Panáček v reality show

X Factor UK 2017: Velké FINÁLE! Vítězem se stává…

2. Prosinec 2017 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

x-factor-final

Již tento víkend naposled zazní legendární „It’s time… to face… the music!“. Před zraky milionů diváků doma a tisíců přítomných v londýnském ExCeL Centre naposled o hlasy diváků zazpívá Kevin Davy White, Grace Davies a skupina Rak-Su. Čeká nás jistě napínavý víkend plný hvězdných momentů, na jehož konci bude vyhlášen 14. vítěz show, která tvoří nové hvězdy. Připojte se ke sledování a podělte se o své názory v živé diskuzi.

Jak sledovat X Factor živě?

Používáte-li prohlížeč Google Chrome nebo Mozilla Firefox, je zde řešení pomocí VPN pluginu HOLA. Po jednoduché instalaci lze prohlížeč nastavit na UK server, následně se zdarma zaregistrovat přímo na stránkách ITV HUB. Přehrávač se ještě může zeptat na váš ZIP code, zde stačí použít jeden z platných UK zip codů. Poté již můžete sledovat ITV bezplatně ve vysoké kvalitě. Případně můžete zkusit další fungující streamy, třeba TVCatchup nebo TVPC.com

Sobotní přenos začíná ve 20:05, nedělní vyhlášení vítěze ve 20:20 našeho času.

Článek bude průběžně aktualizován…

Finále – část 1

Celý večer otevřela zpěvačka Becky Hill společně s Haritage Orchestra, později se k nim připojili taky Grace, Kevina a Rak-Su.

Kevin Davy White

výběr: Led Zeppelin – Whole Lotta Love

Finálové klání mohlo začít, jako první vystoupil Kevin s klasikou od Led Zeppelin. Kevin nezklamal a předvedl svůj vysoký standard, byť měl již i energičtější vystoupení, tak opět dokázal jak skvělý muzikant to je. Jinak nemám žádné výhrady, skvělý otvírák!

Grace Davies

výběr: Paul McCartney & Wings – Live And Let Die

Grace se pro Finále rozhodla pro riskantní krok s legendární bondovkou. Pěvecky Grace dokázala, že dokáže ustát i takovou věc, která vyžaduje silný hlas, nicméně celé aranžmá a staging jí nepřál. Právě aranžmá jí nedovolilo zvýraznit její silné stránky a ve zkrácené verzi neměla prostor píseň vygradovat. Výsledný dojem byl tedy poloviční, škoda.

Rak-Su

výběr: Rak-Su – Mamacita

Rak-Su také předvedli svůj standard, píseň Mamacita už od nich zazněla v 1. Live show. Vystoupení bylo téměř stejné, jen ve větším sále, s větší produkcí a silnější backing track.

Hvězdný host
PrettyMuch – No More

Hvězdné duety – vítězný singl

Letošní duety budou v případě vítězství fungovat jako vítězný singl. Všechen zisk, včetně daní, poputují rovným dílem dvěma charitativním organizacím Together For Shor Lives a Shooting Star Chase. Letošním cílem je vybrat 1 milion liber, Simon Cowell přislíbil přispět rovnými 250 tisíci.

Kevin Davy White & Tokio Myers – Fastlove

Kevin dostal za svého partnera loňského vítěze Britain’s Got Talent, multi-instrumentalistu Tokia Myerse. Společně tak zopakují Kevinův výkon Fastlove z kola věnovanému Georgi Michaelovi. Tokio se tentokrát ujal piána a dalších nástrojů a Kevin elektrické kytary a samozřejmě zpěvu. V tomto případě nejde ani tak o duet, protože Tokio není zpěvák, nicméně se jednalo o skvělé spojení dvou muzikantů. Kevin zazpíval skvěle, možná se mi jeho sólová a komornější verze líbila víc, ale jako vítězný singl by to určitě fungovat mohlo.

Grace Davies & Paloma Faith – Roots

Jak jsem již zmínil ve svém finálovém shrnutí, tak Grace vytáhla na Finále silné zbraně. Její casting, kde se ukázala právě se svou písní Roots, se stalo nejsledovanějším videem této řady. Jako partnerku do duetu má Grace držitelku BRIT award Palomu Faith, jejíž nové album nedávno dosáhlo zlaté příčky. Už od začátku jsem říkal, že by Roots skvěle fungovala i jako vítězný singl, nyní se to může vyplnit. Grace začala nejdříve sama s klavírem a později se k ní připojila Paloma. Nic proti Palomě, avšak mám za to, že by píseň fungovala mnohem líp, kdyby ji Grace zpívala sama, s ohledem na to jak je osobní. Naštěstí byla Paloma dobrým duetovým partnerem a nesnažila se nijak Grace zastínit, spíš naopak.

Rak-Su & Wyclef Jean ft. Naughty Boy – Dimelo

Rak-Su si připravili jako vítězný singl jejich nejsilnější originál – Dimelo, který napsali během týdne mezi 1. a 2. Live show. Jako podporu dostali držitele Grammy Wyclefa Jeana a britského producenta Naughty Boye. Vystoupení bylo téměř stejné jako ve zmíněné 2. Live show, s tím rozdílem, že se v polovině připojil Wyclef s podivnými tanečky a posléze i zarapoval kus textu. Zbytečný mi na pódiu přišel Naughty Boy, který si tam nejspíš celou dobu vztekle vyřizoval maily. Jinak se jednalo a klasické zábavné Rak-Su vystoupení.

Hvězdný host
Louis Tomlinson – Miss You

Kdo postoupil do zítřejšího Finále?

Hlasování bylo pozastaveno, nyní je na čase aby jeden šel z kola ven. Dermot oznamuje, že jako první do Finále postupuje Grace! Soutěž na třetím místě opouští Kevin! 

Top 2

Grace Davies 
Rak-Su

Hlasování je opět spuštěno.

Finále – část 2

Hvězdní hosté
Little Mix & CNCO – Power + Reggaetón Lento

Grace Davies

výběr: Grace Davies – Nothing But Words

Rak-Su

výběr: Rak-Su – Touché

Hvězdný host
P!nk – Beautiful Trauma + What About Us

 

Grace Davies

výběr: Grace Davies – Too Young

Rak-Su

výběr: Rak-Su – Mona Lisa

Hvězdný host
Sam Smith – One Last Song

Hlasování je zastaveno.

Rozhodnutí

Je čas na poslední odhalení výsledků hlasování. Vítězem X Factoru UK 2017 se stáváá…

Rak-Su!!!

