Panáček v reality show

Tlouštíci (9.4.): Hubne, aby chodila

9. Duben 2020 | napsal(a): | reality show: Tlouštíci

g1

Ve třetím díle RS Tlouštíci poznáme Gabrielu (43), maminku dvou dětí, která bojuje s nadváhou už od puberty. Váhové přírůstky se jí nedaří brzdit, naštěstí má milující rodinu, která ji nahnala do pořadu. Věčná dietářka má za sebou desítky diet, žádný trvalý výsledek nevidíme. S každým těhotenstvím přibývaly kilogramy, stres a problémy zajídala a váha vesele rostla. Do pořadu Tlouštíci nastoupila s váhou 144,7 kilogramů, s podlomeným zdravím i psychikou a sebeúctou na nule.

Gabriela (43) a jejich 144,7 kg

Velkým trápením a spouštěčem nekontrolovaného jedení, bylo onemocnění starší dcery Gábiny, Pavly, která měla už od dětství cukrovku. Gábina situaci těžce nesla, což mělo vliv i na její životosprávu. Nechtěla jíst před dcerkou to, co kvůli nemoci nemohla, a tak se cukry nacpávala, když dcera usnula. Navíc k ní každou noc až do její dospělosti vstávala, aby jí změřila cukr. Gábina jedla ráda. Jedla hlavně pečivo, kterým často nahrazovala hlavní jídla dne.

g2

Tahání se s desítkami kilogramů navíc, vyneslo Gábině setrvalou únavu, provázenou migrénami, bolestmi kloubů a velkými otoky končetin. Má zvýšenou hladinu tuku v krvi a hrozí jí poškození ledvin. Naměřili jí 3x vyšší hodnotu břišního tuku než je normál. Ve svém jídelníčku zcela zapomíná na kvalitní zdroje bílkovin a chybí jí pohyb. Kromě změn v jídelníčku se bude muset začít hýbat. A hlavně se bude muset vzdát svého milovaného pečiva, které konzumovala od rána do večera. Gábina od první chvíle procesu změny ke zdravému životnímu stylu byla ze všeho nadšená. Odborníci jí nastavili zdravý jídelníček a začala pravidelně cvičit.
Kýžené hubnutí se však stále nedostavovalo. Po čtrnácti dnech se během pravidelného vážení ukázalo, že její váha vyšplhala na 146,7 kilo. Kde byla chyba?
Až speciální vyšetření ukázalo, proč se Gábině nedařilo snižovat váhu podle představ odborníků. Její tělo zadržuje vodu, proto místo hubnutí nárůst hmotnosti. Trpí gynoidním typem obezity, lipedémem a otoky dolních končetin. Pokud nezhubne, nohy jí vypoví službu.

Jak vše dopadlo?

Paní Gabriela se do hubnutí pustila plnou parou, vzorný klient, dokonce i pohyb začala mít ráda. Víc není potřeba psát, fotky mluví za vše – 25,1 kg!

a

b

c

d

Zdroj: iprima.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Tlouštíci

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
libena
Reagovat

tak nevím, jestli jste někdo viděl poslední díl tlouštíků, ale kristýna teda byla někdy na ránu. na druhou stranu je smutné, když si život takhle ničí. jen hledá výmluvy. a ten její slavný přítel ji ještě podporuje v nedodržování režimu, zřejmě je s ní takto spokojený :-(
opravdu škoda, protože měla velkou šanci, že na to nebude sama a nějaký režim si s pomocí odborníků nastartuje, tohle moc dobře nedopadne…

Reagovat

Kristýna byla otřesná, hned jsem tipovala, že to nedá. V JTCJ byla kdysi jí podobná. Skoro 200 kg, nakonec s ní ukončili natáčení. Pavla když se viděla v tv zabrala a zhubla za rok 80 kg. Ale u Kristýny to neočekávám.

https://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/71841/pavla-ze-jste-to-co-jite-byla-online-prozradila-jak-zhubla-temer-80-kilo.html

Přidat komentář