Panáček v reality show

Trosečníci v ráji: týden IX, X, XI – Válka kmenů (rekap)

23. Leden 2013 | napsal(a): | reality show: Trosečníci v ráji

[singlepic id=5760 w=420]

Pár týdnů je dlouhá doba, člověka vytočí i maličkosti natož bandu mláďat se smyslem pro morálku :)) Stačí málo a málem se nám to na ostrovech pere… Je tady další rekap Trosečníků v ráji.

Týden VIII, IX, X

Tygři: Chris, Crawford, Chris Badoo, Katie, Charlie, Alara, CharlieM + Richie, Lucy – James

U Tygrů pokračuje válka s Jamesem, který spí na pláži a nikdo se s ním nebaví. Nakonec požádal o nominaci ke Žralokům a ti jej napodruhé přijali. Kmen dále staví obydlí a různé vychytávky, Crawford bezúspěšně jede po Katie, někdo u nich krade sladkosti a nepřizná se, volba kmene Žraloků od nováčka JameseM byla pro ně šokem a těžko se z toho vzpamatovávají. JamesM je na tom podobně, lituje své volby a chce k Tygrům. Katie se s ním sejde na pontonu a on jí slíbí, že se v neděli přidá zpět k Tygrům a ona to radostně oznamuje celému kmeni. Nováček Lorna, vlastním jménem Joe, tají svou pravou identitu z jednoho důvodu – je to Geoffova sestra a hcce, aby ji ostatní poznali z objektivního hlediska. U Tygrů nemá moc práce, Geoffa téměř neznali.

Žraloci: Lou, Niff, John, Laura, Kevin, James, Sam + Istha + JamesM

Kmen má radost z nového člena JameseM a jeho přátelské povahy, která zvedla kmen z depresí a nicnedělání. Boj o ponton a jeho odměnu (šampaňské a kazeťák) vyhrává Niff a Žraloci tancují jako o život a všichni jsou strašně hepy. Jenže ouha, JamesM chce k Tygrům, řeší to po návratu z pontonové schůzky s Kevinem a druhý den to chce oznámit kmeni.  Druhý den jim ale oznámí že si to rozmyslela  chce zůstat u nich.  jo, ne, jo, ne, jo, ne… ještě mu někdo věří? :) Lorna se snaží nedat na sobě nic znát ani při prohlídce Geoffova přístřešku, je opatrná ale i tak vzbudí podezření u Laury. Té se ale celý kmen vyměje a nebere ji na vědomí.

Beach party X

JamesM jen tak mezi řečí oznámí Katie že si to zase rozmyslel a k Tygrům nejde. Lorna se přidává ke Žralokům, kde má pocit že ještě může být užitečná, narozdíl od Tygrů. U nomincí je ticho, očekávaný přesun JameseM se nekoná a pro některé Tygry je to překvapení. Místo party začíná slovní přestřelka JamesM x Richie o spolehlivosti, slibu a naivitě mladých slečen z klášterní školy, aby se vzápětí přidal ječící Kevin, vřískající Alara a pak už stačí jen pár nadávek a chlapci by si nejraději rozbili kokosové skořápky. Za pomoci ostatních se podaří je udržet od sebe a ve skutku přátelské atmosféře jdou vítat nováčka – 21letou Leeu, modelku z Londýna.

Pod čarou

I zde mě během sledování napadlo několik nezodpovězených otázek: jakým způsobem se kmeny mezi sebou domlouvají – kdy bude schůzka na pontonu, jaké je téma beach party apod? Mají poslíčka, nebo předává vzkazy štáb, nebo si vysílají morseovku?  A co nedotažené příběhy – co láska Richie a CharlieM, která už se mezitím tulila k JamesiM? A taky vám připadá, že nám trosečníci poněkud baculatí?

dessin

... to jsem tak jednou do diskuze napsala kratoucky rekap jedne RS, ten byl zkopirovany primo do clanku a pak uz se tak nejak stalo ze jsme misto do diskuzi zacala psat do clanku :) Delam to svym blondatym zpusobem, delam to rada, bavi me to a snazim se, aby to bavilo i vas ... a víte jak? STAB JE MRKEV!!! :)

Trosečníci v ráji

Diskuze k článku

Počet komentářů: 38
1
Prochor
Reagovat

Pod čarou: V souvislosti s tím mně napadá nakolik je děj věcí režie. Ale to už je divácká deviace díky Hotelu Paradise.
Jinak princip postupné kolonizace ostrovů mně připadá zajímavější, než když by trosečníci vypadávali.
Je s tím spojená nutnost vytvářet komunitu, která bude přitažlivá pro nové kolonisty a tím nutnost aktivně řešit problémy mezi sebou.