Gratulujeme…

Výsledky hlasování

  1. Rak-Su – 50,1 %
  2. Grace Davies – 40,1 %
  3. Kevin Davy White – 8,2 % (opustil soutěž v sobotu)

Podívejte se na celkové výsledky hlasování ve všech týdnech Live shows – zde!

 

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 117
1
J
Reagovat

Kevin Davy White & TOKIO MYERS
Grace Davies & PALOMA FAITH
Rak-Su & NAUGHTY BOY

1.4.Kevin
2. 5.Grace
3. 6.RAK-SU

2
rosien
Reagovat

Tokio Myers? Mám ho ráda, ale doufala jsem, že Kevin bude zpívat s Nicole. Navíc jde Kevin hned jako první, jo? No, myslím, že je už víc než jasno… :-(

3
Tomáš
Reagovat

@J: Ano za rok budou tlačit zase někoho jiného z jiné kategorie a vyhraje to boy podobný jako Matt Terry či Girl nebo Over stejného ražení. :-D Prostě skoro nikdy nevyhraje ten kdo chceme a v UK se to asi fakt nikdy nepovede. Za rok už to zřejmě sledovat nehodlám, bohatě mi bude stačit naše SuperStar.

4
Tomáš
Reagovat

@rosien: jasno je už dávno, Kevin dnes nemůže postoupit.

5
VojtaP
Reagovat

@J: to je ale párování na Winner’s duet, který bude vydaný v případě vítězství! Je tedy možné, že duety jako takové letos nebudou.

6
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: děláš závěry už o příští řadě?? LOL! :D

7
rosien
Reagovat

Jasné to podle mě být nemuselo – Kevinovi by šly hlasy od fanoušků Matta a dost pravděpodobně i od Lloyda. Kdyby měl dobrý výběr plus super parťáka do duelu (=Nicole, která je oblíbená a umí), mohlo to podle mě klidně i vyjít.

8
J
Reagovat

@VojtaP:Joke. Este stale nepozname vitaza tejto rady XF.

9
Tomáš
Reagovat

Přišel sem o něco? Zapnul sem to a už tam zpívala nějaká ta bloncka a pak tam teprve přišli finalisté a začali zpívat tak snad sem o nic nepřišel.

10
J
Reagovat

@Tomáš: A mne zasa chyba AI a dalsi WGWG ako vitaz. Joke.

11
VojtaP
Reagovat

@J: počkej si do května :D

12
J
Reagovat

Az zavidim ludom na koncerte J. Arthura s Kevinom.

13
DJ Vlado
Reagovat

Viděl už někdo někdy Kevina bez klobouku? :-D Aby bylo jasno, pro mě jako skalního kloboukáře je to jednoznačné pozitivum, jen víc takových, kteří by klobouky vraceli do módy :-) Jinak jeho vystoupení jako vždycky parádní :-)

14
VojtaP
Reagovat

@J: na koncert Jamese bych zašel, kdyby mu stále předskakovala Ella, tak bych neváhal :D

Jinak Kevin skvělý opening…

15
J
Reagovat

@VojtaP: Pockam. Som zvedava, ale neslubujem, ze to budem sledovat. Kevin vystupenie ako sa patri aj ked tinedzeri ani nevedia kto LZ vlastne su.

16
Tomáš
Reagovat

Kevin dal skvělý otvírák, fakt mu Grace a Rak-Su nesahají ani po paty a nechápu brity že to vidí jinak. Upřímně koukám na to protože doufám v zázrak Kevinova postupu. A i když vím že se to asi na 200 procent nestane tak už jen za to napětí a malinkatou naději do poslední chviličky mi to prostě stojí no…i když vím že pak přijde jako skoro vždy to hnusné a očekávané zklamání.

17
DJ Vlado
Reagovat

Grace měla opatrnější rozjezd, ale v prvním refrénu se do toho víc opřela a od té chvíle to bylo výborné, Kevin se mi ale libil celkově víc :-) Sakra, co se to se mnou děje? V GF je poprvé v historii XF UK quirky zpěvačka (kterým jsem dřív vždycky fandil), ale já víc fandím chlapovi???!!! :-D

18
DJ Vlado
Reagovat

Rak-Su jsou pořád stejní, absolutně mě nebaví :-/ Škoda, že na jejich místě není Rai-Ellka (coby zástupkyně podobného žánru), bylo by to parádní finále :-(

19
VojtaP
Reagovat

Grace moc nepomohlo aranžmá, nějak to nevygradovalo, hlasově na tom ale byla líp jak v některých minulých kolech. Možná, kdyby píseň nemusela být tak zkrácená a na pódiu se toho dělo víc, tak by zanechala větší dojem.

Rak-Su podle mě v těch dvou reprízách moc nepřekvapí. V tomto se mi zdála až moc nadužívaná backing track nad skutečným zpěvem. U skupin to ale není nic překvapivého…

20
J
Reagovat

@VojtaP: Grace piesen nesadla. Kevin sa aj mne pacil viac. No na rozdiel od RAK-SU ocenujem jej usilie. Co mala robit, ked jej to vybrala Sharon. Len to zaspievat ako vie.

21
Tomáš
Reagovat

Grace měla dost zvláštní vystoupení, stejně jako minule ušetřila diváky uspávánek ale tohle mi přišlo nějaké překombinované i když špatné to nebylo. Prostě zvláštní no…ale Kevin byl rozhodně lepší i když mu to nebude nic platné. Rak-Su nemá smysl komentovat, jsou jen čistě komerční produkt a když je mám srovnat jako muzikanty s Kevinem tak nikdo z těch čtyř frajírků mu opět nesahá ani po paty. Britové se ale nechají opít rohlíkem tak ať si je klidně mají za vítěze, koneckonců to o nich něco vypovídá, nebo aspoň o tom vzorku co tam hlasuje.

22
VojtaP
Reagovat

@J: Grace po vystoupení říkala, že to už v minulosti zpívala. Kdyby měla možnost píseň líp vygradovat, tak jí sedne, to však nesměla být osekaná verze. Tentokrát to ani nebylo o tom, že by na to hlasově neměla, ale paradoxně ji poškodilo aranžmá..

23
J
Reagovat

PRETTYMUCH este nudnejsi podla mna nez RAK-SU. Neverim, ze prekonaju 1D. Simonova obsesia boybandami.

24
DJ Vlado
Reagovat

Taky vám ten nový boyband přijde tak slabý jako mně? Navíc ta píseň je totálně průměrná a nezapamatovatelná, tihle imho úspěch 1D nezopakují :-)

25
DJ Vlado
Reagovat

Pořadí po 1. kole (zcela jednoznačné):

1. Kevin
2. Grace
3. Rak-Su

26
J
Reagovat

@VojtaP: Ale je podstatny rozdiel to spievat s klavirom a iny s orchestrom. Neviem, ci jej fanusikovia budu mat dost casu za nu zahlasovat. Po 1.kole vysla ako najhorsia. Aj keby skoncila na 3.mieste vraj povedala v THIS MORNING, ze je spokojna. Rovnako reagoval aj Kevin. Skoda, ze len RAK-SU nie su tak skromni.

