Panáček v reality show

Tlouštíci (2.4.): Extrémně žravý autobusák Ota

2. Duben 2020 | napsal(a): | reality show: Tlouštíci

ota1

Ota (33), tlouštík z nové RS a řidič autobusu v jednom, překonává svojí bezednou žravostí i pověstného Otesánka. „Jsem takhle tlustej, protože nadměrně jim,“ nezastírá na začátku natáčení pravdu. „Když se nacpu jídlem, tak se cejtim moc spokojeně,“ hlásil. Dokáže spořádat na posezení neskutečné množství jídla a je doslova závislý na sladkých limonádách. Coly vypije klidně 40 litrů týdně a má ji i v noci u postele.

ota3
Jak to začalo

Když se seznámil se svojí manželkou Lucií, vážil 150 kilo. Vše bylo v pořádku, dokud nezačal přibírat až na 180 kg. Zlenivěl, bokem šel i sex. Jeho smyslem života se postupně stávalo jídlo. O nějakém větším pohybu se u Oty moc mluvit nedá. Váha ho postupně omezila na pár kroků od autobusu k autu, od auta ke gauči a od gauče k lednici.
Varovným signálem pro něho možná nebylo ani tak podlomené zdraví, jako fakt, že už se nemůže nasoukat do dresu svého oblíbeného sportovníhu klubu. Verdikt odborníků otevřel Otovi konečně oči. Ze strachu o život se rozhodl svůj zajetý životní styl od základu měnit.

Osm krušných měsíců
ota2

Startovací váha je u Oty 180 kg. Prvním těžkým úkolem je mega porce nezdravého jídla a sladkostí vyměnit za zdravé jídlo a vodu. Čeká ho tvrdá práce s osobním trenérem. Jeho cesta ke zdravému životnímu stylu bude ve znamení mnoha krizí. A po každé krizi přišly nové sliby, sázky a nové krize.

Jak probíhal Otův boj s kilogramy

S Otou to bylo jako na houpačce. Pomalu i odborníci ztráceli naději, že Ota zvládne dosáhnout vytýčeného cíle. Jídelníček dodržoval jen ledabyle, často se dojídal párky, pizzou, občas sladké nápoje. Sice díky tomu, že přeci jen změnil skladbu jídla a omezil pití colových nápojů, zhubnul nějaké kila, nebylo to ideální. Cvičení se obloukem vyhýbal, hledal si výmluvy. Nakonec se v něm něco zlomilo, zatnul se a začal cvičit, chodit i se stravovat podle doporučení. Nezhubnul 50 kg jak si přál, ale 43 kg je velmi slušný výsledek. Hlavně aby mu to vydrželo a nesklouzl zpět do starých kolejí.

ota po1

ota po 2

Zdroj: iprima.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Tlouštíci

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Lukša
Reagovat

Dneska jsme dostali reálnější exemplář, oproti předešlé ženě s železnou vůlí chlapíka, který šel pěkně od bůčku k paprice a zase zpátky. Ale nakonec překvapil a zhubl více, než jsem očekával. Především ale oceňuji, že narozdíl od O 10 let mladší tady jde jen o stravu, pohyb a duševní pohodu, žádné výpomoci u plastiků a podobně.

2
Lady XL
Reagovat

@Lukša: Souhlasím. U tohoto chlapíka se musel leckdo poznávat,jak bojoval s vůlí. Taky oceňuji,že se tu nemluví o operaci žaludku,ale jde se na to přirozenou cestou. I když si myslím,že se někteří rapidně zhublí operaci – odstranění převislé kůže – nevyhnou. Viděla jsem totiž na vlastní oči ženy,co zhubly 50 kg a víc a ten přebytek kůže byl děsivý!! Šla odstranit jen chirurgicky… Pánovi držím palce!!

Reagovat

Já u toho usnula, prostě hubnoucí pánové mě až tak nebaví. Musím to dnes dokoukat. Viděli jste Extra? Minule dost nuda, čekala jsem víc.
U mladých je ještě šance, že se kůže „stáhne“, ale určitě tam něco zbyde. Plastiky když tak až nakonec, ne jak někde odsají tuk, napíchají botox a vydávají to za zázrak.

4
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Já jsem tu převislou kůži viděla u cca 35-40 letých a jinak než operací to nešlo odstranit. Myslím, že vážila ta odstraněná kůže asi 7kg… Po bandáži žaludku je dokonce první operace kůže po zhubnutí hrazena pojišťovnou.

5
Šarak
Reagovat

@Lukša: Neni pravda, po prvnim dilu v tom Extra ukazovali, ze ta zenska sla na plastiku xichtu aby nemela lalok ale pekne ostre rysy v tvari, no proste aby vypadala dobre, protoze oblicej se hubne blbe.

Reagovat

@Šarak: To nebyla klasická plastika, ale v podstatě jen dočasné kosmetické vylepšení. Zhruba za půl roku je botox i kyselina pryč a je otázkou, zda bude ochotná platit tisíce za další injekce.

Přidat komentář