2
Anta
Reagovat

Včera jsem si říkala, že JamesM je hňup a nedivím se Tygrům a ani Richiemu, že si jej vzal bokem, no a Kevin se ukázal v celé své kráse :-)

Nazdar JaniH :)
Kde se touláš ? Zdánlivě to vypadá, že se nic neděje, ale spodní proudy tam jsou, i když žádnej akčňák to není :-D

3
LadyXL
Reagovat

taky mi tam dost věcí chybí k jisté čitelnosti… Dostávají jídlo, nikdy neukáží, kdo ho přiváží a zda bedně např. nejsou instrukce pro budoucí slavnost… Boj o odměnu je zřejmě vždy po určitém počtu týdnů, ale jak ví, kdo bude soutěžit? Je to asi napřeskáčku…
S tou „Lornou/Joe“ mi to přijde přitažené za vlasy a i to, že si vybrala právě „nepřátelský“ tým, který neměl bráchu rád. Mimochodem ji tam dost dobře odhadli – nijaká, taková bezpohlavní a oproti ostatním holkám díky své postavě a věku mi přijde jak jejich o hodně starší ségra.
JamesM.- fakt neví, čí je.Jakmile si s někým hezky popovídá, už by chtěl být v tom samém kmeni… brzy bude všechny prudit.
Ishta-myslím, že s ní se ještě dočkáme věcí.Je tam 2.týden a už je dost vidět i slyšet.

4
dessin
Reagovat

JamesM je fakt na preshubu, ten bude kazdou chvili preletavat i kdyz myslim, ze k Tygrum si uz zavrel dvere. Lorna/Joe je nemastna neslana i diky tomu, ze se boji aby se neprozradila, ale nechapu nejak ceho se boji…
A s Ishtou souhlasim, to bude jeste dilo ta holka. Z eje Kevinek trosku nervozni si myslim uz delsi dobu a krasne nam to ukaze, jen houst, jen houst :)

Moje teorie je, ze si enchavaji vzkazy na pontonu… v jednom z dilu ukazovali pozvanku na rande, myslim ze kdyz je vyvesena vlajka neco na pontonu je od druheho kmene, ale je to jen moje teorie. Treba jsou tam vsichni Bystrozkraky a na kilometr vidi malou propisku a papir, nevim :)

5
LadyXL
Reagovat

Jasně s tou Jou, alias.. je to přitažené za vlasy. Dělají to „tajemnější“, než to je. Např. proč se dobrovolně neprozradila u Tygrů? Já bych to udělala, oni se přeci kvůli bráchovi pohádali, protože ho tři chtěli a ostatní raději ne. No možná fakt bude mít za cíl nějak žraloky rozeštvávat či co.
Nevím,zda z toho nakonec nebude „Paradaise“ svou určitou zákulisní machinací. Všichni dosud byli hodně nadšení Tygrama a přesto zůstali u Žraloků. Ishta, to ještě nějak chápu, ta chce cáklé lidi a spíš nic nedělat. Ale, pokud nemá určité plány ta Joe, tak ta zrovna s výmluvou „tady budu něco platná“, mi tam nesedí…
Prostě mi přijde jakoby štáb chtěl situaci vyrovnat, aby to nebylo takové „jasné“… a tak např. Jamesovi M. a Jou „Alias“ řekli, ať jdou k Žralokům a pak po určité době si mohou třeba přeběhnout….
No je to ale jen můj dojem …. :-))

6
Anta
Reagovat

4 dessin – já jen zírám, že oni na tu dálku vidí ty lidičky na druhé pláži, takže ponton je vlastně brnkačka :D ale třeba to TV tak zkresluje

5 LadyXL – taky nechápu jednání Lorny/Joe, o co jí jde nebo štábu ? Moc nevěřím přeběhnutí JameseM, myslím, že teď už boudou Richie a Alara dost proti a již dříve se tak nějak dohodli, že pokud nebudou souhlasit všichni přestup nebude.