27
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Souhlas ale britové bohužel budou mít ten žebříček odspodu nahoru.

28
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: kdyby měli Britové tak zkažený hudební vkus, tak Kevin vypadne v prvním kole nebo se do Live shows ani nedostal. Před 3 lety třeba vyhrál rockově zaměřený Ben, i když nebyl až tak talentovaný jako Kevin. Prostě Kevin jde do Finále znevýhodněn, že nemá v UK zázemí, tudíž u něj nebude fungovat ani územní hlasování. Jinak pokud jde o hudbu jako takovou tak jsou Britové IMHO úplně někde jinde než my, asi tak…

29
Tomáš
Reagovat

@J: Kéž by skončila Grace na 3. místě! Pak bych si souboj Kevina s Rak-Su doopravdy užil i když vím že by nemohl proti nim vyhrát. O to emotivnější by to ale pro mě bylo. Rak-Su sou frajírci, nesnáším je.

30
DJ Vlado
Reagovat

Škoda přeškoda, že Kevin není Brit, kdyby byl, měl by to imho v kapse :-(

31
Honza
Reagovat

No proboha, tak Grace a Paloma k sobě vůbec hlasově nesedí…
Vlastně si myslím, že Paloma to Grace zkazila… Grace tahle písnička sedí, Palomě to nesedlo vůbec.

32
DJ Vlado
Reagovat

@Honza: Přesně to jsem chtěl teď napsat, že Paloma to Grace zkazila :-/

33
J
Reagovat

Myslim si, ze Grace ma dost velku sancu skoncit dnes tretia. Naozaj to Paloma Grace skazila. Takyto singel si nikto nekupi. Nie je v plane naozaj to, ze Kevin zazracne skonci ako druhy? SYCO vyhodilo tak krasny song ako ROOTS do kosa.

34
Tomáš
Reagovat

Honza a DJ Vlado: Tak se s váma shodnu chlapi, taky sem zrovna chtěl napsat že ta baba co tam přišla to Grace totálně zkazila, ten její hlas byl jak bručení medvěda a vůbec se do toho nehodil. Ale britové to budou vidět jinak, jistě je Grace dojala k slzám. Takže domů dnes jde stejně Kevin.

35
VojtaP
Reagovat

taky bych asi uvítal víc, kdyby to Grace zpívala sama, ale mě se to i tak dost líbilo, ten song je dost silný. Paloma se naštěstí Grace nesnažila zastínit a měly spolu takovou zajímavou chemii. Kromě toho prvního Palomina verše to nijak za uši netahalo. Zajímalo by mě, jak zní na studiové nahrávce.

36
J
Reagovat

@Tomáš: Mozno dojde k prekvapeniu a dnes skonci Grace. Ak by chceli, aby vyhrala nad Kevinom, tak jej nedaju do duetu prisernu Palomu, ale napr. E. Goulding.

37
Tomáš
Reagovat

@J: Neblázni, třetí bohužel stejně skončí Kevin. Na diváky Grace zapůsobí svýma slzičkama a dojme je. Já jí to neberu že se u toho sama dojme, třeba to i myslí upřímně a na diváky tyhle emotivní chvíle prostě platí. Ale Kevin je stejně daleko lepší a byl i dnes, bohužel tolik nezahrál na city a navíc má proti němu Grace nespornou výhodu britské národnosti takže ho dnes porazí.

38
J
Reagovat

@Tomáš: Vies, ja by som jej aj verila. Kedze tento song skutocne sama napisala z vlastnej skusenosti. A navyse to nie je taky komercny brak ako dnesne popove songy. Nepredchadzaj udalosti. Kevin ma dost velku sancu neskoncit treti. A keby aj skoncil pre jedno francuzske radio povedal, ze pred XF neznamenal skoro vobec nic a dnes sa mu valia ponuky na vystupenia. Ak by vyhral, tak by v SYCU musel spievat poprock. A to pre Kevina nie je.

39
DJ Vlado
Reagovat

Dimelo je jediná píseň Rak-Su, která se mi výrazněji vryla do paměti, mimo jiné i proto, že zmiňují Camilu :-) btw. proč tam Camila letos nebyla jako host? Havana je takový megahit, že si o to přímo říkala, bohužel místo ní letos zase uvidíme podprůměrného Tomlinsona :-/

40
DJ Vlado
Reagovat

Pořadí duetů:

1. Kevin a Tokio
2. Rak-Su a Wyclef
3. Grace a Paloma

41
Tomáš
Reagovat

@J: Tak schválně uvidíme.

42
Honza
Reagovat

Není dneska Sharon nějak bez nálady, nepřijde vám?

43
Tomáš
Reagovat

@Honza: Za chvíli se k ní připojím.

44
J
Reagovat

@Tomáš: Asi vie, ze dnes vypadne Grace.

45
Tomáš
Reagovat

Ten Tomlinsonův song náhodou nebyl špatný, refrén chytlavý…a fandí Kevinovi!

46
VojtaP
Reagovat

tak teď už by byl velký šok, kdyby vypadli Rak-Su :/

47
rosien
Reagovat

:-( To je ale nefér. Dnes byla jasně nejhorší Grace.

48
J
Reagovat

@rosien: Ale duet jej pokazila Paloma.

49
DJ Vlado
Reagovat

Achjo, velká škoda Kevina :-( Simon by měl zvážit, jestli by to X ve znaku neměl vyměnit za hákový kříž, protože jak vloni Saara, tak letos Kevin doplatili na britské náckovství :-/

50
Tomáš
Reagovat

Tak a je to. Zázraky se prostě nestávají a proto na ně už dávno nevěřím. No nevadí, stejně to bylo jasné a Kevin je prostě i tak nejlepší. Jen nechápu proč Dermot nevyhlásil jako první postupující Rak-Su a nenechal tam stát Grace s Kevinem, to by bylo drama až do poslední vteřiny. Takhle už to po postupu Grace bylo absolutně jasné, Rak-Su nemohli skončit třetí.

51
J
Reagovat

Ja som tusila, ze Kevin bude treti, ale marne dufala, ked som videla, ze Grace spieva LIVE AND LET DIE, ze ona bude tretia. Uz kvoli tomu prisernemu duetu Grace a Paloma, dufam, ze to Grace nevyhra. Na albume bude urcite jej verzia ROOTS, ak jej ho vobec vydaju. RAK-SU zajtra urcite vyhraju. Neviem sice, co zajtra budu spievat, ale sa stavim, ze Grace bude mat horsie songy.

