Panáček v reality show

Nákupné maniačky (7.4. – 10.4): Módní redaktorka

7. Duben 2015 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10965 w=615]

Nákupné maniačky tohoto týdne jsme už viděli, tentokrát absolvují nákupní reparát. První pokus zazářit promarnily, nyní mají šanci na opravu. Čtveřice byla vybrána na základě tipů od stylistů Mariána a Maroše, na Facebooku hlasovali věrní diváci. Hodnotit bude Zuzana Kanisová a ta také volila téma – módní redaktorka.

Premiérové díly sledujte na TV JOJ po 15h nebo z archivu.

Celý týden se bodovalo desítkou, předem se maničky domluvily, takže o nějaké soutěži mluvit nemůžeme. Výhru si také rozdělily, tak k čemu reparát? Cenu stylisty obdržela vítězka Katarína.

[singlepic id=10967 w=615]

[singlepic id=10968 w=615]

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 32
1
dorka
Reagovat

Na to jsem hodně zvědavá… Ty buchty budou tak vynervované, aby se neztrapnily, že to určitě přehvízdnou a Zuzana bude mít proč být ostrá.

Reagovat

@dorka: Pokud tam budou ty, co jsem viděla v nominaci, tak dvěma přehnané sebevědomí nechybělo, ty se nenervují, ty jsou přesvědčené o své jedinečnosti, jen stylista a soupeřky nepochopily jejich dokonalost.

3
dorka
Reagovat

@Ajda: No, uvidíme… Ono je něco jiného být v tom natáčecím týdnu přesvědčená o své jedinečnosti bez možnosti vazby na štáb a stylisty a pak to vidět v bedně jako celek se všemi čtenými komentáři a poznámkami stylistů… Každopádně, to že do toho jdou znova mi říká, že jsou úplně šílené :-D

Reagovat

@dorka: Ufff! Tak maniačky protěžované stylisty neprošly, sestava nic moc. Mně se tahle druhá šance nelíbí a výběr maniaček taky nee.

5
Monika
Reagovat

Smysl druhe sance mi tez unika, zejmena v teto sestave. Ty dve machny mi tam vadi uz ted, hlavne si nezapomenout vzit co nejkratsi minisukny, holt se nekdo opet nepoucil…Nerikala ta kachna, ze hubne:-) No moc to teda videt neni…

Reagovat

@Monika: Místo druhé šance to je šance XXL! Tepláková ředitelka tam nemá co dělat.

7
dorka
Reagovat

Mě ten výběr soutěžících taky nenadchnul. Na můj vkus jsou ty tři nakynuté až moc, čili na nich nic nebude vypadat dobře, a ta jediná hubená je zas taková jakási protivná záškvara. Ale tak stejně se podívám… :-)

8
wopice
Reagovat

Mně ty čtyři grácie dvakrát taky sympatické nejsou, ale víc mě zajímá, jak oblečení vypadá na těch nestandardních postavách. Té hubené bude slušet v podstatě všechno, co na sebe navlékne.

Reagovat

Tepláková ředitelka by si měla pořídit padnoucí podprsenku, včera to byl děs v těch šatech, košíček tak o tři čísla menší. Na tuhle hvězdu jsem zvědavá, minule si nedala poradit a pak hysterčila.
Úterý – nelíbila, body přehnané.

10
Monika
Reagovat

Uterni slecne sebevedomi rozhodne nechybi, vzit si na svoji postavu minisaty, to chce poradnou odvahu. Copak chudinka nevidi, ze ji to preteka vsude? Bricho, boky, vyspulenej zadek a ta oskliva jelita, nedokazu se ani soustredit na nakup, uplne z ni zvracim. Je vylozene nechutna, kdyby aspon nemela tak desive nohy, opravdu vystavni kousek. Misto aby je co nejvic zakryla, tak je jeste zvyrazni, ufff… I kdyby mela plnej satnik krasnejch veci, ve vsem bude jako skatule, radsi bych penize investovala do zdrave stravy, neco se sebou udelala a teprve pak doplnila garderobu, takhle jsou to vyhozene prachy…..A to plati i pro ty dve dalsi jarmary.

11
Monika
Reagovat

@Monika: pardon, stredecni maniacka Katka :-))

12
Ajda
Reagovat

Tak mi nikdo nevymluví, že nejsou na bodování domluvené! Dva dny po sobě plný počet bodů? Pomluví boty a dá 10?! Zatím oba dny jen zajímavé kabelky. Nacpat se do menších velikostí, to chce odvahu.

13
Monika
Reagovat

@Ajda: Jj to je zcela evidentni, ze se domluvily a vsechny budou mit plnej pocet bodu, o vitezce rozhodne stylistka, nuda.

14
dorka
Reagovat

@Monika: Mně to až tak nevadí, že se domluvily, prostě to chtějí nechat na odbornici. Ten reparát je asi víc o prestiži, než o penězích, takže to chápu, vítězka bude nejlepší podle hodnocení stylistky, ne podle toho, jak je které káče sympatická nebo jak se která vyspala. Za mě – proč ne.

