Panáček v reality show

Trosečníci v ráji: týden VI, VII, VIII – někde je neschopná krysa (rekap)

15. Leden 2013 | napsal(a): | reality show: Trosečníci v ráji

[singlepic id=5760 w=420]

Trosečníkům se život na ostrově pořádně zamotává. Jeden už raději odešel domů, další si chce hrát na zvěda a vyvrhelové jsou nejspíš v módě…

Týden VI – James

Tygři: Chris, Crawford, Chris Badoo, Katie, Charlie, Alara + CharlieM

U Tygrů je po odmítnutí Geoffa a jeho odjezdu domů nálada na bodu mrazu. Badoo a Alara mají konflikt se zbytkem kmene, který jim vyčítá, že Geoff odjel kvůli nim, oni ho přece odmítli přijmout. Oba se brání, ale ne moc úspěšně a někde v pozadí jejich hádek je nováček James. Pro zlepšení nálady se Crawford s Chrisem údajně odchází na noční lov ryb, ale vydávají se na noční loupežnou výpravu ke Žralokům a seberou jim všechyn jejich lahůdky a část standardních potravin. Po návratu vysypou kořist na stůl a sdělí kmeni, že „my jsme šli na ryby… šli jsme na Žraloky“ James svým chováním ale nabírá na úspěšnosti či spíše neúspěšnosti, Tygři ho mají brzy plné zuby a těší se, až půjde obšťastnit svou přítomností sousedy.

Žraloci: Lou, Niff, John, Laura, Kevin + Sam

Původce všeho zla Geoff je už dávno doma a u Žraloků by tak měla panovat mírumilovná atmosféra. jenže oni se hádají i bez Geoffa, takže tam asi chyba nebyla. Nováček dobře zapadl, Kevin je čím dál víc slyšet a ne vždy zrovna pozitivně. Niff se těší na oslavu narozenin, která se ale díky zásahu Tygrů a uloupení velké části zásob konat nebude. james přijíždí na ostrov Žraloků, hlásá že je nafoukaný a celkově se chová prapodivně. Brzy leze na nervy i většině Žraloků, ale navrhuje jim spojenectví: přidá se k Tygrům, rozloží je zevnitř a pak přejde ke Žralokům. Jojo, pokud ho ale přijmou, jeden blázen na ostrově jim nejspíš stačil…


Beach party VI

Na ostrov Tygrů dorazí trosečnická policie s povolením k prohlídce zásob, jak si sepsal právník John. Tygři nejsou lamy a podobnou přepadovku čekali, zásoby jsou ukryté nebo dávno snědené. U grilu se tísní hladoví Žraloci, rvou do sebe jídlo jako v opravdovém Survivorovi a Niff upouští slzičky s komentářem, že jí zkazili narozeniny. james pokračuje ve svém plánu a přiklání se k Tygrům, kteří přímo řvou nadšením. Přijíždí dva nováčci – 22 letý právník Richard (sakra proč je každej ve 22 právník, oni studují v Plzni??) a 20letá sekretářka Lucy, co má největší starost o svoje vlasy. Odjíždí nejprve se Žraloky.

Týden VII – Richard a Lucy

Tygři: Chris, Crawford, Chris Badoo, Katie, Charlie, Alara, CharlieM + James

James se hrdě svěřuje kamerám, že rozloží pro Žraloky kmen Tygrů zevnitř, že přesvědčí nováčky že Tygři jsou špatní a celkově prostě tahle malá krysa pěkně Tygrům zatopí.  Jenže ho prokouknou hned na začátku, zvlášť když se po výhře z pontonu (solární sprcha a kosmetika) neraduje s ostatními. Svolají radu, řeknou mu podezření, vyčtou že kašle na práci a vyženou z tábora na pláž na samotku. Tam přežívá do doby, než se jdou ostatní koupat a jeho napadne ukrást jim věci včetně kosmetických taštiček a sekery. Když se Tygři vrátí, pro změnu ukradnou všechny věci jemu i se spacákem, takže večerní chlad ho vyžene do tábora prosit o spacák a tvrdit, že věci vzali Žraloci. Znemožní se ještě víc a jen čeká na neděli a přestup ke Žralokům. Nováčci jsou se situací obeznámeni, nezapomene je totiž hned po jejich výstupu z lodi upozornit, že on k nim nepatří. Richie a CharlieM se do sebe zakoukají.