52
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Ale Saara se dostala až do Top 2 a porazila 5AM kteří myslím britové byli nebo ne? Škoda že Kevin nedal aspoň tu Grace, dnes by si postup přes ni fakt zasloužil…sem zklamaný ale věděl sem už od minulého týdne jak to dopadne a finálová dvojice Rak-Su a Grace byla jasná v podstatě už od castingů takže to bolí aspoň o to míň. Hold se na překvapení v XF UK nehraje.

53
J
Reagovat

@Tomáš: Pretoze asi chce, aby si ludia mysleli, ze Grace je v suchu a RAK-SU maju menej hlasov. Nie nechcem konspirovat. Myslela som si len, ze by som si v buducnosti mohla dat ROOTS na SPOTIFY, ale ked bude krizeny s hlasom Palomy, tak to si radsej ilegalne stiahnem jej audition song z YT.

54
VojtaP
Reagovat

@J: Nevidím důvod, proč by Grace nedostala deal, ať už to bude od Syco nebo od kohokoliv jiného. Materiálu má dost, že by album mohla mít klidně venku než pojede s ostatními finalisty tour :D, případně pár měsíců po, až ji vyprší smlouva se show, to samé Rak-Su. Pro každé vydavatelství jsou Grace a Rak-Su easy money, jen nahrát a vydat, žádný dlouhý tvůrčí proces a shánění songwriterů na dobrý první singl. :D

Rak-Su s největší pravděpodobností zítra zvítězí, světlá stránka je, že vydělají peníze na nemocné děti. Budu jim přát i úspěch po soutěži (i když je sledovat nebudu), pro budoucnost show by to bylo jedině dobře.

55
J
Reagovat

@VojtaP: Ja viem. Zo SYCA MUSIC spominali albums of original songs. Cize albumy = mnozne cislo. Ja len, ze som sklamana z toho ako jej to Paloma pokazila. Obavam sa, ze na albume bude ten priserny duet. Hoci ja by som dala radsej prednost normalnej verzii, kde Grace spieva sama.

56
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: Saara porazila v sobotu i Matta, protože ta top 3 byla prostě celkově slabá, stejně jako celá řada. Cesta Saary byla úplně jiná než Kevinova a taky úplně jiné okolnosti a slabí soupeři. Co mají společné, že nakonec taky dojeli na to, že neměli regionální podporu, jisté hlasy z rodné hroudy.
Rak-Su a Grace byli vyhypování od prvního dílu a pak už jen nabírali fanoušky. Oproti nim měl Kevin velmi nenápadný start. Do podvědomí se pořádně dostal až v Judges Houses a pak když vyhrál Pricefight, na tom už úspěšně stavěl do konce série, ale na Finále už to bohužel nestačilo.

57
VojtaP
Reagovat

@J: myslím a doufám, že budou obě, jedno nebo druhé jako bonus track. Duet už má studiovou verzi, takže je logické, že tam bude, sólo verze potom jako bonus třeba acoustic, to by bylo ideální.

58
Tomáš
Reagovat

Já jsem zvědavý na výsledky hlasování – na ty asi víc než na zítřejší vyhlášení protože tam je to jasné.

59
J
Reagovat

Kevin je spokojny ako daleko dosiel. Hanbu si vobec neutrzil. Obe piesne dal tak najlepsie ako sa dali dat. Zepellini boli vyborni a FASTLOVE mu zrejme vybrali kvoli Tokyovi, aby ho SYCO dostalo do povedomia. Na cudzinca v Britanii navyse spievajuceho rock, ktory nie je az taky atraktivny pre mladsie publikum je to vyborne umiestnenie. Z tych vysledkov bude chaos, lebo boli delene vecery na sobotu a nedelu. Tohtorocny XF ma najnizsiu sledovanost zo vsetkych a najviac to prehral u starsich ludi.

60
Tomáš
Reagovat

@J: Já bych ty výsledky zkombinoval z obou večerů dohromady a dal bych vždy to celkové pořadí, to by mohlo být zajímavé jestli by vždy vypadli ti dva co vypadli takto kdyby se zpívalo společně. A taky by se ukázalo jestli ten kdo vyhrál Prizefight měl i skutečně při svém vystoupení více hlasů než ten co ho prohrál. Ale to asi ITV neudělá a dají to odděleně tak jak to bylo.

61
Tomáš
Reagovat

Jinak zas musím pochválit toho Tomlinsona, dost se tu na něj nadávalo ale mě se to jeho včerejší vystoupení líbilo. Takový chytlavý poprockový song a hlavně ten refrén byl dobrej. Fakt to bylo fajn. Asi se mi líbil ze všech hostů v letošním XF nejvíc i když je pravda že já tam ty hosty vnímám jen jako takovou vatu okolo a moc je neregistruju, pokud to nesleduju živě tak si je většinou ani nepouštím takže nemůžu říct jestli třeba minule James Arthur a nebo nedávno ten druhý z One Direction byli lepší nebo ne. Ale za mě ten Tomlinson dobrý, milionkrát lepší než ti parchanti Rak-Su i Grace. Ten bobyband PrettyMuch ten byl naopak dost strašný, takových pět Justinů Bieberů ale byli ještě horší než Bieber. Ti byli vážně dost slabí, nechápu na co si hráli.

62
Patrik
Reagovat

Četl jsem na The Sun že Nicole hodně chtěla mít duet s Kevinem ale Simon jí to zakázal , no jo bál se że by ji Nicole svým duetem dotáhla na druhé místo

63
Tomáš
Reagovat

@Patrik: No jo, všechno je možné. Ale nechápu o co mu šlo, Rak-Su by Kevin stejně neohrozil. Stejně to dnes končí, Rak-Su si převezmou svojí vítěznou trofej a my za chvíli tiše zapomeneme.

64
J
Reagovat

A RAK-SU zasa na DS obvinuju z miming. Ak miming znamena spievanie na playback neviem ci by to sou ako XF riskovala. Takze nechajme uz konspiracii. Albumy vydaju urcite obom RAK-SU aj Grace. Kevin je ? Ak by Kevina aj SYCO MUSIC chcelo tak by ho nutili spievat pop prinajlepsom poprock a to pre Kevina nie je. Kevin je viac soul, blues, rock nez poprock. RAK-SU nie su moja salka kavy a od Grace sa mi pacia len WOLVES, TOO YOUNG a ROOTS. Tieto by som si streamovala cez SPOTIFY ak jej vyjde album. Najma som zvedava kto s nou spolupracoval pri pisani/ skladani songu WOLVES.

