Panáček v reality show

Nákupné maniačky 2015: nové díly a změna vysílacího času

7. Leden 2015 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10839 w=615]
Pro fanoušky, ale hlavně televizní fanynky slovenské show Nákupné maniačky máme dobrou zprávu. Bude pokračovat i v roce 2015 a na nové díly nebudou divačky muset dlouho čekat. První díl Nákupných maniaček 2015 půjde na TV Joj již 12. ledna.

A to není vše, s rokem 2015 se mění i vysílací čas maniaček. Nově budou k vidění každý den na TV Joj od 18 hodin, tedy v čase, těsně před začátkem hlavních zpráv. Najde si tento formát díky tomu nové divačky?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
Reagovat

Hurá, že budou, ale nemuseli je nasazovat místo Súdnej sieně. Ta se přesune na 16h, takže se to vlastně „jen“ prohodilo, ale zvyk je zvyk. Sieň můžu sledovat jako kulisu, což u NM :-(

Přidat komentář