Panáček v reality show

Vítejte v novém těle (30.5.) Staci, 205 kg

30. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Vítejte v novém těle

[singlepic id=4007 w=420]
V již 7. díle Vítejte v novém těle bude hlavní aktérkou hubnutí třicetiletá Staci. Ta má manžela, kterého nedlouho po jejich seznámení stihla mrtvice. Nyní má ochrnutou levou polovinu těla. Mají holčičku a vychovávají i další dívenku, kterou měla Staci s jiným partnerem. Mladá žena – od útlého mládí silně obézní – na sebe nemá čas a všechny trampoty a deprese léčí jídlem. Proto se rozhodla napsat Chrisi Powellovi, který na její žádost o pomoc odpověděl kladně. Pusťme se do hubnutí.

Startovní pozice Staci, 205 kg

Staci projde kompletní lékařskou prohlídkou, výsledek: 205 kg! Staci je zatím nejtěžší žena, které musel Chris Powell pomáhat s hubnutím.

Během prvních tří měsíců, kdy Chris bydlel u manželů v domě, šlo vše hladce. Staci byla odhodlaná zhubnout, aby dětem zaručila, že s nimi zůstane ještě hodně dlouho. Během prvních tří měsíců intenzivního cvičení měla zhubout 45 kg, což se jí podařilo. Chris jí za to slíbil na další tři měsíce chůvu k dětem na plný úvazek. Staci zhubla o 47,5 kg, takže nyní váží 157,5 kg.




45 kg dole, nyní je nutné shodit dalších 27

Ve druhé fázi by měla Staci zhubnout 27 kg. Vrací se do práce, ve všem jí ale pomáhá chůva, takže je každý den o něco veselejší. Vážení po šesti měsících ukáže, že opět uspěla – váží 130,5 kg.

Tentokrát si pro ni Chris vymyslí speciální úkol: tréninkový den s hasiči. Při výstupu na věž s kompletní výstrojí a ve velkém vedru ale Staci téměř zkolabuje.

Kila dole, nekonečný boj již pokračuje bez trenéra

Další tři měsíce se už Staci pere s tloušťkou sama. Měla by zhubnout na 50 procent své původní váhy, aby se mohla podrobit plastické operaci a zbavit se přebytečné kůže. Po devíti měsících se opět setkává s Chrisem, který má neblahé tušení. Vážení opravdu ukáže, že Staci přibrala 2 kg.

Zůstala doma sama bez pomoci chůvy, vrátila se ke svým zlozvykům a přestala pravidelně cvičit. Operace nepřichází v úvahu. Přesto chce dále hubnout. Shodit během roku 90 kg. Když se pak objeví před celou rodinou, váha ukáže, že se jí to podařilo. Navíc i Rodney zhubl o 45 kg, protože se rozhodl jíst stejná jídla jako žena…

Tak tento příběh z Vítejte v novém těle uvidíte dnes ve 20.45 na Prima Love.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Vítejte v novém těle

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
tož vítej děvucho
Reagovat

Zvládla to dobře, to se musí uznat.

Přidat komentář