65
J
Reagovat

@Tomáš: Vyhra boyband a o rok dostanu sancu uspiet zasa jednotlivci. Mozno niekto ako Kevin a Matt, ale v mladsom vydani a viac current, to nikdy nevies. Pre buducnost XF, SYCO a Cowella je lepsia TOP 2 Grace a RAK-SU (songwriteri, current) nez Grace a Kevin alebo RAK-SU a Kevin. Je to dobra reklama, aby sa prihlasili dalsi adepti, ktori dokazu nielen spievat, ale aj skladat piesne. Uz sa s tym zmier. Pre mna su len Kevin, Matt, Aidan ,Grace a Rai-Elle z tohtorocneho XF a nezalezi mi na tom ako sa ktory z nich umiestnil.

66
Tomáš
Reagovat

@J: Já sem s tím se vším dávno smířený, proto mě ani včerejší Kevinovo vypadnutí nijak zvlášť nerozhodilo když sem už minimálně týden dopředu s absolutní jistotou věděl že vypadne. Prostě to je jak to je. A dnes vypadne Grace a Rak-Su to vyhrají. Ale tak co, chleba levnější stejně nebude. Ale vážně nevím jestli to ještě za rok budu sledovat, to je fakt ve hvězdách.

67
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: to by mohlo být zajímavé, ale nebylo by to úplně vypovídající o celkovém pořadí.

@J: playback by neriskovali, Rak-Su měli akorát silnou backing track, což často používají i jednotlivci, ale ne v takovém množství jak skupiny.

68
J
Reagovat

@VojtaP: Ja viem preto beriem vsetko s rezervou o miming a plagiatorstve. V skutocnosti som raz videla dokument o skladani piesni a viem, ze na konecnej finalnej verzii kazdej piesne sa podpisuje viac songwriterov nez jeden. Hned po Gracinom kastingu som si streamovala cez SPOTIFY jej EP My Kingdom a tie piesne neboli zle, len viac indie alebo alternative pop. O par tyzdnov som ich uz na SPOTIFY nenasla. Piesen GHOST ma na YT, takze si kazdy moze urobit nazor. Nedavam tu uz YT linky, lebo ma to nebavi ich hladat spat. Tato jej hudba je viac mainstream a na jej piesnach sa podpisali Fiona Bevan (1D, B. Haenow) a Luke Fitton (K. Minogue, R. Fergusson, LM, 5AM). Inak Kieran z 5 AM jej vraj tweetoval podporu. Asi maju strach myslim tym 5 AM.

69
Tomáš
Reagovat

No já bych si přál aby dnes vyhrála Grace. Vůbec ne kvůli ní samotné, ona je mi vcelku jedno, vůbec není šálek mé kávy a včera si nezasloužila porazit Kevina ( ale to si nezasloužili ani Rak-Su ) ale prostě jen proto aby bylo obrovské překvápko a taky proto že Grace je pro mě menší zlo než Rak-Su – Rak-Su těm tu výhru nepřeju ještě víc. Když už včera musel vypadnout Kevin tak ať aspoň dnes dojde k nějakému šoku, to by Simon Cowell čuměl a produkce taky. Ale bohužel se to nestane ani omylem, ti čtyři kašpaři Rak-Su mají nezaslouženě vítězství v kapse.

70
Honza
Reagovat

To já to přeju zas o něco víc teda Rak-Su. Sice je to finále celkem jasné a nebude to žádné překvápko, ale myslím, že celkově by měl být vítěz alespoň trochu pěvecky schopnější než Grace. Nevím, mě Grace přijde jako celkem fajn hudebnice (skladatelka), ale její vystoupení teda žádné „star-quality“ fakt není. To Rak-Su je v rámci skupin alespoň fakt svěží a umí udělat dobrou show (a btw pěvecky nejsou taky k zahození).

71
Tomáš
Reagovat

@Honza: Shrnuto podtrženo to měl objektivně vyhrát Kevin, byl opravdu ve všem nejlepší. Pěvecky nejschopnější, uměl udělat show a určitě je i dobrý skladatel ( což mu v Live Shows nebylo umožněno prokázat aby náhodou nedotáhl papírové favority ). Teď už je to jedno no – hlas britů, hlas boží.

72
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: to mas tezky, Slovaci taky v nasich soutezich hlasujou prevazne pro svoje soutezici :-/ je to problem, kdyz si nekdo rekne „hmm tenhle je super, ale zase to neni Brit, tak pro nej hlasovat nebudu.“ Kazdopadne kdyby se nacionalismus projevoval jen v peveckych soutezich a ne v jinych „dulezitejsich“ vecech, asi bych to prekousl :-D

Jinak me teda vazne stve, ze podle vseho Simon zakazal Nicole zpivat s Kevinem… je jasny, ze mel v gatich z toho, ze by to spolu zabili, a tak mu radsi predhodil cloveka, co ani nezpiva :-( fakt super „duet“ :-( Kevina je mi lito, ale vsichni jsme tak nejak vedeli, ze to nevyhraje, ale mrzi me, jak se vcera postarali, aby se nestalo nejaky prekvapko :-(

dneska to preju spis Grace, ale je to spis jen aby nevyhrali (jakoze vyhrajou) ti protekcni Rak-Su… Kdyz si Cowell usmysli, ze je nekdo jeho favorit a nedej boze je z jeho kategorie (Fleur, Rak-su), tak pres to proste nejede vlak :-)

73
VojtaP
Reagovat

doplněny výběry na dnešní večer

74
patrik
Reagovat

A jak to bude s Winner Singlem prosím nekde jsem čet že to bude duet který zpívali je to pravda ?

75
VojtaP
Reagovat

@patrik: jj, je to pravda. V případě výhry vyjdou včerejší verze Roots nebo Dimelo.

