Panáček v reality show

Máme rádi Česko II. – 2. díl ve znamení hostů se zahraničními kořeny! (Foto)

1. Únor 2014 | napsal(a): | reality show: Máme rádi Česko

[singlepic id=8326 w=615]

Jak minulou sobotu, tak i tu zítřejší, odvysílá TV Prima další díl zábavně-vědomostní show Máme rádi Česko (v originále I Love My Country).

Minulý týden zahájila Prima vysílání 2. řady formátu Máme rádi Česko, z pohledu sledovanosti dá se říci průměrně, ovšem na aktuální poměry sledovanosti Primy byl výsledek víc než dobrý. 1. díl sledovalo necelých 600 000 lidí starších 15 let. Sledovanost se tedy přiblížila té průměrné z loňského jara, kdy byla odvysílána 1. řada.

Já osobně hodnotím první díl kladně, chemie mezi oběma kapitány funguje na jedničku, řekl bych, že i lépe než za účasti Fanánka. Jedná se tedy o ideální zábavný pořad na sobotní odreagování u TV. :) Po téměř dvouhodinovém klání zvítězil v 1. díle tým Jakuba Prachaře.

Tentokrát proti sobě postaví týmy v tomto složení:
Tým červených – kapitán: Jakub Prachař
– zpěvačka Ewa Farná
– herec a hudebník Petr Vondráček
– herec Bob Klepl

[singlepic id=8385 w=615]

Tým bílých – kapitán: Martin Dejdar
– zpěvák Radek „Gypsy“ Banga
– herec Jan Révai
– zpěvačka Ilona Csáková

[singlepic id=8384 w=615]

Těšit se můžete mimo jiné také na stálého moderátora Libora Boučka či hudební produkci pod taktovkou Boom!Bandu
J. Dvořáka.

Sledujete tuto show? Bavil vás 1. díl a jakou tipujete sledovanost dílu zítřejšího? :) Já osobně myslím, že sledovanost vzhledem k programu na konkurenčních televizích mírně stoupne, cca 650 000 diváků.

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

Máme rádi Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Packa
Reagovat

Souhlasím, že volba kapitánů se povedla. Dejdar si to užívá, měl skvělé hlášky. Navíc s Prachařem jim to funguje. Obecně trojice Bouček-Prachař-Dejdar minule bodovala, snad jim to vydrží.
Tenhle díl bude mít zajímavé obsazení (hlavně Kubův tým), docela se těším. Jenom se teda budu zase dívat se zpožděním z netu (bude to tam, že jo?! :D ). Prosím o nespoilerování o vítězi! :D (Dělám si srandu, to je tady fakt jedno.)

2
Bedy
Reagovat

@Packa: Vypadá to, že jsme tu jediní dva „fandové“ tohoto pořadu :D.

Také jsem se složením kapitánů moc spokojený, i s výběrem členů do týmů. Na Primě by to na web. archivu mělo určitě být. :) A neboj, info o vítězi a další promo sem hodím zase až v pátek, před 3. dílem….,, víceméně to budu vydávat každý pátek :).

3
Packa
Reagovat

Tož hlavně že někdo, ne? :D

No, já se k tomu asi stejně dřív jak v pátek nedostanu (zkoušky, zkoušky, zkoušky), ale o to víc si pak užiju „skorodvojdíl“. :)

4
Bedy
Reagovat

@Packa: :)

5
hihi
Reagovat

Já se musím na první díl teprv podívat na netu, nejde to všechno stíhat. A to se zatím dívám jen na Partičku, ale až nastoupí XFactor a ZOH a tak dále, tak nevim :(

6
Ananas
Reagovat

Těším se, upoutávka vypadala dobře. Prachař s Dejdarem si dobře přihrávají.

7
Bedy
Reagovat

Doplněno o promo fotky. :)

8
Packa
Reagovat

Psala jsem tu už včera, ale nezobrazuje se mi to. Takže…
Taky vám přijde, že Ewa je v tom rozhovoru (článek na primě) trochu „posilněná“?

9
Packa
Reagovat

Aha, hm, odmítá mi to povolit komentář s odkazem. Tak zkusím znovu bez http.
iprima.cz/mameradicesko/novinky/show-pokracuje-ktera-sexy-polka-ma-znat-cesko-sledujte-vecer-ve-2015

Přidat komentář