Panáček v reality show

Farma (18.7.) We all live in a yellow submarine!

18. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=4929 w=420]

Dnešní díl RS Farma byl taková matrjoška. Dva v jednom. A ne, není řeč o stelné krávě. Jde o to, že do jednoho dílu byly sestříhány dva dny. Během nich jsme byli svědky toho, jak se rozkládají vztahy i jak se složil farmář týdne, jak se rozbilo křehké holčičí spojenectví a naproti tomu, jak se stavěla králíkárna. A než byste řekli Tyrš, kde se vzala, tu se vzala, na farmě se objevila jedna velikánská ponorka.

Den prvý

První den se nesl ve znamení práce a rýpání do Kubova „mužství“. Po slunka východu se všichni sešli v kuchyni, aby se společně nasnídali před tím, než se každý bude věnovat své práci. Milan se v jídelně zjevuje jako muž dvou tváří, zleva vypadá jako „Welcome to Düsseldorf“, zprava … zprava jako Milan :-). Připravenou historku o tom, že to měl takhle namyšlené už z domu, zpochybňuje Jirka, kterému toto připadá jako intuitivní a dlužno říct i pěkně blbé, náhlé rozhodnutí. Kdo z nich měl pravdu se nedozvíme, je ale fakt, že Milan pobavil zjevně jen sám sebe.

Kuba, s květinkou za uchem, se přemístil z klučičí na holčičí stranu stolu a tím inspiroval Libuši k tomu, aby si ho vyžádala jako „filcku“ do kuchyně a Michala s Jirkou k tomu, aby si z něj začali utahovat.

Kuchyň, ložnice, králíkárna

Uhádnout, kdo a proč je v kuchyni, by po třech týdnech nemělo být složité. Ložnice se připravuje na generální úklid a polotovar králíkárny od oka, by měl být pevně ukotven v prostoru a posunout se ke konečnému a definitivnímu tvaru tak, aby mohl proběhnout proces potvrzení jeho vlastností s požadavky technického předpisu.
:-)

V kuchyni se řeší to, že Milan ráno semlel obilí a pak namísto toho, aby mouku prosil a dal do placu, ji smetl do kýble a podstrojil prasatům. Rozzlobil tím dámskou část osazenstva. Konkrétně Libuši, Michalu a Kubu.

Ložnice se musí připravit na drhnutí podlahy, takže do ní nejdříve nabíhá destrukční skupina Michal s Jirkou, aby na žádost farmáře týdne zlikvidovala nadbytečnou postel, a po nich skupina, která má zbývající nábytek vynést. Kuba statečně nosí matrace a pak se chytá i stěhování, nicméně stejně se stává terčem posměchu a to mu tedy pění krev.

No a na králíkárnu se musí s rozvahou. Hlavně nic neuspěchat. Prozatím to sice drží jen na čestné slovo, je to celé takové rozkývané, prapodivné, ale dáme-li tomu čas, určitě to dobře dopadne! Že to prozatím vypadá jako zmenšená duelantská chatka je jen optický klam!

Trocha melodie, nikoho nezabije!

to, co ale předvedly Šárka s Michalou při líčení (asi ložnice?) se dalo přežít pouze se silným sebezapřením. Mám za to, že by je vypískali i z besídky zvláštní školy… Hudební dramaturg byl zjevně stejného názoru, proto nás ušetřil a jako podkres zvolil melodii Banjo band Ivana Mládka. jen tipuji . Pak už jsme jen viděli Šárku, jak první část místnosti poctivě vydřela na kolenou, a tu druhou část vyřešila jak na vojně. „co je mokré, to je čisté“ :-)

Jiskra provádí rekognoskaci terénu

„Koník“ Jiskra se rozhodla prozkoumat, co všechno by se dalo využít k dalšímu úniku. Proto si ladným kopem rozrazila dveře vygruntované ložnice, aby si propočetla, že tento směr pro vyhloubení tunelu je nevhodný. Michala jí ohleduplně vyvedla ven a pak se všichni usnesli, že je nechají „na volno“. Toto rozhodnutí ovšem podráždilo Šárku a tak se se svými 25 kily rozhodla Jiskru uvázat ke kolíku. Kolík váží 8 kilo, Jiskra 125 kilo, Šárka zmiňovaných 25… vidíte ty disproporce? :-). Jiskra si Šárku povodila po sadu a pak vesele odskotačila. To farmářku tak rozčílilo, že se přiřítila do kuchyně a kolík málem zabodla do nejbližšího přístojícího. Kuba na její spravedlivý hněv reagoval tak, že ano, sice jí všichni viděli, co jde dělat, ALE! a) nerespektovala kolektivní rozhodnutí „na volno“ b) líná huba, holé neštěstí. Měla si o pomoc říct, však by jí neubylo!

Libuše aka Alfons Mucha

Farmář týdne vydal rozkaz: Líba,Kuba z kuchyně ven a kreslit! Líba si pečlivě rozmyslela vzory, barvy, rozmístění a kdyby jí Tyrš včas nezkontroloval, místo hroznů tady a slunečnice sem, by se možná po skončení RS převážela „farmářská epopej“ do Moravského Krumlova… Tak to ale bylo „vo fous“ ;-). Kubík si zastrčil květinku za klobouček a věnoval se svému „modrému období“. Michala ho ubezpečuje, že se toho nemá bát, protože až to uschne, tak to zesvětlá.

Připravte operační sál

Kuchyň je srdcem domova. Tam se dějí ty nejpodstatnější věci. Nejinak tomu bylo i v situaci, kdy Mirek zjistil, že má v sobě klíště. Libuše se k tomu postavila čelem, desinfikovala nástroje, pacienta, připravila horkou vodu, čisté ručníky, vyhrnula si rukávy a pak tomu klíštěti urvala prdel a nechala ho zakousnutého do Tyrše. Žádnou paniku, povoláme profesora z Prahy! Přichází Kubík s jemnými, šikovnými prsty a odhodláním. Pinzetou to nejde, bude potřeba specializovaných nástrojů. Jehlu prosím! Kubovy prstíky se nad Mirkem jen míhají a tak máme možnost za pár minut vidět, že si s tím dal opravdu práci a v Mirkově boku se skví zarudlá díra velikosti kovové padesátikoruny… Jeho práce je u konce, méně zkušená Šárka to může zašít… Nechci malovat čerta na zeď, ale jestli Tyrše neinfikovalo meningitidou to klíště, tak profesor z Prahy tou jehlou určitě…

No a pak se strašně rychle setmělo :-)

Den druhý

… který byl plný očekávání volby prvního duelanta se nesl ve znamení intrik, tvoření nečekaných koalic, popíraní prokazatelně vyřčených přání, rozbíjení genderových stereotypů, hádek, stesků, smutků a nervů.

Nositelem intrik je?

Ano, Libuše. Nejen, že se snaží vyhnout duelu, ale taky nechápe, proč by se měly nejdříve vyházet baby a nesouhlasí s tím, aby na farmě zůstali jen chlapi. Snaží se na svou stranu dostat Michalu a společnými silami působit i na Šárku. Pokouší se jim implementovat myšlenku, že na farmu přijde ještě nějaká žena a síly se tedy po pánském duelu vyrovnají!

Jinou optikou

na stejnou situaci, ale nahlíží Šárka. Za čerstva jde všechno vyslepičit Mirkovi. Chce jít do duelu a Libuši poslat domů. Bez kluků to tam ty holky nezvládnou! Líba je falešná a na farmě neužitečná. Milan je sice blázen, ale na farmě je třeba… Mirku, podpoř mě! Chci a chci a chci, ať Libuše vypadne! A nejlépe hned! Hned teď.

Kdo nepláče, není chlap

Tyrš je znaven. Ne prací, ale těmi lidmi… Ne-ba-ví ho tam. Už od rána se ho drží chmury, všichni jsou mu protivní. Nejvíce ze všech ta falešnice falešná a negativní Libuna. Kdyby měl rozhodovací pravomoce, poslal by jí do duelu… Tak Tyrši, já jsem Tě ale varovala, sleduju Tě zrakem sokolím… Splín, nesplín, ještě včera jsi preferoval duel pánský, co to jako je??? Copak Tě přesvědčil Milan, který se pokusil stát se šedou eminencí a vnuknout Ti, jak se máš vypořádat s těmi pazgřivci, co se už třetí den matlají s tou králíkárnou? …. Tyrši?? To klíště ti vyžralo na zádech ornament ve tvaru orla… asi to bolí, tak já Ti to pro dnešek asi odpustím…

Než zazvoní Tereza

strhne se na dvorku obrovská hádka o „maskota“. Slepice za 2 litry, která chodit nemůže, stát nemůže, pomalu zobat ani pít bez pomoci nemůže, má zlomené křídlo a je celá dokaličená, je pseudohumanisty v čele s Šárkou, chráněná před rychlým koncem. Musím říct, že tohle mě docela rozzuřilo a ani ta klíštětem vyžraná vamberská krajka tentokrát Mirka neochránila před tím, že si o něm myslím, že selhal. Kdo sdílí podobné pocity?

Dozvíme se na závěr, jestli holčičí, nebo klučičí?

Tereza tentokrát přichází ke stolu pravdy s prázdnýma rukama, ale se spoustou otázek. Sonduje, co se na farmě děje. No co by se dělo, rozjela se přímo čítanková ponorka. Šárka nesnáší Libuši, Libuše nesnáší Michala, Michal nesnáší Kubu, Kuba Jirku… a všichni Milana. Ale Libuši víc! :-) Tereza si všechno vyslechne a pak rozjíždí hlasování. Bohužel si k tomu zcela záměrně vybrala poslední vteřiny před vypršením vysílacího času, takže se loučíme za stavu 2 hlasy pro Milana, 1 pro Libuši. Své ale ještě neřekl Michal a Jirka. Tak uvidíme…

Anketa

Dejte hlas svému favoritovi, bude zajímavé sledovat, kolik kdo má příznivců.


Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 255
1
Bára
Reagovat

Taky myslím,že Mirek selhal…:-( jednak mi k němu nejdou intriky,tak bud je USA kladnej hrdina anebo ne..ať se rozmyslí chlapec !!! Super rekap,při čtení mi znovu nabíhaly dnešní „dějiny“ Farmy…..škoda,že je léto a venku tak hezky (někdy taky ne)..Libuši přeju ať vyhodí Šárku a pak ať ji vyřadí Michala…Jirka se mi nelíbil od začátku,Michal nezajímavej,Kubík k pošušňání,Milan je „borec na konec“,ten mě tak nějak pořád baví ;-))

2
Vladus
Reagovat

Díky,výživná rekapitulace. Sice dneska ukázali jak se osazenstvo vypořádává s prací-v kuchyni se mi moc líbí modrá pec,ale ty rádoby pomalované,čerstvě nabízené zdi chalupy květenou jsou nevkusné a zcela se nehodící koloritu farmy. Nejdříve jsem myslela,že to byl úlet Libuše,ale on to vymyslel Mirek????po dnešku se mi vůbec nelíbí Mirek se Šárkou. Oba podrazáci a nafrněnci-chudinky,oni mají všeho dost.