76
Patrik
Reagovat

@VojtaP: tak to fakt je škoda čekal jsem že by někdo mohl napsat winnner single jak minulý rok škoda neočekávám že to bude #1 možná ani top 10

77
M.J.
Reagovat

Všechny zdravím. X Factor jsem letos sledoval a četl jsem si všechny vaše komentáře a články. Celkově se mi celá série moc líbila, bylo zde spoustu talentovaných soutěžících. Finálová dvojice byla očekávaná, ale já jsem spokojený. Vítězství přeji Grace, fandím ji úplně od začátku. Nemá nejsilnější hlas, ale strašně moc se mi líbí emoce, které dává do písní. Roots, Too Young a Wolves jsou i pro mě nejlepší písně, ale úplně nejradši mám Roots. Včera jsem nebyl nadšený, že zpívala s Grace Paloma. Když jsem si ale pustil jejich vystoupení vícekrát, měl jsem husí kůži. Ta píseň je úžasná a i na hlas Palomy jsem si zvykl. Přál bych si aby ta píseň vyšla jako vítězný singl. Má úplně tu správnou „vítěznou“ atmosféru.
Taky nechápu, proč Kevin skončil třetí. Mě se včera nejmíň líbili Rak-Su, je to pořád dokola. Mě se líbili, ale až včera jsem si pořádně uvědomil, jak jsou oproti Grace a Kevinovi nevýrazní. Nedovedu si představit „Dimelo“ jako vítězný singl. ta píseň patří tak někde na diskotéku, ale je to jen můj názor.
Mám to teď jako loni se Saarou (loni jsem tušil že vyhraje Matt, ale doufal jsem v Saaru). Taky jsem přesvědčený že vyhrají Rak-Su. Pořád ale doufám v zázrak, že to Grace dokáže. Pokud by dnes zpívala jako poslední i to by pomohlo. Strašně doufám, že na diváky dnes zapůsobí Too Young a ještě i Roots.
Jinak moc všem děkuji na panáčkovi za všechny diskuze a články co jsem si mohl přečíst. Je super, že se můžu podívat na názory ostatních, protože ne moc lidí sleduje X Factor UK v Česku :).

78
Honza
Reagovat

Myslím, že vyhrát by měla P!nk… :D

79
VojtaP
Reagovat

@Honza: P!nk to u mě vyhrála tou radou pro soutěžící :D Jinak P!nk je na živo vždy super, doporučuju si zajít na koncert, až zde opět zavítá (doufám)…

80
VojtaP
Reagovat

Grace si byla dnes mnohem víc jistější než včera v Live And Let Die. Obě písně super. Měla by vyhrát už jen proto, že její materiál je tak nějak víc „na úrovni“ než Rak-Su, byť jsou zábavní, není to všechno…

81
yeey
Reagovat

Hmm… urcite si to zaslouzi vic Grace, ale asi vime, jak to dopadne :-)

82
yeey
Reagovat

jen me mrzi, ze narozdil od 5AM vloni, se tihle proplaybackujou az k vitezstvi… :-( obcas je to fakt smesny, zni tak 3 hlasy, mikrofon ma u huby jeden :-D

83
Tomáš
Reagovat

@yeey: Víme to všichni, ví to každý že vyhrají Rak-Su.

84
VojtaP
Reagovat

No bylo to jasné… Osobně si počkám spíše na hudbu Grace, ale Rak-Su taky přeji úspěch, už jen kvůli tomu, aby to trochu pomohlo show.

85
Honza
Reagovat

@VojtaP: Byl jsem na Funhouse tour a pecka! A upřímně její vystoupení na Grammy s Glitter in the air je pro mě asi nejoblíbenější vystoupení vůbec… :)
Jinak teda dnešek dle očekávání.
Jsem zvědavej na procenta. :)

86
Tomáš
Reagovat

Ách jo. Marně a matně vzpomínám na časy kdy bývaly tyhle show opravdu napínavé a nikdo si dopředu nebyl vítězem jistý. V naší SuperStar se to pak pokazilo protože jednou musel vyhrát někdo z Česka a pak zase ze Slovenska a to i podle pohlaví takže byl často vítěz jistý dlouho dopředu ( třeba Emma byla díky tomu pro mě jistá už od chvíle kdy se poprvé v SS objevila ), v X Factoru UK jsou zase zájmy produkce a mediální masáž na diváky ohledně některých soutěžících. Tohle bylo tak napínavé vyhlášení vítěze jaké sem ještě v životě nezažil. :-D Myšleno samozřejmě ironicky, vždyť ani ti Rak-Su a Grace z toho nebyli vůbec překvapeni…

87
VojtaP
Reagovat

@Honza: také jsem byl na Funhouse tour, Truth About Love jsem bohužel propásl, tak doufám, že stihnu to následné tour.

@Honza: co se týče SuperStar, tak u nás to bylo jasné téměř vždy, ať už si vzpomenu na Anetu nebo Chodúra, tak ti byli ve svých řadách favorité a Chodúr taky dostával často pimp sloty :) Myslím, že ti to v té době tolik nepřišlo, protože sis pořad užíval tak jak běžel a ležel a nepřemýšlel nad tím, koho chce za vítěze produkce, televize, vydavatelství nebo anglická královna. :)
Prostě to chce v tom nehledat něco, co tam nutně nemusí být. Rak-Su byli favorité od prvního castingu, lidi na ně reagovali a hlasovali pro ně. Nejsem naivní, taky jsem viděl, jak moc Simon chce, aby vyhráli, ale ani on není všemocný a myslím, že i on měl dobrý vítr, aby se mu nestalo to samé, co před lety s One Direction.

88
Tomáš
Reagovat

Tak sem zvědavý na výsledky hlasování, snad budou ještě dnes. Nic víc mě už u téhle show nezajímá.

89
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: odkaz na výsledky najdeš na konci článku.

90
yeey
Reagovat

tak Rak-Su to fakt ovladali s prehledem… neda se svitit… :-(

a chybelo malo a meli jsme v TOP3 misto Kevina Lloyda, bohudik alespon za to!

91
Honza
Reagovat

@VojtaP: Hm, hm, tak ani ty celkové výsledky nejsou nějak překvapivé… :D

92
Tomáš
Reagovat

Tak někdy ty výsledky překvapující sou. Například v čtvrté Live Show když vypadly Rai-Elle a Holly měl Matt víc hlasů než Kevin a Holly měla víc hlasů než Rai-Elle.

93
Honza
Reagovat

Jojo, největší překvápko je pro mě to, že měl Matt v 4. live show 22,5 % – a dokonce porazil Kevina. Kdyby bylo víc live show, tak by býval měl Matt imho mnohem větší potenciál.

94
VojtaP
Reagovat

Když se dívám na ty výsledky, tak Rak-Su to opravdu ovládali od prvního týdne, v tom sobotním Finále to neměli úplně jasné, ale ta mezera se v neděli mezi Grace a Rak-Su rozšířila. Kevinovi ublížila absence regionální podpory ve Finále, jinak si v Live shows vedl dobře, až teda na to semifinále, kdy ho málem porazil Llyod :O To bylo o chlup. A jen o trochu větší náskok měl před Holly o týden dřív.
Zbytek z kategorie kluků byl úplně na odstřel od prvního týdne, pěkně se na tom chvostu pánové první týden seřadili :D

Taky se mi líbí jak výsledky popírají spekulace nad poškozováním díky running order. Třeba Cutkelvins šli první týden první a hned druhé místo. Tracy šla poslední a nebýt tam Talia, tak balancuje na vyřazení. Holly šla taky ten první týden třetí a skončila v hlasování hned za Grace. Dá se tam toho najít víc. Narativ s poškozování Grace do těch výsledků taky moc nezapadá.