Jinak JamesM je hňup a Kevin debil :-) A Istha pobyt JM asi pěkně znechutí :-)

7
Anta
Reagovat

Takže další přeběhlík :-)
Co se týká příbytků, asi se to už začíná vyrovnávat a Tygři musí přijít s něčím jiným, čím nalákat. Mimochodem pánská show u Tygrů se mi líbila více než u Žraloků :-)
Taky jsem zaznamenala, že když dabing „dabuje“ zpěv, je to příšerný, horší než originál, proč raději nedají titulky ? :-)

Dále bylo trapný, že jestě v tomto díle štáb kladl takový důraz na identitu a na prozrazení Joe jako kdyby byla přinejmenším sestra nějakého teroristy :-)
Jestli to měla přímo ve scénáři nebo jenom použili natočené z dřívějška nevím, ale podávané to bylo jak „detektivka“ :-)

8
Káťa
Reagovat

Ahoj sledujete show na Primě Love, koukala jsem že včera byl poslední díl a to i přesto, že to ještě neskončilo, dále v programu není psáno, že by další díly uvedly :( takže to 11 končím:( napsala sem na stránky primy, ale neodpověděli mi..

9
LadyXL
Reagovat

ad Káťa – no to jsi mne šokovala. Dívala jsem se a vážně to tam není!! :-(( Asi to nemá sledovanost, ale mohou si za to opět sami. Vysílací čas není vhodný, propagace žádná… :-(. Nejvíc mi ale vadí, že to prostě přestanou vysílat a nic neoznámí. Jak jinak, jsme přeci JEN diváci….
Přitom se to tam začíná tak nějak rozjíždět. Byla jsem zvědavá na přeběhlíka, zda se vrátí… Nejdřív jsem se divila, že chce pryč a pak mi došlo, že s ohledem na délku pobytu na 1 místě se stejnými lidmi /téměř/ budou mít časem potřebu vidět ty z druhého ostrova zkrátka „nové“ tváře) i jiní.
Situace s vedením tv mi připomíná vysílání „Modelek“ (Amerika hledá…), taky to přerušili….
Štáb je mrkev…

10
Anta
Reagovat

Tak to mě fakt pííííp a pořádně !!!!!!!!
Nemají ani tolik slušnosti dovysílat započatou sérii !!!

8 Káťa – kam si to psala ?

9 LadyXL – souhlas, vysílací čas debilní a propagace žádná.

Měli by vždy na počátku každé RS dávat upozornění, že pokud se divák rozhodne sledovat, tak s rizikem, že pokud se tv rozhodne, ani konec neuvidí.
Není to bez tohoto upozornění žalovatelné ??!! :-DDD

11
JanaH
Reagovat

Tak to je gól… než jsem se dokopala ke shlédnutí včerejšího dílu, tady se dozvídám, že byl současně i posledním? :-O
A to mám pocit, že se to v ráji začínalo konečně zajímavě rozjíždět…

Sice to není zas tak moc akční, ale to mi tak moc neva a klidně bych se dodívala. Třeba jen změnili vysílací čas, hledaly jste holky opravdu poctivě a všude? :-D

12
Anta
Reagovat

11 JanaH – ty se taky ukážeš až už je konec :-D

Hledala jsem hledala
do programu koukala
pídící se po čase,
abych byla v obraze.

Prima Love hodí kost
diváku ty nemáš dost ?
Raději si nezvykej,
máme rádi LOST ! :-)

13
Káťa
Reagovat

Souhlasím se všemi, já věřím, že to nemá sledovanost, ale proč to nedají aspon v jiný čas, ale takhle v půlce to utnout? Člověk kouká na 11 dílů a oni to prostě přestanou dávat.. Hlavně, že dávají nějakou vymyšlenou parodii podvádíš mě v 20:00 šílené.. Není to ani na stažení, abych se mohla na to někde kouknout.. Psala jsem na centrálu Primy s dotazem aby mě vysvětlily jak to můžou takhle utnout a jestli jim to přijde normální když na to lidi koukají to prostě přestat dávat a nic víc jako.. Neodepsali samozřejmě :( ale štve mě to jako…

14
james73
Reagovat

Jen pro informaci: nejnovější řada Americans got talent pojede od 15.2.2013 každý pátek večer ve 20:15 na prima love :)

15
JanaH
Reagovat

12 Anta : to jsem celá já! :-)))

Taky jsem hledala a nenašla. Ale v hledání nejsem moc dobrá (a ještě v mnoha dalších věcech, ale ty sem nebudu raději vypisovat :-D)

Děvče, děvče, ty se nezdáš,
veršujíc – je z tebe hvězda!