15
Ajda
Reagovat

V prvním kole kritizovaly, taktizovaly, teď sladké jako med, lezou si vzájemně do zadku, nechutná faleš. Jeden model horší než druhý, ale plný počet bodů. Dnes mě dostala hláška – máš o deset kilo méně! Já viděla minimálně +10!

@dorka: Dodržovat pravidla, žádná domluva. Jinak je to ztráta času, může rovnou rozhodovat stylista.

16
Monika
Reagovat

@Ajda: ja videla jen vysledne foto na FB ze ctvrtecniho dilu a na zaklade toho mam pocit, ze misto, aby sva kila schovala, tak je vystavila na obdiv, vypada jako by spolkla balon. Mimochodem na tuhle Kacu jsem vylozene alergicka, pri sve prvni ucasti stacilo, aby nekdo napsal nejakou narazku na jeji postavu na FB a hned se sletla jeji sestricka, Katka plus kamaradky s tim, jak na sobe maka, chodi do posilovny, vari si specialni dietni jidla do prace, kvuli kterym stava kazdy den o hodinu drive a bla bla bla..Vysledek? Vzdyt je jeste vykrmenejsi nez v prvni serii…

17
dorka
Reagovat

Monika + Ajda: Já s váma dnes budu absolutně nesouhlasit. Možná je to proto, že jsem měla fajn den, ale jak jsem sedla k bedně, celou dobu jsem se usmívala. Přejícné kočky, které neřeší, co je jejich styl, ale ocení kvalitní šatník. Prdlé a většině nesympatické ségry, které nakonec nakupovaly tak rozumně, že by jim 99% účastnic tohoto programu mohlo závidět. Nádherný šatník a botník, který mě uchvátil už napoprvé. Potěšená Zuzana, což jsem viděla snad poprvé. A nakonec ošklivka, která se díky šedé áčkové sukni a pár barvám + vizážistce proměnila na fakt svěží baculi…. Opravuju svůj názor, že ty holky byly vybrané blbě. Naopak – mají módu fakt rády a prostě neměly štěstí na soupeřky a na téma. Druhá šance, která je svedla dohromady, je super.

18
Monika
Reagovat

@dorka: Ja to Dorko nevidela, soudim jen na zaklade fotky, byt priznavam, ze mam na tuhle slecnu alergii za jeji lez kolem diet. Ja zastavam nazor, k cemu je satnik s top znackama, kdyz je clovek vypasenej jako vepr? Na takove baculi nikdy nic nebude vypadat luxusne, vedle stihle holky v pytli vzdy bude vypadat jako asexualni masina. Vyhozene prachy za satnik.

19
dorka
Reagovat

@Monika: Jasně, nikdo nemá rád machny, ani já. Ale vem to opačně. Krásná servírka s luxusní postavou a nevidíš ji v ničem jiném než rifle + triko + tenisky a je prostě NUDNÁ. A pak potkáš tuhle matrónu a ty kila najednou nemají význam, protože je to pecka. A v tomhle týdnu už jsem pár pecek viděla, třeba dnes ta pondělní okatá byla nádherná.

20
dorka
Reagovat

@Monika: Každopádně – podívej se na to.

21
Ajda
Reagovat

@dorka: Ja je nevidet v minulych kolech, tak je vidim jinak, ale takto vidim jen fales. Kata se chovala strasne, nazvala souperky, ze jsou mrochtle, k poradkyni se taky chovala hnusne, neni divu, ze ted ji odmitla pomahat. Ty jejich 10 jim neverim, cele je to pro me divadlo. Ale nejsi sama komu se libi, na ofiku taky nadseni.

22
Monika
Reagovat

@Ajda: Ja na to mam stejny nazor, pretvarka od zacatku do konce.

23
Monika
Reagovat

@Ajda: Nicmene ja si myslim, ze to nadseni plyne z velke casti i z jejich baculatych postav, mnohym divkam to zvysuje sebevedomi. Preci jen pohled na tri vykrmene prasnice je z zenskeho uhlu pohledu uspokojivejsi nez na tri krasne modelky se stihlyma sexy nohama.