Vesměs se opět potvrdilo, že soutěž měla jen pár favoritů, kteří se střídali na prvních místech, jen oproti jiným ročníkům to není tak pěkně vidět, skrz to dělení.

95
yeey
Reagovat

@Tomáš: ja cekal, ze ten vecer Matt vyhraje… byl sem dost prekvapenej, ze to byla Grace, ale mela stabilnejsi fan-base, nez jsem si myslel.

Bohuzel lidi spolkli celou tu mantru „sklada si vlastni songy“ i s navijakem. Skoda ze to bylo povoleno jen vyvolenym.

96
Tomáš
Reagovat

@Honza: Ano, my sme se o Matta v tom kole tak báli a on byl hned za Grace a měl dokonce víc hlasů než Kevin…nicméně v dalším kole stejně hned letěl. I když ty výsledky někdy překvapující sou tak nejzajímavější na tom je to jak se to nakonec stejně vždy přehouplo tak jak se všeobecně předpokládalo – bylo to tak i u naší SuperStar. To není žádná konspirace, jen je to zajímavé a možná je to postesknutí nad tím že to celé nedopadlo trochu jinak. :-)

97
VojtaP
Reagovat

@Honza: zajímavé je, že Kevin si po vypadnutí Matta moc nepolepšil, jeho hlasy podle všeho putovaly Grace. To jsem byl přesvědčený, že se jejich hlasovací základna dost prolínala.

98
Monika
Reagovat

No je videt, ze Rak-Su jeli od zacatku az do konce prakticky, meli velkou fanouskovskou zakladnu start a cil. Ukazalo se, ze skutecne Lloyd je typ Britu, chybelo mu strasne malo a byl v TOP 3 misto Kevina. No ve finale Kevin nemel sanci, byt zpival nejlepe, ten rozdil je pomerne dost veliky a ztraci na Grace.

99
Tomáš
Reagovat

Ona ta procenta mohou být někdy myslím dosti zavádějící. Kdyby zveřejnili reálné počty hlasů, to by myslím byla ještě daleko zajímavější podívaná ale toho se asi nikdy nedočkám. Neříkal náhodou Dermot kolik aspoň do toho GF přišlo hlasů? Loni to bylo v GF tuším zhruba okolo 6ti milionů ale už to byla na Velkou Británii slabota, nevím kolik lidí tam mohlo hlasovat letos.

100
Honza
Reagovat

@VojtaP: Jó no, nechápu.

101
Tomáš
Reagovat

Já už příští rok XF UK sledovat nebudu, je to vážně strašně předvídatelná dopředu nalajnovaná nuda. Budu sledovat naši SS, doufám že to bude aspoň trochu o něčem jiném.

102
Monika
Reagovat

Pro me take X factor ocekavana nuda, bez napeti, vypadavalo se jako podle sablony, zadne prekvapko, to me nikdy nebavi takova show bez sokovych vypadnuti. Doufam, ze nase SS bude v tom ohledu lepsi a klopytnou i favorite teprve pak to ma grady, to mi tady hodne chybelo.

103
Honzad
Reagovat

Za mě letos spokojenost, byť jsem si úspěch RAK-SU nepřál. Možná to nebyla řada plná překvapení a šokujících vypadnutí, když se čtveřice favoritů (RAK-SU, Lloyd, Grace a Kevin) zformovala takto rychle, ale aspoň jsme byli svědky skvělých čísel a obecně zasloužené finálové sestavy, na rozdíl od minulého roku. Hodně oceňuju, že byl soutěžícím letos dát velký prostor pro vlastní tvorbu, v tomhle Simon zřejmě nenadsazoval, když Grace pochválil za to, že možná celý pořad svým přístupem nadobro změnila. Co se týče budoucnosti po soutěži, vsadil bych si asi jen na Grace (a to s velkým otazníkem). Repertoár RAK-SU se v rádiích spíše nechytne, Kevin je zase až moc málo mainstream a byla by škoda, aby se nechal navléct do něčeho, co pro něj nebude přirozené. Jestli se ale hudbou živil už teď, po soutěži to snad bude o to jednodušší.

104
Honzad
Reagovat

Příští řada by si zasloužila obměnit panel. Nějaký úplný a navíc populární nováček by mohl zase trošku zvednout sledovanost, jinak soutěž dřív nebo později stopnou, protože ten sešup je zřejmý. Rád bych vedle Simona viděl nějakého chlapa jakožto rovnocenného soupeře, Gary Barlow by byl ideální (jeho komenty byly vždycky na místě). Ale je jasné, že tohle Simon logicky nedopustí, potřebuje z panelu vyčnívat jako hlavní alfasamec a největší kritik.

Nicole se bohužel přežívá a její dynamika už mě nebaví, connection se soutěžícími jsem jí asi naposled věřil u Jamese Arthura, vloni ani letos určitě ne. Pro Sharon mám, přiznávám, slabost – baví mě její humor i její komentáře, protože zvládá obě stránky, není to špatná mentorka. Ale hrozně jde u ní poznat, pokud soutěž bere opravdu vážně a pokud jen jako solidní přivýdělek (naprosto exemplárně třeba vloni). Letos byla sice očividně ráda, že mohla mentorovat Grace, které fandila od začátku, ale byl tam už dvojgenerační rozdíl, který jde prostě poznat. U Sharon to lze nejjasněji vidět na případu Sam Bailey (jediné Sharonino vítězství). Jejich spojení bylo tehdy očividné, pro Sharon každé kolo emocionální, dodnes jsou v kontaktu, Sharon je kmotra dítěte od Sam. Takže ony bulvární spekulace, jak Sharon na své soutěžící zvysoka kašle, bývají pravdivé jen částečně a především záleží opravdu na tom, jak si mentor s účastníky sedne.

Louis je pak případ sám pro sebe – vpasoval se v podstatě do role maskota show, kterého nikdo nebere vážně, Simon jím opovrhuje veřejně. Pro Louise je to asi motivace snadno vydělaných peněz, jinak si nedokážu představit, proč tohle veřejné poníže snáší. Simon má ale v tomto bohužel pravdu – Louis se pořád jen opakuje, v live shows pochválí 99 % všeho, není absolutně kritický, k věci, do složitějších rozhodnutí se zamotává, jeho staromódní vkus umí navíc uplatit jen v případě takových soutěžících (letos Lloyd, před pár lety Nicholas). Proč si ho tam tedy drží? Zřejmě Simon potřebuje slabší konkurenci a otlounkánka panelu. A navíc asi Louisova účast nebude prot ITV příliš drahá.

