tam označovali za BI, ale už nevím koho, prej má oproti ostatním výhodu :-)

6
JanaH
Reagovat

5 Anta : jo, to je ten vlasatý černoušek… jméno nedám dohtromady ani za Boha. :-)

7
Anta
Reagovat

6 JanaH
Takže Chris Baddoo, tušila jsem, ale nebyla jsem si jistá :)
Taky si nějak nepamatuju, že by byla Charlie (lesbička) hnusná na tu novou Alaru, buď to nebylo v sestřihu nebo já upnula pozornost na něco jiného ? :-D

8
JanaH
Reagovat

7 Anta : to si taky nepamatuju, protože to v Tv nejspíš ani nebylo. :-)
Ono vtěsnat týden do jednoho dílu je asi fuška vybrat co jo a co ne. :-D

9
Anta
Reagovat

8 JanaH – ale když tam pak dají pokec Charlie s Chrisem Baddoo, kde on jí to vyčítá, tak by tam alespoň náznak být mohl ? :)

Jinak já si tu desítku dešifrovala dle fotek a ze začátku záznamu z Primaplay a to už si potom ale fakt zapamatuješ :-D
Zvláště když to jedeš více než jednou, no holt jsem ve stavu „virózních“ takže času dost a ranní spánek je taky nejsladší :-D

10
Elko
Reagovat

JanaH: díky moc.
Ano, Jojka má i archív i pre nás i pre vás zdarma, aj primácke pořady (vlastné) si viem pozrieť v archíve Primy, ale zrejme zahraničné show sa dajú pozrieť len na území ČR. Jojka od ledna začne do archívu pridávať aj zahraničné reality show a seriály, tak som zvedavý či vám pôjdu prehrať aj zahraničné veci.

11
dessin
Reagovat

U Charlie jsem postrehla jen to, ze se k Alare nehnala jak utrzena ze retezu a nehledala si hned cesticku k jejimu srdicku.

Diky vsem co se rekap libil, hned se bude lepe psat kdyz clovek vi, ze to nekdo cte :)

Mam male memotechnicke pomucky kdo je kdo:
Tygri:
Chris a Crawford se mi pletou, takze tam nerozeznavam
Katie – malinko vypada jako Katie HOlmes kdyz byla v Dawsonove svete, takova nevinoucka okata holcicka a porad ma rozpustene vlasy
Chris Badoo – nununu, ten nejde nezapamatovat, jedinej afroamericans krasnym kukucem a je bi
Charlie – lesbicka, z ty to proste tak nejak cisi a ma tam z nich nejsirsi panev

Zraloci
Lou – ma piercing v brade a celkove vypada trochu jako z ulice
Laura – koukatelna bloncka co se moc neprojevuje
John – slusnacek, vzdy ma kosili
Niff – ta holka se mi rposte libi :))
Geoff – nejde nezapamatovat

Doplnila jsem jmena k fotkam v clanku.

12
JanaH
Reagovat

9 Anta : nezbývá, než počkat, kdy dessin poprvé napíše, že štáb je mrkev. :-D

10 Elko : nestraš! :-O Kdy budu stíhat všecko, co musím, když budu čumět ještě v archívu Jojky na zahraniční RS??? :-)))

A máš asi pravdu, vzpomínám si matně (bo to už bylo vloni:-D), že když jsem v archivu Primy nestihla zahraniční pořad do určité doby, zmizel v nenávratnu. Namátkou třeba pořad Debbie, kde přestavovala baráky nebo některé dokumenty.

