Panáček v reality show

Nákupné maniačky (12.1. – 16.1.): Bílá halenka pokaždé jinak!

12. Leden 2015 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10843 w=615]

Premiérová série show Nákupné maniačky se vrací na televizní obrazovky. V novém čase, se starými stylisty. Téma vymýšlel Maroš Kočišík, ten bude také přísným okem hodnotit výsledné outfity. V hlavní roli se tento týden představí bílá halenka a to pokaždé jinak.
Maniačky si každý den vylosují konkrétní zadání v jakém stylu se mají obléci. V nákupním centru je očekává bílá košilová halenka, kterou předem vybral stylista. Ta se stává nosným prvkem a na jednotlivých soutěžících je, doladit k ní výsledný model.
Jak se s tím maniačky poperou sledujte na JOJce každý den od 17.50. Repríza v nočních hodinách na WAU, nebo v archívu.

1. den – Kaťa

[singlepic id=10844 w=615]

[singlepic id=10845 w=615]

Bodování: 16

2. den – Silvia

[singlepic id=10847 w=615]

[singlepic id=10846 w=615]

Bodování: 20

3. den – Katka

[singlepic id=10852 w=615]

[singlepic id=10853 w=615]

Bodování: 24

4. den – Adriana

[singlepic id=10856 w=615]

[singlepic id=10855 w=615]

Bodování: 24

Finále

Maroš Kočišík si na závěr neodpustil hromadu kritiky, i když v daleko menší míře než pronášel během nakupování jednotlivých maniaček. Stálý divák ví, že občas co v týdnu kritizuje, ve finále často pochválí, nebo vůbec nezmíní a naopak. Takže opět kritizoval i chválil, poučoval a rozděloval body. Výsledkem je toto pořadí:

1/ Adriana 31 bodů + cena stylisty
2/ Katka 30 bodů
3/ Silvia 23 bodů
4/ Kaťa 20 bodů

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
Reagovat

První den a hned pořádný propadák. Proporce první soutěžící nejsou zrovna ideální pro konfekci, ale i tak byl výsledek tristní. Nechápu stylistu, který neprotestoval proti saku minimálně o 2 velikosti menšímu, naopak ho schvaloval, ale naštěstí koupeno nebylo :-)

2
karel
Reagovat

No dnesni manacky me rosekali no spise jedna znich jmeno jr kata ale tohle uz nepoustej do tv.. hukot hhaha kozi ma 12,a kosilku ma 9 hahah fuj..diky

3
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Se blbě mužsky zeptám, to se fakt vytahuje ta sukně až takto pod prsa, jako je vidět na fotce? Že bych si taky tak začal vytahovat kalhoty :-)

Reagovat

@Radek aka SUNíčko: Znám i takové, co mají kalhoty skoro v podpaží a jsou spokojeni, osobně to nedoporučuji :-))
U sukně na obrázku je „závada“ hlavně v postavě. Je jí těsná a hrne se nahoru. Velikostně větší by mohla být i košile, tam hrozí střelba knoflíky.

5
Monika
Reagovat

Jsem to jen proklikala, vzdycky mam desnej problem s nakupovanim machny, vubec me to nebavi. Kdyz jsem videla kracet maniacku a poradkyni se zadkem pres celou kameru, presla me chut to dale sledovat. Tak mlade holky a tak vykrmene, ufff. No a ta obrovska prsa, uz bych je davno nechala zmensit, uplne me iritoval pohled na ni. A to nas jeste ceka dalsi poradna vykrmna tenhle tyden, ach jo.

6
Ananas
Reagovat

Chudáci knoflíci!

7
Monika
Reagovat

Druha maniacka: priserny satnik, kandidat na nejhorsi satnik v historii maniacek, otresne materialy, strihy, mela jsem pocit jako by vytahla dvacetilete hadry. Plus ten outfit co predvadela jako nej, to snad nemohla myslet vazne, vzorovane zeleno-bile saty byly samy o sobe katastrofalni, ale navic v nich zvyraznila megaprdel a obrovskej pupek, absolutni ztrata soudnosti. Lodicky uplne mimo, vylozene se byly se sukni, sukne ji pridala nekolik let, preplacane doplnky no a ten kozich pro medvedi postavu, to uz jsem se jen smala…

Reagovat

@Monika: Ano, oblíbený outfit bylo peklo. Nechápu, že „dámy“ těchto postav nepoužívají stahovací prádlo. Sice z nich modelku neudělá, alespoň dokáže korigovat pneumatiky, vyvalené pupky a povolené zadky.

9
al
Reagovat

des a hruza ..

MROCHTY …

k tomu klobuku by siel aky chlap na rande ???

10
LadyXL
Reagovat

Vidím to jen tady a podle obrázků se musím smát. To heslo a k tomu vybraný model… :-D. Fakt síla u všech. Čím chtěla „2“ oslnit v lóži dle úkolu? Asi vystřelenými knoflíčky…, kožichem ne už proto, že ho pochopitelně v divadle sundá (naštěstí…). „3“-takhle se obléct na první rande? Je jak z mysliveček z nějaké operetky v tom klobouku. Má jedinou „kliku“, že je štíhlá, ale ty punčocháče – brr. No o „1“ už jste psali – jejím životním cílem je se asi narvat vždy do oblečení o 2 čísla menšího… ufff, to musí dát práci.

11
Ela
Reagovat

@Monika: Moniko, souhlasím! Vypadat takto, zahrabu se jak Evička – Mrkačka své děti. Kdo té vykrmené nádheře poradil, aby nosila tenisky? Boty na podpatku by ji alespoň opticky prodloužily.

12
Bobby Brown
Reagovat

Ale notak děvčata! Nepomlouvejte poctivé statné české selky, ju? ;-)

13
Ela
Reagovat

@Bobby Brown: Jé, tak pardon, že nemám sto kilo ;-)

14
Ela
Reagovat

OT ala punčocháče. Maminky kolegyně (též učitelka) vlezla na Pavláku do tramvaje, odložila kabát a s hláškou „posaďte se“ usedla a sukni samozřejmě neměla :-))))

15
Ajda
Reagovat

@Bobby Brown: My ale pomlouváme slovenské selky!

16
Ela
Reagovat

@Ajda: České selky jsou OK ;-)

17
zidra
Reagovat

Bílá nezajímavá lůza na párty,nebejbože do divadla je samo o sobě už nesmysl.Prostě příšerně.Asi nejdou v obchodech na odbyt tak je chtěli takto prosadit

18
zidra
Reagovat

@al:
Myslím,že žádný a kdyby přece jen přišel „dych“ by mu to zaručeně vyrazilo.

19
zidra
Reagovat

Biznis žena-prostě katastrofa.Bláznivá bába jde do kvelbu pro zelí by se to mělo nazvat.

20
Ela
Reagovat

@zidra: Zidro, do kvelbu pro zelí, já z tebe umřu :-)

21
Ajda
Reagovat

Kaťa nám v pátek krásně pomluvila tepláky:… „ona je nikdy, ona se maluje, ona se oblíká“….asi zapomněla, v čem nakupovala! Postavě nelichotící hnusné tepláky, hlavně že to těm mrochtlám nandala. Nebo se stala jednou z nich?

22
Ananas
Reagovat

@zidra:
Bílá lůza mne napřed dost vyděsila:-))))

Přidat komentář