Žraloci: Lou, Niff, John, Laura, Kevin + Sam

Nováčci začínají u Žraloků, impulsivní Richie slibuje že se přidá k nim. Lucy to tak jednoduše nevidí, nějak s kmenem nemůže najít společnou řeč. A jinak je vlastně u Žraloků klid. O prozrazení svého špeha nic netuší a tak si prostě vesele plážují, těší se na Richieho až se k nim přidá

Beach party VII

V neděli se kmeny přivítají a mezi grilováním a povídáním se James svěřuje Johnovi od Žraloků jak dopadl a slibuje, že u nich se bude chovat líp. Nováčci se rozhodují o kmeni – Lucy si vcelku jasně volí Tygry (prý si s nimi rozumí, ale spíš ji podezřívám že jde tam kde je sprcha a šampon), Richie i přes svůj slib chce také k Tygrům (chci se rozhodnout tak, jak chci a ne jak se ode mě očekává). Žraloci jsou zdrceni, Sam pláče a to ještě přijde zlatý hřeb večera. James požádá o nominaci k Žralokům, přizná se k chybám a nejhoršímu týdnu svého života (jo, frajere, to teprve uvidíš…), oparů, vředům a nakonec se tklivě rozpláče, čímž se u Tygrů odepíše rovnou a u Žraloků následně také – do kmene ho nechtějí. A do této atmosféry přijíždí další soutěžící, 22letá Ishta a vypadá na pěkné éro.

dessin

... to jsem tak jednou do diskuze napsala kratoucky rekap jedne RS, ten byl zkopirovany primo do clanku a pak uz se tak nejak stalo ze jsme misto do diskuzi zacala psat do clanku :) Delam to svym blondatym zpusobem, delam to rada, bavi me to a snazim se, aby to bavilo i vas ... a víte jak? STAB JE MRKEV!!! :)

Trosečníci v ráji

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
dessin
Reagovat

Teprve ted se zacinam bavit, uz jsou tam prece jen 6 tydnu, vymysleji blbosti a dohaduji se o nesmyslech, ignoruji novacky a jdou si kmenove po krku. Ukazka na placicho Jamese u rozhodovaciho stromu je taky zajimava, bud se prizna nebo ho Zraloci nechteji :)

2
Anta
Reagovat

Taky jsem se bavila :)
Jamese Žraloci určitě nechtějí a s Tygrama to má asi na ostří nože :~) Uvidíme dneska :-)))

3
Anta
Reagovat

Tak i u dnešního dílu jsem se bavila :) Sice jsem se zpočátku nějak nemohla upamatovat na Sama, ale ostatní stále zvládám !! :-)))

Jak Tygři hezky vyfoukli Žralokům plzeňského právníka Richie, no ona to byla spíše CharlieM :-))
Lucy byla jasná – záchod & sprcha. Když budu cynická, tak oba nováčci šli vlastně za svýma potřebama :-)
A James je packal snad ve všech možných ohledech :-DDD

4
dessin
Reagovat

Rekap hotov.
Tak ja uz se bavim, James je vylozene packal a opravdu mi ho zacina snad byt i lito. Tygrum Richieho preju, Zraloci by si holt meli konecne uvedomit ze novackum jaksi nemaji moc co nabidnout – par kulu v zemi a kdyz nefouka tak treba i strechu.

5
Anta
Reagovat

4 dessin – maj smůlu, že nováčci holt nevidí tu jejich vizi velkého plážového příbytku !!! :-))))

6
dessin
Reagovat

ja nechapu kdyz byli xkrat u Tygru, ze je to furt jako nekoplo ze u nich je asi neco navic kdyz tam vsichni chteji… posledni kdo se k nim pridal byl Sam …

7
Anta
Reagovat

6 dessin
Zřejmě se rozhodli lákat nováčky na jiné věci a né na takové podružnosti :-) Třeba na Johnův výčet deseti bodů, které rozhodně musí splňovat jeho budoucí žena, však se Ishta chytla ne ? :-)))
Spíše se ale dostali do slepé uličky, protože kdo sakra má na takovej hangár nejen udělat, ale i položit střechu !!? Ale tak ukazují alespoň plánek :-)))

8
dessin
Reagovat

10 bodů co musí splňovat jeho žena me dorazilo… a pak me totalne zazdily holky, kdyz se ho zeptaly, jestli by nemela taky byt dobra v posteli :))

kazdpoadne Zraloci se trochu potapi a co tam budou provadet s Jamesem jsem fakt zvedava, ten se za chvili sbali a posupajdi za Geoffem, nebo primou trasou do blazince.
Btw kde mame JanuH?:)))

9
LadyXL
Reagovat

Jo ono je to z počátku hezké pro nováčky, když k nim přijdou (ke Žralokům) a tam se sluní, koupe, hraje flaška. Jenže každý normálně uvažující si uvědomí, že tohle za několik dní pro dost lidí je nuda. A ještě bez pořádného příbytku. No a pak jim Tygři ukáží jejich stavení, určitý řád během dne. Prostě fungující společenství a ne pár povalujících se jednotlivců …
Z toho mi vychází, že k Žralokům se vlastně přidá jen stejný exot, který čeká a čeká a neví nač a tak se kouše nudou.