24
dorka
Reagovat

@Ajda: Já si to až tak do detailu, co kdo řekl nebo se zatvářil, nepamatuju. Taky nejsem typ, co by hejtil lidi jen na základě toho, co o nich někdo sestříhal…. A asi je to dobře, protože si ty holky dokážu tentokrát užít :-)

25
dorka
Reagovat

@Monika: Možná to nadšení prostě plyne z toho, že jsou to sice tlusté, ale strašně fajn holky. Navíc krásné v xichtě. A možná přesně tohle někoho irituje…

26
Ajda
Reagovat

@dorka: Já neřeším, zda je maniačka tlustá nebo hubená. Spíš ty tlusté lituji, že mají omezený výběr. Na druhou stranu je většina nesoudná a soukají se do malých velikostí. Viz Kaťa a vel. 40! Ta má mít minimálně 44-48. Taky neumí svá kila prodat, potlačit nedostatky, naopak je vypíchnou. Mít stehna jako jiná v pase, nedovolím si sukni pod zadek atd. O nevhodném prádle, absenci toho stahovacího jsem psala už dřív. Místo prádla nakoupí hodinky.
Tento týden je pro ně už hra navíc, všechny se viděly co předváděli a sestřih bych zrovna z toho nevinila. Teď už to jsou ostřílené maniačky, hrají holt roli na kameru, ale upřímnost v tom nevidím. Jediný klad je, že už naštěstí pochopily, že nenakupují pro sebe, ale na zadané téma. Nechce se mi to hledat, ale bylo by zajímavé zopakovat si, jak hodnotily soupeřky ve svém nákupním týdnu, kolik desítek rozdaly :D

27
Monika
Reagovat

Pustila jsem si ctvrtecni maniacku Katarinu a chce se mi blit z te falesnosti a pretvarky, ony jsou taaak sladke a roztomile, taaaak strasne se miluji, jeste by se mohly dneska podelit o vyhru v pomeru vitezka 200, ostatni po 100 a amen :-) To jim Katarina venovala znackove lodicky za ty kecy pred kamerou? Ona se v mode vyzna, modni hvezda, bla bla bla…A pak se oblece jako koule…Vzdyt ten outfit byl na ni hroznej, pridal ji aspon 15 kilo a hlaska, vypadas o 10 kilo lehci, byla fakt k popukani, kdyby byla maniacka uprimna, v zivote by takovej blabol nevypustila z huby, Katarina v modelu vypadala jako rozkydla knedla. Strih sukne absolutne nelichotil jeji postave, navic byla suken hodne kratka. Bila dost rozsiruje a kdyz se jeste vycpe ruzovym vrskem, vrstvy se narasi…Kdyby byla takova modni guru, tohle by vedela a neoblikla se do neceho, co se k ni absolutne nehodi. Dostala me ta jeji dolly sukne v satniku, skoda, ze si ji neoblekla :-)))) To by byla parada :-))) Mimochodem tyhle sukne jsem nikdy nechapala, nelibily se mi ani na stihlych slecnach, souhlas se stylistkou zcela. Plus ten outfit co si Katarina zvolila, uff to taky bylo neco, no ti dva tepli bratri stylisti jsou desni, to zas meli skvelou radu pro Katarinu. Jeste, ze tam je tahle stylistka, vyhovuje mi z nich nejvic.

28
Slámka
Reagovat

No jo, a já to vidím zase jako zbytečný týden, na soutěž to tedy nevypadá. Opět škoda vyhozených peněz. Daly by se použít efektněji. A ještě mám dojem, že všechny 3 objemnější maniačky od minulých vysílání nějaké to kilčo přibraly.
A šla jsem do kolen, když se objevila „já jsem Tánička“. Naštěstí to použila pouze jednou. Tentokrát moc nemluvila.

29
Monika
Reagovat

No to byl dojak, presne dle ocekavani, i slza mi ukapla :-)) Ne vazne, doufam, ze uz nic podobneho znova neprijde, vubec me to tydenni divadlo nebavilo. Zuzka dnes tak moc chtela, az to uplne zabila, skoda tech bilych sat, ktere byly perfektni a k jeji stihle postave vyborne pasovaly…I tak je celkem komicke, ze tri svobodne slecny vypadaji vedle mlade maminky jako masiny. Katarina v bilych kalhotech mela zadek jako vrata s macatyma stehnama, Katka se rozhodla poodhalit svoji pneumatiku, no strasny…V porovnani s nima Zuzka v tech zlutych kalhotech mela postavu jako lusk.

30
Ajda
Reagovat

@Monika: Bílé šaty fakt super, škoda, škoda, škoda!

Neoprenová sukně, mega prdel a vítězka? No coment.
Žlutý turban volal minimálně ještě po plyšovém velbloudovi. Cenu stylisty žádné, seřvat všechny a vítězku nevyhlásit. Za mě ze všech těch hrůz a se skřípěním zubů vyhrála ta dnešní, ale jen od krku dolů.

31
Ajda
Reagovat

Kaťa: 5, 8, 6
Katarína: 8, 8, 7
Ivana: 10 (jen proto, že šla jako první), 7, 7
Zuzana: 9, 9, 9
Takto bodovaly své soupeřky v premiéře

32
Slámka
Reagovat

Přečetla jsem komentáře slovenských žen pod videem. Téměř všechny se shodují, jakýže to byl perfektní týden a áááách, jaké boží maniačky, vlastně samé superlativy.
Proč máme tak rozdílný pohled?

Přidat komentář