No nic, asi jsi pochopila, že ani ve tvorbě rýmů nejsem moc dobrá… :-D
To rýmu jsem si uhnala hned! Včera… :-D

16
JanaH
Reagovat

12 Anta : to jsem celá já! :-)))

Taky jsem hledala a nenašla. Ale v hledání nejsem moc dobrá (a ještě v mnoha dalších věcech, ale ty sem nebudu raději vypisovat :-D)

Děvče, děvče, ty se nezdáš,
veršujíc – je z tebe hvězda!

No nic, asi jsi pochopila, že ani ve tvorbě rýmů nejsem moc dobrá… :-D
To rýmu jsem si uhnala hned! Včera… :-D

17
JanaH
Reagovat

12 Anta : to jsem celá já! :-)))

Taky jsem hledala a nenašla. Ale v hledání nejsem moc dobrá (a ještě v mnoha dalších věcech, ale ty sem nebudu raději vypisovat :-D)

Děvče, děvče, ty se nezdáš,
veršujíc – je z tebe hvězda!

No nic, asi jsi pochopila, že ani ve tvorbě rýmů nejsem moc dobrá… :-D
To rýmu jsem si uhnala hned! Včera… :-D

18
JanaH
Reagovat

No vida… :-DDD

To jsem fakt celá já. :-)

19
Anta
Reagovat

15, 16, 17, 18 JanaH :-DDDDDDDDDDDD

Z lítosti, že nepokecám
nad díly co nedokoukám
verše plodíc, mozek hledám ! :)))

Rýmu už já měla dříve
Nový rok byl převelice
ukýchaný usmrkaný :(

Držím palce, vem ji ztečí
potvoru, co nos ti tenčí :-D

Já už fakt blbnu :-DDDD

20
JanaH
Reagovat

19 Anta : ona je to spíš jen rýmečka. :-)

Já sem 14 dní nenapíšu ani fň, pak sesmolím tři věty, dám odeslat příspěvěk, mezitím vypadnu z okna a po návratu zjistím, že ty tři věty tady visí třikrát a hned je co číst! :-D

O veršovánky se už nebudu pokoušet, neboť básnické střevo postrádám, kdežto slepé nee. Ty to máš, Anto, očividně naopak. :-)

Nevím, co myslela Káťa centrálou Primy, já jsem si dovolila též vznést dotaz, a sice na adresu informacezavináčprima.cz a budeme uvidět, co odpoví a zdali vůbec odpoví.

21
Anta
Reagovat

20 JanaH – to taky nevím, co myslela, já koukala jen na jejich fcb, kde se to bere jako fakt, asi je to běžná praxe, která mě tedy vadí. Mají to strčit do jiného času (třeba k ránu :D) a pustit třeba po dvou dílech a pak to můžou dát do archívu.
Neboj rýmovačky už nebudou, tedy do doby, než zase zblbnu :D a slepé střevo stále mám :)

22
LadyXL
Reagovat

ad 10 Anta – pardon bez veršů…:-), ale byl by dobrý nápad, při každé začínající RS dát upozornění v každém díle, že se díváme na vlastní nebezpečí, že se nedozvíme konec… :-(. Tedy pokud nezačleníme své známé, příbuzné, neznámé atd. Prostě když tomu neuděláme dostatečnou propagaci. Koneckonců diváku, chceš se dívat? Tak se snaž…. To je sci-fi co?
Tak dejte vědět, pokud se vám někdo ozve….

23
JanaH
Reagovat

Tak mi Prima odpověděla toto :

Dobrý den, omlouváme se za prováděné změny v TV programu v minulém a tomto týdnu.

Pokud se týká pořadu Trosečníci v ráji – pokračování je plánováno od 16.2.2013 – vždy v sobotu a neděli dopoledne – přesný čas bude uveden v TV programech.

Děkujeme za Vaše porozumění v souvislosti s programovými změnami, zdravíme a přejeme prima víkend.

J. Růžková

informace@iprima.cz

:-))) Do 16.2. spolehlivě zapomenu všecko, co jsem doposud viděla… Jediná záchrana bude archiv Primy, pokud tam tedy něco z dřívějška zůstane.