3
jeny
Reagovat

Proč furt píšeš Tyrš? Neumíš napsat Mirek, ostatní oslovuješ taky jménem.

4
jeny
Reagovat

Vladus
Tu květinovou výzdobu mu řekl hospodář.

5
Anta
Reagovat

2 Vladus

na nabílené zdi chtěl ty kytky nakreslit hospodář :)

6
okkvp
Reagovat

Jsem odpoledne dočumovala nějaké ty starší necenz díly a všimla si k Šárce, že se kuchyni programově vyhybá – i když je od ostatních snaha ji tam nadirigovat, tak rezolutně prohlašuje, že ona bude jen v zahrádce okopávat a taky se tam hbitě hrne. Taky to má holka dobře vymyšlené, okopává denně, zahrádka je jako dlaň a tudíž brnkačka už nejmíň týden a přitom vypadá jak pilná včelka mája.

Jinak souhlas s polovinou veseléhodua Jirkou – Milan zůstal s vtipem jen na půli cesty – dolu měla jít i půlka hlavy. Přesto mi baví. Stejně tak mi baví i zbytek osazenstva farmy, i když 27% (zhruba, přesný počet myší neznám, odhaduji) bych si do blízkosti raději nepustila

7
Bazinga
Reagovat

3 – umím, hele: Mirek. Ale líbí se mi jeho příjmení a tak o něm budu psát jako o Tyršovi.

8
Vladus
Reagovat

Meny,Andy-tak to jsem nezaznamenala,že to bylo přání hospodáře. Ale měl určitě jinou představu a to květinové ornamenty okolo oken,ale to je jedno,stejně se to tam nehodí. A ten Mirek. Nemohu to vydýchat,jak se chová falešně a podle. Líbu přímo nenávidí a tak se mu moc hodilo,jak Sára naplánovala vyřazení Líby do duelu. Nevíme sice ještě výsledek,ale i tak je to hnus.

9
Don Vito
Reagovat

Líbil se mi Mirek, jak Libuše pochlebovala, střih a on řekne, že je falešná a nevěří ji. Se bude cítit asi trapně, až to bude sledovat, paní Libuška. Navíc nechápu to obouvání se do kluků, že staví moc dlouho králíkárnu, když sami sedí v kuchyni. Když jí to pak vytkne Michal u stolu před všema, tak byla Líba jako vosa. Do deníku pak řekne, jak jsou ty kluci drzí. Zvláštní. Kubíček, kterej před týdnem šel proti Libušce a poslal ji do duelu se vyplakal na rameni a už jsou zase máma a synek. Krátká paměť? Až takhle krátká?! Pro mě zůstávají favority Mirek a Jirka. Makaj, občas hodí vtip, nefňukaj v deníku, očividně ví do čeho šli a jdou si za svým.

10
evinos
Reagovat

pokus cislo dve, prosim slecnu Jitku, ktera sem nekdy prispiva, aby se mi ozvala na mail:evinos@centrum.cz, zaujala jsi me,dekuji predem, pokecame uvidime:-))))
ps:k autorce prispevku, teplousek Kubi je z Prachatic a ne z Prahy, jinak to pises vyborne a velmi ctivne jentak dal

11
Proch.
Reagovat

Dneska mě dost překvapil Tyrš… Dá za sluhu Milana, dneska říká, že jako jedinej něco ví a že by se chytl za nos, to ne…
No snad Jirka a Michal dají Libušku.
Natáčelo se to před 4 týdny a Kubík žádá přítele, ať mu pošle dopis. Pochybuji, že tam Kubík ještě je.

12
RenataE
Reagovat

Kubík tam taky něco vykládal o tom, že přítel sice umí vypisovat směnky, ale dopis nenapíše. Máte představu, o čem to mohl mluvit? Nebo jsem se přeslechla?

13
okkvp
Reagovat

9 – také bych nejspíš konstatovala, že výstavba králíkárny se akosi vleče a doporučovala bych někdy si tu kuchyňskou práci ženský zkusit. Ono to z dálky nebo při mazání dvou krajíců k snídani vypadá že to nic není….
Ale je hezké, že tu má táborový vedoucí Jiřík své zastání.

14
okkvp
Reagovat

12 – já u toho místy pobíhala a taky jsem tuhle pasáž ne zrovna bedlivě vnímala – žiju v tom, že říkal přihlášky, ale možná jsem si to jen nějak podivně spojila s poněkud nepochopitelnou účastí Kubíka v téhle show.

15
RenataE
Reagovat

13 – zajímalo by mě, kde berou potraviny. Když to zkusím spočítat, tak pro osm lidí čtyři jídla denně (byla řeč o svačině, tak řekněme jen jedna svačina). Podle toho co vidíme, jedí převážně chléb, brambory, čerstvé sýry, nově máslo, semtam vejce.
Protože skoro nemají bílkoviny, o to víc snědí sacharidů. Tipla bych si chléb z 1 kg mouky (celkem cca 1,5 kg) na snídani a další kousek k ostatním jídlům. Na bramborové hlavní jídlo min. 300 g brambor na osobu, to jsou 2,5 kg. S těmi sýry to taky nebude žádná hitparáda. Z deseti litrů mléka jsou asi 2 kg měkkého tvarohu a hlavně zpočátku toho mléka od koz moc nebylo.
Aby na tom kamenném mlýnku semleli dvě kila mouky denně, musel by tam někdo sedět celý den.
A evidentně tam nikdo od začátku nijak výrazně nezhubl, takže si myslím, že mají ještě jiné zdroje kromě té komedie na kameru.
Dost by mě zajímalo, jestli ta nebohá slepice pojde nebo jestli konečně zvítězí zdravý rozum a zabijí ji včas.

16
Leonard
Reagovat

„We are live in the yellow submarine!“ oprav si to, to neni buzerace jen navrh :)

17
Janča
Reagovat

Jojo to je tak vždy když někdo chce být stylový a používá jazyk, který neovládá.

18
Mikes
Reagovat

Bazi, a nemělo tam správně být „velikosti mexického dolaru?“ Nebo že by Tě minul Limonádový Joe???

19
okkvp
Reagovat

15 – Líba do jídla přimíchává lásku k bližním, proto nehubnou :-D Nicméně tuhle padlo, že mají ve spíži ještě lunchmeaty, nám ovšem záběry do spíže nabídly jen bednu cibule, dtto brambor, dtto jablek (asi), tři nepopsané plechovky, pár sklenic marmelád, zavařené zeleniny, valchu, pár starých plecháčů a cosi volně v hromadě na zemi vypadající celkem dost jako písek

20
Scalex
Reagovat

15 – Jana Stránská v rozhovoru po svém vypadnutí říkala, že za tu dobu, co byla na Farmě, shodila sedm kilo.

19 – v písku ve spíži mají uskladněnou mrkev.

21
babka
Reagovat

15 taky mne zajímá strava, samé škroby, to aby cukrovkáři Milanovi fakt už bylo nevolno. Tím unchmeaty ve špíži určite mysleli rozvašírované myši. No Milan měl fakt dost rozumu, že chtěl pastičky. Je tam štáb kamaramani, ti taky musí papat, takže věřím že jim přilepšují i mimo hru.
Jinak Líba fakt dobrý, docela jí přeju úspěch, napřed jsem se lekla jejího hrubšího hlasu, ale nyní ji hodně chápu, holt je to velká holka a tmy ani vlka se nebojí, jen zlých lidí.
Jak je to s tou vodou, nekolikrát jsem se ptala, ale nikdo mi neodpověděl.

22
Bára
Reagovat

21 Libuše se bojí jen,že nevyhraje :DD a proto je intrikářka a furt se ohání svým věkem,že by to jako měli všichni zohlednit :DD jak malá !!!!

23
Tomáš
Reagovat

7 Hele , ty máš asi doma hovno co na prácu, když tady dokážeš vypisovat také ptákoviny a vše kritizovat. Bych chtěl vidět na farmě tebe, podle přiblblého hele si Pražskej jouda, který by hleděl na krávu jak tele na vrata.

24
Lorinka
Reagovat

Konečně to někdo řekl. Pokud vyhodíme Milana, tak ty zvířata pochcípají. A to, že mleté zrní dal prasatům je správné. Protože pořádný farmář dá napřed dobytku a pak teprve sobě. Je jediný a ještě Mirek, kteří by měli zůstat až do finále. Už vidím jak Šárka a Kuba Kubula vynáší sajrajt z kadibudky. Posledně, když to chlapi vyváželi, tak se málem poblili. To ještě Kuba nebyl na vojně a nečistil hajzly kartáčkem na zuby. Přál bych mu to, když mu smrdí i kytky. Jinak, včera nic moc. Uvidíme dnes. Z ukázek bylo vidět, že to bylo hustý. Zdravím Libunu a chtěl bych ,aby nechala Kubulu vařit. To by bylo.

25
rejpal
Reagovat

Tomáš
Bazinga tady dělá pro nás pro všechny kus práce a spoustu zábavy. Tak se do ní nenavážej

26
jenka
Reagovat

BAZINGA rekap jako vždy vtipný a výstižný. Upozornila bych jen na jednu malou leč zásadní nepřesnost. Pomocnice v kuchyni je FICKA nikoli filcka :-D filcka to je už úplně o něčem jiném.

27
rejpal
Reagovat

jenka
Mohla to být i drsná slovní hříčka ? =:)

28
DD
Reagovat

Bazinga – díky, vynikající.

Jen bych měla malou připomínku k nadpisu – patří tam buď „we live“ – žijeme, nebo „we are alive“ – jsme naživu.

29
Frodo
Reagovat

Ano, ten ukrouňanej gaučovej mopslík řekl SMĚNKY.

30
desin
Reagovat

Spiz a zasoby: fotku spize jsem sem davala vcera, maji tam konzervy, jablka a spoustu jinych veci, tedy samozrejme nejake zasoby maji, stejne tak sklenik byl predpestovan apod.

http://www.digizone.cz/galerie/farma-nova-reality-show-televize-nova-1/#0-8

Kubika, Jirika a Mirecka nezacinam mit dost, mam jich plne zuby. Opakuji: Mirek je cim dal vic krivej furt se jen usmiva pod vousy ale hlavne prosim zadny konflikt!, Jirka se furt vysmiva a tlemi ostatnim, ale hlavne prosim zadny smich na mou osobu! a Kuba ten sedi cumi nudi se a hlavne prosim, zadnou praci!!!

