Panáček v reality show

Máme rádi Česko IV. (6.2.) – 1. díl nové řady již dnes (promo)

6. Únor 2016 | napsal(a): | reality show: Máme rádi Česko

mrc-premiera-iv-rady-predstaveni-tymu-obrazek-1

Jak jsem již avizoval dříve, dnes se od 20:15 hod. vrací se svou čtvrtou řadou na TV Prima oblíbená zábavně-vědomostní show Máme rádi Česko (v originále I Love My Country).

Prvnímu letošnímu dílu bude konkurovat na ČT1 soutěž „Nejchytřejší Čech“, na ČT2 americká bondovka „Žiješ jenom dvakrát“ a na Nově americký film „Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň“.

V prvním díle se proti sobě postaví v tomto složení:
Tým červených – kapitán: Jakub Prachař
– herec Ota Jirák
– herec Pavel Šimčík
– herečka Ivana Jirešová

Tým bílých – kapitán: Martin Dejdar
– zpěvák Jožka Šmukař
– herečka Anežka Rusevová
– herec Jakub Uličník

Těšit se můžete mimo jiné také na stálého moderátora Libora Boučka či hudební produkci pod taktovkou Boom!Bandu
J. Dvořáka.

Soutěžící budou muset pátrat ve znalostech z historie, zeměpisu, kultury, sportu, filmové i hudební branže, ale i všeobecného přehledu. Čeká je například poznávání filmových nebo hudebních ukázek, rozkrývání identity známých českých osobností, kreslení na průsvitnou tabuli, umísťování zeměpisných pojmů na slepou mapu, kolo štěstí se zajímavými informacemi o průměrném Čechovi a pochopitelně také hodně muziky.

Budete znovu sledovat tuto show? Bavily vás dosavadní díly? A jakou tipujete sledovanost prvního letošního dílu?

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

Máme rádi Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Milena
Reagovat

dobrý den,vůbec se mě nelíbí jak pan Bouček uráží a shazuje tým Prachaře a nadržuje jen týmu Dejdara i když nemá důvod,pan Dejdar se chová ,když prohrává dost arogantně a asi pan Bouček má z něho ztrach.nelibilo se mě 26.3.2016 když jeden z týmu Dejdara sebral Prachařoví poklop od přihlašovacího zvonku,Prachař žádal o vracení a p.Bouček se jen tomu zasmál a nechal to tak byt,bylo to opravdu nechutné jo byl to člen týmu Dejdara a s tím asi p.Bouček nemůže nic dělat,tak ať jde od toho.

2
Hanka
Reagovat

Mileno, Vy jste asi nepochopila, že to je z obou stran nadsázka, aby se diváci bavili. Vůbec to neberte vážně a bavte se.

3
milena
Reagovat

Milá Hanko nezlobte se na mě,ale jestli je to nadsázka,jak píšete a já bych se z toho měla bavit tak mi promiňte v mém stáři mě to prostě nemůže pobavit.Je to pořad o naší republice tak by měl byt na jiné úrovni,někdy je to tam jak na tržnici,že není slyšet o čem je řeč.

4
jajas
Reagovat

@Milena: Já se přimlouvám ke změně Dejdara . Kdysi docela oblíbený herec se tady prezentuje jako přerostlý puberťák, neustále má připomínky, hádá se dělá problémy…Chápu, že se patrně z jeho strany všechno toto děje „jakože chce pobavit diváky a tak dělá velikánskou legraci“, ale mne to prostě ruší. Myslím že lze protestovat i jiným způsobem a ne že bude neustále pořvávat. Prachař také protestuje, ale normálně. Chápu, že se Dejdar snaží vydělat nějaké peníze pro svou rodinu sídlící v Americe, ale takto to už moc nefunguje. Raději se nedívám na žádný pořad kde vystupuje, ale tady dělám výjimku, protože mne pořad baví. Dejdarovy výlevy ne. Je v podstatě trapný.

5
Hanka
Reagovat

Kdopak se to přihlásil mým nickem? I když mi mluví z duše.

6
Aza
Reagovat

Souhlasím s tím, že Dejdar přehrává a je trapný, soutěž není jen o něm, což mu asi nedošlo.
Možná ale je to záměr režie, to se nedá posoudit.
V poslední době se mi zdá, že M. Dejdar zbytečně přehrává i v jiných rolích, Třeba v seriálu na Primě. Nutí se do role bouřliváka a moc mu to již nejde.

Přidat komentář