Panáček v reality show

Zábavná show „Máme rádi Česko“ se na jaře vrátí již se svou čtvrtou sérií

24. Leden 2016 | napsal(a): | reality show: Máme rádi Česko

Mame-radi-CeskoIV

I letos TV Prima vrátí do vysílání jeden ze svých stěžejních jarních pořadů, zábavně-vědomostní show Máme rádi Česko (v originále I Love My Country od společnosti Endemol). Tento formát, který je jedním z nejúspěšnějších jarních prime-timových počinů TV Prima již od roku 2013, odstartuje v sobotu 6. února od 20:15 hodin.

Během následujících sobotních večerů si to mezi sebou rozdají opět dva týmy složené z různých českých celebrit, sportovců, herců a jiných známých osobností, znovu pod vedením dvou již „zkušených“ kapitánů, kterými nejsou nikdo jiný než Martin Dejdar a Jakub Prachař. Těšit se můžete mimo jiné také na stálého moderátora Libora Boučka či hudební produkci pod taktovkou Boom!Bandu J. Dvořáka. Režie pořadu se ujal opět Michal Čech.

Mezi prvními hosty pořadu budou např. herci O. Jirák, I. Jirešová, M. Šimůnek, J. Přeučil, zpěvák J. Šmukař či dále P. Šimčík, J. Uličník, A. Rusevová, M. Janotka, S. Parmová, D. Patrasová nebo M. Leová.

Lehce pro připomenutí několik faktů:
– TV Prima soutěžní pořad vysílala v jarním vysílání v uplynulých třech sezónách
– všechny tři předchozí série vždy vyhrál tým Jakuba Prachaře
– průměrná sledovanost loňské 3. série se pohybovala kolem 600.000 diváků
– ze všech dosud odvysílaných dílů byl nejsledovanější úplně první, odvysílaný 7. dubna 2013 a sledovaný více než milionem diváků starších 15 let

Budete znovu sledovat tuto show? Bavily vás dosavadní díly? A jakou tipujete sledovanost prvního letošního dílu?

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

Máme rádi Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Apolena
Reagovat

Dobrý den, vůbec se mi nelíbí jakým způsobem pan Bouček hodnotí tým Prachaře,neboť tady se ukazuje jaký křivák je.Prachařův tým vždycky a po celou dobu soutěže jen uráží a tým Dejdara vyzdvihuje i když nemá zač.Nevím, asi je uplacenej jako ti naši politici.Pane Bouček , dejte se na politiku tam se vaše kecy uplatní.
Je to pěkná soutěž, ale to co dělá Dejdar je hrúza.

2
Tereza
Reagovat

Chtěla bych se zeptat: Jak má červený a bílý tým ta trička, tak dá se to někde objednat? Děkuji

Přidat komentář