31
Bazinga
Reagovat

díky za upozornění a omlouvám se :-). A ano, jsem trubka, protože jsem to napsala blbě a pak nezkontrolovala. :-)

filcku jsem nechala, neb ta je tam záměrně :-D

18 :-), neminul :-), v konceptu i byl, ale pak jsem hledala na obrázcích jak je asi velký a ta pajda mi přišla větší :-)

32
Majka
Reagovat

Bazingo, opět velká chvála na rekap. Snad jen s mou angličtinou není cosi v pořádku, takže mi trvalo hodně dlouho, než jsem pochopila nadpis:-). Docela se těším, jak budou hospodáře omejvat až uvidí pomalovanou chalupu a bunkry pro králíky. A hlavně jsem zvědavá, jak ty králíky chtějí čistit.

33
LadyXL
Reagovat

Bazinga super rekap! Jako obvykle :-).
12- já také zaslechla, že říká Kuba něco o vypisování směnek…,ale nepobrala jsem „vo co gou“. Snad nám toho Kubí někdy řekne víc.
Chtěla bych pánský duel a aby vypadl někdo z dvojice Jirka-Michal… A aby konečně Libuši odstavili od kuchyně a naveleli tam např.Šárku. Myslím,že by jí tam brzy chodili pomáhat,protože by vše nestíhala a pochopitelně by jí to nebavilo… Není to jen tak mít vše uvařené včas, uklizené,vymýšlet jídlo… A každý den i v tom vedru. A žádný vděk.
Myslím,že se Libuše inspirovala 1.řadou od SF,kde Lenka byla stále v kuchyni a dotáhla to do finále.Jenže tam byli i starší farmáři a ti dovedli ocenit připravenost jídla, znalost receptů. Jo a L.byla navíc sympatičtější… Ale už měla Líba zjistit, že tudy cesta nevede a jak to půjde, jít dělat něco jiného. A myslím, že lecos zvládne taky jako jiní, pokud jí v tom zranění a fyzička nezabrání (např.to pletí…).

34
Jitka
Reagovat

Včerejší díl byl moc pěkně sestříhanej – konečně!!! Např. při komentáři Milan nám vystrkuje růžky byl ten hlemýžď opravdu kouzelnej:-))
Navíc se mi líbilo, že konečně ukázali, co kdo a jak dělá a jak se tam začínají dohadovat. Buď je to tím, že štáb čte rekapy a diskusi nebo se tam předtím houby dělo a začíná se to ostřit až nyní.
Co se týká toho, kdo mi tam vadí a nevadí, tak asi v podstatě nikdo, jen Kubovi bych dala pár facek, poslal bych ho převléknou a dělat nějakou pořádnou práci:-) ale je to figurka, takže mě tam baví.
Mirkovu napruzenost chápu, je tam ponorka, pořád je víc a víc úkolů a činností a vždycky bude vypadat, že někdo dělá míň a někdo víc. Znám spoustu lidí, kteří o práci jen povídají a skutek utekl, ač to ze začátku vypadá, že strašně moc pracují, tak pak se časem vyloupne pravda, že to nebude tak horký:-) ale to známe z práce my všichni:-)
kauza králíkárna je vtipná:-) sice mi přijde taky, že ji kluci dělají až moc dlouho, ale s největší pravděpodobností ji předělávali, neb prvotně to vypadalo jak pokojíčky pro děti na tábor (teda velikostí):-) pak ji trochu zmenšili, jen mě udivuje, že to kritizuje někdo, kdo celý den (dle rekapu) sedí v kuchyni, sem tam něco podrží nebo balí cigarety – Kuba:-)))
ale pěkně se to rozjelo

35
Lenka
Reagovat

Rekapy od Bazingy mám hrozně ráda, ale musím říct, že ta filcka mě taky zaskočila (a pobavila:))

jinak nadpis má být: „we all live in a yellow submarine“

36
jenka
Reagovat

27, 31, to mně nenapadlo :-D beru to

37
rejpal
Reagovat

Určitě byla řeč o směnkách. Někde jsem zachytil info, že Kuba si hmotně nestojí nijak špatně – no on je všechno možné, jen ne hlupák.
Líba má určitě slovenskou Farmu nastudovanou, myslím, že to i někde na začátku zmínila, a že je to taktika, to řekla na kameru už před časem. Možná i tady je příčina toho „nevděku“ – všichni vědí, že to nedělá z mateřských pudů, ale aby byla nepostradatelnou aspoň pro část z nich, a tím se chránila. Vůbec si nemyslím, že by tam bez ní měli problémy s kuchyní. Chlapi jsou vesměs líní vařit (leda pro zábavu), když nemusí být u u plotny, a někdo to dělá za ně, kuchyni se vyhnou. Ale když nikdo po ruce není, postarají se o sebe. Navíc, nevěřím, že Míša by neuměla nic uklohnit, a podle některých zpráv Šárka umí vařit velmi dobře (osm lidí už není z hlediska odhadu takový počet jako původních dvanáct).
Farmáři udělali jednu chybu – měli Libuši vyhnat z ulity a donutit jí dělat všechny společné práce. Takhle ani nevědí, jaké má skutečné schopnosti a kde má slabiny. V tomhle mě překvapil Mirek. Tu možnost měl a neřešil to. Zatím je tam za toho nekonfliktního Mirka Dušína, jenže taky už má deku, může se odkrýt a ze dne na den si své postavení hodně zhoršit (nejhorší je, když je hodný chlapec odhalen jako záškodník – viz Zvěřina v 1. VV). Stále víc si myslím, že měl služkou udělat Míšu (chránil by tím Šárku proti případnému nevýhodnému duelu s Libuší, která by si určitě zopakovala pilku nebo dokonce zvolila lano, což by bylo vraždění neviňátek) a Libuši vyhnat na pole. Někteří tam si možná stále myslí, že Libuše neumí nic jiného než vařit, ale to se podle všeho dost pletou.
Ale fakt je, že z tepla domova se dobře spekuluje, oni mají dost problémů se sebou samotnými i vzájemně. Taktiky se rozpadají a řeší se důsledky okamžitých konfliktů, které budou navíc přibývat. A tak asi přijdou kuriózní a neodhadnutelné zvraty.

38
sara
Reagovat

kdyz ma nekdo prijmeni tyrs a rodice mu daji jmeno miroslav, tak se urcitemu srovnani nevyhne. musim rict, ze me sokolske motivy moc bavi. a hlavne michal, mirek, misa … plete se to. tyrs je jen jeden diky za rekapy

39
rejpal
Reagovat

sara
Navíc, kdyby si za šátek dal slepičí brko, byl by hotovej sokolík.

40
Gee
Reagovat

Taky jsem si jistá že Kuba řekl ‚směnky‘. Je to jen odhad ale možná to souvisí s tím že je jeho přítel údajně docela majetný – možná měl Kuba pocit, že se věnuje jen práci a na něj kašle a ani mu nenapíše. Sice nechápu tu logiku ho žádat o dopis když je to předtočené a kdo mu teda posílal tu fotku jeho fenky Haničky, ale to je jeho věc.
Každopádně jim tam touhle dobou muselo už pěkně hrabat :D

41
rejpal
Reagovat

Gee
možná že ty vzkazy pro blízké na kameru předával štáb v reálném čase, jinak by to byl samozřejmě nesmysl.

42
Lorinka
Reagovat

Zdravím LadyXL. Přesně vystihla, koho by chtěla do kuchyně. Ať tam jde Miss Šárka a potom poznají hlad. A už se nebudou trefovat do Libuše. Protože zašít se do skleníku umí každy blb. Nejlépe ji jde opalování. Tak by se mohla opalovat u pece. Ale to je jiné vaření než na plynu v pražském bytě. Zdař Bůh

43
desin
Reagovat

ja myslim ze Kubika moc resite. proste dostal dopis se psem a Jirka od pritelkyne a on nic, asi zije v predsatve ze posta je tam normalne dovolena a muze jim psat kazdy kdy chce. Rikal „smenky“ ale nehledala bych v tom nejaky drama, stejne tak mohl rict faktury, seky, cokoli, proste vypisuje pracovni papiry a na nej dlabe.

44
Igor
Reagovat

40 Gee – určitě Jakub říkal – směnky

42 Lorinka – vystihla jsi to přesně, úplně s tebou souhlasím

45
Lenka
Reagovat

Bazinga ☺
rekap opět skvělej
neviděla jsem, ale stačí přečíst ☺
filcka a aj mi nevadí
zdraví stará Lenka (ne nová koment 35)

46
LadyXL
Reagovat

ad kuchyně. Víte,ono jedno,dvě,tři jídla umí uvařit téměř každý… Ale když máte omezené zásoby, větší počet lidí, žádný plyn, elektriku, pořádný sporák a pak vařit celý týden, tak jde vše hůř… Navíc dost různorodé strávníky. Suroviny jsou jiné,než na jaké jsou zvyklí (např. mouka) a vím ze SF1,jak jim trvalo, než zjistili poměr surovin na dobrý chleba a to to tamnější Lenka z vesnice ovládala. Pak už to,myslím,začali dávat do almanachu – recepty na chléb, sýr, jogurty, tak už záleží na nich. Zkrátka tohle nezvládne ani každá ženská… a tak je možné, že ač Šárka umí vařit (podle JPP), tak by tady možná narazila (můj názor). Proto se tam nehrne. Navíc tam není tak v kontaktu s klukama, je zavřená mimo kolektiv (mimo dobu jídla) a je vlastně částečně mimo dění. A proto se tam tak Šárka taky nehrne…
Líba má problém, že vypadá,jak vypadá. Tváří se většinou nakvašeně, odsekává a holt k její škodě v okolí má většinu mladých, kteří jsou furt „happy“ (co jim tak asi balí do těch cigaret?? :-)) ), co ví vše nejlíp.

47
Vladus
Reagovat

Docela mě udivuje ta nafrněnost a sebevědomí Šárky,že by v duelu porazila Libuši. Jak může vůbec tušit co Libuše všechno umí?Jedině co umí je podceňování a to dokonale. Opravdu bych jí přála,aby vypadla. To by ostatním padli sanice. Ale ještě nevíme jak to hlasování dopadne.

48
Tamzin
Reagovat

Ke králíkárně.. ono něco postavit ze dřeva bez předchozích zkušeností a bez pořádného nářadí není žádná sranda. Podle řeči nemají ani metr, to je potom problém. Já bych ale určitě začala nějakým nákresem a zadala přibližné rozměry. Jinak se mi nezdá, že to staví dlouho.

49
Tamzin
Reagovat

Chtěla bych vidět Libuš, jak by králikárnu vymlaskla za 2 dny :-)

50
Lorinka
Reagovat

46-Veliká poklona LadyXL, hovoří mi z duše. Vidím, že má s vařením již nějaké skušenosti. Já bych těm zbývajícím lumpům nevařil ani náhodou. Příští farmář by měl nařídit. Bude vařit Šárka a příští den třeba princátko Jiřík. A Libuška bude s Kubulou dotloukat králikárnu. Tak my měl jednat vybraný farmář a ne aby si do toho nechal kecat Milanem. Má mu říci: ještě jednou a selže mi pistole. Ještě uvidíme. Myslím, že se chlapi poperou, nožem nebo sekerou.