13
Elko
Reagovat

JanaH: :-)))
Aj u nás to bude pri zahraničných reality show a seriáloch, tak ako pri Prime, že v archíve budú 7 dní, potom zmiznú. Skús či ti idú prehrať zahraničné.
Reality show: http://www.joj.sk/fantasticke-torty/fantasticke-torty-archiv/2012-12-29-fantasticke-torty.html
Seriál: http://kurier.joj.sk/kurier-epizody/2013-01-02-premiera-kurier.html

14
JanaH
Reagovat

11 dessin : mně zatím moc nejdou jména dohromady s obličejem… :-)
Používám pracovní názvy : právník, stavitelka, černoušek, lesba, bloncka, ADHD-prudič a tak. :-DDD

15
JanaH
Reagovat

13 Elko : vše funguje OK. :-)

Doufám, že trosečníci nebudou v archivu taky jen sedm dní, protože se hodlám dívat ze záznamu a ne vždy to patrně stihnu. Ale možná bude nějaký dobrodinec pokračovat v ukládání tam na ono místo.

16
dessin
Reagovat

Na mrkev si musite pockat, zatim mi to dava hlavu a patu :)))) Mezi nama, ja bych uz prvni den nacpala milyho Geoffa prudice do sudu a poslala po mori, nebo mu rovnou dala po tlame, je neskutecnej debil.

17
Anta
Reagovat

16 dessin – u Geoffa mě právě zarazilo jeho vcelku brzké prudění či „ponorková nemoc“ ?, schovat sirky, kdy mimo jiné si ani uvařit večeři nemohli, jsem nepobrala :-D
Jak je to vlastně s tou jeho „nemocí“ ?

18
JanaH
Reagovat

17 Anta : dovolím si sem zkopírovat část sice odborného, ale srozumitelného textu :

ADHD je anglickou zkratkou neurovývojové poruchy s názvem Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Přeloženo do češtiny jde o hyperaktivitu s poruchou pozornosti. V českém odborném tisku se setkáme s názvem hyperkinetická porucha. Jedná se o neurovývojovou poruchu charakteristickou především poruchou pozornosti, impulzivitou a hyperaktivitou. Všechny tyto příznaky se projevují už od raného dětství.

Je zajímavé, že příznaky impulzivity a hyperaktivity se projevují třikrát až pětkrát častěji u chlapců. Ti tak na sebe poutají mnohem větší pozornost, protože ADHD je u nich rozpoznatelná snáze než u opačného pohlaví. Okolím jsou pak považováni za „zlobivé“, „uličnické“ apod. Dívky častěji postihuje porucha pozornosti a společnost je proto vnímá spíše jako nenápadné, či „hloupé“.

Dříve se pro výše zmíněné příznaky používaly také termíny LDE (lehká dětská encefalopatie) nebo LMD (lehká mozková dysfunkce). Takové diagnózy jsou však v současnosti dávno přežité a z lékařského hlediska chybné.

19
Anta
Reagovat

18 JanaH – díky :) teď jsem taky něco gůglila.
Jen by mě zajímalo, zda toto prostředí nebude mít vliv na jeho poruchu, to že to bude i naopak je jasné a s tím asi i štáb počítal, takže předpokládám, že zapojení do této show bylo s doporučením odborníka.

20
Jája
Reagovat

dessin díky, skvělý rekap. Hrozím se, až jich bude hodně na zapamatování. Zatím z nich (až na vyčnívající jedince) mám v hlavince guláš :-)

21
Jája
Reagovat

16 – džefíka do sudu a válet půl dne po pláži :-)

22
JanaH
Reagovat

19 Anta : no jakože „vyléčit“ se to nedá, funguje medikace a terapie. Řada mládežníků z toho časem tzv. „vyroste“, zklidní se nebo se aspoň dokáže ovládat natolik, že okolí často nic netuší. Jiní musí léky užívat doživotně, je to hodně individuální.
U Geoffa bych řekla, že se Borisům hodil do krámu, protože krom své diagnózy je to navíc pořádný prudič, otrava a vůbec kontroverzní postavička a bude se starat o konflikty. Jsem zvědavá, co s ním a hlavně s ostatními udělá pět měsíců v ráji, když tam s ním budou muset vydržet do konce bez možnosti se ho zbavit. I ostatní se časem patřičně projeví, nudy se nebojím. :-)

