Panáček v reality show

Dnes startuje Survivor: Worlds Apart

25. Únor 2015 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

[singlepic id=10885 w=615]Právě dnes na americké televizi CBS začíná jubilejní 30.řada populární trosečníické reality show Survivor (Kdo přežije). Takovéto kulaté jubileum by si možná zasloužilo nějaké speciální téma, například souboj vítězů předchozích ročníků. Producenti se ale rozhodli, že toto výročí oslaví obyčejnou řadou, ve které budou samé nové tváře a žádné celebrity. Jedinou zajímavostí je to, že 18 soutěžících bude rozděleno do 3 kmenů podle jejich sociálního postavení. V jednom kmeni tak bude zastoupena dělnická třída (tzv. modré límečky), v dalším kmeni bude „pracující inteligence“ (bílé límečky) a ve třetím pak lidé, kteří odmítají jakékoliv škatulkování (studenti, umělci).

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
John Fortytwo
Reagovat

Casting nevypadá zle, tak snad to nebude taková nuda jako poslední sezona :)

2
Ajvngou
Reagovat

Poslední sezóna byla dobrá… Zvraty, parádní podrazy, dementní machýrci, bylo tam všechno… A tady to vypadá zase skvěle. Jupí.

3
VojtaP
Reagovat

Poslední dvě řady byly určitě kvalitnější než většina, co přišla po HvV. Blood vs. Water se ukázal jako vděčný koncem, i když na první FvF nebo zmíněné HvV neměl. U té poslední řady mi ale vadilo, jaké už produkce dělala ústupky v podobě handlování ztracených věcí a spořádané rýže. Druhý tým to znevýhodňovalo. Dřív by se to nestalo a doufám, že ustanoví nějaká pravidla, aby se z toho nestal precedent.
Tato řada vypadá už podle konceptu zajímavě. Mohli by to ale držet dýl než jen prvních pár dílů do promíchání.

4
Prochor
Reagovat

Hodně se těším. Rozdělení podle sociálního postavení je variace na rozdělení podle etnik, které proběhlo v Kdo přežije Cookovy ostrovy, kde vyhrál nejsilnější asiat Yul.
Na hvězdnou řadu to nevypadá. Ale bylo by fajn vidět znovu Boston Roba, Russela Hantze, Parvati Shallow, Ruperta, Ozziho, Stephanii LaGrossu, Boby Johna a další hvězdy.

5
Michaela
Reagovat

První díl se náhodou hodně vydařil a byl plný překvapení, až mě to samotnou překvapilo! :-D První vyřazení bylo určitě nečekané, pro mě.

All Stars bych také ráda ještě jednou viděla a hlavně Stephanii LaGrossu, má nejoblíbenější ženská hráčka a ještě Andrea Boehlke. Z chlapů určitě Rob Mariano a Spencer Bledsoe. Naopak Ruperta už mám až, až – to není vůbec strategický hráč, je to taková dobrá dušička, která se vždycky dostane hodně daleko, ale ne dost daleko. Už nuda.

6
Prochor
Reagovat

Je fakt, že Rupert nebyl stratég a většinou nevěděl, co se kolem děje. Myslel, že to dá chytáním ryb pro kmen. Ještě mně bavil záporňák Johny Slušňák, čili Johny Fairplay:-) Nejoblíbenější hráčka je pro mně Parvati ale LaGrossa je hned za ní.

7
fx
Reagovat

Parvati je ultimátní královna Survivora… Je fyzicky zdatná, inteligentní, umí si získat lidi. Má prostě na 100% zmáklé všechny aspekty Survivoru… Nikdo už mi nikdy nepřišel tak dobrý. Ale pochybuju, že by se ještě někdy vrátila… Když teď dělá Survivor Live.

Jinak první díl nové řady mě příjemně překvapil. Chybí už jen znělka (kterou jsem měl vždycky strašně rád) a byl by to úplně klasický Survivor :-) Konečně žádní hráči z minula, objevili se i nějací starší, případně při těle (ne pouze modelky a fotbalisti)… Baví mě to. Jednoznačně fandím No collar… Vypadá to na dobrou řadu, po několika letech :-)

8
Prochor
Reagovat

První díl byl dobrý.
Ještě se mi podařilo najít článek, v němž Jeff Probst vysvětluje, proč není jubilejní 30.řada All Stars.
http://www.ew.com/article/2015/01/09/survivor-jeff-probst-season-30-all-stars

9
Michaela
Reagovat

Johny mě bavil, uměl všechny tak roztomile rozdráždit. :-D Parvati nepatří mezi mé TOP, ale hrát umí, to ano, je skvělá. Ty holky se většinou jen vezou a to je trochu nůďo. Stephanie LaGrossa se do toho uměla pořádně opřít.

Nová série vypadá, zatím, poměrně slušně. 2. díl už mám za sebou a jsem moc, moc ráda, že to přežil Joe, bále jsem se o něj. Naopak jsem ráda, že se zbavili toho, koho se zbavili! :-D

Baví mě No Collar (ta mladá trojka – Joe, Jenn a Hali), z Blue Collar zatím nevím, nevím, ale jsou silní. Něco mi říká, že Sierra půjde hodně daleko, nevím, takový pocit. White Collar? Bavila mě So, tu mi hned vyřadili, tak nevím, snad jen Max a Joaquin.

Škoda, že tu někdo nedělá rekapy, bavilo by mě diskutovat.

Přidat komentář