51
ořechovej rohlík
Reagovat

Chci, aby šla do duelu Libuše a aš mi nevadí, tak aby vypadla .. anebo se teda fakt vykašlala na kuchyň. Že je bab málo mi nevadí, neb se vrátí Jana a ještě tam dodaj nový hráče, takže to jako neřeším.

52
rejpal
Reagovat

Vladus
Vždyť ty duely jsou hlavním smyslem celé hry, kolem výběru soupeře, pozice a disciplín se v podstatě všechno točí. Ostatní je jen prostředek, jak tam vyvolat emoce a pro nás, abychom se dívali. Ocenění si zaslouží každý, kdo do nich chce, ne ten, co se vyhýbá. Šárka je teď ve výhodné pozici, která se nemusí opakovat. V momentě, kdy bude sluhou ona, a pošlou ji do duelu, bude vůči Libuši v nevýhodě. Těžko ji přetáhne na laně. Chce duel teď, protože volí, a ví, že k němu jednou dojde. Takže se chová naprosto racionálně. Na jejím místě bych udělal totéž.
Mimochodem – když Libuše apelovala na ženské spojenectví, byla námitka Šárky, že to nemá smysl, naprosto namístě. Je jich méně a nemohou volbu duelanta rozhodnout. Smysl to mělo, když byl počet vyrovnaný – po prvním duelu. Mohly si vytvořit převahu a pak posílat do duelů chlapce jednoho po druhém. To ale propásly. Míša to asi spolkla, je dost bezelstná, ale věcně je to v tomhle stavu lidí pitomost. Musí se hledat jiné aliance.

53
Don Vito
Reagovat

Myslím, že úloha kuchyně je fakt přeceňovaná. Ano, jsou to bojové podmínky, ano mají silně omezený sortiment, na druhou stranu tam nikdo nečeká žádné hody, sní co se mu dá (až na Jakuba) a tak kuchař může jen překvapit a potěšit. Ale proč by se do kuchyně hrnuli ostatní, když je tam dost jiné práce, která Libuši nevoní a udělat se musí. Jsem se smál, když říkala, že by holky postavily králíkárnu za 2 dny :) Přijde mi taky, že čím míň jich tam je, tím víc asistentů Libuše k vaření potřebuje. První týden se mi celkem líbila, ale nikam se neposunula, leze do zadku komu zrovna potřebuje a začíná manipulovat. Až Libuše vypadne, nikdo si na její vaření nevzpomene, uvidíte.

54
Timotej
Reagovat

51 – to je fakt Libuska by mla kuchynu vyklidit. Je to jak na pionyráku, vari im skusena kucharka a spajzu maju plnu luncheonmeat-ov. Tiez by som privital keby im tam vratili Janu, ale tu fiflenu Vanilku, nech sa je na co pozerat

55
Franz Ruppert
Reagovat

„Sokol“ Tyrš co by bývalý lampasák a chlupatý neumí moc řídit podřízené. To „muž dvojí tváře“ Milan by chtěl velet pořád a nikdo mu to už asi neumožní. Ještě bych rád, ale viděl týden velet náčelníka Milana. Došlo by tam asi k pěknému posunu ve vzájemných vztazích. A Kubikula se nám začíná pěkně vybarvovat a odmítat práci. V roli sluhy si ho nikdo nedovede představit.

56
JanaH
Reagovat

rejpal : ano, já Tyrše s tím slepičím brkem za uchem coby sokolíka vidím přímo plasticky. :-D

Rekap supr, jako vždy.
Filcku s fickou jsem pochopila správně, což mne fakt těší. :-) Klíšťata přenášejí encefalitidu a lymskou boreliozu. Jeden z mých potomků měl bohužel tu čest s tím druhým svinstvem, úplné doléčení trvalo tři roky… No nic, pryč od toho.

Taky mne uspokojuje, že nejen mně se zdá, že kutilové staví protiatomový kryt a ne králíkárnu a že jim to trvá a trvá… Už už jsem měla pocit, že jsem proti nim snad zaujatá. :-D

A kdesi jsem zaslechla, že přítel Kubího je nejen o dost starší, ale též dobře zajištěný, tož proč by nemohl vypisovat směnky? :-)))

57
haha bimbi
Reagovat

Milan má nepochopitelnou touhu všechny imrvére nasírat, což moc nechápu a už ani nevím, co si mám o něm myslet. Jako hráč mě moc nezajímá a ani nebaví. Ze Šáriny se stala fiflena s nosánkem nahoru, to její přikyvování mě začíná způsobovat naskakování pupínků. A ty její kecy, jak chce duel s Libuší, nápadně podobné kecům Sáry, jsou pupínkovaté ještě víc. Libuši bych double triumf a obzvláště nad druhou pitomoučkou blondýnou moc přála. Ale snad spíš už opravdu vyletí nějakej chlap. A celkem jedno kterej :-DDD

58
XMAN
Reagovat

To jsem teda hodně zvědavej, jak se to hlasování dneska rozlouskne – jestli Milan nebo Libuše. Ještě včera to vypadalo zcela jasně na Milana ale už se to začíná zamíchávat a podle toho co říkal Mirek, tak ten pošle taky Libuši. Já bych si asi taky víc přál aby šla do duelu Libuše a vzala si Šárku, protože z těch dvou by mi bylo úplně fuk která vypadne a která zůstane. A aspoň by Milan nebyl v ohrožení že by mohl vypadnout. Kubíka bych tam taky nechal ještě minimálně týden schválně škodolibě potrápit. Když už se na to dal, tak ať si to užije :-D

60
Ufonka
Reagovat

Fandím Jiskře, baví mě :) a těším se co zas provede, kam se půjde mrknout.

61
rejpal
Reagovat

… a plyšákovi

62
Frodo
Reagovat

nóoo, přála bych si, opravdu bych si přále vidět tu postelovou ozdobu ložnic starších pánů s květinkou za uchem v roli sluhy.

63
XMAN
Reagovat

Co vůbec dělá Kuba v civilu? Studuje ještě nějakou školu nebo snad někde ´´pracuje´´? :-D

64
Frodo
Reagovat

63 – určitě studuje, tady tito týpci pracovat nikdy nebudou

65
Frodo
Reagovat

63 – anebo budou v roli bossů, přijít do práce rozdat úkoly a pak znuděně čekat „až to bude hotový“ a v mezičase buzerovat, aby řeč nestála :-)

66
Bazinga
Reagovat

Líbí se mi, že i tady v diskusi to začíná vřít sympatiemi a nesympatiemi vůči farmářům. Myslím, že bude ještě sranda :-)

67
Frodo
Reagovat

66 – sranda bude, sranda už začíná – hezké bylo jak na sebe včera začli hezky štěkat (menšina teda spíš mňoukat a kňourat) a holky a kluci vrčet a štěkat. Jen Finist jasný sokol Tyrš se snaží teď nějak kamarádit s Šárinkou a Šárinka zase na oplátku s Finistem jasným sokolem, tak uvidíme, jak jim to „uplakaný kamarádství“ dlouho vydrží.

68
Macík
Reagovat

bonžúúr…

…tak copak se nám z Milana nakonec vylíhne? …nejprv sundal háro, nyní půlku chlupů z brady…pak přijdou na řadu bíbr, brejle, vytáhne falešnou zubní protézu…žeby usměvavý krasoň ?:-D

69
Franz Ruppert
Reagovat

66 – přece tato reality není letní tábor, kde se sešlo pár exibionistů, kteří soutěží o splnění pár skautských bobříků.

70
Ludmila
Reagovat

68- hurá Macík je tady – a možná třeba i krasoňka

71
Bazinga
Reagovat

69 … v diskusi FR, v diskusi!! :-)

73
JanaH
Reagovat

Teprve teď jsem měla možnost vidět neofiko verzi ze 17.7. Tyrš s Jiřikem ráno čistili slepicím. Slepice jim ňák nenesou, i počal Jiřik sršet vtipem: jak Milan vstává první a poněvadž ho nikdo nevidí, udělá si 4 volská oka nebo vejce na hniličku…apod., přičemž se neustále otáčel přes rameno, jestli ho Milan náhodou neslyší. Tyrš určitě něco neméně vtipného odpovídal, ale páč měl hlavu v kurníku, nebylo mu rozumět. Zaznamenala jsem ještě několik podobných vtipných etud tohoto hocha a začínám se divit, že mu přes tu držku už dávno někdo nedal…myslím, že ta chvíle je nedaleko. :-D
Taky hospodář Šamal měl s Tyršem delší nesouvislý rozhovor při obhlídce farmy, kdy se hodně divil, pročpak seče jen Milan, když je na farmě pět chlapů (počítal i Kubího :-O). Na to Tyrš blekotal něco v tom smyslu, že jako chtěli v klidu…no Šamal jasně Tyršovi vysvětlil, že takto tedy ne a že je třeba Milana náležitě ocenit, páč jim všem zachránil prdel. A že už to mohli dááávno mít, kdyby nebyli líní vstát a dělat, odpočívat prý mohou za deště. Toto všechno s nastraženým sluchem poslouchala Šári a tlumočila ostatním, někteří se zase šklebili, hádejte kteří?
Bylo tam toho pochopitelně víc, ale už tak jsem nadrásala román… :-)
Tak teď čekám, že bude Milan svými spolubojovníky po zásluze oceněn a půjde do duelu. :-D

74
Macík
Reagovat

70) zdravím :-DD ještě jsem se nestačila rozkoukat a už je tu nový projekt zcela opačného formátu…žádný luxus, nýbrž tvrdá práce :-D ale je tam útulno, krásný panorámata kolem, domácí zvířátka, políčko, kadibudka…a schopná moderátorka…no, sice zatím nemám ponětí vo co de, ale snad se brzy vpravím do již probíhajícího děje :-DD

75
Frodo
Reagovat

72 – najela jsem na tu stránku a spustilo se asi pět videí s reklamama, než jsem to všechno povypínala, tak skončilo video s Milanem…krásné to bylo!

76
Aleš
Reagovat

Můžu vám říct že Milan už je doma, takže teď půjde s největší pravděpodobností do duelu a nevrátí se :-)

77
Anta
Reagovat

75 no je to šílený, video s Michalem jak skákal do kupky sena jsem musela pouštět snad čtyřikrát, protože reklama naběhla pokaždé v tom momentu, kdy už padal do té kupky a pak už jsem viděla jen řechtajícího se Milana :-D

78
Frodo
Reagovat

…tak tady někdo říkal, že doma už je Michal, Míša, teď Milan…není to předtočený tak asi rok dopředu?