23
Anta
Reagovat

By mě ještě zajímalo, kým čím vyvážil štáb umístění Geoffa u žraloků ? :-D
Napadá vás někdo něco ? :-D

24
Anta
Reagovat

15 JanaH – tak třeba u amerického X-factoru to kvůli licenčním podmínkám tam nemohli nechat déle, tak uvidíme :)

25
JanaH
Reagovat

23 Anta : napadá. :-)
Černoušek… Vyjede napřed po babě, chlapovi nebo to bude spravedlivě střídat? :-D

26
dessin
Reagovat

17/18: ja mam spis u Geoffa pocit ze ta nemoc je pro nej alibi na vsechno. Chovam se jak vul, nemam rad lidi, schovam sirky, jsme jako blazen, podpalim plaz, prudim vsechny okolo, jsem linej – ja za to nemuzu, ja mam ADHD… hyperaktivita jeste nikoho do blazince nedostala.
kdyz uz ty sirky schoval, tak proc pak nerekl ze to byl on a zbabele a jeste stupidne lhal?

25: tvl :)))
20: diky Ti :)

27
Anta
Reagovat

25 JanaH – proč střídat ? :-)))))))

28
Maxx
Reagovat

Survivor je lepší

29
dessin
Reagovat

29:Maxx – kdyz to beres takhle, tak Vyvoleni jsou lepsi. Srovnavas jablka s hruskama. Pak se zas budes divit jako u Masterchefa.

30
JanaH
Reagovat

27 Anta : myslíš, že až tak ? Jakože paralelně??? :-D

28 Maxx : to jistě, ale to je jiná pohádka, jak píše pod tebou dessin. :-))))))

31
Anta
Reagovat

30 JanaH – no proč se zdržovat ? :-))))

Jinak teď si to jedu ze záznamu celé a není to špatné sledovat už se znalostí reálií (měla jsem to tak i u sk farmy 3)

32
JanaH
Reagovat

31 Anta : …šiš… tak nevím, jestli se mám na další vývoj těšit, každopádně budeme uvidět. :-)

33
Anta
Reagovat

26 dessin – něco na tom bude :)

34
Anta
Reagovat

32 JanaH – no slyšet asi určitě, ale i vidět ? :-DDD

35
TK
Reagovat

Ještě něco málo k pravidlům soutěže:

Trosečník, který bude nespokojený se svým kmenem, může požádat o přesun do druhého kmene. Musí to ale oznámit na Beach party a druhý kmen s tím musí vyjádřit souhlas. Nejčastějším důvodem bývá to, že na druhém ostrově najde svoji lásku a chce být s ní.

Také je možné soutěž kdykoliv opustit a odletět domů. Tím ovšem oslabí svůj kmen, proto se ho spoluhráčí snaží přesvědčit, aby si tento krok dobře rozmyslel.

36
JanaH
Reagovat

34 Anta : se z tebe picnu! :-)))

35 TK : díky za doplnění.
Geoff nevypadá na to, že by záhy mínil dobrovolně zamířit k domovu. A kdyby přece, už vidím platicky a barevně, jak ho zbytek Žraloků úpěnlivě přemlouvá, aby zůstal. :-D

37
Anta
Reagovat

35 TK – a to mohou soutěž kdykoliv opustit bez nějaké sankce ? Tak to by opravdu byla jen dovča :)

Mě na tom zaujala spíše ta myšlenka přibývání a né ubývání soutěžících a nutnost spolu koexistovat po delší dobu bez možnosti beztrestně tuto show opustit, leda tak do druhého kmene a to stejně jen dvakrát :-)

38
dessin
Reagovat

36: tys to zabila. Upenlive ho premlouvaji … :)))

35 TK: diky, nezminovala jsem vzhlkedem k tomu, ze uz padlo v prvim clanku kde to bylo popsane dopodrobna.

a ja take doplnim: pocet prideleneho jidla se s pribyvajicim poctem clenu nezvysuje, takze se muze stat ze knem s hodne cleny bude mit trocku hladicek :)

39
TK
Reagovat

37: Za opuštění soutěže jim skutečně nic nehrozí, tak si jen užijí dovolenou v teple. Když si totiž spočítají, že se výhra 70.000 bude dělit počtem lidí, tak na jednoho jim ve výsledku zas tak moc nezbyde, tak proč tam zůstávat celých 5 měsíců.

