Panáček v reality show

Máme rádi Česko II. (15.3.) – Poslední díl 2. série je tu

15. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: Máme rádi Česko

[singlepic id=8326 w=615]

Stejně jako minulou sobotu, tak i dnes, odvysílá TV Prima další díl, v letošní sezóně poslední, zábavně-vědomostní show Máme rádi Česko (v originále I Love My Country).

Minulý týden Prima odvysílala již 6. díl 2. řady formátu Máme rádi Česko, a jak že dopadl ve sledovanosti? Zatímco 1. díl sledovalo necelých 600 000 lidí starších 15 let, sledovanost 2. dílu si polepšila o cca 20 000 diváků, 3. díl se vyšplhal nad 655 000 sledujících starších 15 let, 4. díl si nenechalo ujít 663 000 diváků starších 15 let, 5. díl dopadl ve sledovanosti nejlépe (téměř 700 000 diváků starších 15 let) a 6. díl se vrátil díky silnější konkurenci na cca 650 000 diváků starších 15 let, čímž posunul TV Primu opět na 3. místo na trhu, 7., předposlední, díl, byl opět ve sledovanosti dílů nejlepší. Dosáhl počtu 712 000 diváků starších 15 let, a od konkurence na Nově jej dělilo jen necelých 50 000 diváků.

7. díl bych také zařadil mezi průměrné. Z hostů mi nikdo víceméně pozitivně nevyčníval či nezářil. Samotné kapitány a moderátora netřeba znovu hodnotit, stále si drží svou laťku a vše mezi nimi funguje dokonale. :) Po téměř dvouhodinovém klání v 6. díle zvítězil tým Jakuba Prachaře a zvýšil tak svůj na 2:5. Tím už je víceméně tato série rozhodnuta, vítězem se opět stává tým J. Prachaře. Gratulujeme. :)

Poslední díl to nebude mít v konkurenci filmu na Nově „Ženy v pokušení“ a komedie na ČT1 „S tebou mě baví svět“ vůbec jednoduché, uvidíme jak si povede.

Tentokrát se proti sobě postaví týmy v tomto složení:
Tým červených – kapitán: Jakub Prachař
– herec Roman Vojtek
– zpěvák Ondřej Ruml
– fotbalový trenér František Straka

Tým bílých – kapitán: Martin Dejdar
– zpěvačka Petra Janů
– herečka Michaela Doubravová
– herečka Jitka Schneiderová

Těšit se můžete mimo jiné také na stálého moderátora Libora Boučka či hudební produkci pod taktovkou Boom!Bandu
J. Dvořáka.

Sledujete tuto show? Bavily vás dosavadní díly? A jakou tipujete sledovanost letošního posledního dílu? :)

PS: Od příštího týdne nasazuje místo MRČ TV Prima ve spolupráci s TV JOJ novou zábavně-vědomostní show Souboj národů, budete se dívat? :)

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

Máme rádi Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Packa
Reagovat

To už je poslední díl? Škoda, podle mě je tohle jeden z nejlepších pořadů v TV. :( Ale tak snad bude i třetí série. :)

Mimochodem – to asi nejde sledovat online, že?

2
Bedy
Reagovat

@Packa: Jj, bohužel bylo natočeno jen 8 dílů, místo toho poběží nová federální show Souboj národů, tak uvidíme no.. moderují M. Dejdar a M. Hudák.

Je to stále to nej co momentálně Prima a jiné TV nabízejí z těchto podobných formátů, takže si myslím, že určitě 3. řada bude, mohli by jí dát klidně na podzim, ale spíš bude zase až po novém roce, tedy v r. 2015.
Online to sledovat asi nejde, Prima to neumožňuje, pokud vím. :)

3
Packa
Reagovat

Přes 200?! Wow. :D

Přidat komentář