Panáček v reality show

Cenu EMMY za reality program získala show Extreme Makeover

22. Srpen 2006 | napsal(a): | reality show: Vítejte doma / Extreme makeover: Home edition

V sobotu 19. srpna byly vyhlášeni vítězové cen Creative Arts EMMY, ceny ve vedlejších kategoriích mezi nimiž byl vyhlášen i nejlepší Reality program, kterým se stala stejně jako loni Extreme Makeover: Home Edition televize ABC. Ceny EMMY v hlavních kategoriích a cena za nejlepší soutěžní reality program (o nominacích jsme informovali zde) se budou udělovat tuto neděli 27. srpna.

– Dvě ceny za kameru a střih (Cinematography, Picture editing – For Nonfiction Programming) vyhrála reality show The Amazing Race 9 za osmou epizodu „Here Comes the Bedouin!“, ve které nečekaně do cíle etapy v Omanu, závodu okolo světa dorazil na prvním místě pár „zmatkujících důchodců“ Fran (61) a Barry (63).

Cenu za Make-up (Makeup for a Series) získala reality show Black – White ve které dvě rodiny, jedna bílá a druhá černá, si na několik týdnů vyzkouší „skutečný“ život s jinou barvou pleti.

Dvě ceny za kostýmy (Costumes for a variety or music program) a pomocnou režii (Technical direction, camerawork, video for a series) získala i taneční show Dancing with the Stars (u nás uvede ČT pod názvem Star Dance)

P.S. Předávání cen EMMY s moderátorem Conanem O’Brienem můžete sledovat živě na AXN v neděli v noci z 27. na 28. srpna od 3h. Pokud se někdo chystá ponocovat, můžeme si zkrátit čas při reklamních pauzách pod tímto článkem v komentářích ;)

Vítejte doma / Extreme makeover: Home edition

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Pako63
Reagovat

Samotný pořad možná získal cenu za profesionální zpracování, ale ten děs a běs, co tam vzniká!!! Naprosto nevkusné „paláce“, které za běžných podmínek půjdou jen těžko udržovat (úklid, spotřeba energií), přeplácané rustikálním nepraktickým nábytkem… a ty kýče v jednotlivých pokojích podle zálib jejich obyvatel! No, hrůza! Když to srovnávám s českou obdobou – Jak se staví sen a i „konkurenčním“ Bydlení je hra – jde o nesrovnatelně zdařilejší vkusnou realizaci bydlení. Taky na ten pořad koukám, ale jen, abych se zas a znovu ujišťovala o tom, jak jsou Američani „na štíru“ s veškerou kulturou, včetně bydlení!

Přidat komentář