Panáček v reality show

Chutíš mi: nová gastro polévka plná telebrit

4. Leden 2011 | napsal(a): | reality show: Chutíš mi

Bulvár sa mýlil. Chutíš mi! (TV Joj) nebude relácia len pre Martinku, uvidíme aj účastníkov z Česko Slovensko má talent, kontroverzné známe osoby či účastníkov zo show Farmár hľadá ženu. Štyria diváci dostanú každý týždeň šancu stretnúť sa so svojou obľúbenou celebritou a pomocou varenia a kulinárskeho umenia majú možnosť svoju hviezdu očariť a zoznámiť sa s ňou.

Každý deň varí jeden z divákov a jeho jedinou snahou je ukuchtiť celebrite takú mňamku, že si okamžite získa jej priazeň. Všetci štyria variaci však majú rovnaké šance a prostredníctvom svojho kuchárskeho a flirtovacieho umenia majú šancu dostať sa k celebrite bližšie.

Prvý týždeň budú diváci variť pre Martinku – Kleopatru z Turca, v ďalšie týždne budú diváci variť napríklad pre kontroverzného manžela Noriky, Braňa Mojseja, finalistu Česko Slovensko má talent Richarda Nedvěda, hanblivú farmárku Zuzanu, kontroverzného iluzionistu z ČSMT Aleša Sekáča Rozsývala alebo zábavného farmára Mira.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Chutíš mi

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Elko
Reagovat

SUNíčko, ale však to mal byť tvoj článok :), ale tak díky.

2
Bazinga
Reagovat

ahojky :-)

cže ?? SUNíčko začal taky psát slovensky ? Aby se holkám podlamovala kolena ? Jak to, že tento švarný jinoch ještě nemá odznáček ? To je přeci typické pro klub „smesvině“ :-) /samozřejmě že ne podlamování kolen děvčatům, ale TEN NÁPAD, TEN NÁPAD … :-)/.

Hezký článek, díky za něj, ať už ho spáchal kdokoliv ;-)

Reagovat

Bazingo, článek napsal Elko. Jsem krví z poloviny Slovák, ale slovensky skutečně neumím. Já ho pouze nahodil na web :) Těším se na Elkovi rekapy z této nové televizní žranice :)

4
Elko
Reagovat

Bazinga a tešíš sa na Zuzanku? a možno uvidíš aj Kaňoura :-))) teda ak sa bude natáčať priamo u Mira doma… no ja som si myslel, že článok SUNíčko doplnil, ja som nevedel, že uverejnil to, čo som mu poslal na e-mail… ale pobavila si ma s tým, že sa naučil slovensky :D

5
Bazinga
Reagovat

:-), já to asi nebudu stíhat sledovat :-(, každopádně ale myslím, že se to bude všechno odehrávat ve vystajlované studiové kuchyňce, s hezkými a novými hrnci, s hezkými a novými kořenkami, s hezkými a novými taniery a domácími spotřebiči, s extra moderní troubou, dále si myslím, že v té kuchyňce budou nástěnné hodiny (tipuji buď bez čísel, anebo s čísly, ale zas minimálně ve 4 vyhotoveních, abychom věděli, jaký je zrovna čas v Njů Jorku, Moskvě, Tokiu a ! Liptovskom Novom Jáne, kde to všechno začalo…) :-).
Dále tipuji, že : Kleo bude naprosto „na tuti“ hned první den jejího týdne v něčem trbljejajúcom a hanblivá inžinierka Zuza bude víc než polovinu svého týdne v černém, přiléhavém. Vaření pro veselou kopu Mira vyhraje naše zlatá SBS-kárka Danka, která ač nezvána, v závěru posledního dílu příjde a z Mira udělá kaši… :-)

6
Marika
Reagovat

Jojka neví z které do které, takové zgarpy jako je Martinka a Braňo by druhý pohledal. Ty naše rádoby selebrity se mohou jít zahrabat. Jen jsem nepochopila, selebrita bude sama s dotyčným a nebo se ke kuchaři nakvartýrují i ostatní soutěžící (jako v Prostřenu)? Ještě by tam mohli nasadit ženu z lidu Lejdy Baketu a na větší dno už nemůžou klesnout…

7
okkvp
Reagovat

ježíš, že bych si zas oživovala slovenčinu ? No a kedy to bude v tej telke ?

8
Maxx
Reagovat

Ale tak to by nemusel být marný pořad zas. A Lída Baketa samozřejmě nesmí chybět, by se během jednoho roku objevila už ve třetím pořadu o vaření, což je vzhledem k tomu, co upachtila v Prostřenu, docela vtipné. Ještě by taky mohla do nějakého pořadu Pohlreicha a jako host vystoupit u Itala v kuchyni. Možná, že Nova lituje, že paní Baketa je hvězda Primy, hodila by se totiž skvěle k panu Jirkovi Babičkovi.

9
koc
Reagovat

8 – Babica ma jinou kamaradku .. pani Vitanu ;-)

10
Prochor
Reagovat

Doufám že se zúčastní i SBS-kárka a někdo pro ní uvaří řádně peprný SBS guláš. Na závěr doporučuji Džejár mojito z nanuka.

11
kanárek
Reagovat

Ahoj, zdravím šéfovou Bazingu, jež mi výrazně prodloužila život :-).
Nicméně Baketu bych už nechala v klidu dožít bez přítomnosti kamer….není vtipná, jen trapná. Dana sbs kárka by taky nebyla zábavná, leda by sama osobně mordovala kuřata s Mirovým jménem ceděným mezi zuby. Ale protože tahle horor postavička je klubový výtvor, utřeme.

12
kanárek
Reagovat

10 Prochore
a jako zábavu po jídle stačí připravit blicí korýtka, co ?

Přidat komentář