79
Anta
Reagovat

76 Aleši, no máme tě moc rádi !!!

80
XMAN
Reagovat

Tak Milana bude fakt škoda, pokud už vypadne, ještě by to tam s ním mohlo být hodně zajímavý.

81
Frodo
Reagovat

80 – neboj, Karel říkal, že má známýho na Nově a že ví, že teď vypadne Michal :-)) a před 14ti dnama tady někdo říkal, že Míša už je doma, tak že by to nakonec fakt byl ten Milan? :-)))

82
DD
Reagovat

Nejlepší bude, když vypadne Milan a pak Libuše. Zavládne veget, budou se opalovat a nikdo je nebude otravovat a vyrušovat. Akorát se místo kosení trávy budou chodit sami pást.

83
Frodo
Reagovat

…a jestli vypadne Milan, tak se budeme dívat na to, jak si Šárynka s Tyršem hezky povídají na mezi, Libuše se otáčí v kuchyni, a zbytek partičky napřestlamu se směje tomu, jak jsou všichni hloupí a oni jak jsou chytří! Už se na to moc těším :-) a když budeme mít štěstí, tak uvidíme Jakubův znuděnej ksicht…

84
Bazinga
Reagovat

82 … a pak, protože o Maskotovi se hlasuje vždy jen v neděli, sežerou Šamala, následně Terezu a Nova bude mít co vysílat v televizních novinách :-)

85
DD
Reagovat

84 – Bazingo, kde ty na ty nápady chodíš!!!

86
Jetojaktoje
Reagovat

Mě taky někdo říkal že už Milana někde viděl s rodinou, takže to asi pravda fakt je že teď Milan vypadne….

87
Frodo
Reagovat

…Milan vypadne a bude z něho celebrita a všichni se s ním budou chtít fotit jako s tím bezva chlapíkem Indiánem Pokorným z FHZ…Svět je krásný!

88
DD
Reagovat

No, Tyrš myslím nemá rád Milana i proto, že ten na něj nekouká s takovým respektem jako ostatní.

89
Jetojaktoje
Reagovat

88: Milan nekouká s respektem na nikoho a chce aby všichni koukali s respektem na něj, to je jeho problém. Moji favoriti jsou oba dva, Mirek i Milan ale každý z jiného důvodu. Mirek prostě proto že je mi fakt sympatický a líbí se mi jak je klidný a nad věcí, dokáže se na všechno povznést. Milan je zase jeho pravý opak, ale líbí se mi na něm jak tam čeří vodu, takováhle postava je v RS taky nutně potřeba. Oba dva tam mají své zastoupení a bude velká škoda pokud jeden z nich – tedy Milan – vypadne. Výhru bych přál oboum dvoum ale když už bych si musel mezi nimi nutně vybrat, tak zvolím za vítěze Mirka.

90
Jetojaktoje
Reagovat

Milan ale fakt půjde, mám to ověřené :-(

91
rejpal
Reagovat

Macík
Zdravím.

92
XMAN
Reagovat

89: Vidím to dá se říct celé úplně stejně…..
90: Tak to je ale fakt v prdeli. Ale kdo ho může vyřadit? Kuba? Michal? No to jedině snad že by si musel vybrat Jirku…..

93
DD
Reagovat

Vzhledem k tomu, že je to předtáčené, nejmíň 4 lidi jsou už doma. Zapomněla jsem, kdy tady někdo říkal, s jakým odstupem měl Milan ten svátek.

89 – spíš bych řekla, že Milan Tyršovi ruší jeho kruhy. Ostatní (zas jen kromě Libuše) jsou víc manipulovatelní. A myslím, že o to Mirkovi jde.

94
Frodo
Reagovat

93 – kruhy v obilí :-))

95
okkvp
Reagovat

84 – miluju Bazingu (aneb rozčísla jsem od rána trvající domácí mrazivo hlasitým hýkem až kocour spadl ze skříně)

96
XMAN
Reagovat

Já tam chci Milana dál, baví mě sledovat dva kohouty na jednom smetišti, i když Mirka chápu že na to už nemá nervy, já bych taky neměl, ale z pohledu diváka mě to baví velmi :-) On Milan moc dobře věděl proč se hned ze začátku zbavil Davida. David a Mirek by totiž šli proti Milanovi oba dva a to by neměl už žádnou šanci. Pokud jsou tady ty zvěsti o tom že už je Milan doma pravda, tak už jeho čas ale stejně nadešel. Škoda…..

97
jenka
Reagovat

93 Milan má svátek 18.6. gratulace ve vysílala v pondělí 16.7.

98
XMAN
Reagovat

97: Hmmm takže měsíc, to už klidně 4 lidi venku být můžou, takže by to odpovídalo. Takže už asi doma fakt je :-(

99
DD
Reagovat

Jenka, díky, takže je to měsíc a 4 jsou už doma.

96 Xman – jenže já už bych si přála, aby taky robotili mladí jako sluhové. Komu se pak bude pošklebovat spolek napřestlamu? A dokud tam budou ti dva starší, asi se toho nedočkám.

100
rejpal
Reagovat

Jestli vypadne Milan, možná udělá farmářkou Libuši. A budeme mít sluhy Šárku a Michala.

101
XMAN
Reagovat

Jestli fakt vypadne Milan tak ta soutěž hlavně ztratí hodně důležitý prvek, vlastně jeden ze základních nejdůležitějších a bude to už fakt úplně o ničem…..

102
Prochor
Reagovat

Kdo zná Bazingu ze slovenského farmáře, tak se rekapům nediví. Jinak Šárka rozumně ukončila nápad na dívčí válku (která je jinak velmi efektivní – viz Bar nebo Trosečník) ale na farmě se už nedá realizovat.

103
XMAN
Reagovat

Ten co tam nejvíc maká a dře vypadne a Kuba ten si tam proválí šunky nakonec až do finále. To je opravdu paráda….pokud půjde dneska Milan do duelu, tak už tomu jeho vypadnutí taky budu věřit.

104
Jojo
Reagovat

xman to se říkalo u každé show,že pokud vypadne ten nebo onen,že to bude o ničem,a většinou nebylo,aspoň dostanou v sestřizích ostatní víc prostoru,takhle je polovinu pořadu v záběru Milan a ,alespoñ mě,dost nudí

105
Jojo
Reagovat

xman neboj,Kuba už tam taky není

106
DD
Reagovat

Jojo, to je dobře, ale obávám se, že si jeho sloužení neužijeme!

107
XMAN
Reagovat

105: A je tam vůbec ještě někdo? :-D

108
rejpal
Reagovat

107
Štáb a vepříci. Ale jedněm z nich se čas krátí.

109
Anta
Reagovat

107 XMAN

ne, RS už skončila ? :-)

110
Anta
Reagovat

108 rejpal

a kterým ? :)))

111
Víťa
Reagovat

Já doufám, že dneska pošlou do duelu Libuši. Už mě tím svým „holky mají držet při sobě“ leze na nervy.
Bohužel, mám pocit, že její teze o další holce není tak nesmyslná. Protože na http://farma.nova.cz/rubrika/farmari/ je furt xxxxx (pardon, tanečnice) „barevná“, zatímco ostatní bývalí soutěžící jsou černobílý, tak mám obavu, že ji šoupnou zpátky, jak jen se postaví na nohy….
Doufám, že v neděli vyletí Libuše, pak xxxxx a po ní naprosto nemastná a neslaná, nezajímavá Michala (její popularita tady v anketě mě dost překvapuje, protože mi na té farmě příjde úplně zbytečná).

Pokud pošlou do duelu Milana, tak ten si vezme xxxxxxx, pošle ho domů, ale ten jmenuje farmářem týdne Libuši, která je jako jediná ochotná sledovat jeho záchvaty nad fotkou psa.

1.žlutá karta. Edit Bazinga

112
rejpal
Reagovat

Anta
Štábu přece.

113
XMAN
Reagovat

111: Já se bohužel obávám že ten xxxxxxxxxx jak ho nazýváš nějakým omylem nebo záhadným způsobem pošle domů Milana podle toho co se objevuje na této diskusi…..a to bude fakt konec.

Edit Bazinga

114
JanaH
Reagovat

111 : fuj! :-(((

115
aramejka
Reagovat

XMAN
nemáš přece zapotřebí opakovat tyhle výrazy… :(

116
aramejka
Reagovat

…admini, prosím smažte 111…

117
XMAN
Reagovat

Jestli vypadli 4 lidi tak to fakt vychází na Milana, Kubu, Michala a Míšu…..pokud se dá věřit téhle diskusi. Takže Mirek, Šárka, Libuše a Jirka jsou pořád na Farmě…..

118
JanaH
Reagovat

113 XMAN : doufám, že Milan ještě chvilku vydrží. Proč stahovat kalhoty, když duel je ještě daleko? :-)

119
Víťa
Reagovat

Xman, 113: To si nemyslím. Milan je hodně silnej hráč. Fyzicky je na tom mnohem líp. Než xxxxxx (© Steve Stiffler) pochopí, jak funguje pila, tak už bude sedět na zemi, to samé s provazem, takže jedinou jakousi šanci má ve vědomostním duelu, ale tam má Milan nejlepší znalosti z celé farmy….

ještě furt ta první žlutá karta. Edit Bazinga

120
Anta
Reagovat

117 XMAN
to by nebylo špatný, mí dva favoriti by tam byli :)

121
rejpal
Reagovat

XMAN
Taky myslím, že Kuba Milana vyřadí, pokud k tomu duelu dojde. Ale nemyslím, že bude konec. V mnoha ohledech to bude zajímavé. Dostanou víc prostoru jiní. Tam je zaděláno na spoustu zábavy a nebude to one man show. Jen se asi nedozvíme, proč Milan tak usilovně pracoval na svém vyřazení.

122
rejpal
Reagovat

Víťa
O tom právě silně pochybuji. Kuba je jeden z nejchytřejších lidí na farmě. A asi má i hodně dobrou paměť. Kdyby došlo na almanach, vsadil bych 3:1 na Kubu. A on by si vybíral.

123
Bazinga
Reagovat

jdu teď pryč a tak nemůžu udělovat žluté karty! prosím Vás, nepoužívejte už to slovo! Které furt nahrazuju xkama!

:-)

124
rejpal
Reagovat

XMAN
Už jsem na různých místech našel pět jmen čtyř lidí, kteří tam ještě jsou. Ale neřeším to tu. Všechny spekulace by pak byly pro kočku. Tak dělám, že nic nevím. A stejně je všechno JPP.

125
JanaH
Reagovat

123 Bazinga : za sebe můžu slíbit, že nebudu! :-D

126
Víťa
Reagovat

Rejpal: Možná v souboji s Mirkem či Michalem bych mu ve vědomostech věřil, ale v tom almanachu jsou věci, které Milan zná.

