Panáček v reality show

Chutíš mi! – nová kuchárska reality show na Jojke, v hlavnej úlohe Martinka z Turca!

19. Prosinec 2010 | napsal(a): | reality show: Chutíš mi, Farmár hľadá ženu SK

Fanúšikovia obľúbenej reality show Farmár hľadá ženu a Martinky z Turca, dostanú v januári malý darček. Napriek tomu, že slovenské televízie pozastavujú v januári (leden) a vo februári (únor) vlastnú tvorbu, televízia JOJ prichystila pre divákov malé prekvapenie v podaní novej kuchárskej show CHUTÍŠ MI!

Nová relácia vtrhne na televízne obrazovky Jojky už v druhý januárový týždeň od 10. januára vždy o 18:00, koniec kuchárskej show je naplánový na 15. januára.

Televízia na reláciu CHUTÍŠ MI len pred nedávnom spustila kampaň, v ktorej upozorňovala na blížiace sa prípravy novej show:
„Fenomén menom Martinka zo šou Farmár hľadá ženu naberá nebývalé rozmery. A preto je tu nový projekt! Štyria fanúšikovia dostanú možnosť presvedčiť Martinu o svojich kvalitách. Víťaz si bude môcť vybrať medzi finančnou výhrou a možnosťou stráviť rande s touto jedinečnou ženou. Prihlásiť sa môže fanúšik, alebo aj celá skupina fanúšikov.
Píšte nám na farmar@joj.sk, prečo by sme mali vybrať práve vás.“

Anotácia kuchárskej show: CHUTÍŠ MI (10. 1. 2011 o 18:00)
Martinka „Kleopatra z Turca“ vo výnimočnej kuchárskej šou. Jej štyria verní fanúšikovia sa stretnú a svojím kuchárskym umením sa ju pokúsia očariť a získať si jej priazeň a priateľstvo. Nájde si Martinka v kuchyni konečne spriaznenú dušu? Aké exkluzívne recepty ukáže Slovensku? Boj o sladkú odmenu sa začína!

Dúfame, že sa tu s podobnými diskusiami aké sa viedli pri obľúbenej show Farmár hľadá ženu vidíme v januári opäť ;)

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Chutíš mi, Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
koc
Reagovat

ted uz jen chybi aby dal nekdo Martinku do Bratislavske ZOO a jeji potencial bude vycerpan :(

2
Bazinga
Reagovat

Elko !!

:-), těším se a díky za „ochutnávku“ ;-)

3
okkvp
Reagovat

jaj, už si hned píšu do kalendáře – žádná práce, beru si na to dovolenou ;-)

4
omnia
Reagovat

Tak já teda nevím…Děláte blbce,z Martiny,z lidí,a nebo z těch kluků??Tohle přeci nemůžete myslet vážně!!!

5
jiří
Reagovat

Proboha dejte spatky soudni sín kdo se ma na tu poruchu Martinku divat.A dneska jsem videl ukazky a je tam ješte jedna zmalovana to je asi host nebo setra od Martinky vypada jak spitura.Proboha my v čechach se taky divame ale ten pořad je katastrofa,mnějte rozum brata.

Přidat komentář