Panáček v reality show

Extreme makeover: Home edition opět ve vysílání

28. Březen 2010 | napsal(a): | reality show: Vítejte doma / Extreme makeover: Home edition

Dobrá zpráva pro všechny fanoušky pořadu Extreme makeover: Home edition, nebo v českém překladu Vítejte doma (pro neznalé info o pořadu tady a rekapitulace závěrečného dílu tady).

Od dnešního dne je pořad znovu ve vysílacím schématu Primy COOL, a to každou sobotu a neděli v 8:35 ráno, nebo pak v repríze kolem třetí hodiny v noci.

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

Vítejte doma / Extreme makeover: Home edition

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Pavla a Pavel
Reagovat

Je to nejúžasnější reality show kterou jsem kdy v životě viděla. Díváme se na ni každý víkend. Jsou to úplně úžasní lidé a to co dělají je opravdu fantastické a neskutečné, mají srdce na správném místě. Tady v Česku by mělo být něco podobné.

2
nika
Reagovat

Přesně tak kdyby tady něco bylo podobného tak bych je poprosila o pomoc…,Koukám každej víkend na pořad a je to bezva když pomáhají tam kde to potřebují

3
nev
Reagovat

To je sice pekny ze vsem pomahaj ale v dost pripadu ty lidi stejne prijdou na mizinu:) uz je nemín tucet případu kdy si lidi ty baraky proste dovolit nemohli takze pomahat ale ne az tak moc:)

Reagovat

nev, co znamená nemohli dovolit? Já viděl pár dílů a povětšinou to cálovala stavební firma, nikdy ne ti, co jim ten barák postavili. Nechceš o tom napsat nějaký článek? Díky.

5
vladka
Reagovat

je to krásný pořad a hrozně dojemný,vždy u toho brečím, takové osudy lidí to by jeden neřekl.Dívám se na něj pravidelně, super

6
hanisssek
Reagovat

Co já vím,tak rodiny dostávaj finanční podpory od firem,které jim dům staví,je to taková ochrana na nějakou dobu…v pozdějších dílech už jim dávají solární panely a další věci,aby náklady nebyli tak vysoké. Ale je škoda,že Cool opakuje pořád dokola jen 2 serie,když v USA končí 8.serie…A ty díly jsou mnohem lepší než v těch prvních dvou…

7
Jitka
Reagovat

Ten pořad je skvělý, u nás ho sleduje celá rodina. Je mi velmi líto, že něco podobného u nás v republice není možné, protože je i u nás spoustu rodin s šíleným osudem a potřebovali by pomoci.Jenže bohužel to je jen zbožné přání mé a myslím, že i spousty jiných lidí.

8
Jana
Reagovat

Bohužel je pravda to, co bylo napsáno v jednom příspěvku výše. Už bylo několik rodin, které si nemohou jejich nový dům dovolit. Někteří už sice neplatí hypotéku, ale je jasné, že náklady na elektřinu, vytápění či údržbu jsou mnohdy u mnohem většího domu, než měli předtím, mnohem vyšší. Navíc musí platit i vyšší daně z nemovitosti a pojištění. Z toho, co ukazují o rodinách na začátku každého dílu, se dá hádat, že to nejsou zrovna milionáři. Pokud ovšem rodině s normálním či podprůměrným příjmem (zatížené mnohdy šílenými platbami za léčbu některého dítěte, což je USA běžné), postavíte barák jako pro milionáře, tak to prostě nemůže dopadnout dobře. Někde jsem četla, že některé rodiny chtěly dům prodat, protože už to prostě nemohly utáhnout, ale mnoho těchto domů je postaveno ve čtvrtích, kam se vůbec nehodí, tj. okolo jsou domy pro lidi s normálním příjmem nebo v horším případě domy, kde bydlí chudí lidé a ten nový dům je tam jako pěst na oko. Potenciální kupec, který by si mohl takový dům dovolit koupit, by si ale nikdy nekoupil dům v takové čtvrti. Kromě toho se v některých případech stalo, že super rychlá výstavba přinesla své „ovoce“, takže do některých domů zatéká či nefunguje izolace apod.
Článků, které se k tomu dají na netu najít je hodně, např. http://www.loansafe.org/extreme-makeover-home-edition- nebo http://online.wsj.com/article/SB10001424052702304871704575160312975375930.html.

9
ivan lakatos
Reagovat

je to relcia podobna MODRE Z NEBA ale tato relacia je uzasna pre ludi ktory to potrebuju. este sa nestalo aby som tuto relaciu zmeskal je to uzasne a neda sa vysvetlit ako tay plni sny pre ludi. je to uzasny clovek. prial by som si splnit sen aby sa snim stretol VILO ROZBORIL KTORY PLNI SNY LUDOM KTORY TO POTREBUJU. JE TO UZASNA RELACIA. NEVIEM CO MAM POVEDAT. KED POZERAM NA TYCH LUDI KED SA IM SPLNI SEN PLACEM SNIMI. SOM CHLAP ALE NEDA SA TO UDRZAT. A PLACEM PRETO LEBO SU STASTNY A JA SOM SNIMI STASTNY. PRETO VAM PRAJEM TYMU VITAJTE DOMA VSETKO DOBRE A VELA ZDRAVIA.

10
Radek
Reagovat

No dopiči :D

11
Nelca
Reagovat

Hello Kitty

12
Molka
Reagovat

Dobrfd den chtěla bych se zeptat kolik by jste si řekl za dvorapu do benešova u prahy? Ještě jsem se chtěla zeptat jestli fotogafie jsou upravene9 a jak dlouho trve1 focened děkuju

Přidat komentář