127
JanaH
Reagovat

124 rejpal : ale to je docela dobře možné. Na farmě mají 4 týdny zpoždění.
Jen kapku tápu…pět jmen čtyř lidí… :-)

128
Anta
Reagovat

Nezačínalo se s 3 týdenním zpožděním ?

129
JanaH
Reagovat

128 Anta : původně snad jo, ale podle svátku Milana…to vychází spíš na čtyři. :-)

130
rejpal
Reagovat

Víťa
Jsou tam věci, které zná, jiné, které zná, ale blbě (to je nejhorší – vlastní zkušenost), a jiné, o kterých neví nic. Navíc – vybírají z možností, spousta věcí se dá uhodnout, když to člověku rychle myslí a není zbrklý (Milan zbrklý je). Proto si to myslím. (Já vím o farmaření úplný prd, ale kromě toho skleníku jsem uhodl všechno, co jsem nevěděl. Byl jsem sice v klidu doma, oni budou nervózní, ale to mluví spíš pro Kubu).
Ke všemu Milan to ví – když chtěl Kuba do duelu a domů, byla tam taková epizodka, která to potvrzuje. Jenže on už zase nechce.
Ale samozřejmě – almanach má tu výhodu, že všechno může vždycky dopadnout jinak, než se čeká. Takže je útočištěm outsiderů, kteří jsou buď fyzicky slabší nebo nemají předpoklady pro žádnou z disciplín. Bomba by byla, kdyby Kuba vybral pilu a vyhrál.

131
Anta
Reagovat

129 JanaH
jen jestli nás nemystifikovali :)

132
rejpal
Reagovat

JanaH
To neřeš, je to jen součet toho, co se na fb porůznu objevilo jako jistá zpráva. -:))

133
JanaH
Reagovat

131 Anta : teď jsi na to kápla! :-D

134
JanaH
Reagovat

132 rejpal : já jen, aby jsi věděl, že tě čtu pozorně. :-D

135
rejpal
Reagovat

JanaH
Já tebe taky (čtu pozorně) -:)).

136
Anta
Reagovat

129 JanaH
všimla jsem si, pokud už tedy nejsem úplně blbá, že některé „epizodky“ použili ve více jak jednom díle, např. když Michala říkala, že dělá Milanovi podržtašku, z toho usuzuji, že (možná jen zpočátku) ty sestřihy mydlili, jak se jim to hodilo, a proto jsem se nemohli pořádně zorientovat, ale to je jen můj názor :)

137
Anta
Reagovat

134 JanaH
ano, rejpal patří mezi ty, které stojí za to číst pozorně :)

138
JanaH
Reagovat

136 Antra : nóóó, ona to ta Míša říkala myslím dvakrát. Jednou tuším u budování chlívku pro vepříky a podruhé teďko. Jestli třeba podržtaška není její oblíbené slovo. :-)))
Ale můžu to mít pomotané, když nejsem v procesu, kouknu se ráda i na neofiko verze.

139
JanaH
Reagovat

137 Ant : zato jiné je lepší přeskočit. :-DDD
Naštěstí se tady vyskytují minimálně…

140
XMAN
Reagovat

Ta bílá nemocná slepice je ještě na Farmě?

141
rejpal
Reagovat

Anta
Tohle je zajímavá věc. S tou podržtažkou to bylo určitě dvakrát, ale při mé skleróze si nepamatuji, jestli šlo o totéž podruhé nebo si to Míša zopákla. Ale každopádně myslím, že v postojích k Milanovi to hraje významnou roli. Málokoho nenaštve, když se do něčeho pustí, když někdo přijde, začne mu říkat, jak to má dělat, a když narazí, vyžene ho a řekne „podrž mi ty hřebíky“. Milan je tvor pro jakoukoli spolupráci absolutně nepoužitelný. Nejlíp mu jde, když něco dělá od A do Z sám.

142
rejpal
Reagovat

XMAN
„Včera“ tam byla a hrála velkou roli. Hádali se, jestli budou hlasovat o jejím zmizernění až v neděli nebo hned. Nakolik to byla útrpnost s bolestí zviřátka a nakolik hlad, to jsem nerozeznal. Možna obojí. Padl tam dokonce návrh o podvržení vejce, aby byla prohlášena nosnicí a definitivně zachráněna před sekyrou.

143
JanaH
Reagovat

141 rejpal: Milan je holt sólista, a to v každém ohledu. Moc by mě zajímalo, jakpak bych s ním vycházela já, když jsem taky malinkato startovací. :-) A Býk k tomu… To není moc dobrá kombinace. :-)))

144
Anta
Reagovat

141 rejpa

to máš pravdu, Milan je sólista :) a s takovým člověkem se opravdu nedá spolupracovat.

Co se týká toho kometu Míši, tak jsem si téměř na 99 % jistá, že byly stejné, stejné oblečení (i když to taky není „směroplatné“ nemají tam celý svůj šatník), ale jak seděla, úhel záběru atd.

145
Anta
Reagovat

144 oprava: 141 rejpal
nechtě jsem tě „přejmenovala“ :)

146
Anta
Reagovat

143 JanaH

bereš mi slova z úst (klávesnice) :)))

147
rejpal
Reagovat

Anta
to neva.
Já si tu scénu prostě nepamatuji, ale podržtažku v sestavě Míša-Milan ano. A nelibost Míši naprosto chápu. Milan buď nemá empatii nebo ji v sobě záměrně potlačuje.

148
rejpal
Reagovat

JanaH
Já jsem rak, ale vím bezpečně, jak bych reagoval. Šel bych si lehnout do stínu lípy nebo pípy a Milan by makal sám. A jsa rejpal, ještě bych si rejpnul, kdyby stavba spadla.

149
Anta
Reagovat

143 JanaH
já jsem ve znamení panny, ale na Milana bych taky startovala :)))

150
koc
Reagovat

Bazi ty ses rozjela ;-) zes chtela bejt editorkou :)

151
babka
Reagovat

Já přeji Libuši, docela jsem si ji oblíbila. Pamatujete jak Majdalenu zasáhly povodně. Já tam v lesích sbírala houby a borůvky jako malá holka.
Co byste udělala s výhrou?
„Postavila si domek a v něm otevřela jihočeskou hospůdku a tam bych u staročeské kuchyně vystavovavala své obrazy a jednou za měsíc bych pořádala „den čtení českých pohádek“ a loutkové divadlo, třeba….“
Určitě lepší než sbalit výhru a vycestovat na Nový Zéland.

152
XMAN
Reagovat

To co by kdo udělal s výhrou pro mě není rozhodující. Pro mě jsou vždy rozhodující osobní sympatie. Proto jim tu výhru přeju asi v tomto pořadí:

1.Mirek
2.Míša
3.Milan
4.Michal
5.Šárka
6.Libuše
7.Kuba
8.Jirka

153
Pacička
Reagovat

Z agentury JPP, tedy na fb dal přítel Libuše:
No zaplať pánbůh, přisti týden je konec a přijede, dám vám okamžitě vědět, určitě bude mít pár dní zákaz mluvit a ukazovat se na akcích ale jak ro bude s připojením na FB – to vůbec netuším, ale těch pár dní snad už vydržím, pomáhájí mi Libušky kluci takže je to pro mě lepší tak držte palce, ale nevidim to moc dobře, vypadá to, zde do finále půjdou kluci, holkám chybí jeden hlas od té nemocné Jany, takže si myslím, že když nevyhraje ani korunu, byla tam zadarmo takovou dobu a fanoušci se vytrati, to je můj názor…tak zdravím V.
Před 8 hodinami přes mobilní telefon

154
okkvp
Reagovat

Podržtaška je celkem důležitá funkce;-)
Míša poprvé svou spolupráci s Milanem imho komentovala těmito slovy spíš z toho důvodu, že nebylo potřeba aby provozovala těžkou práci. Nezdálo se mi, že by to bylo od ní tehdy nějak negativně zabarvené – jen konstatování. Tu druhou scénu si moc nepamatuju – je možné, že tam už to bylo jinak.

155
Pacička
Reagovat

To by ale bylo nějaké kratší, začínali 28.5., měli tam být 3 měsíce. Možná 3 měsíce počítali do konce vysílání.

156
okkvp-admin
Reagovat

ad zprávy od přítele Líby a pod (obecně)
– mně jsou tedy tyhle zprávičky úplně šumák, ale přece jen nechápu iniciativu to sem pořád a čím dál hustěji cpát. To se jako předháníme, kdo je informovanější, kdo má lepší zdroje nebo je to snad součástí boje za oblíbence?
JDĚTE SE PŘEDHÁNĚT JINAM, VÁŽENÍ INFORMÁTOŘI!

157
XMAN
Reagovat

155: Třeba se to zkrátilo tím že vypadla Jana K. Pokud to bude končit tak už se tam vrátit nemohla a ani tam nikoho nového nedali. A Libuška se teda dostala pořádně daleko, kdo by to byl řekl :-D

158
okkvp
Reagovat

Vysílání bylo avizováno na 3 měsíce, ovšem natáčení na farmě je od začátku uváděno jen na 80 dnů (viz snad i otištěný rozhovor s Terezou)

159
XMAN
Reagovat

156: Mě už je to stejně jedno, mě už tady všichni prozradili že vypadl Milan, Michal, Míša, Kuba…..prozradili mi tu i to co se ještě ani v realitě nestalo.

160
Anta
Reagovat

156
souhlas !!!

161
XMAN
Reagovat

160: Na to se měl dávat pozor hned od začátku aby to tu někdo neprozrazoval….a nebo sem nikdy neměl chodit na tuhle diskusi.

162
Pacička
Reagovat

okkvp-admin
Omlouvám se, ale zaujalo mne to a chtěla jsem se podělit s informaci ☺

163
XMAN
Reagovat

162: Tak to je super.

164
Ludmila
Reagovat

162- pacička, mě to až tak nevadí, sice příjdu o napětí, zas na druhou stranu mě zas tak nebere kdo vyhraje, i když zrovna Libuš byla můj kůň, ale v reality vyhrává spíš mládí, takže pokud vypadla tak mě to tak nepřekvapuje

165
Pacička
Reagovat

Všechno může být jen řízená nebo neřízená mystifikace. Osobně tomu moc nevěřím.

166
Anta
Reagovat

161 XMAN

na této diskuzi jsem sice psala, že už se k tomu nebudu vyjadřovat, ale: ano, mohlo se to snad nějakým způsobem korigovat, ale chápu námitky rekapistů a adminů, že je to nejspíš nerealizovatelné.

167
JanaH
Reagovat

Mně je celý fb šumák a nějaké plky přítele oné nebo přítelkyně onoho taky.
A jsem ráda, že se prve Bazinga ohradila proti sprosťákovi, protože sprosťáky jakéhokoli pohlaví nemám v oblibě a teď jsem ráda, že se ozvala okkvp a považuju to za OK. A jdu se dívat. :-)

168
Anta
Reagovat

167 JanaH
mě to ale neodradí a taky se jdu dívat :))))

169
Prochor
Reagovat

Kubík si umyl nádobí a je fit.