Aniž bych spoileroval, tak vzhledem k počtu epizod to vypadá, že do hry přijde ještě nějakých 19-20 nových soutěžících. To pak bude teprve těžké se v nich vyznat.

40
Radek aka SUNicko
Reagovat

OT: vidím, že tato show má na Panáčkovi dost čtenářů a tedy si zaslouží prostor v pravém sloupci, hned pod Superstar. Večer přidám :)

41
Prochor
Reagovat

Je to fajn realityshow. Když jsem viděl Alaru,málem mi vypadly oči z důlků. Jinak je mi sympatické, že jako správní angličané mají s sebou kytary a občas na ně i zahrají.
Za geniální nápad pokládám to, že ostrovy jsou blízko sebe a uprostřed je ponton, kam se dá doplavat.
Výborné je i to, že nevěnují 24 hodin stereotypnímu hledání přílepek a žab jako v Trosečníkovi.
Flirtování s nováčky bude zajímavé a trochu to připomíná Hotel Paradise. Takže super – budu rád sledovat.

42
Anta
Reagovat

dessin – k předchozí diskuzi – budou to dávat PO, Út a ST, teď to v pondělí nedávali asi kvůli Novému roku. Máš radost ? :-)

Takže tři plaváčci týdně ?!! No nevim nevim, jak to bude se mnou :~:) Než se naučím na stopro rozeznávat Chrise s Crawfordem a jestli budou přibývat stejní týpci…… bude to dobrej mišmaš :-DDD
Ale jedno je jistý, Džefík a Badú jsou jasní :-)

41 Prochor – jo Alara je kočka :)

43
JanaH
Reagovat

38 dessin : informace se stejným přídělem jídla pro stále víc účastníků je pro mne velice zajímavá. Že by mráček v ráji? :-)

42 Anta : chtělo by to plaváčky výrazné typy, no, jinak budu taky v kelu. :-D

44
Anta
Reagovat

43 JanaH – jj, hladíček bude výraznej stimul :~:)
Já teda když jsem hladová, tak jsem pěkně nevrlá :-DDD

45
JanaH
Reagovat

44 Anta : a proto se jdu najíst! Zase… :-))) Diety nejsou můj koníček, naštěstí na mě láska ke žvanci není nijak výrazně vidět, zatím. :-D

46
Anta
Reagovat

45 JanaH – no jo, jsou mezi námi i taký šťastlivci :~:)
Ale najíst se jdu taky, na diety kašlu, nedržím je, nemám železnou vůli pouze zdravý rozum :-DDD

47
dessin
Reagovat

tri plavacci tydne? To uz nedam ani ja, leda by byli nejak extremne odlisni… :) No, myslim ze budu doplnovat po tydench (dnech), nebo se z celeho tritydenniho rekapu pujdu obesit :)))

Anta: juchu, pondeli, super, uz jsem se bala ze budu muset koukat na majora Zemana :)

48
Anta
Reagovat

47 dessin – tak je třeba si najít vždy nějaké pozitivum, co takhle starej Brůna ? :~:) :-DDD
Ale plaváčci budou lepší :)

49
JanaH
Reagovat

Holky, mám pozitivum!

Zemana stihnem… dávají ho před plaváčkama. Není to bomba? :-D

50
dessin
Reagovat

jo ale starej Bruuna by sel :) nebojte, zitra do 9:00 mate tyden III v rekapu.

