Panáček v reality show

Vítejte v novém těle! od 18. 4. na Prima Love, nová hubnoucí reality show (video)

5. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Vítejte v novém těle

[singlepic id=4007 w=420]
Na Prima Love se 18. dubna ve 20:45 bude vysílat americká hubnoucí show Vítej v novém těle. Věříme, že si najde mnoho diváků mezi čtenáři Panáčka v reality show, stejně tak mezi diváky českého Jste to, co jíte. Není totiž od věci porovnat, jak se hubnoucí reality show dělají u nás v českém rybníčku a jak za oceánem či ještě dále.

Buďte svědky té největší a nejinspirativnější přeměny v televizi. Odvážní dobrovolníci s těžkou obezitou si pod vedením zkušeného trenéra dali za cíl bezpečně zhubnout o polovinu své tělesné hmotnosti během jednoho roku. Jejich výsledky budete ohromeni.

Vítej v novém těle je unikátním projektem. Zachycuje 365 dní dlouhou cestu a šokující kroky, které musí podniknout morbidně obézní člověk na hranici totálního fyzického selhání organismu, aby pod vedením experta ztratil polovinu své tělesné váhy.




Muži v pořadu váží přes 200 kilogramů, ženy přes 140 kilogramů. I ty nejobyčejnější fyzické úkony jsou pro ně problém. Natáhnout si pár ponožek trvá věčnost, vyjít patro je leckdy nemožné a hra s dětmi pouhý sen. Úžasná přeměna, které budeme v každé epizodě svědky, nejen změní jejich fyzický vzhled, ale i pohled na život. Hubnutí je rozděleno do čtyř tříměsíčních fází. Na začátku proběhne týden podrobných laboratorních rozborů a testování fyzické způsobilosti. Dojde na nezbytné poučení o správné výživě.

Zkušený trenér Chris Powell osobně vede každého z osmi účastníků. Navštěvuje je v jejich domovech a zajistí, aby měli přiměřenou výživu a cvičili. Dává jim lekce, jak bezpečně hubnout a lépe žít. Na startu každé další fáze stanoví účastníkům váhový cíl. Pokud ho splní, čeká je odměna. Ke konci podstoupí chirurgické odstranění přebytečné kůže, která už nemusí překrývat jejich obrovská těla.

V úplném cíli divákům odhalí, jaká osoba se po celou dobu uvnitř skrývala a toužila se dostat ven. V každé z osmi epizod účastník prochází transformací nejen těla, ale i osobnosti. Každý z dílů je samostatnou kronikou jedné lidské cesty.

1. díl, 167 kg vážící královna krásy

V prvním díle Vítej v novém těle uvidíte jednadvacetiletou učitelku Rachel, která váží 167 kg. Dříve byla královnou krásy, ale váha se jí vymkla. Teď má šanci získat zpět pevnou a štíhlou postavu.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Vítejte v novém těle

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
RAINMAN
Reagovat

Prima chystá českou verzi „America’s Next Top Model“ (s Herzigovou, nebo Maxovou).

Reagovat

Rainmane (1) nějaký odkaz by nebyl? Díky. Rozhodně zajímavá informace.

3
RAINMAN
Reagovat

… v roli moderátorky.

4
RAINMAN
Reagovat

2: Znáš to… jedna paní povídala… zřejmě paní Mrákotová…

6
fx
Reagovat

Česká NTM by nemusela být vůbec marná.. Určitě lepší než vyčpělý formát klasických soutěží krásy..

Jinak Extreme Makeover: Weight Loss Edition je fajn, ale lepší je Biggest Loser.. Tam sledujete cestu soutěžících za zhubnutím opravdu podrobně.. Tady je to hrozně urychlené.. Přece jen musí nacpat rok života do 40 minut, což je prostě extrém..

7
TK
Reagovat

1: Česko hledá Topmodelku? No konečně, to to trvalo.
Před lety jsem tady psal rekapy ze slovenské verze, kde moderátorkou byla Simona Krainová.

The Biggest Loser tu taky chybí. Opět na Slovensku už dávno běžela, tam ji vyrobila veřejnoprávní STV pod názvem SuperTelo (a i z ní jste si zde mohli číst moje rekapy).
Celkem ale chápu, proč se do ní Prima dosud nepustila, nedovedu si představit, že by v ní účinkovala Kateřina Cajthamlová, která je propagátorka odlišné formy hubnutí než honit tlouštíky s bičem v ruce po tělocvičně a měřit vypocené tekutiny. Bez zásadní změny životosprávy to jen vede k jojo efektu. Loni se například ve slovenské Farmě objevil jako soutěžící Riky, který byl ještě tlustší, než jak před lety vypadal v soutěži SuperTelo.

8
Maxx
Reagovat

Rainmane, jestli nekecáš, tak to se móc těším!

9
Lucas
Reagovat

Tak jsem viděl první díl a bomba! Hodně dobrá změna :)

10
stana
Reagovat

muzu se zeptat jak se jmenuje ta kniha??
dekuji s pozdravem stana

11
brundibár
Reagovat

Mě to nenadchlo!Ti Američané a jejich povyk!Naše Jste to co jíte je daleko citlivější,lidštější,reálnější.Pro nás,Čechy.
Tot‘ můj názor.Samo,že slečna vypadala na konci mnohem líp.Ale už to bylo pouze v šatech(ve spodnímprádle by to nebylo vau:-) )

12
Rossi
Reagovat

Mě se to líbilo.držím palce všem hubnoucím,aby jim to vydrželo.Sama válčím s pár kilečky navíc a vím jak je těžké dostat je dolů.Nedovedu si představit zhazovat 100kg,pro mě 5 je až až.Ale pro ty co mají problémy s váhou a zatím si to nepřipouští je fajn se podívat aspoň na jeden díl,aby viděli jak by to mohlo dopadnout když se nebudou držet.Za čas může být pozdě a holčina fakt dřela trápila se aby dosáhla takového úspěchu.To že amerika má jinou formu realityshow je druhá věc,potřebují někoho kdo to zaplatí-sponzory a ti budou platit,jen když se na to budou lidi dívat.Nebo si snad myslíte že operaci na odstranění kůže holce platil kameraman s režisérem?Kdyby u nás platili sponzoři víc,mohla naše obdoba vypadat třeba taky trochu jinak.I když mě se to na naše poměry líbí takové jaké to je.

Přidat komentář