Panáček v reality show

Nákupné maniačky (18.11. – 21.11.): Vesta

18. Listopad 2014 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10765 w=615]

Nový týden, nové Nákupné maniačky. Hodnotícím stylistou bude Maroš Kočišík a jeho zadání pro tento týden zní – Vesta. Tento kousek nesmí chybět v žádném výsledném outfitu. V minulých týdnech se musely maniačky oblékat na danou příležitost, nesměly se opakovat, to tentokrát odpadá. Fantazii se meze nekladou, uvidíme, jak to zvládnou.

Finále

[singlepic id=10782 w=615]

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
Monika
Reagovat

Dnesek po te hruze minuly tyden zacal celkem fajne. Sice bych vybrala jinej nahrdelnik, tento byl az prilis spolecensky a nevolila bych zlutou kabelku, ale jinak fajne. Bavi me nakupovat se stihlejma babama a tahle mela excelentni postavu i po decku.

2
Slámka
Reagovat

Moniko, navnadila jste mne, už se těším až to uvidím. Na fotkách to vypadá dobře.

Reagovat

@Monika: A co říkáš na tu „jednobodovou“?

4
Monika
Reagovat

@Ajda: ja to nevidela cele, vzdycky cekam pouze na outfit a pak to vypinam, cetla jsem o tom jen na FB, no co rict docela odvazna s timhle vylezt pred kameru a zaroven je asik dost sjeta, celkem mazec:-))))

5
LadyXL
Reagovat

Dnes jsem viděla závěr s bodováním a zírám na almanach“jednobodovou“. Není to fér vůči ostatním,pokud navíc o tom neví. Kdo navíc zaručí,že to tak použije… Ale zkrátka se mi to nelíbí a bylo by zajímavé,kdyby ji někdo práskl ostatním…a ty jí všechny daly „1“… Podobné známkování se mi nelíbí ani v Prostřeno :-(

6
dorka
Reagovat

Už kdysi tam byla jedna taková taktizantka, té to vrátil stylista při bodování, takže jí to nebylo k ničemu. Ovšem onkologie a útulek, to jsou silné argumenty, takže jsem zvědavá, jak to dopadne. Každopádně by to měl štáb zarazit. Míchaní maniaček s dobročinností mě vyloženě nasírá. Navíc, sedmnáctka, která má na umělé kozy, by mohla mít i na charitu.

7
LadyXL
Reagovat

Ano,onkologie je silný argument,ale podle mne to sem nepatří.Na to ať si vybere jinou soutěž či příležitost. A jestli navíc má peníze (na prsa), tak ať je použije soukromě a nedělá si jméno tady…

8
dorka
Reagovat

A k dnešní zelené vestě – hezká baba, ale místo přepáleného šatníku by potřebovala pár dobrých podprsenek a korzetů. Výsledný outfit nic moc, ale už byly i horší.

9
Monika
Reagovat

Tohle jsem presne chtela napsat, dnesni maniacka by v prvni rade potrebovala poradnou podprsenku, co se outfitu tyce, tak se mi nelibil. Nejvic me iritoval ten svetr, nesnasim tyhle svetry s ornamenty, pridava to spoustu let, pro maminku mozna, ale pro ctyricitku je to hnus. No a dat za ty boty tolik penez mi tez prislo pres caru.

10
Ajda
Reagovat

Oba dny pro mě nezajímavé, nelíbilo se mi vůbec nic. Holt chyba je, že vesty nesnáším a podle toho i posuzuji.

11
Slámka
Reagovat

Já vesty miluju, ale určitě bych nevolila takovou do soutěže NM. Ta by se mi líbila přes hrubý svetr do hor. Ani úterý ani středa, zřejmě pokračuje „blbej“ týden. A s tím bodováním dívka vyloženě prudí. Vyloučila bych ji. Tak uvidíme, co přinese dnešní večer. Jak se předvede Zuzana, kolik ona dostane bodů. Ostatní dívky by měly znát pravdu. Maroško, to je výzva pro Vás.

12
Ajda
Reagovat

@Slámka: Podle dnešních bodů má ta „charitka“ našlápnuto k výhře.

13
Slámka
Reagovat

@Ajda: Ajdo, já to ještě neviděla, až zítra, ale snad nebude tak zle, děsíš mě. Doufám, že jí to Maroš „spočítá“.

14
Monika
Reagovat

No, zda se, ze to „charitka“ vyhrala podle komentu na FB. Jinak je tam akcni jeji kamoska-dosti podobna cikanka s umelyma kozama a uroven jejiho vyjadrovani plne vulgarit nejhrubsiho zrna je otresna.

15
LadyXL
Reagovat

:-((

16
Slámka
Reagovat

Zuzana zaujala především poprsím. Velmi vysoko položené, se z ř e t e l n ý m i konturami implantátů, hodně špatná práce plastického chirurga. A v 17ti to snad nebylo nutné.
Uznávám, že jí to slušelo, ale její důvody pro 1bodové hodnocení a zviditelňování se ji pro mne řadí na spodek. Snad to Maroš zhodnotí objektivně.

17
Ajda
Reagovat

Míchat charitu do soutěže je podpásovka a Maroš jí ještě tleskal a div vděčně nepanáčkoval jako ten opuštěný pejsek v útulku, místo aby ji pořádně pokousal, fakt nechápu.

18
Monika
Reagovat

To co udelala Zuzana bylo naprosto zbytecne, ona by vyhrala i pri ferovosti bodu. Mnohem lepe by to pusobilo, kdyby rozdavala body dle vyslednych outfitu, nikomu nic nerekla a az pri predavani seku oznamila, ze to da na charitu. Tenhle zpusob byl fakt hnus a Maros me nastval, kaspar jeden, jeste pred ni mel dat cervenej koberec.

19
Monika
Reagovat

Docela me udivuje, ze uz 17-ti leta slecna potrebuje silikony a ze ji rodice podepsali souhlas, nicmene plasticky chirurg teda odvedl dost spatnou praci. To, ze ma neumerne velke balony ke sve postave, to je jeji chyba spise, pokud si to nedala vymluvit plastikem, nas zakaznik, nas pan. Bohuzel, ta jeji prsa byla tak strasne neprirozena a tak vysoko umistena, ze se na to nedalo koukat, hnus odpornej.

20
Ajda
Reagovat

@Monika: V 17 je už kadeřnice? Snad studentka, nebo má jen nějaký rychlokurz? Silně nesympatická.

21
Monika
Reagovat

@Ajda: To nevim, ale jedna sousedka od vedle se stala kadernici po trimesnim kurzu:-)))) No na ni kaslu, Maros me nastval mnohem vic, necekala jsem, ze ji to tak lehko projde a bude de facto hrdinkou.

22
Ajda
Reagovat

@Monika: Vypadá to na rychlokvašku, takovým se vyhýbám obloukem. Maroš to po….! :(

23
ala
Reagovat

takze podporovanie podvadzania .. okradania .. klamstva .. falsonosti …

:((

24
Slámka
Reagovat

No, jsem velmi, velmi zklamaná. Poslední maniačka úplně zabila. Opět týden na nic.
Doufám, že už se konečně dočkáme férovosti. Pro mne nejlepší Petra.

Přidat komentář