Jana: dve akvarijni rybicky za vecer? neee :))))

51
JanaH
Reagovat

50 dessin : já ho viděla je jednou, před miliónem let. :-)))

52
Anta
Reagovat

Teda dessin, asi už slepnu, vždycky když rychle přelítnu ten nadpis, tak se mi zamění písmeno a tak čtu něco jiného :-DDDD a stalo se mi to už několikrát :-)))))

53
Prochor
Reagovat

Myslíte, že Neff se bude stěhovat k druhému kmeni ? Může to být i naopak.

54
Anta
Reagovat

53 Prochor – tak už jenom kvůli Geoffovi by to stálo za to, teda úprkem k druhému kmeni :)

55
Prochor
Reagovat

Alara je hned využitá k získání Kevina. A o to tu asi jde. Mít co nejvíc kombinací jak ovlivňovat nováčky. Tak uvidíme, jak to Kevin zvládne. Já osobně už bych se od Alary ani nehnul – prostě normální chlap:-)))

56
JanaH
Reagovat

Ono to s tou přízní Crawforda k Niff nebude asi tak horké, páč se dneska snažil namluvit té mladé schovance Katie, jak moc ji má rád. :-) Takže nějaké stěhování v nejbližší době patrně nebude. Chlapec si nějak moc věří, že je neodolatelný…
Ten nový kluk Kevin se mi líbí, jen je kapku moc hubený. Mohl by se při stavění chatrče mírně osvalit. :-)
Hlavně, že černoušek si to s odjezdem domů rozmyslel, čekám, co předvede. :-D
A Geoff neschoval sirky, zběsile netančil po pláži a dokonce ani nikomu nerozšlápl bábovičku! :-)))

Tady machruju se jménama, ale netušíte, co mi to dá rolování… :-P

57
Anta
Reagovat

56 JanaH – ta nová je taky Charlie, takže jestli tam budou jména duplicitně, tak to bude ještě větší maglajs než jsme čekali :-D a víš k čemu ti pak bude rolovoání…. :-)))

58
Anta
Reagovat

Jinak tušila jsem, že Kevin se vrátí ke žralokům – efekt „rodného hnízda“ a taky co by dělal u Tygrů, když tam si vystačí Chris s Crawfordem, tedy ve stavění hnízda :) ale zato u Žraloků to bude mít zřejmě na povel, právník John je levej a Geoff se nepřetrhne. No snad se nepřepočítal :)

59
JanaH
Reagovat

57 Anta : to mi taky došlo, dvě Charlie. Ta jedna má naštěstí copánky, ale co až je rozplete! :-D

Holt si vymiňuju na dessin a pěkně prosím, aby byly vždy u rekapu aktuální fotky kmene a HLAVNĚ jména. :-)))

Ještě mě poněkud zarazila mega stavba Žraloků, to staví na štok? :-O Čím víc pater, tím víc Adidas… :-D

60
Anta
Reagovat

59 JanaH – tak znáš to….. když vy brizolit tak mi kachličky a když vy přistavíte tak mi půjdme o štok vejš :-))))

K této sérii se dost blbě hledají fotky, zveřejněnou měl snad jenom jeden, ale už nevím kterej.

Alara, bych řekla, dost tlačila na pilu a Kevin věděl že když přejde k nim, hodí na něj bobek, takhle ji může zkusit přetahovat…. :-)

61
Prochor
Reagovat

60- Kevin se na Alaru jednak necítil a druhak z ní bylo moc cítit, že to na něj hraje. Jenže u žraloků je to samý flákač takže čekám Kevinovy potíže.
Zajímavý byl souboj o mňamky na pontonu. Žraloci by teď potřebovali získat lepšího plavce jinak jim všechno vyfoukne Crawford od tygrů. Možná ale že Geoff chtěl zase žraloky dráždit a schválně doplaval druhý- u něho člověk neví co se mu děje v hlavě.

62
Anta
Reagovat

61 Prochor – no jo, ale když je Geoff dráždil, tak na kameru to bez problémů prásknul, ale teď si na skále rozebíral svůj neúspěch, třeba je opravdu tak soutěživý typ jak tvrdí.

jinak už je nový článek

Přidat komentář