Panáček v reality show

Nákupné maniačky (16.2. – 20.2.): Skvělá asistentka

16. Únor 2015 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10895 w=615]

Jeden týden repríza, ten další premiéra. To je nový vysílací řád show Nákupné maniačky. Po delší době se objeví stylistka Zuzana Kanisová, která zvolila i zadání – Skvělá asistentka! Svým oblečením a vystupováním prezentuje asistentka nejen sebe, ale i svého šéfa a celou firmu. Aby to nebylo tak jednoduché, každá maniačka bude pracovat pro jiného šéfa, v jiném typu firmy. Přesnější údaje se pomyslná asistentka dozví od stylistky těsně před tím, než vyrazí na nákupy.

Nákupní show sledujte každý pracovní den po 15 hodině na TV JOJ, nebo v nočních hodinách na WAU. Kdo nestihá, má k dispozici archiv.

Pondělí – Adriana (22)

Zadání: Asistentka majitele velkoskladu ovoce a zeleniny

[singlepic id=10896 w=615]

Bodování: 24

Úterý – Tereza (22)

Zadání: Asistentka italského prodejce kuchyňských doplňků

[singlepic id=10897 w=615]

Bodování: 25

Středa – Veronika (28)

Zadání: Asistentka ředitelky reklamní agentury

[singlepic id=10898 w=615]

Bodování: 15

Čtvrtek – Alena (21)

Zadání: Asistentka ředitelky televize

[singlepic id=10899 w=615]

Bodování: 20

Finále

Cenu stylisty získala pondělní Adriana. Vytvořila dva outfity a měla to prý podle stylistky ztížené tím, že byla první nakupující.

[singlepic id=10901 w=615]

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Slámka
Reagovat

Mně se Adriana líbila. V bižuterii to chce ubrat, ale jinak fajn. A holiny jsou v poho, do blátivých dvorů před sklady přesné.

Reagovat

@Slámka: Mě tam děsil ten klobouk :D

Reagovat

Už neví co by vymýšleli, tak se rozhodli dát druhou šanci čtyřem maniačkám, které ve svůj den pohořely Co si o tom myslíte? Já osobně bych jim žádný reparát nepovolila.

Marián navrhnul tyto holky. http://maniacky.joj.sk/nakupne-maniacky-novinky/nakupny-reparat-ktore-maniacky-si-podla-mariana-zasluzia-druhu-sancu.html

Diváci hlasovali pro tyhle: http://maniacky.joj.sk/nakupne-maniacky-novinky/kandidatky-na-nakupny-reparat-tieto-maniacky-si-podla-vas-zasluzia-druhu-sancu.html

4
dorka
Reagovat

ajda – mně se ten nápad naopak líbí, využít potenciál zajímavých (a trochu kontroverzních) holek ještě jednou, proč ne, tohle je jojkárska specialita, recyklovat, dokud má divák xicht v paměti…. lepší, než když se sejde tlupka dylin aka metalický týden… já se naopak podívám moc ráda, jak se mezi sebou zrovna tyhle kočky servou :-) nejvíc se těším na tu poslední Katku, to byla dobrá mimoňka :-))

5
Ananas
Reagovat

Prosím, kdo nebo co je to „paculka“?

Reagovat

@dorka: Já jsem pro jednu šanci a dost. Třeba zrovna falešnou Emílii bych už nikdy vidět nemusela. Nechápu, když vidí, jak zákeřně boduje, že ji ještě chtějí recyklovat.

7
Slámka
Reagovat

@Ajda: Adriana klobouky běžně nosí, aspoň dle šatníku, ale máš pravdu. Předpokládám, že si ho nenasadí k pytlům brambor.

8
Slámka
Reagovat

Včerejší Terezka je extravagantní, ale fakt jí sluší všechno, umí své oblečení sladit. Určitě vybrala dobře. Poněkud konzervativní, ale outfit bude vyvážením k určitě ulítlému Italovi. Držím jí palce.

Reagovat

@Slámka: Terezka se mi taky líbila, po dlouhé době outfit, který mi „sedl“ komplet celý :D Téma je téma, osobní šatník jiná věc, nemám ráda rýpání – já bych si to neoblíkla, já mám jiný styl, ty máš jiný styl….

10
Slámka
Reagovat

Včerejší Veronika – jedna katastrofa. Nadšená svou vychrtlostí, světlounká rtěnka jí dává nádech mrtvolnosti. Vypadá, že se stylizuje do brazilské společnosti tanečnic a pod. Výběr outfitu neskutečně nevhodný. To se jí vůbec nepovedlo. Ale podle šatníku ani jinak být nemohlo. Nesedla mi a to jsem se těšila, že se předvede. Nadále držím palce Terezce.

11
Slámka
Reagovat

Alenka – neoslnila ani neurazila, ale slušelo jí to. Sáčko se mi líbilo moc vč. toho zipu.

Proč, proboha, všeobecně maniačky, ale především stylistka neustále „kroutí hubu po anglicky“?
Slovenština má adekvátní výrazy a znělo by to přiměřeně. Koneckonců, NM jsou slovenská šou.

12
Ajda
Reagovat

Vesměs mladé holky, téma jasně dané a ještě se kritizují, že jim oblečení přidává roky. Tady je chyba stylistky, věděla, koho má před sebou. Ale co taky pořád vymýšlet :D

Veronika vypadá chvílemi na vyžilou čtyřicítku, outfit totální propadák, celý týden jak od kolotoče, ale chytrá jak rádio. Alena podle mě jasná dvojka tohoto týdne.

13
Monika
Reagovat

Alena – nemastna, neslana a celkove nudna, mne se teda ten kostym co zkousela na ni vubec nelibil, fajn pro 45-ti letou zenskou, ale ne mladou slecnu, vypadala o dost starsi, takze za me tahle slecna urcite ne, zadnej smrnc
Veronika – katastrofa, mixovala kousky, ktere k sobe nepasovaly ani nesplnovaly tema, miluju vychrtle typy, takze postava super, ale ten ksicht se nedal, nemohla jsem se na to vymetene koste ani podivat, rafika ctyricitka, vedle holek vypadala o nekolik let starsi a ta priserna rtenka, no to byl ulet
Tereza – outfit ok vadila mi pouze sukne, nemam rada tygrovane a kvetovane vzory a uz vubec ne v tak tmavem provedeni, ocenila bych mladistvejsi a zarivejsi look, suken ponechat starsim kolegynim
Adriana – tez se mi to libilo az na tu prehnanou bizuterii, nevim proc vetsina maniacek ma potrebu utratit cely rozpocet a zbytecne preplaca celkovy outfit

14
J.
Reagovat

Tento týden byl po delší době fajn, podle mě. Veronika vypadá „vyžilá“ ,ale celkově byl týden
koukatelný. Teď už zas běží opakování…….

Přidat komentář