Panáček v reality show

Vítejte v novém těle (18.4.): Rachel, 21 let, váha 167 kg

18. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Vítejte v novém těle

[singlepic id=4138 w=420]
Dnes se na Prima Love dočkáme ve 20:45 prvního dílu americké hubnoucí reality show Vítejte v novém těle (Extreme Makeover: Weight Loss Edition (Obese)). Odvážní dobrovolníci s těžkou obezitou (ale fakt těžkou, žádných pár kilíček) si pod vedením zkušeného trenéra dají za cíl bezpečně zhubnout o polovinu své tělesné hmotnosti během 1 roku. První, kdo se na tuto novou životní cestu vydá bude 21 letá Rachel.




V první díle Vítejte v novém těle se podíváme na hubnutí bývalé královny krásy 21 leté Rachel, nyní učitelky na prvním stupni. Tu trápí váha 167 kg. Uvidíme důvody, proč se rozhodla zhubnout a také celou její roční cestu k výsledné váze. Bohužel celý rok je stlačen do nějakých 60 minut vysílání pořadu Vítejte v novém těle. I tak věříme, že bude pro nejednoho čtenáře inspirací ve vlastním boji s nadbytečnými kily.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Vítejte v novém těle

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
james73@seznam.cz
Reagovat

Už se těším!!!! A ještě docela zajímavá informace o schématu letošního talentu, je to trochu zvláštní.
http://lutejani.blog.cz/1204/cesko-slovensko-ma-talent-3-2-velke-tresky-2-semifinale-a-host-v-porote

2
Katka
Reagovat

Nedaří se mi naladit Prima Love, ale tohle bych chtěla vidět. Myslíte, že to bude ke koukání na netu?

3
Radek aka SUNicko
Reagovat

Katko (2) dle mě se to minimálně na týden objeví v rámci PrimaPlay. Myslím, že už se to stává pravidlem pro pořady vysílané v rámci skupiny Prima Family.

4
Lucas
Reagovat

Zatím jsem viděl první tři díly a musim říct, že je to hodně povedenej pořad a změny jsou úžasný :)

5
M
Reagovat

Tak tenhle americkej format me teda nedostal, emoce tlaceny do extremu, ale o zdravem zivotnim stylu se nic nedozvis. Zlata teta Katerina :-). Nevim kdo by vydrzel cvicit denne 2-5 hodin :O?

6
Anonymní
Reagovat

to M: Myslím, že to s těmi 2 -5 hodinami trochu přehnala. Pak u vážení přiznala, že hodně jedla místo toho, aby šla cvičit, protože to cvičení stejně nemá cenu. Dělalo to na mě dojem, že se holka naprala a pak měla špatné svědomí, tak nárazově dřela 4 hodiny (tu hodinu si přidala pro efekt) v posilovně, aby se potrestala.

7
Katka
Reagovat

Po shlédnutí tohoto pořadu jsem byla dost vyděšená. Odhlédneme od „ždímání emocí“, oni Američani prostě jsou takoví, pravděpodobně to ani moc nehráli.
Ale to, co ten trenér s tou holkou dělal, to bylo skoro na kriminál. Týral ji cvičením a v podstatě hlady skoro do absolutního vyčerpání a kolapsu organismu. 1.500 kcal pro holku co několik hodin denně cvičí a přitom s sebou tahá stokilovou nadváhu?
Já se vůbec nedivím, že po půl roce začala selhávat a jedla víc než měla. Je to přirozený obranný mechanismus dlouhodobě týraného organismu. Udělá vám v mozku „blackout“ a pak se proberete před lednicí s rukou na dně kilového vlašáku. Tohle se nedá překonat vůlí. Navíc to obrovské zklamání při zhubnutých 3 librách – jestli několik hodin denně cvičila a pak se šla „nacpat“, pravděpdobně jí začaly růst svaly. Bylo vidět, že i přes tak malý váhový úbytek vypadala podstatně lépe.
Mám-li to shrnout: Jde o šílenou honbu za co nejvyšším váhovým úbytkem (svaly nás nezajímají), bez ohledu na zdravotní stav a možnosti organismu. Je to zdraví (a dokonce i životu) nebezpečné a dost silně pochybuju, že si Rachel svůj úbytek udrží. I když bych jí to přála, na konci jí to moc slušelo.

8
sasa
Reagovat

Mě by zajímalo, jak je na tom děvče teď. Od posledního vážení, kdy zhubla necelá dvě kila už asi dietu nedržela, protože to bylo po 9 měsících, potom jí odstranili přebytečnou kůži, což mohlo klidně dělat ten váhový úbytek při posledním vážení. Ona se kila nejlépe ztrácejí na počátku diety, potom už je to těžší a tak jí ta vůle asi moc dlouho nevydržela. :-( Ale je to opravdu úplně jiný přístup než v tom našem Jste to, co jíte. Tam mi připadá, že pokud by člověk přistoupil na vše, co je mu doporučeno a vytrval, mohl by uspět, aniž by trpěl hlady. Rachel je škoda, je to krásná holka, ale dlouho jí to nevydrží.

9
Žozefa
Reagovat

Dobrý den. Prosím vas, nevíte jestli možno někde tyto díly stáhnout? dík :)

10
okkvp
Reagovat

9 – nevím zda je víc jak dva aktuální díly – ale videoarchiv Prima a program YTD. Jinak asi tradiční úložišťata

11
Klára
Reagovat

pro ty co tady kritizují jak je mučí cvičením a držením diety poslouchaly jste ten pořad celý??? kdyby jo tak víte že ty lidi mají kolem 200kg někteří i přes a jestli chtěj prostě žít tak to musejí shodit dolů je to tak a na narážku zlatá Kateřina říkám jedno jo je docela dobrá ale nevím zda by si poradila s tímhle problémem a jestli by se tomu tak oddala jako on!!!!

Přidat komentář