170
Anta
Reagovat

Nějak špatně pípaj :-D

171
koc
Reagovat

v civilu :D

172
ořechovej rohlík
Reagovat

162: Já to kvituju. Nevím, co na tom admince vadí. Asi si myslí, že máme všihni faebooky a neděláme nic jinýho než prolízáme profily. Takže za mě dík.

173
Anta
Reagovat

Maskot s červenou mašličkou :-DDDDDD Kuba se nám tam fakt nudí :)

174
rejpal
Reagovat

Anta
… na druhou stranu si nemusí potichu kvokat „nikdo mě nemá rád, a to je dobře“.

175
Prochor
Reagovat

Kubí:vždyť růžová je hezká. Hlavně pro někoho.

176
Prochor
Reagovat

Hoši co dělali králíkárnu nevědí co je pravý úhel. Nehledě na to, že kotce spíš připomínají cely pro kriminální živly. Chudáci králíčci.

177
Anta
Reagovat

Mě ty dvířka od králíkárny připomínají mikrovlnky :)
Se bavím :-DDDDDDDDD

178
Pattrick
Reagovat

Pomalu začíná šikana Kuby = ) „Tohle není chlap“ To jsou dementi.

179
Anta
Reagovat

….. já s ním nepudu nikam sekat !…..já s ním taky nepudu sekat! :-DDDDDDDDDDDD

180
Prochor
Reagovat

Polofousáč se nějak čím dál víc staví na zadní. Já s Kubou nepudu a nepudu, radši se dám na vojnu.

181
okkvp
Reagovat

Králíkárna je fakt luxus :-DD

182
Maro
Reagovat

Ta králikárna je hnus první třídy chování zakomplexovaného Milána je velmi ubohé. Kubí je prostě Kubí

183
radek
Reagovat

ten farmar to je chudacek ubohej, zbabelej, pred farmarem ocas mezi nohama, nerekne ani n a ted honi frajera. Je to peknej rapl, jen se tam pretvaruje, ale co je horsi, ze je to ubozak, kterej neumi rict ani svuj nazor a delat nebude. Farmar jasne rekl, 5 chlapu pujde sekat a lempl vyholenej nepujde. Presne jako hudak. Absolutne nezvlada svoji funkci a pred farmarem se bude delat, ze je vse v pohode. Lempl.

Ten druhej brnenskej lepml s tim cajzlem, jak staveli kralikarnu, ktera je otresna, uplne k hovnu, a ti dva lemplove si porad mysli a budou tvrdit, ze je kralikarna v poradku. Tak tomu se rika sebevedomi na spravnem miste. Oba dva by potrebovali dostat pres tlamu a poslat na vojnu, lemplove. Ty tri zmetky bych okamzite poslal ven.

184
Prochor
Reagovat

Rozumíte někdo tomu závěru – upoutávka na duel? Podle Šárky duel bude – tak to je snad jediný. Jinak tomu nerozumím.

185
radek
Reagovat

Teplouse sice nemusim, ale ten kuba ma v sobe 100x vic lidskyho pristupu, citu a pochopeni, nez ti 3 dementi, ktery jsme jmenoval, vcetne farmare, kterej kubu shazoval pred farmarem taky. Takovou sikanu nesnasim.

186
Anta
Reagovat

Závěrem mě pěkně navnadili, Milan: … pro dobrotu na žebrotu… to vypadá jako by ten duel nedal

187
okkvp
Reagovat

186 – to přece sedí s Terezou před duelem ráno, takže leda druh duelu či cokoliv jiného

188
jeny
Reagovat

radek
Seš nějakej ujetej.

189
Corky
Reagovat

Pro dobrotu na zebrotu ale rikal Tereze pred chatkou duelantu tudiz jeste PRED duelem

190
jeny
Reagovat

Prosím, prosím co bylo od toho, jak seděli všichni u stolu a jedli, vypadl nám signál na satelitu. Díky

191
JanaH
Reagovat

Dneska psycho…

Hospodář okomentoval veledílo králíkárnu stejně jako já : atomový kryt. :-D Ale dva kutilové stále hýří sebevědomím a opravy moc nedotáhli. :-)))
Sokolík Tyrš je podle finančního ohodnocení horším farmářem týdne, jak Šári.
Milan je sám se sebou spokojený, ale myslím si, že je to jen maska před ostatními…jak mi potvrdila upoutávka.

A spodní proudy jsou čím dál záludnější…Taková to byla na začátku idylka. :-)

192
ThyBaumont
Reagovat

Ani by mě nevadilo, kdyby Milan vypadnul… asi by mě bavilo jak vojáček „radšisitoudělámsám“ se pokusí zastat alespoň 30 procent práce co Milan.

193
okkvp
Reagovat

Veselý Jiřík mi velmi připomíná jednoho kolegu ze školy. Také velmi vtipný a dobře do druhých se trefující – jenže ouha, když si někdo, i na rozdíl od něj neškodně, vystřelil z něj.
Při jeho proslovu, jak hospodář nešetřil kritikou páč on s Michalem v pohodě a tudíž to unesou – to jsem si opět zahýkala :-DD

194
JanaH
Reagovat

192 Thy : taky mě napadlo, jak by si bez Milana radili, frajeři.

195
Anta
Reagovat

187 nestačila jsem si všimnout, kde seděl, myslelal jsem po duelu.

Nejspíš ho teda Kuba přesvědčil, že chce domů, ať si ho vyzve a potom si nejspíš proti domluvě vybral almanach.

196
JanaH
Reagovat

193 okkvp : já též, vsadila bych se, že jsem předčila Šimona. :-DDD

197
estor
Reagovat

..zdravím babko..to mne těší,že Tě mohu zase číst :-))..tak nám půjde Milan,páč Šárka nesmutila..prej to bude masakr :DD

198
hugo
Reagovat

já náhodou Milanovi fandím,kdyby tam nabyl,nebylo by to ono.

199
Ludmila
Reagovat

Fandím Milanovi, není to zrovna sympaťák týpek, ale práci zastane. Jestli vypadne jsem zvědavá jak to ty jelit tam zvládnou. (A podobně až vypadne Libuše) ti ostatní jsou jelita k ničemu

200
Prochor
Reagovat

Já tedy Kubímu nevyčítám orientaci protože za to nikdo nemůže. Ale v okamžiku, kdy odmítnu jít na pole a nechám tam makat Šárku, tak si k ní nepůjdu sednout a dojímat jí, jak jsem na tom špatně. To jsou okamžiky, kdy Kubu nechápu. Šárka byla sice zaražená ale zase je to tak hodná holka, že ho neposlala do … jak si zasloužil.

201
DD
Reagovat

Když se Tereza ptala Kuby, jestli chce jít domů, napadlo mne, že bude bezduelová šaráda, že se místo Kuby vrátí Jana nevím čí, prostě ta od tyče. A dovedu si představit, že by v tomto případě, po noci v duelantské farmě, Milan nadával.

202
rejpal
Reagovat

Anta
Taky mi to tak připadá. Jinak hláška „nikdo mě nemá rád, to je dobře“ je hodně sofistikovaná. Na to bych nepřišel.
Dneska se mi nejvíc líbila Šárka. Měl jsem pocit, že jí momentálně hrabe ze všech nejmíň. Ale holky byly vůbec v lepší formě.

203
Jája
Reagovat

co to mělo znamenat? Tereza řekla, ať se Kuba zvedne a jde, když chce jít domů!

204
okkvp
Reagovat

201 – hm, to by taky bylo možné – on se chudák Milan tak moc snažil všechny nasíránkovat a nic z toho … :-D

205
Anta
Reagovat

201
zajímavá hypotéza a taky i možná.

204
jasně, vzali by mu vítr z plachet, nemohl by pak v případě výhry chodit a ostenativně všem dávat najevo, že se nikoho nebojí, že každého v duelu porazí a že to měl vlastně všechno už dávno zrežírované :D

206
rejpal
Reagovat

Prochor
Jenže Šárka má Kubu ráda, tak jí to nevadilo. Ti dva jsou tam asi nejvíc na stejné vlně /vůbec nemám na mysli Kubovu orientaci, ale mentalitu/.

207
JanaH
Reagovat

205 Anta : ale že by kvůlivá tomu slzu uronil? To se mi nezdá.

208
DD
Reagovat

Pokud by se Milan vrátil, Tyrše klepne pepka.

209
Anta
Reagovat

202 rejpal
to víš, je tam nějak hodně testosteronu :) a Šárku mám v hledáčku už od začátku, tak snad se v poho dostane co nejdál :)

210
Lenka
Reagovat

okkvp
? nevím, proč vadí, když někdo přinese drb ve stylu JPP…
proč hned tak proti němu?
co je špatného na tom, když někdo někde něco sežene (info ☺) a dá sem?
nevím, jak jsi přesně příspěvek /156/ myslela, ale takovéto razantní sekání diskutérů se mi moc nelíbí…
nebo možná tady nebylo tak zvykem?
nevím…
prokristapána, vždyť to tady vždycky bylo odlehčené a ve vtipu…
a všichni jsme dospělí, racionální a chápeme a víme, že je to předtočené (min. 3-4 týdny) a nikdo z nás asi nepředpokládá, že to VELIKÁNSKÉ TAJEMSTVÍ ( kdo tam naposledy zůstane a tedy půjde do posledního duelu☺) se v naší malé zemičce udrží… ☺ (všichni soutěžící mají sousedy, známé – a každý dá rád k dobrému sem, na fb, atd., že je někdo už doma)
nepřehnala jsi to?
ptám se v dobrém… ☺

211
okkvp
Reagovat

Mně osobně Šárka vůbec jako nejmín zasažená hrabáním nepřišla. Naopak mi přišla nervoznější než dřív, jen tentokrát nebulila. S Kubou na jedné vlně – ano, i v tom tečení nervů.

212
Anta
Reagovat

207 JanaH

Tam byl i ron slzy !?
Tak to jsem nezaznamenala :)

213
Karla
Reagovat

No téda :-) Dnes vyloženě strašnej Jirka ( už teda déle ale dnes fakt hrůza). Tak ono se ho dotklo, že mu hospodář nepochválil králíkárnu. Mirek, Jirka a Michalk jsou nasraný že jsou pochváleny malované kytky, vydrhnutá podlaha a vymalovaná chalupa! Tak pánové, není důležité co kdo dělá ale jak to dělá! Tfujtajbl. Koukala jsem, že Libuše krmí i zvířata a nejenom kolegy. Mirkovi se nedivím, že dnes vyjel na Milana – ten z něj udělal před hospodářem vyloženě somára, který si neumí udělat pořádek. A nakonec Milanův plá u chatky duelantů. Jo hochů, jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá. Fandím Michale. A ještě něco – myslím si, že v dalším díle půjde Šárka klukům hned vyslepičit, jak jí Kuba brečel na rameni.