Koho byste si přáli v panelu vy? .)

105
Tomáš
Reagovat

Daly by se někde dohledat koláče sledovanosti letošního X Factoru za jednotlivé večery? Myslím že ta sledovanost byla celkově nejnižší za všechny ročníky tak by mě to docela zajímalo. Myslíte že tam chodilo více hlasů o sobotách nebo o nedělích? Tohle je možná otázka na J, ta to má všechno docela zmapované tak by mě zajímal její odhad.

106
J
Reagovat

@Tomáš: Momentalne som mimo. Nechci po mne ziadne cisla ani klebety. Vratila sa mi choroba a vcera kvoli horucke som to nemohla pozerat. Teraz som si len na chvilku odskocila na pocitac a v podstate pozrela len pesnicky sutaziacich a vystupenie P!NK, ktoru mam ja osobne rada. LM a CNCO, S. Smith nie su moja salka kavy. Jedina vec neviem, ci to je YT, ale zdalo sa mi, ze RAK-SU mali hlasnejsi backtrack nez Grace, ale mozno to je fakt YT klipmi.

107
J
Reagovat

@Honzad: Ja by som brala Miku namiesto Louisa. Ked som si spatne pozerala Judge Houses, tak sa mi zo vsetkych guest judges pozdaval najviac Mika najviac. Mal triezvy usudok, zaroven bol Mika osobnost popri Louisovi a vyzera, ze ma aj zmysel pre humor z toho, co som ho videla vo VOICE. Zaroven by som brala Aleshu Dixon namiesto Nicole hoci len na 1 rok. Cheryl ja osobne nechcem, to uz radsej Nicole alebo Danii Minogue.

108
J
Reagovat

@VojtaP: Ja som tym nebola prekvapena. Dost vela ludi totizto malo v preferenciach Matta a Grace. Ale tiez som to brala s rezervou. Islo v podstate o mladsie publikum. Mozno preto Kevin skoncil ako skoncil, kedze XF vyhral nad Strictly v sledovanosti jedine v skupine ludi vo veku 16-34 rokov. A tejto skupine mladych ludi old rock J. Hendrix, Led Zeppelin atd uz nic nehovori. RAK-SU podla mna budu mat kratkodobo uspech. Myslim si, ze ich prvy album bude uspesny, ale nemaju velku sancu prerazit v zahranici. Ale ja nie som velky odbornik v tomto. Na tom, aby RAK-SU vydrzali ako manband dlho su prilis „old“ 25-26 rokov. Keby mali 19-20 bolo by to ine. Grace si neviem tipnut ako dopadne. Je viac univerzalnejsia, ale neprekvapilo by ma keby skoncila len ako songwriter. Lloyd moze z nich najdlhsie byt uspesnym a to ako muzikalovy spevak – herec West End – studoval to.

109
VojtaP
Reagovat

@Honzad: taky bych byl pro obměnu poroty, ale mám pocit, že už se někde psalo, že předběžně má zůstat porota stejná. To ale ještě před koncem řady nemusí nic znamenat, když se kontrakty uzavírají většinou až na jaře. Nyní se jen vynořily spekulace, že by porotců mohlo být příští rok 5 a má je doplnit Cheryl. Asi něco jako měli loni v Austrálii kategorii z divokých karet. Je to i logické, sama se vyjádřila, že si chce ještě užívat mateřství, ale práci na show taky nezavrhla. Takto by měla jen „poloviční úvazek“ až od Live Shows.

Louise bych už taky vyhodil, to jak se do něj naváží už přestalo být dávno vtipný. Měl by mít už taky soudnost a odejít do důchodu, jeho názor už dávno není validní. Jak tady J navrhovala toho Miku, to by mohlo být dobré osvěžení místo Louise. Pro Brity je neokoukaný a má s podobnými soutěžemi zkušenost.

@Tomáš: co se týče celkové sledovanosti, tak tam show rok od roku padá, letos to bylo cca průměrně kolem 5 milionů. Konkurence má v tu dobu jednou tolik. Nedávno však vyšel článek, kde ITV sledovanost obhajovala, že celková čísla nejsou pro ně úplně směrodatná a že u mladší cílové skupiny, kterou zajímají inzerenti, si vedou líp jak konkurence. Každopádně smlouvu mají minimálně na další 2 ročníky, pak se bude lámat chleba.

110
Michal V.
Reagovat

Me se hodne libila porota kde byla Rita Ora a ten chlapik z radia (Nick?!)… ten rocnik myslim nebyl zrovna buhvijak silny co se tyce kvality ucastniku, ale na Rite a Nickovi bylo zase naopak videt (i kdyz to treba nemusela byt uplne pravda), ze se sverence fakt staraji a obzvlaste Nick myslim dosahl hodne nadprumerneho vysledku na to jaky material tehdy mel.

111
J
Reagovat

@Michal V.: Ano pretoze Nick Grimshaw (GRIMMERS) mal skusenosti z radia. Vedel, co komu svedci, ale najma to, co je aktualne. Ale ludia ho neprijali paradoxne prave kvoli L. Walshovi. Voci Rite neboli az taki kriticki ako voci Nickovi.

113
J
Reagovat

Ak by niekto zabludil po tohtorocnom XF na panacka a chcel si precitat nieco zaujimave, tak je tu tento stary clanok: https://www.theguardian.com/music/2011/oct/28/how-x-factor-winners-lose.

114
Jarda
Reagovat

Zpívá vítězka The Voice USA 2017:
https://www.youtube.com/watch?v=sgT2Ozn17_c

115
libena
Reagovat

@Jarda: chloe se mi nejvíce líbila v total eclipse of the heart
ale ani brooke ani addison nebyly marný!
přesto si myslím, že nejvíc hlasů dostává blake shelton :-))))))

116
J
Reagovat

@Jarda: Uz som o nej pocula. Je dobra. Mne sa najviac pacila v CALL ME a CHAIN (blind audition).

117
J
Reagovat

Po 5 After Midnight opusta SYCO aj Ella Henderson. Dufam, ze uzavrie zmluvu s niekym lepsim ako je SYCO. V SONY by som jej priala COLUMBIU. Ved minuly tyzden ziskala 3 Brit Awards: H. Styles, Rag´n´Bone Man a Foo Fighters. Bohviekedy vyjde jej album, ved je skoro hotovy.
https://tellymix.co.uk/reality-tv/the-x-factor/353719-x-factors-ella-hendersons-parting-ways-simon-cowells-syco-label.html

Přidat komentář