Panáček v reality show

Dnes startuje Survivor Millennials vs.Gen X

21. Září 2016 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Survivor Millennials vs. Gen X
Pokud vás zklamala poněkud rozvleklá slovenská verze Survivora (Ostrov), tak si můžete spravit chuť na americkém originálu. Právě dnes na americké televizi CBS začíná již 33.řada, tentokrát nazvaná Survivor Millennials vs.Gen X. Název pochází z rozdělení dvacítky soutěžících podle věku jejich narození. V jednom kmeni budou soutěžící středního věku, zastupující tzv.Generaci X (tak se označuje generace s datem narození v letech 1960-1980). A proti nim se postaví kmen složený z „dětí milénia“ (neboli Generace Y, generace narozená mezi roky 1980-2000). Která generace si poradí lépe se životem trosečníka? Vyhrajou životní zkušenosti nebo mládí?

Ikdyž si produkce od rozdělení soutěžících slibuje mnohé, není to zas tak úplná novinka. Podobné rozdělení podle věku jsme viděli už v Survivoru Nikaragua. Také prostředí nám bude povědomé, natáčení se po 10 letech opět vrátilo na Fidži. Příroda ovšem ukáže i své stinné stránky. Hned druhý soutěžní den muselo být natáčení přerušeno kvůli blížícímu se tropickému cyklönu a všichni soutěžící byli evakuováni do bezpečí. Tyto dramatické okamžiky uvidíme hned v prvním dílu.

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
fb
Reagovat

Tak jsem prave s hruzou zjistil ze uz patrim do gen X :(

2
bobina
Reagovat

Strašně se těším…Zdá se mi, že soutěžící v této sérii mají zvláštˇ vysoká ega. jsem zvědavá, jak se projeví v reálu. Slováci se snaží, ale problém je už ve výběru účastníků – stále nemám fanouška – a hlavně ten hloupý nápad rozmělnit reality na jednotlivé dny. Výsledkem je /alesponˇ pro mne/ nuda.

3
Richard7
Reagovat

Super , nemůžu se dočkat :)) Zrovna jsem za sebou dokoukal 31 a 32 sérii . Co se SK verze týče , jedinou výhradu mám jako bobina , prostě vzít štáb z Farmy a poslat je na Filipíny není nejlepší řešení :) takhle je to opravdu zbytečně roztahaný . Od US verze jako vždy očekávám kvalitní show ;) určitě mě nezklame .

4
Hooper
Reagovat

A lidé z ročníku 1980 mají „speciální chromozóm“ xy?:-))) Nebo kam patří, do které skupiny?-

5
oxox
Reagovat

Kdy už je napadne dát zase Survivora do drsnýho vnitrozemí. Ona Austrálie a Afrika nebyla populární jen tak pro nic za nic. Stále ostrovy, voda, kokosy, to samé taky nudí. Ta show není jen o taktice, ale i o prostředí. A tam je nějaká inovativnost nebo iniciativa produkce na bodu nula. Norové třeba udělali jednu sezónu v zimě. Co na to Jeff Probst?

6
eeee
Reagovat

včera jsem zjistila, že je i 3 serie survivor australie, shledla jsem 2 dily a muzu doporucit, velice koukatelne :)

7
lenka
Reagovat

kde najdu prosím 31. sérii ke shlédnutí?

Přidat komentář