214
rejpal
Reagovat

JanaH
U něj je ale možné opravdu všechno. Oni navíc umí vystřihnout něco, co má vcelku nepatrný význam a udělat z toho upoutávku. (Viz dnes ten kopanec, včera to vypadalo, že jde o nějaký konflikt a dnes se chlapci jen bavili).
Moje hypotéza je, že Milan vybere Kubu, ten almanach a na Milana padne chandra. Tedy že pláč je předduelový. A Kubovy hrátky z odchodem jsou buď těsně před duelem nebo po vítězném duelu. Ale spíš po. Nevěřím, že by se Kuba nechtěl zhojit porážkou Milana. Pifku na něj má.

215
JanaH
Reagovat

212 Anta : no než Milan sundal brýle, viděla jsem cosi podobného dojetí. Ledaže už hrabe i mně… :-D Budeme muset vyčkat zítřka.

216
Lenka
Reagovat

162 pacička ☺
mně tyhle info nevadí – RS je hra a info o ní nebere nikdo (snad) životně vážně… vždyť je to legrace…
takže zákazy těchto info nechápu!

217
Anta
Reagovat

215 JanaH
do neděle, jestli tedy myslíš duel :)

218
rejpal
Reagovat

okkvp
Nervózní samozřejmě jsou, ale Šárka se mi zdála trochu nad věcí – aspoň slovně ty věci nepřeceňovala (což může být druhý den jinak, tam se to mění rychleji než počasí). Možná by to víc sedělo na Míšu – ale tady prostě chybí informace, skoro vůbec nebyla v akci, která se týkala jí (až na hledání partnera, ale to byl jiný příběh).

219
JanaH
Reagovat

217 Anta : …šiš…no jasně! :-DDD

220
irena
Reagovat

Já osobně žádné informace napřed nepotřebuji a nechci, i když je to předtočené, přece jen ta trocha napětí tu je – jinak by moc nemělo smysl se vůbec dívat.

221
Anta
Reagovat

214 JanaH
215 rejpal

Mám spíše tucha, že ten Milanův ron slzy (nebo dojetí) bude mít v konečném výsledku úplně jiný důvod a máš rejpale pravdu v tom, že na konci ten střih vždycky udělají tak, aby jsme se tzv. chytli na vějičku :)

222
irena
Reagovat

Pro mě dneska asi nejhorší Veselý vtipálek Jirka (u Milana mě jeho hysterický výbuch nepřekvapuje,to je u něj celkem normální), ale Jirka se svou hrou na slepce, urážením Kuby a argumentováním o králíkárně je fakt na ránu. A vůbec bylo veselé pozorovat jak naši testosteronoví borci nemohli rozdýchat že hospodář Kubího pochválil.

223
Karla
Reagovat

221:…ano, je to předduelanský rozhovor a zaujalo mě to jeho “ pro dobrotu na žebrotu“. Myslím si ale, že si připadá ublížený a nechápe proč, když dře jako vůl, je pořád sluhou a nyní i v duelu.

224
Anta
Reagovat

pokračování k 221, jsem nějak rychlá :)

prostě nám hodí do placu indícii k různým interpretacím děje.

225
Karla
Reagovat

222 Irena

ano, on si může dělat srandičky na každého ale jakmile jde o něj, je jak malé, nervní, modré děcko

226
rejpal
Reagovat

Anta
No nejspíš dopadnu se svou hypotézou asi jako Milan, když konstatoval, „zase jsem to udělal blbě (a to je dobře)“, ale třeba někoho napadnou ještě jiné možné souvislosti. Ale mě právě tyhle spekulace baví (i proto nestojím o to znát předem, jak to bylo doopravdy).
Jen si myslím (a doufám), že nedělají (omylem) ty upoutávky tak, aby výsledek byl nakonec takový, jak by se mohlo zdát.

227
Anta
Reagovat

223 Karla

že by ho Terka až tak rozebrala ? :)

228
rejpal
Reagovat

Karla
možná máš pravdu, ten výrok by opravdu šel vyložit ve smyslu „já makám jako blbec vy mě chcete vyhodit“. U Milana speciálně by to i dost sedělo, on je opravdu jak ty jeho fousy – dva v jednom.

229
JanaH
Reagovat

221 Anta : tvůj tuch bude asi správný. Napovídalo by tomu : „za dobrotu na žebrotu“…to se může týkat čehokoli a taky nepředpokládám, že to bylo k duelu. Ale určitě to bylo před ním, seděli na schodech duelantské chatky (málem jsem napsala králíkárny…pod dojmem rekapu :-D).

230
Anta
Reagovat

226 rejpal

nestraš !!! :)
to by bylo opravdu zoufalé, ale snad ve štábu nejsou až takový blbci :D

231
rejpal
Reagovat

Anta
Doufám. Až začne spoilovat štáb, bude to tristní.

232
Anta
Reagovat

229 JanaH

Vždyť ta králíčárna je dost velká na to, aby tam mohli „ubytovat“ s králíkama i duelanty :DDD

Králíkárna by mohla být od teď povážována za středobod farmy :DDDDD

233
Anta
Reagovat

231 rejpal

Teda, začala jsem hýkat (jak to tady někdo nazval), měl bys brát ohled na mé sousedy, bydlím v paneláku (taky takové králíkárně) :-DDDDDDD

234
JanaH
Reagovat

232 Anta : já už to tak mám od té doby, co jsem ono veledílo poprvé spatřila. :-))) A dnes mě autorské duo svou argumentací přesvědčilo, že to tak mám správně! :-)

235
kanarek
Reagovat

Teda ctěná předsedkyně, to jsem se dnes u tvého rekapu zasmála!
Viděla jsem jen pár dílů, ale čtu…a s hrůzou čtu, že tam ti lidi týrají němou tvář? To asi nevědí, jak spokojeně jde slepička na špalek. To čekají, až to zvíře zdechne stresem a hladem? Budu se asi muset podívat na tu proslulou pisovskou králíkárnu..

236
rejpal
Reagovat

JanaH
Já řval, když jsem viděl truhlík s kytkama, ale mohli by dokončit dílo a vymalovat kotce pastelovými barvami – každý jinou.
Mohli by pak společně snídat v trávě před králíkárnou a ustavit hlídku 24/7, kdyby přišel hranostaj.

237
JanaH
Reagovat

236 rejpal : … a Šamal si na to sundal klobouk a na chvilku ztratil řeč… :-DDD … než mu došla ta zkrytá genialita. :-DDD

238
estor
Reagovat

..tak jestli to bude ten masakr,jak říkala Šárka,vezme Milana někdo na lano…Milan je malej…věkem v nevýhodě…myslím,že půjde o fyzično..mlaďoši(krom Kubíčka) by Milana zmákli..jsem napnutá,jak kšandy :)))

239
Anta
Reagovat

JanaH

Já si tak představuju, jak po nějaké době bude Jirka vyprávět „příběhy z natáčení/RS“:
…. jó, to jsme tak jednou dostali od hodpodáře za úkol postavit králíkárnu, no a tak jsme na to s Michalem skočili a tu králíkárnu v cukuletu postavili, sice se vůbec nikomu nelíbila, ani hospodáři ani králíkům, ale já s Michalem jsme byli náramě spokojeni a do dnes nechápu, co jim na ní tak vadilo ? :)))

240
JanaH
Reagovat

239 Anta : v cukuletu za tři dny. :-D

241
rejpal
Reagovat

Anta
Já si beztak myslím, že tajně králíky sežerou a budou to svádět na lesní šelmu neznámého druhu. Takže se může klidně stát totemem místní pobočky Sokola. Budou pod ní rokovat, kdo by měl co dělat, a proč nikdo nic dělat nechce, kouřit Mirkovu dýmku míru a když zaprší, schovají se do kotců.

242
okkvp
Reagovat

237 – četla jsem zrytá genialita a vůbec mi to nepřišlo divný ;-)

236 – ano, truhlík je tam také velmi půvabný.

Doufám, že je ve štábu alespoň jeden škodolibej zlosyň a jednoho králíčka si na den dva vypůjčí a místo něj pohodí do kotce pár chlupů – duhoboys mají asi cink na oku – tu největší ďouru tam nechali zřejmě i po opravě

243
rejpal
Reagovat

okkvp
Ta ďoura nahrává mé teorii o chytaných králičích hodech. Nechali ji schválně. Sprdunk hospodáře za kus masa stojí.

244
JanaH
Reagovat

242 okkvp : jasan, že tam mělo být „s“, no co už. :-DDD

245
Anta
Reagovat

241 rejpal

jó Sokolíci, já mám raději skauty :D

Jestli jsem dobře viděla, tak ty mezery v králíkárně byly široké do 3 cm a hospodář jim hrozil hranostajem, jak jim ty mladý sežere, ale nějak si neumím představit, jak se tam ten hranostaj dostane, zase tak malej přece není ?

246
Karla
Reagovat

238 estor

Kdoví jestli Milana na laně nedá Kubík :-) To by asi bolelo :-)

247
ThyBaumont
Reagovat

245.. to by ses divila. Nicméně hranostaj asi ne, ten je trochu vzácnější.. ale taková kuna je loupežník přímo geniální.

248
Karla
Reagovat

245 Anta

Kuna si tu třícentimetrovou ďouru v pohodě zvětší :-)

249
Anta
Reagovat

Kunu bych spíše čekala v kurníku, nějak si ji neumím představit, jak prolízá tou škvírou a i představa, jak ve výšce pomalu 2 m ? zvětšuje ten fuk.

250
okkvp
Reagovat

249 – to fakt neznáš kuny

251
Bazinga
Reagovat

rekapitulace k dnešnímu dílu visí a diskuse je otevřena :-)

252
RenataE
Reagovat

249 – kuny běžně bydlí na půdách (u nás 5m a výše) a předvedená škvíra jí v pohodě stačí k zadávení čehokoliv. Kuna dokáže být neuvěřitelně placatá, když cítí nějakou dobrůtku. Po svislém drsném povrchu (stačí omítka) dokáže vyběhnout klidně 3 metry.

253
Anta
Reagovat

252 díky za info, jaksi jsem si tu placatost neuměla představit :)

254
kanarek
Reagovat

Lasičky zvlášť vzácné nejsou a jsou to hodně krvelačné šelmičky. Zadáví a klidně jen vysají mnohem větší zvíře než jsou samy. Kuna je totéž ve větším. Jsou prakticky z gumy…jen si představte, jakou škvírou proleze kočka (jedna byla schovaná ve škvíře pod skříní 7cm vysokou), a to je větší než kuna.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Lasice_kol%C4%8Dava

255
kanarek
Reagovat

250-Na druhou stranu, ono znát osobně kuny není nijak povznášející… zvlášť když si mladé hrají v noci na půdě :-)

Přidat komentář