10
Anta
Reagovat

Johnových 10 bodů :-)
1. musí mě milovat, 2. musí se mi líbit, 3. musí být inteligentní, 4. musí mít smysl pro humor, 5. musí být finančně nezávislá, 6. musí chtít děti, 7. musí mít ráda děti, 8. musí mít ráda zvířata, 9. musí dobře vypadat v plavkách, 10. musí umět francouzsky, ale na tom netrvá :-)))

Jinak už tam je 2x Chris, 2x Charlie a teď 2x James, přičemž poslední plaváček James je zřejmě gay a tuším, že s tím asi Kevin bude mít problém, a nebo možná s tím prvním Jamesem ? :-)

Jenom nerozumím tomu, proč by měl někdo u Tygrů krást ? Štáb hraje taky ? Nebo je nováček kleptoman ? Ale to by težko dělal stewarda. No budu muset počkat do pondělka :)

Doufám, že se JanaH do konce RS tady ještě objeví :)

11
LadyXL
Reagovat

Tak kdo tedy snědl ty sladkosti? Taky bych vsázela na holčiny. Však se taky tvářily jak viníci a viděli jsme, že si minimálně usypávaly cukr… Proč se tedy nepřiznají? Těžko tam najít cizího, kdo by jim to ukrad….
Jinak se mi líbí, jak je každý z nováčků vždy prví tři dny přesvědčen, že tam kde je, je nejlíp… a dost často pak změní názor. A neříkali, že tenhle gymnasta je gej? (neviděla jsem začátek dílu) To bych se mu pak nedivila, že kvůli „kamarádovi“ zvolil druhou skupinu. Ale podle ukázek bude chtít přestoupit…(že by nebyl pochopen..).
:-D

12
Anta
Reagovat

11 – James M. je gay a u Tygrů se mu líbila atmosféra, lidi a taky tam má Chrise Badoo, který je BI a Charlie, která je lesbička. U Žraloků si sedl nejvíce asi jenom s Kevinem a zjistil, že je to málo, a proto chce pryč.
Ono je to asi zpočátku dost náročný, ta nerozhodnost jít či nejít, zůstat či nezůstat :-DDD protože, každý kdo tam přijede je okouzlen pláží, mořem, západem slunce…..

Jinak cukroví zpapkaly s největší pravděpodobností holčiny a úsměvné bylo, jak se na kameru rozčilovaly, že ony to rozhodně nebyly :-D

13
Jája
Reagovat

Jsem zvědavá na velký kalibr – sestru vlka samotáře. S čím asi přijela?

14
Anta
Reagovat

13 Jája – mě to připadalo jako náznaky, jakože by mohla chtít Žraloky rozložit a pak přejít k Tygrům a nebo rovnou odejít.

15
Anta
Reagovat

Tak se po každém díle tak krásně pletu co bude příště :-D

16
JanaH
Reagovat

8 dessin : tadyk přece! :-D

Totální nestíhačka, dneska po nevím jak dlouhé době jsem to viděla v reálném čase a ne po týdnu zpětně… A to bych se klidně vsadila, že mi nějaké díly určitě unikly, páč někteří lidi mi připadají naprosto neznámí???!!! :-)))
Ale zas tak moc se na ostrovech asi nedělo, aby mi to dělalo vrásky. Děcka furt chodí v plavkách, John má furt stejných deset bodů, Katie je furt stejná šmudla a ten druhý právník (jméno si nepamatuju, napovězte) má furt tak krásné modré oči. :-D

14 Anta : jo, na ségru mám stejný pohled, podle ukázek budou někteří Žraloci na mrtvici. S přechodem k Tygrům to bude asik horší, nevzali mezi sebe bráchu, nechtěli by možná ani ji. Aby nakonec nespala v chýšce po bráchovi, když ji nebude nikdo chtít. :-O

17
dessin
Reagovat

Vítej :)

Holky, aktualni rekap zverejnen. Valka kmenu me opravdu bavi :)

Přidat komentář