24
Káťa
Reagovat

Ano dnes mi napsali to samééé sláva od února budou dávat dál :)

25
JanaH
Reagovat

24 Káťa : no když už to přerušili, aspoň se s námi baví. :-)

No baví… odpovídají, ale aspoň to.
Zas takový trhák Trosečníci nejsou, ale je tam pár zajímavých typů. A je na ně příjemný pohled. :-D

26
JanaH
Reagovat

Jsem se paní Růžkové ještě zeptala, zdali v jejich archivu zůstane aspoň to, co tam je. Odpověděla obratem toto :

Dobrý den, to se asi nepovede – zahraniční pořady jsou zařazovány do videoarchivu pouze na dobu 7, maximálně 10 dnů – podle licence zahraničního distributora. Bohužel.

Prima den.

J. Růžkková

Což jsem tušila, ale zkusila jsem to, no. :-D
Takže smolík. Já už jsem z těch jmen byla často jelen teď a až se to začne znova vysílat nebudu vědět už vůbec nic. Ale budu spoléhat na nápovědy zde! :-)))

27
LadyXL
Reagovat

Holky díky za info a vůbec za inicativu!! No holt se na to budu dívat zase jako na novinku :-), protože si jména už nebudu taky pamatovat (až na pár vyjímek). Ale ono je to už teď. Pokud je tam někdo nenápadný, tak pak najednou koukám a koukám, kdo se to tam „objevil“ :-).
Jo a je to pokrok, že odpověděli z televize a to docela brzy…
Ráda se na to dívám i kvůli tomu prostředí, je to takový balzámek zvlášť v tom zimním, smogovým podnebí… Hned bych do té vody skočila taky a ráda seděla při západu ale i východu slunce… jojoj.

28
Anta
Reagovat

JaniH – díky za info

Můžeme pak provést kvíz, kdo komu v hlavě utkvěl nejvíce :-D
Taky tam mám pár týpků, na které si asi i 16.2. vzpomenu tedy 2013 ! :-)
Zkusím, jestli ty díly nebudou někde jinde pro případné připomenutí/identifikaci :)

29
JanaH
Reagovat

Lady XL, Anta : něco málo je na obvyklém místě, pokud to tam vydrží, budu muset před pokračováním asi absolvovat doučování. :-)

30
zuzolo
Reagovat

Tyjooo…. jakok skoda ze vice dílů už asi nebudou davat v cestine, ale dokoukala jsem to na youtube v anglictine a je mi strasne líto, že to takhle dopadlo … :( :(
Jo a ještě taky ste se zamilovaly do Crawforda … jááá úúúúplně :*

31
dessin
Reagovat

madhera, tri tydny pauza a apak aby clovek kadej vikend sedel na zadku doma asledoval co bude :(

ale slibuju, ze nez to zacne, dam vam fotky kdo je v jakem kmeni :)

32
Káťa
Reagovat

Holky prvních 6 dílů je ke stažení na uloz.to a zbytek přes hellspy ale to je placené to stahování.. Na uložtu je to stažení zdarma tak kdyžtak aspon těch 6 dílů :)

33
LadyXL
Reagovat

31- tak to moc díky předem :-D!! Aspoň za mne určitě ..

34
Anta
Reagovat

31 dessin – díky předem, já už s tím němcem v patách…. :-)

32 Káťa – díky, je zde ale zvykem doslovně nejmenovat :)

35
mischo
Reagovat

to je cela Prima !! Stopovat vse v pulce a nechat divaka cekat … bez jakekoli omluvy jakekoli vystrahy nebo upozorneni :-( Chirurgove , Manželky…… proboha kdo na to ma koukat o pulnoci ?? Kterej IDIOT tohle to ma na svedomí ?? PS: asi ten co opet zaradil CHUVU FAJN do hlavniho vysilaciho casu proboha to snad je uchyl !!!

36
kuwu
Reagovat

Proč to ted neni? Včera jsem na to čekala zbytečne..:(

37
Káťa
Reagovat

Ahoj tak nevím, ale v archivu nejmenované známé televize pri.. Lo.. je 12 i 13 díl normálně ke shlédnutí jakoby to pokračovalo, ale nedávají to v TV, ale je to pouze v internetovém archivu televize tak koukněte je to zajímavé jak to pokračuje :)

38
Anta
Reagovat

37 Káťa – ??? že by pravá ruka nevěděla co dělá levá ? :) Díky za info, dnes se poměju :)
K mému postu 34 – se omlouvám, měla jsem spíše na mysli místa na netu, kde se lecos najde a není to úplně legal, je to pozůstatek z minula, kdy někdo něco neustále mazal, nechtěla jsem tě omezovat.

Přidat komentář