Panáček v reality show

I LOVE MY COUNTRY: jarní utajovaný projekt Primy?

7. Únor 2013 | napsal(a): | reality show: Máme rádi Česko

[singlepic id=5795 w=420]
Nové řadě pěvecké soutěže SuperStar se postaví utajovaný projekt Primy family. Serveru MediaGuru.cz to řekl programový ředitel FTV Primy Petr Vladyka, aniž by naznačil, o jaký typ formátu by mělo jít. Podle neoficiálních informací, které prozradil nejmenovaný zdroj (zdroj nechce být jmenován) by mělo jít o licencovaný program I LOVE MY COUNTRY / Máme rádi Česko. Nepůjde o československý projekt s Jojkou, na Slovensku si tento formát už na konci roku 2012 registrovala veřejnoprávní STV 1.

Formát s originálním názvem Ik Hou van Holland patří nizozemské produkční společnosti Talpa. V domovské zemi měl premiéru v březnu 2008.

V zábavné vědomostní soutěži proti sobě stojí dva týmy složené ze známých osobností. Čtveřice vedené kapitánem soupeří v tom, kdo lépe zná svou zemi. Týmy jsou poskládané z celebrit z různých věkových kategorií a sfér společenského života, objevují se herci, zpěváci, ale i baviči a sportovci.

Tematický záběr je široký, do popředí se dostávají historická fakta o zemi, známé písně, ale i různé zajímavosti či sportovní rekordy, ke slovu se tak často kromě znalostí dostává i tipování, které je zdrojem vtipů. Ve studiu je přítomné publikum rozděleno na dva tábory, pořadem provází jeden moderátor.

Talpa zahraničí formát nabízí pod názvem I love my country, prodal se už do 20 zemí včetně Belgie, Maďarska, Itálie, ale i Číny.

Diváci v Česku již tento formát mohli vidět, v roce 2008 odvysílala TV Nova program I love Česko, který moderovala Halina Pawlovská. Šlo pouze o jedno vydání relace koncipované jako celovečerní soutěžní galaprogram. Týmy vedli herci Milan Šteindler a Jan Šťastný.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Máme rádi Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Elko
Reagovat

Prosím o českou korekturu, ďakujem… neovládam písanú češtinu, tak dobre a google translate je častokrát fakt mimo :-)

2
kolecko
Reagovat

tak proc to nenapises slovensky? to by tu snad nikomu nevadilo, nebo se pletu?

3
Elko
Reagovat

2 kolecko: lebo je to čisto česká vec a v českých vyhľadáčoch je to pre Panáčka lepšie ;-) …ale už som viackrát písal po česky, ale to boli pár riadkové infošky, toto je trošku dlhší text.

4
Cihi
Reagovat

traparna celkem.. na to potrebovali licenci? :) .. neco takovyho si mohli vymyslet i sami..

5
Maxx
Reagovat

Tak jestli tohle má být hit proti SS tak nevím no. Bohužel, televize je už doménou starých diváků a tomu bude odpovídat i tvorba. Čuchám, čuchám, že zajímavých formátů pro nás bude stále méně :(

Přidat komentář